Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

εγω παλι εχω τσακισει τα γλυκα οπως καταλαβατε!!!!!

α μια ερωτηση: θα ντυσετε τα μωρα αποκριατικα?εγω οχι αλλωστε ουτε την Εφη ειχα ντυσει τοσο μωρο.

Εγώ δε χρειάζεται να τον ντύσω, είναι ...ντυμένος Γιουλ από μόνος του!Μαράκι, μακάρι να μπορούσα να έρθω και δε θα έμενε ούτε σφολιατίνι από το μιλφέιγ σου!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ θα τον ντύσω λεοπάρδαλη(με το γνωστό φορμάκι) απο H&M (πρέπει να έχω ανεβάσει φωτό που το φοράει). Τον μεγάλο δεινόσαυρο (παραγγείλαμε μια καταπληκτική στολή από ίντερνετ, από το ebay). Η κόρη θα ντυθεί σπανιόλα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημεραααα

Αχ χαθηκα αλλα ειχε ερθει η πεθερα μου και παρολο που σας διαβαζα δεν ειχα γραψει ..

Βλεπω τα ξενυχτια καλα κρατουν με τα μπεμπακια οπως και τα πονακια αλλα εχω να πω οτι τον ενα μηνα τον φαγαμε!!!ε τι εμεινε....λιιιγο ακομη..

Εμεις ειχαμε παιδιατρο σήμερα και μας βρηκε σουπερ!!!το μπεμπονι ειναι 4600 και 53 εκ. κινητικα τον βρηκε πολυ καλα ,οποτε ραντεβου σε 1 μηνα με 2 εμβολιακια..πενταπλο και rotarix ..

Aποκριες...μπλιαχ...η χειροτερη εποχη...δεν μου αρεσει καθολου ..τον μπεμπη φυσικαδεν θα τον ντυσω ,οσο για τον Χρηστο πηγε να αγορασει στολη και ελεγε να φυγουμε μπαμπα μου δεν θελω εγω στολη...οποτε και ο χρηστος ανευ στολης!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

μανουλες και μπεμπονια καλημερα!!!

γιατι οταν παρακαλας να ξυπνησει το μωρο, δεν ξυπναει-

εχω αντλησει γαλα και περιμενω-

και οταν παρακαλας να κοιμηθει, δεν κοιμαται??

καψονια λεγονται αυτα ε??

εμεις κοριτσια, ζυγιστηκαμε χτες και ειμαστε 3940,

καναμε και προγουλι!!!:D:D

δυστυχως το μαμισιο μου γαλα, δεν επαρκει πλεον για καθε γευμα-

το νοσοκομειακο θηλαστρο, δεν κανει και θαυματα τελικα

για αυτο και συμπληρωνουμε και ξενο που κ που..:(

λυπαμαι λιγο για αυτο, αλλα ας οψεται..

κατα τ'αλλα εχουμε καθε μερα πονακια,τυπου αερια,

με ποδια να ερχονται στο στηθος, ειναι φυσιολογικο αυτο?

επισης, η μυτη μας ειναι βουλωμενη κ θα εφαρμοσω κιεγω το συστημα αμπουλα-μαμογαλο.

μου φεραν δωρο ενα σλινγκ-αστερακι..

γιατι οι οδηγιες χρησεως μου φαινονται σαν κινεζικο εγχειριδιο?

καλυτερα θα μαθαινα ν'αλλαζω λαστιχο, παρα να φοραω σλινγκ μου φαινεται..

ηλιαννα μου,

μπραβο κοριτσι μου που εχεις κουραγιο για κιαλλο παιδακι!!

σιγουρα γυναικολογικα,θα υπαρχουν επιφυλαξεις-ο γιατρος μου, απαγορευει πριν τον ενα χρονο-

αλλα εγω νιωθω οτι με ενα αυτη τη στιγμη θα επρεπε να ειχα 4 χερια

και η ημερα 50 ωρες για να πω οτι κατι γινεται, οχι ναχω δυο και μαλιστα τοσο μικρα! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ, το ξαναλεω!!

λιανα, μαρακια, βικυ, αννετακι, τζεννυ-πηρες σλινγκ??- χριστινακι,

ευα, ιωαννα, αχ αν ξεχναω καμια σορρυ,

πως ξεκινησε η εβδομαδα σας??

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλως την μαυ !!!

Εμεις με τον θηλασμο οδευουμε προς το τελος ...οι θηλασμοι λιγοι ,το μωρο πολυ απαιτητικο (πινει 150 μλ-180 μλ)..να μαστε καλα και δεν πειραζει ..και οσο κρατησε καλα ηταν...

Αν το πονακια ειναι συνηθως απογευμα και τα ποδαρακια παζευονται στην κοιλιτσα και κλαιει ..αυτο λεγονται κολικοι!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

joa μου,

συνηθως απογευμα ειναι οντως,

την ωρα δλδ που και η δικη μου κουραση εχει ηδη αρχισει να

βαραει κοκκινο-:oops::)-

και το μονο που την ανακουφιζει καπως ειναι να την ξαπλωνω μπρουμυτα

κ να της τριβω την πλατη, 'η αγκαλια κ εμπρος καλα μου ποδαρακια..

το γαλα το περιορισες μονη σου με λιγο θηλασμο 'η πηρες τιποτα?

τωρα πιο ξενο δινεις?

εγω συμπληρωνω λιγο με αλμιρον που δινανε στο μαιευτηριο.

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ελενη ομυ οχι κοπηκε μονο του , ελλατωθηκαν οι θηλασμοι και αυξανοταν το ξενο οποτε αποθηλασα φυσικα ...δεν πρηζεται πια το στηθος ..

Δινω το aptamil digestive comfort οτι πρεπει για πονακια...ρε το αλμιρον προκαλει δυσκοιλοιοτητα ..λογικο να εχει πονακια η μικρη ..παρε τον γιατρο να παρεις καποιο αλλο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

OTE=ΝΙΚΑΚΙ #;857743]κοριτσαρες μου θα προσπαθησω να μπω αυριο γιατι η μπουμπου εχει λοξυγγα...παω να δωσω γαλατακι!

αχ αυτος ο λοξυγγας...εχουμε θεμα...μας ανεβαζει και το γαλατακι...ειμαστε που ειμαστε απογινομαστε...αλλα δεν καταλαβα...οταν εχουν λοξυγγα τα μπεμπονια τους δινουμε γαλατακι?εγω τον κραταω σε ορθια σταση..λαθος κανω?

φιλακια σε μανουλα και κορουλα!

Καλημέρα στα γρήγορα, περιμένω να ξυπνήσει!Λοιπόν, φυσιολογικό ορό θα πάρεις το μπουκάλι 1 λίτρου και θα βγάζεις με σύριγγα 2,5 μλ ανά ρουθουνάκι και με τη σύριγγα της το βάζεις στο ρουθουνάκι (χωρίς τη βελόνα, ε!)αφού την έχεις γυρίσει στο πλάι (βάζεις στο κάτω ρουθούνι όπως είναι ξαπλωμένη και μετά τη γυρνάς από το άλλο πλευρό).Όσο για την ποσότητα γάλακτος βάλε κανένα μλ ανά ρουθούνι.Απαντώ και σε Αννέτ, πιο πολλές φορές ορρό, το γαλατάκι είναι βοηθητικό.Θα ψάξω και τα κιτάπια μου και θα επανέλθω αν βρω κάτι άλλο! Ξύπνησε ο Άγγλος μου!

thanks doc!!!:wink:

Καλημέρα και καλη εβδομάδα να έχουμε!!

Πως ήταν το σκ σας;; Εμεις κάναμε τρελές υπερβολές...το Σάββατο Πήγαμε στο Golden hall για ψώνια και μετα στο Φαληρο στον μπαμπα μας που είχε δουλεια και εχθές είχαμε παει Νεα Μακρη όλη μέρα!!! Το μικρο χελωνακι μου έκανε τρελους υπνους όλη μέρα και το βράδυ λίγο δυσκολεύτηκε να ξανακοιμηθει!!!

Φιλακια σε όλες και στους μικρούς έρωτες σας!!

πωπω βολτες!!!!μα με τετοιο καιρο επιβαλλεται!

φιλακια στο λαιμακι του χελωνακιου και στη μανουλα του εννοειται!!!

Καλημέρα!:-P

Δεν καλοκοιμήθηκα απόψε(ξύπνημα στις 1, μετά 3,5 και μετά 5-καλά όλα μέχρι εδώ, δεν παραπονιέμαι αλλά από τις 5 μέχρι τις 7 είχε ζόρια, σφιξίματα, αεράκια ) αλλά τα πρωινά χαμόγελα του γελαστού με αποζημίωσαν....

Είπαμε και τα πρώτα μας αγκού....:-P:razz:

βικακι μνμ για τον πεπελινο αγκου γκου γκα...ααααα αγκουυυυυυ!!!

και μη ρωτησεις τι ειπαμε...ειναι το μυστικο μας!:mrgreen:

φιλακια κοπελα μου και σε συμπονω...εδω και τρεις μερες αν δεν ξημερωσει δεν κλεινουμε ματι...τι χαλαρωτικες μουσικες, τι μπλουζ με τη μανουλα...τιποτα δεν πιανει

αλλα σημερα απτις 8 κοιμοταν μεχρι τις 1:30...κι εγω μαζι..χαμπαρι δεν πηρα η μανα...και μετα πεσαμε με τα μουτρα στο βυζο...τα μουτρακια μας, τα λαιμακια μας ειχαν γινει μες το γαλα!!!:tongue::tongue::tongue:

καλημερες!!! καλη βδομαδα!!!

Μαρακι μου ελα να φαμε το μιλφειγ!!!

χτες το βραδυ ο μικρος θηλασε στις 9 μιση μετα μπουκαλι 12 κ μιση κ ξυπνησε στις 4 αλλα θηλασε ελαχιστα για την ακριβεια μαλλον πιπιλισε κ κοιμηθηκαμε αγκαλια μεχρι τις 6! ξανα θηλασμος κ ξανα υπνος αγκαλια!!9 ξυπνησαμε για τα καλα!

φτου φτου!

βεβαια τα απογευμα ειχε κολικους κ εκανε κ πρασινα κακακια....τωρα μου γελαει!!

φτου φτου σκορδα ο κρητικαρος!!!

εμεις ταμα κανουμε για να δουμε την πανα μες στο σκ@το!χαχαχα

αλλα απο τσισα...ουυυυυυυυ μαραθωνα χαχαχα

Εγώ δε χρειάζεται να τον ντύσω, είναι ...ντυμένος Γιουλ από μόνος του!Μαράκι, μακάρι να μπορούσα να έρθω και δε θα έμενε ούτε σφολιατίνι από το μιλφέιγ σου!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

ΝΑι. Θα βάλω!

στειλε και προς τα δω βικακι...ξες εσυ!!!:tongue:

την τεταρτη θα παω και στο φωτογραφειο γιατι η χαμενη δεν μου περασε τις φωτο στο στικακι και δεν μπορω να τις βαλω στο προφιλ

Καλημεραααα

Αχ χαθηκα αλλα ειχε ερθει η πεθερα μου και παρολο που σας διαβαζα δεν ειχα γραψει ..

τυχερουλαααααααααα χαχαχα

Βλεπω τα ξενυχτια καλα κρατουν με τα μπεμπακια οπως και τα πονακια αλλα εχω να πω οτι τον ενα μηνα τον φαγαμε!!!ε τι εμεινε....λιιιγο ακομη..

ποσο λιγο ομως...οεο?

Εμεις ειχαμε παιδιατρο σήμερα και μας βρηκε σουπερ!!!το μπεμπονι ειναι 4600 και 53 εκ. κινητικα τον βρηκε πολυ καλα ,οποτε ραντεβου σε 1 μηνα με 2 εμβολιακια..πενταπλο και rotarix ..

πω πω πως μεγαλωνουν τα σκατουλια για να αρχισουν τις βολτουλες!!!

εμ ανοιξιατικος καιρος γιααααα!!!

μανουλες και μπεμπονια καλημερα!!!

γιατι οταν παρακαλας να ξυπνησει το μωρο, δεν ξυπναει-

εχω αντλησει γαλα και περιμενω-

και οταν παρακαλας να κοιμηθει, δεν κοιμαται??

καψονια λεγονται αυτα ε??

καλα τα λες!εσυ να δεις που βγαινει το γαλα απτο ψυγειο...ζεστενεται...κι ενω πριν διαμαρτηρεται ο κυριος ξανακοιμαται..και μενεις με το μπουκαλι στο χερι!:rolleyes:

εμεις κοριτσια, ζυγιστηκαμε χτες και ειμαστε 3940,

καναμε και προγουλι!!!:-D:grin:

δυστυχως το μαμισιο μου γαλα, δεν επαρκει πλεον για καθε γευμα-

το νοσοκομειακο θηλαστρο, δεν κανει και θαυματα τελικα

για αυτο και συμπληρωνουμε και ξενο που κ που..:-(

λυπαμαι λιγο για αυτο, αλλα ας οψεται..

ελενακι, θελει νομιζω τον χρονο του...εσυ συνεχισε να αντλεις και θα δεις αποτελεσματα...μια αντρληση απαραιτητα τη νυχτα που η προλακτινη ειναι στα υψη οκ?γιατι αλλιως μειωνεται το γαλα

κατα τ'αλλα εχουμε καθε μερα πονακια,τυπου αερια,

με ποδια να ερχονται στο στηθος, ειναι φυσιολογικο αυτο?

επισης, η μυτη μας ειναι βουλωμενη κ θα εφαρμοσω κιεγω το συστημα αμπουλα-μαμογαλο.

welcome in the club..ααααααααχ πονεμενη ιστορια που ευχομαι να περασει πολυ πολυ πολυ γρηγορα σε ολα τα νινακια

μου φεραν δωρο ενα σλινγκ-αστερακι..

γιατι οι οδηγιες χρησεως μου φαινονται σαν κινεζικο εγχειριδιο?

καλυτερα θα μαθαινα ν'αλλαζω λαστιχο, παρα να φοραω σλινγκ μου φαινεται..

αχχαχχαχαχα μια απτα ιδια..καθε μερα λεω θα κανω τεστ αλλα πουυυυ...με αφηνει το ζεβρακι?

ηλιαννα μου,

μπραβο κοριτσι μου που εχεις κουραγιο για κιαλλο παιδακι!!

σιγουρα γυναικολογικα,θα υπαρχουν επιφυλαξεις-ο γιατρος μου, απαγορευει πριν τον ενα χρονο-

αλλα εγω νιωθω οτι με ενα αυτη τη στιγμη θα επρεπε να ειχα 4 χερια

και η ημερα 50 ωρες για να πω οτι κατι γινεται, οχι ναχω δυο και μαλιστα τοσο μικρα! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ, το ξαναλεω!!

συμφωνω με την προλαλησασα!

λιανα, μαρακια, βικυ, αννετακι, τζεννυ-πηρες σλινγκ??- χριστινακι,

ευα, ιωαννα, αχ αν ξεχναω καμια σορρυ,

πως ξεκινησε η εβδομαδα σας??

φιλακια ελενακιιιιιιιιιιιιιι!

η εβδομαδα καλα ξεκινησει...με συνεχωμενο 5ωρο υπνο γιουπιιιιιιιιιιιιι...αν ηταν και βραδυνος θα ηταν το ιδανικο!

θα δειξει και η συνεχεια!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Ελενη ομυ οχι κοπηκε μονο του , ελλατωθηκαν οι θηλασμοι και αυξανοταν το ξενο οποτε αποθηλασα φυσικα ...δεν πρηζεται πια το στηθος ..

παει δλδ το μαμισιο...the end που λενε?

τι κανετε κοριτσι?

Δινω το aptamil digestive comfort οτι πρεπει για πονακια...ρε το αλμιρον προκαλει δυσκοιλοιοτητα ..λογικο να εχει πονακια η μικρη ..παρε τον γιατρο να παρεις καποιο αλλο ..

τιιιιιιιιιιιιιι?αυτο εχω για ωρα αναγκης αλλα ρε κοριτσι ο δικος μου δεν ενεργειτε απτη στιγμη που ξεκινησε να θηλαζει αποκλειστικα

ειναι και στο παιδι ετσι?η δεν κανει το γαλατακι μου?:(

IB5Vp2.png

πηρα μποτουλες!!χαχα!! χαρηκα! οι πρωτες μου αγορες εδω κ καιροοοοο λεμεεε!!

μαυ μου υπομονη σε λιγο καιρο οι κολικοι θα ειναι παρελθον ξερω ειναι δυσκολο και εμενα κανει χτες εκανε κ πρασινα κακακια ο καλος μου...

μια θεια του αντρα μου μου ειπε να βαζω λιγο ρακι στο χερι μου κ να του τριβω την πλατουλα και την κοιλιτσα για να περνανε οι κολικοι....

ανετακι ο γιατρος μου ειπε οτι εμεις που θηλαζουμε μεχρι 3 μερες ειναι φυσιολογικο να μην εχει ενεργηθει....

εμεις 1 μερα μονο δεν ειχαμε ενεγηρθει τωρα εστρωσε..πινεις χαμομηλι-γλυκανισο?

ανετακι ο γιατρος μου ειπε οτι εμεις που θηλαζουμε μεχρι 3 μερες ειναι φυσιολογικο να μην εχει ενεργηθει....

εμεις 1 μερα μονο δεν ειχαμε ενεγηρθει τωρα εστρωσε..πινεις χαμομηλι-γλυκανισο?

κι εμενα η παιδιατρος ετσι μου ειπε..κανε μια φορα στις 2 η στις 3 μερες αλλα ολη μερα σφιγγεται φμτ ευτυχως κανει κλανιτσες και ξαλαφρωνει το τζουτζουκακι μου

η αληθεια ειναι πως εχωνα πιω καμποσες μερες...μαλλον θα το πλακωσω γιατι με βλεπω να τρελενομαι

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...