Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

γεια σας κοιλιτσες κ μανουλιτσες!

BARBIE καλως μας ηρθες!με το καλο η μπεμπα! εγω μενω Ηρακλειο !

δεν ειμαι ομως Κρητικια.ελπιζω να εισαι καλυτερα

Βικακυ μου πολυ χαρηκα με τα νεα σας απο το ντοκτορ.

για το ρηλαξ ρε κοριτσια γιατι δεν κανει?εγω τον εβαλα στον μηνα πανω και εκει του αρεσει που τον κουναω κ κοιματε και μαλιστα τωρα εκει.

κ την εφη στο μηνα την ειχα βαλει κ η παιδιατρος οκ μου ειχε πει.

οσο για τον υπνο εγω και πλαι να τον βαλω αυτος γυρναει ο ατιμουλης!

ανετ μου εισαι μια γλυκια μανουλα κ μια χαρα θα τα κανεις ολα!

Μαρακι μου νομιζω οτι εχεις μια καλη μπεμπουλα!!!!με το κεφαλι κατω ολα καλα!

μαυ μου κ εγω στις μερες στην κορακλα μου πηγα δουλεια αλλα εκει με ζορισαν κ τσουπ παει το γαλα στην βδομαδα πανω τιποτα ομως εσενα η δουλεια ειναι δικη σου κ αφου εχεις κ κοπελα ολα θα πανε καλα!

επιτελους τελειωσα τη αντιβιωση αντε γιατι το στομαχι μου με πεθανε λεμε!

Αντε επιτελους να ηρεμησεις και λιγο βρε παιδι μου....τι κανει ο κρητικαρος????????

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λέμε και κανα χαζό να περνάει η ώρα και να γελάμε, βρε βραχάκι μου! Την κάτωθεν τη γλίτωσες γιατί είναι πολύ νωρίς, πλάκα πλάκα αύριο μπαίνεις στο μήνα σου... Γύρω στην 37η-38η ξεκινάνε να την κάνουνε ΚΑΙ στις καισαρικές τελικά, ε κορίτσια? Με το καλό να έρθει η κούνια, να την ετοιμάσεις για τη γλυκιά μπουμπού σου...

μη μου λες τετοια πανω που ειχα το κεφαλι μου ησυχο........!!!!!!!!!!!χαχαχαχα

Παντως αλλη μια φορα θα δω το γιατρο την αλλη Παρασκευη και μετα παμε για καισαρικη ...λες να μου τη φυλαει για τοτε?????????ωωωωωωωχχχχχχχ το βλεπω μου 'ρχεται.......

1a0fd6e0b8.png

Νικακι εγω που γενναω δευτερα,την κατωθεν την εχω γλητωσει...

Δε μου την εκανε ουτε μια φορα!!

Οποτε μαλλον δεν ειναι και απολυτο οτι θα σου την κανει...

Ελπιζω βεβαια να μου ρθει απο μονος του ο μιρκος μεχρι την κυριακη απογευμα που μου ειπε ο γιατρος να τον παρω τηλ να κλεισει την κλινικη...

Αλλα μαλλον πηρε απο μενα...Τεμπελης και ξεροκεφαλος :tongue:

Αληθεια δε μου ειπατε!Αφρολουτρο-σαμπουαν και ενυδατικη της proderm που εχω παρει εγω δεν ειναι καλες?Εχει καμια καποια εμπειρια?

Φιλια σε ολες..Παω για ζουζουρεμα!

Καλο ξημερωμα να χουμε!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Μαστίχα Χίου και κερί μέλισσας τι ποσότητες?Από φαρμακείο?I'm absolutely clueless!:confused::confused::confused:

Mαρούσκα μου...δεν υπάρχει ακριβής ποσότητα και αναλογία να σου πω....

Εγώ έβαλα κερί μέλισσας που πήρα από μελισσουργό(παππούς μου)και έλιωσα περίπου 3-4 σπιρτόκουτα(για να σου δώσω να καταλάβεις το μέγεθος). Λαδάκι όσο σηκώσει....Μαστίχα Χίου(δάκρυ από δέντρο, όχι αυτή που μασάμε, ε;) 2-3 κομματάκια....

Τζένη, σαν τα χιόνια!!!!:P

Ρε παιδάκι μου των άκρων είσαι....Λοιπόν αν πάρεις θήλαστρο να προτιμήσεις ένα ηλεκτρικό,πχ mini electric της medela). Μπορείς άνετα να κάνεις τράπεζα γάλακτος και να σου ταίζουν την μπουμπού αν βγεις καμιά βολτίτσα....Ξέρεις τι ωραία που θα νιώσεις;

Νικάκι μου σε φιλώ!

Εύα, έλα να γίνουμε πολλές!!!Zήτω ο Θηλασμός!:cool:

Κxristina, 0 νούμερο δεν φορέσαμε!!!!:-D:-D:-D Πήγαμε κατευθείαν στο επόμενο. Να σου πω την αλήθεια, γιατί να πάρεις τόσο μικρό νούμερο φορμάκι και να το φορέσει τόσο λίγο; Καλύτερα να πάρεις 1-3 μηνών και ας του είναι μπόλικο λίγο....

ΥΓ τι εστί augus196;:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααα

Τι κανουν ολες οι μανουλες μελλουσες και μη ???εμεις μια χαρουλα αν και βλεπω οτι το μπεμπακι εχει αερια και φοβαμαι μην μας ερχονται σιγα σιγα οι κολικοι!!!

Για κρεμουλα εμεις χρησιμοποιουμε μια της sebamed heeling cream απο το φαρμακειο ..την χρησιμοποιουσαμε και στον χρηστο και ειμαστε απολυτα ευχαριστημενοι ,δεν μας ειχε συγκαει ποτε παρολο που ηταν πολυ πολυ σκατουλης ..

Για αφρολουτρα χρησιμοποιουμε της frezyderm μετα το εξαμηνο ειχαμε παρει της προδερμ αυτο που πηρε η λιανα και το χρησιμοποιουμε εως και τωρα στον χρηστακο μας!!

Αννετακι για την κρεμα της πενατεν θα σου προτεινα να μην την χρησιμοποιεις ..θα στα πω και τηλεφωνικα..

Χριστινακι για τα νουμερα ..εγω εχω 2-3 φορμακια 0 που τα φοραμε τωρα ..αλλα στον μηνα πανω θα χρειαστεις το 0-3 ...απλα επειδη το μωρο χανεται με το 0-3 στην αρχη εχω παρει και μερικα μικρα..

Τζενη ουαου ...εγω εξακολουθω και εχω λιγο γαλα αλλα εχω και μωρο που πανω στο δεκαλεπτο δεν θελει αλλο να θηλασει(τον παιρνει ο υπνος..) και ξανα απο την αρχη κοκ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημέρα και από μένα πως είστε σήμερα??/

και εμένα το ίδιο κάνει joa μου και το κόλπο που έχω βρεί για να τρώει και από τα δύο είναι στην αλλαγή να του αλλάζω και πάνα!!! μέχρι τώρα δουλεύει

πάντως η μαία μου μου είπε ότι μπορεί μέσα σε 10 λεπτά να αδείαζει τον μαστό (ας μας πει και κάποια πιο παλία!!!)

να ρωτήσω κάτι έχετε πόνους στην θήλη????:confused::confused:

0eOLp2.png

καλημέρα και από μένα πως είστε σήμερα??/

και εμένα το ίδιο κάνει joa μου και το κόλπο που έχω βρεί για να τρώει και από τα δύο είναι στην αλλαγή να του αλλάζω και πάνα!!! μέχρι τώρα δουλεύει

πάντως η μαία μου μου είπε ότι μπορεί μέσα σε 10 λεπτά να αδείαζει τον μαστό (ας μας πει και κάποια πιο παλία!!!)

να ρωτήσω κάτι έχετε πόνους στην θήλη????:confused::confused:

Eύα κι εγώ αυτό κάνω!!!! Τον θηλάζω και αν τον πάρει ύπνος του αλλάζω πάνα, ξυπνά και μετά τον ξαναθηλάζω...

Αν και τώρα τελευταία όσο μαγαλώνει αδειάζει όλο το ένα στήθος, πράγμα που είναι και το καλύτερο αφού το γάλα στην αρχή του θηλασμού είναι το πιο αραιό(ξεδιψαστικό) και προς το τέλος είναι το πιο λιπαρό και ταυτόχρονα χορταστικό.

Εγώ έχω κάποιους πόνους στην θηλή αλλά τους αντιμετωπίζω με την purelan της Medela. Και κάνει θαύματα.....:-D

Tip για όποια θέλει να αυξήσει το γάλα της: Πιες Λουίζα(τσάι) ή πάρε από το φαρμακείο κάψουλες μαγιας μπύρας....Κάνουν πράγματι δουλειά!

Εμείς έχουμε υπερπαραγωγή...ο μπεμπούλης πνίγεται.... :)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Kαλησπέρα από μια θλιμμένη μανούλα...Οι ορμόνες με έχουν ταράξει:(:( Κοιμήθηκα χάλια, ο μικρός σηκώθηκε 3 φορές, συνέχεια γυρνούσα, πονούσα πάλι (για μια ώρα ανά 13 λεπτά...) και το πρωί τίποτα.Με τον παλιόκαιρο είμαι κομμάτια και βαρέθηκα, βαρέθηκα...Ούτε να ξεκουραστώ θέλω διαβάζοντας, ούτε τηλεόραση να δω, ούτε στο καφέ να μπω (τόσο χάλια όμως...).Βαρέθηκα τόσες μέρες το βράδυ να λέω γεννάω και την άλλη μέρα σαν να μη συμβαίνει τίποτα!Αφού στο τέλος θα γεννήσω σπίτι γιατί θα με πιάσουν οι πόνοι κι εγώ θα λέω μπα, είναι false alarm πάλι....Τόσο που έχω απογοητευτεί...Εντάξει, έχω άλλες 2 εβδομάδες, αλλά τέτοια σκωτσέζικα ντους δεν έχω ξαναζήσει... Στο Γρηγόρη είχα κάτι ροζ, πήγα, γέννησα, στο Φάνη κανα 2 μερούλες είχα ακανόνιστες συσπάσεις, την τρίτη μέρα πήγα γέννησα, τώρα τι είναι αυτό, τυράννια!:(:( Ούτε με τα παιδιά πολυαντέχω σήμερα, ήρθαν τα πήραν οι δικοί μου από τη μια χάρηκα γιατί θα περάσουν καλύτερα εκεί απ' ό,τι μαζί μας (γιατί κι ο Γιώργος εξαιτίας μου δεν κοιμάται καλά)κι από την άλλη όταν με χαιρετούσε ο μικράκος έβαλα τα κλάματα (όπως και τώρα), ευτυχώς δε με είδε... Αυτά.Για σήμερα δε θα ξαναμπώ, μάλλον θα ξαπλώνω όλη μέρα...Θα τα πούμε αύριο μεθαύριο.Και τώρα μπήκα μπας και γέννησε καμιά φιλενάδα, αλλά μπα κι εσείς!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Μαρακι μου κατσε να ξαπλωσεις νομιζω οτι παρακουραστηκεςσ μωρο μου!

ισως ειναι βεβαια κ που πλησιαζεις στο τερμα...

για το ρηλαξ αφου λεει οτι κανει απο νεογεννητο αυτο που εχω παρει ρε Μαρακι κ η παιδιατρος μου ειπε ναι δεν ξερω τι να κανω κ αυτος βολευετε εκει σημερα εγω μαγειρευα και τον κουνουσα γιατι ειναι και πολυ γκρινιαρης!

κοριτσια στην αγκαλια ειναι τι καλος αλλα αμα τον αφησεις κατω χαλαει τον κοσμο!

οσο για τον θηλασμο εμενα μαλλον παρατρωει απο το στηθος γιατι μετα βγαζει αρκετες γουλιες αλλα ελα που δεν το αφηνει πριν την μιση ωρα το βυζακι της μαμας!

εγω του βαζω χαμομηλι με λαδακι που το εχω κ πανω στο καλοριφερ κ ειναι κ ζεστουλη και βοηθαει στους κολικους.

οσο για την δουλεια ΟΧΙ δεν πηρα φραγκο γμτ!

η μαυ λετε να γεννησε?

Διαφημίσεις

Ευχαριστω vasdeli καλως σας βρηκα !!!! Να ειστε καλα ολες που με δεχτηκατε με θερμη γιατι σημερα δεν ειμαι στα καλα μου...:-(:sad::-(:sad::-(:sad:

Εχω τσακωθει απο χθες με τη μαμα μου και κλαιω συνεχεια...:-(:sad::-(:sad:

www.order2com.com

2009

puma

εγω ειμαι αυτη???? τι εγινε?????????Μαγικα !!!!! Μαμα μου !!!!!!Εγω το ειπα απο την αρχη οτι κατι δεν παει καλα. Αφου μονο οταν ειμαι off line μπορω να σας παρακολουθησω και μονο οταν θελω να γραψω κανω συνδεση !!!

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Καλημερα κοριτσια !!!! τι κανετε σημερα ??? Εγω Δοξα το Θεο καλυτερα απο χθες ... Ειχε ερθει μια φιλη μου και πιναμε καφε και βαψαμε και το μαλλι επιτελους μετα απο 8 μηνες !!!!!!!!!!!! με κορρε !Ηρθε ο αντρουλης μου και ο γιος μου. Τα λεμε πιο μετα φιλακια !!!

Z0PNp2.png

DKASp2.png

βαρβιε εχεις και γιο μεγαλο εε??

μπραβο!

εμενα 6 χρονων ειναι η κορακλα μου!

με γεια το μαλλι!

εγω να δω ποτε θα παω κομμωτηριο

Μαρακι ειμαστε τυχερες γιατι τα μεγαλα θα μας μεγαλωσουν τα μικρα !!!!

Z0PNp2.png

DKASp2.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια !!!!!

Ευχομαι να ειμαι ευπροσδεκτη στην παρεα σας :-):smile: ... γιατι ενω γενναω, πρωτα ο Θεος και η Παναγια, τον Φεβρουαριο, δεν βρηκα θεμα με αυτο το μηνα...:?:confused:

Λοιπον η αληθεια ειναι οτι ψαχνοντας πριν λιγο καιρο στο ιντερνετ σελιδες για να περασει η ωρα μου, επεσα και στο παρεντσ ( μεσω γκουγκλ ) !!!

Εκατσα και διαβασα ορισμενα θεματα κι αποφασισα να γραψω !!!:-):smile::-)

Λοιπον να ευχηθω στις μανουλες που απεκτησαν το θαυματακι τους ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ( οσες εχουν ) !!!!!!

Ενω για εμας που περιμενουμε να ευχηθω ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ και Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!!!!!

Ελπιζω παρολο που καθυστερησα να μπω στην παρεα σας να ειμαι ευπροσδεκτη !!!!!!!!:-):smile::-):smile::-):smile::-):smile:

Να ειστε ολες καλα !!!!

καλως ορισες στην παρεα μας μπαρμπι μου και με το καλο το μωρουλινακι σου!!!να χαιρεσαι και τον γιοκα σου κοπελα μου!!!

Καλημερα σε ολες...

Αννετ σε ακουω τοσο ερωτευμενη την πρωτομανουλα με το γιο

και αναρρωτιεμαι αν θα νιωσω κι εγω ετσι!!

Ανυπομονω περισσοτερο!!:-D

ααααχ λιανακι μου, σε δυο μερουλες θα μας πεις κι εσυ ποσο ερωτευμενη εισαι με το αντρακι σου!!!θα χαζεψεις λεμεεεεεεε!!!

προς το παρον απολαυσε τις τελευταιες μερες με την κοιλιτσα σου γιατι μετα θα σου λειψει...εγω πολλες φορες πιανω τον εαφτο μου να την χαιδευει χιχιχι!!!

αλλα το πλασμα που κραταω στη αγκαλια μου τα μηδενιζει ολα!!!

και μετραμε απτην αρχη!!!!!!!!!!!!!!!καινουρια αρχηηηηηηηηηηη...με σενα μαζιιιιιιιιιιιιι...μου δινεις φτεραααααααα...πεταω ψηλααααααααααα!!!

Καλημεεεεεερα κουκλες......

Αννετακι τι καλα πολυ χαιρομαι που παει καλυτερα ο θηλασμος...να σου πω την αληθεια ομως δε σε φοβαμαι γιατι το παλευεις,μπραβο σου.....:-D

Ευχαριστω και τα tips θα δουμε μαλλον τι μας παει καλυτερα...καλα με τα ρουχα δεν το συζητω μας βλεπω να κανουμε 3-4 εξοδους απ'το μαιευτηριο για να της φορεσω ολα τα ρουχαλακια εξοδου που της εχω παρει...χαχαχαχαχα κ τα αξεσουαρ της εννοειται.....

νικακι τον βουταω και του το χωνω στο στομα κι αμα θελει ας μη το τσακωσει χεχεχε αλλα δεν πινει συνεχομενα μωρε κι ετσι τον μπουκωνω με το αρμεχτο!!!

ενα θα σου πω για τα ρουχαλακια που θα παρεις στο μαιευτηριο...εγω ολη την γκαρνταρομπα του χρησιμοποιησα( και οταν γυρισαμε σπιτι φορουσαμε ρουχα για 6 μηνων μεχρι να πλυθουν και να στεγνωσουν τα μικροτερα!!!χαχαχα)...πως τα καταφερα???ε αμα εισαι λιγο απειρουλα...καποια στιγμη ξεμεινα απο ρουχακια και ζιπουνακια και εστειλα μια ξαδερφη να μου φερει χαχαχαχα!!!

Ευχαριστω vasdeli καλως σας βρηκα !!!! Να ειστε καλα ολες που με δεχτηκατε με θερμη γιατι σημερα δεν ειμαι στα καλα μου...:-(:sad::-(:sad::-(:sad:

Εχω τσακωθει απο χθες με τη μαμα μου και κλαιω συνεχεια...:-(:sad::-(:sad:

Προσπαθω για το χατηρι του μωρου μου να σταματησω αλλα μ΄εχει πιασει ενα απιστευτο παραπονο.... Μα να στενοχωρουν την ετοιμογεννη???

να μη κλαις κοπελα μου...βεβαια φταινε οι ορμονες αλλα αν δεις πως παραπαει το κακο βγαλε μια φωνη να κατσουν ολοι σουζα...εμενα δεν τολμουσε κανεις να βγαλει αχνα...τωρα σαν λεχωνα εχω χασει λιγο το μπουσουλα...νευριαζω με το παραμικρο...τα χωνω χοντρα στην μαμα μου (ο αντρας μου δεν βγαζει μιλια κι ετσι δεν μπορω να ξεσπασω πανω του) και την στεναχωρω κι εκεινη...αλλα δικαιολογουμε...λεω κι ενα συγνωμη μετα και μετα φτου κι απτην αρχη!!!:mrgreen:

γεια σας κοιλιτσες κ μανουλιτσες!

ανετ μου εισαι μια γλυκια μανουλα κ μια χαρα θα τα κανεις ολα!

εχω αρχισει να εγκληματιζομαι μαρακι μου!!!

εσεις τι κανετε?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...