Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!!!

Πωπω σας εχω χασει ...εμεις ειμαστε καλα ..το μπεμπε μας ειναι αρκετα ησυχο ..Αλλα δεν ξερω αν αυτο οφειλεται στον ικτερο ή μας βγηκε ησυχο μωρο ...

ηρθε η παιδιατρος και μας ειδε και μας βρηκε πολυ καλους..Το μονο που μας ανησυχει ειναι ο ικτερος . Βγηκαμε απο το νοσοκομειο με 10.8 και χθες ειχαμε 12 ..αυριο εχουμε επανεξεταση ελπιζω να ειμαστε πολυ καλυτερα και να αρχιζει να πεφτει ...

Για το θηλασμο παρολο που το μωρο το εχω στο στηθος συνεχεια δεν βλεπω πολυ προκοπη...δεν εχει πρηστει ιδιαιτερα και νοιωθω οτι δεν εχει αρκετο ...πηρα και ζυγαρια να τον ζυγιζω να δουμε πως θα παμε ...

Λιανακι , Stelinoylla με το καλο!!!!αναμενουμε νεα σας!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα κοριτσια, μαμαδιτσες και μωρακια!!

πραγματικα τελεια μερα σημερα!!!

εχω νεα..:

πηγα χτες γιατρο.εκανα nst...ειχα συσπασεις αρκετες, αλλα οχι κατι το φοβερο!

μετα κανουμε υπερηχο..

η μπεμπα,στην ιδια ακριβως θεση με την προηγουμενη φορα, ΚΑΘΟΛΟΥ εμπεδωμενη, αντιθετα, πολυ ψηλα και σε σχεδον εγκαρσια θεση..

καλα εβλεπα εγω ολο μου το δεξιο πλευρο να σειεται μερες τωρα,

εχει παρει θεση τελειως πλαγια.και εκτος απο αυτο, ειναι και με τη μουριστα γυρισμενη προς την κοιλια μου, κατι που οπως μου ειπε ο γιατρος ισως ειναι και ο λογος που δε μπορει να εμπεδωθει..

πιθανοτητες να αλλαξει αυτο μεχρι την ΠΗΤ συμφωνα με το γιατρο 10%.

τι κανουμε τωρα λοιπον..

παμε την πεμπτη για βιοφυσικο προφιλ.αν αυτο δειξει πληρη αρτιοτητα σε ολα (ποσοτητα αμνιακου υγρου, καρδουλα μωρου κτλ). τοτε περιμενουμε μεχρι την ΠΗΤ-την τριτη 25 δλδ-και μπαινουμε με προκληση.

αν το βιοφυσικο προφιλ δειξει μια οποιαδηποτε αλλοιωση στην εικονα της εγκυμοσυνης, μπαινουμε ισως και την παρασκευη.

και στις δυο περιπτωσεις, ο γιατρος θελει να ξεκινησουμε με προκληση, μπας και με τις συσπασεις και το σπασιμο των νερων, κατεβει το μωρο, αλλα ειμαστε και σε πληρη ετοιμοτητα για καισαρικη.

εγω τι θα ηθελα, μιας και καναμε και την κολπικη εξεταση εχτες?

να ξεκινησουν οι πονοι απο μονοι τους, 'η να σπασουν τα νερα, κατι που ο γιατρος δεν το αποκλειει γενικα.

απο εχτες εχω εντονους σφαχτες στην πλατη παντως.(ασχετο)

ανεξαρτητα απο ολα παντως, η ωρα που θα εχουμε τη μπεμπουλα μας αγκαλια πλησιαζει, και το μονο που με νοιαζει ειναι αυτο και οχι ο τροπος..

οποτε ο,τι θελει να γινει ας γινει..

στελλινουλα, χριστινακι, με το καλο για την πεμπτη!!

λιανα, αναμενουμε τα δικα σου νεα αποψε..αντε να δουμε!!:D

fangri, πιστευω θα μας βρεις ολες στην στροφη..χαχαχα

78xyp2.png

RUAmp3.png

vasdeli παρα πολυ ωραιο ονομα!! δεν το χα ξανακουσει!

Τελος, οσες εχουμε εορταζοντες (εγω εχω τον αντρουλη μου!) να τους χαιρομαστε!!

Χριστίνα, καλημέρα!

Δεν έχουμε ξαναμιλήσει, όταν μπήκες στο καφέ μας εγώ μάλλον γένναγα....

Σ' ευχαριστώ, ναι και μένα μου αρέσει πολύ το όνομα! Είναι βυζαντινό!

Πού γεννάς; να σε βάλω στον πίνακά μας, αν δεν το έχει κάνει ήδη η Μαρούσκα!

Χρόνια πολλά στους Θανάσηδες και τις Αθανασίες!!!

Να χαίρεσαι τον άντρα σου Χριστίνα.

Μαρούσκα μου,

όχι, δεν φοβάμαι το co-sleeping καθόλου!!! Κίνδυνος υπάρχει μόνο όταν η γυναίκα είναι αλκοολική και έχει πιει ή είναι ναρκωμανής...Τότε κοιμάσαι βαθιά....Εγώ με το παραμικρό γκμμμ του ξυπνάω....:P

Είναι πολύ καλή λύση γιατί ξεκουράζεσαι και δεν είσαι ζόμπι το πρωί!!!

Αχ κάθε πρωί όταν ξυπνάω...και αντικρύζω την φατσούλα του γελαστού!!! Το καλύτερο καλημέρα!!!

Και σήμερα σηκώθηκα με πολλά κέφια, λόγω υπέροχης μέρας αλλά μου κόπηκαν απότομα....Το καλοριφέρ του παιδικού τρέχει νερό και περιμένω υδραυλικό.....Σκ@τ@!:twisted:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!

Βγηκαμε απο το νοσοκομειο με 10.8 και χθες ειχαμε 12 ..αυριο εχουμε επανεξεταση ελπιζω να ειμαστε πολυ καλυτερα και να αρχιζει να πεφτει ...

Για το θηλασμο παρολο που το μωρο το εχω στο στηθος συνεχεια δεν βλεπω πολυ προκοπη...δεν εχει πρηστει ιδιαιτερα και νοιωθω οτι δεν εχει αρκετο ...πηρα και ζυγαρια να τον ζυγιζω να δουμε πως θα παμε ...

Καλημέρα Ιωάννα και ξανθέ μπέμπη!Ιωάννα, ο Γρηγόρης είχε βγει με 14 ίκτερο από το νοσοκομείο κι όλα καλά.Θέλει συχνά γεύματα, εμένα στο νοσοκομείο μου είχαν πει να τον ξυπνάω ανά δίωρο για μαμ.Όσο για το στήθος, το ότι δεν είναι πρησμένο δε σημαίνει πως δεν έχεις γάλα.Αυτό με το αρκετό δεν υπάρχει...Το στήθος παράγει όσο χρειάζεται το κάθε παιδάκι... Επίσης μην πέφτεις στην παγίδα να ζυγίζεις το μωρό κάθε τρεις και λίγο.Κοίτα αν κάνει αρκετές φορές τσίσα και να ξέρεις όταν θηλάζει δεν παίρνει το βάρος το στάνταρ που παίρνει από το μπιμπερό.Μπορεί να πάρει μισό κιλό μπορεί και 2 κιλά σ' ένα μήνα.Ο Γρηγόρης είχε πάρει 1600 γρ τον πρώτο μήνα με αποκλειστικό θηλασμό.

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

Πωπω σας εχω χασει ...εμεις ειμαστε καλα ..το μπεμπε μας ειναι αρκετα ησυχο ..Αλλα δεν ξερω αν αυτο οφειλεται στον ικτερο ή μας βγηκε ησυχο μωρο ...

ηρθε η παιδιατρος και μας ειδε και μας βρηκε πολυ καλους..Το μονο που μας ανησυχει ειναι ο ικτερος . Βγηκαμε απο το νοσοκομειο με 10.8 και χθες ειχαμε 12 ..αυριο εχουμε επανεξεταση ελπιζω να ειμαστε πολυ καλυτερα και να αρχιζει να πεφτει ...

Λιανακι , Stelinoylla με το καλο!!!!αναμενουμε νεα σας!!

Τζόα, να σου ζήσει και πάλι!

Έχε υπ' όψη σου ότι τα μωρά με ίκτερο είναι ιδιαίτερα νωχελικά....Πρέπει να τον ξυπνάς κάθε 2 ώρες οπωσδήποτε να θηλάζει γιατί μόνο με την πρόσληψη υγρών θα αποβάλει την περίσσια χολερυθρύνη που κυκλοφορεί στο αίμα του....

Συχνοί θηλασμοί είναι ό,τι καλύτερο σε αυτή τη φάση....

qwlrp3.png

Καλημέρα Βικάκι...Ανέλαβα χρέη λιστοκράτορα μιας κι εσύ έχεις άλλα πολύ πιο σημαντικά πλέον:tongue::tongue::tongue::tongue: Πήγα για τα ψωνάκια μου και ξαναετοίμασα για τρίτη φορά τα 2 βαλιτσάκια που πλέον είναι πάνω από σούπερ έτοιμα!Οπότε τώρα συνεχίζω την ξεκούραση για όσο πάει! Νερά στο παιδικό ε?Ε ναι, πού θα τρέχανε?Στο πιο απαραίτητο δωμάτιο...:evil::evil::evil:

May, χαίρομαι που βλέπεις τόσο θετικά τα πράγματα, μπράβο σου, είναι το καλύτερο για σένα και τη μικρή σου...:wink::wink:

Χριστινάκι, να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και μπαμπά να τον καμαρώσεις!:tongue:

Πάω να φτιάξω παστιτσάκι για αύριο, γειααααααααααα!

Α, Βικάκι, τελείωσα κι άλλο ένα μυθιστόρημα 600 σελίδων οπότε τώρα λέω να αφήσω λίγο τα λογοτεχνικά και να ξεσκονίσω την Πατσούρου, μετά δέχομαι και τεστ, χαχα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Το θέμα δεν είναι ότι γράφαμε μαζί, αλλά ότι λέμε τα ίδια:D:D:D:D:D:D:D

Μα, αυτό εννοούσα!!!

Α, ρε αδερφή φυχή!!!

Παρεμπιπτόντως οι ιδρώτες τα βράδια σταμάτησαν, όπως μου τα είχες πει.....

(Θα σε εξετάσω άμεσα, Πατσουρόπληκτή μου!!!):mrgreen:

qwlrp3.png

Καλημερα σε ολες!!Χαιρομαι παρα πολυ που ειστε καλα!!

Αννετακι μην σκεφτεσαι ετσι...Το μωρακι σου σιγουρα σε λατρευει!!

Βικυ ο μπεμπακος σου ειναι πολυ σουπερ αντρακι!!

Δεν ταλαιπωρει καθολου τη μανουλα!!

Μαρακι υπομονη γλυκια μου..

Ξερω πως ειναι σπαστικο να σου το λενε

αλλα ειναι το μονο που μπορεις να κανεις...

Στελλινουλα και Χριστινα,με το καλο να υποδεχτειτε τα μωρακια σας μεθαυριο...

Φανταζομαι θα χετε τρελη αγωνια...

Ευχομαι ολα να πανε καλα και να γινεται πιο ευτυχισμενες απο ποτε

μολις αντικρισετε τα μωρακια σας...

May, αν δεν το παρω αποφαση να τον προκαλεσω κι εγω το δικο μου,

το βλεπω να γεννας πιο νωρις απο μενα...

Μωρε καλα ειπα εγω η τελευταια των μοικανων...

Μαζι με Μαρουσκα και Νικακι!!Κοριτσια σας ερχομαιαιαιαι!!!χαχαχα:D

Ιωαννα ολα θα περασουν...

Αγαπη και μαμ και ο μικρος θα γινει ταρζανακος κι αυτος σιγα σιγα..:)

Εγω απο τη μια φοβαμαι πολυ να παω με προκληση,

σκεφτομαι συνεχεια οτι θελω να νιωσω αυτο το "αναπαντεχο",

αλλα απο την αλλη ο γιατρος μας για να το ανεφερε ηδη απο την προηγουμενη βδομαδα κατι θα ξερει!!

Αντε να παμε σημερα να δουμε τι θα γινει και με μας!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

May μου τελειωσαν τα ψεματα ...η μικρη θελει δεν θελει θα κανει την μεγαλη εξοδο!!!!ολα θα πανε καλα!!!!

Λιανακι μου καραγχωμενο !!!!!ελπιζω σήμερα να σας τα πει καλα τα πραγματα ...οπως και να εχει η ΠΗΤ απεχει μονο 5 μερες!!!

Βικακι μου να σας ζησει και με το ονομα ο πριγκηπας σας!!!πρωτη φορα το ακουω ..ηξερα μονο το θηλυκο του(λασκαρινα),οι φωτο στο φατσοβιβλιο ειναι πραγματικα υπεροχες ..

Για τον ικτερο ..πραγματικα εχουμε αγχωθει γιατι ενω καναμε οσο μας ειχαν πει ο ικτερος μας ανεβηκε(δλδ φως και ταισμα στο διωρο) ...συνεχιζω και θηλαζω και περιμενω με αγωνια αυριο την επαναληψη της εξετασης ..ευχομαι να μας πανε ολα καλα..

Βικακι και Μαρουσκα ευχαριστω για τις συμβουλες!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Χελοου μπελες!

καλε πηγαιντε στο προφιλ μου να παρετε μια γευση απτον ερωτα της ζωης μου!

σας στελνουμε ολη μας την αγαπη!

μακιαααααααααααααα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...