Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Α! Κατάλαβα...

Αν είναι πολύ πρησμένο μπορείς να βγάζεις λίγο με το θήλαστρο να ξεπρήζεται και μετά να τον βάζεις στο στήθος...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα σε ολες!!

Χαιρομαι που ειστε ολες καλα και τα μπεμπακια ακομα καλυτερα!

Εμας σημερα μας επεσε ο ομφαλος μας και πολυ συγκινηθηκα!!

Πως μεγαλωνει ετσι το αντρακι μου?

Εγω κοριτσια δεν ειχα σχεδον καθολου γαλα,

ο μπεμπακος ετρωγε μια ωρα απο μενα και κατεβαζε και 70ml στο καπακι

απο το μπουκαλι κι ετσι αναγκαστηκα και το εκοψα!

Ειμασταν και οι δυο για 2 μερες μες στα νευρα...

Δε χορταινε,δεν κοιμοταν μετα απο την τσατιλα,εγω με πονους στην πλατη

κ.τ.λ. Τωρα εχουμε 2 μερουλες κοιμομαστε απο τις 10:30 το βραδυ και ξυπναμε για μαμ στις 02:30 και στις 5:30!Απο κει και μετα ομως μεχρι τις 9-10 το πρωι το ματι γαριδα!!!Μετα χτυπαμε 3ωρα και 4 ωρα παλι!

Ειναι λογικο??

b353ca0f41.png26lWp2.png

Καλησπέρα!

Barbie να σου ζήσει η κουκλιτσα σου!Άντε να ροζίσει λιγάκι ακόμη το cafe μας!

Κορίτσια κερί μέλισσας που βρίσκετε?Ο παιδίατρος μου είπε σήμερα να βάζω στις θηλές μου κεραλοιφή την οποία μπορώ να βρώ σε μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα αλλά σκεφτόμουν μήπως και τα καταφέρω να την φτιάξω μόνη μου...

Σήμερα πήγαμε στον παιδίατρο...η μπεμπούλα μου έγινε 3550 γρ. και 53 εκ. είμαι πολύ χαρούμενη που πήρε 540 γρ σε 15 μέρες...σημαίνει ότι όλα πάνε καλά με τον θηλασμό κι ότι δεν πονάω τζάμπα κι όσο για τον πόνο δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα μου το είπε χτές ο γυναικολόγος και μου το επιβεβαίωσε σήμερα ο παιδίατρος είναι θέμα κατασκευής του αδένα, να φανταστείτε ότι πονάει πολύ το στήθος και ο πόνος φτάνει μέχρι και τα δάχτυλα του χεριού...αλλά το πήρα απόφαση να πάψω να σκέφτομαι εγωιστικά και να την θηλάσω τουλάχιστον έξι μήνες, ίσως να είναι το πολυτιμότερο δώρο που θα μπορέσω ποτέ να κάνω στο παιδί μου...

Χτές πήγα και στον γυναικολόγο...μου έδωσε το ΟΚ για επαφές τρίτου τύπου :oops::oops::oops: (ακούς αννέτ? άντε υπομονή φτάνουν τα σαράντα!) τώρα μένει να κλείσω ραντεβού με τον σύζυγο μπάς και συναντηθούμε κάπου να ναρκώσω και την μικρή και βούρ στον πατσά!!!:oops::oops::oops::oops:

Τώρα συνειδητοποίησα ότι θα μου λείψει ο γυναικολόγος μου, τον είχα συνηθίσει να τον βλέπω κάθε βδομάδα...:rolleyes:

Γλυκά μου κορίτσια αύριο λέω να πάω να κάνω την καμπύλη ζαχάρου...ευχηθείτε μου καλή τύχη και άς ελπίσουμε ότι δεν θα μου αφήσει κουσούρι όπως η πίεση που μάλλον ήρθε για να μείνει...

Έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω αύριο που θα λείπω τρείς ώρες για την καμπύλη με το φαί του μωρού?Μπορώ να βγάζω 30-40 γρ γαλατάκι μετά από κάθε θηλασμό και μετά να τα κάνω ένα έτσι ώστε να μη δώσουμε ξένο?

I3hdp3.png

Λιάνα...κρίμα μωρέ που το έκοψες...

Τζένη...ακραίο αλλά γιατί όχι;

Δεν μπορεί να σου φέρνει κάποιος την μπέμπα να την θηλάζεις όταν πεινάει;

Διαφορετικά θα πρέπει να δώσεις το δικό σου με μπουκάλι αφού το βγάλεις με θήλαστρο...

Μπράβο σου που παρά τον πόνο συνεχίζεις με τον θηλασμό.

Όσο για τον γυναικολόγο που λες...νιώθω ακριβώς το ίδιο!!!!

Εμένα το αντράκι μου κοιμάται μια χαρά και σήμερα....φτου,φτου

Κερί μέλισσας θα βρεις από μελισσουργό. Διαφορετικά ρώτα σε μαγαζί με βιολογικά.:cool:

qwlrp3.png

Είναι μεγάλη υπόθεση τελικά να έχεις μωράκι που κοιμάται...κι εμείς ευτυχώς το βράδυ είμαστε πολύ καλά

Κι ο παιδίατρος μου είπε να πάω σε μαγαζί με βιολογικά και άν βρώ την κεραλοιφή έτοιμη θα είναι ακόμη καλύτερα!

Τι να κάνω Βίκυ μου κρίμα είναι να πάει χαμένο τόσο μαμίσιο γαλατάκι!!!

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Ο μικρός κοιμάται ακόμη το πουλί μου κι έτσι μπήκα στα πεταχτά...Χθες το απόγευμα από τις 5.30 ως τις 10.30 ήταν ξύπνιος εκτός από μια ώρα ύπνου στο ενδιάμεσο, μάλλον η κοιλίτσα του (δε μπορούσε να κάνει κακούλια).Μετά τις 10.30 ύπνος, δεν τον ξύπνησα και ξύπνησε μόνος του στις 1 και στις 5.Μια χαρά, δηλαδή, στο τετράωρο!Βέβαια, εγώ ξύπνησα από τις 4 μιας κι ο Φανούλης μου έκανε κολπάκια (είπα κι εγώ!!πόσο θα αντέξει μέχρι να εκδηλωθεί???).

Τζενάκι, εννοείται θα βγάλεις γάλα, γιατί άμα πας για την καμπύλη και σου φέρνουν τη μικρή να την ταίσεις σε βλέπω να λιποθυμάς...Όσο για την κεραλοιφή, ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ!Το μικρό από την πρώτη χρήση έκανε πόδι ΒΕΛΟΥΔΟ!Έβαλε κι ο άντρας μου σε ένα έκζεμα που έχει και σκέφτομαι να βάλω και στα μεγάλα γιατί το χειμώνα μου κάνουν δερματίτιδες στο κωλάκι!Ακόμη δεν ξέρω πώς θα καθαρίσω το μπρίκι αλλά χαλάλι του, Βικάκι, είναι ΣΟΥΠΕΡ!Όσο για το στήθος, χθες δεν του έδωσα καθόλου το μπιμπερό, μόνο το βράδυ που πονούσα γιατί πρήστηκε έκανα αυτό που λες, έβγαλα λίγο και μετά βουρ στο βύζο ο μπιμπίκος...;););)

Λιανάκι μου εμείς μαζί πάμε!Κι εμάς χθες έπεσε ο αφαλός μας!!Κρίμα για το θηλασμό...Αχ δεν ήμουν εγώ εκεί και θα σου 'λεγα άμα θα άντεχες.Πάντως, είπαμε, το βασικό ειναι ό,τι κάνεις να ευχαριστεί εσένα, γιατί άμα είσαι εσύ καλά είναι κι ο μικρός...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

BARBIE να σου ζησει!!!!γερες να ειστε κ οι δυο!!!!καλο σαραντησμο να εχετε!!

Μαρακι δεν ειχα θεμα με το κυριο πιπιλα μου αλλα αλλα θεματα στο μυαλο μου .ο μκρος ενταξει εχει πονακια ναι κ για να πλυνω πιατα σιδερωσω κτλ τον εχω στο ρηλαξ κ μολις παει να γκρινιαξει τσουπ τον κουναω!!

εχω κανει γυμναστικη στο ποδι!!

Βικακυ μου χαιρομαι που ειναι καλυτερα κ φυσικα που δεν κολησατε!

Λιανα αν εσυ νιωθεις καλα τοτε κ το μωρο ειναι καλα!!μην πτοεισε καθολου!

φανταζομαι το κρατησες το οφαλακι??

Τζενουλα μου συμφωνω με το Μαρακι μας μην την θηλασεις οσο κανεις την καμπυλη θα πεσεις κατω....ή δωσε απο το θηλαστρο ή ξενο...εγω παντως θηλαστρο δεν εχω κ οταν χρειαστει να λειψω κ να μην τον εχω μαζι μου του δινουν ξενο.

οταν ειμαστε μαζι βολτα παω στο αμαξακι μου ή αν ειμαστε στο γιατρο εκει κ θηλαζω.

σημερα κοιταζε το στηθος μου ο γιος κ ξαφνικα ανοιγει στομα κ το αρπαζει με μανια λεμε!!!

α σας ειπα 10 κιλα μειον ειμαι...75 μπηκα στο χειρουργειο 65 με ρουχα κ παπουτσια....

Αυτή είναι δίαιτα, Μαράκι!.Έχεις το μικρό να σε τρέχει κι είσαι τώρα πιο αδύνατη απ' ότι πριν μείνεις έγκυος.Καλόοοοοοοοοοοοοο.....Εγώ έχασα τα 5,5 κιλά από τα 9 και μένουν 3,5. Ε, και μετά θέλω κι άλλα 3 για να γίνω 52 και φιγουρίνι, χαχα, λέμε τώρα!Πάντως εγώ δεν πιστεύω ότι με το θηλασμό χάνω,γιατί γενικώς στο θηλασμό τρώω σα βόδι. Ειδικά το βούτυρο...Παθαίνω κόλλημα με το βούτυρο ρε παιδιά από το πρώτο παιδί έτσι!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Ρε κορίτσια...

Δεν το σκέφτηκα αυτό που λέτε στη Τζένη...δίκαιο έχετε....δεν γίνεται καμπύλη ζαχάρου και θηλασμός μαζί!!!:?:???:

Εγώ δυστυχώς κόλλησα ίωση.... ευτυχώς ο γελαστός είναι καλά! ελπίζω να τον προστατεύει ο θηλασμός το μανάρι μου, τον οποίο και συνεχίζω ακάθεκτη....και τραβάει την θηλή με μια μανία πια ρε κορίτσια....

Βικάκι, είναι ΣΟΥΠΕΡ!Όσο για το στήθος, χθες δεν του έδωσα καθόλου το μπιμπερό, μόνο το βράδυ που πονούσα γιατί πρήστηκε έκανα αυτό που λες, έβγαλα λίγο και μετά βουρ στο βύζο ο μπιμπίκος...;););)

Μαρούσκα μου, πολύ χαίρομαι που ήδη έχεις δει τα καλά της κεραλοιφής!!!!:-D:grin::-D:grin::-D:grin:

Μιλάμε είναι καταπληκτική! Κι εγώ έβαλα στα ποδαράκια του Λάσκαρη που ήταν σκασμένα και αμεσως με μια επάλοιψη γίνανε βελουδένια!!!!

Χαίρομαι και για τη λύση με το στήθος! :)

Μαριαέφη, θα σε σκοτώσω.....τι πήγες και έκανες παιδί μου....μόλις πήρα το δέμα....να σε πάρω τηλ; Ή θα ενοχλήσω;

Σας είπα σήμερα πόσο σας αγαπάω; ΟΧΙ; Ε, σας το λέω τώρα! :)

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Να μην ξεχάσω...Βικάκι, ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ για τον πρώτο μήνα που κλείνετε σήμερα:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Σ' ευχαριστώ Μαρούσκα μου!!!

qwlrp3.png

Εγώ δυστυχώς κόλλησα ίωση.... ευτυχώς ο γελαστός είναι καλά! ελπίζω να τον προστατεύει ο θηλασμός το μανάρι μου, τον οποίο και συνεχίζω ακάθεκτη....και τραβάει την θηλή με μια μανία πια ρε κορίτσια....

Όταν η μαμά είναι άρρωστη συνεχίζει ακάθεκτη το θηλασμό για να προστατεύσει το μικρό της.Ακόμη και πυρετό να κάνεις συνεχίζεις, άμα σταματήσεις μένει απροστάτευτος ο γελαστούλης...

Σας είπα σήμερα πόσο σας αγαπάω; ΟΧΙ; Ε, σας το λέω τώρα! :)

Παρομοίως...Τυχαίο?Δε νομίζω...

Δεν ξέρω γιατί αλλά ειλικρινά η παρέα μας με στηρίζει....

κάποια στιγμή, όταν μεγαλώσουν τα μωρά μας πρέπει να ξανασυναντηθούμε!!!:D

qwlrp3.png

Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΠΛΥΜΜΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ!!!!!

Βικακυ παρε παιδι μου οποτε θες εαν δεν μπορω απλα δεν το σηκωνω!!

και κανονιστε το Πασχα θα ερθω Αθηνα!!χαχα!

το καλοκαιρι Χιο (ε καραβι θα εχει για να ερθω κ Μυτιλινη!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...