Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Πότε λες να βγεις με το νινάκι? Αυτό με το σαραντισμό δεν το καταλαβαίνω πάντως, μου φαίνεται κάπως υπερβολικό

Στους άλλους 2 το κράτησα και δεν είχα βγει.Τώρα μάγκεψα και δεν ξέρω άμα αντέξω, γιατί έχει και κάτι μέρες με ήλιο, σλουρπ για βόλτα!Θα δούμε.Να μεγαλώσει και λίγο, είναι πολύ μικρούλης ακόμη μωρέ!Πριν μια βδομάδα τέτοια ώρα ακόμη στην κοιλίτσα ήταν το ζουζούνι μου...;)

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βικάκι μου, τον έβαλα στο σλινγκ κι έπαθε ταράκουλο, ούτε βλέφαρο δεν κούνησε, το λάτρεψε!Εκεί τον πήρε κι ο ύπνος;);)

Είδες που σου το έλεγα; φωλίτσα είναι στης μαμάς την αγκαλιά!!!!Να σου ζήσει και πάλι, γλυκιά μου!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

γιουχουυυυυυυυυυ!!!

τι κανετε κοριτσαρδουλες μου???τα νινακια σας καλα?οι μανουλιτσες?οι για λιγο ακομα εγκυουλες μας?

μαρουσκακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι duraψell σε βρισκω αγαπη μου!

καλως επιστρεψατε σπιτακι σας!!!πισω στην γλυκεια καθημερινοτητα με ενα καινουριο μελος!!!ενα γλυκιτατο μωρακι!!!να σας ζησει και παλι μαρακι μου...σκετο κουκλι το ζιζανιακι σας!!!να μου τον φιλησεις οκ?

υπνος απτις 10:30 εως τις 9:00?

κι εγω ανησυχησα εχθες που με τελευταιο γευμα στις 01:00 και λιγο τζιτζακι στις 03:00 ξυπνησε στις 8 παρα τεταρτο?

η μηπως να ανησυχω?ε?αχ για πειτε...η διαφορα ομως ειναι πως απο αργα το απογευμα δυσκολευουμε πολυ τη μανουλα να μας κοιμησει...κοιμομαστε και ξυπναμε στην ωρα...και μερικες φορες μενουμε ξυπνιοι 3 και 4 ωρες...τελικα μηπως αναπληρωνουμε τον υπνο που μας λειπει η να πηδηχτω απτο παραθυρο??????????

helppppppppppppppppp

φιλακια στα ζουζουνια σας αγαπουλιτσες μου και χαδακια στις κοιλιτσες σας γκαστρουλες μου!!!!!!!!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

υπνος απτις 10:30 εως τις 9:00?

κι εγω ανησυχησα εχθες που με τελευταιο γευμα στις 01:00 και λιγο τζιτζακι στις 03:00 ξυπνησε στις 8 παρα τεταρτο?

η μηπως να ανησυχω?ε?αχ για πειτε...η διαφορα ομως ειναι πως απο αργα το απογευμα δυσκολευουμε πολυ τη μανουλα να μας κοιμησει...κοιμομαστε και ξυπναμε στην ωρα...και μερικες φορες μενουμε ξυπνιοι 3 και 4 ωρες...τελικα μηπως αναπληρωνουμε τον υπνο που μας λειπει η να πηδηχτω απτο παραθυρο??????????

helppppppppppppppppp

Εγώ μπερδεύτηκα τώρα.Σε πειράζει που κοιμάται το παιδί??Καλύτερα να μην κοιμάται αργά το απόγευμα για να κοιμάται καλύτερα το βράδυ.Εμένα από τις πρώτες μέρες όποτε κοιμόταν πολύ το απόγευμα 1-4 το πρωί τραγουδούσε και πίστεψέ με, δεν αντέχεται, μέχρι κι οι φαντάροι σκοπιά για 2 ώρες βαράνε και δεν έχουν θηλάσει κιόλας (το λέω γιατί ο θηλασμός σε εξαντλεί όσο να είναι...)

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

γεια σου Μαρακι με τα αγορια σου!!

καλε εσυ παιδι μου εισαι βραχος!ο μικρουλης πανεμορφος!!!!!!να σας ζησει!

εμενα παντως το μεγαλυτερο στο υπνο ειναι 4 ωρες κ αυτο μια φορα μονο.....

λοιπον πηγα γιατρο σημερα ολα καλα!!!

οσο για τον θηλασμο κοριτσια ο γιατρος μου ειπε να τρωμε πρωτεινες (κρεας ψαρια αυγα) οχι λαχανικα ή εστω πολυ λιγα ,καθολου μαρουλι κ λαχανο πικαντικα κ βαρια φαγητα κ οπωςδηποτε σουπες.

οσο θηλαζουμε κ δεν εχουμε περιοδο καλυπτομαστε απο προφυλαξη ΑΛΛΑ αν ερθει περιοδος ΟΧΙ.

Βικακυ ο αντρας σου καλυτερα?

εμενα παντως το μεγαλυτερο στο υπνο ειναι 4 ωρες κ αυτο μια φορα μονο.....

Ρε συ εγώ τον ταίζω μες στον ύπνο του, γι' αυτό δεν ξυπνάει.Με μπιμπερό όμως για να μην πολυπαιδεύεται ειδικά τώρα με τον ίκτερο. Εννοείται μες στο μπιμπερό ΔΙΚΟ ΜΟΥ γάλα, δε θέλω τέτοιες απορίες!!

οσο θηλαζουμε κ δεν εχουμε περιοδο καλυπτομαστε απο προφυλαξη ΑΛΛΑ αν ερθει περιοδος ΟΧΙ.

Όσο θηλάζουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και δεν έχουν ξεκινήσει οι στερεές τροφές είμαστε σίγουρες, μετά ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ τίποτα δεν είναι σίγουρο!

Τα νινιά κοιμούνται όλα, άντε να δούμε πώς θα μας πάει η νύχτα... Καλό βράδυ.Κάποια στιγμή θα σας γράψω τα της γέννας...

Καλημερα σε ολες !!!!!

Κοριτσια ΓΕΝΝΗΣΑ !!!!!!!!!!!!! Το Σαββατο 29/01/2011 εφερα στον κοσμο με τη βοηθεια του Θεου και της Παναγιας το 2ο παιδακι μου, το κοριτσακι ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ !!!!!!!!! Ηθελα να σας ευχαριστησω ολες για την συντροφια σας και τις πολυτιμες συμβουλες σας, αν και δεν μιλουσαμε πολυ και ρο μαζι !!! Σας αγαπω ολες και σας ευχομαι οτι καλυτερο για σας και τα παιδια σας !! Να σας ζησουν !!!!

Το μωρακι μου γεννηθηκε στην 38w και 3d 2850 κιλα και 52 εκ. !!!!!!!!!! και ΝΑΙ !!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙΔΙΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!! Ειναι μια μικρη barbie !!!!!!

NA MAS ZHSOYN !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Διαφημίσεις

Γιατί έτσι Μαράκι μου?Πάλι σε ξενύχτησε ο βασανιάρης? Εγώ πάλι αρντάν αν και τον τάισα στις 10.30, στις 12.00, στις 3.00 και στις 5.15 και 7.00 ούτε άκουσα το ξυπνητήρι για τα παιδιά..Ευτυχώς ήταν ο Γιώργος ακόμη εδώ!Άντε λέω σα ζόμπι θα είμαι σήμερα, τι θα κάνω... Μετά τίποτα, σηκώθηκα, έκανα έναν καφέ (ντεκαφ)κι άρχισα δουλειές... Δεν ξέρω πού βρίσκω το κουράγιο, αλλά Μαράκι, είμαι τόοοοοοοοοοοοοσο ευτυχισμένη που τίποτα δε με χαλάει... Τι να πω, είμαι πιο συνειδητοποιημένη τώρα, είναι η ηλικία, είναι το μικρό που ως τώρα είναι καλόβολο...Τα βλέπω όλα ρόδινα... Σίγουρα θα έρχονται μέρες που τα παιδιά θα μας τρελαίνουν, αλλά η ζωή δεν είναι άδεια χωρίς αυτά Μαράκι μου?

Βικάκι, έφτιαξα την αλοιφή σήμερα και θα τη δοκιμάσω μόλις τον αλλάξω... Δε μου είπες ότι παγώνει τόσο άμεσα κι έτρεχα να την ξαναζεστάνω για να βάλω το λάδι...Σε μια ώρα την έκανα η άχρηστη:oops::oops::oops::oops:

Απορία...Το μικρό λόγω του ίκτερου νομίζω αρχίζει να μη θέλει το στήθος, λέτε να μου κάνει καμιά σύγχιση θηλών και να βγάζω μέχρι το χρόνο με το θήλαστρο??:shock::shock::shock:

Καλημερα σε ολες !!!!!

Κοριτσια ΓΕΝΝΗΣΑ !!!!!!!!!!!!! Το Σαββατο 29/01/2011 εφερα στον κοσμο με τη βοηθεια του Θεου και της Παναγιας το 2ο παιδακι μου, το κοριτσακι ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ !!!!!!!!! Ηθελα να σας ευχαριστησω ολες για την συντροφια σας και τις πολυτιμες συμβουλες σας, αν και δεν μιλουσαμε πολυ και ρο μαζι !!! Σας αγαπω ολες και σας ευχομαι οτι καλυτερο για σας και τα παιδια σας !! Να σας ζησουν !!!!

Το μωρακι μου γεννηθηκε στην 38w και 3d 2850 κιλα και 52 εκ. !!!!!!!!!! και ΝΑΙ !!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙΔΙΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!! Ειναι μια μικρη barbie !!!!!!

Αχου!Κι άλλη γέννα έκπληξη!Να σου ζήσει η μπεμπούλα σου κοπελάρα μου, πάντα γερή!!Τρέχω να συμπληρώσω τη λίστα!!

1).kxristina-αγοράκι-ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

2).Νικάκι-κοριτσάκι (ΠΗΤ 22.02.11) ΓΑΙΑ καισαρική κατά τις 05.02.11

1). Mariaefi-Γέννησε-11.12.10 καισαρική-3020γρ, 50 εκ-αγοράκι-36ηβδ 4μέρες

2). Ηλιάννα-Γέννησε-11.12.10 φυσιολογικά-2800γρ,50εκ-αγοράκι

3).Jenny-Γέννησε-16.12.10 φυσιολογικά-2520γρ, 47 εκ-κοριτσάκι-37η βδ

4). leukouli2010-Γέννησε-21.12.10 καισαρική-2790γρ-αγοράκι

5). vasdeli-Γέννησε-03.01.11 καισαρική-3700γρ, 52 εκ-αγοράκι-39η βδ

6). Αννέτ-Γέννησε-07.01.11-καισαρική-2640γρ, 49 εκ- αγοράκι-39η βδ 4 ημέρες

7). evagpf-Γέννησε-09.01.11-φυσιολογικά-3330 γρ, 53 εκ-αγοράκι-38η βδ 5ημέρες

8 ).Joa-Γέννησε-11.01.11-καισαρική-3200 γρ, 50 εκ-αγοράκι-38η βδ 3 ημέρες

9). Stellinula-Γέννησε-20.01.11-καισαρική-3450γρ-αγοράκι-38η βδ 6ημέρες

10). Liana87-Γέννησε-24.01.11-καισαρική-3770 γρ-αγοράκι-40η βδ 1 ημέρα

11).fangri1523-Γέννησε-25.01.11-φυσιολογικά-3010 γρ, 47 εκ- αγοράκι-38η βδ 4 ημέρες

12).christina_mak-Γέννησε-25.01.11-καισαρικη-3050 γρ-αγοράκι

13).may23-Γέννησε 25.01.11-φυσιολογικά-3440γρ-κοριτσάκι-40η βδ

14). Βarbie-babies-Γέννησε-29.01.11-φυσιολογικά-2850γρ, 52 εκ-κοριτσάκι-38η βδ 3 ημέρες

Καλημερα σε ολες !!!!!

Να σου ζήσει καλή μου, Λίτσα!!! Επιτέλους και ένα κοριτσάκι στην παρέα μας!!!:P

Βικάκι, έφτιαξα την αλοιφή σήμερα και θα τη δοκιμάσω μόλις τον αλλάξω... Δε μου είπες ότι παγώνει τόσο άμεσα κι έτρεχα να την ξαναζεστάνω για να βάλω το λάδι...Σε μια ώρα την έκανα η άχρηστη:oops::oops::oops::oops:

Απορία...Το μικρό λόγω του ίκτερου νομίζω αρχίζει να μη θέλει το στήθος, λέτε να μου κάνει καμιά σύγχιση θηλών και να βγάζω μέχρι το χρόνο με το θήλαστρο??:shock::shock::shock:

Μαρούσκα μου αγαπημένη....

Κι εγώ βρήκα αγνό κερί μέλισσας και θα ξανακάνω γιατί η πρώτη δόση τελείωσε. Άψογος ο ποπός του Λάσκαρη μέχρι στιγμής, θα με θυμηθείς!!!! Ναι, παγώνει άμεσα, ξέχασα να στο πω....:| Συγνώμη!

Ήθελα να στο πω για το μπιμπερο....Βάλτον ρε πουλάκι μου καλύτερα στο στήθος....είναι πολύ μικρούλης ακόμη και πρέπει να κάνει θηλαστικές κινήσεις στον μαστό, όχι στο μπιμπερό....

Εμείς είμαστε πολύ καλα...Ο μπέμπης χτύπησε και άλλο 4ωρο σήμερα(12-4 χαράματα) και ο πως λέει το Μαριαεφάκι μου, είμαι πολύ ευχαριστημένη! Τώρα κοιμάται το πουλάκι μου!

Εγώ με ντεπόν, Μαριαέφη μου, ο vasdelos εντάξει....Κάτι πονοκέφαλους είχα χθες, μπούκωμα...κτλ

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

[

Ήθελα να στο πω για το μπιμπερο....Βάλτον ρε πουλάκι μου καλύτερα στο στήθος....είναι πολύ μικρούλης ακόμη και πρέπει να κάνει θηλαστικές κινήσεις στον μαστό, όχι στο μπιμπερό....

Μα στο στήθος τον βάζω πρώτα, απλώς επειδή στο νοσοκομείο έβγαζα με το θήλαστρο κι από τα 2 στήθη και του έδινα με μπιμπερό (γιατί ήταν πολύ αδύναμος για στήθος), το στήθος πρήζεται πολύ (ΚΑΙ τα 2) και δε μπορεί να φάει (μιλάμε το στήθος πιο μεγάλο από το κεφάλι του κι εγώ δεν έχω και πολύ στήθος, φαντάσου!).Ειδικά μέσα στον ύπνο του ...Τώρα π.χ. έφαγε κανονικά από το στήθος, για να δούμε.

Η αλοιφή μια χαρά, έβαλα κι εγώ στα χέρια μου!Ίσως χρειαστεί να την ξαναζεστάνω γιατί έχει μικρά γρομπαλάκια μέσα... ;););)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...