Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες !!!!!!!!!!!!

Λοιπον πηγα χθες στο γιατρο, μου εκανε υπερηχο και του ειπα για τα πονακια !!!!!!

Θα με βλεπει ανα 2 ημερες και βλεπουμε. Ισως χρειαστει να με βαλει νωριτερα ειπε. Επομενο ραντεβου αυριο πρωι. Απο τη μια φοβαμαι κι απο την αλλη θελω να δω το μωρακι μου. Σημερα ειμαι 38w kai 2d. Δεν θεωρειται τελειομηνο ακομα και σημερα να γεννουσα??????

Καλημερα, φιλακια σε ολες !!!!!!!!!

Barbie μην ανησυχεις καθολου...ο γιατρος σου ξερει τι κανει γι' αυτο και θελει να σε παρακολουθει πιο συχνα...

Εγω 37 βδομαδων θα γεννησω,μην ανησυχεις καθολου,αμα μπεις στον 9ο και ο γιατρος βλεπει γραμμαρια και λειτουργιες σε αριστη κατασταση μη φοβασαι!

Περιμενουμε νεοτερα.

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπηκα στα γρηγορα να σας πω πως επιτελους γυρισαμε στο σπιτακι μας τρεις πλεον!!διαβασα τις ευχες σας,σας ευχαριστω ολες παααρα πολυ...

ο μπεμπαρος Βικακυ ηταν το αγαπημενο μωρο απο τις μαιες!!

τυχαιο?δε νομιζω??τον ταραξε τον πληθυσμο αλλα εμενα περισσοτερο!

ειναι ενας παιδαρος!!!!:)

Γεννηθηκε στις 24/1 ωρα 17:20 , 3770 κιλα και 52εκ.

Μελαχρινος με μπλε ματακια προς το παρον,που ελπιζουμε να μην αλλαξουν με το γαλα αργοτερα!!

σας αφηνω γιατι ποναω ακομα λιγο απο την καισαρικη..

ελπιζω να μπορεσω να μπω συντομα να δω τα νεα σας...

χριστινα και ελενη πρεπει να στε και σεις μανουλες σωστα?

να σας ζησουν τα μωρακια σας..παντα χαρες να σας δινουν...

φιλια απο μενα και μπεμπη σε ολες!!!:)

ουτε κι εγω νομιζω πως ειναι τυχαιο.......!!!!!!!;)

Χαιρομαι πολυ που ειστε καλα και οι δυο και ο μπεμπης εχει ηδη ξετρελανει τη μαμα.......να σας ζησει και παλι...

1a0fd6e0b8.png

Αννετακι μου κι εγω αναρωτιεμαι απο που να πηρε απο που να πηρε?????????χαχαχααχαχα........ετσι ετσι πρεπει να τον καλομαθαινεις τον μπεμπουλη σου...οχι ομως και παρα πολυ γιατι θα 'χουμε προβλημα εμεις με τις νυφουλες....χαχαχαχα ;);)

Τζεννακι εχεις δικιο για τα ψωμια μας...χαχαχα

αντε να γεννησω κι εγω να καταλαβαινω πιο πολλα απο αυτα που λετε γιατι τωρα γρι......!!!!!!!!:tongue:

Βικακι μου τι κανετε σημερα...???Εδω ο παλιοκαιρος συνεχιζεται αλλα τι μας νοιαζει μεσα εχουμε θερμοκρασια στο φουλ(συναισθηματων...!):)

1a0fd6e0b8.png

Καλημέρα φιλενάδες μου!

Καλε, τι ψόφος είναι αυτός; Είμαι σίγουρη πως εδώ έχει απαγορευτικό...κοιτάω την θάλασσα από το μπαλκόνι και φοβάμαι....ζεστούλα μέσα ωστόσο, τζακάκι και χουχούλιασμα!

φοβαμαι ρε γμτ να φαω....

βεβαια τρωω ψαρακι ,αυγο, μοσχαρι κτλ απλα οχι πρασινα μαρουλι λαχανο φασολακια ...

α σου ειπα οτι μου εστειλαν χαρτι οτι εχει ελλειψη ενζυμου?

ξαναστειλαμε κ δειγμα και στους 6 μηνες θα κανουμε κ ποσοτικο προσδιορισμου.

Τι να πω ρε Μαρία....κι εγώ αν τον δω να έχει ζόρια αρχίζω και λέω: Α, έφαγα αυτό κι αυτό...μήπως τον πείραξε; Αλλά ποτέ δεν θα ξέρουμε στα σίγουρα. Ο δε vasdelos με κοροϊδεύει συνέχεια...:mrgreen: Είναι και άρρωστος ο καημένος και τον έχουμε σε καραντίνα....:|

Έλλειψη ενζύμου, ε; Προσοχή στη ναφθαλίνη και τα κουκιά(μην φας ούτε εσύ τώρα που θηλάζεις) αλλά μάλλον τα ξέρεις κι εσύ, τι σου λέω...έμπειρη μανούλα είσαι.

κ αλλη αναγωγη..............μηπως κρυωσε????

Μαράκι μου...καλέ μήπως έχουν συνεννοηθεί τα φιλαράκια; Ο δικός μου βγάζει συνέχεια γιατί θηλάζει μάλλον περισσότερο από ότι του χρειάζεται....τι φαγάνας...σήμερα τον ζύγισα! Έφτασε 4700 ο τατάνκας μου!

Φοβάμαι ρε γμτ μήπως μας βρει καμιά παλινδρόμηση....λες;

Νικάκι, τέλεια τα νέα σου!!! Σε μια βδομάδα θα είσαι μαμά!!!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Nικακι μου μια βδομαδα εμεινε!!!!

α 5/2 ειναι γεννημενη κ η πεθερα μου!!!χαχαχαχαχα!!!!!

κ τα κιλα σουπερ 3 κιλα υπολογιζω να βγαινει η μπεμπα!

οσο για τα λεφτα εμενα 1300 μας πηρε κανονικα παιρνει 1500-1700 αναλογως αλλα ενεκεν η γνωριμια μας τοσα χρονια....

Βικακυ αυτοι οι 2 συνενοουντε μου φαινετε!

κ εγω αυτο φοβαμαι ρε γμτ την παλινδρομηση ..... απο το μπουκαλι το βραδυ δεν το κανει ομως μονο στο στηθος για αυτο λεω μηπως πινει πολυ???!

ενδιαμεσα παντως αν ειναι ανυσηχος του δινω κιντερτε το πινει κ ηρεμει λιγακι ομως.

περαστικα στον καλο σου κ ξερεις εσυ...αλλωστε δεν σε λεμε ετσι γιατρο μας!!χαχαχα!

πρεπει να κλεισω ραντεβου για υοερηχο στα ισχια του στο νοσοκομειο γιατο εξω θελει 100 ευρουλακια....

Διαφημίσεις

Κορίτσια....

Ο γελαστός με έχει βγάλει off σήμερα αλλά πώς να του κρατήσω κακία;

Το μανάρι μου....πονάκια και πάλι....

qwlrp3.png

α ρε Βικυ υπομονη θα περασει!!!

οι 3 μηνες ειναι δυσκοιλοι μετα θα ανοιξει κ ο καιρος θα βολταρουμε θα ειμαστε στην βεραντα οποτε ολα θα φαινονται καλυτερα!

εμενα παλι γουλιες σημερα το πρωι.....

τι να κανω να τον βγαζω απο το στηθος πιο νωρις?

30 λεπτα περιπου ειναι στο στηθος....

Κόβε τον και βάζε τον να ρευτεί και μετά ξαναβάλε τον στο στήθος. Πάντα να ρεύεται....

Εμείς είχαμε μια ήσυχη νύχτα, ευτυχώς...

Καλημέρα, καλή Κυριακή!

Μαριαέφη, πού πήγε το τικεράκι του νινιού σου;

qwlrp3.png

Καλημέρα από την συννεφιασμένη Θεσσαλονίκη!

Νικάκι μου μια βδομαδούλα έμεινε για να μπείς στο κλάμπ των μαμάδων!!!!Φρόντισε να κοιμηθείς καλά αυτή την εβδομάδα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τι ωραία που θα είναι να βλέπεις την θάλασσα από το μπαλκόνι σου Βίκυ μου...Κι όσο για τα πονάκια έχω καταλάβει πως ότι κι άν κάνω όσο κι άν προσέξω άν είναι να ρθουν θα ρθουν...το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή, υπομονή και υπομονή...

Μαράκι μου κι η δικιά μου βγάζει αρκετό αλλά φαντάζομαι ότι είναι περίσσευμα...ειδικά με το ρέψιμο βγάζει μπόλικο το οποίο έχει μετατραπεί σε τυρογαλάκι!!!Την Τετάρτη θα πάω στον παιδίατρο και θα τον ρωτήσω και θα σου πώ στα σίγουρα...

Έχω άγχος με το ωράριο του φαγητού γιατί είχε μείνει πίσω τον πρώτο μήνα και δεν ξέρω τι να κάνω...το μόνο αρνητικό με τον θηλασμό είναι ότι δεν μπορείς να υπολογίσεις πόσο έχει πιεί το μωρό και μέχρι το επόμενο ζύγισμα είσαι στην πρίζα...Υπομονή μέχρι την Τετάρτη...

Ξέρετε κανένα κολπάκι για να κάνουν τα μωράκια κακάκια?Η μικρή μου έκανε ένα 24ωρο χωρίς κακάκια και γάνιασε το πουλάκι μου...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια SOS!!!

Πριν από λίγο έκανε κακάκια του ο γελαστός και η πάνα αν και ήταν μουσταρδί είχε και μαύρα(!!!) σποράκια!!! Οέο, τι είναι αυτό τώρα;

Πήρα την παιδίατρο και μας είπε να κόψω τα γαλακτοκομικά για 2 μέρες...επίσης ο vasdelos πηγαίνει την πάνα ήδη στο νοσοκομείο να πάρουν δείγμα για καλλιέργεια....

Αμάν Παναγιά μου....να είναι χωνεμένο αίμα δεν πιστεύω....άλλα 2 παιδιά μεγάλωσα ποτέ δεν είχα δει τίποτα τέτοιο...

Του έβαλα θερμόμετρο μήπως έχει πυρετό μια χαρά είναι η θερμοκρασία του....

Τι κάνουμε τώρα;:-(

Ξέρετε κανένα κολπάκι για να κάνουν τα μωράκια κακάκια?Η μικρή μου έκανε ένα 24ωρο χωρίς κακάκια και γάνιασε το πουλάκι μου...

Aπαλό μασαζάκι πάνω κάτω τα ποδαράκια της και μασαζάκι στην κοιλίτσα της Τζενάκο μου....

Μαριαέφη αν δεν ρεύεται στα 20' τότε δεν έχει ανάγκη....

qwlrp3.png

Καλημεραααα

vasdeli μου περιμενουμε νεα απο την καλλιεργια των κοπρανων ...και εγω δεν εχω ξαναδει στα παιδια μουσταρδι με μαυρα ..

Μαριαεφη μου λενε οτι αν τον εχεις να ρευτει ενα τεταρτο και δεν ρευτει δεν υπαρχει λογις να τον κρατας παραπανω...ισως σε αυτο το γευμα δεν εχει αναγκη..

Εμεις ειμαστε καλα αν και ο μικρος απο χθες εχει μια ανησυχια ..οχι κλαμματα και τετοια αλλα ειναι λιγο πιο γκρινιαρης αν και παραμενει καλο μωρο..ελπιζω να μην ειναι προεορτια κολικων..

Jennaki μου δεν ξερω να σε βοηθησω για δυσκοιλιοτητα...πιστευω οτι αν φας φαγητα πλουσια σε φυτικες ινες ισως σε βοηθησουν..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

QUOTE=ΝΙΚΑΚΙ #;822712]Καλημερα κοριτσαρες

Τα νεα μας ειναι πολυ ευχαριστα,ειμαστε 2700γρ με το κεφαλακι να 'χει παρει θεση...ειναι ετοιμη να μας συναντησει στις 5 Φλεβαρη πρωι πρωι εκτος απροοπτου βεβαιως βεβαιως!!!!!!!!!!!

Ο γιατρος μας εχει βαλει πρωτο χειρουργειο για να μην εχω πολυ αναμονη και τρελαθω,με εχει καταλαβει ο doctor οτι θα εχω χεστει πανω μου απο το φοβο μου χεχεχεχεχε!!!!!

Κοριτσια μπορειτε να μου πειτε απο χρηματα ποσα δωσατε στο γιατρο???ειναι αναλογη η πληρωμη του με το ποσο που δινεις για το δωματιο????γιατι μας ειπε οτι θελουμε και προβληματιστηκαμε λιγακι....

Το επομενο Σαβατο θα την κραταω αγκαλιτσα.....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!

α τελεια ετοιμαζεται η μπουμπου για την μεγαλη συναντιση με τη μανουλιτσα της...με το καλο νικακι μου!!!

εμενα μου ειχε ζητησει 1000 νικακι ειτε φτ ειτε κτ και χωρις να μου περνει χρηματα σε επισκεψεις

Ευχαριστω Μαρακι....τελικα ολα καλα....

Καλα που μας δινεται και καμια συμβουλη γιατι ελεγα μολις γεννησω να πλακωθω σε σκολατοειδη...μαλλον δεν ειναι πολυ καλη ιδεα για τη μπουμπου!!!Μεγια τα ψωνακια...

εγω παντως τις σοκολατιτσες μου τις τρωω...μιαμ μιαμ

για τα πρασινα δεν το ηξερα (και για να αποφυγω τη λαχανοσαλατα ετρωγα μαρουλι η ατιμη...αλλα ευτυχως δεν ειχαμε παρατραγουδα εκτος απτη νυχτα με το πορτοκαλι) και ηθελα να φαω αρακα γμτ :-(

Καλημέρα φιλενάδες μου!

Τι να πω ρε Μαρία....κι εγώ αν τον δω να έχει ζόρια αρχίζω και λέω: Α, έφαγα αυτό κι αυτό...μήπως τον πείραξε; Αλλά ποτέ δεν θα ξέρουμε στα σίγουρα. Ο δε vasdelos με κοροϊδεύει συνέχεια...:mrgreen: Είναι και άρρωστος ο καημένος και τον έχουμε σε καραντίνα....:|

περαστικα του βασδελοσυζυγου βικακι..και μακρια απτον γελαστουλη μας!!!

Μαράκι μου...καλέ μήπως έχουν συνεννοηθεί τα φιλαράκια; Ο δικός μου βγάζει συνέχεια γιατί θηλάζει μάλλον περισσότερο από ότι του χρειάζεται....τι φαγάνας...σήμερα τον ζύγισα! Έφτασε 4700 ο τατάνκας μου!

Φοβάμαι ρε γμτ μήπως μας βρει καμιά παλινδρόμηση....λες;

αχ μωρε κι εμεις μια απτα ιδια (και σημερα φαγαμε κι απτα δυο τζιτζακια...να δειτε πως ρουφουσε ο καλος μου...κι εγω να χαζογελαω σαν την ηλιθια χαχχαα (αλλα ρε κοριτσια πως καταλαβαινουμε αν χορτασε απτο στηθος?με το μπουκαλι ειχα συνηθησει κι εγω...μολις εφαγε ηταν ηρεμος..εβγαλα με το θυλαστρο οτι ειχε απομεινει (40γρ) και δοκιμασα να του τα δωσω αλλα γιοκ...μετα απο 1:30 ωρα αρχισε να πιπιλιεται..ε κι εγω τον μπουκωσα με το μπουκαλι (εφαγε 100 γρ) και τωρα κοιμαται σαν αγγελακι (μηπως ο υπνος ειναι το σημα κατατεθεν οτι χορτασε τελικα?)

Κορίτσια....

Ο γελαστός με έχει βγάλει off σήμερα αλλά πώς να του κρατήσω κακία;

Το μανάρι μου....πονάκια και πάλι....

χαδακια στην κοιλιτσα του βικακι μου και πολλα φιλακια!

αχ ο καλος μου...γιατι να μη περνουμε τα πονακια εμεις γμτ?

Καλημέρα από την συννεφιασμένη Θεσσαλονίκη!

Έχω άγχος με το ωράριο του φαγητού γιατί είχε μείνει πίσω τον πρώτο μήνα και δεν ξέρω τι να κάνω...το μόνο αρνητικό με τον θηλασμό είναι ότι δεν μπορείς να υπολογίσεις πόσο έχει πιεί το μωρό και μέχρι το επόμενο ζύγισμα είσαι στην πρίζα...Υπομονή μέχρι την Τετάρτη...

αχ πως να το υπολογισεις τζενακι μου...μακαρι να υπηρχε τροπος

η παιδιατρος μου ειπε πως αν θελω καποια στιγμη να δω ποσο ειπιε να τον ζυγισω νηστικο και μετα φαγωμενο (δεν το εχω κανει ομως γιατι θα ειμαστε με μια ζυγαρια παραμασχαλα...υστερικες θα καταντησουμε στο τελος)...

αχου μωρε την καημενουλα...τελικα εκανε κακακια?

Κορίτσια SOS!!!

Πριν από λίγο έκανε κακάκια του ο γελαστός και η πάνα αν και ήταν μουσταρδί είχε και μαύρα(!!!) σποράκια!!! Οέο, τι είναι αυτό τώρα;

Πήρα την παιδίατρο και μας είπε να κόψω τα γαλακτοκομικά για 2 μέρες...επίσης ο vasdelos πηγαίνει την πάνα ήδη στο νοσοκομείο να πάρουν δείγμα για καλλιέργεια....

Αμάν Παναγιά μου....να είναι χωνεμένο αίμα δεν πιστεύω....άλλα 2 παιδιά μεγάλωσα ποτέ δεν είχα δει τίποτα τέτοιο...

Του έβαλα θερμόμετρο μήπως έχει πυρετό μια χαρά είναι η θερμοκρασία του....

Τι κάνουμε τώρα;:-(

θα περιμενουμε τα αποτελεσματα κοριτσακι

Βικακυ μηπως ειχες φαει ακτινιδια????

μουσταρδοκιτρινα ειναι κ τα δικα μας παντως...

επισης αλλα φυσιολογικα δεν ειναι τα μουσταρδοκιτρινα κακακια?

αχ μου βαλατε ιδεες τωρα...........

να ρωτησω κατι αλλο?τα νινακια σας στον υπνο τους τρομαζουν?σουφρωνουν τα φρυδακια και βγαζουν κραυγουλες φοβου?με λιγα λογια βλεπουν εφιαλτες?γιατι ο αγκαλιτσας μου ολο κατι τετοια μου κανει και θελω να μπω στα ονειρα του και να τσακισω οποιον μου τον τρομαζει :mad:

α σημερα φαγαμε και απτα δυο τζιτζακια σας τοπα?και ξαφνικα τραβιεται με κοιταει και μου σκαει ενα χαμογελο (σαν να μου λεει "ααααχ ηταν πολυ ωραιο μανουλα") δεν ηταν το χαμογελο του υπνου... μου ηρθε να τον ρουφηξω!!!

αυτα σας ζαλισα.............:tongue::tongue::tongue:

εχετε πολλα φιλακια απτο μαρουσκακι μας!

ξαναανεβηκε ο ικτερος και θα βγουν με το καλο αυριο!!!

bye bye κουκλιτσες μου!

καλη εβδομαδα για αυριο!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...