Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

οσο για το δεμα! με στηριξεις πιο καλα κ απο την κολλητη μου σε ολες τις δυσκολιες μου ρε Βικυ!

η αδελφη μου ειναι μακρια εσενα σε νιωθω διπλα μου!

σε ευχαριστω!!!!!!! :) :))

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οσο για το δεμα! με στηριξεις πιο καλα κ απο την κολλητη μου σε ολες τις δυσκολιες μου ρε Βικυ!

η αδελφη μου ειναι μακρια εσενα σε νιωθω διπλα μου!

σε ευχαριστω!!!!!!! :) :))

Τίποτα δεν έκανα....

Θυμάσαι που σου κλαιγόμουνα επειδή κάθε μήνα αγόραζα σερβιέτες;:D:D:D

Μπα, σε καλό μας....σας αγαπώ!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

1).kxristina-αγοράκι-ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

2).Νικάκι-κοριτσάκι (ΠΗΤ 22.02.11) ΓΑΙΑ καισαρική κατά τις 05.02.11

1). Mariaefi-Γέννησε-11.12.10 καισαρική-3020γρ, 50 εκ-αγοράκι-36ηβδ 4μέρες

2). Ηλιάννα-Γέννησε-11.12.10 φυσιολογικά-2800γρ,50εκ-αγοράκι

3).Jenny-Γέννησε-16.12.10 φυσιολογικά-2520γρ, 47 εκ-κοριτσάκι-37η βδ

4). leukouli2010-Γέννησε-21.12.10 καισαρική-2790γρ-αγοράκι

5). vasdeli-Γέννησε-03.01.11 καισαρική-3700γρ, 52 εκ-αγοράκι-39η βδ

6). Αννέτ-Γέννησε-07.01.11-καισαρική-2640γρ, 49 εκ- αγοράκι-39η βδ 4 ημέρες

7). evagpf-Γέννησε-09.01.11-φυσιολογικά-3330 γρ, 53 εκ-αγοράκι-38η βδ 5ημέρες

8 ).Joa-Γέννησε-11.01.11-καισαρική-3200 γρ, 50 εκ-αγοράκι-38η βδ 3 ημέρες

9). Stellinula-Γέννησε-20.01.11-καισαρική-3450γρ-αγοράκι-38η βδ 6ημέρες

10). Liana87-Γέννησε-24.01.11-καισαρική-3770 γρ-αγοράκι-40η βδ 1 ημέρα

11).fangri1523-Γέννησε-25.01.11-φυσιολογικά-3010 γρ, 47 εκ- αγοράκι-38η βδ 4 ημέρες

12).christina_mak-Γέννησε-25.01.11-καισαρικη-3050 γρ-αγοράκι

13).may23-Γέννησε 25.01.11-φυσιολογικά-3440γρ-κοριτσάκι-40η βδ

14). Βarbie-babies-Γέννησε-29.01.11-καισαρικη-2850γρ, 52 εκ-κοριτσάκι-38η βδ 3 ημέρες

με καισαρικη !!!

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα αγαπουλιτσες μου!!!

ουυυυυυυυυ κι αλλη κοριτσομανουλαααααα!!!μπαρμπι μου να σου ζησει η τζουτζουκα σου κοπελα μου, καλο σαραντισμο να εχετε και να μου φιλησεις την πριγκιπεσσα σου!!!

νικακιιιιιιιιιιιιιιι, χριστινακιιιιιιιιιι ερχετε και η σειρα σας...τελευταιες αλλα οχι καταιδρωμενες!!!με το καλο κοπελιτσες μου!!!

εμεις χαιρουμε ακρας υγεια και ναι...ζυγιζουμε 3820 χιχιχι!!!

310 γραμμαριακια αυτη την εβδομαδα!

ολοκληρα αντρακια ντεεεεεεεεε!!!

τωρα παω να βγαλω γαλατακι να εχω ετοιμο για το επομενο ξυπνημα!!!

βικακι περαστικα κοπελα μου και γρηγορα!!!

μαριαεφακι, μαρουσκακι και ολες εσεις οι τσαπερδονιτσες........κι εγω ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!!

καλα κοριτσια να σας πω να λυθειτε?

ο αντρας μου κοροιδευει τον μικρο μολις τον πετυχει ξυπνιο...να ειχε ηχο το φορουμ να τον ηχογραφησω να κατουρηθειτε στο γελιο......

μολις λοιπον τον δει ξυπνιο του λεει

- μαμακια...ε μαμακια...νια νια νια νια νιαααααααααααααα

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑ

α κι εχθες βγαλαμε φωτογραφιες με μπουφανακι με κουκουλα και τα χερια στις τσεπες χαχαχχαα...ο καλος μου με κοιτουσε με απορια...και ο μπαμπας μας αρχισε το κηρυγμα αλλα εγω απτοητη..την φωτο την τραβηξα μουαχαχχα

αντε τωρα φιλακια, παω να ξεζουμιστω!!!!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

γεια σου Αννετακι χαζομανουλα!!!!

ε να δουμε την φωτογραφια εε??!!!!

εδω ο καιρος τα εχει παιξει στην μιση μερια του σπιτιου εχει ηλιο και στην αλλη μιση χιονονερο!!

ο μικρος στο ρηλαξ κ τον κουναω να κοιμηθει....

Μπαρμπι μου να σου ζησει το κοριτσακι σου!!!!2 κοπελιες μας εμειναν και εκλεισε το καφε απο γεννες!!!καλο σαραντισμο!!

Βικακι και εμεις σε αγαπαμε βρε...

Εμεις καλα...αλλα τρελες νυστες προχθες 3 ωρες ,σημερα 4 ωρες υπνο και αυτο διακεκομμενο..με τον θηλασμο δεν τα παμε πολυ καλα μιας και ενα ακομη γευμα το δινουμε ξενο ..το απογευματινο γιατι ο χρηστακος στραβωνει αγρια και μετα δεν ηρεμει ευκολα...οποτε βλεπω οτι σιγα σιγα θα αποθηλασουμε...οσο παει..

Αννετακι μια χαρα το μπεμπακι σου....εμεις τα πιασαμε τα 4 κιλα ..σημερα παμε ορθοπαδικο ..για το προβλημα του χρηστου με τα ποδια και να δει τα ισχια του μπεμπουλη..

Λιανακι μου ,το μπεμπακι σου που ειναι και μεγαλο δεν χρειαζεται να το ξυπνας για μαμ εκτος και αν εχει περασει το 5ωρο για αρχη (εγω μετα τις 20 μερες στον χρηστο τον αφηνα να ξυπναει οποτε ηθελε)οσο για πολλες ωρες ξυπνιος ..εμας ο χρηστος ηταν και 5και 6 ωρες ξυπνιο οντας νεογεννητος ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

κ εμας μια απο τα ιδια Ιωαννα μου απο τις 6 ξυπνιος τωρα κοιμηθηκε!!

παω να μαζεψω λιγακι μπας κ ξαπλωσω κ εγω λιγακι πριν ερθει κ Εφουλα κ παιξουμε με το τηλεκατευθυνομενο που πηραμε χτες...πηγαμε οικογενειακως στο τζαμπο χτες!

γεια σου Αννετακι χαζομανουλα!!!!

ε να δουμε την φωτογραφια εε??!!!!

εδω ο καιρος τα εχει παιξει στην μιση μερια του σπιτιου εχει ηλιο και στην αλλη μιση χιονονερο!!

ο μικρος στο ρηλαξ κ τον κουναω να κοιμηθει....

εννοειτε..η μαμα μου θα παει την καρτα μνημης το απογευμα στο φωτογραφειο και αυριο θα τις εχω!!!

ναι ρε γμτ τι κωλοκαιρος ειναι αυτος...εχει παπαριασει ο τοπος

Αννετακι μια χαρα το μπεμπακι σου....εμεις τα πιασαμε τα 4 κιλα ..σημερα παμε ορθοπαδικο ..για το προβλημα του χρηστου με τα ποδια και να δει τα ισχια του μπεμπουλη..

καλε εσεις μας περασατε στα κιλα!!!!φτου φτου το μαναρι μου!

καλη επιτυχια στον γιατρο, να μπεις για ενημερωση οκ?

κ εμας μια απο τα ιδια Ιωαννα μου απο τις 6 ξυπνιος τωρα κοιμηθηκε!!

παω να μαζεψω λιγακι μπας κ ξαπλωσω κ εγω λιγακι πριν ερθει κ Εφουλα κ παιξουμε με το τηλεκατευθυνομενο που πηραμε χτες...πηγαμε οικογενειακως στο τζαμπο χτες!

ου ουυυυυυυυυυυ οχταωρο εκλεισε ο πιπιλας σου μαρακι μου, στο τελος θα ζητησει και μεροκαματο χαχχαα

ανησυχω κι εγω που μενει κανα 4ωρο ξυπνιος :rolleyes:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Annetouko μου, πού είσαι μανάρι μου?Περιμένω την τρελή φωτο!Μόνο εσύ θα το σκεφτόσουν, χαχα!

Ο σκατιαρίγκος δεν κοιμάται, ίσως περιμένει τα αδέρφια του να παίξουν τι να πω.... Άσε που έχει σκάσει στο λόξυγγα...Ίδιος Γρηγόρης ρε κορίτσια και σε εμφάνιση και στο λόξυγγα, ελπίζω όχι και στα χούγια γιατί θα με χάσετε να το ξέρετε!!!Δε θα το αντέξω να ξαναμεγαλώσω ΕΚΕΙΝΟ το παιδί, μιλάμε, ίδιο εγώ, σκέτη τυράννια!Αφού στην Κατερίνη οι γειτόνισσες 2 χρονών ήταν και θυμόταν το μωρό που δε σταματούσε να κλαίει και λέγανε πώς αντέχει η μάνα του (εγώ ντε!).Αχ, Θεούλη μου, ας είναι αγγελουδάκος αυτός και θα γίνω καλό κορίτσι και δε θα ξαναζητήσω τίποτααααααα!:D:D:D:D:D:D:D

Πάω να προετοιμαστώ ψυχολογικά γιατί το απόγευμα έχουμε μεγάλη μάχη.Εγώ ο μπάτμαν και ο Φάνης το μπατμανάκι εναντίον του Γρηγόρη (που δε θυμάμαι ποιος είναι...:confused:).Τρελό γλέντι, χαχα!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.

Νικάκιιιιιιιιιιιι, πού είσαι?

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Τον κρατησε η μαμα μου τον ομφαλο,Μαρακι,

να τον βαλει στο εικονοστασι μαζι με τον δικο μου!!!:tongue:

Εμεις δεν εχουμε ακομη!

Εμενα βρε κοριτσια ειναι μολις 10 ημερων και πινει και 130ml απο το μπουκαλι!

Τα χω παιξει μιλαμε!!Αφηστε που τον βαζω να κοιμαται πλαι,

ακομα και ειδικο μαξιλαρι πηρα και παλι γυρναει!!!

Ολο ανασκελα τον βρισκω!!Πως το καταφερνει απο τοσο μικρος?

Εμεις 14 φεβρουαριου κλεινουμε 20 μερουλες και

θα εχουμε την πρωτη μας επισκεψη στον παιδιατρο!!

Ανυπομονω πολυ!!

Βικυ περαστικα σου...Ελπιζω να μη σε ταλαιπωρισει πολυ...

Μαρουσκακι οντως μου φαινεται,αφησα απο "πακετακι" μου την Ιωαννα

κι επιασα εσενα!!χιχιχι

Ιωαννα ο παιδιατρος μου ειπε να τον ξυπναω στις 4 ωρες η να τον αφηνω να πιναει κοντα στις 3-4 και να τον ταιζω για να μπει σ ενα προγραμμα..

Γιατι τις 2 πρωτες μερες κοιμοταν σερι 8ωρα τη μερα και ξυπνουσε το βραδυ και μου πε οτι ειχε κανει τη νυχτα μερα κι επρεπε να τον μαθω απο τωρα αλλιως θα μαρτυρουσα!!

Σας φιλω ολες!!!Παω να ξεκουραστω λιγακι τωρα που κοιμαται!:P

b353ca0f41.png26lWp2.png

κοριτσια κι εγω εδω...!!!!

θεώ τοσες μερες να μπω να σας πω νεα και ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩ!!!

καταρχην να ζησουν τα μωρακια της

-λιανας-νομιζω της ειχα ευχηθει, αλλα και παλι, καλο κανει!!!

-χριστινας-α ρε χριστινακι δε συναντηθηκαμε στο ιασω τελικα

-της μαρουσκας-καλα αυτο ηταν λιγο απροβλεπτο ε?

-της barbie-αλλο ενα κοριτσακι να μας ζησει!!!

ο τοκετος μου κοριτσια,ηταν πολυ επεισοδιακος!

γεννησα με προκληση, μετα απο 12 ωρες τρελων συσπασεων κα οδινων,

που μεχρι τις 15.00 το μεσημερι-ειχα μπει στις 7 το πρωι-

ειχαν προκαλεσει διαστολη τραχηλου 2.

η μπεμπα, καθολου εμπεδωμενη εντελει,

εβαζε ο γιατρος το χερι και δεν επιανε καθολου κεφαλι.

στις 15 ακριβως αποφασισαμε επισκληριδιο-σα μοναδικη λυση να χαλαρωσει το σωμα

και να επιτυχουμε διαστολη.

ο γιατρος εδωσε αλλη μια ωρα περιθωριο, αλλιως με ενημερωσε οτι παμε για καισαρικη..

ειχα πεισμωσει τοσο πολυ, ελεγα Θεε μου, ποναω τοσο πολυ, τοσην ωρα κα τωρα θα υα παρατησω?

εσφιξα τα δοντια-θαυματουργη και η επισκληριδιος-

και στις 16.30 ειχα ηδη διαστολη 5.

τα υπολοιποα εγιναν παρα πολυ γρηγορα..

στις 18.00 το απογευμα κρατουσα εκστασιασμενη αγκαλια την κουκλιτσα μου,και εην ιδια στιγμη ολη η ταλαιπωρια σβηστηκε οριστικα απο τη μνημη μου.

οι πρωτες ημερες στο σπιτι-δεν ηταν και οι καλυτερες..

δεν ξερω βρε κοριτσια, εκλαιγα συνεχεια, δεν το ειχα συνηδητοποιησει,

ενιωθα οτι παιζω καποιο ρολο και οτι αυτα δε μου συμβαινουν πραγματικα.

ειναι κανα 2 ημερες που νιωθω πολυυυυ καλυτερα, και πια κοιταω την κουκλα μου στα ματια και συνηδητοποιω οτι ειναι "το παιδι μου".

με το θηλασμο τα πραγματα πανε πολυ μετρια, ωστοσο 9 τωρα ημερες κραταω γερα,

παροτι που οι θηλες μου ειναι σε ΤΡΑΓΙΚΗ κατασταση...

τους πονους της γεννας τους ξεχασα, τους πονους στις θηλες οχι!

εφτασα στο σημειο να κλαιω σε καθε θηλασμο πανω απο το μωρο και οι θηλες να ματαωνουν τοσο πολυ, που ειναι αδυνατο να φορεσω ρουχα.

εδω και 2 ημερες κανω αντληση ολα τα γευματα με θηλαστρο

και σιγα σιγα ελπιζω να επουλωθουν.

θελω πολλα να γραψω, αλλα ο χρονος ειναι πολυ πιεστικος,

τουλαχιστον ακομα που δεν εχω παρει τον αερα και ολα γινονται με αγχος.

σας φιλω ολες, με το καλο στο νικακι και το χριστινακι,

ετσι για να κλεισουν ηρωικα οι γεννες του καφε μας!!

υποσχομαι να μπαινω με την πρωτη ευκαιρια,

να λεμε τα νεα μας,οπως τοσον καιρο αλλωστε!!

πολλα φιλια, και απο την μπεμπουλα!!! ΣΜΑΤΣ!!!!!!!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλώς την!Μπράβο ρε Ελένη που το πάλεψες μέχρι τέλους!Βασανιάρα η μικρή σαν τον δικό μου... Ουπς, εγώ δε σας είπα ιστορία τοκετού σας είπα?Καθίστε αναπαυτικά...

Λοιπόν, πονούσα με τακτικούς πόνους από τις 15 γενάρη στα γενέθλια του Φάνη αλλά κάθε φορά σα να μη συμβαίνει τίποτα οι πόνοι σταματούσαν μετά από κάποιες ώρες.Στις 24 γενάρη, πήγα περπατώντας στη δουλειά και στο γυρισμό είδα κάτι ροζουλιά...Ρε λες?είπα μέσα μου.

Όλη τη μέρα πονούσα αλλά όχι κάτι τακτικό ούτε επώδυνο.Από τις 1 τα ξημερώματα οι συσπάσεις έγιναν ανά 13 λεπτά (όπως πάντα!) αλλά όχι επώδυνες. Ως τις 5 που έγιναν ανά 8 λεπτά αλλά πάλι ανώδυνες.Στις 6 είπα στον άντρα μου σήκω, να πάμε απέναντι!!!

Πήγαμε, η μαία με εξέτασε και μου έκανε την καρδιά κήπο. Διαστολή 2 (πολυτόκου οπότε δε μετράει) μωρό ανεμπέδωτο, πολύ ψηλά. Αχ, λέω τσάμπα ήρθα!Ευτυχώς μια ειδικευόμενη γιατρός μου είπε να μη με στενοχωρεί το ψηλά γιατί στο τρίτο κατεβαίνει όταν είναι να γεννηθεί!

Συνέχισα να πονάω λίγο ως τις 12 το μεσημέρι, δηλαδή έλεος για τρίτο παιδί!Ξεπατώθηκα στο περπάτημα εντωμεταξύ, αφού στον όροφο άνοιξε τρύπα που λέει ο λόγος!!!Κατά τις 13.30 οι πόνοι στο 5λεπτο και πιο έντονοι.Στις 14 ακόμη πιο έντονοι και ανά 3 λεπτά.Εντωμεταξύ από τις 11 να μην έχουν ελέγξει τη διαστολή μου αφού με βλέπανε να περπατάω κανονικά.Είπα στο γιατρό ότι πονάω ανά 3 λεπτά για 30 δευτερόλεπτα και μου λέει αν πονούσες έτσι θα γεννούσες!Στις 14.30 κι ενώ εγώ πονάω ανά 2 λεπτά κι οι συσπάσεις κρατάνε 1 λεπτό (παρόλα αυτά συνεχίζω να περπατάω!!!!) αποφασίζουν να μου βάλουν ωκυτοκίνη για να ενισχυθούν οι πόνοι και να κάνω επιτέλους διαστολή (!!!)και...

εξετάζοντάς με βλέπουν ότι δεν προλαβαίνουν να κάνουν τίποτα γιατί είχα διαστολή ΤΕΛΕΙΑ κι ήμουν έτοιμη για εξώθηση!!!!

Η μαία να τρέχει να μου βάλει ορό, ο γιατρός να ψάχνει τη ρόμπα του και στο καροτσάκι η Μαρούσκα να ζορίζεται να μη γεννήσει στο ασανσέρ!!Γέννησα με την 2η-3η εξώθηση κι επειδή δεν τους ζόρισα, ο γιατρός μου έκανε δώρο περιποίηση κόλπου για να είναι σα 17χρονης!!Αυτό μάλλον δώρο για τον άντρα μου ήταν!Μόλις άκουσα το κλάμα του νινιού κοίταξα στην επίμαχη περιοχή, είδα 2 τεράστιες μπαλίτσες (μη γελάτε, αγορομάνες, κι εσάς έτσι πρησμένα δεν ήταν??) κι είπα, ε, ναι, είμαι αγορομάνα, πάει και τελείωσε κι ύστερα χαλάρωσα...Ο μικρός τυραννόσαυρος είχε γεννηθεί πλέον.Ήταν το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του μπαμπά μου και του γιου μου.Το ψυχίνι μου, αχ!!!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

κοριτσακια μου να ζησουν κ να ειναι γερα κ τυχερα ολα τα μπεμπακια μας!!!

σας σκεφτομαι αλλα...δεν προλαβαινω ..... μπηκα να διαβασω αυτα που εχω χασει αλλα...τζιφος!! αλλος κανει κουμαντο στο χρονο μου!! χεχε!!! φιλακια πολλαααααααααααα απο μενα κ το μικρο νικολα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...