Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημερα Μαρια...

Τακτικους εχω κι εγω το βραδυ αλλα σταματησα να τους μετραω

γιατι τσατιζομαι!!Δεν ειναι και πολυ εντονοι για να με διπλωσουν δλδ..

Εχθες ειχα και πονο στην κοιλιτσα..αλλα παλι τιποτα...

Εχω κουραστει με το ολο θεμα...

Μου φαινεται πως τα μωρα μας παιζουν με τα νευρα μας!!!:tongue:

Αμα σπασουν τα νερα η δω αιμα η με διπλωσει κανας πονος

να μην μπορω να κουνιθω,τοτε θα του δωσω σημασια!!

Σας χαιρετω γιατι παω στα πεθερικα να φαω!

Γιορταζει ο πεθερος μου αυριο και μας εχουν καλεσμενους σημερα!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια! Μαρακι μου μην αγχωνεσαι το ιδιο ακριβως περασα το βραδυ κ πανω που λεω αυτο ηταν ξεκινα να ξυπνας τους υπολοιπους...σταματησαν! κ φαντασου οτι ηταν τετοια η ενταση που δεν μπορουσα ουτε για αστειο να μετρησω.. παντως ηταν λιγοτερο απο 3 λεπτα.. δεν προλαβαινα να παρω ανασα κ ξανα παλι..τωρα το πρωι ειχα αλλες τρεις με πολυ μικροτερη ομως ενταση κ συνεχη πονο περιοδου .. νομιζω πως εχει δικιο η λιανα... μας δουλευουν ψιλο γαζι τα μπεμπακια..

Δεν παιρνεις το γιατρο σου ομως ενα τηλ. για σιγουρια? γιατι εμενα μου ειπε απο την παρασκευη οτι μπορει να συμβει ειδικα βραδυ κ να παω κατευθειαν μαιευτηριο αλλα εφοσον σταματησαν ειπα να δω πως θα παει κ σημερα κ βλεπουμε..

Καλημέρα κοριτσάκια μετά από μια εβδομάδα επιτέλους σπίτι όλη η οικογένεια!!!

Λοιπόν για αρχή να πω και εγώ στην Joa μας να της ζείσει το μωράκι της και να είναι πάντα καλότυχο!!!!

δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλα τα νέα (είναι και πολλές σελίδες 6)

εμείς πήγαμε στο λητώ το Σάββατο το βράδυ στις 9 η ώρα τα νέρα είχαν σπάσει από τις 7:30 το πρώι αλλά δεν μπορούσαν να το καταλάβουν γιατί δεν έτρεχαν!!!!:rolleyes:

τελικά μετά από πολύ κόπο στις 14:15 τα καταφέραμε και φέραμε ένα αγοράκι 3330 τόσο όμορφο!!!!!:mrgreen::mrgreen:

το καλό ήταν ότι ο μπαμπάς μας ήταν μέσα σε όλη την διάρκεια της γέννας και με βοήθησε πάρα πολύ, το άσχημο ήταν οτι ο μικρός έκανε ήκτερο και μείναμε μέσα παραπάνω αλλά τώρα όλα καλά!!!!

εσείς τι κάνετε είστε όλες καλά???

αχ να ξέρατε πόσο μου έλειψαν οι κουβεντούλες μας αυτήν την εβδομάδα

σας φιλώ γλυκά!!!

0eOLp2.png

Ευακι μου welcome back !!!καλο σαραντισμο !!!

Γυρισαμε και εμεις σπιτι μας!!!Εχουμε και εμεις λιγο ικτερο αλλα βγηκαμε και θα παμε δευτερα για επανεξεταση ..το ξανθο μου μπομπιρακι ειναι πολυ καλο , τρωει και κοιμαται !!!θηλαζουμε και πιστευω οτι τα καταφερνουμε!!!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες !!!με το καλο και οι υπολοιπες του Γεναρη και να χαιρονται οι ηδη μανουλες τα ζουζουνια τους !!!

Για να συμπληρωθει και η λιστα με τα στοιχεια μας ..ο μπεμπης γεννηθηκε 50 εκ. και 3200

Πολλα φιλακια...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ευακι μου γλυκο!!!αχ μωρε γιαυτο χαθηκεςκοπελα μου?

και ουτε ενα τηλεφωνακι να πεις γεννησαμε κι εμεις!!!μα να μη περασουμε λιγη αγωνια και για σας βρε κοριτσακι...αααααα και δεν θελω να μαλωνω λεχωνιτσες!!!

καλο σαραντισμο κοπελαρα μου, σιδερενιοι να ειστε (και περιμενουμε λεπτομερειες και φωτο!!!οχι στο fb, βαλτες στο αλμπουμ το πριβε να δω κι εγω ναι?)

να σας ζησει ο μπεμπακος σας αγαπη μου, να ειναι παντα γερος και καλοτυχος κι εσεις να τον καμαρωνεται παντα!!!

οτι θα ηταν κουκλος δεν χωρει αμφιβολια...ολα τα μπεμπακια του καφε μας ειναι κουκλια φτου φτου σκορδα τα μαναρακια μου!!!

εγω μια απαυτες τις μερες θα στειλω τον συζυγο στο φωτογραφειο να περασει στο στικακι τις φωτο του φαγανουλη μου να τον δειτε κι εσεις να μας πειτε αν ειμαστε κι εμεις κουκλοι χιχιχι!!!

πολλα πολλα φιλια στις υπολοιπες εγκυουλες μου που δεν θα εργησουνε να γινουνε μανουλες!!!

με το καλο κοριτσαρες μου!!!

βικακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ, μου εχεις λειψει πολυ καλη μου, με την πρωτη ευκαιρια στειλε μου τηλ σταθερο να σε παρω να τα πουμε...φιλια στα πλασματακια σου και ιδιαιτερως στον γλυκο, καλο και κουκλο γελαστουλη!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

ιωαννα μου γλυκεια καλως επιστρεψατε σπιτακι σας!!!

μην ανυσηχεις βρε για το ικτερακι...λευκα σεντονακια...φως...και πολυ μαμισιο γαλατακι!!!

για πες...ο χρηστακης τι λεει για τον αδερφουλη του???

πολλα φιλια κουκλα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

α ρε λιανα,

τι αφιερωσεις κανεις βλεπω,

ο μικρος δε λεει να βγει ετσι!!!

περναει καλα εκει φαινεται!!

εχει και κρυο σημερα, που θα βρει καλυτερα!!:D:D

και εγω βεβαια μια απο τα ιδια, μη νομιζεις,

κανενα σημαδι τοκετου, μονο η μεση που ποναει, τπτ αλλο!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

1).christina_mak-αγοράκι-ΙΑΣΩ-καισαρική--(20.01.11)

2)liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

3) may23-κοριτσάκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 25.01.11)

4) stellinula-αγοράκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ (ΠΗΤ 30.01.11)

5)kxristina-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

6) Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 04.02.11)

7) Νικάκι-κοριτσάκι (ΠΗΤ 22.02.11) ΓΑΙΑ καισαρική κατά τις 05.02.11

1)Mariaefi-Γέννησε-11.12.10 καισαρική-3020γρ, 50 εκ-αγοράκι-36ηβδ 4μέρες

2)Ηλιάννα-Γέννησε-11.12.10 φυσιολογικά-2800γρ,50εκ-αγοράκι

3)Jenny-Γέννησε-16.12.10 φυσιολογικά-2520γρ, 47 εκ-κοριτσάκι-37η βδ

4) leukouli2010-Γέννησε-21.12.10 καισαρική-2790γρ-αγοράκι

5) vasdeli-Γέννησε-03.01.11 καισαρική-3700γρ, 52 εκ-αγοράκι-39η βδ

6). Αννέτ-Γέννησε-07.01.11-καισαρική-2650γρ- αγοράκι-39η βδ 2 ημέρες

7). evagpf-Γέννησε-09.01.11-3330 γρ-αγοράκι-38η βδ 5ημέρες

:cool:. Joa-Γέννησε-11.01.11-καισαρική-3200 γρ, 50 εκ-αγοράκι-38η βδ 3 ημέρες

Ιωάννα και Ευάκι, καλό σαραντισμό τώρα στα σπιτάκια με τους πρίγκηπές σας!Ευάκι, πες αν γέννησες φυσιολογικά ή καισαρική και το ύψος του μπέμπη να φτιάξω τη λίστα, οκ? Εμείς εδώ, ακόμη κανένας πόνος, χαχα!

Λιανάκι, μέσα από την καρδιά μου να γεννήσεις αύριο και να έχει ο Αντωνάκης σου μαζί γιορτή και γενέθλια!Μη τυχόν και δεν ενημερώσεις!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Γεια σας, κορίτσια!Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας...Με το καλό τα μωράκια σας όσες τα αναμένετε και να τα χαίρεστε όσες τα έχετε ήδη αγκαλίτσα!Περάσαμε πολύ όμορφα αν και ήταν κουραστικά ως τις 6 που ήρθε ο κόσμος.Μετά ξεκουράστηκα! Ως τις 9.30 που άρχισαν πάλι τα όργανα.Κορίτσια, τα έχω παίξει.

Για πέστε όσες γεννήσατε ή εσείς που παρακοντεύετε... Έχετε κι εσείς τέτοιους πόνους περιόδου ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ?Τονίζω το ''τακτικούς'' γιατί αυτό ξεχωρίζει την έναρξη τοκετού από τις προπαρασκευαστικές συσπάσεις...Μιλάμε και χθες από τις 10 ως τις 4 πονούσα ανά 13 λεπτά ή ανά 8 λεπτά...Φυσικά, ξανακοίταξα βαλίτσα, άλλαξα και ξάπλωσα λίγο και μετά πάλι τίποτα... Τίποτα!Είναι πολλές ώρες ρε γμτ για να είναι τυχαίο...Για πέστε κι εσείς, μήπως εγώ δεν τα θυμάμαι!Πάντως, για τη may23 η απάντηση, δεν έχει σημασία ποιο παιδί είναι.Μπορεί το πρώτο να γεννηθεί στην 37η και το τέταρτο στην 40η, κάθε παιδί είναι διαφορετικό...Κι όσο για μένα...ναι λογικά 38η (δηλαδή 37η και 2 ημ, για την ακρίβεια) δεν είναι από τις πιο συνηθισμένες για γέννα αλλά άπαξ και μπήκες στο μήνα σου, όλες οι μέρες παίζουν!Δεν είδες η Ηλιάννα?Πρώτο παιδάκι και πήρε 1 μέρα από τον ένατο!;)

Μαρακι χρονια πολλα για το ζουζουνακι σου να το χαιρεσαι και να ειστε παντα ευτυχισμενοι ολοι μαζι και με το καλο το μπεμπουλινι!!!Δεν ειπαμε θα μεινουμε ως το τελος βραχοι???χαχαχαχα....κατι ξερει καλυτερα το μπεμπουλι σου μαλλον κ καθεται στη ζεστουλα,κρατας και τη λιστα οποτε βαστα γερα....!;)

Αυριο γιορταζει η μανουλα μου και απο του χρονου θα γιορταζει και το Μαριαντακι μας με το καλοοοοο.........:D

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Αννετακι,Βικακι, Μαρακι και Ευακι ειναι υπεροχα αυτα που μας γραφετε για τα ζουζουνια σας.....χαιρομαι τοσο πολυ για σας που ζειτε το ονειρο!!!!!!!Να ειστε παντα σε ενα ροζ συννεφακι μαζι με τις οικογενειες σας!!!!!!!!!ανυπομονωωωωω........

1a0fd6e0b8.png

ΝΙΚΑΚΙ μου ειμαι 35w & 3d.. ο μικρος την δευτερα ηταν 2810..με ανχωνει κ με στενοχωρει η θερμοκοιτιδα..

fangri να χαιρεσαι το ζουζουνι σου! πολυχρονος! κ μη σκας .. εχεις ωρες ακομα ωσπου να τελειωσει η μερα!!

Να μη σε αγχωνει καθολου....

2 φιλες με το που γεννηθηκε το μπεμπακι τους μπηκε σε θερμοκοιτιδα και μαλιστα για μηνα ολοκληρο και ολα πηγαν μια χαρα...τα μωρα τους τωρα εχουν μεγαλωσει και ειναι μια χαρα και φυσικα τα εχουν ξεχασει ολα αυτα!Γιατι σε στεναχωρει????Το καλο ειναι οτι υπαρχει τροπος να προφυλαξεις και να βοηθησεις το μωρο σου και πως πως η δικη σου καλη ψυχολογια επηρεαζει και βοηθαει το αστερακι σου οποτε προσπαθησε να εισαι ηρεμη...

Σκεψου οτι σε λιγες μερες θα συναντησεις αυτο το υπεροχο πλασματακι που εχεις στην κοιλιτσα σου....!Εγω οποτε αγχωνομαι αυτο κανω....:D

1a0fd6e0b8.png

Καλησπερα κοριτσαρες μου!!Χαιρομαι που ειστε ολες καλα και ολα βαινουν καλως...

Μαρακι αμα σε ξεγελασε και σενα το μπεμπακι,

δεν ανησυχω που καθε μερα λεω τωρα θα γεννησω και τωρα θα γεννησω!!χαχα

Χρονια πολλα και για το αγορακι σου!Να τον χαιρεσαι!!Πολυχρονος!!

Εμεις τα ιδια κοριτσια..Πονακια περιοδου χαμηλα,σουβλιτσες,μεση..

και μια αισθηση απο χθες οτι εχω περιοδο και θελει να "τρεξει"αιματακι...

Αλλα ο μικρος εχει ριζωσει για τα καλα εδω μεσα!!

Θα του αφησω περιθωριο μεχρι την τριτη που εχουμε γιατρο και μετα

θα συζητησω μαζι του εαν ειναι συμφωνος να παμε με προκληση την τεταρτη

η να τον περιμενουμε κι αλλο!Ουφ αμαν πια!!

Νιωθω και τις κινησεις του βρε κοριτσια τοσο χαμηλα...λες και ψαχνει

να βρει το δρομο!!Μες στο σκοταδι δεν τα καταφερνει φαινεται!!χαχαχ

Αχ βρε Λιανα τι ωραια που τα γραφεις ιδιως αυτο με τα σκοταδια...χαχαχαχα δεν υπαρχεις....!!!!!!!!!

Λοιπον ετσι καναμε και με την Αννετ αρχιζω λοιπον.....Λιανομπεμπουλη ελα...ελα...ελα.......ελα..........ελααααα

1a0fd6e0b8.png

Kαλημέρα από το... βράχο!(Γεια σου ρε Νικάκι με τα ωραία σου!). Ο καλός Θεούλης με λυπήθηκε κι έτσι χθες κοιμήθηκα μια χαρά οπότε λέω μάλλον έφταιγε το άγχος και η κούραση για τις ολονυχτίες των προηγούμενων ημερών!Τώρα που το σκέφτομαι...φανταστείτε να γεννούσα λέει μετά από 2 νύχτες άυπνη!Και μετά νοσοκομείο και μετά σπίτι με τα 3!Βρε, ας κάτσει ακόμη λίγο εκεί μέσα να πάρω τα πάνω μου κι εγώ, γιατί μετά δεν προβλέπεται ξεκούραση!Α, το καλό με τους πόνους είναι που δεν έτρωγα τα βράδια κι έχασα 1 κιλό και ελπίζω να φτάσω στη γέννα με +9, που θα είναι το μικρότερο ρεκόρ μου! Ο άντρας μου δε μ' αφήνει ούτε ως τα ΚΕΠ να πάω για πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (χρειάζεται για να δηλώσουμε το νινί όταν με το καλό γεννηθεί) κι έτσι σήμερα έκανα 2 κέηκ (να έχουν τα παιδιά για παν ενδεχόμενο) και τώρα θα κάτσω κορίτσια!Είμαι τόσο χαρούμενη!!Ακόμη κι αύριο να γεννήσω δε με πειράζει, φτάνει που σήμερα ΘΑ ΚΑΤΣΩ.Τέλος τα τραπέζια, τα γενέθλια κι οι γιορτές!Καλά, ένας Γρηγόρης έμεινε αλλά κάνει τραπέζι ο μπαμπάς μου τότε κάθε χρόνο ένεκα Γρηγόρης κι αυτός! Σας έπρηξα με τη χαρά που σήμερα θα κοπροσκυλιάζω από καναπέ σε κρεβάτι ως τις 2.30, χαχα!

Νικάκι και Λιανάκι, να χαίρεστε τη μανούλα και τον πεθερούλη αντίστοιχα και από του χρόνου το Μαριαντάκι και τον Αντωνάκη μας!!Αντωνάκη, μας έσκασες τη χολή, βγες επιτέλους κι έχει ωραία μέρα σήμερα! :P:p:p

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημεραααααα!!!!Αχ κοριτσια μολις ξυπνησα!!

Και ναι κοιμαμαι απο τις 2 το βραδυ :D:D:D:D:D

Επιτελους!!!!Κοιμηθηκα και για τα 4 βραδια!!! :D:D

Εχθες περπατησα,σκαλες ανεβηκα κτλ..

ο μπεμπης ακλονιτος αλλα

τουλαχιστον τον κουρασα και με ανταμηψε με υπνακο!!χιχι

Αχ ολα τα παντα κοριτσια...

τι αφιερωσεις,τι την κουνια του δειχνω που θα ναι πιο ανετα απ'την κοιλιτσα,

τι παιχνιδακι περιστρεφομενο,τι οτι θα το παρω με προκληση του φωναζω,

δεν δελεαζεται και δεν ταρακουνιεται με τιποτα ο ατιμος...:tongue:

Σας ευχαρηστω που τον φωναζετε κι εσεις μπας και καταφερουμε κατι!!:P

May καταλαβα...Θα παμε να κλεισουμε καναν ενατο εμεις...

Και η Μαρια με το Νικακι θα γεννησουν πριν κι απο μας!!χαχα

Νικακι,να χαιρεσαι τη μανουλα σου..

Και με το καλο η μπεμπουλα να γιορταζει κι αυτη του χρονου!

Μαρια ,επιτελους να ξεκουραστεις κι εσυ λιγο..

Φανταζεσαι τωρα που θα σαι αραχτη να αποφασισει να ερθει το ζουζουνι σου??χιχι..

Τοσες σκαλες,τοσα τραπεζωματα και να ρθει στη χαλαρωση..:P

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...