Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια! τι κανετε? Είμαι χαρούμενη σήμερα, πήρα τηλ τη μαία μου και με εμψύχωσε σχετικά με το θηλασμό και τελικά κατάφερα να θηλάσω αποκλειστικά χθες! και να χορτάσει το νινάκι μου! Ηπια και μπυρίτσα και μου είπε να τρώω και κρέμες ή ρυζόγαλο για να κατέβει το γάλα, και φαίνεται πως ήδη πάει καλύτερα. Ευτυχώς είναι πολύ καλό το παιδάκι μου, δεν με ταλαιπωρεί καθόλου.

Μαριαεφη ευχομαι να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη της αδερφής σου.

Μπάρμπι ελπίζω να ανεβηκε η αυτοπεποιθηση σου και να εισαι δυνατή!

may κι εγώ έχω αρχισει να πιάνομαι από το θηλασμό, η πλατη και ο αυχένας μου. πρέπει να πάρω κι εγώ αυτό το μαξιλάρι θηλασμού

Σχετικά με τις θηλές, πήρα τους διαμορφωτές θηλών της medela από το φαρμακείο και είναι super. είναι φτιαγμένοι απο σιλικόνη, καμία σχέση με εκεινα τα επιθεματα μιας χρήσης. Επίσης χρησιμοποιω την purelan, κι αυτή κάνει πολύ καλή δουλειά.

may κι εγώ έχω αρχισει να πιάνομαι από το θηλασμό, η πλατη και ο αυχένας μου. πρέπει να πάρω κι εγώ αυτό το μαξιλάρι θηλασμού

Γεια σου, Χριστινάκι!Το μαξιλάρι είναι σούπερ τόσο για το θηλασμό, όσο και για να κοιμάσαι, να διαβάζεις, να βάζεις το μωράκι (στυλ ριλάξ) δηλαδή κάνει 10 δουλειές σε 1!!Πολύ χαίρομαι που τα πάτε καλά με θηλασμό.Κράτα γερά...Ό,τι χρειαστείς εμείς εδώ!

Ρε Νικάκι, πού είσαι?Πήρα τηλέφωνο χθες σπίτι σου αλλά κανείς...Βγήκατε??

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

γεια σας γλυκιες μανουλες!

εμεις καλα εκανα κεικ το πρωι γιατι ηρθε για καφε η κουνιαδα μου και τωρα επιτελους εβαλα να φαω...ο μπεμπης στο ρηλαξ ψιλοκοιματε ψιλοξυπναει!

το πρωι εκανε κακακια μεχρι ανω τον λαιμο λεμε........

γεια σας γλυκιες μανουλες!

εμεις καλα εκανα κεικ το πρωι γιατι ηρθε για καφε η κουνιαδα μου και τωρα επιτελους εβαλα να φαω...ο μπεμπης στο ρηλαξ ψιλοκοιματε ψιλοξυπναει!

το πρωι εκανε κακακια μεχρι ανω τον λαιμο λεμε........

ΧΑΧΑ!Κι εμείς τρελό χεστήρι το πρωί!!Καλά, πότε το φάγατε το προηγούμενο κέηκ??Καλή όρεξη κοπέλα μου!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

το εχει μαλλον η μερα!!!για το χεστηρι λεω!

το κεικ το τσακιζουμε κανω 2 την εβδομαδα μες το νερο!

σημερα ας πουμε το πρωι με τις κουνιαδες μου φαγωθηκαν 6 κομματια!

ο μικρος ακου τι εκανε χτες: τον θηλασα απο τις 7μιση μεχρι και 8 και 10 μπανιο στις 9 μιση και παλι θηλασμος απο τις 10 παρα τεταρτο μεχρι τις 11 σχεδον δεν αφηνει το βυζι με τιποτα λεμε!

και μετα κλαμα και οδυρμος! τελικα στις 12 (καθοτι ξυπνια απο τις 5 μιση) του εδωσε μπουκαλι ο συζυγος και ετσι κοιμηθηκα εγω μεχρι τις 4 μιση που ξυπνησε και θηλασε!

λες να περναει φαση?

Γεια σου, Χριστινάκι!Το μαξιλάρι είναι σούπερ τόσο για το θηλασμό, όσο και για να κοιμάσαι, να διαβάζεις, να βάζεις το μωράκι (στυλ ριλάξ) δηλαδή κάνει 10 δουλειές σε 1!!Πολύ χαίρομαι που τα πάτε καλά με θηλασμό.Κράτα γερά...Ό,τι χρειαστείς εμείς εδώ!

Ρε Νικάκι, πού είσαι?Πήρα τηλέφωνο χθες σπίτι σου αλλά κανείς...Βγήκατε??

εχεις κανένα συγκεκριμένο να προτεινεις? ή να στείλω το σύζυγο να φέρει ότι βρει?

Διαφημίσεις

το εχει μαλλον η μερα!!!για το χεστηρι λεω!

το κεικ το τσακιζουμε κανω 2 την εβδομαδα μες το νερο!

σημερα ας πουμε το πρωι με τις κουνιαδες μου φαγωθηκαν 6 κομματια!

ο μικρος ακου τι εκανε χτες: τον θηλασα απο τις 7μιση μεχρι και 8 και 10 μπανιο στις 9 μιση και παλι θηλασμος απο τις 10 παρα τεταρτο μεχρι τις 11 σχεδον δεν αφηνει το βυζι με τιποτα λεμε!

και μετα κλαμα και οδυρμος! τελικα στις 12 (καθοτι ξυπνια απο τις 5 μιση) του εδωσε μπουκαλι ο συζυγος και ετσι κοιμηθηκα εγω μεχρι τις 4 μιση που ξυπνησε και θηλασε!

λες να περναει φαση?

Θα σε λυπήσω αλλά φάση στους 2 μήνες ντεν έχει καρντιά μου.Στους 3 είναι η επόμενη...Μάλλον για τυραννόσαυρο τον κόβω τον κρητίκαρο!:roll::roll:Κουράγιο, μάνα!

εχεις κανένα συγκεκριμένο να προτεινεις? ή να στείλω το σύζυγο να φέρει ότι βρει?

www.theraline.gr

Βέβαια υπάρχουν κι άλλα, εγώ , η Βίκυ κι η Τζένη αυτό έχουμε!

καταλαβα....βασανιαρης και αυτος!!

τουλαχιστον δεν θα παω για δουλεια γιατι στην Εφη ειχα παει νωρις μολις 2 μιση μηνων ηταν οταν πηγα και κοιμομουν ορθια!

μιας και κοιματε παω και εγω να ξαπλωσω λιγο..

α το ΠΑΠ μου αψογο! μου εφυγε ενα βαρος!

αντε να δουμε τι θα γινει κ με την αδελφη μου...μεχρι την Δευτερα θα ξερουμε...

κοριτσακια καλησπερα

χαιρομαι που ολοι και ιδιαιατερως τα νινακια σας ειναι καλα

εμεις εχθες περασαμε εφιαλτικα

ο μικρος εκλαιγε και εκλαιγε και εκλαιγε...δεν ηξερα τι να τον κανω...τον εβαζα στο βυζι...ηρεμουσε και τον επαιρνε ο υπνος...μετα ξανα...να κοκκινιζει απτο σφιξιμο...αφηστε σας λεω η χειροτερη βραδυα μας...και το χειροτερο?

5 παρα το πρωι ξυπναει με τσιριδες (τι να του χωνω την πιπιλα..τιποτα αυτος...τι σσσσσσσσσσ ...τιποτα) κι εγω α κακουργα καθομουν και τον κοιταζα εκνευρισμενη (σε μια φαση υπνου και ξυπνιου...λες και δεν συνεβαινε σε μενα και κοιτουσα αμετοχη...μεχρι που τον μαλωσα και μετα ναααααα το κλαμα κι εγω...αχ εχθες ημουν πολυ κακη μανα...αντι να τον παρηγορισω τον μαλωσα κιολας

το πρωι συνεχιστηκε το πανυγηρι...τον πηρε αγκαλιτσα ο αντρας μου και τον βολταρε στο σπιτι με γλυκολογα...εκει να πεθανω...μα να ειναι απτην δουλεια ξενυχτης και να εχει υπομονη κι εγω η κακουργα να φερθω ετσι στο σπλαχνο μου ενω πονουσε?

πως δεν φουνταρα απτην στεναχωρια μολις το συνηδητοποιησα...αχ Παναγια μου συγχωρα με που ταλαιπωρησα το νινι μου τα ξημερωματα, που το μαλωσα...δεν θα το ξανακανω...και δωσε μου ολα τα πονακια του..ΟΛΑ

πηρα τελικα την γιατρο και μου ειπε χαμομηλακι-τηλιο-γλυκανισο...εγω εχω κιντερτε...αλλα εχει ζαχαρη ετσι?θα του δωσω καν δυο φορες και μετα τα κλασικα

κατι αλλο δεν γινετε και Ο Θεος βοηθος

α και κακακια εχουμε να δουμε 2 μερες ουφφφφφφφφφ

κατι αλλο δεν εχω να πω...δεν ειμαι στα καλυτερα μου...σας φιλω και παω να χαζεψω το μωρακι μου που κοιμαται σαν αγγελουδακι

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

κοριτσακια καλησπερα

χαιρομαι που ολοι και ιδιαιατερως τα νινακια σας ειναι καλα

εμεις εχθες περασαμε εφιαλτικα

ο μικρος εκλαιγε και εκλαιγε και εκλαιγε...δεν ηξερα τι να τον κανω...τον εβαζα στο βυζι...ηρεμουσε και τον επαιρνε ο υπνος...μετα ξανα...να κοκκινιζει απτο σφιξιμο...αφηστε σας λεω η χειροτερη βραδυα μας...και το χειροτερο?

5 παρα το πρωι ξυπναει με τσιριδες (τι να του χωνω την πιπιλα..τιποτα αυτος...τι σσσσσσσσσσ ...τιποτα) κι εγω α κακουργα καθομουν και τον κοιταζα εκνευρισμενη (σε μια φαση υπνου και ξυπνιου...λες και δεν συνεβαινε σε μενα και κοιτουσα αμετοχη...μεχρι που τον μαλωσα και μετα ναααααα το κλαμα κι εγω...αχ εχθες ημουν πολυ κακη μανα...αντι να τον παρηγορισω τον μαλωσα κιολας

το πρωι συνεχιστηκε το πανυγηρι...τον πηρε αγκαλιτσα ο αντρας μου και τον βολταρε στο σπιτι με γλυκολογα...εκει να πεθανω...μα να ειναι απτην δουλεια ξενυχτης και να εχει υπομονη κι εγω η κακουργα να φερθω ετσι στο σπλαχνο μου ενω πονουσε?

πως δεν φουνταρα απτην στεναχωρια μολις το συνηδητοποιησα...αχ Παναγια μου συγχωρα με που ταλαιπωρησα το νινι μου τα ξημερωματα, που το μαλωσα...δεν θα το ξανακανω...και δωσε μου ολα τα πονακια του..ΟΛΑ

πηρα τελικα την γιατρο και μου ειπε χαμομηλακι-τηλιο-γλυκανισο...εγω εχω κιντερτε...αλλα εχει ζαχαρη ετσι?θα του δωσω καν δυο φορες και μετα τα κλασικα

κατι αλλο δεν γινετε και Ο Θεος βοηθος

α και κακακια εχουμε να δουμε 2 μερες ουφφφφφφφφφ

κατι αλλο δεν εχω να πω...δεν ειμαι στα καλυτερα μου...σας φιλω και παω να χαζεψω το μωρακι μου που κοιμαται σαν αγγελουδακι

Eπειδή εκεί που είσαι ήμουνα κι εκεί που είμαι θα 'ρθεις...Όλα είναι απόλυτα φυσιολογικά.Όλες θα τα περάσετε αυτά που απλώς θα κοιτάτε το μωρό αβοήθητες χωρίς να κάνετε τίποτα, σα ρομπότ, σαν υπνωτισμένες και θα του φωνάζετε και και και...Και μετά θα κλαίτε γιατί ''είστε κακές μάνες''.Τα έχω πει κι εγώ άπειρες φορές και στα 2 παιδιά και χθες είχα κι εγώ ένα τέτοιο βράδυ.Είναι η κούραση, είναι που δεν ξέρεις τι ΑΛΛΟ να κάνεις όταν κλαίει σπαρακτικά, όλα μαζί.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΙΑ ΜΑΝΑ, είσαι η καλύτερη για το παιδάκι σου, απλώς είσαι ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ με κάποιες αντοχές!Σ' αγαπάω και σε λατρεύω.Πάω να ρίξω πιπέρι και αλάτι στα αυτοκινητάκια που μαγειρεύει ο Φάνης (:confused::confused:)γιατί τον παραμελώ για να σου γράψω βρε σκατούλικο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...