Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

να μαι και εγω γλυκες μανουλιτσες!!

τι μου κανετε?

σας εχω χασει, αλλα νιωθω σα να μη μου φτανουν οιωρες της ημερας..

σε γενικες γραμμες, ειμαστε καλα, η μικρη μου ειναι γενικως ησυχη- αρκει να μην την πιασουν τα στραβα της-που εκει θελει μονο αγκαλια και περπατουρα-

και εμενα η μεση μου κοριτσια, ειδικα η δεξια πλευρα δεν εχει επανελθει αποι τον τοκετο και επειτα.

τρωμε μονο μαμισιο γαλα, αλλα δυστυχως αποκλειστικα αντλημενο με θηλαστρο.οι πληγες στις θηλες δεν εχουν ακομα επουλωθει οποτε ολα τα γευματα τα δινω με μπιμπερο.

σημερα νοικιασα κ μου εφεραν στο σπιτι το νοσοκομειακο θηλαστρο της medela to symphony

και ευελπιστω να μειωσω τους χρονους της αντλησης..

κατα τ'αλλα, περιμενω πως κ πως να πεσει ο αφαλος μας, που εχει γινει σαν ξερο κακαδι που κρεμεται

και βρε κοριτσια οι εμπειρες..

τα κακακια ειναι καλο που ειναι παντα σαν πουρες?

και εχουν και πολλους κοκκους,οχι μικρους, μεγαλουτσικους..

διαβασα τα νεακια σας κ χαιρομαι που ειστε πανω κατω καλα.

τα "θεματακια" μας τα εχουμε ολες..

barbie και εγω εχω να βγω επι τις ουσιας απο την ημερα που γεννησα,

αλλα δε με πολυνοιαζει, μη σου πω οτι φοβαμαι κ λιγο με τις ιωσεις που κυκλοφορουν...

σας φιλω πολυ!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια γεια σας!

Που είναι εκείνες οι καλές στιγμές που σας διάβαζα με την άνεσή μου....(τότε που έκανα ξάπλες μόνη μου...)

Δεν προλαβαίνω...

Ευτυχώς ο γελαστός είναι πολύ καλύτερα!:D

Χθες κοιμηθήκαμε!!! Βέβαια θήλαζε κάθε 2 ώρες!!!Αλλά κοιμόμαστε αγκαλίτσα και ξεκουράζομαι κι εγώ!!!

Βγήκαμε και βόλτα στην λιακάδα σήμερα...Ήταν καταπληκτικά!!! Θα βάλω φωτό!

Ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με την αποστειρωση : αφού τελειώσει , πόση ώρα μπορούν να μείνουν τα μπουκάλια εκτός ψυγειου ; Και πόση εντός ;

Εγώ τα βγάζω άμεσα και τα κρατάω σε κλειστό τάπερ στο ψυγείο.

Βικακυ που εισαι οεεο?

Μαράκι μου, σήμερα είχα βγει έξω με τον γελαστό!

Η πρώτη μας καροτσάδα! Ήταν τέλεια στην λιακάδα!!!

Μαρούσκα μου, σ' ευχαριστώ για την εξήγηση περί φάσεων ταχείας ανάπτυξης!!! Η αλήθεια είναι ότι ο γελαστός πράγματι ζητά ανα 2ωρο να θηλάσει τώρα ένω έκανε μέχρι και 3ωρα....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

κοριτσαρααααααααα!!!αχ αυτος ο σκατουλης γελαστουλης μας εκλεψε την φιλεναδα μας αλλα χαλαλι του!!!

ας το παιδι να φαει να μεγαλωσει, πως θα βγαινει τσαρκες στην παραλια ε?

τα παιδια καλα?εσυ πως εισαι?ενταξει με την ιωση?

και κοριτσια...ακυρο το 4300...φορουσαμε ζιπουνια, φορμακια πανες και ολα τα συναφη χαχαχα...γυμνουλιδες ειμαστε 4120...300 300 τα παιρνει το ζεμπρακι* μου!!!

*μετονομασια μπεμπη γιατι βγαζει τον ηχο που κανουν οι ζεβρες..τις εχετε ακουσει?αν οχι να κλεισουμε για καφε να σας δειξουμε χαχαχαχα!!!

πολλα φιλακια σε μπεμπονια και μανουλιτσες και καλο βραδυ!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

να μαι και εγω γλυκες μανουλιτσες!!

τι μου κανετε?

σας εχω χασει, αλλα νιωθω σα να μη μου φτανουν οιωρες της ημερας..

σε γενικες γραμμες, ειμαστε καλα, η μικρη μου ειναι γενικως ησυχη- αρκει να μην την πιασουν τα στραβα της-που εκει θελει μονο αγκαλια και περπατουρα-

και εμενα η μεση μου κοριτσια, ειδικα η δεξια πλευρα δεν εχει επανελθει αποι τον τοκετο και επειτα.

ωχ πως σε νοιωθω...αλλα με εσωσε το μαξιλαρι θηλασμου...αν και δεν θηλαζεις θα σε βοηθησει στο ταισμα της μικρης...και η μεση θα χαλαρωσει και το χερι δεν θα κουραζεται!

επισης για τις αγκαλιες ενα σλινγκ θα σε σωσει...τα λεω μπας και το δοκιμασω τελικα!!!χαχαχα

τρωμε μονο μαμισιο γαλα, αλλα δυστυχως αποκλειστικα αντλημενο με θηλαστρο.οι πληγες στις θηλες δεν εχουν ακομα επουλωθει οποτε ολα τα γευματα τα δινω με μπιμπερο.

σημερα νοικιασα κ μου εφεραν στο σπιτι το νοσοκομειακο θηλαστρο της medela to symphony

και ευελπιστω να μειωσω τους χρονους της αντλησης..

να παρεις την purelan θα σε βοηθησει πολυ

κατα τ'αλλα, περιμενω πως κ πως να πεσει ο αφαλος μας, που εχει γινει σαν ξερο κακαδι που κρεμεται

περιμενε σε κανα δυο μερες τον βλεπω να τον κανεις αναμνηστικο!!!

και βρε κοριτσια οι εμπειρες..

τα κακακια ειναι καλο που ειναι παντα σαν πουρες?

και εχουν και πολλους κοκκους,οχι μικρους, μεγαλουτσικους..

εγω η εμπειρη μανα χαχαχαχα (ακους μαρουσκακι?χιχιχι)

μα πως να μην ειναι σαν πουρες...κακακια απο γαλατακι ειναι...αλλα μου αρεσε πολυ ο χαρακτηρισμος..."πουρες"!!!

και τους κοκκους τους εχουμε κι εμεις που και που!

ε τα ειπα καλα?περνω κανα δωρο?:D:D:D

διαβασα τα νεακια σας κ χαιρομαι που ειστε πανω κατω καλα.

τα "θεματακια" μας τα εχουμε ολες..

barbie και εγω εχω να βγω επι τις ουσιας απο την ημερα που γεννησα,

αλλα δε με πολυνοιαζει, μη σου πω οτι φοβαμαι κ λιγο με τις ιωσεις που κυκλοφορουν...

σας φιλω πολυ!!

φιλια και σε σας κοριτσακι και ιδιαιτερως στην πριγκιπεσσα σου!

IB5Vp2.png

annete

*μετονομασια μπεμπη γιατι βγαζει τον ηχο που κανουν οι ζεβρες..τις εχετε ακουσει?αν οχι να κλεισουμε για καφε να σας δειξουμε χαχαχαχα!!!

πολλα φιλακια σε μπεμπονια και μανουλιτσες και καλο βραδυ!

Kαλά, έχω βαρεθεί να λέω ότι δεν παίζεσαι κοπέλα μου!Κάθε φορά που γράφεις, χαμογελώ:D:D:D Πάντα καλά να είσαι κι εσύ κι ο king of the jungle σου (το ταρζανάκι σου ντε!)

vasdeli

Μαρούσκα μου, σ' ευχαριστώ για την εξήγηση περί φάσεων ταχείας ανάπτυξης!!! Η αλήθεια είναι ότι ο γελαστός πράγματι ζητά ανα 2ωρο να θηλάσει τώρα ένω έκανε μέχρι και 3ωρα....

Χαίρομαι που είστε καλύτερα, κι η φάση φάση είναι και περνάει!Ο Γιουλ πάλι από τις 4.30 το απόγευμα, όλο γκρίνιες, φαί και ύπνος, άντε να δω πώς θα είναι η νύχτα μας, τον μάτιαξα, χαχα!Εγώ συνεχίζω να πετώ στα σύννεφα, ρε Βικάκι, το νιώθεις κι εσύ αυτό το ''ΟΛΑ ΚΑΛΑ'' τώρα στο τρίτο?Άμα ήξερα ότι θα είμαι τόσο αρντάν θα το έκανα νωρίτερα, χαχα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Ναι, ναι...κι εγώ ζω στο γαλάζιο συννεφάκι μου!!!:P:p ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

Ανετ! Το ζεβράκι σου είναι σούπερ!!!

Εμείς έχουμε αύριο παιδιατρο, στις 17.30!:D

qwlrp3.png

Εγώ πάλι δεν ξέρω γιατί αλλά σήμερα του έβγαλα το "Πεπελίνος" και μου αρέσει πολύ!!!!

Ωραία, έχουμε λοιπόν, τον Πεπελίνο, το ζεβράκι, τον κρητίκαρο, το Γιουλ...άντε πέστε κι οι άλλες μανούλες τα δικά σας!Να δω όταν τα βαφτίσουμε πόσο καιρό θα κάνουμε να μάθουμε τα νέα ονόματα!!!:rolleyes::rolleyes:

Πάω για μπανάκι και νάνι γιατί το μικράκι δεν έχει μπέσα, χαχαχα!Πού τη βρίσκω την όρεξη και τα λέω...Ε ρε κι όταν ήταν ο Φάνης ή ο Γρηγόρης, σαν μεγάλη Παρασκευή ήμουν, χαχα!Κορίτσια, κάντε τρίτο χαχα!Αχ, σκούζει πάλι, έλεος ο ξεζουμιχτής!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

xaxaxaxa.annetaki

γελασα κιεγω με το μηνυματακι σου!!

ο ζεβρακος σου, σου εχει παρει για τα καλα το μυαλο!!

τωρα εγω, αντι να εκμεταλλευτω τον υπνο της πριγκιπεσσας καθομαι κ σερφαρω στο νετ

και ο μαυρος κυκλος ακουμπησε πατωμα...

εγω τη δικια μου την φωναζω milly....:D:D

me to kalo, θa parei to onομα της πεθερουλας μου-Βασιλικη-που τη φωναζουμε Βιλλυ και την μπεμπα μικρη βιλλυ κοκ και εμενα ολο αυτο μου θυμισε " milly vanilli".......τους θυμαστε???

οποτε το μικρο μου ειναι η milly.....

ρε χαζεψα μου φαινεται..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Kαλά, έχω βαρεθεί να λέω ότι δεν παίζεσαι κοπέλα μου!Κάθε φορά που γράφεις, χαμογελώ:D:D:D Πάντα καλά να είσαι κι εσύ κι ο king of the jungle σου (το ταρζανάκι σου ντε!)

μα τι μπαλα ειμαι να παιζομαι??? :D:D:D

αχ ολα τα παιδακια του κοσμου να ειναι καλα!!!Η Παναγιτσα μας να τα φυλαει!

Ναι, ναι...κι εγώ ζω στο γαλάζιο συννεφάκι μου!!!:P:p ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

Ανετ! Το ζεβράκι σου είναι σούπερ!!!

Εμείς έχουμε αύριο παιδιατρο, στις 17.30!:D

μα αμα τον ακουσετε ρε κοριτσια θα πειτε δεν υπαρχει καλυτερος χαρακτηρισμος...με ολη τη σημασια της λεξης...αφου για αποκριες λεω να τον ντυσω ζεμπρακι χιχιχι να δουμε θα βρουμε στολη?

Εγώ πάλι δεν ξέρω γιατί αλλά σήμερα του έβγαλα το "Πεπελίνος" και μου αρέσει πολύ!!!!

πεπελινος, αχ τι γλυκο!!!σαν το νινι σου κοριτσαρα μου!!!

xaxaxaxa.annetaki

γελασα κιεγω με το μηνυματακι σου!!

ο ζεβρακος σου, σου εχει παρει για τα καλα το μυαλο!!

χαχαχαχα μονο τα μυαλα?εχει και μια φατσουλαα αλλο πραγμα...εχει στρογγυλεψει κιολας και ειναι για φαγωμα μιαμ μιαμ μιαμ

τωρα εγω, αντι να εκμεταλλευτω τον υπνο της πριγκιπεσσας καθομαι κ σερφαρω στο νετ

και ο μαυρος κυκλος ακουμπησε πατωμα...

ε και αυτο ενα ειδος ξεκουρασης ειναι ελενακι μου!

εγω τη δικια μου την φωναζω milly....:D:D

me to kalo, θa parei to onομα της πεθερουλας μου-Βασιλικη-που τη φωναζουμε Βιλλυ και την μπεμπα μικρη βιλλυ κοκ και εμενα ολο αυτο μου θυμισε " milly vanilli".......τους θυμαστε???

οποτε το μικρο μου ειναι η milly.....

ρε χαζεψα μου φαινεται..

η μικρη μας μιλλυ...ελενακι βαλε και καμια φωτο να καμαρωσουμε την τσουπιτσα σου!!!

και χαζεμενες ειμαστε ολες...δεν το εχεις παρει πρεφα???:D

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

καλα ο δικος μου καθετε στο καροτσι και ρεμβαζει!!!

επισης τον εχω βαλει 3 φορες στο στηθος πινει λιγο και κοιμαται...μολις τον αφησω το ματι γαριδα!!!

να δω οταν πεινασει για τα καλα αν θα εχει μεινει τιποτα :mrgreen:

IB5Vp2.png

τον ματιασα και πηραμε παλι ζιτζι για δυο λεπτα......και ξανα υπνο...ααααααα εχω αρχισει να ζαλιζομαι και ειμαι και μονη μου

παω να τσιμπισω τιποτα

IB5Vp2.png

Καλημεραααα

βλεπω ολα τα μπεμπακια ειναι καλυτερα...

εμεις καλα μονο που χθες ο μπεμπης κοιμοταν ειλικρινα κοιμοταν ολη μερα!!!ξυπναγε μονο για μαμ και καποιες απο τις κενωσεις του ηταν διαρροια και φοβαμαι μηπως ειναι αρρωστο το παιδακι μου και κοιμαται τοσο...

Ο Χρηστακος ειναι καλα αλλα σημερα που ηρθε το πρωι το σχολικο ηταν μεσα μονο 2 παιδακια!!!!ολα αρρωστα με πυρετο!!!ας ελπισουμε να περασει και να μην ακουμπησει..

Μπαρμπι κοριτσακι μου για δευτερομανουλα πολυ αγχωμενη σε βρισκω ...χαλαωρωσε και απολαυσε το μπεμπακι σου....ολα καλα....

Αννετακι εξπερτ σε βρισκω πια...εμπειρη μανα βρε...φτου φτου....

Πολλα φιλακια στο ζεβρακο , στον γκιουλ ,στον πεπελινο στην μιλλυ και σε ολα τα παιδακια!!!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα γρήγορη γιατί ο γιουλ πάλι σκούζει!Φάγαμε 11, ύπνος με μαμά ως τις 3 γιατί είχε πάει 12.30 και δεν άντεχα άλλο να τον κρατάω, φαί πάλι 3 και 5.Ψιλοκομματιάστηκα, αλλά είπαμε, σήμερα άλλη μέρα!Καλημέρα!

Καλημέρα και από το Αιγαίο!!!

Ο γελαστός Πεπελίνος σήμερα μου χαμογέλασε συνειδητά!!!:D:D:D

Κορίτσια, τι ευτυχία είναι αυτή!!!!

Ελένη, ωραίο το Μίλλυ αλλά και το Βασιλική ακόμη καλύτερο!!!(χε, χε έτσι λένε εμένα)

Τζόα, έχει έξαρση η γρίππη...προχθές 6 παιδιά λείπανε από την τάξη της κόρης μου και η δασκάλα!!! Μάλιστα λένε ότι έχει έξαρση ξανά ο Η1Ν1...Θεός φυλάξοι...

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...