Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

1).liana87-αγοράκι-ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

2).christina_mak-αγοράκι-ΙΑΣΩ-καισαρική-(25.01.11)

3). may23-κοριτσάκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 25.01.11)

4).kxristina-αγοράκι-ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

5). Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 04.02.11)

6).Νικάκι-κοριτσάκι (ΠΗΤ 22.02.11) ΓΑΙΑ καισαρική κατά τις 05.02.11

1)Mariaefi-Γέννησε-11.12.10 καισαρική-3020γρ, 50 εκ-αγοράκι-36ηβδ 4μέρες

2)Ηλιάννα-Γέννησε-11.12.10 φυσιολογικά-2800γρ,50εκ-αγοράκι

3)Jenny-Γέννησε-16.12.10 φυσιολογικά-2520γρ, 47 εκ-κοριτσάκι-37η βδ

4) leukouli2010-Γέννησε-21.12.10 καισαρική-2790γρ-αγοράκι

5) vasdeli-Γέννησε-03.01.11 καισαρική-3700γρ, 52 εκ-αγοράκι-39η βδ

6). Αννέτ-Γέννησε-07.01.11-καισαρική-2640γρ, 49 εκ- αγοράκι-39η βδ 4 ημέρες

7). evagpf-Γέννησε-09.01.11-φυσιολογικά-3330 γρ, 53 εκ-αγοράκι-38η βδ 5ημέρες

8 ).Joa-Γέννησε-11.01.11-καισαρική-3200 γρ, 50 εκ-αγοράκι-38η βδ 3 ημέρες

9). Stellinula-Γέννησε-20.01.11-καισαρική-3450γρ-αγοράκι-38η βδ 6ημέρες

Nικάκι, όπως κατάλαβες, μετά την Τρίτη μένουμε η Χριστίνα, εγώ κι εσύ...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια !!!!!

Ευχομαι να ειμαι ευπροσδεκτη στην παρεα σας :):) ... γιατι ενω γενναω, πρωτα ο Θεος και η Παναγια, τον Φεβρουαριο, δεν βρηκα θεμα με αυτο το μηνα...:?:confused:

Λοιπον η αληθεια ειναι οτι ψαχνοντας πριν λιγο καιρο στο ιντερνετ σελιδες για να περασει η ωρα μου, επεσα και στο παρεντσ ( μεσω γκουγκλ ) !!!

Εκατσα και διαβασα ορισμενα θεματα κι αποφασισα να γραψω !!!:):):)

Λοιπον να ευχηθω στις μανουλες που απεκτησαν το θαυματακι τους ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ( οσες εχουν ) !!!!!!

Ενω για εμας που περιμενουμε να ευχηθω ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ και Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!!!!!

Ελπιζω παρολο που καθυστερησα να μπω στην παρεα σας να ειμαι ευπροσδεκτη !!!!!!!!:):):):):):):):)

Να ειστε ολες καλα !!!!

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Καλημερα σε ολες...

Καταρχας, Στελλινουλα να σου ζησει ο μπουμπουκος σου!

Να ζησεις να τον δεις να μεγαλωνει και να γινεται σωστο αντρακι!

Βarbie καλως ηρθες..Με το καλο το μωρακι σου και μ'ενα πονο!

Μαρουσκακι, ελπιζω να ειναι ολα καλα με τ..η μπεμπ..α !!

Να εχει εμπεδωθει και να ναι ετοιμη για τη μεγαλη εξοδο...

Οχι σαν τον δικο μου που περιμενει τη δευτερα απ οτι καταλαβα!!:tongue:

Βικυ αυτος ο μπεμπης ειναι το.. "ιδανικο" παιδι!!

Ολα τελεια μεχρι στιγμης...Ευχομαι να συνεχισετε ετσι και να μη σε ζορισει

κοθολου ο μικρος Λασκαρης!

Αννετ σε ακουω τοσο ερωτευμενη την πρωτομανουλα με το γιο

και αναρρωτιεμαι αν θα νιωσω κι εγω ετσι!!

Ανυπομονω περισσοτερο!!:-D

Εμεις κοριτσια πηραμε αφρολουτρο με σαμπουανακι σε ενα της proderm,

καθως και την κρεμουλα που θα του βαζουμε μετα!Δεν ειναι καλα?

Κι επειδη δεν ηθελα εντονο αρωμα,να μην ενοχλει το μωρο,

πηραμε natural care με φυσικα εκχυλισματα για ευαισθητες επιδερμιδες!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Καλημεεεεεερα κουκλες......

Βικυ μου πολυ ωραια τα νεα σου,μπραβο αφαλουλης μια χαρα και τα γραμμαρια του super...ολα πανε υπεροχααααα,ετσι να 'ναι παντα χαμογελαστο και υπακουο μωρακι...:D

Καλα με το καλοριφερ φανταζομαι φρικη,τουλαχιστον τελειωσε κι αυτο...

Με τις κρεμες εχεις δικιο αφου δοκιμασα της weleda το λαδακι κι εμεινα πολυ ευχαριστημενη δε σκεφτηκα να δοκιμασω και στη μπουμπου....εχεις δικιο!...κ ειναι και φυσικα προιοντα.....εγω τα παρηγγειλα απο την ecobaby κ ηταν σχετικα καλες τιμες,εσυ απο που τα παραγγελνεις?????

Μαρουσκακι μουυυυυυυυ σημερα εχεις εξετασουλαααααααα,μαλλον τωρα εισαι εκει και βλεπεις το μωρουλινι σου......ρωτα βρε αν εχει πιπ@κι??????? μας εχεις ξναγκαστρωσει.........!Αντε περιμενουμε τα νεα σου.....για να δουμε θα 'χει παρει θεση εξοδου??

Αννετακι τι καλα πολυ χαιρομαι που παει καλυτερα ο θηλασμος...να σου πω την αληθεια ομως δε σε φοβαμαι γιατι το παλευεις,μπραβο σου.....:D

Ευχαριστω και τα tips θα δουμε μαλλον τι μας παει καλυτερα...καλα με τα ρουχα δεν το συζητω μας βλεπω να κανουμε 3-4 εξοδους απ'το μαιευτηριο για να της φορεσω ολα τα ρουχαλακια εξοδου που της εχω παρει...χαχαχαχαχα κ τα αξεσουαρ της εννοειται.....

Χριστινα μου γενικα κρατιομουν ως τωρα αλλα τωρα εχω ξεσαλλωσει.....

Λιανα μου μαλλον η φωλιτσα που του φτιαξες ειναι τοσο super που ο παιδαρος σου δε θελει να βγει .......

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια !!!!!

Ευχομαι να ειμαι ευπροσδεκτη στην παρεα σας :):) ... γιατι ενω γενναω, πρωτα ο Θεος και η Παναγια, τον Φεβρουαριο, δεν βρηκα θεμα με αυτο το μηνα...:?:confused:

Λοιπον η αληθεια ειναι οτι ψαχνοντας πριν λιγο καιρο στο ιντερνετ σελιδες για να περασει η ωρα μου, επεσα και στο παρεντσ ( μεσω γκουγκλ ) !!!

Εκατσα και διαβασα ορισμενα θεματα κι αποφασισα να γραψω !!!:):):)

Λοιπον να ευχηθω στις μανουλες που απεκτησαν το θαυματακι τους ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ( οσες εχουν ) !!!!!!

Ενω για εμας που περιμενουμε να ευχηθω ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ και Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!!!!!

Ελπιζω παρολο που καθυστερησα να μπω στην παρεα σας να ειμαι ευπροσδεκτη !!!!!!!!:):):):):):):):)

Να ειστε ολες καλα !!!!

Barbie καλως μας ηρθες....ευχαριστουμε για τις ευχες.

Γραψε μας λεπτομερειες για το μπεμπε σου....που θα γεννησεις,ποτε εχεις πητ???????

1a0fd6e0b8.png

Barbie καλως μας ηρθες....ευχαριστουμε για τις ευχες.

Γραψε μας λεπτομερειες για το μπεμπε σου....που θα γεννησεις,ποτε εχεις πητ???????

Καλως σας βρηκα λοιπον !!!!!:):):):):):):):)

Περιμενω κοριτσακι, και εχουμε κανονισει ραντεβου για καισαρικη στις 4 Φεβρουριου, πρωτα ο Θεος, αν ολα πανε καλα και δεν μου σπασουν τα νερα :mrgreen: Εγω ειμαι απο Κρητη και θα γεννησω εδω, πρωτα ο Θεος !!!!

Z0PNp2.png

DKASp2.png

Κοριτσια γιατι οταν ειμαι on line βλεπω τα μηνυματα ανακατεμενα ενω οταν ειμαι off line τα βλεπω με τη σειρα ??? ξερει καποια να μου πει πως θα τα φτιαξω ??

Z0PNp2.png

DKASp2.png

6). Barbie-babies-κοριτσάκι-ΧΑΝΙΑ-καισαρική κατά τις 04.02.11

7).Νικάκι-κοριτσάκι (ΠΗΤ 22.02.11) ΓΑΙΑ καισαρική κατά τις 05.02.11

Καλώς μας ήρθες Barbie-babies!Με το καλό τη μπέμπα σου, αχχχχχχχχχχχ!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Να 'μαι, γύρισα, ευτυχώς δεν άργησα πολύ,αν και έχουν τρελαθεί να γεννάνε.Ήδη στην αίθουσα του καρδιοτοκογράφου ήταν 2 με σπασμένα νερά...Κι εμείς δίπλα δίπλα:confused::confused::confused: Τα νέα μας τώρα...Έχω 70% εξάλειψη τραχήλου (λογικό), καθόλου συσπάσεις (είναι και πρωί άλλωστε!!:lol::lol::lol:) και...ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ, ναι, ναι, τι καλά!!Δεν έχει εμπεδωθεί, αλλά σαν τρίτο δεν μας πειράζει γιατί η εμπέδωση μπορεί να συμπίπτει με τους πόνους.Όλα οκ, κοριτσάκια μου, το μικρό μου μικροβιάκι με άκουσε!!

Α, νικάκι, το φύλο πώς ακριβώς να το δούνε πουλάκι μου?Με την κάτωθεν εξέταση???? Τόοοοοοοοοοοσο μακρύ τσουτσούρι να έχει πια, χαχα? Η οποία εξέταση δε με ενόχλησε ΚΑΘΟΛΟΥ κορίτσια, πρώτη φορά σε 3 παιδιά.Καλά, όμως παίζει και τρελή υγρασία εκεί κάτω λέμε ε!!:oops::oops::oops::oops: Και κιλά 64, ζήτω ζήτω!Στα +9!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

6). Barbie-babies-κοριτσάκι-ΧΑΝΙΑ-καισαρική κατά τις 04.02.11

7).Νικάκι-κοριτσάκι (ΠΗΤ 22.02.11) ΓΑΙΑ καισαρική κατά τις 05.02.11

Καλώς μας ήρθες Barbie-babies!Με το καλό τη μπέμπα σου, αχχχχχχχχχχχ!

Ευχαριστω πολυ πολυ !!!!!!:):):)

Και σε σενα ευχομαι με το καλο και .... ετοιμασε τα ΡΟΖ !!!!!!!Εχω προαισθημα !!!!!!!!!!

Z0PNp2.png

DKASp2.png

Καλημέρα αγαπημένες μου κοριτσάρες!!!

Καταρχήν να καλωσορίσω την Κρητικοπούλα μας! Καλώς μας ήρθες Barbie!!! Mε το καλό η μπουμπού σου!!!

(Ο αγαπητός λιστοκράτωρ νούμερο 2-Μαρούσκα- βλέπω ότι σε ενσωμάτωσε ήδη!!!!) και καλά έκανε!!!

Χθες ο αντρούλης μου με έβγαλε για μπυρίτσα και πολύ το χάρηκα....Αφήστε, κορίτσια...ήπια μια μικρή Κάιζερ και την άκουσα!!!Τόσο καιρό είχα να πιω....

Είχα φουλάρει και τον γελαστό με μαμίσιο και άντεξε 3,5 ώρες του πουλάκι μου(κοιμόταν).... :)

Αυτό που μου αρέσει στο καφέ μας είναι ότι ΟΛΕΣ παλιές και νέες έχουμε πάντα κάτι να μάθουμε!

Βικάκι, στείλε συνταγή κεραλοιφής... Τοπ σεφ θα γίνω για χάρη του μπεμπονιού.... Και ποιος ακούει το Γιώργο, τζάμπα ρεζίλι έγινε με την κρέμα! Δεν έχουμε και κανα παππού να τη δώσουμε....Τα νέα του γελαστούλη σούπερ!Τη γλίτωσε ευτυχώς... Φτου, τι γάλα πίνει το αγόρι μου...50% σε λιπαρά:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μαρούσκα μου, παίρνεις αγνό κερί μέλισσας το οποίο λιώνεις σε μπεν μαρί και το ανακατεύεις με αγνό παρθένο ελειόλαδο. Βάζεις τόσο λάδι όσο αραιό θέλεις να γίνει το μείγμα....Να έχεις υπ' όψη σου ότι όταν παγώσει το μείγμα σφίγγει αρκετά γι' αυτό θέλει αρκετό λαδάκι για να είναι σαν αλοιφή...Αν θες μπορείς να βάλεις και μαστίχα Χίου, εγώ έβαλα και εκτός από το υπέροχο άρωμα που δίνει προσφέρει και αντισυπτικές ιδιότητες....Μιλάμε ο πωπούλης του Λάσκαρη είναι σούπερ!!!

koudounia%20aigoprovaton.jpg

Με πολλή αγάπη για το Βικάκι μου....

1178309950.jpg

Καλημεεεεεερα κουκλες......

Βικυ μου πολυ ωραια τα νεα σου,μπραβο αφαλουλης μια χαρα και τα γραμμαρια του super...ολα πανε υπεροχααααα,ετσι να 'ναι παντα χαμογελαστο και υπακουο μωρακι...:D

Καλα με το καλοριφερ φανταζομαι φρικη,τουλαχιστον τελειωσε κι αυτο...

Με τις κρεμες εχεις δικιο αφου δοκιμασα της weleda το λαδακι κι εμεινα πολυ ευχαριστημενη δε σκεφτηκα να δοκιμασω και στη μπουμπου....εχεις δικιο!...κ ειναι και φυσικα προιοντα.....εγω τα παρηγγειλα απο την ecobaby κ ηταν σχετικα καλες τιμες,εσυ απο που τα παραγγελνεις?????

Από εδώhttp://www.bce-europe.com/ Νομίζω ότι βγαίνουν φθηνότερα τα προϊόντα και με την πρώτη παραγγελία σου δίνουν και εκπτωτικό κουπόνι αν κάνεις εγγραφή στο σάιτ.

Κοριτσια γιατι οταν ειμαι on line βλεπω τα μηνυματα ανακατεμενα ενω οταν ειμαι off line τα βλεπω με τη σειρα ??? ξερει καποια να μου πει πως θα τα φτιαξω ??

Καλώς την!!!!:-D Δεν ξέρω να σου απαντήσω σε αυτό καλή μου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μαρούσκα μου, παίρνεις αγνό κερί μέλισσας το οποίο λιώνεις σε μπεν μαρί και το ανακατεύεις με αγνό παρθένο ελειόλαδο. Βάζεις τόσο λάδι όσο αραιό θέλεις να γίνει το μείγμα....Να έχεις υπ' όψη σου ότι όταν παγώσει το μείγμα σφίγγει αρκετά γι' αυτό θέλει αρκετό λαδάκι για να είναι σαν αλοιφή...Αν θες μπορείς να βάλεις και μαστίχα Χίου, εγώ έβαλα και εκτός από το υπέροχο άρωμα που δίνει προσφέρει και αντισυπτικές ιδιότητες....Μιλάμε ο πωπούλης του Λάσκαρη είναι σούπερ!!!

Μαστίχα Χίου και κερί μέλισσας τι ποσότητες?Από φαρμακείο?I'm absolutely clueless!:confused::confused::confused:

Καλα κοριτσια μιλαμε εχουν σπασει τα νευρα μου :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αν ειμαι σε συνδεση δεν μπορω να σας παρακολουθησω με τιποτα !!!!!!!!! Μου βγαζει ανακατεμενα μηνυματα απο τον Μαιο !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πρεπει να ειμαι συνεχως off line...:mrgreen::mrgreen::evil::evil::evil:

Z0PNp2.png

DKASp2.png

Καταρχήν να καλωσορίσω την Κρητικοπούλα μας! Καλώς μας ήρθες Barbie!!! Mε το καλό η μπουμπού σου!!!

(Ο αγαπητός λιστοκράτωρ νούμερο 2-Μαρούσκα- βλέπω ότι σε ενσωμάτωσε ήδη!!!!) και καλά έκανε!!!

Ευχαριστω vasdeli καλως σας βρηκα !!!! Να ειστε καλα ολες που με δεχτηκατε με θερμη γιατι σημερα δεν ειμαι στα καλα μου...:(:(:(:(:(:(

Εχω τσακωθει απο χθες με τη μαμα μου και κλαιω συνεχεια...:(:(:(:(

Προσπαθω για το χατηρι του μωρου μου να σταματησω αλλα μ΄εχει πιασει ενα απιστευτο παραπονο.... Μα να στενοχωρουν την ετοιμογεννη???

Z0PNp2.png

DKASp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...