Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! έχω πολύ καιρό να μπω εδώ στο μανούλες Ιανουαρίου, και βλέπω ότι οι πιο πολλές έχετε ήδη γεννήσει! τέλεια! να σας ζήσουν τα μωράκια σας! πολλές καισαρικές βλέπω και πολλά αγοράκια! εγώ ακόμη περιμένω, και περιμένω... τελευταία θα είμαι, το ξέρω! αύριο θα πάω στο γιατρό, για να δούμε τι θα μου πει. Να είστε όλες καλά, σας φιλώ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια! έχω πολύ καιρό να μπω εδώ στο μανούλες Ιανουαρίου, και βλέπω ότι οι πιο πολλές έχετε ήδη γεννήσει! τέλεια! να σας ζήσουν τα μωράκια σας! πολλές καισαρικές βλέπω και πολλά αγοράκια! εγώ ακόμη περιμένω, και περιμένω... τελευταία θα είμαι, το ξέρω! αύριο θα πάω στο γιατρό, για να δούμε τι θα μου πει. Να είστε όλες καλά, σας φιλώ!

Χριστινάκι, είμαστε κι εμείς εδώ με το Νικάκι, χαχα!Εγώ έχω ίδια ΠΗΤ με σένα, θυμάσαι?Οπότε έχεις ελπίδες, χαχα!:D:D:D:D

Αννετάκι, το πριγκηπόπουλό σου είναι ζουζούνι για ζούληγμα!Από δω και πέρα δε θέλω κλάματα και ηττοπάθειες, έχεις να νοιαστείς τον γλύκα, εντάξει?Πολλά πολλά φιλάκια. Ό,τι χρειαστείς, ξέρεις!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Γεια σας κοριτσια!!

Εγω τελικα δεν αντεξα να περιμενω μεχρι το βραδυ που ειχαμε ραντεβου με το γιατρο

και πηρα τηλ και πηγαμε το μεσημερι!!

Μας εξετασε με υπερυχο ολα μια χαρα!

Ο μπεμπακος ομως οπως και της Mays το μπεμπακι ειναι με το προσωπακι προς την κοιλιτσα!

Θα δουμε αμα γυρισει μας ειπε και μας στη γεννα!

Ειμαι πολυ ευτυχισμενη γιατι τελικα θα αφησουμε τον μπεμπη

να ερθει μονος του μεχρι και την ΠΗΤ μας!

Αν δεν ερθει ομως θα παμε με προκληση τη δευτερα το πρωι..

b353ca0f41.png26lWp2.png

joa μου, να σου ζησει το μωρακι σου!!

δεν ξερω τι να πω για τον ικτερο, σιγουρα θα ειναι κατι το συνηθες

και θελω να ελπιζω οτι αυριο η εξετασουλα θα ειναι τελεια και το νουμερο θα εχει πεσει εκει που πρεπει!!

αννετ, εγω δε μπορω να μπω στο προφιλ σου,

ωστοσο δεν αμφιβαλλω οτι ο πριγκιπας σου, σου εχει κλεψει για τα καλα την καρδια!

χριστινακι, τα λεμε και απο εδω..οπως σου ειπε και η fangri, ολα να τα περιμενεις με τις ΠΗΤ, περιμενουμε τη μια και τσουπ, μας προλαβαινει αλλη με τα γεννητουρια!!

κοριτσια, απο το μεσημερι κατα την ουρηση, βγαζω κατι πολυ πηχτο στο σκουπισμα-με συγχωρειτε για την περιγραφη-ιδιως την πρωτη φορα ηταν μεγαλο κομματι-τελειως αοσμο-και εκτοτε λιγο σε καθε ουρηση.

λετε να ειναι αυτο που λεμε τραχηλικη βλεννη?

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια, απο το μεσημερι κατα την ουρηση, βγαζω κατι πολυ πηχτο στο σκουπισμα-με συγχωρειτε για την περιγραφη-ιδιως την πρωτη φορα ηταν μεγαλο κομματι-τελειως αοσμο-και εκτοτε λιγο σε καθε ουρηση.

May, πες αλεύρι, η μπεμπούλα σε γυρεύει!Αν όχι σήμερα, αύριο (φτ ή καισαρική) πιστεύω θα έχεις αγκαλίτσα τη μικρή! Αχ, πόσο χαίρομαι, άλλη μια μανουλίτσα σε λίγο:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Θα ενημερώσεις κάποια???

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Ε τι να πω???Δεν παω να παιξω ενα joker καλυτερα να πλουτισω κιολας??

May περιμενω νεα σου τι ειπε ο γιατρος...

Μα θα τρελαθω τελειως!!!

Αντε Μαρια και Νικακι ξεκινηστε κι εσεις και ο δικος μου...

θα βγει με φραπε και τσιγαρο στο τελος

και το απολυτηριο του στρατου στο χερι!!!!!:tongue:

b353ca0f41.png26lWp2.png

ναι βρε πουλι μου, γιατι χαθηκες ετσι?

σε ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες και με το καλο και στα δικα σου!!!

να μας ενημερωσεις σχετικα με το ραντεβου με τον γιατρο!!!

Χριστινάκι, είμαστε κι εμείς εδώ με το Νικάκι, χαχα!Εγώ έχω ίδια ΠΗΤ με σένα, θυμάσαι?Οπότε έχεις ελπίδες, χαχα!:D:D:D:D

Αννετάκι, το πριγκηπόπουλό σου είναι ζουζούνι για ζούληγμα!Από δω και πέρα δε θέλω κλάματα και ηττοπάθειες, έχεις να νοιαστείς τον γλύκα, εντάξει?Πολλά πολλά φιλάκια. Ό,τι χρειαστείς, ξέρεις!

ζουληγμα, ρουφηγμα, φιλημα, ζουμπηγμα...πως κρατιεμαι δεν ξερω!!!

και οταν γελαει ειναι το κατι αλλο, καποια στιγμη ελπιζω να προλαβω να φωτογραφησω το πιο γλυκο χαμογελο που εχω δει!!!

ευχαριστω μαρακι μου!!!

εισαι μια πολυτιμη θεια, οπως ολες σας!!!

Γεια σας κοριτσια!!

Εγω τελικα δεν αντεξα να περιμενω μεχρι το βραδυ που ειχαμε ραντεβου με το γιατρο

και πηρα τηλ και πηγαμε το μεσημερι!!

Μας εξετασε με υπερυχο ολα μια χαρα!

Ο μπεμπακος ομως οπως και της Mays το μπεμπακι ειναι με το προσωπακι προς την κοιλιτσα!

Θα δουμε αμα γυρισει μας ειπε και μας στη γεννα!

Ειμαι πολυ ευτυχισμενη γιατι τελικα θα αφησουμε τον μπεμπη

να ερθει μονος του μεχρι και την ΠΗΤ μας!

Αν δεν ερθει ομως θα παμε με προκληση τη δευτερα το πρωι..

λιανακι μου, τη μια δεν κρατιεσαι, την αλλη εισαι ευτυχισμενη που θα περιμενετε την ΠΗΤ...με εχεις μπερδεψει ρε κοριτσι!!!χιχιχι

οποτε ειναι να ερθει το μπεμπουλινακι με το καλο!!!

αννετ, εγω δε μπορω να μπω στο προφιλ σου,

ωστοσο δεν αμφιβαλλω οτι ο πριγκιπας σου, σου εχει κλεψει για τα καλα την καρδια!

για τσεκαρε τωρα?

μει μου, νομιζω πως ερχεται η μεγαλη ωρα κοπελα μου!!

με το καλοοοοοοοοοοοο και κοιτα να ξεκουραστεις οσο μπορεις τις επομενες ωρες-μερες!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ μη με αγχωνετε!!!!!!!!!!:roll::roll::roll:

δεν τον πηρα το γιατρο γιατι μειωθηκε το φαινομενο και ειπα να

μην τον ενοχλησω...θα δουμε!!:?:confused:

αννετακι, εκανα αποδοχη φιλιας και ειδα το μπεμπαρο!!!!!!!! ποποοοοοοοοο!!!!!!!!!

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΛΙΑΝΑ!! εμεις οι δυο θα ειμαστε το θριλερ του καφε, μου φαινεται!!

θα παιχτουν στοιχηματα για την παρτυ μας!! χαχαχαχα:D:D

θα ειδοποιησω κοριτσια μου για ο,τι προκυψει!!!

υποσχεση!!!:D

πολλα φιλια σε ολες!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

χαχα...πες το ψεματα may μου....

Αννετ ανυπομονω οντως παρα πολυ

αλλα δεν ηθελα και συνεχιζω να μη θελω την προκληση...

Θελω να ερθει φυσικα ο μπεμπακος,να διαλεξει αυτος το ποτε!

Ελπιζω να σου δωσα να καταλαβεις!!

Φιλια σε ολες καλο βραδυ και καλο ξημερωμα να χουμε!!:)

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!

fangri και βέβαια το θυμάμαι ότι είμαστε μαζί, αλλά εσύ έχεις ήδη δύο παιδάκια οπότε είναι πιο πιθανό να εμφανιστεί το 3ο σύντομα! αλλά ποτέ δεν ξέρεις! ανυπομονώ να πάω στο γιατρό σήμερα, να δω τι θα μου πει

Annete ούτε κι εγώ μπόρεσα να το δω το νινι σου

may κι εγώ είδα κάτι τέτοια πηχτά χθες, αλλά σταμάτησαν..

liana καταλαβαίνω τι εννοείς. κι εγώ παρόλο που ανυπομονώ, θα προτιμούσα να έρθει φυσικά παρά με πρόκληση

Λέω να βγω σήμερα για να αγοράσω κάτι τελευταία πραγματάκια για το μωρό, όλο και κάτι ακόμη σκέφτομαι ότι χρειάζεται κι έχω να ασχολούμαι!

καλημέρα κορίτσια!

fangri και βέβαια το θυμάμαι ότι είμαστε μαζί, αλλά εσύ έχεις ήδη δύο παιδάκια οπότε είναι πιο πιθανό να εμφανιστεί το 3ο σύντομα! αλλά ποτέ δεν ξέρεις! ανυπομονώ να πάω στο γιατρό σήμερα, να δω τι θα μου πει

Kαλημέρα Χριστινάκι!Τα 2 παιδάκια δε σημαίνουν τίποτε...εννοώ σε ό,τι αφορά την έναρξη τοκετού στο τρίτο...Λίγες γέννησαν νομίζεις στην 40η εβδομάδα το τρίτο?Εγώ να σου πω πώς το σκέφτομαι?Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει ως τις 4 άντε βαριά 7 Φεβρουαρίου, να το χωνέψω το μωρό αποκλείεται.Οπότε απολαμβάνω τις τελευταίες μου μέρες ως δίτεκνη και ξεκουράζομαι όσο μπορώ (καλά μη βαράτε, έχει 3 ολόκληρες μέρες που ξεκουράζομαι!) αναμένοντας!Αυτό να κάνεις κι εσύ...Κι εγώ ένιωθα κάπως όταν αρχίσανε να γεννάνε εδώ τα κορίτσια κι έλεγα ''εμείς τι κάνουμε'' αλλά καθεμιά έχει την ώρα της, σωστά?;);)

Βικάκι, έχω κατααγχωθεί με το παλιοσλίνγκ, αποκλείεται να καταφέρω να το δέσω και χρησιμοποιήσω....Τόσο άχρηστη με τα χέρια μου λέμε!Άσε με τα βίντεο, τα κάνει σε dt αυτή, χαμπάρι δεν πήρα:confused::confused::confused:Σε ποια στάση τον βάζεις?Εγώ λέω την όρθια με πόδια έξω αλλά θέλει στήριξη για κανα δίμηνο οπότε...Μήπως να μην κάνω τίποτα?Θα μου πέσει:(:(:(:(:(

Χριστινακι καλως μας ηρθες παλι ..σε χασαμε....ναι στο καφε μας ξεκινησαν τα γςεννητουρια..τωρα περιμενουμε may & Λιανα...να δουμε πια θα τερματισει πρωτη...

Φαγκρι μου ξεκουραζεσαι ??δεν το πιστευω!!!!!!οσο για το σλινκ αχ και μενα πολυ μπερδεμενο μου φαινεται ...θα ζητησω απο μια φιλη να μου δανεισει να δω αν εξυπηρετει αλλα φοβαμαι οτι θα δω το μωρο στο πατωμα ...

Εμεις καλα ...σήμερα το απογευμα θα παμε ξανα να μετρησουμε τον ικτερο και θελω να πιστευω οτι θα εχει πεσει ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα κοριτσια μου!!

πως ειστε ολες?

joa, καλη επιτυχια στην εξεταση αποψε!

θα ειναι σιγουρα καλη!! βγαινει επιτοπου το αποτελεσμα??

θα περιμενουμε νεα!!

χριστινακι γεια σου και απο εδω!!:D

εγω κοριτσια εχτες, ειχα ενα πονο στην κυστη μου,

σα να κατουριεσαι παρα πολυ και να μη μπορεις να πας, σε

συνδυασμο με κατι σαν "χτυπηματακια", στο ιδιο σημειο...

(καλα πιστευω πως οι περιγραφες μου ειναι ο,τι ναναι πραγματικα!!!)

κρατησε καμια ωρα και μετα τιποτα, κοιμηθηκα σαν πουλακι,

και σημερα μια χαρα!!

fangri και εγω θα ηθελα να παρω ενα sling αλλα εχω ακριβως την ιδια φοβια, οτι θα περπαταω και το μωρο θα βρεθει στο πατωμα ξαφνικα

και προς το παρον μου δανεισε μια φιλη ενα μαρσιπο, να δω αν θα τον βολευτω..

78xyp2.png

RUAmp3.png

καλημεραααα!!!!τι κανετε???

May τα ιδια συμπτωματα εχουμε αλλα δεν τον βλεπω τον μικρο να ερχετε!

σορυ για την ασχετη ερωτηση αλλα το σλινγκ ειναι αυτο που ειχε ο

Ρουβας οταν εβγαλε την μπεμπα απο το μαιευτηριο???:tongue:

Ιωαννα ευχομαι η εξεταση να ναι μια χαρα και να αναρωωει το μπεμπακι...

Μαρια καλα κανεις και ξεκουραζεσαι...Επρεπε επιτελους!!

Χριστινα περιμενουμε νεακια απο το γιατρο...Ελπιζω να χετε καλα νεα!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...