Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Μια ομορφια ειμαστε βλεπω Βικακυ οι γιοι μας πανε πακετο!!

χτες βολταραμε ολη μερα μια χαρα θηλασαμε και μεσα στα mothercare πηγα κ του ψωνισα του μωρου ενεκεν οι εκπτωσεις,πηγαμε κ κουνιες!

σημερα θα παω να παρω μποτες αντε να αρχισω την ανανεωση!

το μαλλι απο βδομαδα γιατι ο συζυγος φευγει για Αθηνα σημερα...εχει Meeting...

Εμεις το βραδυ καθε μια ωρα ξυπνιοι με γκρινια φυσικα....τα ειδα ολα...

Ανετ μου πολυ ωραια η περιγραφη σου συγκινηθηκα πουλακι μου!!

αχ βγαζει φωνουλες!!!

για την αδελφη μου τα πρωτα νεα ειναι ενθαρυνντικα περιμενουμε τα υπολοιπα την αλλη βδομαδα εκανε ληψη τροφοβλαστης...αγορακι περιμενει πρωτα ο Θεος αν ολα βγουν οκ!

μακαρι Παναγια μου!

τα μωρα του φορουμ μας ειναι τροφαντουλικα!!ιχιχιχι!τι κανει το μιαμισιο!! :)

παω να βαλω σκουπα τωρα που ειναι ηρεμος ο κ.Πιπιλας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είμαι στα πρόθυρα της κατάρρευσης και πάλι απόψε...

Ο γελαστός ήταν ξύπνιος από τις 6 και μέχρι τις 10 το βράδυ με εξάντλησε κανονικοτατα....

Να μην μπορεί πουθενά να βρει ησυχία το μανάρι μου...να με γδέρνει στο στέρνο, να τρίβεται, να κλαίει στον ώμο, τα ίδια στην στάση τίγρη Μαρούσκα μου, να κάνει αεράκια, να ρεύεται, να σφίγγεται, να κοκκινίζει....μια ομορφιά δηλαδή....Αλλά εκεί που δεν άντεξα πια και έβαλα τα κλάματα(ακούς Λίτσα ) ήταν όταν τον έβαλα στο στήθος και ναι μεν το ήθελε αλλα από την άλλη κύρτωνε και την πλάτη προς τα πίσω κλαίγοντας....Η παιδίατρος που με είδε να τον θηλάζω και να κάνει έτσι είπε ότι ίσως είναι μια ήπια μορφή παλινδρόμησης αλλά όσο παίρνει κανονικά βάρος δεν μας απασχολεί(ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ;:-(). Μετά, αφού βγήκα off τον πήρε ο vasdelos και τον κρατούσε και ηρέμησε. Εκεί δε που κοιμήθηκε ήταν όταν τον ακουμπήσαμε πάνω στην Ηλέκτρα(στο στέρνο της) και αποκοιμήθηκε ενώ του έλεγε την προπαίδεια!!!:cool: Και μετά ξαναξύπνησε σε 10 λεπτά...Τώρα κοιμάται στην αγκαλιά του παππού και εγώ τα βλέπω όλα μαύρα....:-(

Αμάν, ρε Βικάκι, γιατί έτσι ο γελαστός Πεπελίνος?Τον ματιάξαμε το γελαστούλη σου... Καμιά φορά είναι αδύνατο να τα ηρεμήσεις, απλά ΑΔΥΝΑΤΟ, ειδικά η μάνα που ό,τι νιώθεις το νιώθει κι αυτός!Στο λέω γιατί είχα ένα Γρηγόρη που έκλαιγε τόσο που όλοι απορούσαν πώς άντεχα!Και τι ?Λες να μην δοκίμαζα ΤΑ ΠΑΝΤΑ?Μέχρι και κούνια είχαμε κρεμάσει από το ταβάνι να κουνιέμαι για να κοιμηθεί, μέσα σε σεντόνια και να τον κουνάμε από τις 2 πλευρές εγώ κι ο μπαμπάς του...Δυστυχώς κάποιες φορές δεν πιάνει κάτι, κι απλώς ηρεμεί μόνο του το μωρό (ή εξαντλείται και κοιμάται λόγω εξάντλησης).Ελπίζω να μην σου κρατήσει πολύ, γιατί είναι τόοοοοοοοοοσο ψυχοφθόρο!Σε νιώθω πάντως και σε συμπονώ.Καμιά φορά όντως βοηθά να το πάρει κάποιος από σένα, κάποιος που δε θα έχει την υπερέντασή σου! Κουράγιο κι όσο μπορείς βγάζε τον βόλτες και για σένα και για εκείνον, τουλάχιστον να έχεις μόνο τη νύχτα το ζόρι, όχι όλη μέρα!Γιατί στο καρότσι, νομίζω τα πιο πολλά ηρεμούν!Σε σκέφτομαι, μανουλίτσα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Εμεις το βραδυ καθε μια ωρα ξυπνιοι με γκρινια φυσικα....τα ειδα ολα...

Άλλος βασανιστής μάνας!Αμάν ρε Μαράκι κι οδικός σου!Πώς αντέχεις??Αντωνάκη, θα έρθω εκεί και θα στις βρέξω η θεία!! :mrgreen::mrgreen:

Για την αδελφη μου τα πρωτα νεα ειναι ενθαρυνντικα περιμενουμε τα υπολοιπα την αλλη βδομαδα εκανε ληψη τροφοβλαστης...αγορακι περιμενει πρωτα ο Θεος αν ολα βγουν οκ!

μακαρι Παναγια μου!

Μακάρι όλα να της πάνε καλά και να καταφέρει να αγκαλιάσει το γιο της εύχομαι, Μαράκι μου!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

ευχαριστω Μαρακι μου κ εγω ευχομαι ολα να της πανε καλα!!!

το πως αντεχω δεν ξερω μα το Θεο...κ σκ θα ειμαι κ μονη οποτε με βλεπω σαλταρισμενη!θα τα παρω κ τα δυο στο κρεβατι μπας κ κοιμηθουμε!

μποτες δεν βρηκα κλαψ!

Κοριτσακια μου καλησπερουδια

αχ ποσο μου λειψατε...αλλα δεν ημουν στα καλυτερα μου για να μπω

τωρα ειμαστε πολυ καλυτερα αλλα το ζεβρακι μου με ξενυχταει μεχρι τις 7 το πρωι...οχι δεν κλαιει αλλα μεχρι να χαλαρωσω και να κοιμηθω εχει ξαναξυπνησει...το μεταμεσονυχτιο γευμα μας κραταει ξαγρυπνους μεχρι να ξημερωσει κι εγω ειμαι ενα κινουμενο ζομπι...εχθες βεβαια ειχαμε και τα ζορια μας και ενω πεινουσε δεν επιανε καλα το στηθος και νευριαζε πολυ (και μου το εχει ρημαξει)......ωσπου τον εδωσα στον μπαμπα του και κοιμηθηκε

οι αναγωγες μας συνεχιζουν κι εστειλα να παρει ο αντρας μου γαλα αντιαναγωγικο (το οποιο βρωμαει και πηζει στο πιτσ φυτιλι...και χρειαζεται και ειδικο μπουκαλι...μαλλον δεν θα του ξαναδωσω...αλλα θα νοικιασω το θηλαστρο της μεντελα να ξερω τουλαχιστον τα γρ που τρωει...γιατι ολο με το στοματακι ανοιχτο ειναι ο καλος μου και στεναχωριεμαι γιατι στο τελος κοιμαται κι εγω σκεφτομαι πως τελικα κοιμαται πεινασμενος) ...εγω μεσα στις ζαλαδες και προσπαθω οσο μπορω να τρεφομαι καλα...αλλα μπροστα στο φαι προτιμω τον υπνο που τοσο μου εχει λειψει...αλλα ας ειναι καλα το μωρο μου κι ας ταλαιπωρουμαι εγω

επισης ρουθουνιζουμε πολυ...βαζουμε ορο και σημερα ο καλος μου εβηξε τρεις φορες στον υπνο του...λετε να κρυωσε το πουλακι μου?

μηπως τον κρυωσα?μηπως το νερακι στο μπανακι του δεν ειναι αρκετα ζεστο και το πουντιασα το παιδι μου?μα τοσο αχρηστη μανα ειμαι πια?

μηπως ομως την ωρα του φαγητου (επειδη του τρεχουν τα γαλατα) μου κρυωσε?ουφφφφφφφφφ αντε λιγο ακομα και θα ερθουν αυτοι οι καλοι κυριοι με τις ασπρες μπλουζιτσες να με παρουν.........................

εσεις αποτι διαβασα στα γρηγορα εχετε τα δικα σας ζορια...ευχομαι γρηγορα να τελειωνουν και να ευχαριστηθουμε επιτελους την μητροτητα σε ολο της το μεγαλειο!!!

μαρακι μακαρι να πανε ολα καλα με την αδερφουλα σου και το αγορακι της και να το κρατησει στην αγκαλιτσα της γερο και δυνατο!

μαρουσκακι μου, σε σκεφτομαιιιιιιι!

βικακι σε συμπονω αγαπη μου, ας κανουμε λιγη υπομονη!!!

φιλακια στον μικρο γαλανοματη πεπελινο!!!

νικακι, ειδες ψυχη μου τι ομορφο συναισθημα?οχι πες, περιμενες να νοιωσεις ετσι?

ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα τοση αγαπη!!!!!!!!αληθινη...απολυτη!!!

να μας φιλησεις πατουσινια!!!

ιωαννα μου, χριστινακια, ευακι, μπαρμπι, ελενακι φιλακια πολλα σε ολες και στα μπεμπονια σας!!!

ξεχασα καμια?μμμμμμμμ αν ναι σορρυ αλλααααααααα με καταλαβαινεται ετσι?

καλο σ/κ κουκλιτες μου!ισως μπω και αργοτερα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Χριστινακι μου να σου ζησει,παντα υγεια και ευτυχια σας ευχομαι να ειστε παντα αγκαλια και στα συννεφα......τι υπαρχει ποιο ωραιο αλλωστε?????

Κοριτσαρες μου αν μπορειτε βαλτε στη λιστα οτι γεννησα στο Ρεα ενα αγγελουδι 50 εκατοστα...κ ειμαι 100% in love!!!!!!!!!!!!!!!!!

Internetotheia Ευα ποσο δικιο ειχες για την ηρεμια και ψυχραιμια ...σε ευχαριστω για τη συμβουλη σου!

Μαρουσκακι τι να πω για σενα????εχεις ντοκτορα κοπελαρα μου δικαιωματικα!!!!!Σ' ευχαριστω για το ενδιαφερον....

Βικυ μου ενταξει ολα αυτα που εχεις πει κατα καιρους με εχουν βοηθησει τοσο μα τοσο πολυ....σε υπερευχαριστω....!Μια ακομα ερωτησουλα,στα σακουλακια ποσο γραμμαρια αποθηκευεεις καθε φορα???ξερεις περιπου τωρα που ειναι τοσο μικρουλα ποσα γραμμαρια μπορει να τρωει????αυτες τις μερες τρωει απο το στηθος περιπου 15 λεπτα!

Αννετ να ξερεις οτι σε σκεφτομαι κανε υπομονη...το καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι τωρα που εχω κρατησει κι εγω το μωρο μου στην αγκαλια μου!σε σκεφτομαι και σ' αγαπω,συνεχισε τις αγκαλιτσες.....κι εγω θα φιλησω πατουσινια....

Αννετ κι εμεις ρουθουνιζουμε και πραμε αποφρακτηρα για να αδειασουμε τη μυτουλα μας αν τυχον εχει τιποτα.....

Μαριαεφη δεν θα ξεχασω ποτε τη στιγμη που προεβλεψες οτι θα ειμαι η επομενη εγκυουλα και επεσες μεσα.....!!!!!!!!!!!!!!!!Δωσε πολλα γλυκα φιλακια στα ζουζουνακια σου.

Ιωαννα,μπαρμπη,May πολλα φιλακια στα μαγουλακια των μωρων σας,ευχαριστω πολυ για τις ευχες.....

θα επιστρεψω με φωτογραφιες.....φιλααααααααααααααααααααακιααααααααααααααααα

Οσο για την καισαρικη ενταξει δεν περιμενα να 'ναι τοσο ευκολα τα πραγματα! ....τελικα η ψυχολογια (εε Βικυ??) ειναι το α και το ω!!!!!!!!Το Ρεα απιστευτο...μες τη χλιδα!!!!!!!Το μονο ασχημο ηταν οτι ημουν σε ενα τρικλινο μαζι με αλλη μια κοπελα η οποια ροχαλιζε στην πρωτη ευκαιρια και με ξεκανε κοριτσια δεν μπορεσα να σταυρωσω υπνοοοο!!!!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Το μονο ασχημο ηταν οτι ημουν σε ενα τρικλινο μαζι με αλλη μια κοπελα η οποια ροχαλιζε στην πρωτη ευκαιρια και με ξεκανε κοριτσια δεν μπορεσα να σταυρωσω υπνοοοο!!!!!!!!!!!!!

Xaxa!Καλώς την την μανούλα!Νικάκι, εγώ είχα δίπλα κοπέλα με συνοδό τον άντρα της οπότε πίστεψέ με, χίλιες φορές το ροχαλητό από αυτό που έζησα εγώ!!Ο μικρός κάνει ναζάκια και δεν κοιμάται, δεν πειράζει μόνο αυτόν έχουμε σήμερα κι εννοείται τρελάθηκα στο σίδερο και στις δουλειές (καλά, έκατσα κιόλας)μιας κι η μαμά μου σαν ...καλή γιαγιά πήρανε τα μεγάλα για ΣΚ!

Αννετάκι, πάλι πεσμένο σε βρίσκω.Wellcome to motherhood, darling!!!Πάω να αγκαλιάσω μικρό που τον πήρε ο μπαμπάς μας για να σας γράψω, πριν αρχίσει να σκούζει που δε με μυρίζει, αλλά μυρίζει άφτερ σέηβ!!

βρε αννετακι μου για παρε τα πανω σου καλε!!!

σιγα μην το κρυωσες το παιδι!!

αναγωγες κανει και εμενα πολλες ουυυυυυ(δεν προλαβαινω τις σαλιαρες τα φορμακια κτλ κτλ) και ρουθουνιζει επισης(κανω κ εγω ορους ).

Μαρουσκα και εγω εκανα δουλιτσες σημερα η Εφουλα ηταν αγκαλια με τον μπεμπη στο κρεβατι μου και εβλεπε παιδικα κ εγω μαγειρεψα σκουπισα σφουγγαρισα εβαλα πλυντηριο....αμε! και τωρα εφτιαξα και ενα μιλφειγ..

πολυ αναγκη για γλυκο κοριτσια θα μου ανεβει το σαγχαρο λεμε!

ο αντρας μου στην Αθηνα κανει νυχτερινη ζωη θα παει Σφακιανακη και τα εχω παρμενα παει καθε χρονο εννοειτε και εγω δεν εχω παει ποτε ολο κατι θα εχω....

ομως οταν γυρισει θα του αφησω παιδια σκυλια και θα βγω! ας το καλο ολο χωμενη εγω....

οχι οτι παραπονιεμαι για τα παιδια αλλα ε τοση ταλαιπωρεια στην εγκυμοσυνη στην γεννα τωρα νομιζω μια εξοδο καλη την δικαιουμαι!

σημερα εχει co sleeping!

Αννετ να ξερεις οτι σε σκεφτομαι κανε υπομονη...το καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι τωρα που εχω κρατησει κι εγω το μωρο μου στην αγκαλια μου!σε σκεφτομαι και σ' αγαπω,συνεχισε τις αγκαλιτσες.....κι εγω θα φιλησω πατουσινια....

κι εγω καλη μου σαγαπω!!!

απο αγκαλιτσες τιποτε αλλο!!!

και πατουσινια και μαγουλινια!!!;)

Αννετ κι εμεις ρουθουνιζουμε και πραμε αποφρακτηρα για να αδειασουμε τη μυτουλα μας αν τυχον εχει τιποτα.....

ααααααχ κι εγω αλλα δεν βγαινει τιποτα...και το ρουθουνισμα παει συννεφο...το καλο ειναι πως οταν βαζουμε ορο ξεκιναει το φτερνισμα και οτι εχουμε στη μυτουλα μας βγαινει (κακαδακια)!

στο αλεξανδρας ηταν μια κοπελα στο παραδιπλανο δωματιο που ροχαλιζε...μιλαμε ολη η πτερυγα την ακουγε.

Αννετάκι, πάλι πεσμένο σε βρίσκω.Wellcome to motherhood, darling!!!Πάω να αγκαλιάσω μικρό που τον πήρε ο μπαμπάς μας για να σας γράψω, πριν αρχίσει να σκούζει που δε με μυρίζει, αλλά μυρίζει άφτερ σέηβ!!

μια ετσι μια γιουβετσι μαρακι μου...η μονη προς το παρον δραστηριοτητα ΜΟΥ ειναι το μπανιο...τον κραταει ο μπαμπακας και εγω απολαμβανω αυτη τη στιγμη!

μολις παιρνω τα πανω μου κατι γινεται και ξανακυλαω...γιαυτο και λεω για τους κυριουληδες με τα λευκα!:tongue:

βρε αννετακι μου για παρε τα πανω σου καλε!!!

σιγα μην το κρυωσες το παιδι!!

αναγωγες κανει και εμενα πολλες ουυυυυυ(δεν προλαβαινω τις σαλιαρες τα φορμακια κτλ κτλ) και ρουθουνιζει επισης(κανω κ εγω ορους ).

μακαρι μαρακι, μακαρι γιατι δεν θα το αντεξω

Μαρουσκα και εγω εκανα δουλιτσες σημερα η Εφουλα ηταν αγκαλια με τον μπεμπη στο κρεβατι μου και εβλεπε παιδικα κ εγω μαγειρεψα σκουπισα σφουγγαρισα εβαλα πλυντηριο....αμε! και τωρα εφτιαξα και ενα μιλφειγ..

πολυ αναγκη για γλυκο κοριτσια θα μου ανεβει το σαγχαρο λεμε!

αχ ρε κοριτσια σας θαυμαζω...εγω δεν κανω τιποτα...δεν προλαβαινω...αντε κανα πιατο κι αυτο με δοσεις...ειμαι αχρηστη?????:roll:

ο αντρας μου στην Αθηνα κανει νυχτερινη ζωη θα παει Σφακιανακη και τα εχω παρμενα παει καθε χρονο εννοειτε και εγω δεν εχω παει ποτε ολο κατι θα εχω....

ομως οταν γυρισει θα του αφησω παιδια σκυλια και θα βγω! ας το καλο ολο χωμενη εγω....

οχι οτι παραπονιεμαι για τα παιδια αλλα ε τοση ταλαιπωρεια στην εγκυμοσυνη στην γεννα τωρα νομιζω μια εξοδο καλη την δικαιουμαι!

σημερα εχει co sleeping!

ε λοιπον κανονησε μολις ανοιξει ο καιρος για τα καλα να ερθεις αθηνα...με τα παιδια και τον συζυγο για να τα κραταει...;) οταν θα βολταρουμε!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

να ρωτησω και κατι ακομα?

ο μικρος εφαγε 100 γρ δικο μου γαλατακι...ειχα βγαλει 130...τρωει τα 100 λοιπον και τα υπολοιπα μου εκανε κολπα οτι θα κανει εμετο και δεν τον πιεσα...μετα απο λιγο ψαχνοτανε...προσπαθησα να τον κοιμησω...με πιπιλα...αν τελικα δεν ειχε χορτασει δεν θα εκλαιγε?η η πιπιλα πρεπει να φαει φουντο οεο?

τελικα μετα απο μια περιπου ωρα τον εβαλα στο στηθος...εφαγε λιγο και πιπιλαγε κοιμωμενος τον τζιτζο!

αυτααααααααααααα, παω για ξαπλες πριν ξυπνησει ο αγας μου!!!

καλη κυριακη να εχουμε χωρις ζορια και ταλαιπωριες!!!

σας αγαπαωωωωωωωωωω!!!φιλια στα ζουζουνια σας μικρα και μεγαλα!!!

IB5Vp2.png

Ανετάκι μου τι κάνετε?

είδα πως έχετε μυξούλες?

Μια φοβερή "θεραπεία" για όσες θηλάζουν:

Αδειάζουμε την αμπούλα με τον ορό σε ένα φλυτζανάκι.Βγάζουμε λίγο γαλατάκι και ξαναγεμίζουμε την αμπούλα με ορό και γαλατάκι μαζί...Το γαλατάκι θα κάνει την δουλειά του...

Φιλάκια και πολλά χαδάκια σε όλα τα μωράκια Ιανουαρίου...(Ξέρω πως είναι τα πιο όμορφα και γλυκά μωράκια....Από τον δικό μου ντε!!)

Καλό βράδυ σε όλες σας...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Σαραντίσαμε κι εμείς σήμερα...

Πήγαμε στον παππούλη μας και ήταν τόσο ωραία...Η πιο συγκινητική στιγμή όταν τον έβαλε μέσα στο ιερό....

Μετά βολτούλα και ύπνο(ο γελαστός πάνω στο στέρνο μου-έτσι κοιμηθήκαμε 2 ώρες!)

Σήμερα δεν μου κύρτωσε καθόλου στον θηλασμό. Αλλά ήταν ξύπνιος από τις 7 ως τις 11.30 ρε κορίτσια!! Τέσπα, κοιμήθηκε πάνω στο στήθος και ηρεμήσαμε...

για την αδελφη μου τα πρωτα νεα ειναι ενθαρυνντικα περιμενουμε τα υπολοιπα την αλλη βδομαδα εκανε ληψη τροφοβλαστης...αγορακι περιμενει πρωτα ο Θεος αν ολα βγουν οκ!

μακαρι Παναγια μου!

Μπράβο ρε Μαράκι! Πολύ χάρηκα!!!:P Άντε και σε σίγουρα καλά νέα!

Χ

Βικυ μου ενταξει ολα αυτα που εχεις πει κατα καιρους με εχουν βοηθησει τοσο μα τοσο πολυ....σε υπερευχαριστω....!Μια ακομα ερωτησουλα,στα σακουλακια ποσο γραμμαρια αποθηκευεεις καθε φορα???ξερεις περιπου τωρα που ειναι τοσο μικρουλα ποσα γραμμαρια μπορει να τρωει????αυτες τις μερες τρωει απο το στηθος περιπου 15 λεπτα!

Για τις αρχές δεν θα αποθήκευα πάνω από 50-60 γρ, Νίκη μου...

Όσο για το ρουθούνισμα έχε υπ' όψη σου ότι μπορεί να προέρχεται και από την ξηρή ατμόσφαιρα του δωματίου(συνήθως η ατμ. ξεραίνεται λόγω θέρμανσης). Οπότε μπορείς πάνω στο καλοριφέρ να βάλεις ένα πήλινο με λίγο νερό για να υγραίνεται η ατμόσφαιρα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ανετάκι μου τι κάνετε?

είδα πως έχετε μυξούλες?

Μια φοβερή "θεραπεία" για όσες θηλάζουν:

Αδειάζουμε την αμπούλα με τον ορό σε ένα φλυτζανάκι.Βγάζουμε λίγο γαλατάκι και ξαναγεμίζουμε την αμπούλα με ορό και γαλατάκι μαζί...Το γαλατάκι θα κάνει την δουλειά του...

Φιλάκια και πολλά χαδάκια σε όλα τα μωράκια Ιανουαρίου...(Ξέρω πως είναι τα πιο όμορφα και γλυκά μωράκια....Από τον δικό μου ντε!!)

Καλό βράδυ σε όλες σας...

αχ ναι στεγια μου...ο τζουτζουκος μου εχει βαλθει να την τρελανει την μανουλα του!

αυτο το γαλατακι θαυματα κανει!

σημερα κιολας θα το εφαρμοσω!

πολλα φιλακια και σε σας!

Σαραντίσαμε κι εμείς σήμερα...

Πήγαμε στον παππούλη μας και ήταν τόσο ωραία...Η πιο συγκινητική στιγμή όταν τον έβαλε μέσα στο ιερό....

Μετά βολτούλα και ύπνο(ο γελαστός πάνω στο στέρνο μου-έτσι κοιμηθήκαμε 2 ώρες!)

Σήμερα δεν μου κύρτωσε καθόλου στον θηλασμό. Αλλά ήταν ξύπνιος από τις 7 ως τις 11.30 ρε κορίτσια!! Τέσπα, κοιμήθηκε πάνω στο στήθος και ηρεμήσαμε...

να ειστε γεροι και παντα ευτυχισμενοι βασδελακι μου...δεν ξερω τι αλλο λενε σε αυτες τις περιπτωσεις...μα εχετε ολες τις ευχες μου κοπελα μου!

και πολλα πολλα πολλα φιλακια γεματα αγαπη!!!

Όσο για το ρουθούνισμα έχε υπ' όψη σου ότι μπορεί να προέρχεται και από την ξηρή ατμόσφαιρα του δωματίου(συνήθως η ατμ. ξεραίνεται λόγω θέρμανσης). Οπότε μπορείς πάνω στο καλοριφέρ να βάλεις ένα πήλινο με λίγο νερό για να υγραίνεται η ατμόσφαιρα...

χμμμμμμ φιλεναδα να φανταστεις πως το δικο μας καλοριφερ το αναβουν το βραδυ για τρεις ωρες μονο...ειμαστε με σομπες αλογογου η οποιες καινε ολο το 24ωρο

ευχαριστουμε για τις πολυτιμες συμβουλες!

αχ αν δεν ειχαμε κι εσας!!!

σας ευχαριστουμε ολες οι πρωτομανουλες!!!

Στέγια, Ευχαριστούμε..

Αννέτ σε φιλώ! Βάστα γερά ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ολα περνανε οταν με κοιτανε αυτα τα υπεροχα και γλυκα ματακια!!!

ολα θα περασουν!ολα και θα μεινει η ευτυχια και η γεματη αγαπη καθημερινοτητα!!!

σας αγαπω ολες!!!φιλια σε μανουλες και ζουμπουρλα μαγουλακια!!!:D

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...