Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

μπηκα στα γρηγορα να σας πω πως επιτελους γυρισαμε στο σπιτακι μας τρεις πλεον!!διαβασα τις ευχες σας,σας ευχαριστω ολες παααρα πολυ...

ο μπεμπαρος Βικακυ ηταν το αγαπημενο μωρο απο τις μαιες!!

τυχαιο?δε νομιζω??τον ταραξε τον πληθυσμο αλλα εμενα περισσοτερο!

ειναι ενας παιδαρος!!!!:)

Γεννηθηκε στις 24/1 ωρα 17:20 , 3770 κιλα και 52εκ.

Μελαχρινος με μπλε ματακια προς το παρον,που ελπιζουμε να μην αλλαξουν με το γαλα αργοτερα!!

σας αφηνω γιατι ποναω ακομα λιγο απο την καισαρικη..

ελπιζω να μπορεσω να μπω συντομα να δω τα νεα σας...

χριστινα και ελενη πρεπει να στε και σεις μανουλες σωστα?

να σας ζησουν τα μωρακια σας..παντα χαρες να σας δινουν...

φιλια απο μενα και μπεμπη σε ολες!!!:)

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λιανακι μου!!!!!καλο σαραντισμο κοριτσαρα μου !!!!να χαιρεσαι τον πλανευτη μπεμπη σου!!!περιμενουμε οταν με το καλο ηρεμησεις αναλυτικα τα νεα σου!!!!

Μαρακι , πανω οι πιπιλες εχουν ημερομηνια ληξης .για ελεγξε την συσκευασια .Οσο για τον βηχα του χρηστακη εχει πιο στενο λαρυγγα και κανει πολυ πολυ ευκολα βηχα ..με το παραμικρο ...θα διορθωθουμε μετα τα 5......

Ψωνακια μαριαεφη μου ???εγω δεν εχω βγει καθολου και αλλαγες παει και τις κανει ο αντρας μου...

λεω απο δευτερα να φερω τον παπουλη να μας δωσει μιση ευχη ...να βγαινω και με τις ευλογιες της εκκλησιας...

Barbie μου ..οσο περισοοτερο καθεται το μωρο μεσα τοσο καλυτερα..μην Ανησυχεις ,ο γιατρος ξερει...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

αχ Λιανακι μου!3 πλεον!!!!

να ειστε παντα ευτιχισμενοι!!!!!

Ιωαννακι μια αλλαγη εκανα σε ενα σετακι τις αλλες αλλαγες τις ειχα κανει αλλες η μαμα μου αλλες η πεθερα μου...

βεβαια ακομα περιμενω κοσμο γιατι δεν δεχτηκα επισκεψεις πριν τις 40 μερες....

οταν λες θα διρθωθει μετα τα 5???λογω ηλικιας δηλ?

οι πιπιλες δεν εχουν ημερομηνια ανοιξα μια για δοκιμη ειναι αθικτη κ δεν εχει καμμια αλοιωση.

icon1.gif

καλησπερα μανουλες μπεμπονια και κοιλουμπομανουλιτσες!

τι κανετε κοριτσακια μου?

ο μπεμπης πρεπει να σας πω πως μας κανει οτι θελει ετσι???

κοιμηθηκε την ωρα του φαγητου...τον ακουμπαω στον καναπε και κοιμαααααααται...παω να τον βαλω στο κρεβατι του και αρχιζουν οι σειρηνες...τον ξαναπαιρνω...ηρεμει...μετα απο λιγο τον ξανακουμπαω στον καναπε διπλα μου...της τρελης (μας ακουσε ολο το τετραγωνο) και εχει κανει μια φωναρα κοριτσια...ολοκληρο αντρακι...νευροοοοοοοο απαπαααα απο ποιον πηρε δεν μπορω να καταλαβω!!!χιχιχι

αυτα απο μας!

μπαρμπι το νινι σου ειναι τελειομηνο μην ανησυχεις...απλα οσο περισσοτερο κατσει στην κοιλιτσα σου τοσο το καλυτερο!!!

περιμενουμε νεοτερα

νικακι μουυυυυυυυυυ, σημερα θα δειτε το μαριαντακι σας!!!

περιμενουμε ενημερωση ετσι?

μιλησα με to μαρουσκακι εχετε πολλα φιλακια, ο μπεμπινος εκανε ικτερακι και τρωει καθε δυο ωριτσες..το λεχωνακι μας ειναι καλα και μακαρι αυριο το ικτερακι να εχει πεσει να βγουνε να πανε σπιτακι τους επιτελους!!!

μαριαεφη μου πολλα πολλα φιλακια σε σενα και στα τζουτζουκακια σου!!!

η μικρη ενταξει τωρα η συνεχιζει να κανει κολπακια?αχ την ζηλιαροσκατουλα!!!

βικακιιιιιιιιι μου εχεις λειψειιιιιιιιιιιιιιι!!!

πολλα φιλια στην βασδελοοικογενεια!!!

ιωαννα θα περασει κι το βηχαλακι του μικρου μωρε!!!

ρε κοριτσια να κανω μια χαζη ερωτηση?μη γελασετε ετσι?σας βλεπω...η ραχιαια επισκληρηδιος τι ειναι?αυτη που μουδιαζεις ολοκληρη?γιατι αν ναι αυτη εκανα κι εγω (και μπαρμπι μη μασας λεμε, θα περασεις σουπερ)χεχεχε!

τη γιατρο δεν τη ρωταω μη γινουμε τελειως ρομπες...χαχαχαα

σας φιλω ολες και σας αγαπω!!!

μακια μακια μακια!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλησπέρα!

Αχ τι θα την κάνω αυτή την forthnet!!!!είμαι μια βδομάδα σχεδόν χωρίς ίντερνετ και κοντέψατε να γεννήσετε όλες!!!!Είναι δυνατόν να έχω χάσει τόόόόσα γεννητούρια????

Λιάνα - Fangri - Μay να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!

Επιτέλους έχουμε και ένα δεύτερο κοριτσάκι!!!

Κοιλουμπίτσες μου γλυκές υπομονή...είναι μετρημένα τα ψωμιά σας!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μανουλίτσες απ'ότι βλέπω όλες τα πάτε μια χαρά!

Εμένα πάλι με έχει πιάσει ένα άγχος ότι τα κάνω όλα λάθος...έχω την εντύπωση ότι δεν ταίζω σωστά το μωρό μου...τώρα τελευταία δεν τρώει πολύ...αφήστε που νομίζω ότι διανύουμε μια εβδομάδα αλματόδους ανάπτυξης (αλήθεια ξέρετε ποιές είναι αυτές?)

Να ρωτήσω και κάτι?Όταν λένε ένα γεύμα κάθε τρείς ώρες τι εννοούν?από την αρχή του γεύματος ή από το τέλος?π.χ. ξεκινήσαμε το φαί στις 4 και τελειώσαμε στις 5.30 (άτιμοι κολικοι :evil::evil::evil::evil:) τι ώρα πρέπει να φάει ξανά?στις 7? ή στις 8.30?

Το έχω διαφωνία με την μαμά μου που επιμένει να μην ξυπνάω το μωρό για να το ταίσω...εδώ που τα λέμε έχει ένα δίκιο, γανιάζουμε για να κοιμηθεί από τα πονάκια...αλλά και η δικιά μου άν κοιμηθεί ξεχνάει να ξυπνήσει...χτές κοιμόταν από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 4.20 το πρωί!!!!(με πήρε κι εμένα την έρμη ο ύπνος) που την ξύπνησα με το ζόρι και επίσης την τάισα με το ζόρι (δεν μπορώ να πώ ότι καλοέφαγε, ευκαιρία έψαχνε να ξανακοιμηθεί αναγκάστηκα το υπόλοιπο γάλα να το βγάλω με το θήλαστρο γιατί δεν άντεχα τον πόνο)

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Από το πρωί θέλω να μπω...τώρα τα κατάφερα!

Εχει έναν παλιόκαιρο εδώωω....αέρας και βροχή!

Χουχουλιάζουμε στο τζάκι αφού κοιμηθήκαμε αγκαλιά με τον γελαστό 3,5 ώρες!!!(!!!)

Είμαστε καλά, τα πονάκια έχουν ελλατωθεί, έχει ηρεμήσει το μανάρι μου....Έτρωγα κι εγώ πορτοκάλι και το σταμάτησα...Λέτε ρε κορίτσια να κάνει κολικούς;

Ζορίζεται μόνο όταν έχει αεράκια, η ψυχή μου....και άμα ελευθερωθεί πέφτει σε νιρβάνα!:P

Αννέτ, ωραίος ο μάγκας σου!!! Είναι αγκαλίτσας μωρέ το μανάρι μου γιατί είναι εξυπνούλης!!! Αν κουράζεσαι να τον έχεις συνεχώς αγκαλιά, δοκίμασε ένα μάρσιππο...θα ελευθερωθούν τα χέρια σου!

Νικάκι, περιμένουμε νέα σου!

αληθεια για πειτε μου εχω πιπιλες της mam μεσα στις συσκευασιες τους απο τοτε που ηταν η Εφη μωρο (δεν πηρε καθολου πιπιλα η Εφη) αλλα ρε γμτ περασαν 6 χρονια μηπως δεν ειναι καταλληλες?ειναι αθικτες μεσα στην συσκευασια ....

Μαράκι μου εγώ δεν θα τις χρησιμοποιούσα...τώρα πάλι δεν ξέρω...

Φιλενάδα μου, βολτίτσες και αλλαγές, ε;

Καλά κάνεις! Κι εγώ όταν βγαίνω ανανεώνομαι πολύ! Και ιδίως άμα πιω και καμιά μπυρίτσα μετά!!!

Ευτυχώς οι δικοί μου θα καθήσουν και τον Φεβρουάριο και θα έχω βοήθεια...

Εσένα έφυγε η μανούλα;

Δεν θεωρειται τελειομηνο ακομα και σημερα να γεννουσα??????

Καλημερα, φιλακια σε ολες !!!!!!!!!

Από την 38η και μετά είναι τελειόμηνο το μωρό, Λίτσα.Οπότε όλα καλά, μην ανησυχείς!

ο μπεμπαρος Βικακυ ηταν το αγαπημενο μωρο απο τις μαιες!!

τυχαιο?δε νομιζω??τον ταραξε τον πληθυσμο αλλα εμενα περισσοτερο!

ειναι ενας παιδαρος!!!!:)

Μπράβο ρε Λιάνα! Και πάλι να σου ζήσει! Περιμένουμε και φωτό!:P

icon1.gif

βικακιιιιιιιιι μου εχεις λειψειιιιιιιιιιιιιιι!!!

πολλα φιλια στην βασδελοοικογενεια!!!

Κι εμένα, φίλη!

ρε κοριτσια να κανω μια χαζη ερωτηση?μη γελασετε ετσι?σας βλεπω...η ραχιαια επισκληρηδιος τι ειναι?αυτη που μουδιαζεις ολοκληρη?γιατι αν ναι αυτη εκανα κι εγω (και μπαρμπι μη μασας λεμε, θα περασεις σουπερ)χεχεχε!

τη γιατρο δεν τη ρωταω μη γινουμε τελειως ρομπες...χαχαχαα

σας φιλω ολες και σας αγαπω!!!

μακια μακια μακια!!!

ναι, πουλί μου! Αυτή είναι! Που την ακούς μετά!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εμένα πάλι με έχει πιάσει ένα άγχος ότι τα κάνω όλα λάθος...έχω την εντύπωση ότι δεν ταίζω σωστά το μωρό μου...τώρα τελευταία δεν τρώει πολύ...αφήστε που νομίζω ότι διανύουμε μια εβδομάδα αλματόδους ανάπτυξης (αλήθεια ξέρετε ποιές είναι αυτές?)

Να ρωτήσω και κάτι?Όταν λένε ένα γεύμα κάθε τρείς ώρες τι εννοούν?από την αρχή του γεύματος ή από το τέλος?π.χ. ξεκινήσαμε το φαί στις 4 και τελειώσαμε στις 5.30 (άτιμοι κολικοι :evil::evil::evil::evil:) τι ώρα πρέπει να φάει ξανά?στις 7? ή στις 8.30?

Το έχω διαφωνία με την μαμά μου που επιμένει να μην ξυπνάω το μωρό για να το ταίσω...εδώ που τα λέμε έχει ένα δίκιο, γανιάζουμε για να κοιμηθεί από τα πονάκια...αλλά και η δικιά μου άν κοιμηθεί ξεχνάει να ξυπνήσει...χτές κοιμόταν από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 4.20 το πρωί!!!!(με πήρε κι εμένα την έρμη ο ύπνος) που την ξύπνησα με το ζόρι και επίσης την τάισα με το ζόρι (δεν μπορώ να πώ ότι καλοέφαγε, ευκαιρία έψαχνε να ξανακοιμηθεί αναγκάστηκα το υπόλοιπο γάλα να το βγάλω με το θήλαστρο γιατί δεν άντεχα τον πόνο)

Τζένη, αν παίρνει κανονικά βάρος γιατί να την ξυπνάς; Όταν ξυπνάς ένα μωρό που θέλει να κοιμηθεί 9 στις 10 δεν τρώει καλά...

Εμένα που παίρνει βάρος δεν τον ξυπνάω, φυσικά...

Όσο για το 3ωρο που ρωτάς...ποτέ δεν το κράτησα....δίνω όποτε ζητήσει...και τον θηλασμό ούτε καν τον χρονομετρώ...όσο θέλει και όποτε θέλει. Αν και τώρα τελευταία μερικές φορές πετάει την ρόγα στο 10λεπτο....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ανετακι μου κ εσενα φωναρα ο αντρακλας εε? κ εμενα !!

μιλαμε φωνη!

τζενη το μωρο δεν το ξυπναμε για να φαει μεχρι και 4 με 5 ωρες υπνο μια φορα την ημερα ειναι λογικο!

αν βγαζει λερωμενες πανες δηλ 2-3 φορες κακακια και 5-6 κατουρημενες τοτε τρωει καλα!

μην ανυσηχεις!

εμενα παντως θηλαζει γυρω στα 30 λεπτα αλλες φορες ανα 2 μιση ωρες αλλες ανα 3 .Οι κολικοι καπως βελτιωθηκαν παντως αντε να δουμε...!

Βικακυ ανοιξα μια την αποστειρωσα και θα δω πως ειναι....ετσι κ αλλιως εχω αγορασει καινουργιες και αυτες χρησιμοποιω ειναι πιπιλας ο ατιμουλης!!χιχι!

για πες ρε Βικακυ τρως πρασινα?δηλ φασολακια ας πουμε ή μπριαμ ? εγω το εχω ριξει στις σουπες μακαροναδες πιλαφακι αλλα οχι βαρια και πικαντικα εννοειτε φρουτα μονο μηλο μπανανα και κανα ακτινιδιο.

Σημερα τσακισα και λιγο γαλακτομπουρεκο!!

Τρώω Μαρία μου...

Έφαγα και φασολάκια ας πούμε...αλλά αποφεύγω λάχανο, μπρόκολο και κρεμμύδια, σκόρδα κτλ....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

φοβαμαι ρε γμτ να φαω....

βεβαια τρωω ψαρακι ,αυγο, μοσχαρι κτλ απλα οχι πρασινα μαρουλι λαχανο φασολακια ...

α σου ειπα οτι μου εστειλαν χαρτι οτι εχει ελλειψη ενζυμου?

ξαναστειλαμε κ δειγμα και στους 6 μηνες θα κανουμε κ ποσοτικο προσδιορισμου.

καλημερουδια!!

λοιπον χτες το βραδυ θηλασα τον κο πιπιλα μου στις 10 κ τεταρτο και ξανα στις 1 παρα κ κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα μεχρι τις 5 παρακαλω!!!

τιυ εδωσα μπουκαλι κ ηπιε 150 μλ λεω αντε θα κοιμηθει μεχρι τις 9 τι στο καλο?

8 εκλαιγε οδυροταν στο στηθος τον εβαλα κ φαινετε ηπιε πολυ κ ο κακομοιρης εχει κανει 3 φορες αναγωγη!αλλαξαμε ρουχαλακια 2 φορες κουβερτα ολα στην ουσια....

τωρα ειναι ξυπνιος αλλα ηρεμος.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες

Τα νεα μας ειναι πολυ ευχαριστα,ειμαστε 2700γρ με το κεφαλακι να 'χει παρει θεση...ειναι ετοιμη να μας συναντησει στις 5 Φλεβαρη πρωι πρωι εκτος απροοπτου βεβαιως βεβαιως!!!!!!!!!!!

Ο γιατρος μας εχει βαλει πρωτο χειρουργειο για να μην εχω πολυ αναμονη και τρελαθω,με εχει καταλαβει ο doctor οτι θα εχω χεστει πανω μου απο το φοβο μου χεχεχεχεχε!!!!!

Κοριτσια μπορειτε να μου πειτε απο χρηματα ποσα δωσατε στο γιατρο???ειναι αναλογη η πληρωμη του με το ποσο που δινεις για το δωματιο????γιατι μας ειπε οτι θελουμε και προβληματιστηκαμε λιγακι....

Το επομενο Σαβατο θα την κραταω αγκαλιτσα.....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Ιωαννα μου ο βηχας μηπως ειναι αλλεργικος??

καλα κυκλους δεν εχω ακομη ολοι λενε οτι με ανανεωσε η γεννα!! ντοινγκ!!

Νικακι μου τα εκοψα γιατι μαλλον εκει οφειλοταν οι κολικοι! και ειναι καπως καλυτερα ο μικρος!

πηγαμε στο Ηρακλειο να αλλαξουμε ενα δωρακι (ειχε παει η πεθερα μου και της δωσανε στο 6-9 μηνων για 0-3) πηραμε και καινουργιο ατμοσυστημα γιατι το αλλο το εφερα κατω και το εκανα θρυψαλα λεμε ,πηρα και κατι δωρακια που ηθελα και μετα πηγαμε στο jumbo και πηραμε καλτσακια και πιπιλες τι αλλο?!

αληθεια για πειτε μου εχω πιπιλες της mam μεσα στις συσκευασιες τους απο τοτε που ηταν η Εφη μωρο (δεν πηρε καθολου πιπιλα η Εφη) αλλα ρε γμτ περασαν 6 χρονια μηπως δεν ειναι καταλληλες?ειναι αθικτες μεσα στην συσκευασια ....

Νικακι με το καλο να σου πει ευχαριστα ο γιατρος οτι την κορη θα την εχεις συντομα στην αγκαλια σου!!

Ευχαριστω Μαρακι....τελικα ολα καλα....

Καλα που μας δινεται και καμια συμβουλη γιατι ελεγα μολις γεννησω να πλακωθω σε σκολατοειδη...μαλλον δεν ειναι πολυ καλη ιδεα για τη μπουμπου!!!Μεγια τα ψωνακια...

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...