Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Ξέχασα να πω!Εγώ ξεκίνησα την εγκυμοσύνη στα 68 κιλά και τώρα είμαι 71 κ κάτι γραμμάρια!!Η κοιλιά πάραυτα φαινόταν από τον πρώτο μήνα κι ακόμα φαίνεται σαν να'μαι 6 μηνών!!Δεν ξερω γιατί!Ο γιατρός είπε πρήξιμο είναι μάλλον! :)

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!

fangri μου καλωσήρθες στην παρέα μας άντε με το καλό να κάνεις τώρα το κοριτσάκι!

Mariaefi μου να προσέχεις...γράψτους όλους εκεί που δεν πιάνει το μελάνι εσύ να κοιτάς τον εαυτό σου και το νινάκι σου...

Vasdelaki καλή επιτυχία σήμερα στον γιατρό θα περιμένω νέα σου...άντε να δούμε και τι είναι τελικά...

Εμείς είχαμε λίγο αιματάκι χτές αλλά πήγαμε στον γιατρό και μας είπε ότι είχα λίγες συσπάσεις...ευτυχώς τίποτα σημαντικό...απλά μας είπε όχι σεχ και προσοχή στις μετακινήσεις...

Αλήθεια σας είπα ότι η μπεμπούλα μου έχει βρεί καινούργιο παιχνίδι εδώ και δυό μέρες?Παίζει ποδόσφαιρο με την ουροδόχο κύστη της μαμάς της!!!!μόνο χτές με χτύπησε 5 φορές και τώρα που σας γράφω μόλις το ξανάκανε...νίωθω σα να με χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα!

Για να μην ανησυχείτε σήμερα θα φύγω για μια βδομαδούλα διακοπές με την ευλογία και την άδεια του γιατρού...Θα μπαίνω να βλέπω τα νέα σας από το κινητό αλλά δε νομίζω να έχω την υπομονή να απαντήσω κιόλας...

Καλά να περάσετε ότι κι άν κάνετε...Σας φιλώ γλυκά όλες!!!!

I3hdp3.png

Καλά να περάσετε τα κοριτσάκια που πάτε διακοπούλες!Να ξεκουραστείτε και φρέσκα φρέσκα να γυρίσετε!Εγώ παίρνω επισης άδεια 2 εβδομάδων αλλά ακόμη δε μπήκα σε διάθεση διακοπών, ίσως επειδή θα πάω Κατερίνη στο παλιό μας σπίτι και μετά στην αδερφή μου στην Πέρδικα ΔΗΛΑΔΉ ΌΧΙ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΌΜΕΝΑ ΚΙ ΈΤΣΙ. τΕΛΟΣΠΆΝΤΩΝ ΌΠΟΥ ΠΑς ΚΑΛΆ ΕΊΝΑΙ! Καλά αποτελέσματα στο βασδελάκι και ταλέμε ίσως αύριο ή μετά 30 αυγούστου!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Αχ, Μαρία μου! Δεν το πιστεύω!!! Έχω θυμώσει άπειρα!!!:evil::evil::evil: Θα έρθω στην Κρήτη και θα τους πλακώσω όλους!!!:evil::evil: Δεν το πιστεύω!! Να έχεις αποκόλληση και τα γα'ι'δούρια να φτάσανε κανονικότατα....Λοιπόν, χ@στους όλους και κάτσε στ' αυγά σου!!! Ακούς; και όσο για το μαγείρεμα να τους βάλεις αυτούς να μαγειρέψουν και αν δεν μπορούνε να σου παίρνουν delivery! Ακούς εκεί! Μη σηκωθείς, φιλενάδα, ούτε για μαγείρεμα θα στις βρέξω κανονικά....Αααααα, άντε γιατί τα πήρα τώρα!!! Παρεμπιπτόντως, κλώτσησε και το αδιευκρίνιστου φύλου μωρό μου!!! Άρα συμφωνεί με την μανούλα του!!!:mrgreen:

Βρε καλώς το το κορίτσι!!! Έλα παιδάκι μου να γίνουμε πολλές!!! Το καφέ Ιανουαρίου είναι ανοιχτό σε όλες τις μανούλες!!! Τι νέα;

Εγώ αύριο κατεβαίνω αεροπορικώς Αθήνα και στις 16.30 έχω ραντεβού με τον γιατρούλη μου!!! Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να σας πω νέα πριν την Παρασκευή το βράδυ που γυρνάω...

αχ βρε Vasdelaki μου και γιναμε και μπιπ...!! με τον αντρα μου επειδη τα εχω παρει!!

μαγειρευω για το παιδι μου και αν θελουν ας φανε γιατι ειναι και δυσκολοι!σκεψου κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο και προτιμανε να φανε γαλακτομπουρεκο και να δωσουν και στο παιδι τους (το οποιο ειναι υπερβαρο 30 κιλα 6 χρονων)!

σου λεω τελικα πολυ γαιδουριααα!!με ρωταγανε ποτε θα παμε για ποτο?: και τους λεω εσεις να πατε οπου θελετε εγω ειμαι σε κρισιμη κατασταση! σου λεω εχω κατι νευρα!!!

παντως κατι αλλο δεν κανω ξαπλα ολη μερα ειμαι και κανω το σταυρο μμου!

Kαλημέρα πέρα για πέρα!Καλά, ότι υπάρχουν συγγενείς που ανήκουν στο ζωϊκό βασίλειο δεν το συζητώ!Καλά λέει η vasdeli,μη σου πω να μαγειρεύουν και να στα φέρνουν και σε δίσκο!!!Κι άμα δεν τους αρέσει ας φύγουν.Εγώ έχω καταλάβει ότι η εγκυμοσύνη και η λοχεία δεν είναι για ευγένειες, ό,τι έχει αρνητική αύρα ξουτ!!! Κορίτσια, εμένα το σκατούλι ΠΟΤΕ θα κουνηθεί επιτέλους?Μετά από μια δυο φορές τη 13η εβδομάδα ησυχία....Εντάξει ζει, γιατί άκουσα την καρδούλα του τη δευτέρα στο Νοσοκομείο και επιτέλους την 1η σεπτεμβρίου θα κάνω υπέρηχο (στο Νοσοκομείο δεν κάνουν και πολύ εύκολα!) και θα δω αν έχει 2 πόδια, 2 χέρια,κ.λ.π. χαχα! Εκτός από το φύλο είπαμε.Κίντερ έκπληξη κι εμείς μιας και πάμε για την κόρη μετά από 2 γιους,αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Άρχισα και σίδηρο και με βλέπω να φουσκώνω σα μπαλονάκι μιας και η σχέση μου με την τουαλέτα ήταν που ήταν... τώρα χωρίζουμε οριστικά!! Συγνώμη για το μυθιστόρημα, έτσι για να με γνωρίσετε!:P:p:p

αντε ελπιζω να εχεις την κορη τωρα !!!!!!!!!

και εγω κιντερ εχω χαχαχα!!!

ε θα το νιωσεις σε λιγο καλα καλα!!

εγω 16η εβδ το ενιωσα καλα πιο πριν δεν ημουν 100% σιγουρη...!

οσο για την ηρεμια ετσι ειναι και εγω δεςν την εχω τωρα.....θα κανω υπομονη μεχρι τις 22 που θα φυγουν

Διαφημίσεις

Ξέχασα να πω!Εγώ ξεκίνησα την εγκυμοσύνη στα 68 κιλά και τώρα είμαι 71 κ κάτι γραμμάρια!!Η κοιλιά πάραυτα φαινόταν από τον πρώτο μήνα κι ακόμα φαίνεται σαν να'μαι 6 μηνών!!Δεν ξερω γιατί!Ο γιατρός είπε πρήξιμο είναι μάλλον! :)

μηπως επαιρνες καιρο utrogestan?μπορει να οφειλετε εκει.εγω ειμαι 66 κιλα και ξεκινησα 70 αλλα εχασα απο τους εμετους που εκανα και τωρα αρχισα να παιρνω παλι ευτυχως...1

Καλησπέρα!

fangri μου καλωσήρθες στην παρέα μας άντε με το καλό να κάνεις τώρα το κοριτσάκι!

Mariaefi μου να προσέχεις...γράψτους όλους εκεί που δεν πιάνει το μελάνι εσύ να κοιτάς τον εαυτό σου και το νινάκι σου...

Vasdelaki καλή επιτυχία σήμερα στον γιατρό θα περιμένω νέα σου...άντε να δούμε και τι είναι τελικά...

Εμείς είχαμε λίγο αιματάκι χτές αλλά πήγαμε στον γιατρό και μας είπε ότι είχα λίγες συσπάσεις...ευτυχώς τίποτα σημαντικό...απλά μας είπε όχι σεχ και προσοχή στις μετακινήσεις...

Αλήθεια σας είπα ότι η μπεμπούλα μου έχει βρεί καινούργιο παιχνίδι εδώ και δυό μέρες?Παίζει ποδόσφαιρο με την ουροδόχο κύστη της μαμάς της!!!!μόνο χτές με χτύπησε 5 φορές και τώρα που σας γράφω μόλις το ξανάκανε...νίωθω σα να με χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα!

Για να μην ανησυχείτε σήμερα θα φύγω για μια βδομαδούλα διακοπές με την ευλογία και την άδεια του γιατρού...Θα μπαίνω να βλέπω τα νέα σας από το κινητό αλλά δε νομίζω να έχω την υπομονή να απαντήσω κιόλας...

Καλά να περάσετε ότι κι άν κάνετε...Σας φιλώ γλυκά όλες!!!!

να περασεις τελεια και να ξεκουραστειτε!

ενα μεγαλο φιλακι στην κοιλιτσα!!!!

μηπως επαιρνες καιρο utrogestan?μπορει να οφειλετε εκει.εγω ειμαι 66 κιλα και ξεκινησα 70 αλλα εχασα απο τους εμετους που εκανα και τωρα αρχισα να παιρνω παλι ευτυχως...1

Όχι δεν έπαιρνα χάπια.Για την ακρίβεια δεν ξέρω καν τι είναι αυτό..Αλλά είχα πάντα πρόβλημα δυσκοιλιότητας.Εγώ δεν είχα ούτε εμετούς,ούτε αναγούλες, ούτε τίποτα...Αν δεν είχα καθυστέρηση δλδ και δεν τον έβλεπα στον υπέρυχο θα'λεγα πως δεν είμαι!

Κορίτσια,να σας πω!Κι εγώ σήμερα νομίζω πως ένιωσα το μπεμπάκι μου!!!

Λέω νομίζω γιατί είμαι τελείως αρχάρια και φοβάμαι να το πω με σιγουριά!

Ένιωσα στα αριστερά του αφαλού μου κάτι σαν μουδιασματάκι αλλά πολύ πολύ αχνό.Λέτε να'ταν αυτό ή το μπέρδεψα με τίποτα άλλο?Όλο ξαπλώνω τώρα μπας και το ξανανιώσω να σιγουρευτώ... :)

b353ca0f41.png26lWp2.png

Όχι δεν έπαιρνα χάπια.Για την ακρίβεια δεν ξέρω καν τι είναι αυτό..Αλλά είχα πάντα πρόβλημα δυσκοιλιότητας.Εγώ δεν είχα ούτε εμετούς,ούτε αναγούλες, ούτε τίποτα...Αν δεν είχα καθυστέρηση δλδ και δεν τον έβλεπα στον υπέρυχο θα'λεγα πως δεν είμαι!

Ένιωσα στα αριστερά του αφαλού μου κάτι σαν μουδιασματάκι αλλά πολύ πολύ αχνό.Λέτε να'ταν αυτό ή το μπέρδεψα με τίποτα άλλο?Όλο ξαπλώνω τώρα μπας και το ξανανιώσω να σιγουρευτώ... :)

Λιάνα, κι εγώ έχω φούσκωμα από την αρχή ενώ δεν έπαιρνα κι εγώ τίποτα. Είναι από τη δυσκοιλιότητα και το πάρτι ορμονών, στάνταρ!Το μικρό είναι πολύ μικρό ακόμη για να φούσκωσε έτσι την κοιλίτσα! Επίσης ο παλιοσίδηρος χειροτερεύει την κατάσταση. Ο γυναικολόγος στο πρώτο μου είχε πει καλύτερα σίδηρο σε αμπούλα παρά χάπι, αλλά είναι μπλιαξ η αμπούλα, οπότε στο τρίτο τέκνο άρχισα με χάπι...Αυτά και σου έκανε την καρδιά κήπο!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

αυτα ειναι χαπια προγεστερονης και συνηθως πρηζουν αλλα αμα εχεις θεμα με δυσκοιλιοτητα οντως μπορει να ειναι απο εκει!

κανε υπομονη λιγες μερες ακομη και θα το νιωσεις στα σιγουρα!χιχι!

εγω χτες ειχα λιποθυμικες τασεις το βραδυ και μου μετρησε η κουνιαδα μου κορεσμο και ειχα και ταχυκαρδια 6 το πρωι κοιμηθηκα...ειχα τσακωθει με τον συζυγο γιατι του ειπα να παει στο ικα και μου ειπε να παω μονη μου!και του λεω με αποκολληση να παω μονη μου??ευχαριστω πολυ και απο εκει και περα με επιασε αυτο..βεβαια το πρωι σηκωθηκε και πηγε γιατι τα επαιξε το βραδυ.

Διαφημίσεις

αυτα ειναι χαπια προγεστερονης και συνηθως πρηζουν αλλα αμα εχεις θεμα με δυσκοιλιοτητα οντως μπορει να ειναι απο εκει!

κανε υπομονη λιγες μερες ακομη και θα το νιωσεις στα σιγουρα!χιχι!

εγω χτες ειχα λιποθυμικες τασεις το βραδυ και μου μετρησε η κουνιαδα μου κορεσμο και ειχα και ταχυκαρδια 6 το πρωι κοιμηθηκα...ειχα τσακωθει με τον συζυγο γιατι του ειπα να παει στο ικα και μου ειπε να παω μονη μου!και του λεω με αποκολληση να παω μονη μου??ευχαριστω πολυ και απο εκει και περα με επιασε αυτο..βεβαια το πρωι σηκωθηκε και πηγε γιατι τα επαιξε το βραδυ.

Πωπω...Μην αγχώνεσαι βρε κοπέλα μου..Άσε τον να λέει..Δεν καταλαβαίνουν οι άντρες..Αγχώνονται βέβαια κι αυτοί, αλλά δεν καταλαβαίνουν τι περνάμε εμείς..

Εσύ να είσαι ήρεμη για το μωρό σου και να μην σε νοιάζει τίποτα άλλο..

Σκέψου πως εκείνο απο'σένα πέρνει δύναμη και χαρά..

Δεν είναι κρίμα να στενοχωριέται "χωρίς λόγο"? :)

b353ca0f41.png26lWp2.png

Πωπω...Μην αγχώνεσαι βρε κοπέλα μου..Άσε τον να λέει..Δεν καταλαβαίνουν οι άντρες..Αγχώνονται βέβαια κι αυτοί, αλλά δεν καταλαβαίνουν τι περνάμε εμείς..

Εσύ να είσαι ήρεμη για το μωρό σου και να μην σε νοιάζει τίποτα άλλο..

Σκέψου πως εκείνο απο'σένα πέρνει δύναμη και χαρά..

Δεν είναι κρίμα να στενοχωριέται "χωρίς λόγο"? :)

εχεις απολυτο δικιο!!!!!!!!!για αυτο και εγω γραμμενους ολους θα τους εχω!

το νινακι μου να ειναι καλα!

και σημερα κανει και ζεστη και εχω λιωσειιιι!!!!!!!!!

εχεις απολυτο δικιο!!!!!!!!!για αυτο και εγω γραμμενους ολους θα τους εχω!

το νινακι μου να ειναι καλα!

και σημερα κανει και ζεστη και εχω λιωσειιιι!!!!!!!!!

Έτσι μπράβο! :) Κι εδώ έχει πάρα πολύ ζέστη..Όλη μέρα κι όλη νύχτα με aircondition είμαι!Αν και ούτε αυτό κάνει καλό γιατί νιώθω την κοιλίτσα μου πολύ κρυωμένη...Λες να επιρεάζει το μπεμπάκι μου? :?

b353ca0f41.png26lWp2.png

Έτσι μπράβο! :) Κι εδώ έχει πάρα πολύ ζέστη..Όλη μέρα κι όλη νύχτα με aircondition είμαι!Αν και ούτε αυτό κάνει καλό γιατί νιώθω την κοιλίτσα μου πολύ κρυωμένη...Λες να επιρεάζει το μπεμπάκι μου? :?

νομιζω οτι πρεπει να το περιορισεις λιγακι ή τουλαχιστον να μην σε χτυπάει μην παθεις και καμμια ψυξη!

εμεις δεν εχουμε αλλα το σπιτι ειναι μεγαλο και με μεγαλες μπαλκονοπορτες και ετσι τα εχω τωρα ολα ανοικτα!

ακομα και το βραδυ ειμαστε σε χωριο λιγο εξω απο το Ηρακλειο και εχουμε τα σκυλια(ειναι εκπαιδευμενα φυλακες) λυτα δεν τολμαει μυγα να περασει...ειναι 3 οποτε πιανουν ολο το οικοπεδο!

Δόξα τω Θεώ, όλα τέλεια!!!

Έγινε το αγοράκι μου κιόλας 17 εκ.!!!! Ναι, ναι, έχουμε αγοράκι και τώρα είναι σίγουρο!!! Είμαι τόσο χαρούμενη! και κλωτσάει κανονικότατα!!! Και αυτό με ηρεμεί γιατί μου κάνει αισθητή την παρουσία του!!!

Ο γιατρός μου είναι ενθουσιασμένος!!! Θα κάνω Β' επιπέδου στα μέσα Σεπτέμβρη.

Είμαι τόσο χαρούμενη!!! :D:D:D:D

Νάτος! Πάλι κλώτσησε ο μπιμπίκος!!!:-D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...