Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

μολις εφτιαξα...ποσες φορες πρεπει να πινω την ημερα η μια ειναι αρκετη?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω φτιαχνω με μια κουταλια(μικρη) γλυκανισο -τηλιο και χαμομηλι και πινω 2 φλυτζανια.

εχω το κιντερτε...εχει απολα μεσα..μεντα θυμαρι γλυκανισο και ενα καρο αλλα

βαζω 3 κουταλιες του γλυκου...η δοσολογια εως 36 μηνων ειναι δυο κουταλιτσες...εμενα δεν με πιανει ε?χαχχααχχαχα

IB5Vp2.png

η παιδιατρος μουειπε οταν εχει ζορια ο μικρος να του δινω με μιση κουταλιτσα 50 γρ και οσο πιει...αλλα εχει ζαχαρη γμτ και δεν θελω...ασε που δεν του αρεσει...αμα δειτε τα μουτρακια του πως τα ξινιζει θα γελασετε

το καλυτερο ειναι το φυσικο χαμομηλακι αλλα περνανε υπολειματα μεσα...πως μπορω να το σουρωσω και να ειναι καθαρο?

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Πολωνικό μυστικό για δυσκοίλια μωρά.Βράζεις άνιθο και δίνεις το ζουμάκι στο νινί.Εμένα έπιασε στο Γρηγόρη!Ρε κορίτσια, διαβάζω όλες έχετε θέματα με κολικούς σχεδόν.Εμένα ΤΙΠΟΤΑ!Αφού καμιά φορά που κλαίει λέω στο Γιώργο μήπως είναι κολικοί και λέει όχι (ε ναι αφού κλαίει για λίγο ώσπου να κοιμηθεί) τόσο που δεν το πιστεύω που δεν έχει ΑΚΟΜΗ.Ίσως αργότερα τι να πω.Δικό μου παιδί χωρίς κολικούς...εντύπωση μου κάνει και θα αυτοματιαχτούμε!:D:D:D

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Πολωνικό μυστικό για δυσκοίλια μωρά.Βράζεις άνιθο και δίνεις το ζουμάκι στο νινί.Εμένα έπιασε στο Γρηγόρη!Ρε κορίτσια, διαβάζω όλες έχετε θέματα με κολικούς σχεδόν.Εμένα ΤΙΠΟΤΑ!Αφού καμιά φορά που κλαίει λέω στο Γιώργο μήπως είναι κολικοί και λέει όχι (ε ναι αφού κλαίει για λίγο ώσπου να κοιμηθεί) τόσο που δεν το πιστεύω που δεν έχει ΑΚΟΜΗ.Ίσως αργότερα τι να πω.Δικό μου παιδί χωρίς κολικούς...εντύπωση μου κάνει και θα αυτοματιαχτούμε!:D:D:D

μαρακι μη το πεις ουτε του παπα αγαπη μου...και μη το μελετας

ανιθο φρεσκο ε?κι αν τρελαθει μετα στο χ@σιμο?

τα κακακια οταν τα κανουμε ειναι νερουλα...μη το ξεκανω το μωρο :?

IB5Vp2.png

παντως εμεις κλεινουμε καμια δεκαρια μερες με ζορια...

μακαρι να μη δειτε κολικους μαρουσκακι μου...καποιο απτα νινια πρεπει να ειναι ντουρασελ

IB5Vp2.png

και εμενα το κιντερτε μου ελεγε η παλια παιδιατρος αλλα αυτος που πηγα τωρα μου ειπε οχι..αλλα αφου θηλαζουμε να πινουμε εμεις!

εγω το φτιαχνω μονη στην αναλογια που σου ειπα...

και εμενα το κιντερτε μου ελεγε η παλια παιδιατρος αλλα αυτος που πηγα τωρα μου ειπε οχι..αλλα αφου θηλαζουμε να πινουμε εμεις!

εγω το φτιαχνω μονη στην αναλογια που σου ειπα...

το καλυτερο...αλλα πως το σουρωνεις ωστε να ειναι πεντακαθαρο...το δινεις και στο μωρο η μονο εσυ το πινεις?

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Βρε Αννετάκι, εσύ όταν έχεις λόξυγγα δεν πίνεις νερό?Ε, γι αυτό δίνουμε γάλα και στο νινί στο λόξυγγα!Άντε πάω να δώσω φρούτα στα μεγάλα.Α, κι εμάς 1 από τα 3 νυχτερινά ταίσματα δεν κοιμάται αμέσως οπότε βολτάρουμε μες στο δωμάτιο με μουσική για να κουνιέμαι κιόλας (να το απολαμβάνω τουλάχιστον!).Μετά από καμιά μιάμιση ώρα κοιμάται.Α, το νέο κολπάκι γιατί ξεπατώνομαι στην αγκαλιά είναι λίγο πριν τον πάρει, τον βάζω στο πορτ μπεμπέ στο πλάι και χτυπάω τον κωλάκο ρυθμικά πατ-πατ-πατ και κοιμάται!8)8):cool:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Βρε Αννετάκι, εσύ όταν έχεις λόξυγγα δεν πίνεις νερό?Ε, γι αυτό δίνουμε γάλα και στο νινί στο λόξυγγα!Άντε πάω να δώσω φρούτα στα μεγάλα.Α, κι εμάς 1 από τα 3 νυχτερινά ταίσματα δεν κοιμάται αμέσως οπότε βολτάρουμε μες στο δωμάτιο με μουσική για να κουνιέμαι κιόλας (να το απολαμβάνω τουλάχιστον!).Μετά από καμιά μιάμιση ώρα κοιμάται.Α, το νέο κολπάκι γιατί ξεπατώνομαι στην αγκαλιά είναι λίγο πριν τον πάρει, τον βάζω στο πορτ μπεμπέ στο πλάι και χτυπάω τον κωλάκο ρυθμικά πατ-πατ-πατ και κοιμάται!8)8):cool:

εχεις δικιο...αλλα με τον λοξιγγα φοβαμαι μη το πνιξω το μωρο...καλα ειμαι πολυ ξανθια ετσιιιιιιιιιιιιι???:mrgreen:

πατ πατ πατ τελεια... στον κωλακο!!!

εμεις την καταβρισκουμε στο καροτσι (μηπως δεν κανει ομως?)...πορτ μπεμπε δεν πηραμε...μεγα λαθος...αλλα τωρα ειναι αργα...4,5 κιλα πηγαμε σε λιγο δεν θα μας χωραει...αφου καμια φορα σκεφτομαι μηπως να το βαλουμε στην κρεββατοκαμαρα (το καροτσι)να κοιμαται το παιδι να ξεκουραζεται

IB5Vp2.png

μακαρι Μαρακι να μην κανει ο Γιουλ κολικους!

εμενα κ η Εφη εκανε κ για πολυ καιρο νομιζω μεχρι 4 μηνων...

μη μου λες τετοια...

αχ το εφακη υπεφερε το μαναρακι μου...

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...