Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

annetaki συμφωνω με την Μαρουσκα μας!! ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ εχουμε κατι παρομοιο!!

κ εγω χτες ημουν εκνευρισμενη κ τον εδωσα στον συζυγο...

μην ριχνεις ευθυνες!

παρτον αγκαλιτσα κ καντε χαδακια!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν!

Είμαι πολύ χαρούμενη!:D:D:D

Στον παιδίατρο όλα καλά!

Ο πεπελίνος έγινε ήδη 5300!!! μόνο με μαμίσιο αποκλειστικά και 57 εκατοστά!!!

Ειναι υγιέστατος και μάλλον θα παραμείνει γαλανομάτης!!!

Έχουμε ένα θεματάκι με αναγωγές αλλά αφού παίρνει βάρος κανονικά δεν μας απασχολεί(απλά βάζουμε τα πλυντήρια αέρα-πατέρα!!!)

Επόμενο ραντεβού 5 Μαρτίου περίπου για το πρώτο μπίμπι(εμβόλιο στην παιδική γλώσσα), το infarix. Επίσης μας μίλησε και για το rotarix(το οποίο δεν γράφεται στο βιβλιάριο αλλά το αγοράζουμε γιατί είναι εξτρά) το οποίο είναι για ροταϊό(γαστρεντερίτιδα). Σκεφτόμαστε να το κάνουμε.

κοριτσακια καλησπερα

χαιρομαι που ολοι και ιδιαιατερως τα νινακια σας ειναι καλα

εμεις εχθες περασαμε εφιαλτικα

ο μικρος εκλαιγε και εκλαιγε και εκλαιγε...δεν ηξερα τι να τον κανω...τον εβαζα στο βυζι...ηρεμουσε και τον επαιρνε ο υπνος...μετα ξανα...να κοκκινιζει απτο σφιξιμο...αφηστε σας λεω η χειροτερη βραδυα μας...και το χειροτερο?

5 παρα το πρωι ξυπναει με τσιριδες (τι να του χωνω την πιπιλα..τιποτα αυτος...τι σσσσσσσσσσ ...τιποτα) κι εγω α κακουργα καθομουν και τον κοιταζα εκνευρισμενη (σε μια φαση υπνου και ξυπνιου...λες και δεν συνεβαινε σε μενα και κοιτουσα αμετοχη...μεχρι που τον μαλωσα και μετα ναααααα το κλαμα κι εγω...αχ εχθες ημουν πολυ κακη μανα...αντι να τον παρηγορισω τον μαλωσα κιολας

το πρωι συνεχιστηκε το πανυγηρι...τον πηρε αγκαλιτσα ο αντρας μου και τον βολταρε στο σπιτι με γλυκολογα...εκει να πεθανω...μα να ειναι απτην δουλεια ξενυχτης και να εχει υπομονη κι εγω η κακουργα να φερθω ετσι στο σπλαχνο μου ενω πονουσε?

πως δεν φουνταρα απτην στεναχωρια μολις το συνηδητοποιησα...αχ Παναγια μου συγχωρα με που ταλαιπωρησα το νινι μου τα ξημερωματα, που το μαλωσα...δεν θα το ξανακανω...και δωσε μου ολα τα πονακια του..ΟΛΑ

πηρα τελικα την γιατρο και μου ειπε χαμομηλακι-τηλιο-γλυκανισο...εγω εχω κιντερτε...αλλα εχει ζαχαρη ετσι?θα του δωσω καν δυο φορες και μετα τα κλασικα

κατι αλλο δεν γινετε και Ο Θεος βοηθος

α και κακακια εχουμε να δουμε 2 μερες ουφφφφφφφφφ

κατι αλλο δεν εχω να πω...δεν ειμαι στα καλυτερα μου...σας φιλω και παω να χαζεψω το μωρακι μου που κοιμαται σαν αγγελουδακι

Ανέτ, περιττό να πω ότι σε όλα συμφωνώ με την Μαρούσκα...

Είσαι άνθρωπος πουλάκι μου και σαν άνθρωπος έφτασες στα όριά σου λόγω κούρασης και αισθήματος ανεπάρκειας...Ένα θα σου πω...όταν είχα τον Παύλο μικρό και έκανα να κοιμηθώ 1 χρόνο έκανα πολύ άσχημες σκέψεις...Μια φορά, θυμάμαι, σκέφτηκα να τον πάρω αγκαλιά και να πηδήξω από το μπαλκόνι...για τέτοια απογοήτευση μιλάμε...λόγω αϋπνίας και κούρασης...

Γιατί δεν τον παίρνεις πουλάκι μου στο κρεββάτι να κοιμηθείτε μαζί; Εγώ έχω βρει την σωτηρία μου έτσι !Co-bedding forever!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μαρούσκαααααααααααααααα...

Η γιατρός μου επιβεβαίωσε ακριβώς ότι μου είπες για τις φάσεις ταχείας ανάπτυξης!!!

Περνάμε την δεύτερη μου είπε τώρα!! Η επόμενη στους 3 μήνες!

Τι είσαι εσύ, παιδί μου! Πατσουρόπληκτη κινητή εγκυκλοπαίδεια. :)

qwlrp3.png

Καλημεραααα

Ανεετακι μου υπομονη γλυκεια μου..στον χρηστο μιλαμε γινοταν συνεχεια αυτο!!!κι το παιδι να κλαει και να κλαιω και εγω απο τα νευρα μου ..Αν εχει κολικους το μπεμπακι μαζι με δυσκοιλοιοτητα..υποφερει το καημενο...

Vasdeli μου , για εμβολια..στον χρηστο δεν το ειχα κανει το rotarix μιας και δεν ειχε επαφη με αλλα παιδακια αλλα στον μπεμπη και μιας που ο χρηστος παει παιδικο θα το κανουμε και εμεις ..

οσο για τον πεπελινο τι να πω???αρχοντας!!!!5300..φτου φτου...

Εμεις ειμαστε μια χαρα!!!το μπεμπακι μου πλεον το βραδυ κοιμαται 4 μπορει και 5 ωρες σερι και κοιμαται λιγο και η ερμη η μανα..σημερα γιναμε 1 μηνων!!!και φτασαμε στα κιλακια 4350 !!την δευτερα θα ερθει και η παιδιατρος να τον δει!!

Να εχουμε ενα υπεροχο ηλιολουστο ΣΚ!!!

Φιλια απο την ηλιολουστη Αθηνα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα τι κάνετε?

Βλέπω εχθές ήταν η μέρα του παίδιατρου!!! Βυκάκι απίθανος ο κος Πεπελίνος σωστός άντρακλας!! Φτου σκόρδα

Αννετάκι νομίζω ότι σε ένα βαθμό είναι λογικό την στιγμή που είσαι και εσύ πρωτομανούλα να έχεις τέτοιες σκέψεις και αγωνίες, χαλαρά σκέψου ότι ο καιρός ανοίγει και θα βολτάρετε ασταμάτητα με τον κο Ζεβράκι σου!!!

Μαράκι τέλεια με το ΠΑΠ σου! Η Εφούλα τι κάνει? η αδελφή σου?

Joa μου καλημέρα και χρόνια σας πολλά!!!εσείς δεν θα πάτε κάμια βόλτα με τόσο ωραίο καιρό?

Μαρουσκάκι μου καλά οι άντρες σου?

Εμείς εχθές πήγαμε στην γιατρό μας και μας βρήκε πολύ καλούς είμαστε 4580 και 54,5 πόντους!! πολύ χάρηκα που το μαναράκι μου τρώει καλά!

όσο για τον παρατσούκλι του μικρού μου τον φωνάζω χελωνάκι από τον τρόπο που σηκώνει το κεφαλάκι του όταν είναι αγκαλία μου ;)

Φιλάκια σε όλες σας και στα μωράκια σας!!!!

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

evapgf Καλημέρα τι κάνετε?

Εμείς εχθές πήγαμε στην γιατρό μας και μας βρήκε πολύ καλούς είμαστε 4580 και 54,5 πόντους!! πολύ χάρηκα που το μαναράκι μου τρώει καλά!

όσο για τον παρατσούκλι του μικρού μου τον φωνάζω χελωνάκι από τον τρόπο που σηκώνει το κεφαλάκι του όταν είναι αγκαλία μου

Φιλάκια σε όλες σας και στα μωράκια σας!!!!

Μια χαρά το χελωνάκι σου, Ευάκι!Το πήρε το κιλάκι του και παραπάνω ΜΟΝΟ με βυζομπαλίτσα, είδες??

joa Καλημεραααα

Εμεις ειμαστε μια χαρα!!!το μπεμπακι μου πλεον το βραδυ κοιμαται 4 μπορει και 5 ωρες σερι και κοιμαται λιγο και η ερμη η μανα..σημερα γιναμε 1 μηνων!!!και φτασαμε στα κιλακια 4350 !!την δευτερα θα ερθει και η παιδιατρος να τον δει!!

Να εχουμε ενα υπεροχο ηλιολουστο ΣΚ!!!

Φιλια απο την ηλιολουστη Αθηνα...

Καλημέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τον πρώτο μήνα ζωής σας!!!Αχ καλό νινάκι Ιωάννα μου, φτου φτου να μην το ματιάξουμε.Εμένα σήμερα κοιμήθηκε από τις 3.30 ως τις 7 το πρωί που τον ξύπνησα να τον ταίσω αναγκαστικά λόγω μεγάλων και σηκώθηκα λες κι είχα κοιμηθεί 8 ώρες, τέτοια ανανέωση!!

vasdeli Μαρούσκαααααααααααααααα...

Η γιατρός μου επιβεβαίωσε ακριβώς ότι μου είπες για τις φάσεις ταχείας ανάπτυξης!!!

Περνάμε την δεύτερη μου είπε τώρα!! Η επόμενη στους 3 μήνες!

Τι είσαι εσύ, παιδί μου! Πατσουρόπληκτη κινητή εγκυκλοπαίδεια.

Χιχι, στα παιδιά λέμε έχω πάρει διδακτορικό, τώρα ετοιμάζονται να μου δώσουν την έδρα χαχα!

vasdeli Λοιπόν!

Είμαι πολύ χαρούμενη!

Στον παιδίατρο όλα καλά!

Ο πεπελίνος έγινε ήδη 5300!!! μόνο με μαμίσιο αποκλειστικά και 57 εκατοστά!!!

Ειναι υγιέστατος και μάλλον θα παραμείνει γαλανομάτης!!!

Έχουμε ένα θεματάκι με αναγωγές αλλά αφού παίρνει βάρος κανονικά δεν μας απασχολεί(απλά βάζουμε τα πλυντήρια αέρα-πατέρα!!!)

Επόμενο ραντεβού 5 Μαρτίου περίπου για το πρώτο μπίμπι(εμβόλιο στην παιδική γλώσσα), το infarix. Επίσης μας μίλησε και για το rotarix(το οποίο δεν γράφεται στο βιβλιάριο αλλά το αγοράζουμε γιατί είναι εξτρά) το οποίο είναι για ροταϊό(γαστρεντερίτιδα). Σκεφτόμαστε να το κάνουμε.

Απλά σούπερ ο πεπελίνος μας, απλά σούπερ!

Καλημέρα σε όλες.Τώρα έκατσα μιας και το μικράκι σήμερα είναι γκρινιαράκι από το πρωί, αλλά πτοούμαστε?ΟΧΙ!!!Πήραμε ηλεκτρική μαζί, σφουγγαρίσαμε 2 ορόφους και κοιμόμαστε αν και όχι για πολύ...Βικάκι, με το σλινγκ μια χαρά το βράδυ.Έφαγε 9, ύπνος στις 10 στο σλινγκ, έφαγε 1 ύπνος αμέσως στο σλινγκ, έφαγε 2.30 ύπνος στο σλινγκ στις 3.30 και μετά εγερτήριο στις 7 λόγω μεγάλων και σχολείου...Τώρα το σλινγκ τον βοήθησε, έτυχε...Θα φανεί.Πάντως από προχθές είναι πιο γκρινιάρης..αλλά όχι για τόση ώρα ώστε να πω κολικοί, θα φανεί!

Μαράκι και ηλιαννάκι χαμένο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τους 2 μήνες σας, πωπω, μεγαλώσατε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΣΕΙΣ!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημέρα!!!

Ηλιόλουστη μέρα και σήμερα στο Αιγαίο μας!

Καλά κοιμηθήκαμε,10, 2, 4,5 και 8 μετά τα ξυπνήματά μας...:PΜια χαρά!

Ιωάννα, χρόνια σας πολλά! Φτου, σκόρδα στον μπέμπη σου!

Εύα, ωραίο το χελωνάκι! Πράγματι, έτσι όπως σηκώνουν το κεφαλάκι τους μοιάζουν με χελωνάκια!!!Ωραιότατο το χελωνάκι σου!!!

Μαρούσκα μου, το σλινγκ είναι μεγάλη μαγκιά, λέμε.....Μαρή, κάτσε λίγο στ' αυγά σου και πάρε μια γυναίκα να σου σφουγγαρίζει! Κράτα δυνάμεις λέμε....άκου κει σφουγγάρισε!!! Με το μωρό στο σλίνγκ; Είσαι φοβερή!

Μαριαέφη, που είσαι παιδί μου; Πάλι κέικ ψήνεις;:P

Τζενάκο, where are you? Την έκανες εκείνη την καμπύλη που λέγαμε;

qwlrp3.png

Καλημέρα!!!

Μαρούσκα μου, το σλινγκ είναι μεγάλη μαγκιά, λέμε.....Μαρή, κάτσε λίγο στ' αυγά σου και πάρε μια γυναίκα να σου σφουγγαρίζει! Κράτα δυνάμεις λέμε....άκου κει σφουγγάρισε!!! Με το μωρό στο σλίνγκ; Είσαι φοβερή!

Kι εγώ δεν ξέρω τι θέλω πια!Το μωρό γκρίνιαζε, έλεγα γιατί γκρινιάζει, τώρα που έφαγε και κοιμήθηκε αμέσως λέω γιατί δεν έμεινε ξύπνιος να μου κάνει παρέα!:rolleyes::rolleyes:Μαζόχα ως το κόκκαλο!!

Έπαιρνα γυναίκα, Βικάκι, απλώς όταν ήταν σπίτι πάντα έκανα κι εγώ δουλειές και δεν το ευχαριστιόμουν, και τώρα με το μωρό δε θέλω κανέναν στο κεφάλι μου, φέρε ξεσκονόπανο και πού είναι η σκούπα?Τα κάνω μόνη μου όποτε θέλω (κάθε Παρασκευή συνήθως) κι όπως θέλω κι όλα καλά.Δεν ξέρω άμα το κατάλαβες, αλλά δεν έχω καμιά βοήθεια (εκτός από τον άντρα μου-η μαμά μου έχει να δει τα παιδιά από την Κυριακή) οπότε είμαι σκληραγωγημένη, μη με φοβάσαι.Για να πέσω κάτω... μια φορά στα 5 χρόνια έγινε όταν είχα γυρίσει στη δουλειά μετά από 3 χρόνια σπίτι με άδειες ανατροφής...;););)Φιλιά στον Πεπελίνο!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλησπερα κοριτσακια μου !!!!

Εχετε δικιο που σας φαινεται παραξενο που ειμαι τοσο αγχωμενη με το μωρακι μου, αλλα ρε κοριτσια τι να θυμαμαι απο το πρωτο ????????? Πανε 14 χρονια και τοτε ημουν 20 χρονων εγω και με βοηθουσε παρα πολυ η μανα μου.....

Και τωρα που την θελω ειναι μονο για να της την αφησω να παω να πιω ενα καφε σαν ανθρωπος !!!!!!!!

Κατα τα αλλα ειμαστε καλα Δοξα το Θεο !!! Ο αφαλος μας ακομα να πεσει ...... ουφ!!!!!

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Εχετε δικιο που σας φαινεται παραξενο που ειμαι τοσο αγχωμενη με το μωρακι μου, αλλα ρε κοριτσια τι να θυμαμαι απο το πρωτο ????????? Πανε 14 χρονια και τοτε ημουν 20 χρονων εγω και με βοηθουσε παρα πολυ η μανα μου.....

Και τωρα που την θελω ειναι μονο για να της την αφησω να παω να πιω ενα καφε σαν ανθρωπος !!!!!!!!

Κατα τα αλλα ειμαστε καλα Δοξα το Θεο !!! Ο αφαλος μας ακομα να πεσει ...... ουφ!!!!!

Kαλά, σε πήραμε λίγο από τα μούτρα, αλλά είναι κακό για σένα να εξαρτάσαι τόσο από κάποιον άλλο!Επίσης άμα δεν τα θυμάσαι εσύ από το γιο σου πού να τα θυμάται η μαμά σου από εσένα μωρό?;););)Ε, όσο να είναι πιο φρέσκα τα έχεις από τη γιαγιά του παιδιού!Εγώ για σένα το λέω.Η ζωή σου θα γίνει πιο εύκολη άμα πεις είμαι εγώ και η μπαρμπίτσα μου κι όπου μας βγάλει!Το παιδί όπως και το σ@@ και το ποδήλατο δεν ξεχνιούνται!Σιγά σιγά θα σου βγαίνουν όλα.Ε, μη μου πεις ότι θα ξανακάνεις ποτέ μισή ώρα για να βάλεις ένα φορμάκι ή ένα πάμπερς!!;);););)Φεύγω, είναι η ώρα του γάλακτος και του μπάνιου των μεγάλων!Byeeeeeeeeeeee!

Διαφημίσεις

δηλσδη βρε Μαρουσκακι ,κακο ειναι να κανει κανεις μιση ωρα

να αλλαξει ενα παμπερσ και να βαλει ενα φορμακι..???:D:D

προχτες με χρονομετρησα και οντως εκανα κανα τεταρτακι μες το νερο..

κατα τα αλλα σημερα ζω ενα δραμα..

απο την τεταρτη βασανιζομαι με ενα κρυολογημα που μου εκανε κ πυρετο

και σα να νομιζω οτι μου ζαβλακωθηκε κ το μωρο..

σημερα ειναι μες την ανησυχια,εχει τσιμπλα το ενα ματακι και τσακωσα κ κανα 2 μιξουλες..

ειμαι να σκασω.. ευτυχως μου τρωει κανονικα,οποτε η παιδιατρος ειπε να μην ανησυχω..

εμενα εντομεταξυ, το γαλα μου ελαττωθηκε απο χτες..εκει που αντλουσα 80-100μλ περιπου σε 30 ωρα,απο χτες βγαζω βια 30!!

εχω τρελαθει,εκλαιγα ολη μερα σημερα και τωρα ξεκινησα συμπληρωμα μαγια μπυρας που διαβασα οτι βοηθαει..

το μονο καλο της ημερας ειναι οτι επεσε ο αφαλος μας..

να σας πω κοριτσια, αυτο που εμεινε εξακολουθω να το οινοπνευματιζω μεχρι να ξεραθει τελειως?

78xyp2.png

RUAmp3.png

Αγαπημενες μου να 'μαι κι εγω...τρισευτυχισμενη μανουλα πλεον που δεν πιστευω ακομα πως κρατω στα χερια μου το αγγελουδι μου...:D:D:D:D:D:D

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας με εχετε συγκινησει...και ευχαριστω για τα τοσα τηλεφωνα και μηνυματα,συγνωμη σε οσα δεν προλαβα να απαντησω αλλα καταλαβαινετε!!!

Κοριτσακια μου ζω την απολυτη ευτυχια η οποια πλεον εχει αλλο νοημα ...δεν ηξερα οτι υπαρχουν αυτα τα συναισθηματα που νιωθω τωρα και εχουμε τρελαθει κι εγω κι ο αντρας μου....καταρχας η μικρη μου μολις γεννηθηκε πηγε στη μοναδα παρακολουθησης και δεν την ειδα οταν ξυπνησα δηλαδη στις 10 το πρωι οποτε το απογευμα σηκωθησα ,περπατησα και κατεβηκα κατω που την ειχαν.....εκει βεβαια μολις την αντικρυσα εβαλα τα κλαματα και την εσφιξα στην αγκαλια μου...μοναδικο,απεριγραπτο και απιστευτο συναισθημα...!!!!!!!!

Το επομενο πρωι μου την εφεραν πανω και αρχισα να θηλαζω,κοριτσια σας ευχαριστω για την προπαγανδα περι θηλασμου γιατι σε σας οφειλω ολη αυτη την απιστευτη εμπειρια που ζω αυτη τη στιγμη και αυτο το δεσιμο με τη μπουμπου μας...απο χθες μαζευω και με θηλαστρο γιατι εχω πολυ γαλα9ΠΡΩΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ 80 ΓΡ. καλο εε!!!!!

κοριτσαρες φιλακια για τωρα σβουριχτα και θα μπω συντομαααααααααα:D:D:D:D σας αγαπω πολυ πολυ...

ωωωωω πρεπει να αλλαξω και το τικερ μου αλλα δεν προλαβαινω τωρα.....

1a0fd6e0b8.png

Είμαι στα πρόθυρα της κατάρρευσης και πάλι απόψε...

Ο γελαστός ήταν ξύπνιος από τις 6 και μέχρι τις 10 το βράδυ με εξάντλησε κανονικοτατα....

Να μην μπορεί πουθενά να βρει ησυχία το μανάρι μου...να με γδέρνει στο στέρνο, να τρίβεται, να κλαίει στον ώμο, τα ίδια στην στάση τίγρη Μαρούσκα μου, να κάνει αεράκια, να ρεύεται, να σφίγγεται, να κοκκινίζει....μια ομορφιά δηλαδή....Αλλά εκεί που δεν άντεξα πια και έβαλα τα κλάματα(ακούς Λίτσα ) ήταν όταν τον έβαλα στο στήθος και ναι μεν το ήθελε αλλα από την άλλη κύρτωνε και την πλάτη προς τα πίσω κλαίγοντας....Η παιδίατρος που με είδε να τον θηλάζω και να κάνει έτσι είπε ότι ίσως είναι μια ήπια μορφή παλινδρόμησης αλλά όσο παίρνει κανονικά βάρος δεν μας απασχολεί(ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ;:-(). Μετά, αφού βγήκα off τον πήρε ο vasdelos και τον κρατούσε και ηρέμησε. Εκεί δε που κοιμήθηκε ήταν όταν τον ακουμπήσαμε πάνω στην Ηλέκτρα(στο στέρνο της) και αποκοιμήθηκε ενώ του έλεγε την προπαίδεια!!!:cool: Και μετά ξαναξύπνησε σε 10 λεπτά...Τώρα κοιμάται στην αγκαλιά του παππού και εγώ τα βλέπω όλα μαύρα....:-(

Γεια σου Λίτσα! Όλα θα τα θυμηθείς....μην μασάς!:-P

Αγαπημενες μου να 'μαι κι εγω...τρισευτυχισμενη μανουλα πλεον που δεν πιστευω ακομα πως κρατω στα χερια μου το αγγελουδι μου...:D:D:D:D:D:D

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας με εχετε συγκινησει...και ευχαριστω για τα τοσα τηλεφωνα και μηνυματα,συγνωμη σε οσα δεν προλαβα να απαντησω αλλα καταλαβαινετε!!!

Κοριτσακια μου ζω την απολυτη ευτυχια η οποια πλεον εχει αλλο νοημα ...δεν ηξερα οτι υπαρχουν αυτα τα συναισθηματα που νιωθω τωρα και εχουμε τρελαθει κι εγω κι ο αντρας μου....καταρχας η μικρη μου μολις γεννηθηκε πηγε στη μοναδα παρακολουθησης και δεν την ειδα οταν ξυπνησα δηλαδη στις 10 το πρωι οποτε το απογευμα σηκωθησα ,περπατησα και κατεβηκα κατω που την ειχαν.....εκει βεβαια μολις την αντικρυσα εβαλα τα κλαματα και την εσφιξα στην αγκαλια μου...μοναδικο,απεριγραπτο και απιστευτο συναισθημα...!!!!!!!!

Το επομενο πρωι μου την εφεραν πανω και αρχισα να θηλαζω,κοριτσια σας ευχαριστω για την προπαγανδα περι θηλασμου γιατι σε σας οφειλω ολη αυτη την απιστευτη εμπειρια που ζω αυτη τη στιγμη και αυτο το δεσιμο με τη μπουμπου μας...απο χθες μαζευω και με θηλαστρο γιατι εχω πολυ γαλα9ΠΡΩΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ 80 ΓΡ. καλο εε!!!!!

κοριτσαρες φιλακια για τωρα σβουριχτα και θα μπω συντομαααααααααα:D:D:D:D σας αγαπω πολυ πολυ...

ωωωωω πρεπει να αλλαξω και το τικερ μου αλλα δεν προλαβαινω τωρα.....

Γεια σου ρε Νίκη! Να σου ζήσει και πάλι!!! Χαίρομαι πολύ που τα πας καλά με τον θηλασμό! :P:p:p

Είδες που και η καισαρική δεν ήταν τίποτα; Για πες μας για το νέο μαιευτήριο εντυπώσεις, όταν μπορέσεις!!!

Αννέεεεεεεεεεεεεεεεεεετ...τι κάνεις μανάρι μου; Πήζεις; Σε σκέφτομαι!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...