Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Αχ τι ομορφες ιστοριες τοκετου!!

Κι εγω συνηδητοποιησα οτι δεν σας την εχω πει τη δικη μου!

Οποτε σειρα μου και μενα!!

Μαρουσκα η δικη σου ειναι πραγματικα να τη θυμασαι!!

Εισαι ηρωιδα τελικα, οχι αστεια!!Πολυ σε θαυμαζω!Μπραβο σου!!

Εμεις ειχαμε κανονισει να παμε με προκληση στις 24/1 στις 7 η ωρα το πρωι..

Μεχρι εκεινη την ωρα, ο γιατρος δεν με ειχε εξετασει ουτε μια φορα απο κατω,

απλα μου ειχε πει πως το μωρο μου ειναι με τα ματακια στην κοιλιτσα

και πως ελπιζει να γυρισει με τις συσπασεις!

Στις 7 το πρωι λοιπον ημουν στο μαιευτηριο..

Κλισμα, ξυρισμα(παρολο που το ειχα κανει και μονη μου)και στον ορο!

Ξεκινησαν σχεδον αμεσα οι πονοι αλλα αρκετα αραιοι..

Κατα τις 10 φτασαμε να πηγαινουμε ανα 8λεπτο και απο τις 12 και μετα αρχισαν και πυκνωναν ωσπου κοντα στη 1

(που μου σπασε και ο γιατρος τα νερα) καναμε επισκληρηδιο γιατι δεν αντεχα αλλο!

Η διαστολη στο 3 και κατι!

Απο κει και μετα καθε πονος και υγρα!!Πολλα υγρα!

Μου λεγαν συνεχως που με κοιτουσαν οτι δεν εχω σωστους πονους

και πως το παιδι ειναι πολυ ψηλα!

Στις 14:45 με εξεταζει μια μαια κατωθεν και λεει απογοητευμενη πως

ακομα ειμαστε πολυ ψηλα..

Στις 15:15 με εξεταζει ο γιατρος μου,του λεω τι ειπε η μαια

και συμφωνει και κεινος...Μου λεει πως το μωρο κολυμπαει!!!

Μου δινει περιθωριο μια ωρα ακομη μηπως δει καποια εξελιξη

αλλιως με ενημερωνει πως θα μπουμε με καισαρικη!!

Φτανει η ωρα 16:40 και μετα απο την τελευταια πλεον εξεταση,

μου λεει πως εχω διαστολη 4!

Πως ο τραχηλος μου ειναι σαν τσιγαροχαρτο ετοιμος να ανοιξει

αλλα το μωρο τοσο πανω και δε βοηθουσε καθολου...

Καμια πιεση ωστε να ξεκινησει ο τοκετος!

Ετσι καταληξαμε στην καισαρικη!

Και παρολο που ειχα ηδη μια επισκληρηδιο,μου κανα και ολικη ναρκωση!

17:00 ημουν στο χειρουργειο, 17:20 γεννηθηκε ο μικρος μου!!

Εντωμεταξυ στο τελος ειχα τις αισθησεις μου κι ενιωθα πως μου τραβουσαν την κοιλια...

Προσπαθουσα να φωναξω να τους πω οτι με ποναν και με ενοχλουν

αλλα ουτε τα δαχτυλα των χεριων μου δεν κουνιοντουσαν!!

Ωσπου ακουσα μια φωνη να λεει 3.800 !!

Μετα ενιωθα την προσπαθεια να με συνεφερουν...

Στην ανανηψη μπηκε ο αντρας μου πρωτα και μ ενα χαμογελο ως τ αυτια μου δειχνε τις πρωτες φωτογραφιες του γιου μας και μου λεγε ποσο ομορφος ηταν!!

Μετα απο 1 ωρα εκει μου τον φεραν να τον κρατησω για λιγο στην αγκαλια μου!

Οταν ανοιξε τα ματακια του και με κοιταξε ειπα χαλαλι!!

Δε με ενοιαζε τιποτα πλεον!!

Ειχα ερωτευτει το γιο μου αλλα και τον αντρα μου ξανα

και ακομα περισσοτερο, που μου εκανε τετοιο δωρο!!

Τους αγαπω καθε μερα και περισσοτερο και κλαιω απο ευτηχια καθε που το σκεφτομαι!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσαρες μου γλυκιές χαίρομαι που είστε καλά μανούλες και παιδάκια και εγκυούλες!!

Εμείς είμαστε πολύ καλά τώρα τρώμε γαλατάκι μετα απο ένα 4ωρο ύπνο!!!

Η αλήθεια Είναι ότι δεν μπαίνω πολυ συχνα γιατί ο γιος μου μου έχει πάρει τα μυαλά, αλλα προσπαθω να σας παρακολουθώ

Σας φιλάμε γλυκά!!

0eOLp2.png

Επιτελους καταφερα να μπω να διαβασω τα νεακια σας και χαιρομαι πολυ που ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας μεγαλωνουν και βαζουν κιλακια...

Εγω εδω και αρκετες μερες εχω οριζοντιοθει στο κρεββατι και δεν μ' αφηνουν να κανω τιποτα στην κυριολεξια γιατι με εχει πεθανει η μεση μου!!!Οχι οτι θα μπορουσα να κανω και τιποτα γιατι η μεση διαμαρτυρεται εντονως οποτε ξαπλα και παλι ξαπλα...ευχαριστω πολυ ομως που με σκεφτεστε!

Το ασχημο ειναι οτι δεν αντεχω ουτε να καθομαι ουτε να στεκομαι αλλα κοντος ψαλμος αληλουια...ευτυχως με επιασε στο τελος οποτε μικρο το κακο.

Το Σαββατο θα αγκαλιασουμε τη μπεμπουλα μας και πραγματικα αυτο που θελω ειναι να ειναι υγιης!Αυτη ειναι η αγωνια μου...

Φιλακια σε ολα τα γλυκα μωρακια σας και πολλα πολλα ευχαριστω για ολη τη συμπαρασταση και βοηθεια...

Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω:D:D:D:D:D:D

1a0fd6e0b8.png

Κοριτσαρες μου γλυκιές χαίρομαι που είστε καλά μανούλες και παιδάκια και εγκυούλες!!

Εμείς είμαστε πολύ καλά τώρα τρώμε γαλατάκι μετα απο ένα 4ωρο ύπνο!!!

Η αλήθεια Είναι ότι δεν μπαίνω πολυ συχνα γιατί ο γιος μου μου έχει πάρει τα μυαλά, αλλα προσπαθω να σας παρακολουθώ

Σας φιλάμε γλυκά!!

ευακι σε νοιωθουμε κοριτσακι, σημασια εχει να ειστε καλα και μολις εγκληματιστουμε στον νεο μας ρολο και παρουμε το κολαι θα μαζευτουμε παλι να λεμε τα κατωρθωματα των ζουζουνιων μας!

ανταποδιδουμε τα φιλακια κουκλα μου και ιδιαιτερως στον μυαλοκατακτητη σου!:lol:

Ανέτ!

Που είσαι κορίτσι μου;

Μου έλειψες!!!

Φιλιά στον μπουμπούκο!!!

Νικάκι τι έμεινε; ούτε 2 μέρες!!!:tongue:

παρομοιως κοπελαρα μου!

εδω ειμαι, διαβαζω τα νεακια σας...ετοιμαζομαι να γραψω και ο κανακαρης μου λες και με παιρνει μυρωδια πως ασχολουμε με κατι αλλο, φωναζει και εγω τρεχω σαν καλη χαζομαμα!!!:D:D:D

εσυ εισαι καλυτερα κουκλα μου?

φιλια στην βασδελοοικογενεια!!!σμουατςςςςςςς

Επιτελους καταφερα να μπω να διαβασω τα νεακια σας και χαιρομαι πολυ που ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας μεγαλωνουν και βαζουν κιλακια...

Εγω εδω και αρκετες μερες εχω οριζοντιοθει στο κρεββατι και δεν μ' αφηνουν να κανω τιποτα στην κυριολεξια γιατι με εχει πεθανει η μεση μου!!!Οχι οτι θα μπορουσα να κανω και τιποτα γιατι η μεση διαμαρτυρεται εντονως οποτε ξαπλα και παλι ξαπλα...ευχαριστω πολυ ομως που με σκεφτεστε!

Το ασχημο ειναι οτι δεν αντεχω ουτε να καθομαι ουτε να στεκομαι αλλα κοντος ψαλμος αληλουια...ευτυχως με επιασε στο τελος οποτε μικρο το κακο.

Το Σαββατο θα αγκαλιασουμε τη μπεμπουλα μας και πραγματικα αυτο που θελω ειναι να ειναι υγιης!Αυτη ειναι η αγωνια μου...

Φιλακια σε ολα τα γλυκα μωρακια σας και πολλα πολλα ευχαριστω για ολη τη συμπαρασταση και βοηθεια...

Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω:D:D:D:D:D:D

κοριτσακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...πες αλευριιιιιιιιιιιιιι!!!!!!

η μαριαντουλα σε γυρευειιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!

ξεκουρασου κοπελιτσα μου γιατι σε δυο μερουλες με το καλο θα ριχνεις το ξενυχτι της ζωης σου χιχιχι!!!ευχαριστο ομως ετσι!!!!!!!!!!

περαστικουλια στη μεσουλα και τι ωρα θα σε βαλει μεσα ο γιατρος να ξερουμε να μη περνουμε συνεχεια τηλ και ενοχλουμε?

φιλακιααααααααααααααααα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Καλημερούδια, τσούπρες!Χάλια ο καιρός σήμερα, ό,τι πρέπει για μένα την άυπνη μάνα!Καλά, χθες έδωσαν ρεσιτάλ τα φυντάνια μου!Το μικράκι έφαγε στις 12, κοιμήθηκε, στις 2 σηκώνεται ο Φάνης, χωρίς λόγο φυσικά, στις 3 ξανατρώει το μικράκι, στις 4 σηκώνεται ο Γρηγόρηςς γιατί είδε κακό όνειρο και στις 5 ξανατρώει το μικράκι κι είχε πονους στην κοιλίτσα οπότε κοιμήθηκε στο κρεβάτι μας μαζί μου στις 7 μιας κι ήμουν τέζα για να ετοιμάσω τα παιδιά!Ευτυχώς ο Γιώργος φεύγει κατά τις 8 τώρα οπότε τα ανέλαβε εκείνος για σήμερα!Εννοείται κοιμήθηκα 7-8, γιατί 8 πείνασε το μικράκι το οποίο έφαγε και ξανατέζα!Αχ, το κλαμπ των τρίτεκνων έχει και τις δυσκολίες του!!Ευτυχώς δεν έχω να μαγειρέψω γιατί στον ένατο είχα κάνει καλή καβάντζα στην κατάψυξη, έτσι κρεατόσουπα για σήμερα!Πάω πάνω να αλλάξω σεντόνια και να συμμαζέψω πριν ξυπνήσει πάλι!Καλημέρα!!Αχ, γίναμε 10 ημερών, πωπω!!!:D:D:D:D

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημερα χαζομανουλες!!χιχι

Νικακι ερχεται η μπεμπα....Αυριο ειναι η μεγαλη μερα!Πως νιωθεις?

Βρε Μαρια,πραγματικα θα το ξαναπω και θα το λεω συνεχως!!

Σε θαυμαζω κοπελα μου για τις αντοχες σου!!

Εγω με τον μικρο τα χω παιξει,που ειναι και καλοβολος ο καιμενος...

Που να ημουν στη θεση σου...Θα 'χα σαλταρει!!:tongue:

Ευα σε καταλαβαινω απολυτα...

Κι εγω δε μπορω να συνηθισω και καθε που ξυπναει ο μικρος

με πιανει ακομα ενας μικρος πανικος κι ενα αγχος μην τυχων

αρχισει και κλαιει και δεν ξερω τι να τον κανω...Περα απο ταισμα και αλλαγμα!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Καλημερα κοριτσουδια μου...

Νικακι μου εφτασε η ωρα ...η μαριαντουλα καταφτανει!!!!

May μου καλως μας ηρθες ξανα ...φιλια στην μπουμπου σου...

Φαγκρι μου ζεις θεικες στιγμες ..εχω και εγω παρομοιες ...τρωει το μπεμπακι στις 10 ,οποτε παω στον χρηστο να πουμε παραμυθια , στις 1 ξυπναει ο χρηστος γιατι ηθελε να διωξουμε την νυχτα ,1.30 κοιμαται ο χρηστος ,στις 2 ξυπναει το μικρο για μαμ στις 3 κοιμηθηκε , στις 5 σηκωθηκε παλι για μαμ και κοιμηθηκαμε παλι στις 6 .7 παρα ξυπναω για να ετοιμασω τον χρηστο για σχολειο ,8 αρχιζει και πειναει το μικρο αλλα ο χρηστος να ουρλιαζει οτι δεν πρεπει να φαει το μωρο εντωμεταξυ το σχολικο να εχει ερθει εγω με το μωρο να κλαει απο την πεινα και ο χρηστος να λεει μπα δεν παω σχολειο σημερα...

Τωρα χαλαρωνωωωωωωω.....αντε καλο ΣΚ να εχουμε...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Φαγκρι μου ζεις θεικες στιγμες ..εχω και εγω παρομοιες ...τρωει το μπεμπακι στις 10 ,οποτε παω στον χρηστο να πουμε παραμυθια , στις 1 ξυπναει ο χρηστος γιατι ηθελε να διωξουμε την νυχτα ,1.30 κοιμαται ο χρηστος ,στις 2 ξυπναει το μικρο για μαμ στις 3 κοιμηθηκε , στις 5 σηκωθηκε παλι για μαμ και κοιμηθηκαμε παλι στις 6 .7 παρα ξυπναω για να ετοιμασω τον χρηστο για σχολειο ,8 αρχιζει και πειναει το μικρο αλλα ο χρηστος να ουρλιαζει οτι δεν πρεπει να φαει το μωρο εντωμεταξυ το σχολικο να εχει ερθει εγω με το μωρο να κλαει απο την πεινα και ο χρηστος να λεει μπα δεν παω σχολειο σημερα...

Τωρα χαλαρωνωωωωωωω.....αντε καλο ΣΚ να εχουμε...

Xαχα, έτσι ακριβώς Ιωάννα μου!!Άκου δεν πρέπει να φάει το μωρό, γεια σου ρε Χρηστάκο με τα ωραία σου!!Ο μικρός ακόμη ύπνο οπότε έβαλα πλυντήριο κι άλλαξα σεντονοπετσέτες, ε και λέω να τολμήσω ηλεκτρική μόλις ξυπνήσει κι αφού φάει!

Νικάκι μου και Χριστινάκι, μέρες τέλος, ό,τι ξεκουραστήκατε ξεκουραστήκατε, έρχονται τα νινάκια να σας κλέψουν την καρδιά και το χρόνο σας!!Ζήτω στις μανούλες Ιανουαρίου και κάτι ψιλά, χαχα!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

κορίτσια καλημέρα!

Ήσυχη και η σημερινή βραδιά...Χτύπησε 4ωρο ο μικρούλης 12 με 4 και μετά 6 και μετά 8. Μια χαρά!:)

Όσο για την ίωση είμαι καλύτερα...μάλλον είναι προς αποδρομή....

Πάντως αυτό που λέτε με το που κοιμάται ο ένας τσουπ να σου κάτι θέλει ο άλλος....Χθες το μεσημέρι κοίμισα τον μικρό, διάβασα την κόρη μου. Με το που τελειώσαμε ξαναξύπνησε ο μικρός. Με το που τον θήλασα ήρθε ο Παύλος.....μια χαρά!:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μουυυυυ ευχαριστω πολυ για τις ευχες......

Αννετακι μου γελασα πολυ με το μην. σου μ' αρεσεις παρα πολυ ως χαζομαμαααα!

Λιανα ψυχολογικα καλα ειμαι,εχω ηρεμησει γιατι ειναι ολα ετοιμα το μονο που περιμενω ειναι να ξυπνησω και να μου πουν οτι ειναι μια χαρα αυτο θελωωω...!

Αυριο κατα τις 7 30 θα ξεκινησει η καισαρικη οποτε πιστευω να σας πω νεα συντομα....:D θα εχω και internet μεσα στο δωματιο γιατι θα γεννησω στο Ρεα τελικα οποτε θα σας γραψω νεα!

Ιωαννα μου καταφθανει δε λες τιποτα και θα μας κλεψει και καρδια και χρονο οπως λεει και το Μαρουσκακι μας:D ωωω θεε μου δεν το πιστευω πως εφτασε η ωρα!!!:D

Χθες κοιμηθηκα πολυ καλα επιτελους χωρις να ποναω απιστευτο...μαλλον η μπουμπου κατι καταλαβε......Μαριαντακι μου βγαινεις.....

Γλυκα φιλακια σε ολες και στα ζουζουνακια σας.....

1a0fd6e0b8.png

ΝΙΚΑΚΙ μου, αύριο πρωί επιτέλους θα την έχεις αγκαλίτσα!Αφού έχεις και ίντερνετ περιμένουμε άμεση ενημέρωση!!ΚΑΙ φωτο φυσικά!Τόσοι γαμπροί κάνουν ουρά!Είστε και λίγες οι υποψήφιες συμπεθέρες:tongue::tongue::tongue:

Καλέ, το ψυχίνι μου κοιμάται από τις 8 το πρωί....Μόνο 8 και 12 έφαγε κι ύπνο την υπόλοιπη ώρα. Σα να με παραλυπήθηκε μου φαίνεται... Ωχ ωχ ωχ, ποιος τον πιάνει το βράδυ!!:rolleyes::rolleyes:

Τελικα ολες γεννησαμε επεισοδιακα ή μου φαινετε????χαχαχα!!!

Νικακι λιγες ωρες μεινανε να αντικρυσεις την Μαριαντουλα μας!!!

ο γιος μου κανει μουσικη παιδεια...του εχω βαλει τα παντα απο Παριο Σφακιανακη Καραφωτη Σαββοπουλο μηπως να βαλω και Shakira???

συνεχιζετε κ η απεργια των γιατρων του ΙΚΑ κ βλεπω να χανουμε το ραντεβου για το εμβολιο...κλαψ!για να δουμε...

Ιωαννα εγω εκλεισα ραντεβου 17/3 στο πανεπιστημιακο για υπερηχο υσχιων εκει ειναι ο καλυτερος εδω στο Ηρακλειο....

οσο για τον υπνο εγω χτες δεν εχω παραπονο κοιμηθηκα απο τις 11 μεχρι τις 2 μιση και μετα απο τις 3μιση μεχρι τις 7 παρα τεταρτο!!τελεια!!

η κορη μου δεν με ενοχλησε το μαναρι μου!ΖΗΤΩ!Α εκανα και τζηζ κεικ!κοπιαστε!!

Μαρακι μου εμενα παλι ζυπνιος απο τις 10 παρα...χιχι!

ειναι στο ρηλαξ τωρα κ ακουει :

6K3PYF_mJcU

εγω πηγα κ κρεωπολειο (ακους Βικακυ?) κ εμεινε ο ανηρ με τον μπεμπη αυριο θα ερθουν 2 ζευγαρια να ευχηθουν για τον μπεμπη αντε να δω τι θα μαγειρεψω ρε γμτ...

λεω να κανω κοτομπουκιες,σουβλακια καλαμακια,χορτοπιτακια τηγανητα και καμμια πατατα και κατι σε ντιπ (γιαουρτι με μαγιονεζα ας πουμε).

Τσιζ κέηκ?

Το αγαπημένο μου μαζί με το μιλφέιγ!ΠΕΤΑΩ ΤΩΡΑ!!Αχ, ξέχασα δε μπορώ, κοιμάται ο μίνι!!!Ναι, ακόμη κοιμάται!!!!Καλά που έφαγε στις 12 αλλιώς... Κορίτσια, πότε να πάρω παιδίατρο για πρώτο ραντεβού?Εσείς πότε πρωτοπήγατε?Στο Γρηγόρη πήγα στις 40 μέρες και στο Φάνη στις 20 είχε έρθει η παιδίατρος σπίτι... Τώρα?:confused::confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...