Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

κοριτσια μη με μαλωσετε, αν σας αγχωσα...

δε γεννησα ακομα...

αλλα ειμαι τοσο χαλια σωματικα 2 μερες που δε μπορω να κουνηθω και

ουτε ορεξη ειχα ουτε τιποτα..

βγαζω παρα πολλα υγρα, σα να μου φευγουν τα ουρα,

η κοιλια μου ειναι πετρωμενη συνεχως, και με ποναει τοσο η μεση μου

που δε μπορω να παω ουτε τουαλετα!

μαζι με τα σωματικα, παει και η ψυχολογια επιασε πατο..:(

ομως ακομα τιποτα...

αν σημερα κ αυριο δεν εχω νεα,

θα μπω τη τριτη με προκληση,

θα παω αυριο στο γιατρο να κανονισουμε τα διαδικαστικα..

διαβασα τα νεακια σας και χαιρομαι που ολες ειστε καλα!!

ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΕΛΛΙΝΟΜΩΡΟ!!!!

και καλωςμας ηρθε και η barbie!!!

με το καλο!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια μου!!!! Μου αρεσει πολυ που ολες σας ειστε υπερ του θηλασμου !!!! Και εγω το ιδιο ειμαι !!! Θελω μονο να σας ρωτησω κατι. Οταν γεννησα το γιο μου πριν 14 χρονια, ημουν βεβαια μικρη 20 χρονων, τον θηλασα μονο 25 μερες γιατι μου ειχε πληγωσει το στηθος εσωτερικα και μια μερα εκανε εμετο αιμα !!!!!!!!! Μετα χρησιμοποιησα θηλαστρο ωσπου κοπηκε απο μονο του.

Ηθελα να σας ρωτησω εσεις που ξερετε καλυτερα γιατι εγω δεν θυμαμαι και ειναι σαν να ειναι το πρωτο μου, μηπως να χρησιμοποιησω απο την αρχη ψευδοθηλες ή να προσπαθησω ετσι κι αν ποναω να βαλω ???? Εσεις τι λετε ????

Καλημέρα!

Φοράω τον γελαστό στο μάρσιππο , κοιμάται και γράφω για λίγο.....

Barbie, καλές είναι οι ψευδοθηλές αλλά γνώμη μου είναι να τις χρησιμοποιήσεις μόνο αν παρουσιαστεί πρόβλημα γιατί ενδέχεται να πάθει το μωρό σύγχιση θηλών αν τις βάλεις από την αρχή και δεν έλθει σε επαφή με την θηλή.

Ελένη, υπομονή κορίτσι μου....πλησιάζεις!

Μαρούσκα, πολύ καλύτερα διαβάζω,ε;:P

Εμείς είμαστε πολύ καλά. Χθες μετά το μπανάκι κοιμήθηκε ο μπέμπης από τις 11 ώς τις 3.00 τα χαράματα. Θήλασε και ξαναξύπνησε στις 6.00 και κοιμήθηκε ξανά μέχρι τις 8 το πρωί.

Μια χαρά, Δόξα τω Θεώ....αν δεν ήταν ήσυχο παιδάκι δεν ξέρω κι εγώ πώς θα τα έφερνα βόλτα!

Η Λιάνα γεννάει αύριο, ε;

Ρε κορίτσια εσείς που γεννήσατε...πως είστε από αίμα; Εγώ αρχικά δεν είχα σχεδόν καθόλου και τώρα έχω αρκετό....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια.Είμαι πολύ καλύτερα λόγω του καλού ύπνου και μιας γλυκιάς μανούλας που μ' έκανε και γέλασα...Σ' ευχαριστώ, μωρουλίνι μου.Ξέρεις εσύ!;)

Κάτι μου λέει ότι η Ελένη χάθηκε για έναν υπέροχο λόγο!Γέννησε λέω εγώ.Λέτε και το Λιανάκι μας??

χαιρομαι που εισαι καλυτερα και ακομα περισσοτερο που ξεκουραστηκες κοριτσαρα μου!

εντε αυριο δευτερα...καθημερινη...remember??

σαγαπω και σε λατρευω!!!!!!!:tongue:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια !!!!

fangri μου χαιρομαι που εισαι καλυτερα !!! και σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου !!!! Θυμασαι τι ψευδοθηλες ειχες παρει ??? ( τι μαρκα και τι υλικο ).

ααα και τι μπιμπερο χρησιμοποιησατε??? Ηρθε χθες μια γειτονισσα και μου ειπε για τα ΄΄ ντοκτορ μπραουν ΄΄΄. Τα ξερετε??? Ευχαριστω, φιλακια σε ολες και να περασετε μια τελεια Κυριακη.

καλησπερα μπαρμπι μου, μην αγχωνεσαι απο τωρα για τον θηλασμο...μπορει και να μην εχεις κανενα απολυτως προβλημα...εγω εχω παρει της κικο λλα δεν βολεψαν καθολου ουτε εμενα ουτε τον αντρακο μου!

καλη κυριακη και ακομα καλυτερη εβδομαδα!!!

κοριτσια μη με μαλωσετε, αν σας αγχωσα...

δε γεννησα ακομα...

μαζι με τα σωματικα, παει και η ψυχολογια επιασε πατο..:(

ομως ακομα τιποτα...

αν σημερα κ αυριο δεν εχω νεα,

θα μπω τη τριτη με προκληση,

θα παω αυριο στο γιατρο να κανονισουμε τα διαδικαστικα..

διαβασα τα νεακια σας και χαιρομαι που ολες ειστε καλα!!

ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΕΛΛΙΝΟΜΩΡΟ!!!!

και καλωςμας ηρθε και η barbie!!!

με το καλο!!!!

υπομονη ελενακι μου, 2 μερες το πολυ μεινανε...αν μπορεις κοιμησου οσο περοσσοτερο γινεται...και δεν θα σκεφτεσαι και θα γεμισεις μπαταριες για την μεγαλη μερα!

μια μεγααααααααλη αγκαλιτσα για σενα και την κοιλουμπιτσα σου!

Καλημέρα!

Barbie, καλές είναι οι ψευδοθηλές αλλά γνώμη μου είναι να τις χρησιμοποιήσεις μόνο αν παρουσιαστεί πρόβλημα γιατί ενδέχεται να πάθει το μωρό σύγχιση θηλών αν τις βάλεις από την αρχή και δεν έλθει σε επαφή με την θηλή.

Ελένη, υπομονή κορίτσι μου....πλησιάζεις!

Μαρούσκα, πολύ καλύτερα διαβάζω,ε;:P

Εμείς είμαστε πολύ καλά. Χθες μετά το μπανάκι κοιμήθηκε ο μπέμπης από τις 11 ώς τις 3.00 τα χαράματα. Θήλασε και ξαναξύπνησε στις 6.00 και κοιμήθηκε ξανά μέχρι τις 8 το πρωί.

Μια χαρά, Δόξα τω Θεώ....αν δεν ήταν ήσυχο παιδάκι δεν ξέρω κι εγώ πώς θα τα έφερνα βόλτα!

Η Λιάνα γεννάει αύριο, ε;

Ρε κορίτσια εσείς που γεννήσατε...πως είστε από αίμα; Εγώ αρχικά δεν είχα σχεδόν καθόλου και τώρα έχω αρκετό....

πολυ καλος ο γελαστουλης φιλαρακος μας!!!μπραβο το αγορι μας!

να του δωσεις πολλα γλυκα φιλακια!!!

εμεις εχθες απολαυσαμε το μπανακι μας παρα την πεινα μας!!!

μετα φαγαμε και νανιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εως τις 2!!!

γενναει αυριο το λιανακι (με το καλο κουκλιτσα μου)

λες να γεννησει και το μαρουσκακι μας???

διπλες χαρες!!!

απο αιμα εμεις καλα κραταμε...αλλες φορες καφετι κι αλλες κοκκινο της φωτιας...αλλα εχθες εκανα μια χαζομαρα...ηθελα να κανω την βιονικη μανουλα και σηκωσα το μπανιερακι οπως ητανε με τα νερα και πονεσα λιγακι χαμηλα στην κοιλια...ο αντρας μου παραλιγο να με δειρει...ουφ...

και ο υπνος δεν ηταν ο καλυτερος..κατι τραβηγματακια κατι πονακια...ελπιζω να μην εκανα καμια ζημια

επισης ρε κοριτσαρες μου...στο σημειο της εγχειρησης ειμαι ελαφρως μουδιασμενη...απτην αρχη αυτο και οποτε μιλαω με την γιατρο μου ολο ξεχναω να της το αναφερω...καμια με μουδιασμα σπτην καισαρικη?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

may μην ανχωνεσαι!! αν δεν γεννησεις μεχρι αυριο ραντεβου τριτη πρωι στο ιασω!!!!!!!! εγω θα ειμαι εκει απο τις 5!!

fangri μου χαιρομαι που εισαι καλυτερα!!! λιιιγη υπομονη ακομα κ που θα παει θα σκασουν μυτη!!!...οχι γλυκια μου δεν εχω αλλο παιδακι δεν ειχε καλη εκβαση..

λιανακι?? εχουμε κανενα ευχαριστο???

φιλια σε οοολα τα κοριτσακια

annete

χαιρομαι που εισαι καλυτερα και ακομα περισσοτερο που ξεκουραστηκες κοριτσαρα μου!

εντε αυριο δευτερα...καθημερινη...remember??

σαγαπω και σε λατρευω!!!!!!!

Αχ, άτιμο εσύ! Ο Γιώργος λέει την Τρίτη θα γεννήσω γιατί όλοι Τρίτη γεννήθηκαν :rolleyes::rolleyes: Κοντός ψαλμός αλληλούια!Τέτοια τυράννια να μην ξαναπεράσω κι ας γεννήσω και το φεβρουάριο!Α, ο νονός σας είναι εντελώς νούμερο, ό, τι πρέπει με εσάς κουμπάρους!:tongue::tongue::tongue:

vasdeli

Καλημέρα!

Βικάκι, όχι μόνο γελαστούλης αλλά και υπάκουο και ήσυχο αγοράκι ο γιος σου!Τυχεράκια!!:D:D:D:D

may23

μαζι με τα σωματικα, παει και η ψυχολογια επιασε πατο..

ομως ακομα τιποτα...

Αχ, μια από τα ίδια κι εσύ...Πουλάκι μου, 2 μερούλες στη χειρότερη μείνανε...Κράτα γερά!Έρχεται η μπουμπού η τυραννιάρα!

Barbie-babies

fangri μου χαιρομαι που εισαι καλυτερα !!! και σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου !!!! Θυμασαι τι ψευδοθηλες ειχες παρει ??? ( τι μαρκα και τι υλικο ).

ααα και τι μπιμπερο χρησιμοποιησατε??? Ηρθε χθες μια γειτονισσα και μου ειπε για τα ΄΄ ντοκτορ μπραουν ΄΄΄. Τα ξερετε??? Ευχαριστω, φιλακια σε ολες και να περασετε μια τελεια Κυριακη.

Μπάρμπι μου, της nuk είναι οι ψευδοθηλές, από σιλικόνη.Αλλά όπως σου έγραψα και πριν, κάτσε να δεις πώς θα αντιδράσει η μικρή...Μην τις πάρεις άδικα.Όσο για τη σύγχιση θηλών που λες, Βικάκι, με 2-3 μέρες δε νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα.Εμένα ο Φανούλης δεν παρουσίασε τίποτα, μετά ξαναθήλασε κανονικά. Για μπιμπερό δεν ξέρω να σου πω, γιατί τα πρώτα που πήρα ήταν όταν ο μεγάλος ήταν 7 μηνών...ως τότε τζιτζί κι Άγιος ο Θεός!

Το Λιανάκι θα μου στείλει μήνυμα αύριο, οπότε ενημερώνω άμεσα.Λιστοκράτωρ νούμερο 2 σε δράση:tongue::tongue::tongue::tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

κουκλιτσες μου καλησπερα τι κανετε???χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε...τι μου κανετε???να ζησουν τα μωρακια σε οσες εχουν γεννησει και με το καλο στις κοιλιτσες του καφε μας....εμεις ειμαστε καλα θηλαζουμε παρα πολυ και την προηγουμενη βδομαδα περασαμε ενα αλμα που μας ''πηδηξε''κανονικα...!:oops:..κατα τα αλλα ολα καλα ο μικρος εχει φτασει αισιως τα 6800ναι ναι καλα διαβασατε και τους 56π..ειμαστε κοντοχοντροι:tongue::tongue:....

Καλησπέρα σε όλες τις μανουλομανίτσες!!!

κι εγω βρε κουκλα μου...η αληθεια ειναι πως η γυναικα δεν θυμοταν αν δινω στηθος η μπουκαλι κι ετσι τα 140 γρ που πηρε σε 1 εβδομαδα της φανηκαν λιγα...ακομα 5 μερες και ελπιζω το επομενο ζυγισμα να δειξει πως δεν εχουμε αναγκη ξενο γαλα αλλα μας καλυπτει το μαμισιο

απλα μου ειπε να του δινω εως 120 γρ γιατι δεν χορταινει αν ρουφαει τα χερακια του μετα...(εγω φοβαμαι να του δωσω παραπανω μη μου κανει εμετο...φοβηθηκε το ματι μου...αφηστε που πνιγεται απτη ξελιγωμαρα να φαει...

και σε γωνια 45 μοιρων στο ταισμα με το μπιμπερο...ουφ αντε να μαθουν κι αυτα να τρωνε να μη καρδιοχτυπαμε

Το ότι τρώει τα χέρια του δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι πεινάει, η δικιά μου το κάνει όταν θέλει να κάνει κακάκια ή να αεριστεί και όταν έχει πονάκια...άν την έβαζα κάθε φορά στο στήθος όταν έχει κολικούς δεν θα είχε μείνει θηλή ούτε για δείγμα...

την βαζεις πριν τον θηλασμο?

εγω οταν την χρησιμοποιω πλενω στηθος καλα...την απλωνω...τραβαω με το θηλαστρο και μετα ξαναπλενω...στον απευθειας θηλασμο δεν ειχα καταλαβει διαφορα...τωρα αμα τον καταφερω και βυζοπιαστει δεν με νοιαζει ουτε πονος ουτε τιποτα...μονο να βλεπω πως γεμιζει το στοματακι του γαλατακι και καταπινει...και αυτο που μας τρεχει μας εχει πασαλειψει (μαγουλακια, σαγονακι, μυτουλα...λαιμακι ολα μουσκεμα...και εννοειται πως θελουμε αυτοματως αλλαγη φορμακι χαχαχα

Την βάζω μετά από κάθε θηλασμό...Μην πλένεις πολύ συχνά το στήθος σου μια φορά μόνο την ημέρα γιατί το νερό ξεραίνει την περιοχή, καλύτερα να το καθαρίζεις με το ίδιο το γαλατάκι που έχει τρέξει...άσε κι εμείς γινόμαστε μούσκεμα ειδικά εάν δεν μπορεί να πιάσει κάθεται και γλύφει σαν τα σκυλάκια αυτό που τρέχει...

Jennnaki μου στο λητω οι μαιες έλεγαν γαζουλες με αλατονερο για 10 λεπτά

Και μόνο που το είπες ανατρίχιασα!!!!Πρέπει να τσούζει πολύ αυτό...

Καλησπερα κοριτσια μου!!!! Μου αρεσει πολυ που ολες σας ειστε υπερ του θηλασμου !!!! Και εγω το ιδιο ειμαι !!! Θελω μονο να σας ρωτησω κατι. Οταν γεννησα το γιο μου πριν 14 χρονια, ημουν βεβαια μικρη 20 χρονων, τον θηλασα μονο 25 μερες γιατι μου ειχε πληγωσει το στηθος εσωτερικα και μια μερα εκανε εμετο αιμα !!!!!!!!! Μετα χρησιμοποιησα θηλαστρο ωσπου κοπηκε απο μονο του.

Ηθελα να σας ρωτησω εσεις που ξερετε καλυτερα γιατι εγω δεν θυμαμαι και ειναι σαν να ειναι το πρωτο μου, μηπως να χρησιμοποιησω απο την αρχη ψευδοθηλες ή να προσπαθησω ετσι κι αν ποναω να βαλω ???? Εσεις τι λετε ????

Αχ Barbie μου κι εγώ τα ίδια έπαθα χτές, το μωρό έβγαλε γάλα με αίμα...φοβήθηκα πάρα πολύ αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου μέχρι να ξημερώσει και να πάρω τον γιατρό τηλέφωνο ο οποίος μου είπε ότι είναι από το στήθος...Πονάω πολύ εσωτερικά αλλά μου είπε να κάνω υπομονή 10 μέρες και να βάζω μια αλοιφή πρωί βράδυ...

Όσο για τις ψευδοθηλές θέλει πολύ προσοχή, εγώ μέχρι και πρίν 10 μέρες τις χρησιμοποιούσα αλλά η μικρή κουραζόταν και δεν έτρωγε όσο έπρεπε με αποτέλεσμα να μην πάρει το απαραίτητο βάρος και τώρα είμαστε δυό βδομάδες πίσω στο βάρος αλλά και στον θηλασμο, φτού κι από την αρχή που λέμε... Μπορείς όμως να τις βάλεις λίγο στην αρχή μέχρι να βγούν οι θηλές και μετά να τις βγάλεις...

Τι καλό παιδάκι...Ακούς μπέμπα????έτσι κάνουν τα καλά μωράκια...

Κι εγώ στην αρχή είχα ελάχιστο αίμα και κατά περιόδους εμφανιζόταν πολύ έντονα μέχρι και που σταμάτησε τελείως πρίν μια βδομάδα...φαντάζομαι ότι είναι φυσιολογικό, ο γιατρός μου είχε πεί να ανησυχήσω άν γεμίσει μια ολόκληρη σερβιέτα μέσα σε ένα βράδυ ή τελος πάντων σε μικρό χρονικό διάστημα.

κουκλιτσες μου καλησπερα τι κανετε???χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε...τι μου κανετε???να ζησουν τα μωρακια σε οσες εχουν γεννησει και με το καλο στις κοιλιτσες του καφε μας....εμεις ειμαστε καλα θηλαζουμε παρα πολυ και την προηγουμενη βδομαδα περασαμε ενα αλμα που μας ''πηδηξε''κανονικα...!:oops:..κατα τα αλλα ολα καλα ο μικρος εχει φτασει αισιως τα 6800ναι ναι καλα διαβασατε και τους 56π..ειμαστε κοντοχοντροι:tongue::tongue:....

Καλέ τι παίδαρος είναι αυτός???τι το ταίζεις το παιδί???Πάει έχω αρχίσει να πιστεύω ότι εμένα μου δώσανε δείγμα παιδιού...:lol:

Κορίτσια έχω αρχίσει να απελπίζομαι λιγάκι με τον θηλασμό...από την μια αγχώνομαι πάρα πολύ γιατί δεν ελέγχω τι τρώει το μωρό κι από την άλλη ο πόνος δεν παλεύεται με τίποτα...τρέμω κάθε φορά που έρχεται η ώρα του φαγητού και την δώ να τρώει τα χέρια της...Πότε επιτέλους θα αρχίσει να γίνεται απόλαυση?

I3hdp3.png

Καλησπερα κοιλουμπιτσες και καψουρομανουλες....

Λιανακι ...εφτασε η μεγαλη μερααααααα,με το καλο να αγκαλιασεις το μπομπιρακι σου...πως εισαι???

May διαβαζα,διαβαζα και πιστευα πως εχεις μπει να γεννησεις...μας την εσκασες ομως,δεν πειραζει λιγο υπομονη ακομα κι ερχεται :D

Μαρακι μουυυυυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα,ειδες η ξεκουραση...ασε που μπορει να 'χει δικιο ο αντρουλης σου και να 'χουμε εκλπληξεις την Τριτη...για να δουμε,μακαρι Μαρακι μου για να ησυχασεις και να δουμε και τι ειναι το kinderaki σου χαχαχαχα;););)

Barbie χαιρομαι που εισαι κι εσυ καλυτερα.....μεγια και το μαλλι,εγω μονο περιποιηση σκεφτομαι να κανω και χτενισμα!

Αννετακι μου κι εγω καπως ετσι μας βλεπω κ με τα ρουχαλακια και με ολα γιατι ως απειρη δοκιμαζοντας θα τα βρουμε ολα,ελπιζω μονο να μην την ταλαιπωρησουμε πολυ :oops:

τι κανει ο μπιμπικος σου?????

Ηλιαννα καλε τι του δινεις του παιδαρου??????μπραβο εχει γινει ολοκληρο ζουζουνι....τελειαααααααααα!

1a0fd6e0b8.png

Τζεννακι μου τι κανεις????κανε λιγο υπομονη βρε κουκλα μου....μακαρι να 'ξερα να σου δωσω συμβουλες προς το παρον ομως σε θαυμαζω που προσπαθεις τοσο και εισαι τοσο αφοσιωμενη παρολο που πονας....

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Αχ Barbie μου κι εγώ τα ίδια έπαθα χτές, το μωρό έβγαλε γάλα με αίμα...φοβήθηκα πάρα πολύ αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου μέχρι να ξημερώσει και να πάρω τον γιατρό τηλέφωνο ο οποίος μου είπε ότι είναι από το στήθος...Πονάω πολύ εσωτερικά αλλά μου είπε να κάνω υπομονή 10 μέρες και να βάζω μια αλοιφή πρωί βράδυ...

Όσο για τις ψευδοθηλές θέλει πολύ προσοχή, εγώ μέχρι και πρίν 10 μέρες τις χρησιμοποιούσα αλλά η μικρή κουραζόταν και δεν έτρωγε όσο έπρεπε με αποτέλεσμα να μην πάρει το απαραίτητο βάρος και τώρα είμαστε δυό βδομάδες πίσω στο βάρος αλλά και στον θηλασμο, φτού κι από την αρχή που λέμε... Μπορείς όμως να τις βάλεις λίγο στην αρχή μέχρι να βγούν οι θηλές και μετά να τις βγάλεις...

Κορίτσια έχω αρχίσει να απελπίζομαι λιγάκι με τον θηλασμό...από την μια αγχώνομαι πάρα πολύ γιατί δεν ελέγχω τι τρώει το μωρό κι από την άλλη ο πόνος δεν παλεύεται με τίποτα...τρέμω κάθε φορά που έρχεται η ώρα του φαγητού και την δώ να τρώει τα χέρια της...Πότε επιτέλους θα αρχίσει να γίνεται απόλαυση?

Ο θηλασμός ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.Όταν πονάς, σημαίνει ότι κάτι κάνεις λάθος!Συνεχίζοντας να ταίζεις τη μικρή από το στήθος, οι πληγές δε θα κλείσουν, εσύ θα πονάς και στο τέλος θα τα παρατήσεις! Άσε που το μωρό θα πίνει κι αίμα μαζί με γάλα (τα κακά της αν σκουρύνουν είναι από το αίμα, να ξέρεις, μην ανησυχήσεις!).Εγώ και πάλι για τις ψευδοθηλές θα σου πω.Ξαναδοκίμασε! Για λίγες μέρες, ίσα να στρώσουν οι θηλές.Τι πάει να πει πήγαμε πίσω στο βάρος και στο θηλασμό? Αν θες να γίνει αρκούδι δώσε μπιμπερό να παίρνει ένα κιλό το μήνα και καθάρισες, αλλά δε θες αυτό έτσι?Και μπράβο σου!!!Ξαναδοκίμασε!! Συγνώμη αν σε μαλώνω, απλώς είναι κρίμα να μην το παλέψεις!Μην σε αγχώνει το βάρος της, δεν υπάρχει καλύτερο από το γάλα σου για κείνη!Θα τα βάλει μαζεμένα!Με σένα μαμά και σχεδόν δίμετρο μπαμπά, πώς την κόβεις?Για μίνι μάους??Απλώς γεννήθηκε μικρή, θα τα βάλει τα κιλάκια της, και μην κάνεις συγκρίσεις με τα άλλα νινιά, κακό σου κάνει, ναι πουλάκι μου?Κάθε μωράκι έχει άλλο χαρακτήρα και άλλους ρυθμούς ανάπτυξης!Σε σκέφτομαι, γλυκιά μανούλα!Πάρε και μια σύμβουλο θηλασμού, αν θες να σε ηρεμήσει!Κουράγιο...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Γεια σου, μανούλα!Όλα καλά με το μπόμπιρα ε?Φτου φτου, άλλο ένα μωρό και μανούλα στο κλαμπ των θηλαζουσών και θηλαζόμενων, πολύ χαίρομαι:P:p:p Αχ, κι εγώ θέλω να θηλάσω αλλά ποιον?Τον άντρα μου ή τα θηριάκια?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κοριτσαρες μου καλησπερα!!

Μπηκα για ενα τελευταιο μηνυμα πριν γινω κι εγω μανουλα!!

Αυριο τελικα μπαινουμε με προκληση, 7 η ωρα θα μαστε εκει!

Εχω μια τρελη αγωνια κι ενα αγχος...

Φοβαμαι πολυ τους πονους!!!

Ελπιζω να καταφερω να κοιμηθω αποψε να χω δυναμεις!!

Σας φιλω ολες γλυκα!!Καληνυχτα!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Λιανακι μην ανησυχεις για τιποτα.....

σε χωριζουν λιγες ωρες απο το μωρακι σου...ηρθε η ωρα να βιωσεις το απολυτο θαυμα!!!!!!!!!!θα περιμενουμε τα νεα σου:D:D:D

Παντως προσπαθησε να ξεκουραστεις,το καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο αλλα θα σου κανει καλο,πολλα γλυκαααααααα φιλακια στην κοιλιτσα και στο μπομπιρακι που αυριο θα ανταμωσει τους γονεις του για πρωτη φορα.

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...