Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Γεια σας, γεια σας...

Αχ τρεχεται και δεν προλαβαινετε οι μανουλιτσες!!

Απο τη μια σκεφτομαι τι κουραση τραβατε,απο την αλλη ζηλευω και λιγο!

Σειρα εχει η Στελλινουλα αν δεν κανω λαθος που γενναει αυριο...

Τη Χριστινα τελικα τωρα που αλλαξε,την προλαβαινω εγω μαλλον..

Στη χειροτερη με προκληση τη δευτερα το πρωι με την αυγουλα:tongue:

Τωρα η May δεν ξερω τι θα αποφασισει!!;)

Ειναι καμια αλλη κοπελα για την πεμπτη και την ξεχασα?:confused:

Οσο για τα φουστακια κοριτσια,απο τωρα θελω το δευτερο παιδακι μου

να ειναι κοριτσακι γιατι οι βιτρινες ειναι για κοριτσομωρα..τελος!!χαχα

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οντως οι μανουλες τρεχετε κ δεν φτανετε!!

εμεις ακομα λαλιστατες, μετα θα μας χασετε για λιγο!!χαχα:D:D

αυριο στις 10.45 το πρωι εχω την εξεταση βιοφυσικου προφιλ,

οποτε και θα ξερω αν θα παρω και αλλη παραταση..

προσωπικα, αν και η μεση-πλατη μου ειναι διαλυμενες πραγματικα,

θα "ετρωγα" και το σκ, ετσι για την ιστορια..:tongue::tongue:

αλλα παλι, θα μας απαντησει η μπεμπα σε αυτο!!

ολα τελεια να εξελιχθουν για τη στελλινουλα αυριο!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

εγω ισως παρω θεση μαζι με τη λιανα τη δευτερα

'η αλλιως με τη χριστινα την τριτη!!

χριστινακι στο ιασω δεν ειπες και εσυ?

μπορει κ να γενναμε διπλα διπλα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Με το καλο η στελινουλα αυριο να δει τον αγγελο της!!!!ολα να πανε καλα!!

Μαυ μου περιμενουμε τα νεα σου απο την αυριανη εξεταση (αληθεια το ονομα σου ??μην σε λεμε το κοριτσι του μαη!!!αν θες βεβαια!!!)

vasdeli μου ελπιζω αυτη να ηταν μια μικρη τυχαια ενοχληση και οχι ομφαλιτιδα!!!εμας ο ομφαλος μας επεσε χθες!!νωρις νωρις ..

Εμεις καναμε την εξεταση και επεσε ο ικτερος απο 12 στο 7,2 !!!!η γιατρος ειναι απολυτα ευχαριστημενη και μενα η καρδια μπηκε στην θεση της!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μπράβο, Ιωαννάκι... Μια χαρά ο μικρούλης! Θα ξαναμετρήσετε, τι σου είπε η γιατρός?

Stellinula, με το καλό να αντικρύσεις το αντράκι σου αύριο!

May, εύχομαι η μικρή σου να έχει κάνει μια μεγάλη κολοτούμπα και να μας βοηθήσει στη γέννα!;)

Λιανάκι, κοντός ψαλμός αλληλούια, κοντοζυγώνει κι η Δευτέρα!

Βικάκι μου, ελπίζω να μην είναι μόλυνση στο μπέμπη, αλλά και να είναι τι θα κάνεις...Θα την πάρεις την αντιβίωση (ο μικρός δηλαδή, όχι εσύ) και τέλος.Πολλές μέρες μωρέ οι 16 για να μην έχει πέσει...Στη βδομάδα δεν πέφτει??

Εγώ λίγο πριν κοιμηθούν τα τέκνα στις 8 άρχισα να πονάω (βραδυνός τύπος το μωρό, φαίνεται η δουλειά πριν βγει:mad::mad::mad:) όχι όμως για γέννα, αλλά στο γνωστό σημείο, χαμηλά δεξιά... Πόνος όμως ε!Όχι αστεία.Περπάτησα λοιπόν κι εγώ όπως έλεγε η May και μετακινήθηκε μάλλον το σκασμένο μας κι ησύχασα.Νά το πάλι!Ολόκληρη κοιλιά, μ' έχει ταράξει εκεί ρε παιδί μου! ε δε μπορώ να κάνω και μαραθώνιο όλη νύχτα!Αχ, σήμερα παίξαμε ωραία με τα παιδιά...Τόσο ωραία που πέρασε η ώρα για τον ύπνο και χαμπάρι δεν πήραμε!Μετά το μπαλονοπόλεμο και το σημερινό παιχνίδι, είμαι πλήρης οπότε μπορώ να γεννήσω χωρίς τύψεις ότι τα παραμέλησα τα βλαστάρια.Μη ζηλεύεις, μικρόβιο και ΜΗ ΧΤΥΠΑΣ ΑΛΛΟ! Πονάει λέμε!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

ιωαννα μου,

Ελενη με λενε,

και ειμαι οντως το κοριτσι του μαη, γιατι ολα τα σημαντικα γεγονοτα της ζωης μου, συμβαινουν την ανοιξη και δη αυτον το μηνα!!

αλλα ωρα να συστηθω με το επισημο μου!!:tongue::tongue:

σουπερ τα νεα απο την εξεταση!!

μονο η ανησυχια που εφαγες, αλλα τελος καλο ολα καλα!!

fangri και εμενα η μπεμπα κουνιεται σχεδον μονο βραδυ!!

πως γινεται αυτο δεν ξερω,,σημερα να φανταστεις ψιλοαγχωθηκα γιατι προσπαθουσα ολη μερα να την ακουσω και τιποτα και τωρα ξαφνικα εδω και κανα 2 ωρες, με εχει ταραξει στην κλωτσια!!

θα μπω αυριο μετα το ιασω, να σας πω τα νεα μου!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα.....Μαρουσκακι μου εχω ριξει πολυ γελιο οπως τα γραφεις.....δεν θα 'χεις τυψεις ομως αν γεννησεις τωρα και αφησεις το βραχακι μονο του????....χαχαχαχαχα!!!!!!!!!

Στελλινουλα με το καλο...

May για να δουμε τι νεα θα μας πεις αυριο...αραγε ειναι ετοιμη η μπεμπουλα να βγει?????εσυ δεν εχεις τρελαθει με τα κοριτσιστικα ρουχαλακια????

Ιωαννα μπραβο γαι τα αποτελεσματα...αντε μπορεις να ηρεμησεις τωρα.

Λιανακι εχεις δικιο αλλα και τα αγοριστικα ειναι super.....;)

Biky μου ελπιζω να μην ειναι τιποτα τελικα και να μη χρειαστει τιποτα ιδιαιτερο.Φιλακια στον γελαστουλη σου.:D

1a0fd6e0b8.png

γεια σας ομορφες!!

Ιωαννα μου θα επεφτε ο ικτερος αφου ολα καλα τα εκανες!

εγω σλινγκ δεν πηρα εχω τον μαρσιπο απο την Εφουλα..

Αχ κοριτσια κανει να διαβασει 2 μιση ωρες τι εχει παθει μετα τα Χριστουγεννα δεν ξερω.Μα τα μαθηματικα τελειωνει γρηγορα και κολλαει στην γλωσσα βαριεται.

ο μικρος καλα μπηκαμε σε καλο προγραμμα.καθε περιπου 3 ωρες θηλασμος για 30 με 40 λεπτα.

Ανυσηχος ειναι το πρωι αλλα οχι πολυ.

Πηραμε κ ευχουλα και ισως για αυτο τι να πω...

Στελινουλα με το καλο!

Λιανα μου μαυ Μαρακι Χριστινακι αντε να γεμισει η αγκαλια σας!

στελινουλα με το καλο να παρεις αγκαλιτσα τον γιοκα σου!!!αυριο θα ζησεις την απολυτη ευτυχια!!!

ιωαννα μου μπραβο αγαπη μου, πολυ ωραια τα νεα σας!θα ξανακανετε την εξεταση η δεν χρειαζεται?να μου φιλησεις τον χρηστακο και τον ξανθο σου αγγελο!

λιανακι μου, μετρα αντιστροφα κοπελα μου, το θαυμα πλησιαζει και θα γεμισει τη αγκαλια σου!!!

ελενη μου θα περιμενουμε τα νεα σας αυριο τα οποια θα ειναι σουπερρρρρρρρρρρρ!!!

μαρουσκακι, τι να πω αγαπη μου για σενα...πολλα φιλια σου στελνω, νασαι καλα με τα γραπτα σου...αντε μηπως γεννησει καμια τζουτζουκα απτα γελια χαχαχχαα

και να γεμισετε ροζ αγαπη μου, αλλιως σε βλεπω να σε διωχνει ο συζυγος απτο σπιτι χαχχαχαχα ακους εκει να χτενιζεις του αντρες με ροζ χτενες...χαχαχαχχα μη βγαινεις για ψωνια λεμεεεεεεεεεεεε!!!χαχαχαχα

βικακι μου ευχομαι να μην ειναι τιποτα αγαπη μου!

αλλα γιατι αργησε ετσι ο αφαλος σας?

τι ωρα να σε παρω αυριο να μην ενοχλησω?

μαριαεφη μου, ολα τα κοριτσουδια και τα μπεμπονια σας φιλω πολυ πολυ πολυ!!!

για πειτε και την γνωμη σας...να ανησυχησω?

ζυγισα σημερα τον γιοκα μου (νηστικο και με ζυγισμενα πανα και ζιπουνακι) και πηρε 140 γρ...καλα ειναι?

η παιδιατρος μου ειχε πει την προηγουμενη εβδομαδα πως τα φυσιολογικα ειναι 200 γρα ανα εβδομαδα...τελικα μηπως δεν χορταινει η εφταιγαν οι εμετοι που δεν πηρε τα 200 γρ?οεο?να ανησυχω η πρωτομανα?

επισης μας εχει πεσει ο αφαλος μας και βγαζει αιματακι πανω στην πανα, συνεχιζω το οινοπνευμα με την συμβουλη της παιδιατρου αλλα ο αφαλουλης δεν λεει να καθαρισει κλαψ __________________

α και σημερα εκανα τον πιο γλυκο υπνο...κοιμηθηκα αγκαλιτσα με τον θησαυρουλη μου...πηγε να ερθει ο μπαμπας μας αλλα του ειχαμε πιασει την θεση!!!χιχιχι

ααααααααχ και μου κρατουσε τα δαχτυλα ο καλος μου σαν να μην ηθελε να φυγω απο διπλα του!!!

ααααχ κοριτσια ΤΟΝ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλημέρα!έκανα τις μπάμιες μου για αύριο και πριν σιδερώσω είπα να γράψω τίποτα να δω αν έχουμε και κανα νέο, μπα.....Λοιπόν...

Αννετάκι μου γλυκό, μην αγχώνεσαι με το βάρος του λουκουμά σου γιατί τα γραμμάρια που σου λέει η παιδίατρος (200 ανά βδομάδα) είναι στάνταρ για τα μπιμπεροφάγα νινιά.Στα θηλάζοντα ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!Ο λουκουμάς μπορεί να παίρνει από 800 γραμμάρια ως 2,5 κιλά τους πρώτους μήνες αν θηλάζει, οπότε ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ! Αννετάκι, ζεις την απόλυτη ευτυχία, απόλαυσέ την!Και πού είσαι ακόμη, πουλί μου.Ν' αρχίσει να σου χαμογελάει και θα ξαναβάλεις πάνες (λοχείας, όχι σερβιετάκια!).

Μαράκι μου, χαίρομαι που ο κρητίκαρος συνήλθε λίγο για να πάρεις κι εσύ δύναμη! Η Εφούλα υπάρχει περίπτωση να ζηλεύει και να θέλει να τραβήξει την προσοχή γι' αυτό και φέρεται έτσι στο διάβασμα?Ξέρεις, καμιά φορά λέμε δε ζηλεύουν κι αυτά απλώς δεν το δείχνουν και το κρατάνε μέσα τους που είναι χειρότερο...Ή αυτό ή ακόμη δεν επαναπροσαρμόστηκε μετά τις διακοπές, κάτι άλλο δε νομίζω!

Ελενάκι μου, καλά νέα να μας φέρεις σήμερα μεσημέρι από το γιατρό, ναι?Μπέμπα, κάνε τούμπα, λέμε, ακούυυυυυυυυυυυυυυυυς???

Νικάκι, είμαι βράχος πουλάκι μου, αλλά κάποιες φορές σπάω κι εγώ.Ξέρεις είναι τεράστια η διαφορά της πρωτομανούλας με τις άλλες.Εσύ ναι μεν αδημονείς, αλλά κακώς...Κι εσύ και το Λιανάκι και τα άλλα φουσκωκοιλουμπάκια μας...Ποτέ ποτέ ξανά δε θα είσαι όπως τώρα, μόνο εσύ κι ο αντρούλης σου. Δεν λέω ότι με το παιδί χάνεις πράγματα, προς Θεού, απλώς αυτή την ανεμελιά και το να κάθεσαι όποτε θες και να κοιμάσαι όποτε θες δε θα το ξαναέχεις σε καμιά εγκυμοσύνη στο μέλλον, γιατί πάντα θα υπάρχει μια ψυχούλα που θα θέλει να φάει, να παίξει μαζί σου και να κάνει τσίσα...Φαντάσου τώρα εμένα, με 2 τέτοιες ψυχούλες μέσα στο σπίτι, να μην μπορώ να σκύβω να τους ντύσω, να μην μπορώ να παίζω άνετα μαζί τους και ενώ πονάω να πρέπει να διαβάσω παραμύθι και να τους πω το νανούρισμα για να κοιμηθούν... Αυτά δεν τα κάνω με το ζόρι, θέλω, αλλά δε μπορώ τόσο άνετα λόγω κοιλούμπας...Θα μου πεις άμα γεννήσεις πιο εύκολα θα είναι με ένα μικράκι μες στο σπίτι?Θα είμαι πιο ευκίνητη πώς το λένε... Γι' αυτό καμιά φορά σπάει το βραχάκι κατάλαβες?Στην επόμενη εγκυμοσύνη θα με νιώσεις...

Χριστινάκια 1 και 2, όλα καλά με κοιλούμπες?

Άντε, γεννάει η Στελλινούλα σήμερα, αδειάζει κι άλλη θέση!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημερα κουκλες.....

Αχ Μαρουσκακι μου μη λες για λουκουμαδες πρωι πρωι δεν θα το αντεξωωωωω..........!

Οσο για το βραχακι παρακαταλαβα και μπορω να πω οτι σε θαυμαζω κιολας...που τα καταφερνεις και εισαι εκει για ολους.Ενταξει δε γινεται ομως να μην ανυπομονω και να φοβαμαι και λιγακι...αλλες φορες ο βραχος γινεται βραχακι κι αλλες βραχος ακλονητος!Ξερεις εσυ....;)

Αννετακι τι ωραια εικονα ειναι αυτη με το γιοκα σου αγκαλιτσααααααα.......αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ τελειαααααααααα!!!!!!!!!!!!

Εσυ απο πονακια πως εισαι???

Στελλινουλα με το καλο να παρεις αγκαλιτσα το μωρακι σου......

Λιανακι,May πως ειστε σημερα???????

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!έκανα τις μπάμιες μου για αύριο και πριν σιδερώσω είπα να γράψω τίποτα να δω αν έχουμε και κανα νέο, μπα.....Λοιπόν...

Αννετάκι μου γλυκό, μην αγχώνεσαι με το βάρος του λουκουμά σου γιατί τα γραμμάρια που σου λέει η παιδίατρος (200 ανά βδομάδα) είναι στάνταρ για τα μπιμπεροφάγα νινιά.Στα θηλάζοντα ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!Ο λουκουμάς μπορεί να παίρνει από 800 γραμμάρια ως 2,5 κιλά τους πρώτους μήνες αν θηλάζει, οπότε ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ! Αννετάκι, ζεις την απόλυτη ευτυχία, απόλαυσέ την!Και πού είσαι ακόμη, πουλί μου.Ν' αρχίσει να σου χαμογελάει και θα ξαναβάλεις πάνες (λοχείας, όχι σερβιετάκια!).

αγαπη μουυυυυυυυυ εσυ!!!

να εισαι καλα βρε ζουζουνα, οι γνωσεις σας ειναι πολυτιμες και εκτος απο απιστευτη μανουλα εισαι και απιστευτη ΦΙΛΗ!!!

πολλα γλυκα φιλια κοριτσακι μου και συντομα να ελευθερωθεις με το καλο και να κρατησεις μια ροζ μπουμπουκα στα χερακια σου!!!

Καλημερα κουκλες.....

Αννετακι τι ωραια εικονα ειναι αυτη με το γιοκα σου αγκαλιτσααααααα.......αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ τελειαααααααααα!!!!!!!!!!!!

Εσυ απο πονακια πως εισαι???

εγω?απο πονακια?δεν ξερω τι ειναι αυτο καλε!!!πεταω απο χαρα εγω!!!πονακια θα κοιταμε?χαχαχα

κατι τραβηγματακια εχω κι αυτα οταν γυρναω στο αριστερο πλευρο η με σπρωχνει με τα ποδαρακια του ο αντρακος μου!!!

κατα ταλλα τελειαααααααααα!!!

ετσι θα κρατας κι εσυ το μαριαντακι σου αγαπη μου, δεν θα ξεκολας!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Ουφ, τι έγινε?Γέννησε καμιά?Με τρώει το χέρι να αλλάξω τη λίστα!Πήρα ηλεκτρική, σφουγγάρισα και κατά τις 12 λέω να πάω για κανα υπνάκι, γιατί το μικρό θηρίο θα έρθει 2.30 και πρέπει να παίξουμε γκορμίτι ως τις 4 παρά που θα πάρουμε το μεγάλο θηρίο!

Αννετάκι μου, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Αφού σου είπα έχω κόλλημα με το θηλασμό, για μένα κάθε κοπέλα που θηλάζει είναι μια νίκη απέναντι στις βιομηχανίες του γάλακτος-κέρδους και πραγματικά αν ίσχυαν αυτά που είπε η παιδίατρος ΠΟΤΕ δε θα έλεγα το αντίθετο μόνο και μόνο για να συνεχίσεις να θηλάζεις, εννοείται!Ό,τι ξέρω κι ό,τι βρίσκω στο βιβλίο θα σας το λέω (Πώς το είπε το Βικάκι? Πατσουρόπληκτη! Εγώ θα το έλεγα κολλημένη με το θηλασμό!)Ειλικρινά, είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ που κάνεις για το μέλλον του λουκουμά (σόρι, Νικάκι, αλλά εγώ φταίω που είναι ζαχαρωτό το Αννετόμωρο?)

καλημέρα κορίτσια! Στελλινούλα εύχομαι με το καλό να υποδεχθείς το νινι σου σημερα!

fangri εχεις δικιο, τίποτα δεν ειναι στανταρ σε αυτα τα πραγματα! Εγώ πάντως πήγα στο γιατρό και προς το παρον δεν βλεπει φως! μου είπε να ξαναπαω σε μια εβδομαδα. Δεν αγχώνομαι πλεον, οποτε θελει ας ερθει. Κι εγώ ξεκουράζομαι, οπως λες. Απλά, να, κάποιες μέρες (όπως σήμερα) δεν εχω κατι το ιδιαίτερο να κάνω και βαριέμαι...

ώστε πήρες ροζ, ε? και τι εγινε? δεν αγορασες και κούκλες στην τελική! Εμένα στην αρχή έπεφτε το μάτι μου στα κοριτσίστικα σε ολα τα μαγαζιά, γιατί στο σοι μου ολοι εχουν κοριτσια! αλλα πλέον ούτε σημασια δεν δινω στα ροζ, ουτε και τα γαλαζια μου αρεσουν ιδιαιτερα παντως. προτιμώ πιο ουδετερα χρωματα. Του έχω πάρει μέχρι και παλτό μοντγκόμερι για του χρόνου! χα-χα!!!! δεν ξαναβγαίνω για ψώνια, καταστροφή είμαι

vasdeli τι εγινε τελικά με τον ομφαλό? τι σου είπαν?

may πως πήγε η εξεταση?

joa πολύ καλά τα νέα σου για τον ίκτερο! τελεια!

annete κι εμενα η μαια μου ειπε οτι τα μωρα πόυ θηλαζουν παιρνουν λιγοτερο βαρος σε σχεση με τα αλλα, αλλά αυτό ειναι το φυσιολογικό, λεει. Ελπίζω να μπορώ κι εγώ να θηλάσω όταν έρθει η ώρα!

Καλημέρα κορίτσια!

Ο Λάσκαρης κάθεται στο ριλάξ και είπα να μπω για λίγο. Σήμερα πρόλαβα και σας διάβασα!!!

vasdeli μου ελπιζω αυτη να ηταν μια μικρη τυχαια ενοχληση και οχι ομφαλιτιδα!!!εμας ο ομφαλος μας επεσε χθες!!νωρις νωρις ..

Και μένα στα άλλα μου παιδιά έπεφτε στη βδομάδα...Τώρα με τον μπεμπούλη τι να πω....μάλλον δεν θέλει να αποχωριστεί απο την μανούλα! :)

Βικάκι μου, ελπίζω να μην είναι μόλυνση στο μπέμπη, αλλά και να είναι τι θα κάνεις...Θα την πάρεις την αντιβίωση (ο μικρός δηλαδή, όχι εσύ) και τέλος.Πολλές μέρες μωρέ οι 16 για να μην έχει πέσει...Στη βδομάδα δεν πέφτει??

Ναι, στη βδομάδα συνήθως αλλά....στις 5.30 έχω ραντεβού με την παιδίατρο...για να δούμε τι θα μας πει....

Μαρούσκα μου....βασανιάρη τον κόβω......(καλά, ντε, μην βαράς! Μπορεί να κάνω και λάθος!!!-στο γένος!) :)

Αχ κοριτσια κανει να διαβασει 2 μιση ωρες τι εχει παθει μετα τα Χριστουγεννα δεν ξερω.Μα τα μαθηματικα τελειωνει γρηγορα και κολλαει στην γλωσσα βαριεται.

Ρε φιλενάδα...κάθε φορά που σε διαβάζω νιώθω ανακούφιση....Μια από τα ίδια και η κόρη μου....Αν δεν είμαι πάνω από το κεφάλι της(θηλάζοντας τον μπέμπη) τελειώνει τα μεσάνυχτα....Χθες είχαμε κλάματα και οδυρμούς για να μάθει Ιστορία....Το μόνο που την γλυκαίνει και την ενεργοποιεί κάπως είναι άμα της πω ότι αν διαβάσει γρήγορα θα της δώσω τον γελαστό αγκαλίτσα....

βικακι μου ευχομαι να μην ειναι τιποτα αγαπη μου!

αλλα γιατι αργησε ετσι ο αφαλος σας?

τι ωρα να σε παρω αυριο να μην ενοχλησω?

Θα σε πάρω εγώ μανάρι μου!

για πειτε και την γνωμη σας...να ανησυχησω?

ζυγισα σημερα τον γιοκα μου (νηστικο και με ζυγισμενα πανα και ζιπουνακι) και πηρε 140 γρ...καλα ειναι?

η παιδιατρος μου ειχε πει την προηγουμενη εβδομαδα πως τα φυσιολογικα ειναι 200 γρα ανα εβδομαδα...τελικα μηπως δεν χορταινει η εφταιγαν οι εμετοι που δεν πηρε τα 200 γρ?οεο?να ανησυχω η πρωτομανα?

Όχι να μην ανησυχείς καθόλου...Συμφωνώ σε όλα με την Πατσουρόπληκτη Μαρούσκα...Προσφέρεις το καλύτερο στο παιδί σου και το βάρος που πήρε μια χαρά είναι...

επισης μας εχει πεσει ο αφαλος μας και βγαζει αιματακι πανω στην πανα, συνεχιζω το οινοπνευμα με την συμβουλη της παιδιατρου αλλα ο αφαλουλης δεν λεει να καθαρισει κλαψ __________________

Μια από τα ιδια κι εδώ φίλη....Εμάς η παιδίατρος μας είπε να βάζουμε και λίγο Μπεταντίν μετά το οινόπνευμα....Έχω κι εγώ μια ανησυχία για το μαναράκι μου.....:roll:

α και σημερα εκανα τον πιο γλυκο υπνο...κοιμηθηκα αγκαλιτσα με τον θησαυρουλη μου...πηγε να ερθει ο μπαμπας μας αλλα του ειχαμε πιασει την θεση!!!χιχιχι

ααααααααχ και μου κρατουσε τα δαχτυλα ο καλος μου σαν να μην ηθελε να φυγω απο διπλα του!!!

ααααχ κοριτσια ΤΟΝ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!

Αχ, Άννα μου...κάθε φορά που ξυπνάω και βλέπω πλάι μου την αγγελουδένια μορφή του τρελλαίνομαι και λέω:"Είναι δυνατόν να είναι δικός μου τώρα αυτός ο λουκουμάκος;"

Κορίτσια, έχω πάθει, λέμε....ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ!

Και δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτόν...

Και ας είναι βασανιάρης, βυζόπληκτος....είναι αγαπησιάρης και τρυφερούλης!

Θηλαζει ασύστολα λέμε....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

κοριτσια καλημερα!!!

καλησπερα τετοια ωρα, αλλα ας οψεται!!

εχω νεα!!!!

μολις γυρισα απο το βιοφυσικο προφιλ!!

η μπεμπα ΓΥΡΙΣΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

προβολη μωρου: καθετο κεφαλικο!!

ετοιμο για μεγαλη εξοδο!!

τωρα πως εγιναν ολα αυτα μεσα σε 48 ωρες, δεν ξερω να σας πω, εγω μονο κατι σκαλες ανεβοκατεβηκα, λιγο φασινα και καθολου δουλεια

γιατι οπως ακουτε ισως στις ειδησεις, τα φαρμακεια απεργουμε!!:?:???:

εγω ρε κοριτσια, δεν καταλαβα καμια τετοια κινηση στην κοιλια μου και ακομα επιμενω οτι το δεξι μου πλευρο ειναι "γενματο", αλλα μου ειπε αυτη στον υπερηχο, οτι επειδη η κοιλια μου ειναι σχετικα μικρη, ειναι λογικο να ειναι γεματη παντου..

τωρα περιμενουμε το σημα του οργανισμου να πει το ποτε,

αλλιως μπαινουμε την τριτη με ραντεβου!!

αυτα κυριες μου, τα νεα!! η εξελιξη, εξεπληξε και το γιατρο!!

κατα τα αλλα, εγω καταλαβαινω απολυτα αυτα που γραφεις μαρουσκα, περι δυσκολιων με τα υπολοιπα τεκνα και καμια φορα λεω ποσο ηρωες ειστε εσεις οι εγκυουλες με περισσοτερα παιδακια!!

διαβαζω και ολα αυτα που γραφεις περι θηλασμου και εχω τοσες αποριες και ερωτησεις, που μαλλον θα χρειαζομουν ιδιαιτερα, ωστοσο θα σου κανω μια γενικη ερωτηση και μπορεις να μου απαντησεις εξισου γενικα..

δεδομενου οτι θα χρειαστει να επιστρεψω στη δουλεια μετξυ των 40-60 ημερων μετα τη γεννα, ποσο εφικτο θεωρεις τον αποκλειστικο θηλασμο και αν αληθευει οτι θα χρειαστω νοσοκομειακο θηλαστρο για την αντληση του.

αννετακι,

η εικονα που περιεγραψες ειναι ολα τα λεφτα!!!!

για την ωρα σας χαιρετω και θα επανελθω!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...