Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Γεια σου ρε Λιάνα!Άκου να τον ...απειλείς με πρόκληση, να του δείχνεις το δωμάτιό του κι αυτός τίποτα....Μα τι άντρας κι αυτός, πολύ σκληρός βρε παιδί μου! Παπαπα...Άντε, κάνε κι εσύ σαν εμένα σήμερα!Μέτρα πόσες ώρες έχεις μπας και γεννηθεί στη γιορτή του, χαχα! Λιανάκι, έτσι που ξεκουράστηκα ας γεννήσω και σήμερα. Συνεννοήθηκα και με τους γιους, ο μεγάλος θα φέρνει τα πάμπερς λέει κι ο μικρός τα μωρομάντηλα... Εντάξει, τώρα τα λύσαμε όλα, έχω τους σούπερ βοηθούς και σώθηκα η μάνα!Χαχα, τους έλεγα το πρωί ιστορίες άμα είναι κορίτσι που θα παίζει με τα γκορμίτι τους και θα ζητάει να βάλει μπλε κι αυτή και σκάσανε στα γέλια (7.30 η ώρα το πρωί, είδες άμα κοιμάμαι καλά όρεξη?)ή αν είναι αγόρι που θα είναι αυτοί το τρακτέρ και η καρότσα (ο μεγάλος τρακτέρ, ο μικρός καρότσα γιατί ακολουθεί το μεγάλο ό,τι κι αν κάνει) και το μωρό θα είναι το καρούλι πίσω τους και πάλιν σκάσανε στα γέλια...Άσε, όταν αρχίσαμε να μετράμε πόσα τσουτσούρια θα έχουμε στο σπίτι με ένα αγόρι ακόμη...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα μανουλες!

χρονια πολλα καταρχας στους εορταζοντες μας!!!να τους χαιρομαστε και του χρονου με υγεια!!!

εγω στεναχωρεθηκα πολυ εχθες και φοβομουνα μη τυχον μου κοπει το γαλα απτη στεναχωρια...εχθες το πρωι δεν εβγαλα γαλα (για το γευμα των 10...και του εδωσα ξενο) ε λοιπον μου το εκανε εμετο...πηρα την παιδιατρο και μου ειπε να παρω της almiron γιατι της nestle ειναι πολυ βαρυ και μαλλον τον πειραζει...βεβαια δεν το εχουμε χρησιμοποιησει ακομα κι ελπιζω να μη χρειαστει...(το τζιτζακι βγαζει γαλατακι για τον φαγανουλη του κι ευχομαι για πολλους μηνες ακομα!)...και ειναι τοσο καλος το πουλακι μου...κιχ δεν εβγαλε ουτε εκλαψε...εγω αντιθετως ελιωσα στο κλαμα (τα ματια μου τουμπανο ως και τωρα...με κομπρεσες χαμομηλιου ειμαι μπας και ξεπριστω)...ευτυχως δεν δουλευε ο αντρουλης μου και με κρατουσε αγκαλιτσα και με καθησυχαζε...

φοβαμαι τοσο πολυ ρε κοριτσια...μη μου παθει τιποτα το μωρο θα φουνταρω...ολα τα ασχημα εχθες τα σκεφτομουνα...οτι δεν ειμαι καλη μαμα, οτι δεν καταλαβαινω τι θελει το μωρο μου, οτι, οτι, οτι...χιλιες δυο σκεψεις που δεν μπορουσα καν να ξεστομησω στον αντρα μου...

αχ Παναγιτσα μου γλυκεια, εχε μου το μωρακι μου καλα και ολα τα μωρακια του κοσμου, να τα προστατευεις και να μας αξιωσεις να τα κανουμε πολυ πολυ ευτυχισμενα!

συγνωμη αν σας ψυχοπλακωσα...

νικακι μου ηταν η μαμα μου μπροστα και ολα ειναι καλα...δεν θελω να στεναχωριεται κι αυτη

σας φιλω, θα ξαναμπω αργοτερα!προς το παρον φυλακας αγγελος του μπεμπη μου...ολο απο πανω του!!!μουατς

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Όπως είναι φυσικό το καφέ ψιλοδιαλύεται τώρα που γεννάμε και που είμαστε λεχώνες αλλά θα επανέλθουμε δριμύτερες μόλις ξεπεταχτούνε τα παιδιά μας!!!

Εμείς είμαστε πολύ καλά, ο μπέμπης είναι τόσο καλός! Θηλάζει αποκλειστικά από την μανούλα του. Κοιμάται 3-4 ώρες πράγμα που σημαίνει ότι χορταίνει καλά! Οι δε πάνες του, το νούμερο 1 δεν μας κάνουνε πια...Πηδήξαμε στο νουμερο 2!

Ανέέέέέτ, φιλενάδα που είσαι ;

Μην κλαις μανάρι μου, είσαι πολύ καλή μανούλα, μην σε πιάνουν αυτά....Αλλά τι λέω...

Και γω μερικές φορές, ειδικά τα βράδυα έχω άσχημη διάθεση αλλά ευτυχώς λόγω του τρεξίματος με 3 παιδιά δεν προλαβαίνω να το καταλάβω....

Ευτυχώς τα τρίτα μωρά ξέρουν πως έρχονται!!!:-P (Είναι ήσυχα για να τα καταφέρνει η μανούλα!!!-Ακούς Μαρούσκα;)

Τι να σας πω...ότι σήμερα θήλαζα και ταυτόχρονα διάβαζα την κόρη μου;:rolleyes::rolleyes:

Α!!!! Ξέχασα να σας πω! Χθες ήρθε ο παππούλης για ευχή και ονοματοδοσία. Και το όνομα αυτού: ΛΑΣΚΑΡΗΣ(ο πατέρας μου). Και όσο περισσότερο το ακούω, τόσο περισσότερο μ' αρέσει!

βικακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ, μου εχεις λειψει πολυ καλη μου, με την πρωτη ευκαιρια στειλε μου τηλ σταθερο να σε παρω να τα πουμε...φιλια στα πλασματακια σου και ιδιαιτερως στον γλυκο, καλο και κουκλο γελαστουλη!!!

Αχ, φίλη! Κι εμένα! Θα σου στείλω το σταθερό...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κοριτσάκια καλησπέρα!!!!

Την Πέμπτη (3 μέρες) επιτέλους θα αντικρύσω τον μπεμπούκο μου!!! Είμαι φοβισμένη και ενθουσιασμένη μαζί που επιτέλους θα τον αγκαλιάσω....

Ηρθε ο καιρός τόσο γρήγορα!!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Καλησπέρα ιντερνετοθειες τι κάνετε;

Εμείς είμαστε Καλα θηλαζουμε κανονικά και ο ικτερος μας στο 11 !!!

Μαρακι ήταν φτ και ο πρίγκιπας 53 πόντους

Εσείς Ελπίζω όλες Καλα μωρά και εμβρυακια!!!!

Φιλακια σε κοιλιτσες μωρακια και μαγουλακια πάμε για μπανακι!!!!

0eOLp2.png

Κοριτσάκια καλησπέρα!!!!

Την Πέμπτη (3 μέρες) επιτέλους θα αντικρύσω τον μπεμπούκο μου!!! Είμαι φοβισμένη και ενθουσιασμένη μαζί που επιτέλους θα τον αγκαλιάσω....

Stellinula με το καλο κούκλα μου να δεις το μωρακι σου και με ένα πόνο καλη μου!!!

0eOLp2.png

1).christina_mak-αγοράκι-ΙΑΣΩ-καισαρική--(20.01.11)

2)liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

3) may23-κοριτσάκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 25.01.11)

4) stellinula-αγοράκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ (ΠΗΤ 30.01.11)

5)kxristina-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

6) Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 04.02.11)

7) Νικάκι-κοριτσάκι (ΠΗΤ 22.02.11) ΓΑΙΑ καισαρική κατά τις 05.02.11

1)Mariaefi-Γέννησε-11.12.10 καισαρική-3020γρ, 50 εκ-αγοράκι-36ηβδ 4μέρες

2)Ηλιάννα-Γέννησε-11.12.10 φυσιολογικά-2800γρ,50εκ-αγοράκι

3)Jenny-Γέννησε-16.12.10 φυσιολογικά-2520γρ, 47 εκ-κοριτσάκι-37η βδ

4) leukouli2010-Γέννησε-21.12.10 καισαρική-2790γρ-αγοράκι

5) vasdeli-Γέννησε-03.01.11 καισαρική-3700γρ, 52 εκ-αγοράκι-39η βδ

6). Αννέτ-Γέννησε-07.01.11-καισαρική-2650γρ- αγοράκι-39η βδ 2 ημέρες

7). evagpf-Γέννησε-09.01.11-φυσιολογικά-3330 γρ, 53 εκ-αγοράκι-38η βδ 5ημέρες

:cool:. Joa-Γέννησε-11.01.11-καισαρική-3200 γρ, 50 εκ-αγοράκι-38η βδ 3 ημέρες

Ευάκι, έγινε!Στελλινούλα, με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλίτσα!Καληνύχτα σε μαμάδες, μωράκια κι εμβρυάκια!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καληνυχτα σε ολες...Να εχετε μια ομορφη και ησυχη νυχτα...

Εμεις αυριο 8:30 το βραδακι εχουμε ραντεβου με το γιατρο μας,

εκτος απροοπτου,που δεν το βλεπω!!

Και θα συζητησουμε για να παμε με προκληση την τεταρτη...

Φιλια σε ολες και ολα τα μωρακια...

Στελλινουλα με το καλο κοπελα μου...

Ευχομαι ολα να πανε σουπερ!;)

b353ca0f41.png26lWp2.png

Aντε να εχουμε καμμια γεννα!!

εμεις περναμε φαση αναπτυξης κ κλαιμε και τρωμε ...κοιμηθηκα λιγο το μεσημερι(Βικακυ για αυτο δεν απαντησα) και ειμαι λιγο καλυτερα..Ανετουλι μου φαινετε οτι θα σε μαλωσω!καλε μια χαρα μανουλα εισαι! υπαρχουν δυσκολιες παντα δεν το συζητω αλλα ειμαστε καλες μανουλες! οι καλυτερες!

Αυριο θα παω στην εκλησια για την ευχουλα-ελπιζω δηλ....

α και παμπερς και εμεις γελαστουλη το νουμερο 2!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Όπως είναι φυσικό το καφέ ψιλοδιαλύεται τώρα που γεννάμε και που είμαστε λεχώνες αλλά θα επανέλθουμε δριμύτερες μόλις ξεπεταχτούνε τα παιδιά μας!!!

Εμείς είμαστε πολύ καλά, ο μπέμπης είναι τόσο καλός! Θηλάζει αποκλειστικά από την μανούλα του. Κοιμάται 3-4 ώρες πράγμα που σημαίνει ότι χορταίνει καλά! Οι δε πάνες του, το νούμερο 1 δεν μας κάνουνε πια...Πηδήξαμε στο νουμερο 2!

Ανέέέέέτ, φιλενάδα που είσαι ;

Μην κλαις μανάρι μου, είσαι πολύ καλή μανούλα, μην σε πιάνουν αυτά....Αλλά τι λέω...

Και γω μερικές φορές, ειδικά τα βράδυα έχω άσχημη διάθεση αλλά ευτυχώς λόγω του τρεξίματος με 3 παιδιά δεν προλαβαίνω να το καταλάβω....

Ευτυχώς τα τρίτα μωρά ξέρουν πως έρχονται!!!:-P (Είναι ήσυχα για να τα καταφέρνει η μανούλα!!!-Ακούς Μαρούσκα;)

Τι να σας πω...ότι σήμερα θήλαζα και ταυτόχρονα διάβαζα την κόρη μου;:rolleyes::rolleyes:

Α!!!! Ξέχασα να σας πω! Χθες ήρθε ο παππούλης για ευχή και ονοματοδοσία. Και το όνομα αυτού: ΛΑΣΚΑΡΗΣ(ο πατέρας μου). Και όσο περισσότερο το ακούω, τόσο περισσότερο μ' αρέσει!

Αχ, φίλη! Κι εμένα! Θα σου στείλω το σταθερό...

αχ ο καλος μουυυυυυ, βικακι μου πρεπει να σου πω πως ο μπεμπινος σας ειναι σκετο κουκλακι!!!ο αντρας μου και η μαμα μου τον εφτυναν ασταματητα!!!και τι πατουσακια...να μου τα φιλησεις!!!και η μανουλιτσα του σουπερ!!!και τα αδελφακια του τι γλυκες ειναι αυτες?να τα χαιρεσαι πουλακι μου και να τα καμαρωνεις σαν τα ψηλα βουνα!!!

ευτχυως ειμαι πολυ καλυτερα...με πηρε και το μαρυσκακι μας και ενοιωσα πολυ καλυτερα...κοριτσια μου να ειστε καλα...ειστε το γιατρικο μου...η ψυχοθεραπεια μου!ειμαι πολυ τυχερη που σας γνωρισα!!!

Κοριτσάκια καλησπέρα!!!!

στελινουλα με το καλο ο μπεμπουκος σου κοπελα μου!!!ασε τον φοβο και κρατα μονο τον ενθουσιασμο για την μεγαλη συναντηση!!!

θα χρησιμοποιησω μια εκφραση που δεν μαρεσει αλλα θα την πω...δεν υπαρχει αυτο το συναισθημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μολις τον αντικρυσεις δεν θα υπαρχει παρελθον, μοναχα το μελλον που θα εχεις με το μωρακι σου!και παλι με το καλο!!!

Καλησπέρα ιντερνετοθειες τι κάνετε;

Εμείς είμαστε Καλα θηλαζουμε κανονικά και ο ικτερος μας στο 11 !!!

Μαρακι ήταν φτ και ο πρίγκιπας 53 πόντους

Εσείς Ελπίζω όλες Καλα μωρά και εμβρυακια!!!!

Φιλακια σε κοιλιτσες μωρακια και μαγουλακια πάμε για μπανακι!!!!

μουτς μουτς κανετε ευακι μου ε?μπραβο κοριτσακι!!!

αχ αυτα τα μαγουλακια..ακομα δεν τα εχω φιλησει...μονο μαγουλωνομαστε τρυφερα!!!:lol:

Καληνυχτα σε ολες...Να εχετε μια ομορφη και ησυχη νυχτα...

Εμεις αυριο 8:30 το βραδακι εχουμε ραντεβου με το γιατρο μας,

εκτος απροοπτου,που δεν το βλεπω!!

Και θα συζητησουμε για να παμε με προκληση την τεταρτη...

Φιλια σε ολες και ολα τα μωρακια...

Στελλινουλα με το καλο κοπελα μου...

Ευχομαι ολα να πανε σουπερ!;)

λιανακι μου, με το καλο το ραντεβου με τον γιατρο και ποτε δεν ξερεις...μπορει να εχεις και το σημαντικοτερο ραντεβου της ζωης σου!!!στο ευχομαι ολοψυχα!

θα περιμενουμε!φιλακια

IB5Vp2.png

6). Αννέτ-Γέννησε-07.01.11-καισαρική-2640γρ, 49 εκ- αγοράκι-39η βδ 4 ημέρες

:cool:. Joa-Γέννησε-11.01.11-καισαρική-3200 γρ, 50 εκ-αγοράκι-38η βδ 3 ημέρες

IB5Vp2.png

6). Αννέτ-Γέννησε-07.01.11-καισαρική-2640γρ, 49 εκ- αγοράκι-39η βδ 4 ημέρες

:cool: Joa-Γέννησε-11.01.11-καισαρική-3200 γρ, 50 εκ-αγοράκι-38η βδ 3 ημέρες

Απ' ότι βλέπω μέχρι στιγμής ο γελαστός είναι ο πιο τατάνκα απ' όλους!!!!:P:p:p

Μας πέρασε 1 πόντο ο νεαρός της Εύας αλλά θα το αντέξουμε!!!

Κορίτσια επιτέλους λίγη ησυχία!!!(κοιμήθηκαν όλα!!!!)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

γεια σας κοριτσια!! εγω παλι το φαντασμα κανω... μαλλον πρεπει να αλλαξω το nick name σε casper!! κ οι συσπασεις καλα κρατουν..

στελινουλα με το καλο ο μπεμπης σου!!! κι εγω την πεμπτη γενναω κ προς το παρον το λεμε συνεχεια με τον αντρα μου μπας κ το πιστεψουμε... αλλα τιποτα..!!!

vasdeli παρα πολυ ωραιο ονομα!! δεν το χα ξανακουσει!

fangri καιρος ηταν να χαλαρωσεις κ να ξεκουραστεις κι εσυ λιγο!!

Λιανα σου ευχομαι αυριο που θα πας στο γιατρο σου να σου πει τα ευχαριστα!!!

Νικακι μου γλυκο ευχαριστω ... εχεις απολυτο δικιο! οντως χαζο ειναι να στενοχωριεμαι...οτι ειναι να γινει θα γινει για καλο!

Τελος, οσες εχουμε εορταζοντες (εγω εχω τον αντρουλη μου!) να τους χαιρομαστε!!

Καλημέρα!Έχουμε πολύ πλάκα!Οι φρεσκομανούλες μπαίνουν το βράδυ, το ίδιο και οι ετοιμόγεννες χαχα με τους πόνους!Εγώ πάλι πρωινός τύπος...Χάλια κοιμήθηκα, με πόνους στη μέση...Όλα ανοίγουν σιγά σιγά για τη μεγάλη έξοδο:tongue::tongue:

Βικάκι μου, κι εγώ ελπίζω να είναι ήσυχο το νινί γιατί άμα δεν είναι θα με φάει η μαρμάγκα!Αλήθεια, δε φοβάσαι να κοιμάσαι μαζί του?Εγώ πάλι τρέμω...Ειδικά για βράδυ!Σήμερα έπλυνα και το σλινγκ, άντε να δούμε άμα θα βολέψει!Σε λίγο πάω να πάρω αφρολουτράκια και λοιπά για μωρό γιατί πήγε και πήρε της πενάτεν ο άντρας μου που δε το θέλω καθόλου!

Αννετάκι μου, εμείς τα είπαμε... Χαίρομαι που έστω και λίγο σ' έκανα να νιώσεις καλύτερα και να συνειδητοποιήσεις αυτό που ήδη ήξερες, ότι για το μωράκι σου είσαι ό,τι καλύτερο!

Μαράκι, ελπίζω να πήρες λίγο τ' απάνω σου χθες κι ο κρητίκαρος να στρώσει σε κανα διήμερο!

Χριστινάκι και Στελινούλα, την Πέμπτη θα είστε πλέον μανουλίτσες αυτό να σκέφτεστε!!Καλά, μιλάμε η λίστα αδειάζει σφαιράτη ε?

Λιανάκι, φαγωθήκατε να τον βγάλετε καλέ το μπέμπαρο!Για να δούμε μήπως μας τη σκάσει αυτός πριν από σας!

May, εσύ?Στις επάλξεις ακόμη ε?

Νικάκι, βραχάκι μου, ψώνισες χθες?

Μια γλυκιά καλημέρα από τα σούπερ ηλιόλουστα σήμερα Γιαννιτσά!Ό,τι πρέπει για καροτσοβόλτες!Ακούτε μανούλες?Νινάκια ακούτε? ΒΓΈΙΤΕ ΕΞΩ, έχει ήλιο λέμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...