Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Αυτο με την ονοματοδοσια βρε κοριτσια,πρωτη φορα απο σας το ακουσα!!

Τι ειναι ακριβως?Εγω ξερω οτι ονομα δινεις κατευθειαν στη βαφτιση!

Μηπως ειναι ανα "περιοχη" αυτο?Δεν το "εχουν" ολοι δλδ?

Γιατι κι εδω οσους ρωτησα δεν το χουν ακουσει!!

Διαφωτηστε με σας παρακαλω!!!!!

Ευχη εμεις θα παρουμε το Σαββατο!Μιση στις 19 μερες γιατι δευτερα εχω τον παιδιατρο

και δεν ηθελα να παω χωρις ευχη!!

εγώ πρώτη φορά το είχα ακούσει από το Βυκάκι που το έκανε στον κούκλο της και όταν πήρα τον φίλο μου και του είπα να έρθει με ρώτησε αν είχαμε αποφασίσει το όνομα και έτσι εχθές του το διάβασε και αυτό!!! μπορείς να ρωτήσεις τον παπά που θα πας για ευχή να σου πει...πάντως το διάβασε από το βιβλιαράκι του:confused::confused:

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Koρίτσια, δείτε αυτό:

http://www.perithilasmou.gr/

Τζένη, εσύ που είσαι στη Θεσ/νίκη μπορείς να πας και στις συναντήσεις.

Τζενάκι, το έχω δει κι εγώ το μαγαζί.Είναι σ' ένα στενάκι κάθετο στη Λεωφ.Νίκης, κοντά στην Τράπεζα Κύπρου αν θυμάμαι καλά!Εκεί θα πετύχεις σίγουρα σε καμιά ομιλία και τον Στέλιο, το γιατρό σου!Κρίμα να μη μένω Θεσσαλονίκη... :(:(:( Στο χώρο του μαγαζιού γίνονται και οι ομιλίες, έχει στη βιτρίνα κολλημένο και το πρόγραμμα

(Βικάκι, πραγματικά, αδελφή ψυχή.Ήθελα να γράψω για το περί θηλασμού από τις 19 δεκέμβρη που είχα πάει Θεσσαλονίκη και το είδα!!!Εμότικον που έχει πάθει πλάκα... )

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

καταρχας να ευχηθω κι απο δω στο νικακι μας να σας ζησει κοπελαρα μου η μπουμπουκα σας, να ειναι γερη και καλοτυχη και να την καμαρωνετε παντα!!!

εγω τα χω παιξει...ο μικρος μου αλλαζει τα φωτα και ειμαι οφ αλλα χαλαλι του!

σημερα πινουμε μονο απτο βιζακι και κοιμομαστε το πολυ 2 ωρες και μετα ξανα...αχ δεν ξερω αν χορταινει κοριτσια...ανοιγει το στοματακι του του χωνω τον βυζο αλλα τον παιρνει ο υπνος παλι και τον αφηνω να ξεκουραστει...πηγα να βγαλω με το θυλαστρο αλλα λογο που πινει καθε τρεις και λιγο εβγαλα μονο 50 γρ

για πετε τι κανω?μηπως να του δωσω λιγο συμπληρωμα με χρι να μαζεψει το τζιτζι και να εχω καβατζα?ουφ

επισης βγαζουμε πιχτα γαλατακια...αυτα ειναι του προηγουμενου γευματος ετσι?οτι δεν εχει καταφερει το στομαχακι του να χωνεψει?

κι απτο τρεχον γευμα μας τρεχουνε τα γαλατακια απτο στοματακι λες και ξεχυλιζουν...

και εμεις τρωμε απο 100 εως 120-130 γρ...λιγα ειναι?ο μπεμπακος μου ομως μερικες φορες πειναει κι αλλο...να του δινω παραπανω?κι αν μου τα βγαλει?παντως μεχρι στιγμης το βαρος που παιρνουμε ειναι μια χαρα...3820 φτασαμε (δεν θυμαμαι αν το ανεφερα)...η μνημη δεν επανηλθε...τα εγκεφαλικα κυτταρα συνεχιζουν να καινε φλαντζα χαχαχα

α και το αλλο...προχθες βαζω πλυντηριο και βλεπω μια πανα μες στο σκατο να ειναι με τα ρουχακια...πως δεν το εβαλα μπρος να τα κανω αχταρμα χαχχαα

ακουστε σημερα τι μας εκανε ο σκατουλης μας....το πρωι μολις ξυπνησε τον παιρνω αγκαλια και ερχεται ο αντρας μου και του κανει γκιλι γκιλι με την μυτη του στη κοιλιτσα...και κοριτσιαααααααααα αρχισε να γελαειιιιιιιιι...λεμε τυχαιο...αλλα του το ξανακανει και ξανα γελαειιιιιιιιιιιιιιι (χωρις ηχο βεβαια αλλα με ενα χαμογελο μεχρι ταυτια)...μου ηρθε να του φαω το στομα χαχχαχαχα

ελπιζω να ειστε ολες καλα κι εσεις και τα μπεμπακια σας και τα παιδακια σας και η κοιλουμπιτσα της χριστινουλας μας!!!αντε κουκλα μου πλησιαζει και η δικη σου ωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελευταια των μοικανων!!!!!!!!!!

πολλα γλυκα φιλια σε ολες και ολους!!!

σας σκεφτομαι και σας αγαπω και μου λειπετεεεεεεεεεε!!!

ο αγκαλιτσας μου ξυπναει, παμε για ρουφηγμαααααααααααα!!!ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Οπότε αλλαξτε τη λίστα παρακαλώ ! Α! Είναι 51 εκ, 39 εβδ και 5 ημ . Θα μπω άλλη στιγμή για λεπτομέρειες γιατί τα χω παίξει λίγο, τώρα βγάζω γάλα με το θηλαστρο κ σας γράφω από το κινητό

Να σου ζησει Χριστινα μου...

Παντα γερο και δυνατο και η τυχη να μην το εγκαταλειψει ποτε!!

Οτι επιθυμειτε κι εσυ και ο αντρας σου και να ζησετε πολλα πολλα χρονια

να δειτε το μωρακι σας να μεγαλωνει και να σας κανει καθε μερα

ολο και πιο ευτυχισμενους...:D

b353ca0f41.png26lWp2.png

1). Mariaefi-Γέννησε-11.12.10 καισαρική-3020γρ, 50 εκ-αγοράκι-36ηβδ 4μέρες

2). Ηλιάννα-Γέννησε-11.12.10 φυσιολογικά-2800γρ,50εκ-αγοράκι

3).Jenny-Γέννησε-16.12.10 φυσιολογικά-2520γρ, 47 εκ-κοριτσάκι-37η βδ

4). leukouli2010-Γέννησε-21.12.10 καισαρική-2790γρ-αγοράκι

5). vasdeli-Γέννησε-03.01.11 καισαρική-3700γρ, 52 εκ-αγοράκι-39η βδ

6). Αννέτ-Γέννησε-07.01.11-καισαρική-2640γρ, 49 εκ- αγοράκι-39η βδ 4 ημέρες

7). evagpf-Γέννησε-09.01.11-φυσιολογικά-3330 γρ, 53 εκ-αγοράκι-38η βδ 5ημέρες

8 ).Joa-Γέννησε-11.01.11-καισαρική-3200 γρ, 50 εκ-αγοράκι-38η βδ 3 ημέρες

9). Stellinula-Γέννησε-20.01.11-καισαρική-3450γρ-αγοράκι-38η βδ 6ημέρες

10). Liana87-Γέννησε-24.01.11-καισαρική-3770 γρ-αγοράκι-40η βδ 1 ημέρα

11).fangri1523-Γέννησε-25.01.11-φυσιολογικά-3010 γρ, 47 εκ- αγοράκι-38η βδ 4 ημέρες

12).christina_mak-Γέννησε-25.01.11-καισαρικη-3050 γρ-αγοράκι

13).may23-Γέννησε 25.01.11-φυσιολογικά-3440γρ-κοριτσάκι-40η βδ

14). Βarbie-babies-Γέννησε-29.01.11-φυσιολογικά-2850γρ, 52 εκ-κοριτσάκι-38η βδ 3 ημέρες

15).kxristina-Γέννησε-02.02.11-φυσιολογικά-3300 γρ, 51 εκ-αγοράκι-39η βδ 5 ημέρες

16)Νικάκι-Γέννησε-05.02.11-καισαρική-2500γρ-κοριτσάκι-37η βδ 3 ημέρες

Ξεκινήσαμε από τις 11 Δεκεμβρίου και φτάσαμε ως τις 5 Φεβρουαρίου να φέρνουμε στον κόσμο τους θησαυρούς μας η καθεμιά!Είμαι πολύ συγκινημένη που οι μανούλες Ιανουαρίου 2011 έγιναν όλες ΜΑΝΟΥΛΕΣ!Να μας ζήσουν!!Δεν έχω κάτι άλλο να πω!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

αχ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΣΟΥ!!!!

Mαρουσκα,

συμφωνω κ απαυξανω σε αυτο που εγραψες,

το καφε μας πηγε θαυμασια!!!

κλεβω λιγο χρονο, διαβαζω τα νεα σας

και χαιρομαι που ειστε ολες και ολα τα μπεμπια καλα!

εμεις προσπαθουμε ακομα να βρουμε τους ρυθμους μας,

που θα μας παει θα τα καταφερουμε!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Αρχικό μήνυμα από Αννετάκι

εγω τα χω παιξει...ο μικρος μου αλλαζει τα φωτα και ειμαι οφ αλλα χαλαλι του!

σημερα πινουμε μονο απτο βιζακι και κοιμομαστε το πολυ 2 ωρες και μετα ξανα...αχ δεν ξερω αν χορταινει κοριτσια...ανοιγει το στοματακι του του χωνω τον βυζο αλλα τον παιρνει ο υπνος παλι και τον αφηνω να ξεκουραστει...πηγα να βγαλω με το θυλαστρο αλλα λογο που πινει καθε τρεις και λιγο εβγαλα μονο 50 γρ

για πετε τι κανω?μηπως να του δωσω λιγο συμπληρωμα με χρι να μαζεψει το τζιτζι και να εχω καβατζα?ουφ

Μην τυχόν και το κάνεις αυτό, κακομοίρα μου, τώρα παίρνω αεροπλάνο κι έρχομαι να σε μπατσίσω!!Γιατί να βγάζεις καβάντζα άμα το μωράκι πίνει από το στήθος?Καβάντζα κάνε καμιά άλλη μέρα που δε θα έχεις τέτοια τρελή ζήτηση από το Τζερούκο!!Τι θες?Να μας μείνεις στα χέρια?

επισης βγαζουμε πιχτα γαλατακια...αυτα ειναι του προηγουμενου γευματος ετσι?οτι δεν εχει καταφερει το στομαχακι του να χωνεψει?

κι απτο τρεχον γευμα μας τρεχουνε τα γαλατακια απτο στοματακι λες και ξεχυλιζουν...

Κι αυτό δε μας πειράζει, αγχωμένη μάνα!Κι εμένα βγάζει πηχτά πότε πότε και μας τρέχουν γάλατα...

και εμεις τρωμε απο 100 εως 120-130 γρ...λιγα ειναι?ο μπεμπακος μου ομως μερικες φορες πειναει κι αλλο...να του δινω παραπανω?κι αν μου τα βγαλει?παντως μεχρι στιγμης το βαρος που παιρνουμε ειναι μια χαρα...3820 φτασαμε (δεν θυμαμαι αν το ανεφερα)...η μνημη δεν επανηλθε...τα εγκεφαλικα κυτταρα συνεχιζουν να καινε φλαντζα χαχαχα

Δοκίμασε και παραπάνω, άμα του είναι πολύ θα στο δείξει...ξέρεις, θα το βγάλει!

ακουστε σημερα τι μας εκανε ο σκατουλης μας....το πρωι μολις ξυπνησε τον παιρνω αγκαλια και ερχεται ο αντρας μου και του κανει γκιλι γκιλι με την μυτη του στη κοιλιτσα...και κοριτσιαααααααααα αρχισε να γελαειιιιιιιιι...λεμε τυχαιο...αλλα του το ξανακανει και ξανα γελαειιιιιιιιιιιιιιι (χωρις ηχο βεβαια αλλα με ενα χαμογελο μεχρι ταυτια)...μου ηρθε να του φαω το στομα χαχχαχαχα

Συνειδητά χαμόγελα, τι υπέροχη στιγμή!!!

πολλα γλυκα φιλια σε ολες και ολους!!!

σας σκεφτομαι και σας αγαπω και μου λειπετεεεεεεεεεε!!!

Φιλάκια φιλάκια φιλάκια και πολλά πολλά χαδάκια στο συμμαθητή μας!!

ο αγκαλιτσας μου ξυπναει, παμε για ρουφηγμαααααααααααα!!!

Τρελοπαντιέρα, πολύ σε πάω και σ' αγαπάω!!

Διαφημίσεις

το καφε μας ειναι πια γεγονος: εχει πολλες χαρουμενες μανουλες!!!

Χριστινα να σου ζησει!!

Νικακι δεν εχω λογια για σενα και το Μαριαντακι σου!!κοριτσι μου πολυ πολυ συγκινηθηκα!!

Εμεις καλα χτες δυσκολο βραδυ σε καποια φαση εκλαιγε ο μπεμπης ,η Εφη και εγω μαζι!!

μετα ηρεμησαμε και καναμε αγκαλιες και οι 3 μαζι!!!

ο μπεμπης μας εβγαλε το λαδι το βραδυ αλλα ρε κοριτσια οταν γελαει και κανει αααα και αγκου (σημερα πρωτη φορα το ειπε 2 φορες) τρελαινομαι η μανα!

οσο για τον θηλασμο βγαζει ετσι και αλλιως πολλες γουλιες ακομη και οταν πινει απο εμενα οχι μονο στο ξενο ( ε μια φορα την ημερα παιρνει μπουκαλι τις αλλες μονο στηθος) μαλλον πινει πολυ και για αυτο.οσο για το μπουκαλι πολυ θελω να το κοψω αλλα ρε γμτ μας παιρνει και τους δυο ο υπνος στις 3 το πρωι με αποτελεσμα να μην πινει και μετα τσιριζει...

Ευελπιστω οτι μεγαλωνοντας δεν θα σηκωνετε το βραδυ τοσες φορες οποτε δεν θα χρειαζεται το μπουκαλι.

Τριτη εχουμε γιατρο ,ακομα δεν εχω βγαλει ακρη με το εμβολιο...

Επισης οσα αναφορα την ωρα στον θηλασμο εγω δεν του στερω το στηθος ουτε την αγκαλια φυσικα,ομως το 30λεπτο το ψιλοτηρω ισως γιατι ποναει πολυ η πλατη μου κοριτσια ισως γιατι αν τον αφησω πολυ φοβαμαι μην κανει αναγωγες αλλα μπορει οπως πριν ας πουμε ηπιε απο τις 9 μιση μεχρι τις 10 και στις 11 ξαναηθελε και του εδωσα μεχρι τις 11 μιση.

Να μαι κι εγώ ! Γεννησα στις 2/2, φτ, 3300, όλα πήγαν πολύ καλά και σήμερα ήρθαμε σπίτι μας με το νινάκι! Είμαι ευτυχισμένη

αααααααχ να σας ζησει χριστινακι μου, να ειναι γερος κι ευτυχισμενος σε ολη τη ζωη του αυτος η μανουλα του ο μπαμπακουλης του και τα υπολοιπα μελη της οικογενειας οταν με το καλο ερθουν!!!πωπωωωω πολυ μακρια το πηγα χαχαχα!!!

Οπότε αλλαξτε τη λίστα παρακαλώ ! Α! Είναι 51 εκ, 39 εβδ και 5 ημ . Θα μπω άλλη στιγμή για λεπτομέρειες γιατί τα χω παίξει λίγο, τώρα βγάζω γάλα με το θηλαστρο κ σας γράφω από το κινητό

καλε ολες φασουλες βγαλατε φτου φτου..μονο εμεις εχουμε το ιδιο υψος με τον μεσι χαχχαχα αλλα εμεις θα το παρουμε μια και καλη παπαλουκαδες θα γινουμε που αρεσει και στη μανουλα χιχιχι :lol::lol::lol:

Ξεκινήσαμε από τις 11 Δεκεμβρίου και φτάσαμε ως τις 5 Φεβρουαρίου να φέρνουμε στον κόσμο τους θησαυρούς μας η καθεμιά!Είμαι πολύ συγκινημένη που οι μανούλες Ιανουαρίου 2011 έγιναν όλες ΜΑΝΟΥΛΕΣ!Να μας ζήσουν!!Δεν έχω κάτι άλλο να πω!

αχ τι καλα...ηρθαν ολα τα μωρακια του καφε μας να ομορφηνουν τις ζωες μας και να μας μουρλανουν τις μανεεεεεεες!!!

σας εχω πει πως ακομα κοιταζω τον μπεμπουκο μου και δεν το πιστευω πως ειναι δικος μου???τρα λα λα τρα λα λα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΣΟΥ!!!!

Mαρουσκα,

συμφωνω κ απαυξανω σε αυτο που εγραψες,

το καφε μας πηγε θαυμασια!!!

κλεβω λιγο χρονο, διαβαζω τα νεα σας

και χαιρομαι που ειστε ολες και ολα τα μπεμπια καλα!

εμεις προσπαθουμε ακομα να βρουμε τους ρυθμους μας,

που θα μας παει θα τα καταφερουμε!!!

γεια σου ελενακι μου, εσεις τι κανετε κοπελα μου???φιλακια στο νινι!!!

Αρχικό μήνυμα από Αννετάκι

Μην τυχόν και το κάνεις αυτό, κακομοίρα μου, τώρα παίρνω αεροπλάνο κι έρχομαι να σε μπατσίσω!!Γιατί να βγάζεις καβάντζα άμα το μωράκι πίνει από το στήθος?Καβάντζα κάνε καμιά άλλη μέρα που δε θα έχεις τέτοια τρελή ζήτηση από το Τζερούκο!!Τι θες?Να μας μείνεις στα χέρια?

ε αμα ειναι να ερθεις να το κανω βρε χαχαχα

καλε δεν μενω, ειμαι σκληροπυρηνικη λεμε!!ειδικα τωρα που ενα πλασμα εξαρταται απο μενα!!!ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΜΟΥ!!!

αααααχ ειμαι ερωτευμενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!

Δοκίμασε και παραπάνω, άμα του είναι πολύ θα στο δείξει...ξέρεις, θα το βγάλει!

αυτο φοβαμαι κι εγω, δεν θελω να τον ταλαιπωρησω κιολας...ουφ τι αγχος

Συνειδητά χαμόγελα, τι υπέροχη στιγμή!!!

σου λεω μου ηρθε να τον καταπιω τον σκατο!!!

Φιλάκια φιλάκια φιλάκια και πολλά πολλά χαδάκια στο συμμαθητή μας!!

μετα χαρας!!!

επισης φιλακια στους πριγκιπες σου και σε σενααααααααα!!!

Τρελοπαντιέρα, πολύ σε πάω και σ' αγαπάω!!

παραμιλαωωωωωωωωωωω χαχαχχα

αχ κι εγω σαγαπαω και σε λατρευω!!!

μουατς

Εμεις καλα χτες δυσκολο βραδυ σε καποια φαση εκλαιγε ο μπεμπης ,η Εφη και εγω μαζι!!

μετα ηρεμησαμε και καναμε αγκαλιες και οι 3 μαζι!!!

ο μπεμπης μας εβγαλε το λαδι το βραδυ αλλα ρε κοριτσια οταν γελαει και κανει αααα και αγκου (σημερα πρωτη φορα το ειπε 2 φορες) τρελαινομαι η μανα!

οσο για τον θηλασμο βγαζει ετσι και αλλιως πολλες γουλιες ακομη και οταν πινει απο εμενα οχι μονο στο ξενο ( ε μια φορα την ημερα παιρνει μπουκαλι τις αλλες μονο στηθος) μαλλον πινει πολυ και για αυτο.οσο για το μπουκαλι πολυ θελω να το κοψω αλλα ρε γμτ μας παιρνει και τους δυο ο υπνος στις 3 το πρωι με αποτελεσμα να μην πινει και μετα τσιριζει...

Ευελπιστω οτι μεγαλωνοντας δεν θα σηκωνετε το βραδυ τοσες φορες οποτε δεν θα χρειαζεται το μπουκαλι.

Τριτη εχουμε γιατρο ,ακομα δεν εχω βγαλει ακρη με το εμβολιο...

Επισης οσα αναφορα την ωρα στον θηλασμο εγω δεν του στερω το στηθος ουτε την αγκαλια φυσικα,ομως το 30λεπτο το ψιλοτηρω ισως γιατι ποναει πολυ η πλατη μου κοριτσια ισως γιατι αν τον αφησω πολυ φοβαμαι μην κανει αναγωγες αλλα μπορει οπως πριν ας πουμε ηπιε απο τις 9 μιση μεχρι τις 10 και στις 11 ξαναηθελε και του εδωσα μεχρι τις 11 μιση.

αχ μωρε μαρακι μου, ειναι τραγικο να βλεπεις το μωρο σου να κλαιει και να μη μπορεις να το βοηθησεις...να του παρεις τους πονους!!!

εκλαιγε και η εφουλα μας μωρε το μαναρακι μου

αααα και αγκουυυυ?πω πω θα τρελαθω!!!!!!!!να μου τον φιλησεις τον πιπιλα σου!!!και το εφουλινι!κι εσενα παραπονιαρα!!!

οσο για αγκαλιες αλλο τιποτα, σημερα τον ειχα οοοοοοοοοολη μερα...η μεση, η πλατη ολα πονανε ολα

μολις τον ακουμπουσα κατω ναααααααααα το κλαμα...καλα τον λεει ο αντρας μου μαμακια...και πλεον και βυζακια χαχαχαχα ο μπεμπης ο βυζακιας χαχαχχαα

τωρα παω να την πεσω ευκαιρια ειναι!

πολλες αγκαλιες γεματες αγαπη σε τρισευτυχισμενες μανουλες και παιδακια καθε ηλικιας!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλημεραααααααα

Γεννησαμε ολες τελικα!!!!!αχ τι ταξιδι και αυτο ??αγωνιες απο τους πρωτους υπερηχους , τους πρωτους τοκετους μεχρι και τον τελευταιο..ολο χαρες ...σας συνεχισουμε ετσι ολο χαρες στο καφε μας ..

Χριστινακι να σου ζησει το μπεμπακι σου...να ειναι γερο και τυχερο !!!

Βλεπω ολες πρωτομανουλες και δευτερομανουλες εχουμε ζορια ...οπως λεει και η vasdeli βασιαναρικα μωρα!!!

Εμεις ειμαστε καλα την Παρασκευη γινομαστε ενος μηνων και θα φωναξω την παιδιατρο να ερθει να τον δει ..παντως γενικα ειναι καλο μωρο (το φτυνω τρις ημερησιως)παντως φτασαμε αισιως τα 4200!!!

Καλη εβδομαδαααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Annetaki, χρόνια πολλά για τον πρώτο σας μήνα!!Θα έρθουν πολλοί πολλοί πολλοί ακόμη, αλλά αυτός είναι μοναδικός, έτσι?;);)

Είμαι χάλια, γιατί το πρωί μάλωσα με Φανούλη, μου έδωσε σφαλιάρα κι ανταπέδωσα η κακούργα μάνα ήμουν πολύ αγχωμένη το πρωί, έπρεπε να τους ετοιμάσω πριν ξυπνήσει το μωρό γιατί μετά πού να ντύσεις Φάνη και να ταίζεις ταυτόχρονα! :(:(:( Μου ήρθε πολύ ξαφνικό ρε κορίτσια.Άκου σφαλιάρα το τρίχρονο...Όλα λόγω νινιού πιστεύω...Και προχθές πάλι θύμωσε μαζί μου και χτύπησε το μωρό στο κεφαλάκι, όχι δυνατά, αλλά ποιος ξέρει την επόμενη φορά...Το ήξερα ότι θα ζηλεύει αλλά άλλο να το λες κι άλλο να το ζεις!Το μικράκι από την άλλη είναι άγγελος!Έφαγε στις 8, μπάνιο, 9 ύπνος, 12 φαί και μετά 5 φαί!Και κοιμάται ακόμη...Δε μου έχει ξανατύχει ρε κορίτσια, παιδί να τρώει τόσο αραιά!Πειράζει που τον αφήνω??Δεν ξέρω... Ίσως επειδή πολλές φορές κοιμάται με στήθος οπότε πάλι κάτι τραβάει κι αντέχει τόσο, τι να πω...:confused::confused:

Χριστινάκι, στη λίστα σ' έβαλα αλλά ξέχασα να ευχηθώ!ΝΑ ΣΟΥ ΖΉΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙ ΣΟΥ!!ΚΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ!

Κορίτσια, τη λέω την αμαρτία μου, μπάφιασα μες στο σπίτι κι η μέρα ήταν τόσο λιγουρευτική για έξω που τον πήγα με το σλινγκ ως τα γηπεδάκια για κανα 15λεπτο...Του άρεσε και κοιμήθηκε!

Βικάκι, δεν κλείνει το μπουφάν μου με το σλινγκ, λες να τον πουντιάσω??:confused::confused::confused: Α, θυμάσαι τον τρελό ιδρώτα που είχες στις αρχές?Μάντεψε!!Μιλάμε για μουσκίδι κάθε βράδυ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...