Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

Καλώς την! Πλέον δεν μπαίνω ούτε εγώ συχνά αλλά σε θυμάμαι από την πρώτη προσπάθεια. Εγώ 44,5 και έχω ξεκινήσει εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο μία με διέγερση μία με τροποποιημένο μπας και βρω βλαστοκύστη. Προς το παρόν δεν μας έχει κάνει τη χάρη. Δεν έχω στην κατάψυξη από τότε τίποτα και σκέφτομαι και εναλλακτικά σενάρια, μήπως και έτσι πιάσει πιο σίγουρα. 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Ηλιάννα-αγοράκι

mariaefi-kinder εκπληξη! ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ Κρήτης (ΠΗΤ 03.01.11)

Jenny-κοριτσάκι ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (ΠΗΤ 06.01.11)

joa- αγοράκι (μάλλον) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11)

vasdeli-αγοράκι :P ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

annete-κοριτσάκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

stellinula-????????? ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

liana87-??????????? ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23/01/11)

Έβγαλα το μάλλον!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!!γυρισαμε και εμεις!!!!Χρονια πολλα!!!

Mariaefi να υποθεσω οτι εισαι Μαρια και γιορταζεις??χρονια πολλα και καλα!!με το καλο να δεχτεις και το δευτερο μπεμπε σου ..ολα να πανε καλα με την αποκολληση !!!!

Vasdelaki τελικα γιος ε???αρχιζει και μπλεδιζει το τοπιο χαχαχαχα...εμεις θα παμε μαλλον αρχες Σεπτεμβρη να διευκρινισουμε τελικως τι ειναι το μπεμπουλι ..

Τα δικα μου πληρη στοιχεια ειναι 23/1 στο αλεξανδρας αλλα θα γεννησω αρχες του ετους λογω καισαρικης ..

Stellinula liana & fagkri καλως μας ηρθατε!!!

jenny καλες διακοπες !!!!

liana εχουμς ακριβως ιδια ΠΗΤ ...μονο με λιιιιγα χλμ διαφορα στα μαιευτηρια....και επισης αν και δευτερη φορα μαμα δεν εχω νοιωσει ακομη το μωρο ..

Εμεις στις διακοπες μας περασαμε τελεια!!!εκανα πολλα μπανακια ,ξεκουραστηκα ,βγηκα απειρες βολτες ,χορτασα τον γιο μου ,εφαγα παααρα πολυ και γυρισα στην Αθηνα ...Να μαστε καλα και του χρονου ..

θα τα λεμε πλεον συχνα ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Δόξα τω Θεώ, όλα τέλεια!!!

Έγινε το αγοράκι μου κιόλας 17 εκ.!!!! Ναι, ναι, έχουμε αγοράκι και τώρα είναι σίγουρο!!! Είμαι τόσο χαρούμενη! και κλωτσάει κανονικότατα!!! Και αυτό με ηρεμεί γιατί μου κάνει αισθητή την παρουσία του!!!

Ο γιατρός μου είναι ενθουσιασμένος!!! Θα κάνω Β' επιπέδου στα μέσα Σεπτέμβρη.

Είμαι τόσο χαρούμενη!!! :D:D:D:D

Νάτος! Πάλι κλώτσησε ο μπιμπίκος!!!:-D

αχ τι καλα νεα!!

λες να κανω κορη να συμπεθεριασουμε???χαχαα!!!!!!

μπραβο πολυ χαρηκα!

Καλημερα!!!!γυρισαμε και εμεις!!!!Χρονια πολλα!!!

Mariaefi να υποθεσω οτι εισαι Μαρια και γιορταζεις??χρονια πολλα και καλα!!με το καλο να δεχτεις και το δευτερο μπεμπε σου ..ολα να πανε καλα με την αποκολληση !!!!

Vasdelaki τελικα γιος ε???αρχιζει και μπλεδιζει το τοπιο χαχαχαχα...εμεις θα παμε μαλλον αρχες Σεπτεμβρη να διευκρινισουμε τελικως τι ειναι το μπεμπουλι ..

Τα δικα μου πληρη στοιχεια ειναι 23/1 στο αλεξανδρας αλλα θα γεννησω αρχες του ετους λογω καισαρικης ..

Stellinula liana & fagkri καλως μας ηρθατε!!!

jenny καλες διακοπες !!!!

liana εχουμς ακριβως ιδια ΠΗΤ ...μονο με λιιιιγα χλμ διαφορα στα μαιευτηρια....και επισης αν και δευτερη φορα μαμα δεν εχω νοιωσει ακομη το μωρο ..

Εμεις στις διακοπες μας περασαμε τελεια!!!εκανα πολλα μπανακια ,ξεκουραστηκα ,βγηκα απειρες βολτες ,χορτασα τον γιο μου ,εφαγα παααρα πολυ και γυρισα στην Αθηνα ...Να μαστε καλα και του χρονου ..

θα τα λεμε πλεον συχνα ...

καλως ηρθατε!!

σε ευχαριστω για τις ευχες ναι γιορταζω σημερα και το βραδυ θα κανει ο συζυγος μπαρμπεκιου γιατι ειμαστε και 11 ατομα και εγω δεν θα κατσω να μαγειρευω!

χιχι!!

Vasdelaki τελικα γιος ε???αρχιζει και μπλεδιζει το τοπιο χαχαχαχα...εμεις θα παμε μαλλον αρχες Σεπτεμβρη να διευκρινισουμε τελικως τι ειναι το μπεμπουλι

Καλώς ήρθες πίσω!!!

Ναι,ναι! Τελικά γιος! Το μπλέδισα λίγο το τοπίο!!!

Μαρία μου (mariaefi)χρόνια πολλά κοπέλα μου και με το καλό!!!

(Για αγόρι σε έχω....άρα μάλλον δεν μας βλέπω να συμπεθεριάζουμε, προς το παρόν!)

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

χρονια πολλα και καλα σε εορταζουσες και μη!

Η Μεγαλοχαρη να προστατευει τις οικογενειες μας, τα παιδακια σας και τα αγεννητα μωρακια μας!!!με το καλο και του χρονου με υγεια και πολυ πολυ ευτυχια!!!

σας φιλω!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Ηλιάννα-αγοράκι

mariaefi-kinder εκπληξη! ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ Κρήτης (ΠΗΤ 03.01.11)

Jenny-κοριτσάκι ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (ΠΗΤ 06.01.11)

joa- αγοράκι (μάλλον) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11)

vasdeli-αγοράκι :P ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

annete-κοριτσάκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

stellinula-????????? ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

liana87-??????????? ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23/01/11)

Fangri, δώσε στοιχεία να σε εντάξω στον πίνακα!

qwlrp3.png

Καλημέρα κι από μένα και χρόνια πολλά σε όσες μανούλες ή κορούλες ή γιους γιόρταζαν, να μας χαίρονται οι δικοί μας!Κι εγώ Μαρία είμαι, είναι λίγο μπερδευτικό το φαγκρί χαχα!λοιπόν, εγώ έχω ΠΗΤ 7/2/2011 (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΌΒΩ ΝΑ ΦΤΑΝΩ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ!) θα γεννήσω στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών και θα κάνω....??Τι??Ελπίζω μπέμπα, αλλά ποιος ξέρει??Ο Θεός μόνο ως τότε!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλώς ήρθες πίσω!!!

Ναι,ναι! Τελικά γιος! Το μπλέδισα λίγο το τοπίο!!!

Μαρία μου (mariaefi)χρόνια πολλά κοπέλα μου και με το καλό!!!

(Για αγόρι σε έχω....άρα μάλλον δεν μας βλέπω να συμπεθεριάζουμε, προς το παρόν!)

χαχαχα!!!

λες να μας βγει "τσουτσουνακι"!καλα να ναι και οτι να ναι!

18 εβδ μεινανε ......

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα και χρόνια πολλά σε όσες μανούλες ή κορούλες ή γιους γιόρταζαν, να μας χαίρονται οι δικοί μας!Κι εγώ Μαρία είμαι, είναι λίγο μπερδευτικό το φαγκρί χαχα!λοιπόν, εγώ έχω ΠΗΤ 7/2/2011 (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΌΒΩ ΝΑ ΦΤΑΝΩ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ!) θα γεννήσω στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών και θα κάνω....??Τι??Ελπίζω μπέμπα, αλλά ποιος ξέρει??Ο Θεός μόνο ως τότε!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χρονια πολλα κοριτσακι!!

τελικα ειμαστε πολλες οι Μαριες!!!χιχιχ!

σου ευχομαι ενα γερο κοριτσακι!

Καλημερα....επανηλθα πελον στην καθημερινοτητα μου..

Μαριαεφη μου και εγω σε εχω σιγουρακι για αγορι ..Ποτε ξεκουβαλιουνται να φυγουν οι καλεσμενοι σας ???

λες εε? θα πεσουν στοιχηματα αυτο ειναι σιγουρο!!

οι καλεσμενοι στις 22....30 παω για β επιπεδου στην γιορτη του συζυγου...δεν ειχε πιο νωρις γμτ ραντεβου.....ο γιατρος ειναι σε αδεια απο σημερα μεχρι τις 25 ( απο σημερα μεχρι τις 25 επρεπε να το κανω οποτε παω 30 γιατι ηδη εχουν κλειστει τα αλλα)

χρονια πολλα και καλα σε εορταζουσες και μη!

Η Μεγαλοχαρη να προστατευει τις οικογενειες μας, τα παιδακια σας και τα αγεννητα μωρακια μας!!!με το καλο και του χρονου με υγεια και πολυ πολυ ευτυχια!!!

σας φιλω!!!

καλως το κοριτσι μας!!

καλα εισαι??

Μαρια μου χρονια πολλα και καλα!!!με το καλο να δεχτεις το τριτο σου παιδακι!!!!

Μαριαεφη 18 εβδομαδες !!!!!δεν ακουγεται τελικα τοσο πολυ ..περναει γρηγορα ο καιρος..

και εσυ να χαιρεσε το μωρουλι σου και το παιδακι σου!

π΄'αντως αντε να περασει γιατι θα σκασω απο αγωνια και αγχος!!

αχ!!!!!!!!!!!

τον Σεπτεμβρη που θα μαζεψω και τα ρουχα της κορης μου θα δω και τι ρουχα μωρουδιακα εχω να τα βγαλω σιγα σιγα για να δω και τι θα παρω....ευτυχως ολα τα πρωτα τα ειχα παρει unisex!πρασινακια λευκα κιτρινα μπεζ οποτε no problem

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...