Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Μαρια δεν ξερω πολλα απο θυλασμο αφου δεν τα καταφερα...

Αλλα αυτο που λες 30 λεπτα στο στηθος το εκανα κι εγω τις λιγοστες μερες που θυλασα...

Οταν το ειπα στο γιατρο μου κοντεψε να με σκοτωσει!!!

Μου ειπε πως εκτος του οτι απαγορευεται ρητα τοση ωρα γιατι θα επεφτα εγω κατω,δεν κανει και για το μωρο..

Το πολυ 10 και 10 λεπτα επρεπε...

Δεν ξερω τωρα αν συμφωνουν και οι αλλοι παιδιατροι αλλα επειδη μου το ειπε στο λεω..Εμεις πινουμε το Frizolac, συνεχιζουμε το ιδιο με της κλινικης δλδ

και προς το παρον κατεβαζουμε 120Ml !!

Οποτε δε νομιζω τα 200 να ειναι υπερβολη...

Νικακι να σου ζησει η Μαριαντουλα σου!!

Γερη και καλοτυχη να ναι η πριγκιπισσα:P

Ποτε ξεκινανε οι κολικοι κοριτσια?Εμεις τρωμε αστατα ακομα..

Ανα 2ωρο, 3ωρο και 4ωρο..Αναλογα τα κεφια!!

Αλλα στρωσαμε λιγο και μενουμε ξυπνητοι μετα τις 9 το πρωι και οχι 5 πλεον!Με το θυλασμο τα χαμε κανει αχταρμα..

Ολο κλαιγαμε και πονους και τσατιλες!!

Φτου φτου το μαναρακι μου,μη το ματιασω!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νικάκι γέννησε όβερ!Μικρή και μαμά είναι μια χαρά.Παιδιά σφάζονται, φεύγωωωωωωωωωωωω.Α, 2500γρ η Μαριαντούλα μας!

Νικάκι να σου ζήσει η κορούλα σου!!!! :P Καλή ανατροφή, καλή μου! Τα κατάφερες!!!Θυμάσαι που τα λέγαμε στις παλίνδρομες;

Μαρια δεν ξερω πολλα απο θυλασμο αφου δεν τα καταφερα...

Αλλα αυτο που λες 30 λεπτα στο στηθος το εκανα κι εγω τις λιγοστες μερες που θυλασα...

Οταν το ειπα στο γιατρο μου κοντεψε να με σκοτωσει!!!

Μου ειπε πως εκτος του οτι απαγορευεται ρητα τοση ωρα γιατι θα επεφτα εγω κατω,δεν κανει και για το μωρο..

Το πολυ 10 και 10 λεπτα επρεπε...

Οι γιατροί είναι πάντα γιατροί....λένε, λένε....θεωρίες...

Συγνώμη αλλά είναι άσχετος!!!:(

Έτσι και στο Ιασώ, στο 2κλινο που ήμουνα περνούσε ο άσχετος γιατρός της διπλανής και της έλεγε μόνο 10 λεπτά και μετά ερχόταν η μαία και της έλεγε να αδειάζει το στήθος(όσο γίνεται για νεογέννητο).

Αυτό με το 10λεπτο το λέγανε παλιά, με αποτέλεσμα να μην χορταίνει το μωρό μιας και στην αρχή πέφτει το ξεδιψαστικό γάλα και όχι το λιπαρό....

Το μωρό πρέπει να αδειάζει το στήθος.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

1).kxristina-αγοράκι-ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

1). Mariaefi-Γέννησε-11.12.10 καισαρική-3020γρ, 50 εκ-αγοράκι-36ηβδ 4μέρες

2). Ηλιάννα-Γέννησε-11.12.10 φυσιολογικά-2800γρ,50εκ-αγοράκι

3).Jenny-Γέννησε-16.12.10 φυσιολογικά-2520γρ, 47 εκ-κοριτσάκι-37η βδ

4). leukouli2010-Γέννησε-21.12.10 καισαρική-2790γρ-αγοράκι

5). vasdeli-Γέννησε-03.01.11 καισαρική-3700γρ, 52 εκ-αγοράκι-39η βδ

6). Αννέτ-Γέννησε-07.01.11-καισαρική-2640γρ, 49 εκ- αγοράκι-39η βδ 4 ημέρες

7). evagpf-Γέννησε-09.01.11-φυσιολογικά-3330 γρ, 53 εκ-αγοράκι-38η βδ 5ημέρες

8 ).Joa-Γέννησε-11.01.11-καισαρική-3200 γρ, 50 εκ-αγοράκι-38η βδ 3 ημέρες

9). Stellinula-Γέννησε-20.01.11-καισαρική-3450γρ-αγοράκι-38η βδ 6ημέρες

10). Liana87-Γέννησε-24.01.11-καισαρική-3770 γρ-αγοράκι-40η βδ 1 ημέρα

11).fangri1523-Γέννησε-25.01.11-φυσιολογικά-3010 γρ, 47 εκ- αγοράκι-38η βδ 4 ημέρες

12).christina_mak-Γέννησε-25.01.11-καισαρικη-3050 γρ-αγοράκι

13).may23-Γέννησε 25.01.11-φυσιολογικά-3440γρ-κοριτσάκι-40η βδ

14). Βarbie-babies-Γέννησε-29.01.11-φυσιολογικά-2850γρ, 52 εκ-κοριτσάκι-38η βδ 3 ημέρες

15)Νικάκι-Γέννησε-05.02.11-καισαρική-2500γρ-κοριτσάκι

qwlrp3.png

αγορακια vs κοριτσακια: 1-0

δεν το συζηταμε καθολου!!

νικακι,

να σου ζησει το κοριτσακι σου,

να την καμαρωσεις πριγκιπισσα!!!!

κοριτσια μου,

σας διαβαζω γρηγορα, ολες το ξενυχτησαμε χτες βλεπω,

εγω προβλεπω το ιδιο και για σημερα για μας,

γιατι η μικρη εχει μια ανησυχια και θελει μονο αγκαλια!

συνεχιζω την αντληση κανονικοτατα, ανα 2ωρο 'η 3ωρο και εχω καταφερει να βγαζω κατα μεσο ορο 70-80ml τη φορα,

τα 60 απο το ενα στηθος και τα υπολοιπα απο το αλλο.

βρε κοριτσια πως γινεται αυτο εσεις οι εμπειρες?

αναγκαστικα εχω δωσει πολυ λιγες φορες και συμπληρωμα-

almiron- γιατι μεταξυ των αντλησεων μπορει να πεσει πεινα και ακομα δεν εχω "παραγωγη" τοση ωστε να εχω και περισσευμα..

σας φιλω ολες πολυ!!!

χριστινακι αντεεε!!!!

η σειρα σου τωρα!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

συνεχιζω την αντληση κανονικοτατα, ανα 2ωρο 'η 3ωρο και εχω καταφερει να βγαζω κατα μεσο ορο 70-80ml τη φορα,

τα 60 απο το ενα στηθος και τα υπολοιπα απο το αλλο.

βρε κοριτσια πως γινεται αυτο εσεις οι εμπειρες;

Προφανώς το στήθος που βγάζει περισσότερο έχει δουλευτεί περισσότερο και από το μωρό. Δηλαδή έχει θηλάσει περισσότερο από εκεί η μπέμπα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να την βάζεις περισσότερο και από το άλλο στήθος για να αρχίσει να παράγει κι εκείνο ανάλογη ποσότητα γάλακτος.

Επίσης, ένα κόλπο είναι να αντλήσεις συγχρόνως και την ώρα που θηλάζεις από το άλλο γιατί την ώρα που θηλάζει το μωρό αυτομάτως γεμίζει και το άλλο.

Λέγεται ότι η μεγαλύτερη παραγωγή είναι το πρωί...

Εγώ σήμερα εκανα την πρωτη μου άντληση με το θήλαστρο αφού είχα ταίσει τον γελαστό και έβγαλα 140 γρ και από τα δύο στήθη(Το ένα ήταν σχεδόν άδειο γιατί από εκεί είχε θηλάσει ο μπόμπος)

qwlrp3.png

Καλημεραααααα

Εμεις καλα μονο που το μπεμπακι απο τις 2 που ξυπνησε να πιει γαλα αποφασισε να κοιμηθει στις 4 και στις 5 ξαναπειναγε...το καλο ειναι οτι τις 2 ωρες αυτες καθεται και δεν κλαιει...το φτυνω το αγορακι μου..

Οι κολικοι ξεκινανε απο την 6-7η μερα και φτανουν μεχρι το τελος του 3ου μηνα ..Στον χρηστο περασαμε εφιαλτικα...για 2 μηνες τρελο και ανεξαντηλο κλαμα...

Λιανακι για τον θηλασμο σου λενε μπουρδες!!!!το παιδι μπορει να θηλαζει μεχρι και 23 ωρες/24ωρο μεχρι να εδραιωθει η γαλουχια..

Μαυ μου αν και δεν ειμαι η πλεον αρμοδια για θεματα θηλασμου ξερω το εξης οτι και στο στηθο ισχυει ο νομος προσφορας/ζητησης δλδ οσο το μωρο ζηταει τοσο το στηθος παραγει ...προφανως εχεις βαλει το παιδι περισοτερο στο ενα στηθος...

Καλη κυριακη να εχουμε..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Λιανακι για τον θηλασμο σου λενε μπουρδες!!!!το παιδι μπορει να θηλαζει μεχρι και 23 ωρες/24ωρο μεχρι να εδραιωθει η γαλουχια..

Συμφωνώ απόλυτα!!!! Μα πολύ απόλυτα, λέμε....Εσύ Μαρούσκα;:P

Εμείς καλά κοιμηθήκαμε και χθες βράδυ. Ξυπνούσε βέβαια κάθε 2 ώρες για θηλασμό αλλά μετά κοιμόταν αμέσως ο γελαστός δίπλα στην μανούλα!:P

Καλημέρα!, έχει καταπληκτική μέρα σήμερα και φυσικά θα βγούμε βολτίτσα!!!:lol:

qwlrp3.png

Kαλημέρα.Μεταφέρω μήνυμα από Νικάκι αυτούσιο γιατί δε μπορεί να μπει η ίδια: ''Είμαι στον 7ο ουρανό...από χθες που την αντίκρυσα!!Ήταν το ωραιότερο κίνητρο για να σηκωθώ και να πάω να γνωρίσω τη Μαριαντούλα μας!Σε λίγο θα μου τη φέρουν να τη θηλάσω...επιτέλους!Είναι μια κούκλα δίμετρη μελαχροινή, άστα!'' Τρισευτυχισμένο το Νικάκι μας, κορίτσια!!Πόσο χαίρομαι!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Συμφωνώ απόλυτα!!!! Μα πολύ απόλυτα, λέμε....Εσύ Μαρούσκα;:P

Εμείς καλά κοιμηθήκαμε και χθες βράδυ. Ξυπνούσε βέβαια κάθε 2 ώρες για θηλασμό αλλά μετά κοιμόταν αμέσως ο γελαστός δίπλα στην μανούλα!:P

Καλημέρα!, έχει καταπληκτική μέρα σήμερα και φυσικά θα βγούμε βολτίτσα!!!:lol:

Αν και ποτέ δε μου έτυχε να θηλάζω όλη μέρα, είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!Το μωρό δε θηλάζει μόνο γιατί πεινάει για τροφή, αλλά γιατί πεινάει για φροντίδαα, για αγάπη και θαλπωρή...Σκεφτείτε ότι πριν λίγες μέρες ήταν μέσα στην κοιλίτσα σας προστατευμένο από το κρύο, είχε φαγάκι όποτε ήθελε καισας ένιωθε κοντά του.Με τη γέννηση χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του.Αυτό που για μας είναι ό,τι περιμέναμε 9 μήνες για εκείνο είναι μια δοκιμασία!Σας θέλει ΣΥΝΕΧΕΙΑ, να σας νιώθει, να σας αγγίζει, μην του τα στερείτε!10 λεπτά και μ@λ.... Έχει χρόνο η αγάπη????? Θα κρατήσω αγκαλιά το μωρό μου όσο μπορώ και θα το θηλάσω όσες φορές θέλει.Ναι, θέλει στήθος για να κοιμηθεί.Σε κουράζει? Πάρ' το αγκαλίτσα ή βάλ' το στο σλινγκ.Το ίδιο είναι! Για λίγο θα είναι.Θα το κάνεις κι όταν είναι 3 χρονών? Όχι! Στους 3 μήνες βάλ'τον σε πρόγραμμα να κοιμάται μόνος/μόνη. Εγώ πάντως δε θα στερήσω αγκαλιά από το μικράκι μου...Δε στέρησα από τον πρώτο και ούτε μαμόθρεφτο έγινε ούτε τίποτα, πολύ ανεξάρτητος έγινε!Το δεύτερο είπα δε θα τον ...κακομάθω (βλακεία μου!)και δεν τον έπαιρνα πολύ αγκαλιά και τώρα δεν ξεκολλάει από πάνω μου, όλα του βγήκανε!Το έκανα πολύ γενικό το θέμα, συγνώμη, αλλά μ' έπιασε ο οίστρος...

Βικάκι μου, καλή βολτούλα, θέλω κι εγώωωωωωωωωωωω!!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Koρίτσια, δείτε αυτό:

http://www.perithilasmou.gr/

Τζένη, εσύ που είσαι στη Θεσ/νίκη μπορείς να πας και στις συναντήσεις.

qwlrp3.png

Καλημέρα!!!!

Νικάκι να σου ζήσει και από εδώ κούκλα μου το Μαριαντάκι σου!!

Εμάς εχθές ήρθε ένας παιδικός μου φίλος παπάς και να έδωσε ευχούλα και το όνομα μας και μέτα ρε κορίτσια ήταν τόσο καλός και κοιμήθηκε πόλλες ώρες...τυχαίο???? θέλω να νομίζω πως όχι!

Μαρουσκάκι και εγώ συμφωνώ με αυτά που λες, ακόμα να τα "κακομάθουμε" τα καμάρια μας η επαφή τους κάνει τόσο καλό που χαλάλι όλα τ'αλλα!!

0eOLp2.png

Με το τι θεωρει ο καθενας οτι κακομαθαινει το παιδι του ειναι υποκειμενικο κατα τη γνωμη μου...

Ο καθε γονιος αναθρεφει διαφορετικα τα παιδια του..

Δε μπορω να πω εγω σε καποιον μην το παιρνεις αγκαλια..η παρτο...

Οσο για το θυλασμο,αυτο μου το ειπε ο μαιευτηριας και οχι ο παιδιατρος,

οποτε και γι αυτο το λογο ειπα πως δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθες..

Εμεις εχθες το βραδυ απο τις 23:30 που φαγαμε μεχρι και τις 01:00 που τον πηρε ο υπνος γκρινιαζε!!

Μαζευε τα ποδαρακια του και σφιγκοταν και ηρεμουσε μονο με αγκαλια και πηγαινε-ελα βολτουλες στο σπιτι!

Αυτοι ειναι οι λεγομενοι κολικοι??

Δε μπορω να βλεπω τον πασακο μου να κλαιει και να ποναει!!

Παρακαλω συνεχως να παρω εγω τους πονους αν γινεται!! :-(

Αυτο με την ονοματοδοσια βρε κοριτσια,πρωτη φορα απο σας το ακουσα!!

Τι ειναι ακριβως?Εγω ξερω οτι ονομα δινεις κατευθειαν στη βαφτιση!

Μηπως ειναι ανα "περιοχη" αυτο?Δεν το "εχουν" ολοι δλδ?

Γιατι κι εδω οσους ρωτησα δεν το χουν ακουσει!!

Διαφωτηστε με σας παρακαλω!!!!!

Ευχη εμεις θα παρουμε το Σαββατο!Μιση στις 19 μερες γιατι δευτερα εχω τον παιδιατρο

και δεν ηθελα να παω χωρις ευχη!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...