Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Εγώ πάντως την ένιωσα την 17η εβδομάδα...στην αρχή δεν ήμουν πολύ σίγουρη ότι ήταν η μπέμπα νόμιζα ότι ήταν το έντερο αλλά μετά την τρίτη μέρα σιγουρεύτηκα και τώρα οι κλωτσιές της όσο πάνε και δυναμώνουν...είναι πολύ ωραία αίσθηση...θα το καταλάβεις όταν συμβεί μην ανησυχείς...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ πάντως την ένιωσα την 17η εβδομάδα...στην αρχή δεν ήμουν πολύ σίγουρη ότι ήταν η μπέμπα νόμιζα ότι ήταν το έντερο αλλά μετά την τρίτη μέρα σιγουρεύτηκα και τώρα οι κλωτσιές της όσο πάνε και δυναμώνουν...είναι πολύ ωραία αίσθηση...θα το καταλάβεις όταν συμβεί μην ανησυχείς...

Όταν λες 17η εβδομάδα,εννοείς 17 εβδομάδες και κάτι μέρες?Σε ρωτάω γιατί έχω μπερδευτεί λίγο μ'αυτό το θέμα...Εγώ τώρα που το τικεράκι μου λέει 16 εβδ. και 2 μέρες, είμαι στη 16η ή 17η εβδομάδα?

b353ca0f41.png26lWp2.png

Όταν λες 17η εβδομάδα,εννοείς 17 εβδομάδες και κάτι μέρες?Σε ρωτάω γιατί έχω μπερδευτεί λίγο μ'αυτό το θέμα...Εγώ τώρα που το τικεράκι μου λέει 16 εβδ. και 2 μέρες, είμαι στη 16η ή 17η εβδομάδα?

Σύμφωνα με το τικεράκι ήμουνα 17 εβδομάδων και 0 ημέρες. Κι εγώ την είχα αυτή την απορία με τις εβδομάδες...Είσαι στην 17η εβδομάδα...

I3hdp3.png

Υπό έχω,πάλι καλά!!Στην πρώτη σου εγκυμοσύνη θυμάσαι πότε το πρωτοένιωσες?Μου φαίνεται θα σκάσω μέχρι να το νιώσω κι εγώ!!!:)

Αν θυμάμαι καλά ήμουν στην 18 εβδομάδα(Δηλαδή 17+)!

Πήρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων...

Όλα καλά είναι εκτός από τον αιματοκρίτη που είναι 34 μονάδες...Είχα ξεκινήσει με 42. Μάλλον θα χρειαστεί να αυξήσω την δόση σιδήρου. Οι αποθήκες σιδήρου του οργανισμού (φερριτίνη) φτάσανε στο 8 ενώ τα φυσιολογικά επίπεδα είναι από 10 και πάνω.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μαράκι μου, εύχομαι όλα να είναι καλύτερα τώρα... Αυτό το αίμα γιατί τώρα; μήπως είναι ανάμνηση περιόδου;Ο γιατρός τι είπε;

ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ!φιλεναδα 2,5 εκ...και ξαπλα μεχρι το β επιπεδου μονο μαγειρεμα μου επιτρεπει και αυτο μονο κανω.οι επισκεπτες μου ηρθαν κανονικα........

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Αμάν βρε Mariaefi μου κοίταξε να ξεκουραστείς άν και πιστεύω ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια απλή ψευτοπερίοδο...Αλήθεια τι είναι η πρελουτόν???

Vasdelaki μάλλον ο αιματοκρίτης θα είναι ή ίσως και η πίεση σου να είναι χαμηλή...την έλεγξες καθόλου?

Τελικά δεν είναι γραφτό μου να έχω internet....τρείς μέρες λόγω προβλήματος της forthnet δεν είχαμε ούτε κάν τηλέφωνο...είναι απίστευτοι...

Κι εμείς είχαμε ιστορίες χθές το βράδυ...έπιασε τον σύζυγο κολικός του εντέρου και μας μαζεύαν με τα ασθενοφόρα...σα να μην έφτανε αυτό ανέβασα κι εγώ μια ωραιότατη πίεση κι έδεσε το γλυκό...Ο καημενούλης πονούσε πολύ πρώτη φορά τον είδα έτσι...αλλά βρε κορίτσια αυτοί οι άντρες είναι πολύ γρουσούζηδες και γκρινιάρηδες ασθενείς...

αχ ενεση ειναι προγεστερονης!!!!!ασε πικρα ποναει!!ειναι σαν λαδι και πρεπει να γθνει αργα αργα ευτυχως η κουνιαδα μου ειναι νοσηλευτρια και μου την κανει σωστα!

το θεμα ειναι οτι λειπει σε διακοπες ο γιατρος που θα μου κανει το β επιπεδου και παω πολυ πισω......30/8 ενω επρεπε μεχρι 25/8 το max βαση του γιατρου μου αλλα αυτος λεει δεν πειραζει...

Αν θυμάμαι καλά ήμουν στην 18 εβδομάδα(Δηλαδή 17+)!

Πήρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων...

Όλα καλά είναι εκτός από τον αιματοκρίτη που είναι 34 μονάδες...Είχα ξεκινήσει με 42. Μάλλον θα χρειαστεί να αυξήσω την δόση σιδήρου. Οι αποθήκες σιδήρου του οργανισμού (φερριτίνη) φτάσανε στο 8 ενώ τα φυσιολογικά επίπεδα είναι από 10 και πάνω.

τον ιδιο αιματοκριτη εχουμνε! ο γιατρος μου λεει παλι καλα μετα απο τοσους εμετους.δεν μου εδωσε τιποτα μονο να τρωω καλα(φοβατε μην ξαναρχισω εμετους)

Καλημέρα κορίτσια!

Αμάν βρε Mariaefi μου κοίταξε να ξεκουραστείς άν και πιστεύω ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια απλή ψευτοπερίοδο...Αλήθεια τι είναι η πρελουτόν???

Vasdelaki μάλλον ο αιματοκρίτης θα είναι ή ίσως και η πίεση σου να είναι χαμηλή...την έλεγξες καθόλου?

Τελικά δεν είναι γραφτό μου να έχω internet....τρείς μέρες λόγω προβλήματος της forthnet δεν είχαμε ούτε κάν τηλέφωνο...είναι απίστευτοι...

Κι εμείς είχαμε ιστορίες χθές το βράδυ...έπιασε τον σύζυγο κολικός του εντέρου και μας μαζεύαν με τα ασθενοφόρα...σα να μην έφτανε αυτό ανέβασα κι εγώ μια ωραιότατη πίεση κι έδεσε το γλυκό...Ο καημενούλης πονούσε πολύ πρώτη φορά τον είδα έτσι...αλλά βρε κορίτσια αυτοί οι άντρες είναι πολύ γρουσούζηδες και γκρινιάρηδες ασθενείς...

περαστικα βρε κουκλα!!ταλαιπωρια ο κολικος ξερω!!καλα οι αντρες ειναι πολυ μη μου απτου σε αυτα τα θεματα δεν το συζητω!!!

ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ!φιλεναδα 2,5 εκ...και ξαπλα μεχρι το β επιπεδου μονο μαγειρεμα μου επιτρεπει και αυτο μονο κανω.οι επισκεπτες μου ηρθαν κανονικα........

Κοπέλα μου περαστικά σου...Γερή και αισιόδοξη να είσαι και όλα καλά θα πάνε..

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσάκια, πάρτε με κι εμένα στην παρέα σας αν και είμαι μαμά φεβρουαρίου, εντάξει μέχρι τις 7/2/2011 έχω ημερομηνία πειράζει?;);)

καλως την!!!!!!!!!!!!!!!και εγω μαμα Δεκεβρη θα ειμαι λογω καισαρικης αλλα πητ 3/1....!!

Αχ, Μαρία μου! Δεν το πιστεύω!!! Έχω θυμώσει άπειρα!!!:evil::evil::evil: Θα έρθω στην Κρήτη και θα τους πλακώσω όλους!!!:evil::evil: Δεν το πιστεύω!! Να έχεις αποκόλληση και τα γα'ι'δούρια να φτάσανε κανονικότατα....Λοιπόν, χ@στους όλους και κάτσε στ' αυγά σου!!! Ακούς; και όσο για το μαγείρεμα να τους βάλεις αυτούς να μαγειρέψουν και αν δεν μπορούνε να σου παίρνουν delivery! Ακούς εκεί! Μη σηκωθείς, φιλενάδα, ούτε για μαγείρεμα θα στις βρέξω κανονικά....Αααααα, άντε γιατί τα πήρα τώρα!!! Παρεμπιπτόντως, κλώτσησε και το αδιευκρίνιστου φύλου μωρό μου!!! Άρα συμφωνεί με την μανούλα του!!!:mrgreen:

Ρε κοριτσάκια, πάρτε με κι εμένα στην παρέα σας αν και είμαι μαμά φεβρουαρίου, εντάξει μέχρι τις 7/2/2011 έχω ημερομηνία πειράζει?;);)

Βρε καλώς το το κορίτσι!!! Έλα παιδάκι μου να γίνουμε πολλές!!! Το καφέ Ιανουαρίου είναι ανοιχτό σε όλες τις μανούλες!!! Τι νέα;

Εγώ αύριο κατεβαίνω αεροπορικώς Αθήνα και στις 16.30 έχω ραντεβού με τον γιατρούλη μου!!! Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να σας πω νέα πριν την Παρασκευή το βράδυ που γυρνάω...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Kαλημέρα πέρα για πέρα!Καλά, ότι υπάρχουν συγγενείς που ανήκουν στο ζωϊκό βασίλειο δεν το συζητώ!Καλά λέει η vasdeli,μη σου πω να μαγειρεύουν και να στα φέρνουν και σε δίσκο!!!Κι άμα δεν τους αρέσει ας φύγουν.Εγώ έχω καταλάβει ότι η εγκυμοσύνη και η λοχεία δεν είναι για ευγένειες, ό,τι έχει αρνητική αύρα ξουτ!!! Κορίτσια, εμένα το σκατούλι ΠΟΤΕ θα κουνηθεί επιτέλους?Μετά από μια δυο φορές τη 13η εβδομάδα ησυχία....Εντάξει ζει, γιατί άκουσα την καρδούλα του τη δευτέρα στο Νοσοκομείο και επιτέλους την 1η σεπτεμβρίου θα κάνω υπέρηχο (στο Νοσοκομείο δεν κάνουν και πολύ εύκολα!) και θα δω αν έχει 2 πόδια, 2 χέρια,κ.λ.π. χαχα! Εκτός από το φύλο είπαμε.Κίντερ έκπληξη κι εμείς μιας και πάμε για την κόρη μετά από 2 γιους,αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Άρχισα και σίδηρο και με βλέπω να φουσκώνω σα μπαλονάκι μιας και η σχέση μου με την τουαλέτα ήταν που ήταν... τώρα χωρίζουμε οριστικά!! Συγνώμη για το μυθιστόρημα, έτσι για να με γνωρίσετε!:P:p:p

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Kαλέ πού είστε όλες οι κοιλομπαλίτσες??Μα τόσο ανθρωποδιώκτης, με το που ήρθα στην παρέα σας έπεσε περονόσπορος...:mrgreen::mrgreen: Κορίτσια από κιλά και κοιλίτσες πώς πάτε? Εγώ έχω βάλει 3 κιλά (να φανταστείτε όσα είμαι τώρα ήμουν 27 εβδομάδων στο δεύτερο η φάλαινα!!) κι η κοιλίτσα ξεχωρίζει, ήδη με πήρανε χαμπάρι στο γραφείο κι είμαι μια χαζομαμά ξανά to be:p:p

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημέρα,καλημέρα,καλημέρα!Πώς είστε σήμερα?

Εγώ αύριο φεύγω για δύο βδομαδούλες διακοπές και δεν ξέρω αν θα μπορώ να διαβάζω νέα σας..

fangri καλώς όρισες..Κι εγώ περιμένω με ανυπομονησία να νιώσω το δικό μου το μπεμπέ, αλλά σαν πρώτη εγκυμοσύνη βλέπεις...τίποτα ακόμη :(

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...