Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλως τα κοριτσακια τα ετοιμογεννα!!!!

Λιανακι αυτο ειναι το σλινκ που εχει ο Σακης ..

Εγω εδω προσπαθω να ξυπνησω τον μικρο μου για να φαει ...ο μεγαλος μου σχολειο ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα στις ομορφες μανουλες και ετοιμογεννουλες!!!

Καλως τα κοριτσακια τα ετοιμογεννα!!!!

Λιανακι αυτο ειναι το σλινκ που εχει ο Σακης ..

Εγω εδω προσπαθω να ξυπνησω τον μικρο μου για να φαει ...ο μεγαλος μου σχολειο ...

βαλτον κατευθειαν στο τζιτζο ιωαννα, θα μυριστει φαι ο ξανθουλης σου και θα πεσει με τα μουτρα!!!

και καλα αποτελεσματα με τον ικτερο κοπελα μου,α ντε να τελειωνει κι αυτο το αγχος!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλημερα κοριτσαρες.......πω πω τι ωραιος καιρος σημερα καλα και χθες δεν το συζητω...!

Ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες για τη μανουλα μου απο του χρονου θα γιορταζει και το Μαριαντακι μας στις 17...με το καλο:D

Αννετακι μη μου στεναχωριεσαι καθολου κατι ξερουν και οι κοπελες που τα 'χουν περασει!Ο πριγκιπας σου ειναι ενας κουκλος....ειναι για ζουληγμα,για δαγκωμα για .......αστα φανταζομαι τι τρελα εχεις παθει ....κ οχι αδικα!!!!!!!!

Πως ειστε σημερα????Παντως σου βγαζω το καπελο που τους σκεφτεσαι ολουσ,μπραβο σου!!!

1a0fd6e0b8.png

Καλα βραχακι μου απο τη Δευτερα τα 'χω ταραξει τα ψωνια,εχει και εκπτωσεις εχει και καλο καιρο αστα παει το πορτοφολι αδειασε....δεν πειραζει ομως το 'χω καταευχαριστηθει....!Πηρα στη μπουμπου μεχρι και φουστακι για να 'ναι η γκαρνταρομπα της ετοιμη !

Ξεκουρασει εσυ και θα την κανει την εξοδο το kinderaki soy...:wink:

Ιωαννα καλη επιτυχια στην εξεταση αποψε να 'ναι ολα ενταξει...

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Ιωαννάκι, εύχομαι η παλιοχολερυθρίνη σας να πέσει στα Τάρταρα να ησυχάσεις κι εσύ κι ο μικρός.Μπες να μας πεις τι σας είπανε.Αχ, το ξανθούλι μας, θα του τλυπήσουν το ποδαλάκι του, κλαψ....

Αννετάκι, τι κάνει το κουρκουμπίνι σου?Εσύ καλά?

Πάτησα έναν ύπνο για μια ώρα κι έτσι πήρα δυνάμεις για το απόγευμα να παίξουμε μπαλονοπόλεμο:D:D:D:D Κρίμα είναι τώρα στα τέλη τα καημένα μου, να μην παίξουμε λίγο μαζί?Το μόνο δύσκολο είναι όταν σκοτώνουμε τον αντίπαλο με μπαλονοχτύπημα στη φτέρνα (Αχιλλέας στυλ, καταλάβατε?)που δε μπορώ να σκύψω οπότε συνήθως πεθαίνω εγώ, χαχα!:D:D:D:D:D:D

Μέη, ακόμη εδώ είσαι??Σε περίμενα μέσα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλα βραχακι μου απο τη Δευτερα τα 'χω ταραξει τα ψωνια,εχει και εκπτωσεις εχει και καλο καιρο αστα παει το πορτοφολι αδειασε....δεν πειραζει ομως το 'χω καταευχαριστηθει....!Πηρα στη μπουμπου μεχρι και φουστακι για να 'ναι η γκαρνταρομπα της ετοιμη !

Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα, θέλω κι εγώ μωροφουστάκι, ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!Βραχάκι μου, η μπέμπα σου θα είναι και το πρώτο γκομενάκι της κλινικής χαχα!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα, θέλω κι εγώ μωροφουστάκι, ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!Βραχάκι μου, η μπέμπα σου θα είναι και το πρώτο γκομενάκι της κλινικής χαχα!!

Ασε εχω παθει ζημια με τα ρουχαλακια λεμε......αστα πεθαινω να 'ρθει η στιγμη να τη δω μεσα σε αυτααααααα...................

1a0fd6e0b8.png

καλημερα κοριτσια! εμεις πηραμε παραταση 5 ημερων (αν μας το επιτρεψει κ ο μπεμπης..) τριτη 25/01 κλεισαμε!!

Αντε με το καλοοοο........

τελικα δεν ειμαστε τα μονα βραχακια Μαρουσκακι μου....χαχαχα,για να δουμε ποια εχει σειρα??????

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Πάνω που είπα να πω ένα γεια ξύπνησε και κλαίει ο κακομοίρης μου....

Έχει ζόρια και δεν ξέρω γιατί....

Τεσπά,ό,τι προλάβω...

Βικάκι, έχω κατααγχωθεί με το παλιοσλίνγκ, αποκλείεται να καταφέρω να το δέσω και χρησιμοποιήσω....Τόσο άχρηστη με τα χέρια μου λέμε!Άσε με τα βίντεο, τα κάνει σε dt αυτή, χαμπάρι δεν πήρα:confused::confused::confused:Σε ποια στάση τον βάζεις?Εγώ λέω την όρθια με πόδια έξω αλλά θέλει στήριξη για κανα δίμηνο οπότε...Μήπως να μην κάνω τίποτα?Θα μου πέσει:(:(:(:(:(

Μαρούσκα μου, μην φοβάσαι με το σλίνγ. Μπες και στο σάιτ της κοπέλας. Βάλε στο γκουγκλ αστεράκι σλινγκ και θα το βρεις....Για νεογέννητο δεν ενδείκνυται η όρθια στάση μόνο η ξαπλωτή-βαρκούλα! Εγώ τον έβαλα έτσι και ταξιδέψαμε Αθήνα Μυτιλήνη...

Πάω, κλαιει το μανάρι μου...

Δεν είδα μπεμπέ Ανετ....μετά!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλως και τα υπολοιπα κοριτσια ..το μπεμπακι μου κοιμαται (once again)kκαι η μαμα σερφαρει ..

vasdeli μου να μην σε απογοητευσω αλλα η ηλικια του μπεμπουλη ταιριαζει πολυ με εναρξη κολικων ..ελπιζω να μην σας απασχολησει το θεμα!!!

Χριστινα μου πλησιαζει και για σενα η μερα!!!!πωπω αναμενονται πολλες αφιξεις ...αφησαμε μια εβδομαδα ετσι να χαλαρωσουμε και μπαινει το καφε ιανουαριου δυναμικα!!!

Νικακι τρελαινομαι για κοριτσιστικα μωρουδιακα...αυτα τα φουστακια ,φουστανακια ,κορδελιτσες ...τρελαινομαι!!!

Αννετακι μου ο υιος μου δεν συγκινειται με τιποτα ...προτιμαει τον υπνο του...καταληγω να τον ταιζω κοιμισμενο ...ο πριγκπακος μας καλα?

Φαγκρι μου χαρας στο κουραγιο σου που παιζεις μπαλονοπολεμο...αν και σε νοιωθω γιατι την προηγουμενη της γεννας μου επαιζα στην πιστα του mc queen..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

vasdeli μου να μην σε απογοητευσω αλλα η ηλικια του μπεμπουλη ταιριαζει πολυ με εναρξη κολικων ..ελπιζω να μην σας απασχολησει το θεμα!!!

Θα συμφωνήσω με την Ιωάννα, Βικάκι.Γύρω στις 14-17 μέρες αρχίζουν οι κολικοί, αλλά αυτό που με ξενίζει είναι που γκρινιάζει μέρα.Οι κολικοί είναι απογευματινοί ή βραδινοί συνήθως:confused::confused:

Χριστινα μου πλησιαζει και για σενα η μερα!!!!πωπω αναμενονται πολλες αφιξεις ...αφησαμε μια εβδομαδα ετσι να χαλαρωσουμε και μπαινει το καφε ιανουαριου δυναμικα!!!

Άντε, γεννήστε εσείς μπας και ζηλέψουν και τα ξεχασμένα τα δικά μας και βγουν, χαχα!

Νικακι τρελαινομαι για κοριτσιστικα μωρουδιακα...αυτα τα φουστακια ,φουστανακια ,κορδελιτσες ...τρελαινομαι!!!

Α ρε δόλια κι εσύ αγορομάνα, χαχα!Πήγα σήμερα σούπερ και δεν άντεξα...Αγόρασα χτένα και βουρτσάκι ΡΟΖ για μαλλάκια μπεμπέ και υιών.3 εγκυμοσύνες δεν έχω πάρει τίποτα ποτέ σε ροζ, δεν άντεξα!Το πολύ πολύ θα χτενίζω τους γιους με το ροζ, ε και??;);););)

Αννετακι μου ο υιος μου δεν συγκινειται με τιποτα ...προτιμαει τον υπνο του...καταληγω να τον ταιζω κοιμισμενο ...ο πριγκπακος μας καλα?

Μπες να πεις μετά τι έγινε με χολερυθρίνη, οκ?

Φαγκρι μου χαρας στο κουραγιο σου που παιζεις μπαλονοπολεμο...αν και σε νοιωθω γιατι την προηγουμενη της γεννας μου επαιζα στην πιστα του mc queen..

Εμ είδες?Κρίμα δεν είναι κι ο Χρηστάκος το πουλάκι μου?

Μαρούσκα μου, μην φοβάσαι με το σλίνγ. Μπες και στο σάιτ της κοπέλας. Βάλε στο γκουγκλ αστεράκι σλινγκ και θα το βρεις....Για νεογέννητο δεν ενδείκνυται η όρθια στάση μόνο η ξαπλωτή-βαρκούλα! Εγώ τον έβαλα έτσι και ταξιδέψαμε Αθήνα Μυτιλήνη...

Κι εγώ εκεί μπήκα και είδα και για την καθιστή με τα ποδαράκια έξω:confused::confused: Φτάνει να στηρίζεται ο αυχένας λέει, καλά εννοείται αυτό.Τελικά, μετά από πολλά πειράματα με τον αρκούδο, σα να το πέτυχα, να δούμε και live τι θα κάνω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Τελικά, σε κάθε παιδί και κάτι μαθαίνουμε ε;);););)

Το σκέφτηκα κι εγώ Ιωάννα αλλά όπως λέει και η Μαρούσκα οι κολικοί είναι συνήθως το απόγευμα....

Κι εγώ εκεί μπήκα και είδα και για την καθιστή με τα ποδαράκια έξω:confused::confused: Φτάνει να στηρίζεται ο αυχένας λέει, καλά εννοείται αυτό.Τελικά, μετά από πολλά πειράματα με τον αρκούδο, σα να το πέτυχα, να δούμε και live τι θα κάνω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Τελικά, σε κάθε παιδί και κάτι μαθαίνουμε ε;);););)

Αυτό με τον αρκούδο πολύ μου άρεσε!!!!:D

Νομίζω πως τελικά έχω την εξήγηση για τα ζόρια του γελαστού....

Ο καημένος μόνο στο μεμέ ησύχαζε από χθες και σήμερα μέσα στον ύπνο του πατούσε κάτι κραυγές απελπισίας....

Τελικά το πρόβλημα είναι στον ομφαλό μας....Είναι 16 ημερών και ακόμη να πέσει...Σήμερα παρατήρησα μια κοκκινίλα στην περιοχή, μίλησα με την παιδιατρο και μας είπε ότι ίσως να είναι αρχές ομφαλίτιδας....Αύριο έτσι και αλλιώς θα πάμε για την πρώτη μας επίσκεψη.....

Ελπίζω να μην χρειαστεί καμιά αντιβίωση γιατί δεν θα το αντέξω....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...