Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Επιτέλους κατάφερα να μπώ!!!Από ότι βλέπω δεν έχουμε ιδιαίτερα νέα άν και έριξα μια ματιά στα γρήγορα...

Καλέ τι προπαγάνδα είναι αυτή με τον θηλασμό?Πω πω πόρωση...

Εγώ θυμάστε που δεν είχα αρκετό γαλατάκι για το γατί μου????Από την ίδια μέρα μου γύρισαν τα μυαλά γιατί εκεί που δίνω για πρώτη φορά ξένο γάλα στο μωρό μου βλέπω ότι το στήθος μου στάζει γάλα και φρικάρω, είναι δυνατόν να πηγαίνει χαμένο το δικό μου που με τόσο κόπο παράγω????:lol: την βάζω κάτω την μικρή βγάζω και την ψευδόθηλή, περιττό να σας πώ ότι τρείς μέρες παλεύαμε να συνηθίσει (ακόμη δίνουμε μια μικρή μάχη) την έβαζα κάθε μία ώρα στο στήθος πολλές φορές και κάθε μισή. Την Δευτέρα πήγα σε έναν άλλο παιδίατρο που είναι και σύμβουλος θηλασμού και συγγραφέας (καταπληκτικός γιατρός) και σας πληροφορώ ότι η μπεμπούλα μου με το παίδεμα πήρε 130 γρ σε 4 μέρες!

Και τώρα ξέρετε τι έχω πάθει????έχω πάρα πολύ γάλα με αποτέλεσμα το μωρό να μην μπορεί να αδειάσει τα στήθη (να φανταστείτε τρώει από το ένα και αφήνει κι όλας) και παραλίγο να πάθω μαστίτιδα χτές το βράδυ η μανούλα μου με άρμεγε και σήμερα θα πάω να πάρω ένα θήλαστρο για να βγάζω το υπόλοιπο γιατί πονάω πάρα πολύ με το ζόρι βάζω την μικρή επάνω...αφήστε που χτές την παρατάισα με το ζόρι και το καημένο δεν μπορούσε να ησυχάσει μετά συνέχεια ρευότανε!!!!

Καλά μία μέση λύση δεν μπορώ να βρώ ή δεν θα έχω ή θα περισσεύει???Η μαμά μου είχε την καλύτερη ιδέα "Δεν πάς στον Άγιο Στυλιανό (ίδρυμα για ορφανά) να ταίσεις κανένα μωράκι που το παράτησαν????":mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μπραβο κουκλα μου, 130 σε 4 μερες πολυ καλα!!!καλε εσεις θα μας περασετε σε κιλα και θα ειμαστε οι μινιατουρηδες της παρεας!!!:lol:

μιλησα με παιδιατρο και μου ειπε πως ακομη ισως να χρειαστει λιγο συμπληρωμα...αλλα της εξηγησα πως βγαζω γαλατακι με το θηλαστρο και του δινω σε καθε γευμα 90γρ...οποτε εχω το οκ να του δινω εως 120 οσο θελει και την επομενη εβδομαδα βλεπουμε και κανουμε...ελπιζω να μη χρειαστει ξενο.

η μανουλα σου εγραψε τζενακι...πολυ με συγκηνησε...να της δωσεις ενα τεραστιο φιλι!

Γεια σας ιντερνετοθειες τι κάνετε;;;

Εμείς είμαστε super σήμερα μας έπεσε και ο αφαλος μας οπότε μπανακι σε δυο μερουλες χωρίς άγχος!!!

Ο θυλασμος παει υπέροχα αν και είμαστε λίγο λαιμαργοι:wink:

Βικακι και Μαρουσκακι τώρα κατάλαβα γιατί τέτοια ψύχωση με το θέμα βάλτε και Εμένα στην λίστα τον υπερμαχων!!! :mrgreen:

Σας φιλω όλες γλυκα!!!!

γεια σου κοριτσαρα με τον λαιμαργουλη σου!!!

δεν βαζεις καμια φωτο σε πριβε αλμπουμ να δουμε κι εμεις τον παιδαρο?η αν δεν θες να σου στειλω το μειλ να μου στειλεις βρε παιδι μου...θελουμε να γνωρισουμε τον ιντερνετοξαδερφο λεμεεεεεεεε!!!

Ευα καλως ηρθες και παλι!!Πως ειναι ο μικρος σου??

Αχ ολες σχεδον γινατε μανουλες!!Τι καλα!!

Πως σας φαινεται εσας που ειναι το πρωτο σας?

Δυσκολευτηκατε καθολου με τον υπνο,τον θυλασμο κτλ?

Εχω τρελο αγχος!!!

ολα ερχονται μονα τους λιανακι μου....στην αρχη μπορει να αγχωθεις λιγακι αλλα ολα θα πανε καλα...το ενστικτο θα σε οδηγησει!!!

στο μεαιυτηριο να ζητησεις οση βοηθεια χρειαστεις..μη ντραπεις...ολες οι μαιες και οι νοσηλευτριες ειναι εκει για αυτο τον λογο!να της εκμεταλευτεις στο επακρο

Liana μου Καλα είμαι και τρομερά ερωτευμένη!!!

Ευτυχώς ο μικρός μου Είναι πολυ καλο παιδάκι και ακούει την Μανούλα :tongue:

Νομίζω ότι η μόνη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω Είναι να είσαι όσο πιο χαλαρή γίνετε και να Ακούς Μονο το ένστικτο σου αυτο ξέρει καλύτερα απο όλους!!!:wink:

Μην ανησυχείς Όλα θα πανε Καλα όταν έρθει η ώρα με το καλο!!!!

ερωτευμενη ε?τι πρωτοτυπο χαχαχχαα!!!

να τον φιλησεις τον αντρουλη σου κοπελαρα μου!!!γλυκα τρυφερα και στοργικα!!!

Καλημερααααααα

Τι κανουν ολες οι μανουλες μελλουσες και μη ???εμεις μια χαρουλα αν και βλεπω οτι το μπεμπακι εχει αερια και φοβαμαι μην μας ερχονται σιγα σιγα οι κολικοι!!!

αχ οχι ρε γμτ...να πινεις χαμομηλακι με γλυκανισο...βοηθαει πολυ

Αννετακι για την κρεμα της πενατεν θα σου προτεινα να μην την χρησιμοποιεις ..θα στα πω και τηλεφωνικα..

να του βαζω της freezyderm λες?

αχ και που να βρεις κερυθρα για χειροποιηστη κρεμουλα :roll: (ολα στην αθηνα ειναι αντε να μη πω)

Eύα κι εγώ αυτό κάνω!!!! Τον θηλάζω και αν τον πάρει ύπνος του αλλάζω πάνα, ξυπνά και μετά τον ξαναθηλάζω...

αχ μου φενεται πως θα τον αλλαζω μονο πριν το φαι (γιατι μας κανει νουμερα στον υπνο)...αλλα μετα να τον αφηνω χεσμενο???εμας το εντερακι μας λειτουργει μετα τη μασα!!!:mrgreen:

αχ τι να κανω η δολια η μανα?:confused:

Tip για όποια θέλει να αυξήσει το γάλα της: Πιες Λουίζα(τσάι) ή πάρε από το φαρμακείο κάψουλες μαγιας μπύρας....Κάνουν πράγματι δουλειά!

μμμμμμμμμμμμμμμ κατσε να ληξει η απεργια!!!

Εμείς έχουμε υπερπαραγωγή...ο μπεμπούλης πνίγεται.... :-)

μπραβο σας φιλεναδα!!!τι καλυτερο για τα μωρακια μας!!!γαλατααααααακιιιιιιιιιιιιιι!!!

Kαλησπέρα από μια θλιμμένη μανούλα...Οι ορμόνες με έχουν ταράξει:-(:sad: Κοιμήθηκα χάλια, ο μικρός σηκώθηκε 3 φορές, συνέχεια γυρνούσα, πονούσα πάλι (για μια ώρα ανά 13 λεπτά...) και το πρωί τίποτα.Με τον παλιόκαιρο είμαι κομμάτια και βαρέθηκα, βαρέθηκα...Ούτε να ξεκουραστώ θέλω διαβάζοντας, ούτε τηλεόραση να δω, ούτε στο καφέ να μπω (τόσο χάλια όμως...).Βαρέθηκα τόσες μέρες το βράδυ να λέω γεννάω και την άλλη μέρα σαν να μη συμβαίνει τίποτα!Αφού στο τέλος θα γεννήσω σπίτι γιατί θα με πιάσουν οι πόνοι κι εγώ θα λέω μπα, είναι false alarm πάλι....Τόσο που έχω απογοητευτεί...Εντάξει, έχω άλλες 2 εβδομάδες, αλλά τέτοια σκωτσέζικα ντους δεν έχω ξαναζήσει... Στο Γρηγόρη είχα κάτι ροζ, πήγα, γέννησα, στο Φάνη κανα 2 μερούλες είχα ακανόνιστες συσπάσεις, την τρίτη μέρα πήγα γέννησα, τώρα τι είναι αυτό, τυράννια!:-(:sad: Ούτε με τα παιδιά πολυαντέχω σήμερα, ήρθαν τα πήραν οι δικοί μου από τη μια χάρηκα γιατί θα περάσουν καλύτερα εκεί απ' ό,τι μαζί μας (γιατί κι ο Γιώργος εξαιτίας μου δεν κοιμάται καλά)κι από την άλλη όταν με χαιρετούσε ο μικράκος έβαλα τα κλάματα (όπως και τώρα), ευτυχώς δε με είδε... Αυτά.Για σήμερα δε θα ξαναμπώ, μάλλον θα ξαπλώνω όλη μέρα...Θα τα πούμε αύριο μεθαύριο.Και τώρα μπήκα μπας και γέννησε καμιά φιλενάδα, αλλά μπα κι εσείς!

αχ κοριτσακι μου, γιατι αγαπουλα μου απογοητευτηκες ετσι?

κοιτα βρε να δεις που το μπεμπε τελικα θα ειναι μπεμπα και γιαυτο σε παιδευει!!!

δεν θελω ηττοπαθειες τωρα στα τελευταια...κεφαλι ψηλα και βαθειες αναπνοες...φου φου φου...παμε παλι...φου φου φου οοοοοοοοοοομμμμμμμ!!!:tongue:

θα σε παρω αργοτερα να τα πουμε λιγουλακι οκ?

κι ελπιζω να σου φτιαξω το κεφι κοριτσακι!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζένη, σαν τα χιόνια!!!!:P

Ρε παιδάκι μου των άκρων είσαι....Λοιπόν αν πάρεις θήλαστρο να προτιμήσεις ένα ηλεκτρικό,πχ mini electric της medela). Μπορείς άνετα να κάνεις τράπεζα γάλακτος και να σου ταίζουν την μπουμπού αν βγεις καμιά βολτίτσα....Ξέρεις τι ωραία που θα νιώσεις;

Πήρα της medela το swing και μπορώ να πώ ότι είναι πολύ καλό δεν πονάει καθόλου το στήθος (σε αντίθεση με τον θηλασμό που κλαίω από τον πόνο) αλλά καθυστερώ πολύ στην άντληση ίσως να φταίει που το έχω στην πιό χαμηλή ταχύτητα γιατί πονάνε οι θηλές μου...Το φαντάζομαι ότι θα με σώσει το θήλαστρο ήδη τα ξημερώματα της έδωσα ένα έτοιμο γεύμα λόγω κούρασης.

Κxristina, 0 νούμερο δεν φορέσαμε!!!!:-D:-D:-D Πήγαμε κατευθείαν στο επόμενο. Να σου πω την αλήθεια, γιατί να πάρεις τόσο μικρό νούμερο φορμάκι και να το φορέσει τόσο λίγο; Καλύτερα να πάρεις 1-3 μηνών και ας του είναι μπόλικο λίγο....

Πλάκα μου κάνετε?Εμείς τώρα αρχίσαμε να γεμίζουμε το μηδέν που είμαστε 38 ημερών κι αυτό στο μάκρος όχι στο φάρδος!Αφήστε που στην αρχή πήγα και πήρα ρουχάκια για πρόωρα γιατί στα άλλα χανόταν. Να φανταστείτε ότι το νούμερο ένα πάμπερς στο κλέισιμο έχει λίγες μέρες που δεν καλύπτουμε ολόκληρο το ελεφαντάκι...

Πως σας φαινεται εσας που ειναι το πρωτο σας?

Δυσκολευτηκατε καθολου με τον υπνο,τον θυλασμο κτλ?

Εχω τρελο αγχος!!!

Λιανάκι μου, καμία δε γεννήθηκε ξέροντας...Και τα κορίτσια μέρα με τη μέρα και ώρα με την ώρα μαθαίνουν τα μωρά τους...Το βασικό είναι ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ!

Θα συμφωνήσω με την Μαρούσκα στο θέμα του ενστίκτου αλλά χρειάζεται ένα άτομο στο σπίτι να βοηθάει με τις δουλειές, το κατάλαβα αυτή την εβδομάδα που είχα την μαμά μου για να βοηθήσει λόγω του προβλήματος με το στήθος κι απ'ότι φαίνεται θα την κρατήσω μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός γιατί πέρα από όλα τα άλλα έχουμε και τους κολικούς και μόνο με τη βοήθεια της μαμάς μου κατάφερα να κοιμηθώ λιγάκι.

Καλέ τι προπαγάνδα είναι αυτή με τον θηλασμό?Πω πω πόρωση...

Εγώ θυμάστε που δεν είχα αρκετό γαλατάκι για το γατί μου????Από την ίδια μέρα μου γύρισαν τα μυαλά γιατί εκεί που δίνω για πρώτη φορά ξένο γάλα στο μωρό μου βλέπω ότι το στήθος μου στάζει γάλα και φρικάρω, είναι δυνατόν να πηγαίνει χαμένο το δικό μου που με τόσο κόπο παράγω???? την βάζω κάτω την μικρή βγάζω και την ψευδόθηλή, περιττό να σας πώ ότι τρείς μέρες παλεύαμε να συνηθίσει (ακόμη δίνουμε μια μικρή μάχη) την έβαζα κάθε μία ώρα στο στήθος πολλές φορές και κάθε μισή. Την Δευτέρα πήγα σε έναν άλλο παιδίατρο που είναι και σύμβουλος θηλασμού και συγγραφέας (καταπληκτικός γιατρός) και σας πληροφορώ ότι η μπεμπούλα μου με το παίδεμα πήρε 130 γρ σε 4 μέρες!

Και τώρα ξέρετε τι έχω πάθει????έχω πάρα πολύ γάλα με αποτέλεσμα το μωρό να μην μπορεί να αδειάσει τα στήθη (να φανταστείτε τρώει από το ένα και αφήνει κι όλας) και παραλίγο να πάθω μαστίτιδα χτές το βράδυ η μανούλα μου με άρμεγε και σήμερα θα πάω να πάρω ένα θήλαστρο για να βγάζω το υπόλοιπο γιατί πονάω πάρα πολύ με το ζόρι βάζω την μικρή επάνω...αφήστε που χτές την παρατάισα με το ζόρι και το καημένο δεν μπορούσε να ησυχάσει μετά συνέχεια ρευότανε!!!!

Καλά μία μέση λύση δεν μπορώ να βρώ ή δεν θα έχω ή θα περισσεύει???Η μαμά μου είχε την καλύτερη ιδέα "Δεν πάς στον Άγιο Στυλιανό (ίδρυμα για ορφανά) να ταίσεις κανένα μωράκι που το παράτησαν????"

Άλλη μια πωρωμένη, χαχα!Τζενάκι, όταν εγκατασταθεί για τα καλά ο θηλασμός, θα μειωθούν και τα πρηξίματα και όλα... Προς το παρόν, μπορείς να βγάζεις και να το αποθηκεύεις για καμιά φορά που θα βγεις χωρίς τη μικρή ή καμιά φορά που θα είσαι κομμάτια να την ταίσει κανας άλλος;)

Αλήθεια πότε εδραιώνεται ο θηλασμός???γιατί έχω αρχίσει να εξαντλούμαι...νιώθω ξεζουμισμένη και σωματικά και ψυχικά...άντε να σαραντίσουμε μεθαύριο τουλάχιστον να βγαίνουμε καμιά βόλτα...

Στο ρηλάξ κορίτσια γιατι δεν κανει?εγω τον εβαλα στον μηνα πανω και εκει του αρεσει που τον κουναω κ κοιματε και μαλιστα τωρα εκει.

κ την εφη στο μηνα την ειχα βαλει κ η παιδιατρος οκ μου ειχε πει.

οσο για τον υπνο εγω και πλαι να τον βαλω αυτος γυρναει ο ατιμουλης!

Μαράκι, στο ριλάξ μπαίνουν μετά το τρίμηνο, γιατί νωρίτερα η πλατούλα τους καταπονείται.Δεν ξέρω γιατί ο παιδίατρος είπε κάτι διαφορετικό:confused:

Υπάρχουν και ριλάξ χωρίς "σκαλάκι" ίσια που κάνουν και για νεογέννητα...το έχω ψάξει το θέμα...

Kαλησπέρα από μια θλιμμένη μανούλα...Οι ορμόνες με έχουν ταράξει:(:( Κοιμήθηκα χάλια, ο μικρός σηκώθηκε 3 φορές, συνέχεια γυρνούσα, πονούσα πάλι (για μια ώρα ανά 13 λεπτά...) και το πρωί τίποτα.Με τον παλιόκαιρο είμαι κομμάτια και βαρέθηκα, βαρέθηκα...Ούτε να ξεκουραστώ θέλω διαβάζοντας, ούτε τηλεόραση να δω, ούτε στο καφέ να μπω (τόσο χάλια όμως...).Βαρέθηκα τόσες μέρες το βράδυ να λέω γεννάω και την άλλη μέρα σαν να μη συμβαίνει τίποτα!Αφού στο τέλος θα γεννήσω σπίτι γιατί θα με πιάσουν οι πόνοι κι εγώ θα λέω μπα, είναι false alarm πάλι....Τόσο που έχω απογοητευτεί...Εντάξει, έχω άλλες 2 εβδομάδες, αλλά τέτοια σκωτσέζικα ντους δεν έχω ξαναζήσει... Στο Γρηγόρη είχα κάτι ροζ, πήγα, γέννησα, στο Φάνη κανα 2 μερούλες είχα ακανόνιστες συσπάσεις, την τρίτη μέρα πήγα γέννησα, τώρα τι είναι αυτό, τυράννια!:(:( Ούτε με τα παιδιά πολυαντέχω σήμερα, ήρθαν τα πήραν οι δικοί μου από τη μια χάρηκα γιατί θα περάσουν καλύτερα εκεί απ' ό,τι μαζί μας (γιατί κι ο Γιώργος εξαιτίας μου δεν κοιμάται καλά)κι από την άλλη όταν με χαιρετούσε ο μικράκος έβαλα τα κλάματα (όπως και τώρα), ευτυχώς δε με είδε... Αυτά.Για σήμερα δε θα ξαναμπώ, μάλλον θα ξαπλώνω όλη μέρα...Θα τα πούμε αύριο μεθαύριο.Και τώρα μπήκα μπας και γέννησε καμιά φιλενάδα, αλλά μπα κι εσείς!

Υπομονή Μαρούσκα...Τι ανυπομονησία είναι αυτή που σε έχει πιάσει???Το καλό πράμα αργεί!

I3hdp3.png

για το ρηλαξ αφου λεει οτι κανει απο νεογεννητο αυτο που εχω παρει ρε Μαρακι κ η παιδιατρος μου ειπε ναι δεν ξερω τι να κανω κ αυτος βολευετε εκει σημερα εγω μαγειρευα και τον κουνουσα γιατι ειναι και πολυ γκρινιαρης!

κοριτσια στην αγκαλια ειναι τι καλος αλλα αμα τον αφησεις κατω χαλαει τον κοσμο!

οσο για τον θηλασμο εμενα μαλλον παρατρωει απο το στηθος γιατι μετα βγαζει αρκετες γουλιες αλλα ελα που δεν το αφηνει πριν την μιση ωρα το βυζακι της μαμας!

Σε νιώθω Μαράκι μου κι η δικιά μου μέσα στην γκρίνια είναι άσε που δεν της αρέσει και πολύ ο ύπνος και δεν ξέρω πως να την βολέψω...Κι εμείς θέλουμε 40 λεπτά με μία ώρα για κάθε γεύμα η πλάτη μου με πεθαίνει αλλά τι να κάνω?κουράζεται η καημενούλα από το ρούφηγμα...

μιλησα με παιδιατρο και μου ειπε πως ακομη ισως να χρειαστει λιγο συμπληρωμα...αλλα της εξηγησα πως βγαζω γαλατακι με το θηλαστρο και του δινω σε καθε γευμα 90γρ...οποτε εχω το οκ να του δινω εως 120 οσο θελει και την επομενη εβδομαδα βλεπουμε και κανουμε...ελπιζω να μη χρειαστει ξενο.

Αννέτ μου δεν βρίσκω λόγο να δώσεις ξένο γάλα στο μωρό μια χαρά γαλατάκι έχεις...αλήθεια πόσο γάλα μαμίσιο πρέπει να πινει το μωράκι?γιατί το πρωί της έδωσα 100 μλ που είχα βγάλει και φαινόταν να πεινάει την έβαλα και λίγο στο στήθος αλλά έβγαλε μετά από λίγο αρκετό...

Έχετε κανένα κόλπο για να μη πίνει λαίμαργα το γάλα από το μπιμπερό?

I3hdp3.png

κοριτσιααααααα, αυτος ο ανθρωπος θα βαφτησει το παιδι μας!!!

μηπως να το ξανασκεφτουμε?χαχαχαχαχαχχαχαα

http://www.youtube.com/watch?v=yJoOtmpYq_I

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Ένα βιαστικό γεια....

Πάω να κάνω μπάνιο τον μπεμπούλη!

Μαρούσκα μου....είναι μια από αυτές τις άσχημες μέρες....Θα περάσει...

Άννα, γιατί να δίνεις ξένο μια χαρά το γαλατάκι σου.

Σας φιλώ.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Και κάτι τελευταίο...οι πληγωμένες θηλές πόσο θέλουν για να γίνουν καλά?χρησιμοποιώ την purelan αλλά δεν μπορώ να πώ ότι με βοήθησε πολύ...

Jennnaki μου στο λητω οι μαιες έλεγαν γαζουλες με αλατονερο για 10 λεπτά

0eOLp2.png

Σε νιώθω Μαράκι μου κι η δικιά μου μέσα στην γκρίνια είναι άσε που δεν της αρέσει και πολύ ο ύπνος και δεν ξέρω πως να την βολέψω...Κι εμείς θέλουμε 40 λεπτά με μία ώρα για κάθε γεύμα η πλάτη μου με πεθαίνει αλλά τι να κάνω?κουράζεται η καημενούλα από το ρούφηγμα...

να βαζεις πολλα μαξιλαρια στην πλατουλα σου τζενακι!και αμα εσυ εχεις βολευτει θα ειναι βολεμενη και η μπεμπουλα και ο θηλασμος θα ειναι πιο ξεκουραστος.νομιζω,αν λεω χαζομαρες διορθωστε με

Αννέτ μου δεν βρίσκω λόγο να δώσεις ξένο γάλα στο μωρό μια χαρά γαλατάκι έχεις...αλήθεια πόσο γάλα μαμίσιο πρέπει να πινει το μωράκι?γιατί το πρωί της έδωσα 100 μλ που είχα βγάλει και φαινόταν να πεινάει την έβαλα και λίγο στο στήθος αλλά έβγαλε μετά από λίγο αρκετό...

Έχετε κανένα κόλπο για να μη πίνει λαίμαργα το γάλα από το μπιμπερό?

κι εγω βρε κουκλα μου...η αληθεια ειναι πως η γυναικα δεν θυμοταν αν δινω στηθος η μπουκαλι κι ετσι τα 140 γρ που πηρε σε 1 εβδομαδα της φανηκαν λιγα...ακομα 5 μερες και ελπιζω το επομενο ζυγισμα να δειξει πως δεν εχουμε αναγκη ξενο γαλα αλλα μας καλυπτει το μαμισιο

απλα μου ειπε να του δινω εως 120 γρ γιατι δεν χορταινει αν ρουφαει τα χερακια του μετα...(εγω φοβαμαι να του δωσω παραπανω μη μου κανει εμετο...φοβηθηκε το ματι μου...αφηστε που πνιγεται απτη ξελιγωμαρα να φαει...

και σε γωνια 45 μοιρων στο ταισμα με το μπιμπερο...ουφ αντε να μαθουν κι αυτα να τρωνε να μη καρδιοχτυπαμε

Και κάτι τελευταίο...οι πληγωμένες θηλές πόσο θέλουν για να γίνουν καλά?χρησιμοποιώ την purelan αλλά δεν μπορώ να πώ ότι με βοήθησε πολύ...

την βαζεις πριν τον θηλασμο?

εγω οταν την χρησιμοποιω πλενω στηθος καλα...την απλωνω...τραβαω με το θηλαστρο και μετα ξαναπλενω...στον απευθειας θηλασμο δεν ειχα καταλαβει διαφορα...τωρα αμα τον καταφερω και βυζοπιαστει δεν με νοιαζει ουτε πονος ουτε τιποτα...μονο να βλεπω πως γεμιζει το στοματακι του γαλατακι και καταπινει...και αυτο που μας τρεχει μας εχει πασαλειψει (μαγουλακια, σαγονακι, μυτουλα...λαιμακι ολα μουσκεμα...και εννοειται πως θελουμε αυτοματως αλλαγη φορμακι χαχαχα

IB5Vp2.png

κοριτσιααααααα, αυτος ο ανθρωπος θα βαφτησει το παιδι μας!!!

μηπως να το ξανασκεφτουμε?χαχαχαχαχαχχαχαα

http://www.youtube.com/watch?v=yJoOtmpYq_I

Χαχαχαχα δεν Υπάρχει κοπελαρα μου!!!! Το Μονο σίγουρο Είναι ότι τέλος νονός θα το βαφτίσει!!!!! Απιθανος!!!!!!!

0eOLp2.png

Άννα,μια χαρά μου φαίνεται το βάρος....Εντάξει το ιδανικό θα ήταν 25 γραμμάρια τη μέρα αλλά νομίζω ότι το μαμίσιο μια χαρά τον καλύπτει. Αν συνεχίσεις για πολύ να δίνεις ξένο ίσως μειωθεί η παραγωγή σου...

Η Πουρελάν δεν χρειάζεται πλύσιμο πριν τον θηλασμό...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Άννα,μια χαρά μου φαίνεται το βάρος....Εντάξει το ιδανικό θα ήταν 25 γραμμάρια τη μέρα αλλά νομίζω ότι το μαμίσιο μια χαρά τον καλύπτει. Αν συνεχίσεις για πολύ να δίνεις ξένο ίσως μειωθεί η παραγωγή σου...

Η Πουρελάν δεν χρειάζεται πλύσιμο πριν τον θηλασμό...

δεν θα δωσω λεμε...οσο εχω γαλατακι θα τρωει απτη μανουλα...μονο σε ειδικες περιπτωσεις...ενα γευμα και αν

πλενω το στηθος πριν την βαλω...μετα ο θηλασμος γινεται κανονικα με αυτη πανω.

ο τζουτζουκος μου αρχισε τα προεορτια του ξυπνηματος...κι εχουμε μπανακι πριν το φαγακι...για να δουμε...η πεινα θα επικρατησει η η καθαριοτητα.:rolleyes:

IB5Vp2.png

Καλησπερα κοριτσια μου!!!! Μου αρεσει πολυ που ολες σας ειστε υπερ του θηλασμου !!!! Και εγω το ιδιο ειμαι !!! Θελω μονο να σας ρωτησω κατι. Οταν γεννησα το γιο μου πριν 14 χρονια, ημουν βεβαια μικρη 20 χρονων, τον θηλασα μονο 25 μερες γιατι μου ειχε πληγωσει το στηθος εσωτερικα και μια μερα εκανε εμετο αιμα !!!!!!!!! Μετα χρησιμοποιησα θηλαστρο ωσπου κοπηκε απο μονο του.

Ηθελα να σας ρωτησω εσεις που ξερετε καλυτερα γιατι εγω δεν θυμαμαι και ειναι σαν να ειναι το πρωτο μου, μηπως να χρησιμοποιησω απο την αρχη ψευδοθηλες ή να προσπαθησω ετσι κι αν ποναω να βαλω ???? Εσεις τι λετε ????

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

γεια σας κ απο εμενα κοριτσια!

μαρακι μην στενοχωριεσαι κ μην απογοητευεσαι! οπως λες πολυ σωστα κ εσυ καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη! κ εμενα περυσι με επιασε πονος στη μεση, μετα πονοι (σαν τους κλασσικους βραδυνους μας..!) κ την επομενη γεννησα... κ τωρα μετα απο σχεδον 2 εβδομαδες αναγκαστηκα να παρω χαπια για τις συσπασεις μπας κ κλεισω ματι.. μας παιζουν κανονικοτατα τα μπεμπακια μας!! βεβαια καταλαβαινω απολυτα οτι εχουν σπασει τα νευρα σου .. υπομονη γλυκια μου κ ξεκουρασου οσο μπορεις να ηρεμησεις!!

κανενα νεοτερο απο τη μαυ??

christina_mak γεια σας κ απο εμενα κοριτσια!

μαρακι μην στενοχωριεσαι κ μην απογοητευεσαι! οπως λες πολυ σωστα κ εσυ καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη! κ εμενα περυσι με επιασε πονος στη μεση, μετα πονοι (σαν τους κλασσικους βραδυνους μας..!) κ την επομενη γεννησα... κ τωρα μετα απο σχεδον 2 εβδομαδες αναγκαστηκα να παρω χαπια για τις συσπασεις μπας κ κλεισω ματι.. μας παιζουν κανονικοτατα τα μπεμπακια μας!! βεβαια καταλαβαινω απολυτα οτι εχουν σπασει τα νευρα σου .. υπομονη γλυκια μου κ ξεκουρασου οσο μπορεις να ηρεμησεις!!

κανενα νεοτερο απο τη μαυ??

Xριστινάκι μου, έτσι ακιβώς.Σπάσιμο νεύρων ως εκεί που δεν πάει!Το ίδιο έγινε και χθες το μεσημέρι και πάλι έφτασα ως την πόρτα για νοσοκομείο και γύρισα πίσω.Το βράδυ ΤΙΠΟΤΑ σαν να μην ήμουν έγκυος και κοιμήθηκα σαν πουλάκι αφού έχω τόσες μέρες να κοιμηθώ χωρίς διακοπές... Δεν ήξερα ότι είχες κι άλλο νινάκι!Να σου ζήσει , κοπέλα μου!

Βarbie-babies Καλησπερα κοριτσια μου!!!! Μου αρεσει πολυ που ολες σας ειστε υπερ του θηλασμου !!!! Και εγω το ιδιο ειμαι !!! Θελω μονο να σας ρωτησω κατι. Οταν γεννησα το γιο μου πριν 14 χρονια, ημουν βεβαια μικρη 20 χρονων, τον θηλασα μονο 25 μερες γιατι μου ειχε πληγωσει το στηθος εσωτερικα και μια μερα εκανε εμετο αιμα !!!!!!!!! Μετα χρησιμοποιησα θηλαστρο ωσπου κοπηκε απο μονο του.

Ηθελα να σας ρωτησω εσεις που ξερετε καλυτερα γιατι εγω δεν θυμαμαι και ειναι σαν να ειναι το πρωτο μου, μηπως να χρησιμοποιησω απο την αρχη ψευδοθηλες ή να προσπαθησω ετσι κι αν ποναω να βαλω ???? Εσεις τι λετε ????

Εμένα οι ψευδοθηλές με βοήθησαν πάρα πολύ γιατί με το μικρό είχαμε πρόβλημα να πιάσει καλά το στήθος.Το ό,τι είχες θέμα στο γιο, βέβαια, δε σημαίνει ότι κι η μικρή σου θα έχει.Αν ναι, πάντως, σίγουρα να δοκιμάσεις την ψευδοθηλή.Απαντώ εδώ και στη Τζένη...Τζενάκι, εμένα οι πληγές στο στήθος δεν έκλειναν με καμιά κρέμα.Μόνο όταν έβαλα τις ψευδοθηλές ησύχασα, γιατί δεν ερχόταν σε άμεση επαφή με το στόμα του μωρού.Για 3-4 μέρες και μετά περδίκι...

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια.Είμαι πολύ καλύτερα λόγω του καλού ύπνου και μιας γλυκιάς μανούλας που μ' έκανε και γέλασα...Σ' ευχαριστώ, μωρουλίνι μου.Ξέρεις εσύ!;)

Κάτι μου λέει ότι η Ελένη χάθηκε για έναν υπέροχο λόγο!Γέννησε λέω εγώ.Λέτε και το Λιανάκι μας??

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια !!!!

fangri μου χαιρομαι που εισαι καλυτερα !!! και σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου !!!! Θυμασαι τι ψευδοθηλες ειχες παρει ??? ( τι μαρκα και τι υλικο ).

ααα και τι μπιμπερο χρησιμοποιησατε??? Ηρθε χθες μια γειτονισσα και μου ειπε για τα ΄΄ ντοκτορ μπραουν ΄΄΄. Τα ξερετε??? Ευχαριστω, φιλακια σε ολες και να περασετε μια τελεια Κυριακη.

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...