Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα!Μου λείψατε πολύ πολύ όλες σας...

Δεν είχα ίντερνετ από την προηγούμενη Πέμπτη μέχρι και την Παρασκευή και γι'αυτό χάθηκα, μου πήρε και δυό μερούλες για να διαβάσω τα νέα σας :cool:

Καταρχάς να μας ζήσουν τα καινούργια μας νινάκια!!!!Να είστε γερές Νικάκι και Χριστινάκι να χαίρεστε τα μπουμπουκάκια σας!!!

Δηλαδή τώρα μας τελείωσαν οι εγκυούλες????Άν σας πώ ότι στεναχωριέμαι θα με περάσετε για τρελή???:roll:

Σαν χτές μου φαίνεται που πρωτομπήκα στο cafe και ήμουν λίγων εβδομάδων έγκυος ούτε κάν την καρδούλα της δεν είχα ακούσει...και τώρα κρατάω την ψυχούλα μου αγκαλιά...Για να είμαι ειλικρινής ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι αυτό το πλασματάκι είναι δικό μου δημιούργημα...

Απ'ότι είδα είστε καλά κι εσείς και τα νινάκια σας και όλες περνάμε τις ίδιες καταστάσεις...Σε γενικές γραμμές είμαστε καλά με τα πάνω και τα κάτω μας {Δεν θα παραπονεθώ γιατί όποτε θέλω γκρινιάξω σκέφτομαι τους καθημερινούς ήρωες μου (Μαρούσκα-Βίκυ) και καταπίνω την γλώσσα μου από ντροπή :mrgreen:} και με μόνιμο πρόβλημα από την δική μου πλευρά τον θηλασμό την Τετάρτη θα έχω περισσότερα νέα μιας και θα πάμε στον παιδίατρο για το πρώτο μας εμβόλιο!

Η μικρούλα μου κοιμάται και είπα να στερηθώ λίγο ύπνο για να σας γράψω...Σήμερα είπε το πρώτο της "άου" και "αγκού"!!!!και επίσης έβγαλε και μια μικρή φωνούλα με το γέλιο της!!!Αρχίζει και γίνεται ανθρωπάκι το μπαρμπαδελάκι μου!!!!Τα έκανα πάνω μου η χαζομαμά από την χαρά μου :lol:

Πολλές ευχές για μια ήρεμη νύχτα και πολλά πολλά φιλάκια στα μπεμπάκια σας από την θεία Τζένη!Πάω για ύπνο γιατί έχω κακό σκοπό για αύριο, θέλω να κατέβω στο κέντρο να πάω στο "περί θηλασμού" να πάρω sling.

Υ.Γ.Για τον πόνο στις θηλές κάνει εκπληκτική δουλειά η κεραλοιφή είναι κλάσεις ανώτερη από την purelan. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε αννετακι μου για παρε τα πανω σου καλε!!!

σιγα μην το κρυωσες το παιδι!!

αναγωγες κανει και εμενα πολλες ουυυυυυ(δεν προλαβαινω τις σαλιαρες τα φορμακια κτλ κτλ) και ρουθουνιζει επισης(κανω κ εγω ορους ).

Μαρουσκα και εγω εκανα δουλιτσες σημερα η Εφουλα ηταν αγκαλια με τον μπεμπη στο κρεβατι μου και εβλεπε παιδικα κ εγω μαγειρεψα σκουπισα σφουγγαρισα εβαλα πλυντηριο....αμε! και τωρα εφτιαξα και ενα μιλφειγ..

πολυ αναγκη για γλυκο κοριτσια θα μου ανεβει το σαγχαρο λεμε!

ο αντρας μου στην Αθηνα κανει νυχτερινη ζωη θα παει Σφακιανακη και τα εχω παρμενα παει καθε χρονο εννοειτε και εγω δεν εχω παει ποτε ολο κατι θα εχω....

ομως οταν γυρισει θα του αφησω παιδια σκυλια και θα βγω! ας το καλο ολο χωμενη εγω....

οχι οτι παραπονιεμαι για τα παιδια αλλα ε τοση ταλαιπωρεια στην εγκυμοσυνη στην γεννα τωρα νομιζω μια εξοδο καλη την δικαιουμαι!

σημερα εχει co sleeping!

Εννοειται πως τη δικαιουσαι...για ελα προς Αθηνα μερια να κανουμε μαμοσυναντηση,να σαραντισω πρωτα εε??:P

1a0fd6e0b8.png

Σαραντίσαμε κι εμείς σήμερα...

Πήγαμε στον παππούλη μας και ήταν τόσο ωραία...Η πιο συγκινητική στιγμή όταν τον έβαλε μέσα στο ιερό....

Μετά βολτούλα και ύπνο(ο γελαστός πάνω στο στέρνο μου-έτσι κοιμηθήκαμε 2 ώρες!)

Σήμερα δεν μου κύρτωσε καθόλου στον θηλασμό. Αλλά ήταν ξύπνιος από τις 7 ως τις 11.30 ρε κορίτσια!! Τέσπα, κοιμήθηκε πάνω στο στήθος και ηρεμήσαμε...

Μπράβο ρε Μαράκι! Πολύ χάρηκα!!!:P Άντε και σε σίγουρα καλά νέα!

Για τις αρχές δεν θα αποθήκευα πάνω από 50-60 γρ, Νίκη μου...

Όσο για το ρουθούνισμα έχε υπ' όψη σου ότι μπορεί να προέρχεται και από την ξηρή ατμόσφαιρα του δωματίου(συνήθως η ατμ. ξεραίνεται λόγω θέρμανσης). Οπότε μπορείς πάνω στο καλοριφέρ να βάλεις ένα πήλινο με λίγο νερό για να υγραίνεται η ατμόσφαιρα...

Thank you....θα το δοκιμασωωωω.....και τα δυο!Αμμεση απαντηση:D

1a0fd6e0b8.png

ΣΤΕΓΙΑ κι όλες οι μανούλες, καλημέρα.Λοιπόν, έχω προσθήκη σε θεραπεία Στέγιας.Πρώτον, δε χρησιμοποιούμε αμπούλες φυσιολογικού ορού γιατί είναι πανάκριβες και το υγρό μπαίνει δύσκολα στη μυτούλα.Χρησιμοποιούμε το φυσιολογικό ορό 1 λίτρου και βγάζουμε με σύριγγα 2,5 ml για τα μωρά και 5 για μεγάλα παιδιά.Στέγια, εγώ σώθηκα με το λίτρο που βάζω πρωί και βράδυ ολό το χειμώνα στα μεγάλα.Αυτό μου το είχε πει η παιδίατρος στην Κατερίνη, καλή της ώρα, που σιγά να μην στο πει γιατρός.Δίνεις 5-6 ευρώ για 150 ml, ενώ με 1,5 ευρώ παίρνεις το λίτρο;)

Σε ότι αφορά τα μπεμπάκια τώρα, βάζουμε ΣΚΕΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ, τόσο σε μύτη όσο και στα ματάκια, αν κάνει τσιμπλίτσες.Εμείς δεν είχαμε, αλλά της αδερφής μου που είχαν , έτσι έκανε. Όχι γάλα όλες τις φορές κι ο ορός χρειάζεται, έτσι?

Μαρουσκακι μου πες μου λιγο για το γαλατακι και τον ορο πως τα βαζεις και σε τι ποσοτητα???Τωρα η νυφουλα φτερνιζεται κιολας οποτε μαλλον πρεπει να τη ντυνω λιγο καλυτερα...τι να πω...!Ευχαριστω προκαταβολικα....;)

1a0fd6e0b8.png

κοριτσαρες μου θα προσπαθησω να μπω αυριο γιατι η μπουμπου εχει λοξυγγα...παω να δωσω γαλατακι!

Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια και στα γλυκα μωρακια.

καλωσηρθες tracy να σου ζησει.

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

ωπα λιγη κινηση ευχαριστω χριστινακι....ειναι τελειο το καιν λαπτοπ ολε!!!!!!Οσο για το δευτερο το θελω πολυ μου εχει λειψει η περιοδος της εγκυμοσυνης και πιστεψε με ειχα πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη...Βεβαια το σκεφτομαι οτι θα ειναι ζορι με τοσο μικρο παιδι μια δευτερη εγκυμοσυνη αλλα το θελω......Για την λεκανη δεν ξερω να σε βοηθησω γιατι εγω επανηλθα σε λιγες μερες βεβαια ειμαι πολυ αδυνατη ανεκαθεν αλλα πηρα και μονο 9κιλα.....εσυ πηρες πολλα κιλα?

Ηλιάνα κι εγώ γενικά είμαι πολυ αδύνατη , πήρα 11 κιλά στην εγκυμοσύνη . Δεν με απασχολούν τα κιλά, έχουν μείνει ελάχιστα που θα χάσω εύκολα πιστεύω , αλλα η λεκάνη έχει ανοίξει κι έτσι τα παντελόνια μου δεν μου κάνουν ακόμη . Επίσης κ ο θωρακας μου έχει ανοίξει

Jenny welcome back! Ευχαριστώ για τις ευχές ! Κι εγώ θαυμάζω τα κορίτσια με τα 3 παιδιά , κι εμείς 3 αδέρφια είμαστε εξάλλου οπότε ξέρω πως είναι ! Προς το παρόν δεν σας κρύβω ότι εκμεταλλευομαι τη βοήθεια που μου προσφέρουν ( μαμά - πεθερά ) εναλλάξ Γιατί μετά δεν θα έχω κανένα κοντά μου. Αν και πιστεύω θα τις διωξω σε μια βδομάδα , θέλω και την ησυχία μου

Μαρουσκακι μου πες μου λιγο για το γαλατακι και τον ορο πως τα βαζεις και σε τι ποσοτητα???Τωρα η νυφουλα φτερνιζεται κιολας οποτε μαλλον πρεπει να τη ντυνω λιγο καλυτερα...τι να πω...!Ευχαριστω προκαταβολικα....;)

Καλημέρα στα γρήγορα, περιμένω να ξυπνήσει!Λοιπόν, φυσιολογικό ορό θα πάρεις το μπουκάλι 1 λίτρου και θα βγάζεις με σύριγγα 2,5 μλ ανά ρουθουνάκι και με τη σύριγγα της το βάζεις στο ρουθουνάκι (χωρίς τη βελόνα, ε!)αφού την έχεις γυρίσει στο πλάι (βάζεις στο κάτω ρουθούνι όπως είναι ξαπλωμένη και μετά τη γυρνάς από το άλλο πλευρό).Όσο για την ποσότητα γάλακτος βάλε κανένα μλ ανά ρουθούνι.Απαντώ και σε Αννέτ, πιο πολλές φορές ορρό, το γαλατάκι είναι βοηθητικό.Θα ψάξω και τα κιτάπια μου και θα επανέλθω αν βρω κάτι άλλο! Ξύπνησε ο Άγγλος μου!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Το βρήκα, κορίτσια! Ό,τι σας είπα ισχύει, μόνο που η Πατσούρου λέει ότι κάθε φορά που βάζετε ορό βάζετε και γάλα (χώρια και ποσότητα όσο σας έγραψα, δηλαδή, 1μλ ανά ρουθούνι).Οκ? Άλλη απορία, τώρα που κοιμήθηκε, χαχα???

Tracy, καλώς μας ήρθες και να σου ζήσει η μπέμπα σου.28 Ιανουαρίου γέννησες?Έχουμε 3 μέρες διαφορά!

Ο Γιουλ καλά είναι, κοιμάται και σκούζει μαζί!!

Χρόνια πολλά για το Βαλεντίνο!Εμείς τον γιορτάζουμε αύριο που έχουμε επέτειο σχέσης αχ, Ναύπλιο 2004 ολέ!!!!:P:p:p:p

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημέρα και καλη εβδομάδα να έχουμε!!

Tracy καλώς ορισες να σου ζήσει η κούκλα σου!!

Πως ήταν το σκ σας;; Εμεις κάναμε τρελές υπερβολές...το Σάββατο Πήγαμε στο Golden hall για ψώνια και μετα στο Φαληρο στον μπαμπα μας που είχε δουλεια και εχθές είχαμε παει Νεα Μακρη όλη μέρα!!! Το μικρο χελωνακι μου έκανε τρελους υπνους όλη μέρα και το βράδυ λίγο δυσκολεύτηκε να ξανακοιμηθει!!!

Φιλακια σε όλες και στους μικρούς έρωτες σας!!

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!:P

Δεν καλοκοιμήθηκα απόψε(ξύπνημα στις 1, μετά 3,5 και μετά 5-καλά όλα μέχρι εδώ, δεν παραπονιέμαι αλλά από τις 5 μέχρι τις 7 είχε ζόρια, σφιξίματα, αεράκια ) αλλά τα πρωινά χαμόγελα του γελαστού με αποζημίωσαν....

Είπαμε και τα πρώτα μας αγκού....:P:p

:lol:ηρθα κ εγω στην παρεουλα σας μετα απο παροτρυνση της φιλης μου στεγιας:Dλεχωνα 16 ημερων...με μια ζουζουνα στην αγκαλια μου......

Καλώς την! να σου ζήσει η κορούλα σου!

Ειμαστε πολυ καλα θηλαζουμε αποκλειστικα και εχουμε στρωσει ωραριο υπνου.....Στης 9,30ξεκιναμε με μπανακι 10θηλαζουμε για μιση ωρα και μετα ξυπναμε στις 6θηλαζουμε αλλη μιση ωρα με 40λ και μετα ξανα στης 9,30Βεβαια πριν απο 2βδομαδες επαθα μαστιτιδα και βελαξα απο τον πονο αλα τωρα ειμαι οκ!!Επισης βρε κοριτσια θελω σαν τρελη να κανω δευτερο:shock:και το μονο που με σταματαει καπως ειναι ο θηλασμος γιατι θελω να θηλασω τουλαχιστον ενα εξαμηνο...Επισης να πω οτι αδιαθετησα τοσο γρηγορα γκρρρρρρ

Αχ, τι ωραίο που ακούγεται αυτό το ωράριο!!! Μου θυμίζει την κόρη μου που από 20 ημερών είχε ακριβώς το ίδιο!!! Μπράβο Ηλιάννα!

Όσο για το 2ο παιδάκι πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη! Με καισαρική γέννησες; αν ναι είναι και η τομή στη μέση....πρέπει να επουλωθεί... μετά σκέψου ότι θα έχεις ένα βρέφος και θα πρέπει να το σηκ΄νεις και αν είσαι και έγκυος....θα είναι λίγο δύσκολα....

Μαρούσκα, για το 4ο που λες....δεν το αποκλείω....Πολύ θα ήθελα και ένα ακόμη κοριτσάκι...:P

Ποια ρώτησε για το πότε επανέρχεται η λεκάνη; Στον φ.τ μέσα σε 6 μήνες, στην καισαρική θέλει παραπάνω...αν και λέγεται ότι πλήρως δεν επανέρχεται ποτέ, εγώ που πήρα μόνο 7 κιλά σ' αυτή την εγκυμοσύνη μπαίνω στα ταγιεράκια μου ήδη! Και τρώω ασύστολα έχοντας ως πρόσχημα τον θηλασμό....:oops: Φαντάζομαι ότι αν περιοροζόμουν και κάπως θα ήμουν λιγότερα από ότι ξεκίνησα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερες!!! καλη βδομαδα!!!

Μαρακι μου ελα να φαμε το μιλφειγ!!!

χτες το βραδυ ο μικρος θηλασε στις 9 μιση μετα μπουκαλι 12 κ μιση κ ξυπνησε στις 4 αλλα θηλασε ελαχιστα για την ακριβεια μαλλον πιπιλισε κ κοιμηθηκαμε αγκαλια μεχρι τις 6! ξανα θηλασμος κ ξανα υπνος αγκαλια!!9 ξυπνησαμε για τα καλα!

φτου φτου!

βεβαια τα απογευμα ειχε κολικους κ εκανε κ πρασινα κακακια....τωρα μου γελαει!!

Ηλιαννα μου περιμενε παιδι μου λιγο να παει 5-6 μηνων τουλαχιστον κ μετα βλεπεις για δευτερο να παρει ο οργανισμος δυναμεις!

Καλημέρα!:P

Ποια ρώτησε για το πότε επανέρχεται η λεκάνη; Στον φ.τ μέσα σε 6 μήνες, στην καισαρική θέλει παραπάνω...αν και λέγεται ότι πλήρως δεν επανέρχεται ποτέ, εγώ που πήρα μόνο 7 κιλά σ' αυτή την εγκυμοσύνη μπαίνω στα ταγιεράκια μου ήδη! Και τρώω ασύστολα έχοντας ως πρόσχημα τον θηλασμό....:oops: Φαντάζομαι ότι αν περιοροζόμουν και κάπως θα ήμουν λιγότερα από ότι ξεκίνησα...

Τι σύμπτωση, τώρα έψαχνα το αγαπημένο μου τζιν να το δοκιμάσω αλλά πουθενά το τζιν!!!:confused::confused::confused: Βικάκι, εγώ στο Φάνη στις 40 μέρες ήμουν όπως πριν, ενώ στο Γρηγόρη που έτρωγα ως αρκούδι έκανα κανα 9μηνο.Αλλά όντως επανέρχεσαι, ακόμη κι ο θώρακας που είχα γίνει σα μποντιμπίλντερ στο Γρηγόρη!! Νομίζω ότι κάθε εγκυμοσύνη και γέννα είναι διαφορετικά ακόμη και στην ίδια γυναίκα.Τώρα είμαι στα 3 κιλά συν οπότε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ηλιαννάκι, θα συμφωνήσω με Βίκυ.Ναι μεν, ο μικρός σου είναι με ένα πρόγραμμα-όνειρο (8ωρο κοιμάσαι κι είναι 2 μηνών, ούτε στον ύπνο μου τέτοια ωράρια!!), αλλά μη γελιέσαι.είναι νωρίς πολύ πολύ νωρίς για δεύτερο παιδάκι.Γιατί τώρα είσαι κουλ, αλλά σκέψου μια εγκυμοσύνη με ναυτίες που φυσικά το μωρό δε θα καταλαβαίνει και θα ζητά προσοχή, σκέψου να το σηκώνεις συνέχεια, να μην κοιμάσαι όποτε θες (ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΥ!!!)που θα θες στην αρχή... Όσο για το θηλασμό που λες, οι απόψεις διίστανται.Άλλοι λένε ότι προκαλεί συσπάσεις οπότε να αποφεύγεται αν είσαι έγκυος, άλλοι λένε δεν πειράζει.Η αδερφή μου θήλαζε το γιο της (ως 15-16 μηνών) ούσα ήδη έγκυος στην κόρη της και κανένα πρόβλημα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...