Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Μακαρι Νικακι,μακαρι!!Απ το στομα σου και στου...μπεμπη τ'αυτι!!

Αν και να δεις που θα εχει μουλαρωσει και θα γεννησει και η Χριστινα

και η May πριν απο μενα...Μην σου πω και η Μαρια...

κι εγω ακομα θα παρακαλαω!:tongue:

Καληνυχτα κοπελα μου...Ονειρα γλυκα και ηρεμα...:)

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΝΙΚΑΚΙ μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! κι εγω τον ειχα ρυθμισει αλλα εδω κ δυο εβδομαδες που εκανα τις ενεσεις για τους πνευμονες ξεκινησε το πανηγυρι.. φαντασου οτι απο κιλα ειμαι πιο κατω απο οταν εμεινα εγκυος κ συνεχιζω κ χανω... Θεα η μπουμπου σου!! με το καλο!!! Λιανα μου γλυκια ο μικρουλης σου πιστευω οτι ετοιμαζεται να ερθει!!!! Πριν 2 ωριτσες γυρισαμε απο το γιατρο.. καναμε NST κ εχουμε συσπασεις.. μου ειπε να κατσω ξαπλα μηπως τα καταφερουμε κ μεινει ακομα ο μικρουλης μεχρι την πεμπτη που θα παμε για καισαρικη.. Ηρθε ο μπαμπας του κ απφασισε να βγει! τρεμει το φιλοκαρδι μου βεβαιως οπως καταλαβαινετε γιατι ειναι νωρις ακομα.. Α! Νικακι ξεχασα να σου πω οτι ο γιατρος μου σημερα συζητησαμε για την θερμοκοιτιδα κ το θηλασμο κ μου ειπε να το βγαζω με θηλαστρο για να παρει κατευθειαν δικο μου γαλατακι.. κατι ειναι κι αυτο..

Καλημερα κοριτσαρες τι κανετε????

Χριστινα ηρθε ο μπαμπας και το μωρουλι θελει να βγει προς τον εξω κοσμο να σας ανταμωσει....χαχαχαχαχχα!;)Παντως αυτο με το θηλαστρο μου ακουγεται πολυ καλο...!Κατσε λοιπον ξεκουρασου και προσπαθησε να εισαι ηρεμη για να μεινει το μωρουλι λιγο ακομα στα ζεστα....με το καλο να γινουν ολα ....:D Χριστινακι σε ποια βδομαδα εισαι??Το 'χεις πει αλλα δεν το 'χω συγκρατησει sorry....

Λιανα μου λεγε εσυ και ο μπεμπουλης ακουει....θα 'ρθει!θυμασαι και με το Αννετακι μας που του μιλουσαμε και τελικα τσουπ....!

Καλα χθες δεν μπορουσα να κοιμηθω απο τη χαρα μου που ειναι ολα καλα και που θα ανταμωθουμε με τη μπεμπα μας στις 5 Φλεβαρη ....αν κανω ετσι απο τωρα τις τελευταιες μερες τι θα κανω...?:rolleyes:

1a0fd6e0b8.png

Καλημέρα κι από μένα!Πέρασα ένα βράδυ που όμοιό του δεν υπάρχει!Από τις 10 ως τις 1 πονούσα σε μέση και κοιλιά (ντιν νταν...τοκετός) σε τακτά χρονικά διαστήματα και από τις 1 ως τις 4 οι ίδιοι πόνοι ανά τέταρτο ως 8λεπτο.Εσείς τι θα σκεφτόσασταν?Τ:tongue:αραταταμ!Γέννα!Κι ήμουν μες στην τρελή χαρά, τι μάσκα έκανα, τι την κουζίνα συμμάζεψα τι ό,τι θέλετε...Ως τις 5 και είχα πόνους γέννας και μετά...ΤΙΠΟΤΑ!Μόνο που είμαι άυπνη για τα γενέθλια κι αυτό:evil::evil::evil:πιο πολύ στενοχωρέθηκα που έλεγα θα γεννηθεί το μωρό ίδια μέρα με Φάνη αλλά και γιατί τρίτο παιδί κι έπεσα τόσο έξω...Αλλά πονούσα ρε κορίτσια:confused::confused:δεν ξέρω τι να πω...Ψιλοχάλια ψυχολογικά, είναι και το ξενύχτι, άντε κουράγιο τώρα ως το βράδυ!Αχ, ακόμη 10 είναι!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

KAΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

τι μου κανετε τσουπριτσες??

τις μανουλες, τις εχουμε χασει λιγο μου φαινεται,

αλλα λογικο,

υποθετω πως τρεχουν κ δε φτανουν με τα μικρα θαυματακια τους!!!

vasdeli, joa, annet, jenny, mariaefi, ποια ξεχναωωωωω??

Nikaki μου, τελεια και τα δικα σου νεα!!!!

υδροχοινα με τα ολα της, θα ειναι η μπεμπουλα σου ετσι??

και απο κιλα, ολα τελεια! και τα δικα σου και της μπεμπας!!:D

λιανακι μη σε νοιαζουν τα κιλακια που πηρες, τα πιο απολαυστικα κιλα της ζωης μας ηταν αυτα, θα τα χασουμε μετα, μην ανησυχεις και εγω εδω και κανα 2βδομαδο εχω [παψει να ζυγιζομαι, λεω αι σιχτιρι, οσα πηρα πηρα,

σταματησα να ζυζιζομαι καπου στα +14.:tongue:

χριστινακι, γνωστη μου, γεννησε στην 32 εβδομαδα-πολυυυ προωρα, λογω πληρους απορρροφησησς του αμνιακου υγρου και το μωρακι εμεινε 2,5 μηνες στη θερμοκοιτιδα.

τρεφοταν με μητρικο γαλα-δεν ξερω αν ηταν αποκλειστικο μονο-ολο αυτο το διαστημα το οποιο αντλουσε η μαμα με θηλαστρο και το πηγαινε εκει.

μην ανησυχεις για τιποτα, να κατσεις στο κρεβατι να ξεκουραζεσαι, καθε μερα που περναει ειναι σε οφελος μας.

εγω τη δευτερα εχω παλι nst και κατωθεν εξεταση..

δε μου απαντησατε ρε κοριτσια, οσες την κανατε??

τοσο χαλια ειναι??:?

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!Πέρασα ένα βράδυ που όμοιό του δεν υπάρχει!Από τις 10 ως τις 1 πονούσα σε μέση και κοιλιά (ντιν νταν...τοκετός) σε τακτά χρονικά διαστήματα και από τις 1 ως τις 4 οι ίδιοι πόνοι ανά τέταρτο ως 8λεπτο.Εσείς τι θα σκεφτόσασταν?Τ:tongue:αραταταμ!Γέννα!Κι ήμουν μες στην τρελή χαρά, τι μάσκα έκανα, τι την κουζίνα συμμάζεψα τι ό,τι θέλετε...Ως τις 5 και είχα πόνους γέννας και μετά...ΤΙΠΟΤΑ!Μόνο που είμαι άυπνη για τα γενέθλια κι αυτό:evil::evil::evil:πιο πολύ στενοχωρέθηκα που έλεγα θα γεννηθεί το μωρό ίδια μέρα με Φάνη αλλά και γιατί τρίτο παιδί κι έπεσα τόσο έξω...Αλλά πονούσα ρε κορίτσια:confused::confused:δεν ξέρω τι να πω...Ψιλοχάλια ψυχολογικά, είναι και το ξενύχτι, άντε κουράγιο τώρα ως το βράδυ!Αχ, ακόμη 10 είναι!!

αχ τι επαθες κιεσυ βρε κοπελα μου νυχτιατικο..

αλλα σε καταλαβαινω,

τριτη γεννα, η εμπειρια σου δυσκολα θα μπορουσε να σε ξεγελασει..

και ομως(?)..

να χαιρεσαι το αγορακι σου!!!!! να τα χιλιασει!!!!

φανταζεσαι να γεννουσες ιδια μερα και το τριτο μπεμπε??

μεγαλη συμπτωση θα ηταν!!!

μαλλον ομως και εσυ προετοιμαζεσαι!!

καλα, σε πιασαν αυτοι οι πονοι κ εκανες μασκα και μετα μαζευες την κουζινα..χαχαχα αυτο θα πει ψυχραιμια!!:-D:-D

προσπαθησε τωρα, να ξεκουραστεις καποια ωρα μεσα στη μερα για να τη βγαλεις ως το βραδυ!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

να χαιρεσαι το αγορακι σου!!!!! να τα χιλιασει!!!!

φανταζεσαι να γεννουσες ιδια μερα και το τριτο μπεμπε??

μεγαλη συμπτωση θα ηταν!!!

μαλλον ομως και εσυ προετοιμαζεσαι!!

καλα, σε πιασαν αυτοι οι πονοι κ εκανες μασκα και μετα μαζευες την κουζινα..χαχαχα αυτο θα πει ψυχραιμια!!:-D:-D

προσπαθησε τωρα, να ξεκουραστεις καποια ωρα μεσα στη μερα για να τη βγαλεις ως το βραδυ!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Σ' ευχαριστώ, κοπέλα μου!Κι εσύ με το καλό το κοριτσάκι σου!Άσε, τα είδα όλα, τρίτη φορά από την Κυριακή,αλλά σου λέω ξεγελάστηκα ως κι εγώ που έχω και 2 γέννες πίσω μου, τι να πω, τόσο λάθος...Όσο για το συμμάζεμα, άμα δεν πονάς πολύ και ανά 2-3 λεπτά τι άλλο να κάνεις?Σκέψου ότι έχω κι άλλα 2 παιδάκια, οπότε κάθε ευκαιρία συμμαζέματος την εκμεταλλεύομαι, αλλιώς θα πιάσουμε κοριούς!Όσο για την ΕΞΕΤΑΣΗ εντάξει, δεν είναι κι ό,τι καλύτερο έχεις ζήσει (ειδικά όταν αρχίσουν οι πόνοι και μετά) αλλά είναι ο τρόπος να δούνε τη θέση του μωρού, αν έχεις διαστολή, αν μαλάκωσε ο τράχηλος, οπότε αναγκαίο κακό!Φιλάκια!Το πιστεύεις ότι ακόμη ελπίζω μήπως γεννήσω σήμερα?Στο κάτω κάτω, 13 ώρες έμειναν για να αλλάξει η μέρα, χαχα!;)

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

XAXA,θες να γεννησεις σημερα εσυ, σου κολλησε!!:-D:-D

εχουμε ακομα ωρα, για να δουμε!!!

εγω εχω αλλη μια απορια..

βλεπω εισαι στην 37η εβδομαδα.

για ποιο λογο-εκτος απο τον τυχαιο ετσι?- σκεφτεσαι οτι θα γεννησεις

τοσο νωριτερα?

επειδη ειναι το τριτο παιδακι?

παιζει αυτο ρολο?

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!Εισεβαλα στο καφε σας για να δω αν γεννησε η Λιανα αλλα τιποτα ακομα ετσι???

Με το καλο σε ολες σας κοριτσακια αντε και πλησιαζουν οι μερες σας!!!!

καλημερα κοιλουμπιτσες μου!!!

μαρουσκακι μου χρονια πολλα, πολυχρονος να ειναι ο φανουλης σου αγαπη μου και παντα ευτυχισμενος!!!να χαιρεσαι ολη την οικογενεια και με το καλο το τριτο σας μωρακι!!!

θα ηταν τελεια να γεννουσες σημερα και να γεννεθλιαζονται τα μωρα σου την ιδια μερα!!!αλλα και αυριο να ερθει δεν μας πειραζει!!!με το καλο κι οποτε ειναι ετοιμο το μπεμπε!!!

οι πονοι κατι μου θυμιζουν, κατι μου θυμιζουν!!!μαλλον ο τραχηλος αρχιζει τα σπαγκατ!!!

προσπαθησε λιγο να ξαπλωσεις το μεσημερακι κοπελα μου...αν και καταλαβαινω πως ειναι πολυ δυσκολο...βαλε κανα dvd στους παιδαρους και παρτον καμια ωριτσα για να αντεξεις!

πολλα φιλακια και πολλες πολλες ευχες και παλι για τον ταρζανακο σου...να περασετε σουπερ!!!

η εξεταση απο κατω ειναι λιγο καπως αλλα αντεχετε...οταν εχεις και τους πονους το μονο που σε νοιαζει και καταλαβαινεις ειναι αυτο...πριν ειναι τα ζορια...κι αμα δεν σεξουαλιζοσουν χορευεις καρσιλαμα!!!χαχαχα

αλλα μη μασατε τιποτα!!!τα νινακια ερχονται!!!

λιανα μου, τι εγινε κοπελα μου?εχουμε κανενα ευχαριστο?

μολις μπορεσεις μπες για ενημερωση γιατι θα μας σκασεις τις ιντερνετοθειες!!!

μει μου, πολλες φορες εχω μπει αλλα δεν προλαβαινω να γραψω...η θα ξυπνησει ο αγκαλιτσας μου, η θα χτυπησει κανα τηλεφωνο...θα δεις κι εσυ οταν ερθει το νινι...θα θες και δεν θα προλαβαινεις!μολις ομως μας βαλει σε προγραμμα ο μικρος τοτε θα γυρισουμε στις παλιες καλες εποχες και εμεις θα ψαχνουμε εσας!!!

πολλα φιλακια!

φιλακια σε ολες τις μανουλιτσες και τα μπεμπακια!!!

στις εγκυουλες και στα κοιλουμπακια!!!

εμεις εχθες το βραδυ δεν κατεβασαμε γαλα (μονο 20 γρ) και αναγκαστικα ειπιαμε ξενο...ε λοιπον ο μπεμπης το εκανε ολο εμετο...εσκασα...πανικοβληθηκα...εκλαιγα με λυγμους και προσπαθουσα να συνελθω γιατι δεν θελω να βλεπει το θησαυρακι μου στεναχωρημενη τη μανουλα του!!!ο αντρουλης μου με παρηγορουσε και ετσι συνηλθα γρηγορα...ξαπλωσα με το μωρο και του εδωσα στηθος...ρουφουσε ο καλος μου...τωρα αν χορτασε...δεν ξερω..την βγαλαμε ομως αγκαλια 2 ωρες!

δοξα Τον Θεο σημερα βγαλαμε και για χθες...ευχομαι ολη η μερα να κυλησει ετσι...πλουσια!!!

μια τεραστια αγκαλια για ολες σας ξεχωριστα απο μενα και τον μπεμπακο!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

στα γρηγορα για να κοιμηθω λιγακι...

ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΝΟΥΛΗ!!

ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ!!

εμεις καλα ειμαστε κ ο μικρος το ιδιο !τον φιλαω συνεχεια...

ΝΙΚΑΚΙ μου ειμαι 35w & 3d.. ο μικρος την δευτερα ηταν 2810..με ανχωνει κ με στενοχωρει η θερμοκοιτιδα..

fangri να χαιρεσαι το ζουζουνι σου! πολυχρονος! κ μη σκας .. εχεις ωρες ακομα ωσπου να τελειωσει η μερα!!

Καλησπερα κοριτσαρες μου!!Χαιρομαι που ειστε ολες καλα και ολα βαινουν καλως...

Μαρακι αμα σε ξεγελασε και σενα το μπεμπακι,

δεν ανησυχω που καθε μερα λεω τωρα θα γεννησω και τωρα θα γεννησω!!χαχα

Χρονια πολλα και για το αγορακι σου!Να τον χαιρεσαι!!Πολυχρονος!!

Εμεις τα ιδια κοριτσια..Πονακια περιοδου χαμηλα,σουβλιτσες,μεση..

και μια αισθηση απο χθες οτι εχω περιοδο και θελει να "τρεξει"αιματακι...

Αλλα ο μικρος εχει ριζωσει για τα καλα εδω μεσα!!

Θα του αφησω περιθωριο μεχρι την τριτη που εχουμε γιατρο και μετα

θα συζητησω μαζι του εαν ειναι συμφωνος να παμε με προκληση την τεταρτη

η να τον περιμενουμε κι αλλο!Ουφ αμαν πια!!

Νιωθω και τις κινησεις του βρε κοριτσια τοσο χαμηλα...λες και ψαχνει

να βρει το δρομο!!Μες στο σκοταδι δεν τα καταφερνει φαινεται!!χαχαχ

b353ca0f41.png26lWp2.png

Γεια σας κορίτσια!!

Καμιά δεν γέννησε ακόμη.....

Σήμερα βγήκα για καφέ στην λιακάδα by the sea και για φαγητό, παρακαλώ!!!

Θήλαζα, κοίμιζα, έφευγα!!!

Ο μπέμπης σούπερ πάουερ ο καλός μου!

ήταν τόσο ωραία η σημερινή μέρα!!!

Αχ, κλαίει τώρα!!! Σας αφήνω!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γεια σας, κορίτσια!Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας...Με το καλό τα μωράκια σας όσες τα αναμένετε και να τα χαίρεστε όσες τα έχετε ήδη αγκαλίτσα!Περάσαμε πολύ όμορφα αν και ήταν κουραστικά ως τις 6 που ήρθε ο κόσμος.Μετά ξεκουράστηκα! Ως τις 9.30 που άρχισαν πάλι τα όργανα.Κορίτσια, τα έχω παίξει.

Για πέστε όσες γεννήσατε ή εσείς που παρακοντεύετε... Έχετε κι εσείς τέτοιους πόνους περιόδου ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ?Τονίζω το ''τακτικούς'' γιατί αυτό ξεχωρίζει την έναρξη τοκετού από τις προπαρασκευαστικές συσπάσεις...Μιλάμε και χθες από τις 10 ως τις 4 πονούσα ανά 13 λεπτά ή ανά 8 λεπτά...Φυσικά, ξανακοίταξα βαλίτσα, άλλαξα και ξάπλωσα λίγο και μετά πάλι τίποτα... Τίποτα!Είναι πολλές ώρες ρε γμτ για να είναι τυχαίο...Για πέστε κι εσείς, μήπως εγώ δεν τα θυμάμαι!Πάντως, για τη may23 η απάντηση, δεν έχει σημασία ποιο παιδί είναι.Μπορεί το πρώτο να γεννηθεί στην 37η και το τέταρτο στην 40η, κάθε παιδί είναι διαφορετικό...Κι όσο για μένα...ναι λογικά 38η (δηλαδή 37η και 2 ημ, για την ακρίβεια) δεν είναι από τις πιο συνηθισμένες για γέννα αλλά άπαξ και μπήκες στο μήνα σου, όλες οι μέρες παίζουν!Δεν είδες η Ηλιάννα?Πρώτο παιδάκι και πήρε 1 μέρα από τον ένατο!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...