Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Μαρακι μου εμενα παλι ζυπνιος απο τις 10 παρα...χιχι!

ειναι στο ρηλαξ τωρα κ ακουει :

6K3PYF_mJcU

εγω πηγα κ κρεωπολειο (ακους Βικακυ?) κ εμεινε ο ανηρ με τον μπεμπη αυριο θα ερθουν 2 ζευγαρια να ευχηθουν για τον μπεμπη αντε να δω τι θα μαγειρεψω ρε γμτ...

λεω να κανω κοτομπουκιες,σουβλακια καλαμακια,χορτοπιτακια τηγανητα και καμμια πατατα και κατι σε ντιπ (γιαουρτι με μαγιονεζα ας πουμε).

ΧΑΧΑ, άφησα εγώ τα μαγειρέματα κι άρχισες εσύ!Εγώ ξεκαθαρίζω σε όλους ότι πριν τις 40 μέρες σπίτι δεν πατάει κανείς εκτός παππούδων, άλλο αν εγώ δεν αντέξω και βγω έξω με ψυχίνι.Μα με πήρε χθες η θεία μου να έρθουν σπίτι, έλεος ρε παιδιά 10 ημερών μωρό, τόση πρεμούρα πια?Ήρθε και στο νοσοκομείο 2 φορές! Και καλά να δουν τα μεγάλα (η κόρη της βάφτισε το Φάνη).Της είπα να τα πάρουν έξω να τα δούνε όσο θέλουν, χαχα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

img1026-197.jpg

ενα κομματι για σενα!!!!

εμενα οσο κουνιεται το ρηλαξ κοιματε αλλιως....

εχει πονακια και εκει που παει να κοιμηθει ουρλιαζει!

χτες μου εκανε κ πρασινα κακακια ενω δεν ειχα φαει εγω κατι πρασινο.

οσο για την επισκεψη στις 15 μερες πηγα και την Εφη κ τον μπεμπη και μετα στον μηνα και τωρα στο 2μηνο.

Μαρακι καλα κανεις!κ εγω το ιδιο εκανα!

τωρα ομως θα αρχισουν να ερχονται.....

για αυτο εκανα κ το τζηζ κεικ για αυριο....

τα χορτοπιτακια ειναι στην καταψηξη φτιαγμενα οπως ειπες κ εσυ απο τον 9ο!

ετσι μονο τηγανισμα..τις κοτομπουκιες στο φουρνο και τα σουβλακια στο τεπανγιακι....

Καλησπέρα και απο εμάς!! Τι κάνετε;;

Εγώ στα γρήγορα να σας πω ότι είμαστε Καλα κοιμόμαστε και Έτσι έχω λίγο χρόνο

Νικακι με το καλο αύριο να κρατήσεις την Κουκλιτσα σου αγκαλιά!!

Μαρουσκακι εμάς ειρθε η Παιδιατρος την μέρα που βγήκαμε και μας είπε να πάμε στον μήνα να μας ξαναδεί!!

Μαρακι εσένα στο ριλαξ Εμένα Μονο με πιπιλα κοιμάται!

Βικακι, Αννετακι, Joa, Λιαννα και όλες είστε Καλα;;

Σας φιλω ο μικρός μου γρατζουναει για γαλατάκι

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Νικάκι, όλα θα πάνε υπέροχα.....με το καλό, περιμένουμε άμεση ενημέρωση!!!

Ρε Μαρία, σε θαυμάζω....άρχισες τα μαγειρέματα και τα τσιζ κέικ....τι λες ρε παιδί μου, για πέρνα και από εδώ!!! Εμένα είναι ακόμη εδώ η μαμά, ευτυχώς...για να δούμε τι θα κάνω μετά....

Μαρούσκα, η πρώτη επίσκεψη στην παιδίατρο ήταν όταν γίναμε 20 ημερών περίπου. Τώρα ξανά την Πέμπτη θα πάμε. Την Παρασκευή σαραντίζω.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Βικακυ ειπαχτες αφου κοιμηθηκαν τα παιδακια μου να κανω κανα γλυκακι...λεω να κανω και ενα κεικ το απογευμα που αρεσει στην Εφη γιατι το τζηζ κεικ δεν το τρωει....

ακου τι μου ειπε το πρωι: μαμα αγαπαω πολυ τον αδελφο μου ειναι μωρακι και θελει αγαπη για να μεγαλωσει δε σε πειραζει που τον αγαπω πιο πολυ απο σενα εε?

με σκλαβωσε!!

Βικακυ ειπαχτες αφου κοιμηθηκαν τα παιδακια μου να κανω κανα γλυκακι...λεω να κανω και ενα κεικ το απογευμα που αρεσει στην Εφη γιατι το τζηζ κεικ δεν το τρωει....

ακου τι μου ειπε το πρωι: μαμα αγαπαω πολυ τον αδελφο μου ειναι μωρακι και θελει αγαπη για να μεγαλωσει δε σε πειραζει που τον αγαπω πιο πολυ απο σενα εε?

με σκλαβωσε!!

Ψυχή μου....

Εμένα αν καμιά φορά χα'ι'δευτικά τον μαλώσω που γκρινιάζει μου λέει:"Αν δεν τον αγαπάς θα τον πάρω και θα φύγουμε μαζί":shock:

Ο δε Παύλος μαζεύει τις λερωμένες πάνες του αδερφού του και λέει:" Σιγά μην σιχαθώ, του αδερφούλη μου είναι":D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ρε κορίτσια, ξύπνησε στις 4 από τις 8 το πρωί και τώρα θέλει ύπνο πάλι.Να ανησυχώ???Όσο για τα μεγάλα αδέρφια, εμένα ο Φανούλης του χτενίζει τα μαλλιά με τη ροζ βούρτσα, ακούς Ευάκι, και προσπαθεί να του βάλει τα ρούχα.Ο Γρηγόρης προς το παρόν πιο αδιάφορος.Μαράκι, μακάρι να τρωγόταν η φωτογραφία του τσηζ κέηκ.Κέηκ θα κάνω κι εγώ.Τα μεγάλα έχω να τα δω από τις 7 το πρωί και θα μείνουν στη μαμά μου οπότε έχω μια μεγάλη τύψη, αλλά ο Φάνης κοιμήθηκε το απόγευμα και δε μπορώ να ρισκάρω ξαγρύπνια ως τις 11 (γιατί αποκλείεται να κοιμηθεί νωρίτερα)και μετά νινί all night long.Καλέ κοιμήθηκε στο σλινγκ:(:(:(:(

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

άρχισες τα μαγειρέματα και τα τσιζ κέικ....τι λες ρε παιδί μου, για πέρνα και από εδώ!!! Εμένα είναι ακόμη εδώ η μαμά, ευτυχώς...για να δούμε τι θα κάνω μετά....

Δηλαδή εγώ που έκανα παστίτσιο με το που βγήκα από το νοσοκομείο είμαι μάλλον ηρωίδα ε???

Διαφημίσεις

α ρε Μαρακι με το παστιτσιο σου!

εισαι ΑΡΧΗΓΟΣ λεμε!!!

πολλες ωρες κοιματε μου φαινετε εμενα κοιματε για 10 λεπτα με 15 λεπτα αναμεσα στα γευματα τις αλλες ωρες το ματι γαριδα..κανατε επαναληπτικη εξεταση για το ικτερο?

Βικυ τα παιδια μας ειναι απιστευτα!! α ρε Παυλιτο!

Ο διευθυντής της παιδιατρικής είπε να ξαναπάμε άμα τον δω πάλι νωθρό και κίτρινο... Δεν είναι κίτρινος, τρώει με δύναμη, καμία σχέση με το νοσοκομείο και κάθεται και 2 ώρες ξύπνιος.Απλώς σήμερα τα έδωσε όλα στον ύπνο, τι να πω, το 5-7 κλάμα της νύχτας τον εξάντλησε...Δεν ξέρω, συνήθως τρώει, κάθεται 1-1,5 ώρα ξύπνιος και μετά κοιμάται.τώρα αυτό έκανε...Να δούμε και το βράδυ...Νωθρό δε μπορώ να τον πω πάντως...Τώρα άμα συνεχίσει το ίδιο ίσως να ανησυχήσω, αν και ο ίκτερός του είναι λόγω ασυμβατότητας ρέζους, άρα φυσιολογικός...:confused::confused:

Εμενα παλι κοιμαται συνεχομενα ολη μερα,τον ξυπναω στις 4 ωρες να φαει,

παλι υπνο...Μονο το βραδυ που τρωει 10:30 ξυπναει παντα στις 02:00

και μετα 05:00 που σηκωνεται ο μπαμπας του για δουλεια!!

Τον χαιρεταει αλλα δεν κοιμαται μεχρι να αποφασισει εκεινος ποτε!

Αλλες φορες 9 αλλες 10!Μετα ξεκιναει παλι,μαμ κακα και νανι!!

Τωρα παλι κοιμαται απο τις 16:30 που εφαγε!

Μαρια εμενα μου ειπε ο παιδιατρος στις 20 μερες να παω..

Δηλαδη 14 Φεβρουαριου πρωτη μας εξοδος!!χιχι

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...