Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σας! στα γρήγορα που κοιμάται ο μικρός να σας πω τις λεπτομερειες! με τη γεννα πηγαν ολα πολυ καλα, ήταν πιο ευκολο από αυτό που φανταζόμουν, εφόσον βεβαια εκανα και επισκληρίδιο.

Στο Ιασώ είχε πολύ καλή εξυπηρέτηση, παρείχαν τα πάντα και οι μαίες ήταν πρόθυμες για κάθε βοήθεια ή συμβουλή πχ για θηλασμό κλπ. Το βράδυ μου τον φέρνανε 2 φορές για να τον θηλάσω και κάναμε παρεούλα μεχρι να ερθουν να τον πάρουν! Είχα και τη δική μου μαία που ήταν φοβερή, μας έκανε και ιδιεταιρο μαθημα μαζι με το νινακι για το πως να τον πλένουμε, να τον αλλαζουμε, να καθαριζουμε τον ομφαλό κλπ.

Τωρα στο σπίτι, χθες η πρώτη μερα ηταν πολύ δυσκολη, ο μικρόυλης άλλαξε περιβάλλον και ωράρια και ήταν γκρινιαρης αλλά ευτυχως εχω μαμα και πεθερα εδω, αλλιώς δεν θα την παλεύαμε με τον άντρα μου! ολα είναι καινούρια για εμας, αλλά θα τη βρουμε την άκρη! Ευτυχως ο αντρας μου βοηθαει παρα πολύ, συμμετεχει δηλαδη ενεργά.

Σας αφήνω τώρα, πάω να τον ξυπνήσω για να φάει γιατί κοιμάται από τις 8.

Θα ξαναμπω πιο μετα. Ελπίζω να ειστε ολες καλα γιατι δεν προλαβα να διαβασω τα νέα σας.

Θα μπω για αποριες περι θηλασμου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

To καφέ μανούλες Ιανουαρίου 2011 ολοκληρώθηκε!!!

Μεγάλη συγκίνηση κορίτσια!

Να σου ζήσει Χριστίνα το μωράκι σου!!! Πάντα χαρές!!!

(Βικάκι, πραγματικά, αδελφή ψυχή.Ήθελα να γράψω για το περί θηλασμού από τις 19 δεκέμβρη που είχα πάει Θεσσαλονίκη και το είδα!!!Εμότικον που έχει πάθει πλάκα... )

Αχ, Μαρούσκα....:tongue::tongue::tongue: Σε νιώθω!!!!:lol:

Κορίτσια, τη λέω την αμαρτία μου, μπάφιασα μες στο σπίτι κι η μέρα ήταν τόσο λιγουρευτική για έξω που τον πήγα με το σλινγκ ως τα γηπεδάκια για κανα 15λεπτο...Του άρεσε και κοιμήθηκε!

Βικάκι, δεν κλείνει το μπουφάν μου με το σλινγκ, λες να τον πουντιάσω??:confused::confused::confused: Α, θυμάσαι τον τρελό ιδρώτα που είχες στις αρχές?Μάντεψε!!Μιλάμε για μουσκίδι κάθε βράδυ!!!

Καλά έκανες!!!

Αντί να προσπαθείς να τεζάρεις το μπουφάν για να κλείσει φόρα το κανονικά, βάλε από πάνω το μάρσιππο και πάρε μια κουβέρτούλα και πέρνα την από πάνω από το μάρσιππο και το κεφαλάκι του Γιουλ Μπρίνερ σου. Στερέψσέ την από την μια μεριά στους κρίκους του σλινγκ και από την άλλη στη μέση σου(χώσε την άκρη της κάτω από το μάρσιππο). Έτοιμη η φωλίτσα!!!:-P

Όσο για τους ιδρώτες εμένα με σταμάτησαν αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσω το απαισιο συναίσθημα να ξυπνάς και να τουρτουρίζεις.....υπομονή διαρκούν 1-2 βδομάδες το πολύ!

Αννέτ, συμφωνώ σε όλα με Μαρούσκα....

Λιάνα, η ονοματοδοσία γίνεται-αν θέλουν οι γονείς και το έχουν αποφασίσει- από την 7η μέρα που διαβάζεται η πρώτη ευχούλα, στην θρησκεία μας. Κι εγώ δεν το ήξερα στο πρώτο μου παιδί αλλά μετά μας το είπε φίλος ιερέας.

Κορίτσια, χθες με πήγε ο καλός μου βόλτα με την μηχανή μέσα στην υπέροχη χειμωνιάτικη λιακάδα....Παραλιακά, έτσι όπως λαμπύριζε η αντανάκλαση του ήλιου μέσα στην θάλασσα ήταν μια μαγεία...Πιο πριν είχαμε πάει για φαγητό έξω οικογενειακώς με τον μπέμπη στο ριλάξ. μετά πήραμε την μηχανή οι 2 μας....είχα βγάλει και γάλα και τον τάισε η μάνα μου....Ήπιαμε και το καφεδάκι μας στην επιστροφή...ήταν τόσο καλά...

Το βράδυ ο γελαστός με ξεπάτωσε λίγο....ξύπνημα κάθε 2 ώρες και κατά τις 4 έκανε έναν εμετό πάνω στο γυμνό μου στέρνο...μα έναν εμετό.....το πουλάκι μου...και μετά κοιμήθηκε...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημεραααααααα

Εμεις ειμαστε καλα την Παρασκευη γινομαστε ενος μηνων και θα φωναξω την παιδιατρο να ερθει να τον δει ..παντως γενικα ειναι καλο μωρο (το φτυνω τρις ημερησιως)παντως φτασαμε αισιως τα 4200!!!

Καλη εβδομαδαααααααααααα

ιωαννα μου πρεπει να εχετε κανει και μπολικες διπλουλες ετσι?να μου τον ρουφηξεις τρις χιχιχι!!!

Annetaki, χρόνια πολλά για τον πρώτο σας μήνα!!Θα έρθουν πολλοί πολλοί πολλοί ακόμη, αλλά αυτός είναι μοναδικός, έτσι?;);)

Είμαι χάλια, γιατί το πρωί μάλωσα με Φανούλη, μου έδωσε σφαλιάρα κι ανταπέδωσα η κακούργα μάνα ήμουν πολύ αγχωμένη το πρωί, έπρεπε να τους ετοιμάσω πριν ξυπνήσει το μωρό γιατί μετά πού να ντύσεις Φάνη και να ταίζεις ταυτόχρονα! :(:(:( Μου ήρθε πολύ ξαφνικό ρε κορίτσια.Άκου σφαλιάρα το τρίχρονο...Όλα λόγω νινιού πιστεύω...Και προχθές πάλι θύμωσε μαζί μου και χτύπησε το μωρό στο κεφαλάκι, όχι δυνατά, αλλά ποιος ξέρει την επόμενη φορά...Το ήξερα ότι θα ζηλεύει αλλά άλλο να το λες κι άλλο να το ζεις!Το μικράκι από την άλλη είναι άγγελος!Έφαγε στις 8, μπάνιο, 9 ύπνος, 12 φαί και μετά 5 φαί!Και κοιμάται ακόμη...Δε μου έχει ξανατύχει ρε κορίτσια, παιδί να τρώει τόσο αραιά!Πειράζει που τον αφήνω??Δεν ξέρω... Ίσως επειδή πολλές φορές κοιμάται με στήθος οπότε πάλι κάτι τραβάει κι αντέχει τόσο, τι να πω...:confused::confused:

Χριστινάκι, στη λίστα σ' έβαλα αλλά ξέχασα να ευχηθώ!ΝΑ ΣΟΥ ΖΉΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙ ΣΟΥ!!ΚΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ!

ευχαριστουμε μαρουσκακι μου!!! επι της ευκαιριας μου τελειωσε το whats up οποτε ξερεις :cool:

αχ μωρε τον φανουλη γιατι ετσι?ζηλιαρουλης ο τζουτζουκος σου!

αχ την πληρωσε το νινι μωλεεεεεε, οσο μπορεις να τον παροτρινεις να σε βοηθαει με το μωρο...να την δει μεγαλος και προστατευτικος αδερφος γιατι δεν τον βλεπω καλα τον μπιμπικο!

αλα θα μου πεις τι μας λες καλε?τωρα βγηκες απταυγο συμβουλες μας δινεις..χεχεχε ε να νοιωσω οτι κατι κανω κι εγω βρε χαχχαα

Κορίτσια, τη λέω την αμαρτία μου, μπάφιασα μες στο σπίτι κι η μέρα ήταν τόσο λιγουρευτική για έξω που τον πήγα με το σλινγκ ως τα γηπεδάκια για κανα 15λεπτο...Του άρεσε και κοιμήθηκε!

Βικάκι, δεν κλείνει το μπουφάν μου με το σλινγκ, λες να τον πουντιάσω??:confused::confused::confused: Α, θυμάσαι τον τρελό ιδρώτα που είχες στις αρχές?Μάντεψε!!Μιλάμε για μουσκίδι κάθε βράδυ!!!

καλα εκανες κουκλα μου, εγω που ακομα δεν το εχω χρησιμοποιησει?φοβουμεεεεεεεεε!!!

εγω απο ιδρωτα μονο οταν παιρνω τον μικρο...γδυνομαι και ειμαι σουπερ...μετα αρχιζουν τα ζορια...ΤΟ κρυοοοο μπρρρρρρρρ

καλημέρα κορίτσια! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σας! στα γρήγορα που κοιμάται ο μικρός να σας πω τις λεπτομερειες! με τη γεννα πηγαν ολα πολυ καλα, ήταν πιο ευκολο από αυτό που φανταζόμουν, εφόσον βεβαια εκανα και επισκληρίδιο.

Στο Ιασώ είχε πολύ καλή εξυπηρέτηση, παρείχαν τα πάντα και οι μαίες ήταν πρόθυμες για κάθε βοήθεια ή συμβουλή πχ για θηλασμό κλπ. Το βράδυ μου τον φέρνανε 2 φορές για να τον θηλάσω και κάναμε παρεούλα μεχρι να ερθουν να τον πάρουν! Είχα και τη δική μου μαία που ήταν φοβερή, μας έκανε και ιδιεταιρο μαθημα μαζι με το νινακι για το πως να τον πλένουμε, να τον αλλαζουμε, να καθαριζουμε τον ομφαλό κλπ.

Τωρα στο σπίτι, χθες η πρώτη μερα ηταν πολύ δυσκολη, ο μικρόυλης άλλαξε περιβάλλον και ωράρια και ήταν γκρινιαρης αλλά ευτυχως εχω μαμα και πεθερα εδω, αλλιώς δεν θα την παλεύαμε με τον άντρα μου! ολα είναι καινούρια για εμας, αλλά θα τη βρουμε την άκρη! Ευτυχως ο αντρας μου βοηθαει παρα πολύ, συμμετεχει δηλαδη ενεργά.

Σας αφήνω τώρα, πάω να τον ξυπνήσω για να φάει γιατί κοιμάται από τις 8.

Θα ξαναμπω πιο μετα. Ελπίζω να ειστε ολες καλα γιατι δεν προλαβα να διαβασω τα νέα σας.

Θα μπω για αποριες περι θηλασμου!

να στε καλα χριστινακι μου, να μας τον φιλησεις γλυκα στο κεφαλακι!

To καφέ μανούλες Ιανουαρίου 2011 ολοκληρώθηκε!!!

Μεγάλη συγκίνηση κορίτσια!

Λιάνα, η ονοματοδοσία γίνεται-αν θέλουν οι γονείς και το έχουν αποφασίσει- από την 7η μέρα που διαβάζεται η πρώτη ευχούλα, στην θρησκεία μας. Κι εγώ δεν το ήξερα στο πρώτο μου παιδί αλλά μετά μας το είπε φίλος ιερέας.

βικακι μπορει η ονοματοδοσια να γινει και στις 40 μερες?

ααχ να ρωτησω και κατι αλλο?

τα μαλλακια της κοιλιας πεφτουνε η να αρχισω να τσιριζω?

φανταστειτε τους σαμουραι στις ταινιες...πανω γυαλι και στα πλαγια και πισω μαλλι με ενα κοτσιδι ψηλα...ενταξει εμας μας λειπει το κοτσιδι αλλα να ανυσηχω για τα υπολοιπα????????????????:confused:

πολλα φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

γεια σας μωρομανουλες!!

Μαρακι ζηλεια ο Φανης εε?

πολυ αγαπη και αγκαλιες να του κανεις και μια συζητηση ετσι απεξω απεξω και πιστευω οτι θα φτιαξει η κατασταση αλλωστε εσυ εισαι γεννημενη μανουλα!

Ανετακι τα μαλλια της κοιλιας πεφτουν και εμεις στη πισω μερια εχουν φυγει και στο πλαι το ιδιο!

σημερα ειναι πολυ καλο το αγορι μου γελαει και καθετε στο ρηλαξ και χωρις κουνημα παρακαλω!

Βικακυ ζηλευω θελω και εγω βολτα!!χαχαχα!!

Ακομα δεν ξερω τι θα γινει με το εμβολιο αυριο θα ξαναπαρω στο ικα τηλ .....

πηγαμε εμεις στις κουνιες σημερα και αυριο δεν εχει σχολειο οποτε αν ειναι καλη η μερα παλι καπου θα παμε!

μου φαινετε οτι οποτε παμε βολτα ο μπεμπουλης ειναι πιο ηρεμος μετα...τυχαιο?

παω για σιδερο!

Μαρακι ζηλεια ο Φανης εε?

πολυ αγαπη και αγκαλιες να του κανεις και μια συζητηση ετσι απεξω απεξω και πιστευω οτι θα φτιαξει η κατασταση αλλωστε εσυ εισαι γεννημενη μανουλα!

Τον έχω σαπίσει στη αγκαλιά και το γλυκόλογο, αλλά μάλλον είναι κάτι που πρέπει να το περάσει, τι να πω...

Ανετακι τα μαλλια της κοιλιας πεφτουν και εμεις στη πισω μερια εχουν φυγει και στο πλαι το ιδιο!

Καλά, εμείς εδώ ουδέν σχόλιο ένεκα ΓΙΟΥΛ ΜΠΡΙΝΕΡ, χαχα!

μου φαινετε οτι οποτε παμε βολτα ο μπεμπουλης ειναι πιο ηρεμος μετα...τυχαιο?

Καθόλου τυχαίο...Περιμένω να σαραντίσω και θα κάνω δίωρη βόλτα με καρότσι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Τα άλλα δυο έτσι μεγάλωσαν!Το παιδί παίρνει άπειρα ερεθίσματα από το περιβάλλον (κάθε ερέθισμα που παίρνουν διεγείρει τη δημιουργία νέων συνάψεων στον εγκέφαλο οπότε σου γίνεται και διάνοια το παιδί!!!) κι η μαμά αλλάζει παραστάσεις!Δεν το συζητώ!

Βικάκι, πολύ χαίρομαι που περνάς καλά πουλί μου, χρειάζονται και κάποιες στιγμές μόνο για το ζευγάρι.Ρώτα κι εμένα που στερούμαι τη συζυγική κλίνη!!Κλαψ...

Αννετάκο, στείλε με πμ και το σταθερό κάποια στιγμή, ναι μανάρι μου?

Έβαλα τα μωρουδιακά στεγνωτήριο (όχι όλα Βικάκι!;)) και πάω να την πέσω.Ποιος ξέρει τι ώρα θα ξυπνήσει σήμερα ο Γιουλ!Θα μας μείνει το όνομα, χαχα, άσε που δε βρήκαμε ακόμη άλλο για βαφτιστικό!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Kορίτσια είμαι ψυχολογικά σκατά (πιο κομψά δεν θα μπορούσα να το πω).

Ο γελαστός σήμερα όλο το απόγευμα έχει τρελαθεί από τους κολικούς. Ησυχία πουθενά...πολλές φορές ούτε και στο στήθος...μόλις πήγαινε να θηλάσει ακουγόταν τα εντεράκια του και μάζευε τα ποδαράκια του...κλάμα....τελικά κοιμήθηκε πάνω στο στέρνο μου....

Ανέτ,πηχτά γάλατα βγάζει και ο γελαστός σήμερα...το μανάρι μου...

Νιώθω απαίσια που δεν μπορώ να τον βοηθήσω, τσούζει η πλάτη μου και έχω βγει off!.

qwlrp3.png

Kορίτσια είμαι ψυχολογικά σκατά (πιο κομψά δεν θα μπορούσα να το πω).

Ο γελαστός σήμερα όλο το απόγευμα έχει τρελαθεί από τους κολικούς. Ησυχία πουθενά...πολλές φορές ούτε και στο στήθος...μόλις πήγαινε να θηλάσει ακουγόταν τα εντεράκια του και μάζευε τα ποδαράκια του...κλάμα....τελικά κοιμήθηκε πάνω στο στέρνο μου....

Ανέτ,πηχτά γάλατα βγάζει και ο γελαστός σήμερα...το μανάρι μου...

Νιώθω απαίσια που δεν μπορώ να τον βοηθήσω, τσούζει η πλάτη μου και έχω βγει off!.

Βικάκι μου, κουράγιο και υπομονή, δύσκολο να κάνεις όταν το μικρό υποφέρει, το ξέρω...Όσο μπορείς πρέπει να είσαι ήρεμη, γιατί το άγχος σου κι η στεναχώρια σου περνάνε στο μικρό και χειροτερεύει η κατάσταση.Θα περάσουν κι οι παλιοκολικοί...Δοκίμασες να κάνεις τη στάση τίγρη πάνω σε δέντρο?Τον κρατάς πάνω στο ένα σου χέρι μπρούμυτα και με το άλλο χέρι του τρίβεις την κοιλίτσα.Εγώ περπατούσα παράλληλα ή του έβαζα μουσική και χόρευα μαζί του. Δε σου λέω ότι περνάνε αλλά λίγο ανακουφίζεται.Φαντάζομαι ότι έχεις δοκιμάσει τα πάντα, άλλο ένα δεν πειράζει... Υπομονή:confused::confused:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημεραααααα

Vasdeli μου τυρανιεται ο μικρουλης απο κολικους ε ???δεν το περναω εντονα στο μπεμπακο αλλα οχρηστος ειχε πολυ εντονους κολικους και μπορω να σε νοιωσω ..το θετικο και το μονο που μπορεις να σκεφτεσαι ειναι οτι ειναι κατι που σε εινα μηνα το πολυ θα ειναι αναμνηση ..

Φαγκρι μου δυσκολευευται ο φανουλης ε ??λογικο μωρε , ο γρηγορης τα εχει ξαναζησει ενω για τον φανουλη ο ερχομος ενος μωρου ειναι κατι νεο...αγκαλιτσες και πολλα φιλακια απο μενα στον γρηγορη ..

εμεις καλα...ο μπεμπακος αν και ξενυχτης παραμενει ησυχο μωρο και ο χρηστος ενας καλος μεγαλος αδελφος..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Γεια σας κορίτσια...

Η χθεσινή βραδιά δεν ξέρω πως πέρασε......Στις 12 τον πήρα να τον θηλάσω και ξυπνήσαμε μαζί στις 3.30.Μετά θηλασμός ανά 2ωρο, μέχρι τις 8 το πρωί...Ε'ιπα να του κάνω ένα μπανάκι να κοιμηθεί μετά αλλά τίποτα...τον παίρνει ο ύπνος και ξυπνάει και τινάζεται....Κακά δεν έχει κάνει, αυτό τον ενοχλεί....δεν ξέρω...

Έχει μια καταπληκτική μέρα....σήμερα καβάλησα το μηχανάκι μου για πρώτη φορά μετά από 10 μήνες και ένιωσα ωραία....έχει και μια λακάδα....

qwlrp3.png

vasdeli μου ..δοκιμασε να πιεις χαμομηλι ή μελλισοχορτο (απο το φαρμακειο)για να περασει απο το γαλα σου στο γελαστο..μπορει να εχει και αερια το μπεμπακι και να ζοριζεται ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια...

Η χθεσινή βραδιά δεν ξέρω πως πέρασε......Στις 12 τον πήρα να τον θηλάσω και ξυπνήσαμε μαζί στις 3.30.Μετά θηλασμός ανά 2ωρο, μέχρι τις 8 το πρωί...Ε'ιπα να του κάνω ένα μπανάκι να κοιμηθεί μετά αλλά τίποτα...τον παίρνει ο ύπνος και ξυπνάει και τινάζεται....Κακά δεν έχει κάνει, αυτό τον ενοχλεί....δεν ξέρω...

Έχει μια καταπληκτική μέρα....σήμερα καβάλησα το μηχανάκι μου για πρώτη φορά μετά από 10 μήνες και ένιωσα ωραία....έχει και μια λακάδα....

Βικάκι, κι εμένα όταν ζορίζεται για κακά αντιδρά όπως στον κολικό.Σήμερα ήταν ξύπνιος 3 ώρες κι έκανε 3 φορές κακά.Τώρα κοιμήθηκε επιτέλους.Έφαγα και πάω για μίνι ύπνο πριν την επιστροφή των μεγάλων.Σήμερα παίζουμε μονομάχοι εναντίον Ρωμαίων οπότε μια δύναμη τη χρειάζομαι!Τέλεια η βόλτα με μηχανάκι!!Κι εγώ θέλω! Αχ, τώρα γιατί σκούζει?Ξύπνια από τις 5.30, δε θα το αντέξω να μην κοιμηθώ λίιιιιιιιιιιιιιιιγο!

Ιωαννάκι μου, τις καλησπέρες μου και φιλιά στα αγόρια σου!

Ρε συ, είστε 6 εβδομάδων!HELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!Φάση ταχείας ανάπτυξης νούμερο 2 σε συνδυασμό με κολικούς???Νομίζω ναι, αυτό το δράμα ζεις!

Ρε συ, είστε 6 εβδομάδων!HELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!Φάση ταχείας ανάπτυξης νούμερο 2 σε συνδυασμό με κολικούς???Νομίζω ναι, αυτό το δράμα ζεις!

Μπουμπλέ, μπουμπλέ, ε;:confused:

Μαρούσκα....για ρίξε επεξήγηση....

qwlrp3.png

Βικακυ μου τι επαθε ο γελαστουλης??αχου μωρε!

αγκαλιτσες στηθακι κ υπομονη βαλτου τραγουδακια κ τραγουδα κ εσυ!

εμεις πηγαμε σημερα στο καινουργιο παιδιατρο κ μου φανηκε πολυ καλος πολυ προσεχτικος κ με αφηνε να του πω μονη μου αυτα που ηθελα χωρις να με κοθοδηγει,ειναι υπερμαχος του θηλασμου κ μαλιστα μου την ειπε για το ενα μπουκαλι που του δινω αλλα του εξηγησα οτι ειναι η μονη ωρα που κοιμαμαι γιατι του το δινει ο αντρας μου.

μου ειπε για ασβεστιο να παρω αλλ οο γυναικολογος μου ειχε πει να μην παρω ετσι θα αρχισω τα γιαουρτια τα προβεια.

ο μπεμπης 5200 απο 3900 τον προηγουμενο μηνα κ 57 εκ!

οσο για τα εμβολια αυτος μου ειπε να τα κανω στο ικα φυσικα(η αλλη ηθελε να τα αγορασω κ να τα κανω σε αυτην για την ακριβεια θα τα ειχε εκεινη στο ιατρειο) κ οσο για τις σταγονες τις γαστρεντεριτιδας οτι δεν θεωρειτε αναγκαιο αφου καλυπτει μονο τον ροτοιο.

για τις αναγωγες μου ειπε οτι ανωριμο το συστημα ακομη κ ειναι φυσιολογικο εφοσον παιρνει βαρος δεν ανυσηχουμε!

ραντεβου σε εναν μηνα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...