Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

όλα καλά Μαράκι και ο μικρός ολόκληρος άντρας!!!!! φτου φτου σκόρδα:tongue::tongue:

Βυκάκι είναι καλύτερα τώρα ο μικρός και εσύ?

εμείς σήμερα πήγαμε πρώτη φορά βόλτα τα δύο μας και ήταν απίθανα!!!:cool:

τώρα ο μικρός κοιμάται και εγώ περιμένω τον αντρούλη μου να φάμε;)

Μαρουσκάκι ξεκουράστηκες καθόλου?

Αννετάκι όλα καλά με τον έρωτα σου?

Γιαμ γιαμ ήρθε ο άντρας μου να φάμε γιουβαρλάκια κερνάμε όποια θέλει:tongue:

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μια ομορφη καλησπερα οπως ειναι η μερα σημερα στην αθηνα!

τι κανετε μανουλιτσες με τα γλυκα σας τα παιδακια?

εμεις καλα...μας χαλασε το θυλαστρο (δεν ρουφαει) αλλα εχω φυσικο..το στοματακι του μπεμπουλη μου...αλλα ρε κοριτσια κοιμαται ο μικρος 4 ωρες στο νερο και ποναει πολυ ο βυζος...πετρωνει σε σημεια και βελαζω απτους πονους...μολις τον βαλω στο στηθος και ξεκιναει να πινει ααααααααααχ ηρεμω κι εγω!

αλλα δεν πινει και απτα δυο...το ενα το αδειαζει νομιζω (γινεται πολυ μαλακο) και το αλλο μενει με την χαρα χαχαχα

αλλα η απορια μου ειναι η εξης...για να κοιμαται συνεχομενα 4 και 5 ωρες σημαινει πως χορταινει?

επισης το μαξιλαρι θηλασμου με εσωσε...και τοσο καιρο δεν το χρησιμοποιουσα γμτ

η πλατη οκ το χερι χαιδευει το κορμακι του κι εκεινος δεν παιδευεται να πιασει το τζιτζακι!!!

ευακι μου ωραια η βολτουλα ε?ε με τετοια μερα η βολτα ειναι οτι πρεπει...εμεις την τεταρτη σαραντιζουμε και βουρ με την πρωτη ευκαιρια για βολτουλες!

βικακι μου μηχανοβια ε?θα με κανεις μια βολτα?

χαιδεψε μου τον γελαστουλη που ποναει μωρε και να του πεις πως η θεια ανετ τον αγαπαει πολυ!

μαρουσκακι μου μου ελειψες βρε σκατουλα!

να σε δω με μπερτες και σπαθια και τι στον κοσμο!!!χαχαχαχα

φιλακια στους πριγκιπες σου!

μαρακι μου τελειωνει η ταλαιπωρια με το ικα...φιλακια στον μπουλουκακο σου και στο εφακη!!!

την αγαπη μου σε ολες σας!!!και προπαντων στα βλασταρια σας!!!μουατς

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

anetaki βγαλε λιγο γαλατακι με το χερι αν πονας θα βοηθησει....

εγω τετοια δεν εχω κ μαλιστα σημερα τον εβαλα στο αριστερο κ εκει που ρουφουσε εκλαιγε γοερα επειμενα λιγο αλλα κ παλι κλαμα τελικα τον εβαλα στο δεξι κ εφαγε για πειτε λετε να μην ειχε το αριστερο??:confused::confused::confused::confused::?:

mariaefi

εγω τετοια δεν εχω κ μαλιστα σημερα τον εβαλα στο αριστερο κ εκει που ρουφουσε εκλαιγε γοερα επειμενα λιγο αλλα κ παλι κλαμα τελικα τον εβαλα στο δεξι κ εφαγε για πειτε λετε να μην ειχε το αριστερο??

Σήμερα 16:38

Kι εμένα το κάνει αυτό καμιά φορά όταν είναι πολύ πρησμένο το στήθος ή αν κάπως δεν τον βολεύει η θέση που θηλάζει!Επίσης, σούπερ τα νέα από τον παιδίατρο για τον κρητίκαρο!Φτου σας , παίδαροι!!!

αλλα ρε κοριτσια κοιμαται ο μικρος 4 ωρες στο νερο και ποναει πολυ ο βυζος...πετρωνει σε σημεια και βελαζω απτους πονους...μολις τον βαλω στο στηθος και ξεκιναει να πινει ααααααααααχ ηρεμω κι εγω!

αλλα δεν πινει και απτα δυο...το ενα το αδειαζει νομιζω (γινεται πολυ μαλακο) και το αλλο μενει με την χαρα χαχαχα

αλλα η απορια μου ειναι η εξης...για να κοιμαται συνεχομενα 4 και 5 ωρες σημαινει πως χορταινει?

Μπουμπούκα μου, κι εγώ για το ίδιο ανησυχώ, για τα τετράωρα που κάνει να φάει, αλλά εφόσον σου γεμίζει τις πάνες με κατούρια (το κακάκι δε μας νοιάζει τόσο γιατί μπορεί να είναι και δυσκοίλιο το παιδί!) όλα πάνε καλά

evapgf

εμείς σήμερα πήγαμε πρώτη φορά βόλτα τα δύο μας και ήταν απίθανα!!!

τώρα ο μικρός κοιμάται και εγώ περιμένω τον αντρούλη μου να φάμε

Μια χαρά σε βρίσκω Ευάκι μου!Φτου σου, κοπελάρα μου!Και ναι, το ψυχίνι μου με άφησε να κοιμηθώ -για 30 λεπτά και με ξύπνησαν κάτι κορναρίσματα απ' έξω!!-

vasdeli

Μπουμπλέ, μπουμπλέ, ε;

Μαρούσκα....για ρίξε επεξήγηση....

Φάση ταχείας ανάπτυξης είναι περίοδος κατά την οποία το μωρό αναπτύσσεται ταχύτατα και θα ζητάει να φάει συχνότερα απ' ό,τι συνήθιζε για να αυξηθεί κι η παραγωγή από το στήθος σου.Είναι 4 οι φάσεις, στις 3 εβδομάδες, στις 6 (που διανύετε εσείς τώρα), στους 3 μήνες και στους 6 μήνες.Κρατάνε λίγο 2-4 μέρες (εμένα νομίζω κανα 5ήμερο πήγαιναν)και μετά το μωρό επανέρχεται στα ίσα του!Αυτό νομίζω περνάτε σε συνδυασμό με τους κολικούς γι' αυτό δε βρίσκει ησυχία πουθενά ο δόλιος και μαζί κι εσύ!

Τα παιδιά κοιμούνται, έκανα μπάνιο, έφαγα τις αγαπημένες μου φετούλες με μπόλικο βούτυρο και μελάκι και τώρα θα διαβάσω ώσπου να ξυπνήσει το ψυχίνι κατά τις 10 και κάτι υπολογίζω!Καλό βράδυ σε όλα τα νινάκια για να έχετε κι εσείς καλό βράδυ!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

αχου μωρε το ψυχινη σου!!

ειναι καλο παιδακι μωρε Μαρουσκα μας!

οσο για το στηθος πρησμενο δεν ηταν απλα ισως (λεω εγω τωρα) επινε αρκετη ωρα απο εκει και ισως να μην κατεβαινε πια η ποσοτητα που ηθελε κ εκνευριστηκε...

εμεις καλα σχετικα τα παιδια κοιμουνται ο μπαμπας μας σηκωσε πυρετο και ετσι τον βαλαμε καραντινα και εγω ειμαι με τα ζουζουνια!

με την αδελφη μου ειμαι στεναχωρημενη προβληματα με την εγκυμοσυνη ... :( :(

anetaki βγαλε λιγο γαλατακι με το χερι αν πονας θα βοηθησει....

εγω τετοια δεν εχω κ μαλιστα σημερα τον εβαλα στο αριστερο κ εκει που ρουφουσε εκλαιγε γοερα επειμενα λιγο αλλα κ παλι κλαμα τελικα τον εβαλα στο δεξι κ εφαγε για πειτε λετε να μην ειχε το αριστερο??:confused::confused::confused::confused::?:

Γαλατακι?στο πετρωμα του στηθους?αχ μαλλον θα παω για νοσοκομειακο θηλαστρο...αν και ευχαριστιεμαι το δεσιμο με τον αγκαλιτσα μου...2 σε 1 στην κοιλιτσα...2 σε 1 στον θηλασμο!!!

μαρακι, αν μαλακωνει πολυ το στηθος υποθετω πως δεν εχει μεινει και πολυ γαλατακι (διορθωστε με οι εμπειρες)

Μπουμπούκα μου, κι εγώ για το ίδιο ανησυχώ, για τα τετράωρα που κάνει να φάει, αλλά εφόσον σου γεμίζει τις πάνες με κατούρια (το κακάκι δε μας νοιάζει τόσο γιατί μπορεί να είναι και δυσκοίλιο το παιδί!) όλα πάνε καλά

μωρε τον χαιρομαι τον καλο μου γιατι τον βλεπω πιο ηρεμο αλλα αναρωτιεμαι αν ειναι χορτατος γιατι στην διαρκεια τον παιρνει ο υπνος...τον σηκωνω λιγο να ρευτει και ξυπναει...τον ξαναβαζω και ξανακοιμαται χωρις να εχει πιει ουτε 5 λεπτα απτο δευτερο βυζο...ε στο τελος τον βαζω για υπνο και μενω με την απορια αν το στομαχακι του ειναι γεματο η τον εχω αφησει μισοφαγωμενο

Τα παιδιά κοιμούνται, έκανα μπάνιο, έφαγα τις αγαπημένες μου φετούλες με μπόλικο βούτυρο και μελάκι και τώρα θα διαβάσω ώσπου να ξυπνήσει το ψυχίνι κατά τις 10 και κάτι υπολογίζω!Καλό βράδυ σε όλα τα νινάκια για να έχετε κι εσείς καλό βράδυ!

επισης μαρουσκακι μου καλο!!!

καλε κι εγω δεν ετρωγα μελι μη τυχον και τον ζορισει τον μπεμπουκο μου...μελιιιιιιιιι σουρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

εμεις καλα σχετικα τα παιδια κοιμουνται ο μπαμπας μας σηκωσε πυρετο και ετσι τον βαλαμε καραντινα και εγω ειμαι με τα ζουζουνια!

με την αδελφη μου ειμαι στεναχωρημενη προβληματα με την εγκυμοσυνη ... :( :(

περαστικα μαρακι στον αντρα σου

η αδερφουλα σου τι επαθε κοπελα μου?ευχομαι να πανε ολα καλα, περαστικα και γρηγορα!

IB5Vp2.png

η μπαρμπι χαθηκε, μπαρμπιιιιιιιιιιιιιιιιι ολα καλα κοπελα μου η σε εχει αποτρελανει η κορη και δεν ξεκολλας!!!

φιλουρες φιλεναδιτσες μου!!!

IB5Vp2.png

Γεια σας κορίτσια ! Τον ταισα και τον έβαλα για ύπνο και μπήκα να δω τα νέα σας. Αννετ για το πετρώμα του στήθους, κανε ζεστές κομπρεσες : πήγαινε στο νιπτηρα, βρεξε μια πετσέτα με καυτό νερό, βαλτην πάνω στο στήθος και κανε μασάζ . Επανέλαβε πολλές φορές ( καυτό νερό - μασάζ ) για 5-10 λεπτά . Μετά βγαλε με το θηλαστρο λίγο γάλα , 10 λεπτά από το Μαστο που έχει πρόβλημα . Έτσι ξεμπλοκαρει και το μωρό θα τραβήξει πιο εύκολα . Αυτό το έκανα για μέρες , μου το δειξαν οι μαιες στο ιασω και σωθηκα. Και ο γιατρός μου το ίδιο μου είπε , ζεστές κομπρεσες και μασάζ . Το κάνω και τώρα στο σπίτι που και που, αλλά πλέον δεν έχω σχεδόν καθόλου πετρώματα . Αλλά ρε κορίτσια , δεν φτάνει το γάλα μου. Σε κάποια γεύματα όχι όλα το στήθος αδειάζει κ ο μικρός θέλει κι άλλο . Οπότε του δίνω κ λίγο μπιμπερο . Λέτε να κατέβει αργότερα περισσότερο γάλα;

Ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με την αποστειρωση : αφού τελειώσει , πόση ώρα μπορούν να μείνουν τα μπουκάλια εκτός ψυγειου ; Και πόση εντός ;

kxristina Γεια σας κορίτσια ! Αλλά ρε κορίτσια , δεν φτάνει το γάλα μου. Σε κάποια γεύματα όχι όλα το στήθος αδειάζει κ ο μικρός θέλει κι άλλο . Οπότε του δίνω κ λίγο μπιμπερο . Λέτε να κατέβει αργότερα περισσότερο γάλα;

Καλημέρα Χριστινάκι.Άμα ξεκινήσεις με συμπληρώματα, γάλα δεν πρόκειται να αυξηθεί, να μειωθεί ναι!Το στήθος παράγει όσο υπάρχει ζήτηση.Μια δυο τρεις και θα έχει τόσο όσο χρειάζεται ο μπέμπης σου.

mariaefi αχου μωρε το ψυχινη σου!!

ειναι καλο παιδακι μωρε Μαρουσκα μας!

Τόσο καλό που απορεί κι ο άντρας μου!Ρε, τα άλλα κοιμόντουσαν τόσο?μου λέει ο καημένος, χαχα!Φάγαμε στις 10 το βράδυ, μετά στις 1 και μετά στις 6 παρά κάτι!Στις 1 είναι λίγο δύσκολα γιατί μένει ξύπνιος ως τις 3, αλλά ρε κορίτσια, αν και με πεθαίνει μέση και πλάτη, κάθε πρωί τα ξεχνάω όλα κι όλα καλά!Πολύ περίεργο για μένα που συνήθως είμαι μες στη γκρίνια για το παραμικρό!!!Μου φαίνεται ότι πετάω σ' ένα ροζ συννεφάκι (κι ας έχω γιο!!!).

με την αδελφη μου ειμαι στεναχωρημενη προβληματα με την εγκυμοσυνη ...

Περαστικά στον αντρούλη σου και στην αδερφή σου.Εύχομαι να της πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη!

annete

Παράθεση:

καλε κι εγω δεν ετρωγα μελι μη τυχον και τον ζορισει τον μπεμπουκο μου...μελιιιιιιιιι σουρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Αννετάκο, εγώ τρώω ό,τι μου αρέσει.Άμα είναι να καταπιεστώ και να ψοφήσω στη σούπα να το βράσω το θηλασμό.Πάνω απ' όλα η μάνα να είναι καλά για να είναι καλά το μωράκι της.Δεν τρώω μόνο πορτοκάλι και αποφεύγω τα όσπρια αν και η Πατσούρου λέει ότι καμιά τροφή δεν απαγορεύεται, εκτός κι αν δείτε κάποια συγκεκριμένη πως πειράζει το μωρό!Άμα κόψω το μέλι-βούτυρο-ψωμί-γάλα που τρώω πρωί βράδυ τέλειωσα ως άνθρωπος!Είναι η χαρά μου κι αφού δεν τον πειράζουν...Το μέλι δεν κάνει να φάει ΤΟ ΠΑΙΔΙ πριν κλείσει χρόνο, όχι η μάνα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα

Μαριαεφη μου ο κρητικαρος σουπερ!!!!5200 θεος...και μια χαρα μου ακουγεται ο παιδιατρος

Ευακι γινατε 1 μηνος!!!!!χαρουμενα μηνογενεθλεια ..

Αννετακι μου μια χαρα σε βλεπω με τους θηλασμους ..αν σε ποναει πολυ και δεν εχεις θηλαστρο εγω παω και κανω ενα μπανακι ζεστο και μασαζακι στο στηθος ..

Αννετακι το παιδι αν κοιμαται σημαινει οτι ειναι καλλυμενος σε ολα...φαγακι και ειναι καθαρο οποτε αστο να κοιμηθει ..

Χριστινακι για μπιμπερο οσο δεν εχεις ανοιξει την συσκευη αποστειρωσης διατηρουνται αποστειρωμενα ,με το που ανοιξεις την συσκευη διατηρεις τα μπουκαλια στο ψυγειο για 24 ωρες .

Εμεις καλα ..ο χρηστακος σχολειο και το μπεμπακι παραμενει σχετικα ησυχο μωρο ..εχουμε μονο κατι αερια που μας ταλαιπωρουν..

Με το θηλασμο τα παμε πολυ μετρια μιας και 3 γευματα τα εχω αντικαταστησει με ξενο και εχει μειωθει η παραγωγη..οποτε με το καλο στους 2 μηνες θα ξεκινησω να αποθηλασω...

Φαγκρακι μου ιδεα μου ή το μπεμπε ειναι πολυ βολικο???φτου φτου...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημεραααααα

Με το θηλασμο τα παμε πολυ μετρια μιας και 3 γευματα τα εχω αντικαταστησει με ξενο και εχει μειωθει η παραγωγη..οποτε με το καλο στους 2 μηνες θα ξεκινησω να αποθηλασω...

Φαγκρακι μου ιδεα μου ή το μπεμπε ειναι πολυ βολικο???φτου φτου...

Καλημέρα από τα ηλιόλουστα Γιαννιτσά!Ιωάννα μου, είναι τόσο ήσυχος που φοβάμαι να το λέω να μην τον ματιάσω!Όλο λέω μπα ιδέα μου είναι, είναι μικρός ακόμη θα γίνει τσίρκο κι αυτός...Αλλά τι να σου πω, ρε παιδί μου!Πολύ καλός σε σχέση με το Γρηγόρη ειδικά, γιατί κι ο Φάνης μικρός καλός ήταν μετά τον εκπαίδευσε ο μεγάλος κι έγινε Κουφοντίνας!

Πότε επιστρέφεις στη δουλειά?Μη μου πεις τον άλλο μήνα!

Εγω παντως φαγκρι μου στον φτυνω τον μικρουλη σου ....φτου φτου ξανα...

Οχι ρε δεν παω απο τωρα για δουλεια ...χαχαχα..αρχες ιουνιου...ειπαμε .....

υπεροχη μερα και στην αθηνα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα και από εμάς!

Τι κάνετε μανούλες και μωράκια?

Εμείς κάνουμε λίγη ηλιοθεραπεία μπροστά στην τζαμαρία :cool:

Joa μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές πωπω πως πέρασε ο καιρός έτσι??? Εσείς καλά είστε? Ο Χρηστάκος, το μωρό? Κάνε κουράγιο με τον θηλασμό και όλα καλά θα πάνε!!

Μαρουσκάκι μου τι κάνεις κούκλα μου τα αντράκια καλά?

Γιούπι Γιούπι 1 ολόκληρο μήνα ζωής και ευτυχίας μαζί!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

0eOLp2.png

ηλιολουστες καλημερες!

και εδω ο καιρος τελειος αλλα εμενα η ψυχολογια μου δεν ειναι καλη...

η αδελφη μου μαλλον θα κανει διακοπη κυησης...γμτ γμτ!!!μετα απο τοσες προσπαθειες!!

ο μπεμπης καλος ειναι το μωρο μου!

λες κ ξερει οτι η μαμα ειναι καπως....

ανετ αυτο εννουσα για τα πετρωματα μασαζ για να βγει το γαλατακι..και πολυ σωστα ζεστο νερακι...

Μαρουσκα μου τα κανουν τα τριτεκνα??

ευα μου 1 μηνας περασε σαν νερος εε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...