Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσαρες μου !!!! Τι κανετε ?? Τι κανουν τα μωρακια σας ??? Εμεις χαθηκαμε τελειως γιατι δεν προλαβαινω ουτε να φαω...

Ολο μαμ, κακα αλλα οχι πολυ νανι !!!!!!!! Κοριτσακια εχω καποιες ερωτησεις, οποια μπορει ας με βοηθησει !

1. Η μικρη μου θελει σε καθε γευμα να κανει κακακια κι οταν δεν μπορει κλαιει για ωρες μεχρι να κανει. Ποναει η κοιλιτσα της πολυ. Τι να κανω για να την βοηθησω ???

2. Ειμαστε σημερα Δοξα το Θεο στην 10η μερα ζωης αλλα δεν εχει πεσει ακομα ο αφαλος μας και σημερα ειδα στο παμπερς της λιγο αιματακι ξεραμενο απο τον αφαλο. Γιατι ? Ποτε πρεπει να πεσει ?

3. Πηρε ο αντρας μου το πρεδερμ μπεντ ταιμ λοσιον και αφρολουτρο. Να της βαζω? Αααα και το δερματακι της εχει αρχισει και ξεφλουδιζει. Τι να κανω ?

Σας τρελλανα το ξερω αλλα τα εχω παιξει...... Ποναει και η πλατη μου πιο πολυ απο τη δεξια πλευρα στα κοκκαλα προπαντως απο το βραδυ και μετα ........

Κοριτσια χθες βραδυ δεν κλεισαμε ματι !!!!! Ολη νυχτα εκλαιγε το μωρο γιατι πονουσε η κοιλια της και προσπαθουσε να κανει κακα. Τωρα εκανε ευτυχως και κοιμαται. Ααααα και την ειχα ολη νυχτα στο κρεββατι μας στη μεση. Τι θα κανω ?????????????

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Αααααα τελευταια ερωτηση και πολυ σημαντικη : Απο ποια μερα και μετα μπορω να βγαλω το μωρακι μου βολτα με το καροτσι ??? Τα χω φτυσει !!! Ολο κλαιω !!!!! Σας ειπα οτι ειμαι ολομοναχη σπιτι ??? Βοηθεια καμμια !!!!!!!! Η μαμα μου αρρωστησε απο την ημερα που βγηκαμε απο το νοσοκομειο και δεν εχει ερθει καθολου. Θελω να παω βολτα !!!!!

Z0PNp2.png

DKASp2.png

Διαφημίσεις

Τωρα τα ειδα ...

Νικακι και Χριστινακι να σας ζησουν τα μωρακια σας !!!!!!!

Να ειναι γερα και τυχερα !!!!!!!!!!!!

Καλο σαραντισμο !!!!!!!!!!!!!!

Αχχ !!!!!!! Κοριτσια μου !!!!!!! Να μας ζησουν τα παιδακια μας !!!!!!!!!!!

Ο Χριστος και η Παναγια να μας τα βλεπει !!!!!!!!!!!!

Z0PNp2.png

DKASp2.png

barbie μου!

καταρχην ψυχραιμια!!

λοιπον μπανιο σε μπανακι κανουμε 2-3 μετα αφου πεσει ο οφαλος (μεχρι κ 15 μερες κανει να πεσει αν δεν πεσει ή ματωσει ή πρηστει παμε γιατρο)

ποναι η κοιλια της καντης μασαζ στη κοιλιτσα με λαδακι(βαλε ελαιολαδο σε ενα μπρικι κ ριξε μεσα χομομηλι κ ζεστανε το) κ στα ποδαρακια.

αν θηλαζεις πιες χαμομηλι ή μελλισοχορτο, η πλατη σου μαλλον ποναει απο τον θηλασμο ή την κακη σταση (πιστεψε με ακομη ποναω κ εγω)

βολτιτσα αν δεν εισαι πολυ της θρησκειας με το θεμα σαραντησμου βγες αλλα οχι να φυσαει μην κρυωσει η μπεμπα ή κ εσυ ακομα κ προς Θεου οχι σε μερη που καπνιζουν ή με πολυ κοσμο κυκλοφορουν κ ιωσεις!!

Μπαρμπι μας welcome back!!!

η μικρη θηλαζει ή πινει ξενο ?αν θηλαζει η μαριαεφη εδωσε την λυση αν πινει ξενο αλλαξτε το γαλα σε κατα της δυσκοιλοιοτητας για να μπορει να κανει πιο ευκολα κακα και να μην εχει αερια και πονακια

Για την ξηροδερμια , επειδη ειχαμε και εμεις ,κανουμε μπανακι με το ελαιωδες ντουζ της eubos ..αμεσα αποτελεσματα ..επισης μια κρεμουλα πλουσια ενυδατικη βοηθαει πολυ ..εμεις ειχαμε απο τον χρηστο μια κρεμα της avene trixera+

Για βολτα αν εισαι της ορθοδοξιας μπορεις να παρεις και μιση ευχη και οι δρομοι δικοι σου!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Γεια σας κορίτσια ! Τον ταισα και τον έβαλα για ύπνο και μπήκα να δω τα νέα σας. Αννετ για το πετρώμα του στήθους, κανε ζεστές κομπρεσες : πήγαινε στο νιπτηρα, βρεξε μια πετσέτα με καυτό νερό, βαλτην πάνω στο στήθος και κανε μασάζ . Επανέλαβε πολλές φορές ( καυτό νερό - μασάζ ) για 5-10 λεπτά . Μετά βγαλε με το θηλαστρο λίγο γάλα , 10 λεπτά από το Μαστο που έχει πρόβλημα . Έτσι ξεμπλοκαρει και το μωρό θα τραβήξει πιο εύκολα . Αυτό το έκανα για μέρες , μου το δειξαν οι μαιες στο ιασω και σωθηκα. Και ο γιατρός μου το ίδιο μου είπε , ζεστές κομπρεσες και μασάζ . Το κάνω και τώρα στο σπίτι που και που, αλλά πλέον δεν έχω σχεδόν καθόλου πετρώματα . Αλλά ρε κορίτσια , δεν φτάνει το γάλα μου. Σε κάποια γεύματα όχι όλα το στήθος αδειάζει κ ο μικρός θέλει κι άλλο . Οπότε του δίνω κ λίγο μπιμπερο . Λέτε να κατέβει αργότερα περισσότερο γάλα;

Ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με την αποστειρωση : αφού τελειώσει , πόση ώρα μπορούν να μείνουν τα μπουκάλια εκτός ψυγειου ; Και πόση εντός ;

χριστινακι μου καλησπερα κοπελα μου, αποψε τα πραγματα ηταν πολυ πολυ καλυτερα...πετρωματα ειχα μονο στο δεξι στηθος σε ενα μονο σημειο...πιστευω πως λογω που τοσο καιρο τραβουσα με το θηλαστρο το τζιτζι δεν ηταν μαθημενο...αλλα τα πραγματα πανε απτο καλο στο καλυτερο!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

τωρα για την αποστειρωση τι να σου πω, εχω να αποστειρωσω 2 μερες μπουκαλι αφου δεν μας χρειαζεται...και οταν αποστειρωνα τα χρησιμοποιουσα αυθημερων οποτε θα σε γελασω και δεν το θελω!

ευχομαι πολυ συντομα να εχεις οσο γαλατακι χρειαζεται για να χορταινει ο μπεμπουλης σου και να μη χρειαστει συμπληρωμα...αλλα να ξερεις αν επαναπαυθεις με το συμπληρωμα θα μειωθει το μαμισιο γαλατακι και δεν το θελουμε...ετσι κοριτσια?

ΖΗΤΩ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!

Αννετάκο, εγώ τρώω ό,τι μου αρέσει.Άμα είναι να καταπιεστώ και να ψοφήσω στη σούπα να το βράσω το θηλασμό.Πάνω απ' όλα η μάνα να είναι καλά για να είναι καλά το μωράκι της.Δεν τρώω μόνο πορτοκάλι και αποφεύγω τα όσπρια αν και η Πατσούρου λέει ότι καμιά τροφή δεν απαγορεύεται, εκτός κι αν δείτε κάποια συγκεκριμένη πως πειράζει το μωρό!Άμα κόψω το μέλι-βούτυρο-ψωμί-γάλα που τρώω πρωί βράδυ τέλειωσα ως άνθρωπος!Είναι η χαρά μου κι αφού δεν τον πειράζουν...Το μέλι δεν κάνει να φάει ΤΟ ΠΑΙΔΙ πριν κλείσει χρόνο, όχι η μάνα!

για το οτι δεν κανει να φαει το παιδι το ηξερα αλλα δεν μπορουσα να το ρισκαρω...τωρα που ξερω τρεις τρεις τις τρωω τις φετες γιαμ γιαμ γιαμιιιιιιιιι!!!

Αννετακι μου μια χαρα σε βλεπω με τους θηλασμους ..αν σε ποναει πολυ και δεν εχεις θηλαστρο εγω παω και κανω ενα μπανακι ζεστο και μασαζακι στο στηθος ..

Αννετακι το παιδι αν κοιμαται σημαινει οτι ειναι καλλυμενος σε ολα...φαγακι και ειναι καθαρο οποτε αστο να κοιμηθει ..

να πω την αληθεια σημερα που ειναι και η μερα ζυγισματος εκανα το τεστ που μου ειπε η παιδιατρος...ζυγιστηκαμε νηστικοι και ειμασταν 4280 με 4300 αφου κουνιοταν ο μικρος...και μετα το φαγητο 4420...οποτε τρωμε τουλαχιστον 120 γραμμαριακια...τελεια!!!!!!!!!!!!!!!

κι εκεινος χορταινει και η μανουλα ειναι ησυχη κι ευτυχισμενη!!!

Εμεις καλα ..ο χρηστακος σχολειο και το μπεμπακι παραμενει σχετικα ησυχο μωρο ..εχουμε μονο κατι αερια που μας ταλαιπωρουν..

αχ αυτα τα αερια...μιλαμε αν ετρωγε αλεσμενο φαγακι θα λυποθυμουσαμε χαχαχχαα

τραβαμε κι εμεις ζορια με τα αερια και τα εντερακια κανουν παρτυ ουφ

Με το θηλασμο τα παμε πολυ μετρια μιας και 3 γευματα τα εχω αντικαταστησει με ξενο και εχει μειωθει η παραγωγη..οποτε με το καλο στους 2 μηνες θα ξεκινησω να αποθηλασω...

αχ μωρε γιατι ετσι?δεν εχεις γαλα?αν τρως σουπες και πινεις γαλατακι λες να μην αυξηθει?

αν παρεις μαγια μπυρας απτο φαρμακειο???εχω διαβασει πως κανει δουλεια

Καλημέρα από τα ηλιόλουστα Γιαννιτσά!Ιωάννα μου, είναι τόσο ήσυχος που φοβάμαι να το λέω να μην τον ματιάσω!Όλο λέω μπα ιδέα μου είναι, είναι μικρός ακόμη θα γίνει τσίρκο κι αυτός...Αλλά τι να σου πω, ρε παιδί μου!Πολύ καλός σε σχέση με το Γρηγόρη ειδικά, γιατί κι ο Φάνης μικρός καλός ήταν μετά τον εκπαίδευσε ο μεγάλος κι έγινε Κουφοντίνας!

Πότε επιστρέφεις στη δουλειά?Μη μου πεις τον άλλο μήνα!

παμε καμια βολτα?χαχαχα

φτου φτου σκορδα ο γιουλ μας!!!:mrgreen:

κουφοντινας ετσι?ο γρηγορακης κακη επιρροη...μηπως να τον απομακρινεις απτο παιδι? χααχαχαχαχχα

Καλημέρα και από εμάς!

Τι κάνετε μανούλες και μωράκια?

Εμείς κάνουμε λίγη ηλιοθεραπεία μπροστά στην τζαμαρία :cool:

Joa μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές πωπω πως πέρασε ο καιρός έτσι??? Εσείς καλά είστε? Ο Χρηστάκος, το μωρό? Κάνε κουράγιο με τον θηλασμό και όλα καλά θα πάνε!!

Μαρουσκάκι μου τι κάνεις κούκλα μου τα αντράκια καλά?

Γιούπι Γιούπι 1 ολόκληρο μήνα ζωής και ευτυχίας μαζί!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ουιιιιιιιιιιιιιιιι, ενας μηνας περασε ευακι μου...χρονια σας πολλα αγαπη μου!!!

ηλιοθεραπεια ε?σουπερ...αντε και στις παραλιες τωρα!!!:tongue:

ηλιολουστες καλημερες!

και εδω ο καιρος τελειος αλλα εμενα η ψυχολογια μου δεν ειναι καλη...

η αδελφη μου μαλλον θα κανει διακοπη κυησης...γμτ γμτ!!!μετα απο τοσες προσπαθειες!!

αχ πολυ λυπαμαι ρε κοριτσι...μακαρι να πανε ολα καλα και να μη χρειαστει :cry: Ο Θεος να βαλει Το χερι Του

Καλημερα κοριτσαρες μου !!!! Τι κανετε ?? Τι κανουν τα μωρακια σας ??? Εμεις χαθηκαμε τελειως γιατι δεν προλαβαινω ουτε να φαω...

Ολο μαμ, κακα αλλα οχι πολυ νανι !!!!!!!! Κοριτσακια εχω καποιες ερωτησεις, οποια μπορει ας με βοηθησει !

1. Η μικρη μου θελει σε καθε γευμα να κανει κακακια κι οταν δεν μπορει κλαιει για ωρες μεχρι να κανει. Ποναει η κοιλιτσα της πολυ. Τι να κανω για να την βοηθησω ???

αγκαλιστες και χαδακια μπαρμπι μου, νομιζω πως δεν μπορουμε αλλιως να βοηθησουμε τα μωρακια μας

2. Ειμαστε σημερα Δοξα το Θεο στην 10η μερα ζωης αλλα δεν εχει πεσει ακομα ο αφαλος μας και σημερα ειδα στο παμπερς της λιγο αιματακι ξεραμενο απο τον αφαλο. Γιατι ? Ποτε πρεπει να πεσει ?

ποσες φορες της βαζεις οινοπνευμα στον αφαλο?εμεις βαζαμε 3...και οταν μας επεσε για λιγες μερες κι εμας εβγαζε αιματακι το οποιο μη φανταστεις ποσοτητα...υπολειματα στην πανουλα...συνεχισαμε το οινοπνευμα (με συμβουλη της γιατρου) και σε 3-4 μερες δεν ξαναδαμε

ο αφαλος πεφτει αναλογως το παιδακι...σε αλλα πεφτει μεσα στο μαιευτηριο...σε εμας στην εβδομαδα...σε αλλα σε δυο εβδομαδες

παντως μιλα με τον παιδιατρο για να σε καθοδηγησει

3. Πηρε ο αντρας μου το πρεδερμ μπεντ ταιμ λοσιον και αφρολουτρο. Να της βαζω? Αααα και το δερματακι της εχει αρχισει και ξεφλουδιζει. Τι να κανω ?

της κανεις μπανακι?αν ναι μηπως πεφτει νερακι στον αφαλο και δεν ξεραινεται ωστε να πεσει?

προσοχη στο μπανακι και για την λοσιον δεν βρισκω λογο να μη της βαζεις...ισα ισα θα ενυδατωθει το δερματακι της.

για την ξηροδερμια εγω του εβαλα για 2 μερες την purelan της medela, κανει θαυματα

Σας τρελλανα το ξερω αλλα τα εχω παιξει...... Ποναει και η πλατη μου πιο πολυ απο τη δεξια πλευρα στα κοκκαλα προπαντως απο το βραδυ και μετα ........

Κοριτσια χθες βραδυ δεν κλεισαμε ματι !!!!! Ολη νυχτα εκλαιγε το μωρο γιατι πονουσε η κοιλια της και προσπαθουσε να κανει κακα. Τωρα εκανε ευτυχως και κοιμαται. Ααααα και την ειχα ολη νυχτα στο κρεββατι μας στη μεση. Τι θα κανω ?????????????

πριν να βαλεις το μωρο να θηλασει κοιτα να βολευτεις εσυ πρωτα...βαλε οσα μαξιλαρια στη μεση σου ωστε να εισαι αναπαυτικα...οταν εισαι εσυ βολεμενη ειναι και το μωρο...αν εχεις μαξιλαρι θηλασμου χρησιμοποιησε το...θα σωθεις!!!

κι εμεις τον βαζουμε στη μεση καμια φορα αν γκρινιαζει πολυ, δεν ειναι κακο...δεν κακομαθαινει...ειναι πολυ μωρο ακομα και εχει αναγκη την αγκαλια και την θαλπωρη μας!!!

Αααααα τελευταια ερωτηση και πολυ σημαντικη : Απο ποια μερα και μετα μπορω να βγαλω το μωρακι μου βολτα με το καροτσι ??? Τα χω φτυσει !!! Ολο κλαιω !!!!! Σας ειπα οτι ειμαι ολομοναχη σπιτι ??? Βοηθεια καμμια !!!!!!!! Η μαμα μου αρρωστησε απο την ημερα που βγηκαμε απο το νοσοκομειο και δεν εχει ερθει καθολου. Θελω να παω βολτα !!!!!

καταρχας περαστικα στη μανουλα σου!

αντε κοριτσακι μου να παρεις μιση ευχη να βγαινετε με το μωρουλι σου να ξεχνιεσαι κι εσυ να ηρεμει και η μπουμπου σου!

και μη κλαις...δεν θελω να ακουω στεναχωρημενες μανουλες!

δεν εχεις καμια φιλη που να μπορεις να μιλας και να ξεχνιεσαι κι εσυ?

παντως εμεις ειμαστε εδω, αν θες στειλε το τηλ σου με πμ να σου στειλω κι εγω να τα λεμε!

πολλα φιλακια και δεν θελω ηττοπαθειες οκ?

χαμογελα...εχεις το πιο ωραιο δωρο στην αγκαλια σου...ειναι κριμα να κλαις!

πολλα φιλακια σε μανουλα και κορουλα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Εχω παρει ηδη μιση ευχη απλα δεν ξερω απο ποια μερα βγαζουμε εξω τα μωρα γιατι για να βγω μονη ουτε λογος μεχρι να γινει η μαμα μου καλα. Θα κανω αυτο με το λαδακι και το χαμομηλι που μου ειπε η mariaefi και θα σας πω και σκεφτομαι να παρω και το ντουζ της joa. Δηλαδη αυτα που πηραμε εμεις δεν κανουν τιποτα???? ( proderm bed time )????????

Z0PNp2.png

DKASp2.png

Κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Εχω παρει ηδη μιση ευχη απλα δεν ξερω απο ποια μερα βγαζουμε εξω τα μωρα γιατι για να βγω μονη ουτε λογος μεχρι να γινει η μαμα μου καλα. Θα κανω αυτο με το λαδακι και το χαμομηλι που μου ειπε η mariaefi και θα σας πω και σκεφτομαι να παρω και το ντουζ της joa. Δηλαδη αυτα που πηραμε εμεις δεν κανουν τιποτα???? ( proderm bed time )????????

Λιτσάκι, γιατί τόση κατήφεια κοπέλα μου?Εσύ είσαι και παλιά!!!Ηρέμησε βρε κορίτσι μου, ούτε το πρώτο σου να ήταν....Το μωρό θα το βγάλεις όποτε νιώσεις εσύ την ανάγκη!Εγώ με το καρότσι θα τον πάω σε κόσμο (στο γραφείο ) μετά το σαράντισμα αλλά προχθές τον πήγα με το σλινγκ βολτίτσα στα γηπεδάκια δίπλα στο σπίτι μας...Όπως νιώθεις!! Γιατί να μην τη βγάλεις μόνη?Γιατί τέτοια εξάρτηση από τη μαμά?Κοίτα να στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις, γιατί κάηκες αλλιώς.Εγώ από τη μέρα που γύρισα από το νοσοκομείο μόνη είμαι, μαγειρεύω, καθαρίζω, πλένω και σιδερώνω εγώ.Αφού μπορώ εγώ με 3 μωρά μπορείς κι εσύ, δε θέλω ηττοπάθειες, ναι?Ό,τι χρειαστείς εμείς εδώ!Τα παιδάκια μου παίζουν μόνα τους εδώ και 5 λεπτά χωρίς να σφαχτούν, γουάου, κι ο γιουλ άλλη τόση ώρα στην αλλαξιέρα χωρίς φωνή, γουάου!!!!

Αννετάκι μου, σε χαίρομαι γιατί μέσα σε 1 μήνα έμαθες τόσο καλά το μικρό που δίνεις και συμβουλές, μπράβο αγάπη μου, όχι μήπως φοβόσουν αν θα είσαι καλή μαμά!!Είδες πόσο καλά νιώθεις και τι αυτοπεποίθηση που μεγαλώνεις εσύ το μωρούλι σου? ;););););)

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

βρε κοριτσι μου πολλες μανουλες βγαζουν τα νινακια τους βολτουλα και χωρις να εχουν παρει ευχη...και απτις πρωτες μερες της ζωης τους...επαθε κανεις τιποτα?οχι...οποτε παρε την μπεμπουλα σου και πατε την βολτουλα σας να ξεσκασετε και να γεμισεις μπαταριες!!!

ενα πραγμα δεν καταλαβα...την μανουλα σου τι την θες και δεν θες να ξεμυτισεις χωρις εκεινη...σορρυ κιολας αλλα τοσες μερες μονη σου τα βγαζεις περα χωρις την βοηθεια της...τι θα σε πτοεισει τωρα?για σκεψου το!

παρε βαθεια ανασα και βουρ για καθαρο αερα!!!

και περιμενουμε νεα και αντιδρασεις απτην πρωτη σας βολτουλα!!!

Τα παιδάκια μου παίζουν μόνα τους εδώ και 5 λεπτά χωρίς να σφαχτούν, γουάου, κι ο γιουλ άλλη τόση ώρα στην αλλαξιέρα χωρίς φωνή, γουάου!!!!

ουαουυυυυυυυυυ, σημερα δεν εχει παιχνιδι με τη μανουλα?

σε βγαλανε μπιελαρ χαχχαχαα???

οσο για τον γιουλ (του βγηκε το ονομα τελικα δεν τη γλιτωσε χαχαχαχχα) ειναι καλο νινι μωρεεεεεεεεεεε!!!να μου τον φιλησεις!!!σμουατς

Αννετάκι μου, σε χαίρομαι γιατί μέσα σε 1 μήνα έμαθες τόσο καλά το μικρό που δίνεις και συμβουλές, μπράβο αγάπη μου, όχι μήπως φοβόσουν αν θα είσαι καλή μαμά!!Είδες πόσο καλά νιώθεις και τι αυτοπεποίθηση που μεγαλώνεις εσύ το μωρούλι σου? ;););););)

τσ τσ τσ καλε μη ντρεπομαι...με κανεις και κοκκινιζω χαχαχχαα

και ο αντρας μου λεει..."οταν ειναι η μανα σου εδω νοιωθω μεγαλη σιγουρια"

και γιατι κυριε...η μανα μου φροντιζει καλυτερα το παιδι?ξερει καλυτερα τι θελει?ααααααααααα θα φαω σκωτια χαχαχχαχαχα ακους εκει μεγαλητερη σιγουρια...βρε αμα δεν εχει το παιδι τη μανα του διπλα δεν γινεται δουλεια!!!!!!!!!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Αννετάκι μου ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές, εσύ τι κάνεις ο κούκλος σου???

άντε να φτίαξει λίγο ο καιρός να ξαναπάμε για καφεδάκι όλες μαζί!!!

Φεύγω ο μικρός μου θέλει να συνδεθεί με το matrix!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Μαρουσκάκι θέλω να σε ρωτήσω κάτι πότε μπορώ να πάρω τηλ???

Φιλάκια σε όλες σας αλλά πιο πολλά στα ανιψούδια μου!!!!!

0eOLp2.png

Μαρουσκάκι θέλω να σε ρωτήσω κάτι πότε μπορώ να πάρω τηλ???

Φιλάκια σε όλες σας αλλά πιο πολλά στα ανιψούδια μου!!!!!

Πρωί κοπέλα μου, πρωί, γιατί το απόγευμα...να τώρα παλεύω με Γρηγ!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...