Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα γλυκες μανουλες και μελλουσες μανουλες.......

Βικυ μου τι εγινε με τον ομφαλιο λωρο,τι ειπε η παιδιατρος???

με το καλοριφερ ενταξει?Εχω λιωσει με τις φωτο στο f/b :D:D

Καλα αν δεις το μπεμπουλι της Αννετ μας θα παθεις πλακα καλα τον λεει το Μ αρουσκακι μας λουκουμακο...;)

Εγω ειμαι αναμεσα σ 'ενα μαρσιππο που εχω δει της babybjorn και στο sling αλλα αφου εκανες ολοκληρο ταξιδι με αυτο τια να πω κλεινω προς τα εκει...!

Αχ Αννετακι μου περιμενω πως και πως τη μπεμπουλαμας να νιωσω ολα αυτα που περιγραφετε και να δω οτι ειναι μια χαρα γιατι τρωω και κατι τετοιες φρικες....!

Χριστινα το καλυτερο ειναι να μην αγχωνεσαι,καλα ποιος μιλαει βεβαια...προσπαθω παντως κι αυτο εχει σημασια...!Οσο γαι τα ψωνια σημερα κρατηθηκα δεν βγηκα γιατι δεν παει αλλο εχω τιγκαρει το σπιτι!!!!

Αληθεια απο καλλυντικα για τη μπουμπου τι να ψωνισω??σαπουνακια,γαλακτωματα,λαδακια....η ειναι νωρις???

May πολυ ωραια τα νεα σου...τελεια,ετοιμη η μπουμπου για τον εξω κοσμο!Ειδες τι καλο παιδι απο τωρα σκεφτεται τη μανουλα και κανει αυτα που πρεπει;)

Εσυ ποια μαρκα θεωρεις καλυτερη για κρεμουλα για το μωρο η ολες τα ιδια ειναι???

Λιανα θα μας κανεις κανα ξαφνικο το βλεπω ερχεται......μπεμπη ελαααααααα σε περιμενουμεεεεεεεεε............:P

Μαρουσκακι λεγε λεγε δεν ξερεις τι γινεται....

1a0fd6e0b8.png

γεια σας κοριτσακια!!

Vasdeli καλα δεν υπαρχεις!! τελειο το post περι θηλασμου!!!

may μου στο ιασω θα ειμαι! τριτη 7,30 το πρωι θα μπουμε χειρουργειο λες να συνχρονιστουμε?!! χεχε!!

Λιανακι τελειωσαν τα ψεμματα!! πλησιαζεις!!!!

η Στελλινουλα γεννησε??

fangri μου ολα καλα με την κοιλουμπα κ τωρα που μου εδωσε μαγνησιο (επιτελους!!) κοιμηθηκα σαν ζωο!!!!!

ρε κοριτσια εσεις που ειστε κ εμπειρες πειτε μας οπως λεει κ το λιανακι για τον υπνο .. εχω χασει την μπαλα... τελικα πως πρεπει να κοιμιζουμε τα αγγελουδια μας για να ειναι ασφαλη??? πλαγια? ανασκελα? μπρουμιτα? με σφηνακι? χωρις? με παπλωμα? με κουβερτα? με φορμακι? με υπνοσακο?? συγνωμη που σας ζαλισα αλλα δεν εχω καταφερει να βγαλω ακρη με αυτο το θεμα...

fangri μου ολα καλα με την κοιλουμπα κ τωρα που μου εδωσε μαγνησιο (επιτελους!!) κοιμηθηκα σαν ζωο!!!!!

ρε κοριτσια εσεις που ειστε κ εμπειρες πειτε μας οπως λεει κ το λιανακι για τον υπνο .. εχω χασει την μπαλα... τελικα πως πρεπει να κοιμιζουμε τα αγγελουδια μας για να ειναι ασφαλη??? πλαγια? ανασκελα? μπρουμιτα? με σφηνακι? χωρις? με παπλωμα? με κουβερτα? με φορμακι? με υπνοσακο?? συγνωμη που σας ζαλισα αλλα δεν εχω καταφερει να βγαλω ακρη με αυτο το θεμα...

Συγνώμη, τώρα σου έδωσε μαγνήσιο??:confused::confused::confused:Εμένα μου είπαν να το κόψω μπαίνοντας στο μήνα μου, γιατί το μαγνήσιο είναι για να μην κάνεις συσπάσεις σε όλη την εγκυμοσύνη!Τώρα τις συσπάσεις τις θέλουμε υποτίθεται...Εκτός κι αν στο έδωσε λόγω προγραμματισμένης καισαρικής, μη γίνει τίποτα νωρίτερα, ξέρω γω...Στις καισαρικές έχουμε άλλες ειδικούς, εγώ είμαι του φτ!

Όσο για τον ύπνο, όπως είπαμε και με την άλλη παλιά, στο πλάι, ε Βικάκι? Μπρούμυτα το αποφεύγουν λόγω συνδρόμου αιφνίδιου βρεφικού θανάτου (Παναγιά μου, μακριά από μας!) κι ανάσκελα, μωρέ, μην πνιγεί το μωρό με το γάλα και πώς να το βγάλει ανάσκελα... Το σφηνάκι βολεύει ή αλλιώς με τα σκεπάσματα το κρατάς πλαγιαστό.Πάπλωμα και μαξιλάρι όχι πριν το χρόνο, κουβέρτα ή υπνόσακο (αν και είναι αρκετά κρύος ο καιρός νομίζω για υπνόσακο ακόμη) τον υπνόσακο χωρίς άλλο σκέπασμα για να μην υπερθερμανθεί.Με το ζιπουνάκι και το φορμάκι, τι άλλο?Ελπίζω να σε διαφώτισα:rolleyes:

Κορίτσια, αύριο πάω νοσοκομείο κι ελπίζω να με εξετάσουν να μάθω επιτέλους το ταλέντο τι θέση έχει αν και ψηλά το νιώθω ακόμη..Άντε 38η εβδομάδα!Πού θα πας ρε άτιμο, θα βγεις δε θα βγεις:lol::lol:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

fangri μου το εδωσε τωρα γιατι ειχε παραγινει το κακο με τις συσπασεις κ ο στοχος μας ειναι να μην βγει ο μικρος πριν την τριτη!

Ευχαριστω πολυ για τα φωτα σου!! εχω παρει λικνο κ στην προικα του εχει κατι σαν κουβερλι. Αυτο ενδεικνεται??

περιμενουμε νεα σου αυριο!! καλη επιτυχια!!!!!!!

Διαφημίσεις

μαριαεφη μου δεν τον ζυγιζω συνεχεια μωρε...πριν μια εβδομαδα μου τον ζυγισε η παιδιατρος και μου ειπε να τον ξαναζυγισω παλι σε μια εβδομαδα για να δουμε την αναπτυξη του κι αν χρειαστει ξενο...δεν με πιανει υστερια...χαλαρη ειμαι απλα ανησυχησα με τους εμετους που ειχε κανει ο καλος μου!!!

εσεις πως ειστε?να μου φιλησεις τον βυζανιαρη κρητικαρο και τη ζηλιαρογατουλα σου!!!

POZ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΑΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

καλησπερα γλυκες μανουλες και μελλουσες μανουλες.......

με το καλοριφερ ενταξει?Εχω λιωσει με τις φωτο στο f/b :-D:grin:

Καλα αν δεις το μπεμπουλι της Αννετ μας θα παθεις πλακα καλα τον λεει το Μ αρουσκακι μας λουκουμακο...:wink:

Εγω ειμαι αναμεσα σ 'ενα μαρσιππο που εχω δει της babybjorn και στο sling αλλα αφου εκανες ολοκληρο ταξιδι με αυτο τια να πω κλεινω προς τα εκει...!

Αχ Αννετακι μου περιμενω πως και πως τη μπεμπουλαμας να νιωσω ολα αυτα που περιγραφετε και να δω οτι ειναι μια χαρα γιατι τρωω και κατι τετοιες φρικες....!

Χριστινα το καλυτερο ειναι να μην αγχωνεσαι,καλα ποιος μιλαει βεβαια...προσπαθω παντως κι αυτο εχει σημασια...!Οσο γαι τα ψωνια σημερα κρατηθηκα δεν βγηκα γιατι δεν παει αλλο εχω τιγκαρει το σπιτι!!!!

Αληθεια απο καλλυντικα για τη μπουμπου τι να ψωνισω??σαπουνακια,γαλακτωματα,λαδακια....η ειναι νωρις???

May πολυ ωραια τα νεα σου...τελεια,ετοιμη η μπουμπου για τον εξω κοσμο!Ειδες τι καλο παιδι απο τωρα σκεφτεται τη μανουλα και κανει αυτα που πρεπει:wink:

Εσυ ποια μαρκα θεωρεις καλυτερη για κρεμουλα για το μωρο η ολες τα ιδια ειναι???

Λιανα θα μας κανεις κανα ξαφνικο το βλεπω ερχεται......μπεμπη ελαααααααα σε περιμενουμεεεεεεεεε............:-P

Μαρουσκακι λεγε λεγε δεν ξερεις τι γινεται....

νικακι μου, λουκουμακι τον λεει ο μπαμπακας μας γιατι με τους λουκουμαδες δεν τα παει καλα (ας οψεται ενα καλοκαιρι με χαλασμενους που πας πηγε ζουμι χαχαχαχα)

εγω πηρα αφρολουτρακι της fissan που μοσχοβολαει και κρεμουλα αλλα και της penaten την οποια χρησιμοποιω (μαρουσκακι μου νομιζω καποια στιγμη διαβασα πως δεν θες ουτε να την ακους...ξερεις κατι? για ξεαγχωσε μας) αυτη χρησιμοποιουσε και η μανουλα μου σε μενα οταν ημουνα μπεμπα χιχιχι

κρεμουλα και υδρογαλακτωμα για το κορμακι της freezyderm (μοσχοβολανε επισης αλλα πολυ ρε παιδι μου για νεογεννητο κι ετσι θα το χρησιμοποιησουμε λιγο αργοτερα...

εμεις εχουμε σλινγκ αλλα ακομα δεν το εχω δοκιμασει...φοβαμαι ρε παιδι μου μη τυχον και δεν το δεσω καλα και βρεθει το παιδι φαρδυ πλατυ

νικακι σε συγχαιρω που κρατηθηκες σημερα με τα ψωνια...εχεις να ψωνισεις ουυυυυυυυυυυυυυυυυ...μη ξεχνας πως τα νινια μεγαλωνουν στο πιτς φυτιλι...να προλαβεις να της τα φορεσεις...εμεις καθε μερα δυο φορμακια αλλαζουμε για το τιποτα...να τα χαρουμε βρε αδερφε!!!:-D

γεια σας κοριτσακια!!

Vasdeli καλα δεν υπαρχεις!! τελειο το post περι θηλασμου!!!

may μου στο ιασω θα ειμαι! τριτη 7,30 το πρωι θα μπουμε χειρουργειο λες να συνχρονιστουμε?!! χεχε!!

Λιανακι τελειωσαν τα ψεμματα!! πλησιαζεις!!!!

η Στελλινουλα γεννησε??

μετραμε δλδ αντιστροφα κοριτσια...5 και σημερα!!!τι καλα..ερχονται κι αλλα ιντερνετοξαδερφακια...γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

με το καλο κοριτσουδια μου, με γερα μωρακια στις αγκαλιτσες σας!

εμεις κοιμομαστε πλαγια...μια απτα δεξια μια απτα αριστερα να ξεπιανομαστε...αλλα ο τζουτζουκος μου καμια φορα γυριζει και λιγο στο ανασκελο με το κεφαλακι στο πλαι (που να μην του ειχα και σφηνακι)!!!

επισης ριχνουμε απο πανω το σεντονακι με την κουβερτουλα μας το ζιπουνακι και το πυζαμακι μας...οχι παπλωματακι απαγορευεται...και μαξιλαρακι ασφαλειας...και η θερμοκρασια του δωματιου 22 με 24 βαθμους!

ελπιζω να βοηθησα κι εγω λιγο η πρωτομανα :mrgreen:

Συγνώμη, τώρα σου έδωσε μαγνήσιο??:confused::confused::confused:Εμένα μου είπαν να το κόψω μπαίνοντας στο μήνα μου, γιατί το μαγνήσιο είναι για να μην κάνεις συσπάσεις σε όλη την εγκυμοσύνη!Τώρα τις συσπάσεις τις θέλουμε υποτίθεται...Εκτός κι αν στο έδωσε λόγω προγραμματισμένης καισαρικής, μη γίνει τίποτα νωρίτερα, ξέρω γω...Στις καισαρικές έχουμε άλλες ειδικούς, εγώ είμαι του φτ!

Όσο για τον ύπνο, όπως είπαμε και με την άλλη παλιά, στο πλάι, ε Βικάκι? Μπρούμυτα το αποφεύγουν λόγω συνδρόμου αιφνίδιου βρεφικού θανάτου (Παναγιά μου, μακριά από μας!) κι ανάσκελα, μωρέ, μην πνιγεί το μωρό με το γάλα και πώς να το βγάλει ανάσκελα... Το σφηνάκι βολεύει ή αλλιώς με τα σκεπάσματα το κρατάς πλαγιαστό.Πάπλωμα και μαξιλάρι όχι πριν το χρόνο, κουβέρτα ή υπνόσακο (αν και είναι αρκετά κρύος ο καιρός νομίζω για υπνόσακο ακόμη) τον υπνόσακο χωρίς άλλο σκέπασμα για να μην υπερθερμανθεί.Με το ζιπουνάκι και το φορμάκι, τι άλλο?Ελπίζω να σε διαφώτισα:rolleyes:

Κορίτσια, αύριο πάω νοσοκομείο κι ελπίζω να με εξετάσουν να μάθω επιτέλους το ταλέντο τι θέση έχει αν και ψηλά το νιώθω ακόμη..Άντε 38η εβδομάδα!Πού θα πας ρε άτιμο, θα βγεις δε θα βγεις:lol::lol:

μπεμπονι η μανουλα αγαπη μου εχει αγριες διαθεσεις!!!να εισαι καλο και υπακουο γιατι ηηηηηηηηηχαααααααααα!!!

μαρια μου, αντε να μαθουμε πως εμπεδωθηκε να παιρνεις σειρα γιατι δεν ξερω πως εχεις κρατηθει και δεν εχεις ρωτησει το φυλλο του μωρου αλλα εγω θα σκασωωωωωωωωωωω απτην αγωνια και την περιεργια!!!

γερο ναναι βεβαια και ας κατουραει καθιστο μουαχαχχαχααα :lol::lol::lol:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Μου φαινόταν πολύ στουπέτσι η πενάτεν γι' αυτό πήραμε τη sudocrem (o άντρας μου μπερδεύτηκε και τη ζήτησε σουντόκου γιατί έτσι τη λέμε μεταξύ μας, χαχα) την οποία χρησιμοποιούμε εδώ και 4 χρόνια και 7 μήνες (φυσικά, πολύυυυυ πιο σπάνια τώρα, αλλά και το μπεμπόνι αυτή θα δεχτεί στο κωλαράκι του (και στο πιπ@κι του ελπίζω!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:)

Καλά τη στελλινούλα την ξαναγκαστρώσανε την κοπέλα μέχρι να γεννήσει, έλεος όμως το κορίτσι! :mad::mad:

Το μικρό σκασμένο ξεπατώθηκε να τεντώνεται από τις 8.30 ως τώρα...Μου ΄βαλε και σέρλοκ χολμς ταινία ο άντρας μου όλο κάτι σατανάδες είναι, ό,τι πρέπει για ετοιμόγεννη...:D:D:D

Με τις αλλαγές λόγω καλλικράτη κι όλα αυτά έμαθα και σε ποιο τμήμα θα είμαι όοοοοοοταν γυρίσω, ευτυχώς τέλος τα ρημαδάμπελα για μένα και θα έχω τον πιο σούπερ προιστάμενο που μ΄εκτιμά και μ' έχει σαν κόρη του!!Πολύ χάρηκα!:mrgreen::mrgreen:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Μου φαινόταν πολύ στουπέτσι η πενάτεν γι' αυτό πήραμε τη sudocrem (o άντρας μου μπερδεύτηκε και τη ζήτησε σουντόκου γιατί έτσι τη λέμε μεταξύ μας, χαχα) την οποία χρησιμοποιούμε εδώ και 4 χρόνια και 7 μήνες (φυσικά, πολύυυυυ πιο σπάνια τώρα, αλλά και το μπεμπόνι αυτή θα δεχτεί στο κωλαράκι του (και στο πιπ@κι του ελπίζω!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:)

Καλά τη στελλινούλα την ξαναγκαστρώσανε την κοπέλα μέχρι να γεννήσει, έλεος όμως το κορίτσι! :mad::mad:

Το μικρό σκασμένο ξεπατώθηκε να τεντώνεται από τις 8.30 ως τώρα...Μου ΄βαλε και σέρλοκ χολμς ταινία ο άντρας μου όλο κάτι σατανάδες είναι, ό,τι πρέπει για ετοιμόγεννη...:D:D:D

Με τις αλλαγές λόγω καλλικράτη κι όλα αυτά έμαθα και σε ποιο τμήμα θα είμαι όοοοοοοταν γυρίσω, ευτυχώς τέλος τα ρημαδάμπελα για μένα και θα έχω τον πιο σούπερ προιστάμενο που μ΄εκτιμά και μ' έχει σαν κόρη του!!Πολύ χάρηκα!:mrgreen::mrgreen:

αρε μαρακι θα με σκασεις ετσι οπως τα λες...χαχαχχααχχα ακου εκει σουντοκου χαχχαχαχαχα

την ταλαιπωρησανε πολυ την κοπελα βρε παιδι μου, δεν θα εχει κουραγιο ουτε το μωρο της να παρει αγκαλιτσα στο τελος...σαν δεν ντρεπονται λιγακι τοσες ωρες

ξυπνησε ο μικρος, καληνυχτα αγαπη

IB5Vp2.png

αστη κοπελα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: να τεντωθει παιδι μου μπααααααααα!!!

και ευκαιρια ειναι μπας και γεννησεις...αλλα ξεχασα ειπες θα γεννησεις πρωι χαχχαχαχαα

φιλακια κοριτσακι παω για αγκαλιτσες και ρουφηγματακια...ξεχασα πριν κανα δυο ωρες φαγαμε κι απτο τζιτζακι...αμεεεεεεεεε!!!:lol:

IB5Vp2.png

ξεχασα πριν κανα δυο ωρες φαγαμε κι απτο τζιτζακι...αμεεεεεεεεε!!!:lol:

Μαζί με τη στροφή του ελενομωρού αυτό ήταν το καλύτερο νέο της μέρας, αλήθεια σου λέω, ψυχή μου!!!

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω annete μου! κατατοπιστικοτατη!

νικακι απιστευτο! αληθεια ειχες κρατηθει μεχρι τωρα?? φτου σου κοπελαρα μου! εγω αφρολουτρακι κ γαλακτωμα πηρα της chicco κ κρεμουλα sudocream!!! αν κ γαλακτωμα μου ειπαν της frezyderm.. θα το παρω κι αυτο..κ βλεπουμε!

fangri τελεια τα νεα σου για τη δουλεια!! ελιωσα με το σουντοκου!!! χεχεχε

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Είμαι χαρούμενη!!!!:D:D:D:D

Όλα καλά στην παιδίατρο και το κυριότερο ο ομφαλός μας ειναι εντάξει!!!!!

Κρέμεται πλέον από μια κλωστούλα(το μανάρι μου, δεν πονάει;) αλλά φτηνά την γλιτώσαμε γιατί αν είχαμε πρόβλημα θα γινόταν εισαγωγή στο νοσοκομείο, μιας και μέχρι 2 μηνών τα μωράκια παίρνουν ενδοφλέβια αντιβίωση αν χρειαστεί(φτου, κακά, μακρυά από εμάς).

Ο μπεμπίνος μια χαρά χορταίνει και παχαίνει με το μαμίσιο γαλατάκι που πίνει....Έγινε κιόλας 4135 γρ(βάρος γέννας 3700, εξόδου 3580). Η παιδίατρος είπε ότι πρέπει να παίρνει περίπου 25 γραμμάρια την μέρα οπότε αν υπολογίσουμε 13 μέρες από τότε που βγήκαμε από το Ιασώ θα έπρεπε να πάρει 325 γρ για να θεωρείται καλά. Το μανάρι μου όμως πήρε 555 γρ άρα είμαστε πολύ καλύτερα! Και μιας και θηλάζει αποκλειστικά δεν μας απασχολεί το παραπάνω!!!!

Επίσης από 52 εκ έγινε 55, το καλό μου!

Θα μας ξαναδει όταν με το καλό 40ίσω!

Στο τελος, κατούρησε και την γιατρό για πληρωμή!:D:tongue:

Καλά για το ανάσκελα, ούτε λόγος...Καλά λες μωρέ, γιατί να το ρισκάρω?Στο πλάι...Μόνο που σε κάθε ύπνο θέλει λέει αλλαγή πλευρού να μην πιάνονται ε?Α, στο σλινγκ κοιμάται ή τον βάζεις ξύπνιο μόνο?Λέω να κοιμάται κιόλας καμιά φορά τι με πειράζει?Α, για το ριλάξ που είπες ... στο ριλάξ δε μπαίνουν μετά τον τρίτο?Πιο μπροστά δεν κάνει για πλατούλα...

Άσε Μαρούσκα μου, τα είδα όλα όταν η παιδίατρος μας είπε πως νέα οδηγία τώρα είναι να βάζουμε τα μωρά ανάσκελα!!!!:?:???::?Και σε θυμήθηκα!!! Αλλά της είπα ότι εγώ δεν νιώθω ασφαλής έτσι....και μου είπε να τον βάζω πλάγια αλλά με μια κουβέρτα στην πλατούλα για να μην γυρνάει....

Όσο για το σλθνγκ μια χαρά κοιμάται εκεί και μετά το χαλαρώνεις και το βάζεις στο κρεβάτι του.Εννοείται ότι δεν πειράζει....Για το ριλάξ μάλλον έχεις δίκαιο, δεν θα τον ξαναβάλω....

Vasdeli μου τι χρησιμος οδηγος ..μολις τον χρησιμοποιησα μιας και το ζουζουνι μου ειναι πολυ υπναρας και δεν ξυπναει με τιποτα για φαι και αναγκαζομαι να του δινω με μπιμπερο και ειχα βγαλει με το θηλαστρο και το ειχα στο ψυγειο και δεν ηξερα λεπτομερειες!!!ελπιζω τωρα που επεσε ο ικτερος να αρχισει να ξυπναει πιο ευκολα ...

Πολύ χαίρομαι!!!!:lol::D

με το καλοριφερ ενταξει?Εχω λιωσει με τις φωτο στο f/b :D:D

Καλα αν δεις το μπεμπουλι της Αννετ μας θα παθεις πλακα καλα τον λεει το Μ αρουσκακι μας λουκουμακο...;)

May πολυ ωραια τα νεα σου...τελεια,ετοιμη η μπουμπου για τον εξω κοσμο!Ειδες τι καλο παιδι απο τωρα σκεφτεται τη μανουλα και κανει αυτα που πρεπει;)

Νικάκι μου...ο υδραυλικός ήρθε εκείνη την μέρα και δούλευε 3 ώρες....είχε μεγαλύτερη ζημιά από ότι είχαμε φανταστεί αλλά όλα καλά τώρα...κόντεψα βέβαια να πάθω παράκρουση τότε....

Καλλυντικά θεωρώ κορυφαία της Weleda τα οποία παραγγέλνω από σάιτ της Γερμανίας και είναι πολύ πιο φθηνά.

Μαρούσκααααααα, σταμάτα να βάζεις αυτή την παλιοκρέμα την Sudocrem στα παιδιά.....Είναι φούλ στα χημικά και τις δίνουν να φανταστείς μέχρι και για τις κατακλίσεις, στους γέρους....Ο γαμπρός μου που έχει φαρμακείο, το πιστοποιεί....Εγώ χρησιμοποιώ αγνή κεραλοιφή που έφτιαξα από κερί μέλισσας και παρθένο ελαιόλαδο και μέχρι στιγμής ο μπεμπούλης είναι ροδαλός και άψογος!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Αυτό που μου αρέσει στο καφέ μας είναι ότι ΟΛΕΣ παλιές και νέες έχουμε πάντα κάτι να μάθουμε!

Βικάκι, στείλε συνταγή κεραλοιφής... Τοπ σεφ θα γίνω για χάρη του μπεμπονιού.... Και ποιος ακούει το Γιώργο, τζάμπα ρεζίλι έγινε με την κρέμα! Δεν έχουμε και κανα παππού να τη δώσουμε....Τα νέα του γελαστούλη σούπερ!Τη γλίτωσε ευτυχώς... Φτου, τι γάλα πίνει το αγόρι μου...50% σε λιπαρά:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Σε λίγο ραντεβού με καρδούλα νινιού...

Σκασμενάκι, μην ακούς τη μαμάκα που σε λέει έτσι...Από αγάπη το κάνει!Να είσαι καλό, γυρισμένο προς τα κάτω κι οι χτύποι σου να φτάνουν τους 160, ναι, μικράκι μου? Άμα είσαι κι εμπεδωμένο, ακόμη καλύτερα...Ουφ, για να δούμε τι θα δούμε και σήμερα:rolleyes::rolleyes:

2 βδομάδες μείνανε, δε χρειάζεται να τις φάμε ε? Σε περιμένει κόσμος και κοσμάκης!Φιλάκια μπεμπέκι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...