Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Εδώ στα Γιαννιτσά τώρα πήρα και ρώτησα και τα πάνε στο μήνα ή στις 40 μέρες. Οπότε 24 φεβρουαρίου εμείς, χαχα!30 ημερών...

Πού είσαι Νικάκι?Παίρνω και λείπεις....

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

sos!

μαυ μου το Infarix hexa τελικα γραφεται στο ΙΚΑ?

εχουν απεργια ρε γμτ παει το ραντεβου!!!

μπορει να το γραψει το εμβολιο ο γιατρος του ικα που ειναι μεσα στο αεροδρομιο και εφημερευει παντα??

Δηλαδή εγώ που έκανα παστίτσιο με το που βγήκα από το νοσοκομείο είμαι μάλλον ηρωίδα ε???

Προσκυνώ!!!

(Εμότικον που προσκυνάει!):P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλησπερα αγαπιτσες μου, εγω ειμαι ενα ορθιο πτωμα, ο μικρος σημερα με εχει βγαλει νοκ αουτ...τρωει οποτε του καπνισει δεν κοιμαται (μονο στην αγκαλια μου και μολις τον ακουμπισω στο κρεβατι του σκουζει) και εχει απιστευτη γρινια και τα κακακια του η πανα τα εχει απορροφησει εκτος απο καποιες φορες...λετε να εχει διαρροια?ααααααα θα τρελαθω...την παιδιατρο δεν προλαβα να την παρω γιατι δεν προλαβαινα λεμε...

ουτε να φαω σημερα...εκανα ενα μπανιο και ζαλιζομουν (ευτυχως ο αντρουλης μου ειχε κοιμησει τον μπομπιρακο μας αλλιως θα επιανα μακα χαχαχα...που βρισκω την ορεξη για χιουμορακι να ξερα ααααααααχ)...

αχ ποτε θα μπει σε ενα προγραμμα το πουλακι μου να μπουμε κι μεις να ηρεμησουμε ολοι......αααααχ

εχθες το βραδυ ημασταν μοναχουλια μας (ο μπαμπας δουλευε) και στις 6 το πρωι στο γευμα εβγαζε πιχτα γαλατα και δεν μπορουσε να αναπνευσει...τα ειδα ολα...εκλαιγα και αυτος με κοιτουσε....το αγορακι μου!

δεν εχω κουραγιο ουτε να διαβασω τα νεα σας...ελπιζω να ειστε ολοι καλα!!!

νικακι λιγες ωρες εχουν μεινει μεχρι να αντικρυσεις την πριγκιπισσα σου κοπελα μου!με ο καλο!!!ελπιζω να ειμαστε πιο ηρεμα αυριο και να καταφερω να σε παρω τηλεφωνο για τα συγχαρηκια!

σας φιλω ολες ξεχωριστα τα παιδακια σας και τα μπεμπακια σας και τα δυο κοιλουμπακια μας!

μουατς!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

τελικα ολα τα μωρακια ειχαν θεμα χτες....

κ εμενα ανετ μου πολυ πολυ ανυσυχος ολη μερα γκρινια το βραδυ στις 10 του εκανα μπουκαλι 200 μλ τα ηπιε ολα!!

μετα κοιμηθηκε μεχρι τις 3,στις 3 θηλασε 15 λεπτα κ μετα τον πηρε ο υπνος τον εβαλα στο πορτ μπεμοε κ εσκουζε κλαμα απιστευτο ξανα στηθος ξανα υπνος....λεω θα του δωσω συμπληρωμα (μεγα λαθος) ηπιε 70 μλ κ αρχισε τις αναγωγες δεν προλαβαινα να αλλαζω ρουχα κ σε εμενα κ σε εκεινον..στις 4 μιση ειχε ηρεμησει κ μου εκανε χαρουλες!!ξετρελαθηκα η μανα!κοιμηθηκε κ στις 7 παρα τεταρτ θηλασα τελειωσε κ ξανα αναγωγες...φτου ρε γμτ!!!

γεμισε ο καδος!! το χειροτερο ειναι το κλαμα ομως!!δεν μπορω στεναχωριεμαι.....:(

για πειτε ρε κοριτσια τον πειραξαν τα 200 ή το συμπληρωμα??

για το εμβολιο ακομα δεν εχω βγαλει ακρη...

το εξαπλο δεν το καλυπτει το ικα κ το πενταπλο + ηπατιτιδας το κανουν μονο εκει (ραντεβου ειχα κλεισει αλλα απεργια..).τωρα τι θα γινει δεν ξερω....

Διαφημίσεις

τελικα ολα τα μωρακια ειχαν θεμα χτες....

κ εμενα ανετ μου πολυ πολυ ανυσυχος ολη μερα γκρινια το βραδυ στις 10 του εκανα μπουκαλι 200 μλ τα ηπιε ολα!!

μετα κοιμηθηκε μεχρι τις 3,στις 3 θηλασε 15 λεπτα κ μετα τον πηρε ο υπνος τον εβαλα στο πορτ μπεμοε κ εσκουζε κλαμα απιστευτο ξανα στηθος ξανα υπνος....λεω θα του δωσω συμπληρωμα (μεγα λαθος) ηπιε 70 μλ κ αρχισε τις αναγωγες δεν προλαβαινα να αλλαζω ρουχα κ σε εμενα κ σε εκεινον..στις 4 μιση ειχε ηρεμησει κ μου εκανε χαρουλες!!ξετρελαθηκα η μανα!κοιμηθηκε κ στις 7 παρα τεταρτ θηλασα τελειωσε κ ξανα αναγωγες...φτου ρε γμτ!!!

γεμισε ο καδος!! το χειροτερο ειναι το κλαμα ομως!!δεν μπορω στεναχωριεμαι.....:(

για πειτε ρε κοριτσια τον πειραξαν τα 200 ή το συμπληρωμα??

για το εμβολιο ακομα δεν εχω βγαλει ακρη...

το εξαπλο δεν το καλυπτει το ικα κ το πενταπλο + ηπατιτιδας το κανουν μονο εκει (ραντεβου ειχα κλεισει αλλα απεργια..).τωρα τι θα γινει δεν ξερω....

Καλημέρα στα πεταχτά πριν βγάλω το κέηκ και βάλω τα ψάρια.Ρε Μαράκι για 2 μηνών πολύ δεν είναι τα 200?Εμένα 200-250 έπινε ο Γρηγόρης 7 μηνών που είχα σταματήσει να τον θηλάζω κι ήταν κι από τα φαγανά παιδάκια...Πολύ μου φαίνεται...Μήπως από τη λαιμαργία τα ήπιε όλα και μετά του στραβοκάθισαν?Ή απλώς ήταν μια από εκείνες τις νύχτες...Το ίδιο και για Αννετάκι.Για φάση ταχείας δεν την κόβω, Αννετάκο, γιατί στις 3 βδομάδες είναι η πρώτη και στις 6 η δεύτερη, άρα δε σας πιάνει... Κι εμείς κλαίγαμε στις 4 με 5 λόγω πόνων στην κοιλίτσα, κάθε βράδυ αυτό...Να σκέφτεστε ότι κι άλλες μανουλίτσες ξενυχτούν μαζί μας...Καλημέρα!!Νικάκι, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Μαρακι μου τα 160 τα επινε και δεν αφηνε σταγονα..και τωρα που τον ξαναθηλασα παλι εβγαλε αλλα οχι πολυ.....

και ολη μερα γκρινια γκρινια κ αυπνια....

και τωρα στο ρηλαξ και γκρινιαζει οσο τον κουναω ειναι οκ ...μολις σταματαω αρχιζει το κλαμα...

κ δεν κοιματε!ειναι ξυπνιος απο τις 7 παρα τεταρτο!

το βραδυ με το που πιει το μπουκαλι γυρω στις 9 μιση ξερενετε!)

κανω τις δουλειες μου εκεινη την ωρα αναγκαστικα !χτες εκανα 2 κεικ για να εχω να παιρνει η Εφη στο σχολειο...

εβαλα πλυντηριο μαζεψα σαλονι κτλ κτλ

α και χτες εκανε πρασινα κακακια αφρωδη. σημερα μια χαρα μουσταρδι με κοκκους...

φαινετε σαν να θελει να κοιμηθει αλλα δεν μπορει..μπορει οι κολικοι να διαρκουν ολη μερα?

ή μηπως πινει μονο το αραιο γαλα κ οχι το λιπαρο?

του δινω κ τα δυο στηθη κ θηλαζει οση ωρα θελει απο το καθενα,συνολικα 30 λεπτα!

μηπως να του δωσω μονο το ενα στηθος για 2 γευματα??

Μπήκα μήπως είχατε νέα για το Νικάκι αλλά τίποτα....

Αντιθέτως διάβασα ότι όλες λίγο πολύ είχατε ζόρια....

Εμείς χθες βράδυ μέχρι τις 4.30 τα είχαμε όλα ρολόι(θηλασμός ανα 2ωρο περίπου και μετά αμέσως ύπνος!!!). Τόσο καλά που δεν το πίστευα...Αλλά από τις 4.30 και μετά ρε κορίτσια.....τι ζόρι ήταν αυτό!!! Να μην βολεύεται πουθενά, ούτε στο στήθος, ούτε στο γυμνό στέρνο, ούτε όρθιος, ούτε στον ώμο....και ένα σφίξιμο τα ποδαράκια του στην κοιλιά, κοκκίνισμα και γκμ,γκμ συνέχεια!

Κατά τις 7 κοιμήθηκε πάνω μου(αφού με καταγρατσούνισε και με κατακλώτσησε) και ξυπνήσαμε στις 10!!!!

Και τώρα τον πήρε ο ύπνος στο ριλάξ, αφού θήλασε!!!

Ανέτ, βάστα γερά! Μήπως κρύωσε μωρέ το μανάρι μου! Γι' αυτό και η διάρροια και οι αναγωγές.

Μαρία και Μαρούσκα...χαλαρώστε καλέ κορίτσια...Θα πάθετε burn out στην κουζίνα!!! Σας ζηλεύω!!!

Νικάκι, άραγε την κρατάς τώρα; :)

ΥΓ Πάντως είναι πολύ παρήγορο να διαβάζω ότι και άλλοι περνάνε τα ίδια ζόρια με μας....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Α ρε Βικυ αν δεν ειχα και σε εσας να λεω τον πονο μου .....!

ο αντρας μου με βρισκει υπερβολικη ,η μαμα μου στην Αθηνα να με συμπονει απο μακρια και η πεθερα μου εχει την Εφη σημερα...θα την φερει το απογευμα.

Τωρα κοιματε κ ο δικος μου με την πιπιλα στο στομα φυσικα στο πορτ μπεμπε! εμ επιτελους γιατι ηταν ξυπνιος απο της 7 παρα τεταρτο!

παω να ξαπλωσω και εγω...

α οι μισοι επισκεπτες δεν θα ερθουν τελικα σημερα με πηραν τηλ..τσαμπα το τζηζ κεικ μονη μου θα το φαω!!χαχα!

δεν πειραζει!

Διαφημίσεις

Καλησπερα...

Βλεπω οι κολικοι δινουν και παιρνουν ...τα μπεμπακια μας ταλαιπωρουνται μωρε...εμας ευτυχως προς το παρον τα περναμε σχετικα ελαφρια..

Μαρια μου , σχετικα με 200 μλ ..να πω οτι δεν ειναι πολλα γιατι ο χρηστος 40 ημερων επινε ηδη 240 μλ ..και απο 3 μηνων σταθερα 300 μλ (ναι 2 μπιμπερο..)τωρα απο οτι εχω καταλαβει ο κρητικαρος εχει θεμα με τις αναγωγες και με το ξενο να ξερεις οτι αυτο επιδεινωνεται ,εγω θα σου προτεινα αν δεν μπορεις να κοψεις το γευμα που ειναι ξενο (σε νοιωθω απολυτα μιας και κατταρεουμε παρεα!!!)για το γευμα που δινεις ξενο να παρεις ενα αντιαναγωγικο γαλα για να πεφτει πιο ελαφρυ στο παιδι(εμεις με τον χρηστο ειχαμε σωθει με το almiron ar)και επισης καλο πολυ καλο ρεψιμο ...

Μανες κουραγιο......

Να μας ζησει και το νεο μας μωρακι ...Νικακι μου να χαιρεσαι την μαριαντουλα σου!!!να ειναι γερη και τυχερη!!!

Η Χριστινα πια μονο μας εμεινε!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Νικάκι μου γλυκό, αν και στα είπα και τηλεφωνικά Να σου ζήσει η Μαριαντούλα και να την καμαρώσεις όπως ποθείς!

Είσαι πια μανουλίτσα κι εσύ, μπουμπούκα μου!!Καλό κουράγιο και καλή ανατροφή!Τις ευχές μας στον αντρούλη σου!!

Μ

Αλλά από τις 4.30 και μετά ρε κορίτσια.....τι ζόρι ήταν αυτό!!! Να μην βολεύεται πουθενά, ούτε στο στήθος, ούτε στο γυμνό στέρνο, ούτε όρθιος, ούτε στον ώμο....και ένα σφίξιμο τα ποδαράκια του στην κοιλιά, κοκκίνισμα και γκμ,γκμ συνέχεια!

Κατά τις 7 κοιμήθηκε πάνω μου(αφού με καταγρατσούνισε και με κατακλώτσησε) και ξυπνήσαμε στις 10!!!!

Αυτό ακριβώς και τις ίδιες ώρες!!Άμα δεν ήξερα θα έλεγα ότι είναι κολικοί, αλλά είναι και μικρός εμένα για κολικούς, οπότε λέω κοιλόπονος...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...