Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια! Liana, fangri, christina_mak και may, συγχαρητήρια! να σας ζήσουν τα νινάκια σας! Με το καλό να βγείτε και να πάτε στα σπίτια σας όλοι μαζί!Μόνο το δικό μου αγοράκι έμεινε στην αναμονή, μαζί με δύο κοριτσάκια! Πήγα χθες και το είδα στο γιατρό, είναι πολύ καλά, έχει κατέβει λίγο αλλά έχει καόμη δρόμο. Θα ξαναπάω την άλλη βδομάδα, θα σας πω τα νέα

Χριστινακι μου πλησιαζεις και εσυ!!!!3 μεινατε πια!!!!θα παρει μετα αλλο καφε σειρα για γεννητουρια!!!

Εμεις καλα ειμαστε αλλα νυσταζω λεμε τρελα....το μπεμπακι ξυπναει το βραδυ στις 1 και στις 5 για μαμ και μεχρι να ταισεις -ρευτεις - αλλαξεις ,δεν προλαβαινεις να κοιμηθεις ...και το πρωι 7 η ωρα ειμαστε στο ποδι να ετοιμασω και τον μεγαλο για παιδικο...καταρρεωωωωω..

Το μεγαλο μου αγορακι εχει βηχα αλλα ειναι σχετικα καλα και τα παει ανελπιστα καλα με τον αδελφο του...τελικα δεν ηταν τοσο τραγικα οσο περιμενα...δεν ξερω βεβαια τι μου επιφυλασσει το μελλον..

Ευακι οτι ζουμε ολες μας μια παρομοια κατασταση μας δενει και μας βοηθαει πολυ ..ειναι πολυτιμο που εχουμε η μια την συμβουλη της αλλης ...

Ελπιζω να ειστε οοοοολες καλα....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα κοριτσια !!!!!!

Ειστε καλα ??? Εγω ζοριζομαι λιγο.... ποναει που και που η μεση μου και η κοιλιτσα μου !!! Εχω και κατι τσιτιες τη μια δεξια και την αλλη αριστερα στην κοιλια.

Το απογευμα εχω γιατρο!!!! και θα μπω να σας πω τι μου ειπε !

Πολυ μοναξια παντως στο καφε κοριτσακια μου !!! Μαλλον οταν θα γεννησω κι εγω, πρωτα ο Θεος, δεν θα προλαβαινω να μπω καθολου.

Αααα ξεχασα να σας πω οτι απο την ωρα που ειδα τη λιστα εχω αγχωθει απιστευτα !!!! Μ΄εχει πιασει φοβος για τη γεννα. Θ κανω καισαρικη με ραχιαια ναρκωση.... Εχει γεννησει καμια κοπελα απο εσας ετσι να μου τι γινεται να ξερω ?? Καλημερα σε ολες, φιλακια πολλα !!!!!!!!!

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάρες!!!

Στα πεταχτά μπήκα...ο γελαστός κοιμάται μετά το μπάνιο....Χθες βράδυ ο καημένος ήταν τόσο καλός....μάλλον δεν είχε πονάκια το μανάρι μου....

Άννα, κι εγώ κάθε φορά που τον βλέπω να πονάει σκέφτομαι τι έφαγα....να μην ξαναφάω....Δεν αντέχω να τον βλέπω να πονάει, λέμε....

Εύα, με συγκίνησαν τα λόγια σου! Κι εγώ νιώθω ότι έχω κάποιον να με κατλάβει....

Λίτσα, εγώ γέννησα με καισαρική και ραχιαία επισκληρίδιο...μη μασάς, τίποτα δεν είναι! Άσε που θα 'την ακούσεις' με το φάρμακο!!! :) χε,χε!!!

Μαριαεφάκο μου, έχεις πμ,

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κοριτσια γεννησα χθες με φτ τη μπεμπα μας 3440 και ειμαστε καλα.τα υπολοιπα απο το σπιτι σας φιλω

Να σας ζηηηηηηηηηηηησει.........να ειναι υγιης και χανογελαστη!!!!!!!!Σου ευχομαι απο 'δω και μπρος να την κρατας αγκαλιτσα και να εισαι τρισευτυχισμενη...........:-D:-D:-D

Επιτελους αλλο ενα κοριτσακι ηρθε στο καφε μας.....:P

1a0fd6e0b8.png

καλημέρα κορίτσια! Liana, fangri, christina_mak και may, συγχαρητήρια! να σας ζήσουν τα νινάκια σας! Με το καλό να βγείτε και να πάτε στα σπίτια σας όλοι μαζί!Μόνο το δικό μου αγοράκι έμεινε στην αναμονή, μαζί με δύο κοριτσάκια! Πήγα χθες και το είδα στο γιατρό, είναι πολύ καλά, έχει κατέβει λίγο αλλά έχει καόμη δρόμο. Θα ξαναπάω την άλλη βδομάδα, θα σας πω τα νέα

Χριστινα ελα τον φαγαμε κι εμεις τον γαιδαρο....για να δουμε τι θα σου πει την αλλη βδομαδα ο doctor....!

1a0fd6e0b8.png

Barbie μην αγχωνεσαι καθολου...ολα θα ειναι τελεια,λιγο υπομονη ακομα και θα εχουμε κι εμεις τα νινακια μας αγκαλιτσα!Αυριο εχω ραντεβου με το γιατρο μου για τα τελευταια πραγματακια....κ ειμαι ξετρελαμενη,ενταξει αγχωνομαι και καποιες στιγμες αλλα το ξεπερναω διαβαζοντας τις ευτυχισμενες στιγμες που ζουν οι φιλες μας με τα μωρακια τους !!!!!!

Σιγουρα θα εχει και δυσκολιες αλλα θα ζουμε το θαυμα!!!!!!!!!

Αννετακι μουφανταζομαι ποσο δυσκολο ειναι να βλεπεις το ζουζουνι σου να ποναει και να προσπαθεις να το παρηγορησεις....η παιδιατρος δεν σου προτεινει τροφες που να μην το ενοχλουν?δεν ξερω κι ολας...

Βικυ μου τρελα γελια πρεπει να 'κανες με το συντριβανι.....χαχαχαχαχα :tongue:

Ευακι μου ποσο δικιο εχεις με αυτα που γραφεις...ποσες και ποσες φορες δεν ενιωσα παρηγορια και στηριξη

μεσα απο το καφε μας κι εγω σας ευχαριστω καθεμια ξεχωριστα.....φιλακια σε ολες και στα μπουμπουκια σας!!!!!!

Ευακι θελω κι εγω να δω τον μπεμπη σου.....θα μου στειλεις φωτο????

1a0fd6e0b8.png

Μολις γυρισαμε απο βολτουλα! ο μπεμπης κυριος!θηλασαμε κ μεσα στο αμαξι μια χαρα!!

καναμε κ αγορες.....

η καισαρικη barbie μου τιποτα δεν ειναι να περπατησεις οσο γινεται πιο γρηγορα κ η αναρρωση ειναι ευκολη οπως λεει κ η φιλεναδα μου με τις 3 καισαρικες!

νικακι κ χριστινα ποσο εμεινε να χαρειτε την κοιλιτσα σας γιατι εγω βλεπω κοιλιτσα κ ζηλευω λεμε!!!

η πλατη μου λιγο καλυτερα ειναι α και εκοψα τις σοκολατες (ε ετρωγα μια την ημερα) κ τα πορτοκαλια κ ειναι καλυτερα ο κος πιπιλας μου-ναι την πιπιλα την υοθετησαμε- ευτυχως.

ιωαννα μου κ εγω μια απο τα ιδια θηλασμος στις 12 μπουκαλι στις 3 που κοιμαμε ορθια 6 θηλασμος 7 την Εφη.

ευτυχως η Εφη ειναι καλα καλα φτου φτου!

με το διαβασμα καπως καλυτερα την βαζω αμεσως μετα το σχολειο κ κατι γινεται...

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα

πωπω ερημιες....εμεις ειμαστε καλα ...ο χρηστακος εχει ελαχιστο βηχα , ο μικρουλης παραμενει ενα ησυχο μωρακι οποτε οοοοολα καλα...να κοιμομασταν και λιγο καλα θα ηταν ....αχ μαριαεφη μου πως με νοιωθεις ....οι μαυροι κυκλοι φτανουν πλεον στο πατωμα...

Νικακι μου περιμενουμε νεα σου απο τον γιατρο!!!εφτασε και η δικη σου ωρα!!!!

Λιτσα και εγω με ραχιιαια επισκληριδιο γεννησα ..οοοοολα καλα μην αγχωνεσαι !!!!

Πολλα φιλακιαααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημεεεραααα κοριτσακιααααα......

αχ τι βροχη ειναι αυτη σημερα????πω πω δεν εχει σταματησει καθολου,θελω να βγω να παρω λιγο κρεας και το σκεφτομαι...μη φαω καμια γλιστρα!!!!:mrgreen:

Ιωαννα μια χαρα ο μπεμπουλης σου μπραβο...οσο για τους μαυρους κυκλους φανταζομαι οτι σε καμια βδομαδα θα τους εχω κι εγω χαχα......

Μαρακι μεγια τα ψωνακια...τι πηρατε???καλε τις σοκολατες και τα πορτοκαλια γιατι τα εκοψες?????

Ελπιζω τις επομενες μερες να μην ποναει καθολου η μεση και να το 'χεις ξεχασει....το κρητικακι σου μια χαρα εεεε???θηλαζει και στο αμαξι super!!!!!!!!!!

Εγω περιμενω το ραντεβου με το γιατρο μου σημερα..για να δουμε τι θα μας πει........μεγαλωσε η μπουμπου μας?????

1a0fd6e0b8.png

Ιωαννα μου ο βηχας μηπως ειναι αλλεργικος??

καλα κυκλους δεν εχω ακομη ολοι λενε οτι με ανανεωσε η γεννα!! ντοινγκ!!

Νικακι μου τα εκοψα γιατι μαλλον εκει οφειλοταν οι κολικοι! και ειναι καπως καλυτερα ο μικρος!

πηγαμε στο Ηρακλειο να αλλαξουμε ενα δωρακι (ειχε παει η πεθερα μου και της δωσανε στο 6-9 μηνων για 0-3) πηραμε και καινουργιο ατμοσυστημα γιατι το αλλο το εφερα κατω και το εκανα θρυψαλα λεμε ,πηρα και κατι δωρακια που ηθελα και μετα πηγαμε στο jumbo και πηραμε καλτσακια και πιπιλες τι αλλο?!

αληθεια για πειτε μου εχω πιπιλες της mam μεσα στις συσκευασιες τους απο τοτε που ηταν η Εφη μωρο (δεν πηρε καθολου πιπιλα η Εφη) αλλα ρε γμτ περασαν 6 χρονια μηπως δεν ειναι καταλληλες?ειναι αθικτες μεσα στην συσκευασια ....

Νικακι με το καλο να σου πει ευχαριστα ο γιατρος οτι την κορη θα την εχεις συντομα στην αγκαλια σου!!

Καλημερα σε ολες !!!!!!!!!!!!

Λοιπον πηγα χθες στο γιατρο, μου εκανε υπερηχο και του ειπα για τα πονακια !!!!!!

Θα με βλεπει ανα 2 ημερες και βλεπουμε. Ισως χρειαστει να με βαλει νωριτερα ειπε. Επομενο ραντεβου αυριο πρωι. Απο τη μια φοβαμαι κι απο την αλλη θελω να δω το μωρακι μου. Σημερα ειμαι 38w kai 2d. Δεν θεωρειται τελειομηνο ακομα και σημερα να γεννουσα??????

Καλημερα, φιλακια σε ολες !!!!!!!!!

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

barbie μου φυσικα κ ειναι τελειωμηνο!

απλα ακομα κ μια ωρα περισσοτερο να μεινει μεσα θεωρειτε και ειναι καλυτερο!

μην ανυσηχεις αν εβλεπε κατι ο γιατρος δεν θα το ρισκαρε θα σε εβαζε και σημερα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...