Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Ιωαννα μου τοσα πολλα??μακαρι να παρω κ 500 λεω εγω.....

το σιροπακι που λες το παιρνεις απο φαρμακειο???

εγω ελεγα αν υπαρχει κατι να πιω εγω κ να περασει στο γαλα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριαεφη μου απο το φαρμακειο το ειχα παρει.η παιδιατρος μου το ειχε προτεινει . τοτε θυμαμαι επειδη δεν θηλαζα αποκλειστικα εβαζα την δοση απο το σιροπι στο βραδυνο γαλα που εδινα στο μωρο .πραγματικα πολυ καλο . αν δεις και στο Parents το εχουν παρει και αλλοι γονεις με πολυ καλα αποτελεσματα...

τι να γινεται το λιανακι ???να γεννησε??αχ το κοριτσακι μας ανυπομονουσε τοσο πολυ να παρει τον μπεμπη της αγκαλιτσα!!!!!λετε να τον εχει αγκαλιτσα τωρα??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

τι να γινεται το λιανακι ???να γεννησε??αχ το κοριτσακι μας ανυπομονουσε τοσο πολυ να παρει τον μπεμπη της αγκαλιτσα!!!!!λετε να τον εχει αγκαλιτσα τωρα??

Κανένα νέο από Λιανάκι ακόμη, κορίτσια.Περιμένω μήνυμα, εντάξει είναι και πρόκληση δεν εξελίσσεται και άμεσα...Ουφ!:rolleyes::rolleyes:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

κοριτσακια μουυυυυυυυυυυ σημερα δεν προλαβαινωωωωωωωω λεμε...ο μπεμπης θελει να εχει την μανουλιτσα του αποκλειστικα...ουτε τουαλετα δεν μπορω να παω...και τον πηρα μαζι χαχαχχα

μας εχει γινει πολυ δυσκολος στον υπνο...τουλαχιστον 1 ωρα μεχρι να τον παρει...γυμνασια μας κανει ο σκατουλης μας!αλλα χαλαλι του, μονο εμετουλη να μη κανει και ας με εχει και στο ενα ποδι...τωρα κοιμαται με τον μπαμπακα αγκαλιτσα και βρηκα ευκαιρια να μπω να δω τι εγινε με το λιανακι μας!!

κοπελαρα μου ευχομαι αυτη την ωρα να κρατας το αγγελουδι σου αγκαλιτσα και να λιωνεις απο αγαπη!!!

ευαααααα, καλε τι μωλακι ειναι αυτο?φτου φτου σκορδα...τι χειλακια...τι μαγουλακια...αχου τον μωρε...αχ ποτε θα του τα ρουφηξεις δεν ξερω...σε κοβω απο στιγμη σε στιγμη χαχαχα

παντως φιλεναδα...κουκι κι εσκασε ο γιοκας σου...ο συζυγος φιλικη συμμετοχη!!!

να ειστε καλα κοριτσαρα μου...σιδερενιοι!!!

ελενακι μια μερα εμεινε...και θα τα εχεις ξεχασει ολα!!!

προσπαθησε να ξεκουραστεις σημερα για να εχεις δυναμεις αυριο να χαζευεις με τις ωρες το νινακι σου!!!με το καλο κουκλα μου...καλη λευτερια...αυριο θα εισαι η πιο ευτυχισμενη γυναικα του πλανητη!!!

μπαρμπι μου καλομελετα κι ερχετε το τζουτζουκακι...αυτη η εβδομαδα θα εχει πολλα νεογεννητα και λεχωνιτσες...με το καλο κοκονες μου!!!

μαριαεφη μου γρηγορα να απαλλαγειτε απτους κολικους καλη μου...πινε χαμομηλακι γλυκανισου να καταπραυνει τον κρητικακο μας!

απεφυγε τα πορτοκαλια και τις σοκολατες (ετσι μας ειχαν πει στο μεαιυτηριο...η παιδιατρος μας ομως δεν το δεχεται) προληπτικα ομως εγω αποφευγω τα πορτοκαλια...μονο τα πορτοκαλια ομως...τις σοκολατες τις εχω τσακισει χιχιχι αν δεν παθω διαβητη τωρα δεν θα παθω ποτε (φτου κακα)

ουφ (βαθεια ανασα) και ειχα ανησυχισει με το μουδιασμα αλλα ενταξει τωρα...και απο βαρη τελος...η δουλεία του συζυγου και της μητρως μου συνεχιζονται!!!

βικακι μου, τι κανετε φιλεναδα?αγκαλιτσες φιλακια και χαδακια ε?

μια απτα ιδια!!!

εμεις εχθες ειπιαμε απτο δεξι τζιτζακι...το αριστερο δεν το εδωσα γιατι μας το πληγωσε λιγο το θυλαστρο...τελικα ποιο φαρμακειο στο κεντρο νοικιαζει τα νοσοκομειακα?

μαρουσκακι μου γλυκο, χαιρομαι που ξεκουραζεσαι καμαρι μου!

ειδες τα αγορακια σου τι καλα παιδακια που ειναι και δεν κουραζουν την μανουλα?

αφου σε αγαπαν και σε λατρευουν βρε!!!αντε τριτη αυριο...δεν θελω παραταση οκ???χαχαχα

ηλιαννα μου καλε τι αντρακλας ειναι αυτος!!φτου φτου μη τον βασκανω!!!

καλε σε λιγο θα θελετε και γυναικα χεχεχε

αντε κοριτσομανουλες αρχιστε τα ντελιβερι...περιμενουν οι γαμπροι!!!!!!

νικακι μου καλο, χριστινακια, ιωαννα μου και αν ξεχασα καμια να με συμπαθατε...σας φιλω γλυκα γλυκα γλυκα ολες..ολες ολες ολες...εσας τα νινακια σας και τα κοιλουμπακια σας!!!

αααααααχ παω να φαω την σουπιτσα μου για να κατεβαζω γαλα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Κανένα νέο από Λιανάκι ακόμη, κορίτσια.Περιμένω μήνυμα, εντάξει είναι και πρόκληση δεν εξελίσσεται και άμεσα...Ουφ!:rolleyes::rolleyes:

πουλι μου τι κανεις?

ελπιζω να ελευθερωθει γρηγορα το κοριτσι μας!!!

θα μπαινω κι εγω οσο μπορω για νεοτερα γιατι ο υιος μου μου εχει βγαλει το λαδι...το αγορι μουυυυυυυυυυυ!!!τον αγαπωωωωωωωω...τον λατρευωωωωωωωωω!!!αααααααααααααααχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παω να μασαμπουκιασω χαχαχα

IB5Vp2.png

ε ξεχασα να αναφερω πως αρχισαμε να βρεχουμε τα ρουχακια μας απτα τσισα...οποτε πανουλες Νο 2 ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

IB5Vp2.png

Βρε τσίρκο, πού τον είδες το γιο της Εύας κι εγώ κοιμάμαι???Κορίτσια, από το πρωί που πήγα γραφείο και περπάτησα έχω κάτι ελάχιστα ροζ...ρε κάνει πλάκα να μας την κάνει τη δουλειά το σγουμπάκι...όχι τίποτε άλλο, πρέπει να είμαι και σπίτι να ενημερώσω για Λιάνα. :D:D:D:D:D

Μαρή Λιάνα....τον χώνεψες το μπέμπη τελικά, τι έγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλησπερα,ειμαι ο αντρας της Λιανας η οποια μου ζητησε να σας ενημερωσω οτι,πριν λιγο εφερε στον κοσμο εναν υγιεστατο αντρακλα με καισαρικη τομη βαρους 3,770 kg.Περισοτερες πληροφοριες με την αφιξη τους στο σπιτι.

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

α ανετ μου σε ειδα στον υπνο μου χτες σε παρηγορουσα για κατι αλλα δεν θυμαμαι τι .........

καλο κι ευλογημενο το ονειρο μαρακι μου!!!

με εχεις εννοια μωρε???αχ καλη μου!

πολλα φιλακια σας στελνω και πολλες ζεστες αγκαλιτσες!

Βρε τσίρκο, πού τον είδες το γιο της Εύας κι εγώ κοιμάμαι???Κορίτσια, από το πρωί που πήγα γραφείο και περπάτησα έχω κάτι ελάχιστα ροζ...ρε κάνει πλάκα να μας την κάνει τη δουλειά το σγουμπάκι...όχι τίποτε άλλο, πρέπει να είμαι και σπίτι να ενημερώσω για Λιάνα. :D:D:D:D:D

Μαρή Λιάνα....τον χώνεψες το μπέμπη τελικά, τι έγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??

σε μειλ μουαχαχχαχαχαχα

ροζ δεν ηθελες?παρτα χαχαχχα

αντε βλεπω ακομα ενα τριτιατικο μωρο μαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

με το καλο αγαπη!!!

Καλησπερα,ειμαι ο αντρας της Λιανας η οποια μου ζητησε να σας ενημερωσω οτι,πριν λιγο εφερε στον κοσμο εναν υγιεστατο αντρακλα με καισαρικη τομη βαρους 3,770 kg.Περισοτερες πληροφοριες με την αφιξη τους στο σπιτι.

αχ λιανα μου να σας ζησει ο παιδαρος!!!

να ειναι γερος γερος γερος καλοτυχος κι ευλογημενος!!!

λοιπον...τωρα ζεις τον απολυτο ΕΡΩΤΑ!!!!!!!!!!!

IB5Vp2.png

Lianaki, να σας ζήσει ο τυραννιάρης άντρακλας!Να είναι γερός, τυχερός στη ζωή του και ευτυχισμένος!Περιμένουμε νεάκια μετά την επιστροφή σας σπιτάκι!Ήρθε επιτέλους να φωτίσει τη ζωή σας:D:D:D:D Πάω για τη λίστα!Α, και όχι, εγώ δεν γέννησα, χαχαχα!

1).christina_mak-αγοράκι-ΙΑΣΩ-καισαρική-(25.01.11)

2). may23-κοριτσάκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 25.01.11)

3).kxristina-αγοράκι-ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

4). Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 04.02.11)

5). Barbie-babies-κοριτσάκι-ΧΑΝΙΑ-καισαρική κατά τις 04.02.11

6).Νικάκι-κοριτσάκι (ΠΗΤ 22.02.11) ΓΑΙΑ καισαρική κατά τις 05.02.11

1). Mariaefi-Γέννησε-11.12.10 καισαρική-3020γρ, 50 εκ-αγοράκι-36ηβδ 4μέρες

2). Ηλιάννα-Γέννησε-11.12.10 φυσιολογικά-2800γρ,50εκ-αγοράκι

3).Jenny-Γέννησε-16.12.10 φυσιολογικά-2520γρ, 47 εκ-κοριτσάκι-37η βδ

4). leukouli2010-Γέννησε-21.12.10 καισαρική-2790γρ-αγοράκι

5). vasdeli-Γέννησε-03.01.11 καισαρική-3700γρ, 52 εκ-αγοράκι-39η βδ

6). Αννέτ-Γέννησε-07.01.11-καισαρική-2640γρ, 49 εκ- αγοράκι-39η βδ 4 ημέρες

7). evagpf-Γέννησε-09.01.11-φυσιολογικά-3330 γρ, 53 εκ-αγοράκι-38η βδ 5ημέρες

8 ).Joa-Γέννησε-11.01.11-καισαρική-3200 γρ, 50 εκ-αγοράκι-38η βδ 3 ημέρες

9). Stellinula-Γέννησε-20.01.11-καισαρική-3450γρ-αγοράκι-38η βδ 6ημέρες

10). Liana87-Γέννησε-24.01.11-καισαρική-3770 γρ-αγοράκι-40η βδ 1 ημέρα

Και πρωταθλητής σε βάρος και σε... καθυστέρηση βγαίνει ο μπέμπαρος της Λιάνας μας, χαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...