Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

καλημερουδια!!

Στεγια ευχαριστουμε!

Βικακυ μου κοριτσαρα μου τωρα που σαραντησατε να ευχηθω να ειστε γεροι και οι δυο και με το καλο το τεταρτο!! :) :)σου στελνω κ πμ.

Ανετ μου εγω τις πολλες δουλειες τις κανω οταν κοιμουνται ή αν ειναι ηρεμος. Τις πρωτες 40 μερες δεν εκανα τιποτα ηταν η μαμα μου εδω και εκανα ελαχιστα και το περισσοτερο που εκανα ηταν μονο ο θηλασμος!

οποτε μην πτοεισε.. αφου εχετε σομπες αλογονου απο εκει ειναι το πολυ ρουθουνισμα παρε ενα υγραντηρα απαραιτητα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ανετάκι μου τι κάνετε?

είδα πως έχετε μυξούλες?

Μια φοβερή "θεραπεία" για όσες θηλάζουν:

Αδειάζουμε την αμπούλα με τον ορό σε ένα φλυτζανάκι.Βγάζουμε λίγο γαλατάκι και ξαναγεμίζουμε την αμπούλα με ορό και γαλατάκι μαζί...Το γαλατάκι θα κάνει την δουλειά του...

Φιλάκια και πολλά χαδάκια σε όλα τα μωράκια Ιανουαρίου...(Ξέρω πως είναι τα πιο όμορφα και γλυκά μωράκια....Από τον δικό μου ντε!!)

Καλό βράδυ σε όλες σας...

ΣΤΕΓΙΑ κι όλες οι μανούλες, καλημέρα.Λοιπόν, έχω προσθήκη σε θεραπεία Στέγιας.Πρώτον, δε χρησιμοποιούμε αμπούλες φυσιολογικού ορού γιατί είναι πανάκριβες και το υγρό μπαίνει δύσκολα στη μυτούλα.Χρησιμοποιούμε το φυσιολογικό ορό 1 λίτρου και βγάζουμε με σύριγγα 2,5 ml για τα μωρά και 5 για μεγάλα παιδιά.Στέγια, εγώ σώθηκα με το λίτρο που βάζω πρωί και βράδυ ολό το χειμώνα στα μεγάλα.Αυτό μου το είχε πει η παιδίατρος στην Κατερίνη, καλή της ώρα, που σιγά να μην στο πει γιατρός.Δίνεις 5-6 ευρώ για 150 ml, ενώ με 1,5 ευρώ παίρνεις το λίτρο;)

Σε ότι αφορά τα μπεμπάκια τώρα, βάζουμε ΣΚΕΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ, τόσο σε μύτη όσο και στα ματάκια, αν κάνει τσιμπλίτσες.Εμείς δεν είχαμε, αλλά της αδερφής μου που είχαν , έτσι έκανε. Όχι γάλα όλες τις φορές κι ο ορός χρειάζεται, έτσι?

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

vasdeli Σαραντίσαμε κι εμείς σήμερα...

Πήγαμε στον παππούλη μας και ήταν τόσο ωραία...Η πιο συγκινητική στιγμή όταν τον έβαλε μέσα στο ιερό....

Μετά βολτούλα και ύπνο(ο γελαστός πάνω στο στέρνο μου-έτσι κοιμηθήκαμε 2 ώρες!)

Σήμερα δεν μου κύρτωσε καθόλου στον θηλασμό. Αλλά ήταν ξύπνιος από τις 7 ως τις 11.30 ρε κορίτσια!! Τέσπα, κοιμήθηκε πάνω στο στήθος και ηρεμήσαμε...

Bικάκι μου, σιδερένιοι τώρα κι οι 2 σας!Αυτό με τις αντοχές τους...Σκέψου ότι εμένα είναι 19 ημερών (το μανάριιιιιιιιιιι μου!)και το πρωί άντεξε ξύπνιος από τις 8 ως τις 1!!!Βέβαια, μετά σάπισε στον ύπνο 1 ως 6 φαντάζομαι (ξύπνησε 3 κι έφαγε βέβαια!)θα πάει γιατί θα ξαναπεινάσει!

annete να ρωτησω και κατι ακομα?

ο μικρος εφαγε 100 γρ δικο μου γαλατακι...ειχα βγαλει 130...τρωει τα 100 λοιπον και τα υπολοιπα μου εκανε κολπα οτι θα κανει εμετο και δεν τον πιεσα...μετα απο λιγο ψαχνοτανε...προσπαθησα να τον κοιμησω...με πιπιλα...αν τελικα δεν ειχε χορτασει δεν θα εκλαιγε?η η πιπιλα πρεπει να φαει φουντο οεο?

τελικα μετα απο μια περιπου ωρα τον εβαλα στο στηθος...εφαγε λιγο και πιπιλαγε κοιμωμενος τον τζιτζο!

αυτααααααααααααα, παω για ξαπλες πριν ξυπνησει ο αγας μου!!!

καλη κυριακη να εχουμε χωρις ζορια και ταλαιπωριες!!!

σας αγαπαωωωωωωωωωω!!!φιλια στα ζουζουνια σας μικρα και μεγαλα!!!

ΑΝΝΕΤΑΚΙ, πιπίλα στα θηλάζοντα μωρά δεν δίνουμε πριν το τρίμηνο, αλλά ποια αντέχει (ΕΓΩ ΝΑΙ!!Άλλωστε είμαι κατά της πιπίλας!Σε αυτόν ίσως δώσουμε για να αποφύγουμε να βάλει το δάχτυλο όπως ο δεύτερος!).Το τζιτζί το ήθελε για να κοιμηθεί όπως κατάλαβες και μόνη σου!

mariaefi

Μαρουσκα και εγω εκανα δουλιτσες σημερα η Εφουλα ηταν αγκαλια με τον μπεμπη στο κρεβατι μου και εβλεπε παιδικα κ εγω μαγειρεψα σκουπισα σφουγγαρισα εβαλα πλυντηριο....αμε! και τωρα εφτιαξα και ενα μιλφειγ..

πολυ αναγκη για γλυκο κοριτσια θα μου ανεβει το σαγχαρο λεμε!

Πάλι το αγαπημένο μου έκανες?Ε στείλε ρε κοπελιά κανα κομμάτι, μοναχοφαγού!

ο αντρας μου στην Αθηνα κανει νυχτερινη ζωη θα παει Σφακιανακη και τα εχω παρμενα παει καθε χρονο εννοειτε και εγω δεν εχω παει ποτε ολο κατι θα εχω....

ομως οταν γυρισει θα του αφησω παιδια σκυλια και θα βγω! ας το καλο ολο χωμενη εγω....

οχι οτι παραπονιεμαι για τα παιδια αλλα ε τοση ταλαιπωρεια στην εγκυμοσυνη στην γεννα τωρα νομιζω μια εξοδο καλη την δικαιουμαι!

Μόνο μία, ΜΑΡΑΚΙ?ΕΚΑΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ!;)

σημερα εχει co sleeping!

Παιδιά οι μεγάλοι δε φαντάζεστε τι φτιάχνουν με τα τζένγκα!Νεκροταφείο, καλέ τι μακάβρια παιχνίδια!!Πού τα σκέφτεται αυτός ο Γρηγόρης...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

καλημερουδια!!

Στεγια ευχαριστουμε!

Βικακυ μου κοριτσαρα μου τωρα που σαραντησατε να ευχηθω να ειστε γεροι και οι δυο και με το καλο το τεταρτο!! :) :)σου στελνω κ πμ.

Ανετ μου εγω τις πολλες δουλειες τις κανω οταν κοιμουνται ή αν ειναι ηρεμος. Τις πρωτες 40 μερες δεν εκανα τιποτα ηταν η μαμα μου εδω και εκανα ελαχιστα και το περισσοτερο που εκανα ηταν μονο ο θηλασμος!

οποτε μην πτοεισε.. αφου εχετε σομπες αλογονου απο εκει ειναι το πολυ ρουθουνισμα παρε ενα υγραντηρα απαραιτητα!

Ψιτ, Βικάκι, αλήθεια να περιμένουμε και τέταρτο??Εγώ πάντως είπα στον άντρα μου αυτά που ήξερε να τα ξεχάσει, όπερ σημαίνει προφύλαξη μέχρι να μπω στην ΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΟ!!Δεν του πολυάρεσε όμως....Βλέπεις έχω ακόμη πολλάααααααααααα χρόνια μπροστά μου, χαχα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια ! Ξαπλωσα λίγο κ σας γράφω από το κινητό

Xaxa!Καλώς την την μανούλα!Νικάκι, εγώ είχα δίπλα κοπέλα με συνοδό τον άντρα της οπότε πίστεψέ με, χίλιες φορές το ροχαλητό από αυτό που έζησα Αχ! Κι εγώ για ένα βράδυ μόνο ευτυχώς είχα μια με συνοδό τον άντρα της, φρίκη ! Κορίτσια κοιμόταν μαζί της στο κρεβάτι , με τα ρούχα του- τζιν κλπ που φορούσε όλη μέρα! Είχε βγάλει τα παπούτσια και βρωμουσε ποδαριλα! Ως αργά μιλούσαν στα τηλέφωνα , είχε κι ένα λάπτοπ που αποφορτιζοταν κ όλο το βράδυ άκουγα μπιπ-μπιπ. Συν το ροχαλητο του. Ευτυχώς την άλλη μέρα πήραν το μπ**λο

ΑΝΝΕΤΑΚΙ, πιπίλα στα θηλάζοντα μωρά δεν δίνουμε πριν το τρίμηνο, αλλά ποια αντέχει (ΕΓΩ ΝΑΙ!!Άλλωστε είμαι κατά της πιπίλας!Σε αυτόν ίσως δώσουμε για να αποφύγουμε να βάλει το δάχτυλο όπως ο δεύτερος!).Το τζιτζί το ήθελε για να κοιμηθεί όπως κατάλαβες και μόνη σου!

Για την πιπιλα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω , εγώ δεν ήξερα για το 3μηνο και του δίνω καμία φορά , αλλά ρε κορίτσια , τρώει τα χέρια του και το φορμακι του! Θα το πω στην παιδιατρο μεθαύριο που θα έρθει

Κατα τα αλλα, μόλις του ανοίγω την πάνα, κατουραει τα πάντα! Τι να κάνω;

Παιδιά οι μεγάλοι δε φαντάζεστε τι φτιάχνουν με τα τζένγκα!Νεκροταφείο, καλέ τι μακάβρια παιχνίδια!!Πού τα σκέφτεται αυτός ο Γρηγόρης...

καλως ηρθες tracy!!

χριστινακι κ εμενα ετσι κανει τα βρεχει ολα για ολα! τωρα τα ανεβαζω ολα τα ρουχα ψηλα και εχω ετοιμο ανοικτο το παμπερς και κανω γρηγορα πολυ γρηγορα!

εμενα πηρε πιπιλα αν κ δεν ηθελα εβαλε δαχτυλο κ βυζαινε οποτε την εδωσα!

σημερα πολυ γκρινια γμτ εχει ξυπνησει απο τις 8 κ αό υπνο κανα 2ωρω κ οχι μαζεμενο 10 λεπτα στην αγκαλια 10 στο αμαξι κτλ...

ΣΤΕΓΙΑ κι όλες οι μανούλες, καλημέρα.Λοιπόν, έχω προσθήκη σε θεραπεία Στέγιας.Πρώτον, δε χρησιμοποιούμε αμπούλες φυσιολογικού ορού γιατί είναι πανάκριβες και το υγρό μπαίνει δύσκολα στη μυτούλα.Χρησιμοποιούμε το φυσιολογικό ορό 1 λίτρου και βγάζουμε με σύριγγα 2,5 ml για τα μωρά και 5 για μεγάλα παιδιά.Στέγια, εγώ σώθηκα με το λίτρο που βάζω πρωί και βράδυ ολό το χειμώνα στα μεγάλα.Αυτό μου το είχε πει η παιδίατρος στην Κατερίνη, καλή της ώρα, που σιγά να μην στο πει γιατρός.Δίνεις 5-6 ευρώ για 150 ml, ενώ με 1,5 ευρώ παίρνεις το λίτρο;)

Σε ότι αφορά τα μπεμπάκια τώρα, βάζουμε ΣΚΕΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ, τόσο σε μύτη όσο και στα ματάκια, αν κάνει τσιμπλίτσες.Εμείς δεν είχαμε, αλλά της αδερφής μου που είχαν , έτσι έκανε. Όχι γάλα όλες τις φορές κι ο ορός χρειάζεται, έτσι?

γεια σου ρε μαρακι μου ιντερνετοεγκυκλοπαιδεια!!!:mrgreen:

οποτε με την αντληση και λιγο για την μυτουλα!μια μια καλα ειναι (γαλατακι vs ορου)?

αυτα να τα πεις στον αντρα μου τον εξυπνο...απο τοτε που του εχωσε πιπιλα κοιμαται με το ζορι...πριν φεταααααααααα!!!

να τον χωρισω λεω...αφου αυτο που ηθελα το πηρα χιχιχι!!!

αλλα τωρα που το σκεφτομαι ας το καθηστερησω λιγο...θελω ακομα ενα πρωτα Ο Θεος!:tongue:

ντοινγκ :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ψιτ, Βικάκι, αλήθεια να περιμένουμε και τέταρτο??Εγώ πάντως είπα στον άντρα μου αυτά που ήξερε να τα ξεχάσει, όπερ σημαίνει προφύλαξη μέχρι να μπω στην ΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΟ!!Δεν του πολυάρεσε όμως....Βλέπεις έχω ακόμη πολλάααααααααααα χρόνια μπροστά μου, χαχα!

μαρακι δεν ειπαμε παμε για την κορη?δεν θα την γλυτωσεις ετσι ευκολα!!!

τον βλεπω τον συζυγο να στην κανει μουλοχτα (το σκοτωσα ε?)χαχαχα

:lol:ηρθα κ εγω στην παρεουλα σας μετα απο παροτρυνση της φιλης μου στεγιας:Dλεχωνα 16 ημερων...με μια ζουζουνα στην αγκαλια μου......

καλως ορισες τρεισυ να χαιρεσαι την κορουλα σου!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

χριστινακι μου εδω λεμε θα σαπισει το στρωμα απτην μερια μου χαχαχαχα!!!

σου λεει κατι αυτο?και δεν ξερω αν υπαρχουν σελτεδες τοσο μεγαλοι γιατι μας βλεπω σε κανα 3μηνο για αλλαγη στρωματος!!!

αχ ο κατρουλης μουυυυυυυυυυυ!!!

αχ σημερα παλι μου εκανε γελακια ο καλος μου...του μιλουσα κι εκεινος με κοιτουσε ολο ερωτα και το στοματακι του στο τσακ την γλυτωσε!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

ερημωσαμε βρε κοριτσια...σημερα που το νινι μου με αφηνει να μπαινω καμια δεν πετυχαινω?κλαψ

εμεις μολις φαγαμε απτο τζιτζακι, πηραμε και 30 γρ απτο αντλημενο και κοιμομαστε σαν αγγελουδακια

ευκαιρια ειναι να κανω καμια δουλεια γιατι πολυ το εχω ριξει στο σορολοπ χχαχχαχαα

θα πιασουμε αραχνες στο τελος χαχαχα

πολλα φιλακια αγαπες μου μικρες και μεγαλες!!!

IB5Vp2.png

καλησπερα σας κοριτσια χαθηκα το ξερω αλλα δεν ειχα λαπιτοπι και αργησα να παρω (οικονομικη κριση γαρ)...Να μας ζησουν τα νεα μωρακια.!!!!!!!!!Ειμαστε πολυ καλα θηλαζουμε αποκλειστικα και εχουμε στρωσει ωραριο υπνου.....Στης 9,30ξεκιναμε με μπανακι 10θηλαζουμε για μιση ωρα και μετα ξυπναμε στις 6θηλαζουμε αλλη μιση ωρα με 40λ και μετα ξανα στης 9,30Βεβαια πριν απο 2βδομαδες επαθα μαστιτιδα και βελαξα απο τον πονο αλα τωρα ειμαι οκ!!Επισης βρε κοριτσια θελω σαν τρελη να κανω δευτερο:shock:και το μονο που με σταματαει καπως ειναι ο θηλασμος γιατι θελω να θηλασω τουλαχιστον ενα εξαμηνο...Επισης να πω οτι αδιαθετησα τοσο γρηγορα γκρρρρρρ

Αννετ στο κρεβάτι σου τον αλλάζεις ; Όντως θα χρειαστειτε νέο στρώμα , χα-χα! Εγώ έχω συρταριερα-αλλαξιερα στο δωμάτιο του. Πάνω έχω στρώσει ένα σαν στρωματακι υφασματινο γιαυτη τη δουλειά , απο πάνω σελτεδακι και τέλος, χάρτινο σελτεδακι μιας χρήσης ! Οπότε αλλάζω μόνο Αυτό το τενα, σωτήριο ! Αλλα κατουραει και στο δρόμο για το μπάνιο , ή πάνω στο μπουρνουζι του, ή στα καλτσακια , στα φορμακια την ώρα που τον αλλάζω...:)) σήμερα έφτιαξα αυτοσχέδια αλλαξιερα κ στον πάγκο του μπανιου!

Καλησπέρα Ηλιάνα , να μας ζήσουν ! Και με γεια το λάπτοπ! Μήπως είναι πολυ σύντομο το χρονικό διάστημα για να κανεις κι άλλο παιδάκι ; Ο γυναικολογος μου είπε να προσέχω πολυ μη μείνω έγκυοςαυτους τους μήνες, το σώμα χρειάζεται χρόνο να επανέλθει . Όχι ότι το σκέφτομαι τώρα για 2ο στα καπακια , λέω να περιμένω δυο χρονακια! Μου έλειψε η γκαρνταρόμπα μου :( αλήθεια κορίτσια , πόσο καιρό κάνει να επανέλθει η λεκάνη ;

ωπα λιγη κινηση ευχαριστω χριστινακι....ειναι τελειο το καιν λαπτοπ ολε!!!!!!Οσο για το δευτερο το θελω πολυ μου εχει λειψει η περιοδος της εγκυμοσυνης και πιστεψε με ειχα πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη...Βεβαια το σκεφτομαι οτι θα ειναι ζορι με τοσο μικρο παιδι μια δευτερη εγκυμοσυνη αλλα το θελω......Για την λεκανη δεν ξερω να σε βοηθησω γιατι εγω επανηλθα σε λιγες μερες βεβαια ειμαι πολυ αδυνατη ανεκαθεν αλλα πηρα και μονο 9κιλα.....εσυ πηρες πολλα κιλα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...