Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημεραααα

Αντε νικακι εφτασε και η δικη σου σειρα τελευταια εβδομαδα με κοιλιτσα και για σενα αλλα και για την barbie...

vasdeli περιμενουμε νεα απο τα κακα του γελαστου...ελπιζω ολα να ειναι καλα..

Αννετακι σε βλεπω πολυ χαλαρη με τον γιο..μπραβο κοριτσακι ..σουπερ για πρωτομανουλα...

Εμεις καλα ...αν εξαιρεσεις οτι το μπεμπακι εξελισεται σε μεγαλο φαγανο και εγω σε βαμπιρ απο την αυπνια..

Το Μαρουσκακι μας αραγε τι να κανει??θα την παρω τηλ. σημερα να δω πως ειναι η αγορομανα!!!

Καλη εβδομαδα να εχουμε!!και ναι γιναμε 20 ημερων!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!

Βικυ τι εγινε????????

Γεια σου βρε Ανετακι με τον γιο!

Ιωαννα μου ο Χρηστος καλα??20 ημερων περναει ο καιρος!!

εμεις χτες πηγαμε επισκεψη οικογενειακως στι μωρακι που ειμασταν μαζι στην κλινικη.Κυριος ο μικρος που πηγε βολτα!!εμ διπλα στην νυφη ηταν!!!

α κ 5 κιλα ο κυριος πιπιλας

τωρα εχει πονακια κ κοιματε στην αγκαλια μου

Καλως την μαριαεφη μας!!!

απο τωρα βολταρει με κοπελιες το αγορι μας???/ετσι ετσι ...απο μικρος!!!

Ο Χρηστακος μας ειναι καλυτερα μονο λιγες μυξουλες εχει πια...εσεις ?με το σχολειο πως τα πατε??

εμεις απο πονακια ειμαστε σχετικα καλα...καμια σχεση με τον χρηστο...τωρα ειναι στο ρηλαξ του και καθεται ..εμεις φτασαμε τα 3850!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Δόξα τω Θεώ όλα καλά....

Τελικά όταν είδαν την πάνα στο νοσοκομείο, η επιμελήτρια α' που εφημέρευε ήταν κατηγορηματική....

Τα κακάκια του γελαστού ήταν έτσι(με μαύρα σποράκια) γιατί πρέπει να μειώσω την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών πράσινων(ακούς Κερκυραία φίλη μου; Δίκαιο είχες). Δεν χρειλάστηκε καλλιέργεια....έκοψα τα πράσινα τα πολλά και τα άφθονα φρούτα και τέρμα τα μαύρα σποράκια!!!:P Πιθάνότατα περνα και μια ελαφράς μορφής γαστρεντερίτιδα ο γελαστός....

Κορίτσια....ήδη ηρέμησε το πουλάκι μου.....

Ανέτ τα μουσταρδί κακάκια είναι φυσιολογικότατα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ολα καλα με τον γελαστο!!!τον ταραξε η μανουλα στο λαχανο και στο μαρουλι ..οχι αλλη φυτικη ινα θα ελεγε το παιδι αν μιλουσε!!!

Και εμας τα δικα μας κακα αλλης αποχρωσης σημερα ..πρασινα...αλλα λογικα ειναι επειδη εφαγα φασολακια...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

αντε βρε Βικακυ κ ειχα αγχος!

η μαμα μου ηταν κατηγορηματικη(εχει δουλεψει σαν νοσηλευτρια στο παιδιατρικο του Ασκληπειου Βουλας χρονια) οχι πρασινα οταν θηλαζεις οχι βαρια οχι πικαντικα και γενικα προσοχη στο τι τρωμε!

εγω σημερα εκανα (μαλλον χτες στις 1 το ξημερωμα) εκανα μοσχαρακι και τωρα θα το βαλω στο φουρνο με πατατουλες εγω εφαγα κοτοσοπα...

Ιωαννα μου μια χαρα ο πασακος σου!!

η Εφη αρχισε να διαβαζει μετα το σχολειο αφου φαει πρωτα και το κανει στην πεθερα μου κ ερχετε εδω κ κανουμε επαναληψη μονο.

ετσι καπως εστρωσε η κατασταση.Θα παω κ σχολειο απο βδομαδα να ρωτησω πως ειναι μες την ταξη.

Ρε Βικυ παλι μετα τον πρωινο θηλασμο αναγωγες ειχε !

οχι σε μεγαλη ποσοτητα αλλα εκανε.

Το θεμα ειναι οτι παρατηρησα οτι το κανει πιο εντονα το πρωι..καμμια ιδεα ?

το ρηλαξ παντως μου εχει λυσει τα χερια!ειναι το κλασσικο ρηλαξ οχι κουνια ρηλαξ.

Μαρία μου μέχρι τον 6ο μήνα όλα τα παιδάκια έχουν αναγωγές...έτσι μας είπε η παιδίατρος...αν είχε ΓΟΠ(γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση) θα έσκουζε από τον πόνο....υπομονή....

Ο άτιμος, ο γελαστός, σήμερα κοιμάται σαν τον βόα...ξέρετε γιατί; Γιατί κοιμάται στο μεμέ καθώς τον θηλάζω ξαπλωτά και μετά τον αφήνω στο κρεββάτι, το δικό μας....Είναι η δεν είναι βασανιάρης;:-P:razz::-P:tongue:

Ρε παιδιά...σήμερα τον ζύγισα και μου τον έβγαλε 5 κιλά!:!: Είναι δυνατόν; Έπειτα του φόρεσα ένα φορμάκι και δεν έκλεινε στον λαιμό....Χε, χε!!!:cool: χοντρολαίμης και προγουλάτος!:-P

Μαρούσκάαααααααααα....το παλεύεις, κορίτσι μου; πολύ σε σκέφτομαι....συντρίτεκνη μανούλα....

qwlrp3.png

xaxaxaxa!!!!πολυ γελασα με την περιγραφη!!!

κ εμεις 5 κιλα αλλα ειμαστε κ πιο μεγαλοι...

εγω παντως του γιου σου του πηρα φορμακι 12-18 μηνω για το φορεσετε απο τον Οκτωβρη και μετα!!!!χαχαχαχα!!!

φανταζομαι οτι αυριο μεθαυριο θα ερθει το δεμα!

xaxaxaxa!!!!πολυ γελασα με την περιγραφη!!!

κ εμεις 5 κιλα αλλα ειμαστε κ πιο μεγαλοι...

εγω παντως του γιου σου του πηρα φορμακι 12-18 μηνω για το φορεσετε απο τον Οκτωβρη και μετα!!!!χαχαχαχα!!!

φανταζομαι οτι αυριο μεθαυριο θα ερθει το δεμα!

Ευχαριστούμε Μαράκι μου!Θα το περιμένουμε!

Μιλάμε για μαμ, κακά και ε.....νάνι!

qwlrp3.png

Μωρε το βυζακι της μανουλας να ναι καλα!!!!!!!!χαχαχαχα!!

εμενα εχει κατι μαγουλα για τσιμπημα ολο του τα φιλαω!

εμεις στον μηνα παντως ηταν 53,5 ποντους τωρα δεν ξερω ποσο ειναι υπολογιζω 55 με 57 ποντους.

του Mothercare το 0-3 του κανει ακομη αλλα οτι ηταν 0 φυσικα και οχι.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα από μια κουρασμένη αλλά πολύ πολύ ευτυχισμένη μανούλα!Επιτέλους σήμερα γυρίσαμε σπίτι μας με χολερυθρίνη 13...Ο μικρός είναι καλά, ένα αγγελουδάκι προς το παρόν κι η μαμά πιο χαζομαμά κι από πρωτομανούλα.Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας...Χριστινάκι κι Ελενάκι να σας ζήσουν τα μωράκια σας!Βγαίνω για να χαρώ λίγο το μικράκι μου:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλησπέρα από μια κουρασμένη αλλά πολύ πολύ ευτυχισμένη μανούλα!Επιτέλους σήμερα γυρίσαμε σπίτι μας με χολερυθρίνη 13...Ο μικρός είναι καλά, ένα αγγελουδάκι προς το παρόν κι η μαμά πιο χαζομαμά κι από πρωτομανούλα.Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας...Χριστινάκι κι Ελενάκι να σας ζήσουν τα μωράκια σας!Βγαίνω για να χαρώ λίγο το μικράκι μου:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Μαρουσκάκι μου!!!!!!!!!!!!!!

Να σου ζήσει ο μπέμπαρος! Θα περάσει και ο παλιο ίκτερος! Ξέρεις εσύ, δεν σε φοβάμαι!

Να είσαι καλά! Σε σκέφτομαι!

Η θεία Βίκυ!:P

qwlrp3.png

Καλημεραααα

Μαρουσκακι !!!welcome back!!!να σου ζησει το μπεμπακι ..συμβουλες για τον ικτερο δεν θα σου δωσω ..ξερεις εσυ....θηλασμο all day long..και ηλιοθεραπεια!!!

σε πηρα τηλ να ευχηθω αλλα μαλλον εχω λαθος νουμερο γιατι ο κυριουλης που το σηκωσε ειπε δεν ξερει καμια μαρια...οπως και να εχει να σου ζησει ο τριτος γιος ..και που ξερεις η κορη μπορει να ειναι στο επομενο...

Εμεις καλα...το μπεμπακι μας ησυχο και γελαστο και ο χρηστακος κυριολεκτικα τον λατρυει...χθες πηραμε κ την ευχουλα μας...σημερα θα παω για ψωνια..εκπτωσεις σας ερχομαι.....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μπαίνω για μια γρήγορη καλημέρα!Το μικράκι κοιμήθηκε το βράδυ από τις 10.30 ως τις 9.00 το πρωί (:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:) αλλά τον τάιζα ανά τρίωρο (στις 3 και στις 6 με δικό μου γάλα στο μπιμπερό να μην ζορίζεται ο κιτρινούλης μου) κι είμαι ξύπνια από τις 6, αλλά...Φαί σχεδόν έτοιμο και για αύριο, ρούχα απλωμένα, όλα συμμαζεμένα και πάω για σίδερο!Μη μου πείτε ότι έχετε δει πολλές λεχώνες να μαγειρεύουν από την πρώτη μέρα σπίτι ε!(ναι, και χθες μαγείρεψα!!!)

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και τις 3 μέλλουσες που φτάνει ο καιρός!!!!!!

Βικάκι μου, τον έβαλα στο σλινγκ κι έπαθε ταράκουλο, ούτε βλέφαρο δεν κούνησε, το λάτρεψε!Εκεί τον πήρε κι ο ύπνος;);)

Ιωαννάκι μου, όλα καλά μικροί μεγάλοι ε?Καλά ψώνια κι εγώ θέλω να βγω με το νινάκι μου!Όσο για κόρη...Προς το παρόν νιώθω τόσο γεμάτη με 3 παιδάκια μες στο σπίτι που δεν μου κάνει πια κέφι!!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

καλημέρα! fangri να σου ζήσει το νινάκι σου! ποπο, απορρώ πως τα καταφέρνεις να κάνεις και ολες αυτες τις δουλειές, ακόμη δεν γύρισες σπίτι! τι να πω, respect! εγώ πάλι νομίζω ότι θα πελαγώσω, θα είναι βέβαια εδώ τον πρώτο καιρό η μαμα ή η πεθερά μου αλλά έχω πολλή αγωνία όσο πλησιάζουν οι μέρες...Πότε λες να βγεις με το νινάκι? Αυτό με το σαραντισμό δεν το καταλαβαίνω πάντως, μου φαίνεται κάπως υπερβολικό

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...