Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

μαρουσκακι μουυυυυυυυυυυυ, καλε λεγε οτι θες λεγεεεεεεε!!!

και ξυλο να μου ριξεις δεν χαμπαριαζωωωωωωω..ειμαι μια τρελομαμαααααααα!!!

αχ τι να κανω βρε κοριτσακι, πριν μια ωρα εβγαλα 30 γρ απτο αριστερο..απτο δεξι τζιφος...να τον αφησω χωρις συμπληρωμα?του δινω μονο αν δεν βγαλω πολυ γαλατακι (δεν ησυχαζει απτο κλαμα και κλαιω κι εγω μαζι του)...τον βαζω και στο στηθος εννοειται...αλλα αυτο πιο πολυ για πιπιλα το εχει αφου παιδευεται να το πιασει...

τα πιτσιρικια τι κανουν?το μπεμπε?εσυ χαλαραωσε λιγο απτα τρεχαματα και τις δουλειες οκ?

με το καλο το nst αυριο, θα σε παρω μολις ευκαιρισω να τα πουμε!

κοριτσια βαλτε κανα γουατς απ να τα λεμε ανετα!!!

λιανα μου εγω δυο μερες πριν την μεγαλη μερα ημουνμε 2 ωρες υπνο συνολικα...οποτε μαλλον πρεπει να προετοιμαζεσαι ψυχολογικα!

μπεμπουλη μουυυυυυυυυυ, αντε παλικαρι μου να μπεις στη αγκαλιτσα της μανουλιτσας σου...να δεις τι ωραια που ειναι...ζεστα...στοργικα...θα τρελαθεις σου λεωωωωω...δεν υπαρχει καλυτεροτερο!!!

σε περιμενουμε με αγωνιααααααααααα!!!πολλα φιλακια απτη μια χαζοιντερνετοθεια!!!χαχαχα

αχ παω να αρμεχτω και καπακι μπανακι!!!καλο βραδυ κοριτσαρες μου και ονειρα γλυκα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

may μου σε ευχαριστω πολυ! καλυτερα δεν λες τιποτα! καταρχην νιωθω τρελη ασφαλεια κ δεν με νοιαζει τιποτα! ρε κοριτσια μιας κ λετε για το θηλασμο (δεν μπορω να πω τιποτα..καθοτι ασχετη ακομα με το θεμα!!) να σας κανω μια ερωτηση μηπως κ ξερετε? αν χρειαστει ενα προωρο μπεμπακι να μπει θερμοκοιτιδα για οξυγονο.. μπορει η μανουλα να το θηλασει??

αχ κοριτσια...απ το στομα σας και στου Θεου τ'αυτι!!

μακαρι να ερθει γρηγορα ο μουργος γιατι δεν την παλευω αλλο!!

οπως βλεπεται παλι δεν καταφερα να κοιμηθω...

ολο στριφογυρναω και τζιφος!

εκανα τη νυχτα μερα που λενε!!

αφου παρακαλαω να ερθει ο μπεμπης βραδυ για να ειμαι ξεκουραστη πλεον!!:tongue:

Χριστινα ουτε εγω ξερω απο θυλασμο αλλα πανω σ αυτο που ρωτας,

νομιζω πως εχω διαβασει κατι σχετικο και η απαντηση αν δεν κανω λαθος ειναι οτι μπορεις να θυλασεις.Και νομιζω πως ειναι και πολυ καλο γιατι το μωρο ζηταει την επαφη με τη μητερα του...

Αλλα καλυτερα ας σου πουν και οι πιο εμπειρες...Μη σε παρω και στο λαιμο μου!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Kαλημερούδια!Σήμερα έχω nst και καλά θα ήταν να γεννούσα να γλίτωνα και τις ετοιμασίες για τα γενέθλια αύριο, χαχα! Ακόμη αύριο και μετά μας μένει η γιορτή του Γρηγόρη, ουφ!

Χριστινάκι, δε μου έτυχε πρόωρο μωράκι, αλλά νομίζω μπορείς να του δώσεις το δικό σου γάλα αλλά με μπιμπερό όχι απευθείας στήθος γιατί είναι αδύναμα...Υπάρχει βιβλίο για ειδικές περιπτώσεις μωρών όπως πρόωρα, δίδυμα κλπ είναι της Πατσούρου Άννας, αλλά ο δεύτερος τόμος, ο πρώτος είναι τα γενικά του θηλασμού. Γιατί, θα μπει ο μικρός σου θερμοκοιτίδα σίγουρα και ρωτάς?

Λιανάκι, να μη ρωτήσω πώς ήταν το βράδυ σου ε? Καλά ότι βράδυ θα τρέχεις για γέννα δεν το συζητώ!Πότε θα βγει δεν ξέρουμε, χαχα!:tongue:

Πάω να ετοιμαστώ για να μην περιμένω και κανα δίωρο στο νοσοκομείο!:tongue:Θα σας πω μετά νέα... ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

καλημερα Μαρακι!!ευχομαι το nst να ναι καλο για σενα...

αν θες να διξει οτι γεννας, να γεννας βρε παιδι μου!!:)

καλα το βραδυ μου τι να σου πω?πολυ super!!

οπου και να ξαπλωνα ο μπεμπης κουνιοταν και εριχνε και κατι γερες κατω...

αναγκαστικα να σηκωθω ν ανηξω Pc...

παλι 5 η ωρα για υπνο!!κι εγω αυτην την αισθηση εχω με σενα!!

οτι θα μου ρθει βραδυ και θα τρεχω μες στ αγρια χαραματα!!και αντε εγω..

θα μαι ξυπνητη:tongue: οι υπολοιποι...χαρα στο κουραγιο τους!!χαχαχα

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Κοπελιά, ολόκληρο μπέμπαρο θα τους κάνεις, ας ξενυχτήσουν κι αυτοί ένα βράδυ!

Το nst σούπερ, έδειξε και μια σύσπαση (εγώ πάντως δεν πόνεσα!) κι οι παλμοί του τζούνιορ σούπερ!Είμαι στα +10 κιλά σταθερά (και δε θέλω να βάλω άλλα) κι η πίεση 12/8 (τέτοια πίεση ούτε μη έγκυος δεν έχω!).Πάμε για άλλη Παρασκευή τώρα εκτός απροόπτου.Α, γλίτωσα και την από κάτω εξέταση, όσες λιγότερες τόσο καλύτερα! Και ξεκούραση μου είπανε.Τώρα εγώ να τους πω που έχουμε γενέθλια αύριο κι η πεθερά μου θα μου κουβαληθεί από το μεσημέρι (κάνει πλάκα μαζί με το κουνιαδόπαιδο??)κι όχι ότι θα κάνει κάτι, μόνο κοιτάει για να έχει να σχολιάζει με κόρη μετά!Οπότε ενώ έλεγα σήμερα να ξεκουραστώ η κακομοίρα, όοοοοοοοοοοχι, πρέπει να ετοιμάσω τα πιτσάκια και το αλμυρό κέηκ γιατί άμα έρθει η πεθερά μες στην κουζίνα αύριο...άντε να μην τα κάψεις όλα!!Οπότε πάει η ηρεμία μου ΚΑΙ σήμερα...Βρε καλά λέω εγώ, να γεννήσω σήμερα να γλιτώσω!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Κορίτσια γεια σας και πάλι στα πεταχτά...

Δεν πρόλαβα να διαβάσω και πολλά μόνο την στενοχώρια της Τζέννης!

Τζενάκο μου! Μην στενοχωριέσαι καλή μου!!! Ό, τι σου είπε η Μαρούσκα αντιπροσωπεύει και μένα!! Ο παιδίατρος είναι βλάκας!!! Άλλαξέ τον αμέσως!!!

Δεν υπάρχει μη θρεπτικό γάλα μητρικό!!! Άντε γιατί τα πήρα στο κρανίο τώρα...

Ο κάθε βλάκας λέει την παπαριά του χωρίς να νοιάζεται για τον αντίκτυπο των λόγων του στη λεχώνα....ΘΥΜΩΝΩ!

Εμείς είμαστε καλά! Ο μπεμπούλης είναι τέλειος, τρώει, κοιμάτα....Κάνουμε και co-bedding οπότε μια χαρά κοιμάμαι κι εγώ!!!

Αυτό που με απασχολεί είναι ότι πρέπει να φέρω βόλτα το σπίτι(έλειπα 1 μήνα και...) οπότε πολλά πράγματα έχουν βγει από την θέση τους....Δεν εννοώ φυσικά την καθαριότητα, έρχεται γυναίκα....

Σήμερα ζυγίστηκα. Είμαι -2 κιλά από αυτά που είχα πριν μείνω έγκυος! Μπαίνω στα κανονικά μου ρούχα!!! Ποτέ άλλοτε δεν είχε γίνει αυτό....Εμ δεν είναι και λίγο να τρέχεις για 3 παιδιά....

Από την άλλη τρώω ανελέητα, ο θηλασμός γαρ....

Σας φιλώ όλες!

Λιάνα είναι η σειρά σου μου φαίνεται...

Παρακαλώ, Μαρούσκα. αν συμβεί τίποτα να μου στείλεις sms στο κινητό γιατί δεν πολυμπαίνω...που να προλάβω...

Σας φιλώ!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

fangri μου επε οτι να εχω υποψη μου οτι μπορει να χρειαστει να μπει απο 1 μεχρι 4 μερες για οξυγονο λογω προωροτητας... :-(:sad::-( κ νομιζω οτι το 1ο 24ωρο μπαινει ετσι κι αλλιως για παρακολουθηση για τυχον υπογλυκαιμιες λογω του ζαχαρου μου... :-(:sad: . ειμαι τοσο χαρουμενη που θα τον δω επιτελους κ θα τελειωσει ολο αυτο (ουτε εγω μπορω να κοιμηθω πριν τις 4 με 5 απο πριν τον 7ο(!!).. με εχει πιασει ισφιαλγια, εχω πονους περιοδου, πονανε ΤΡΕΛΑ οι προσαγωγοι μου, ο μικρος ειναι τοσο χαμηλα που μολις πω οτι βγαινω για μια βολτα κ περπατησω κανενα 5λεπτο τρελαινομαι απο τον πονο...τρελο κεφι! ουφ..) ..... αλλα παραλληλα στενοχωριεμαι τοοοοοοοσο πολυ..

Αυτα τα πονακια οντως δεν παλευονται...και γω ειχα αλλα απο χθες το απογευμα πιο συχνα..

και κατι πονακια και γενικα στην κοιλια ωρες ωρες..

σκεφτομαι δε θελω να παω ετσι ολη τη βδομαδα!

εχω εντονο στο μυαλο μου το ενδεχομενο να τον παρω σημερα τηλ να κανονισω προκληση για την δευτερα(να βγει και στην ονομαστικη του εορτη το παιδι)χιχι :tongue:

αχχχχ,δεν ξερω!!εσεις τι λετε??ολο γνωμη αλλαζω!!:confused:

Μαρια μπραβο κοπελα μου για την εξεταση...Τοσες δουλειες και το μπεμπουλακι θηριο!

Κραταει γερα!!Οσο για ητν πεθερα...Μην το σχολιασω που μου θελει και κουτσομπολια!

Αντε σα δεν ντρεπεται...Αυτη επρεπε να μπει στην κουζινα και να βλεπεις εσυ...Αντε πια :)

b353ca0f41.png26lWp2.png

Μαρακι μου θα κανεις κ γενεθλια?Πωπω χαρα στο κουραγιο σου!

ελπιζω να μην κανεις πολλα πολλα και ερθει το μωρακι μας την ωρα που σβηνετε τα κερακια?!!

Εγω παλι κοιμηθηκα απο τις 2 μεχρι τις 5 μιση το πρωι χτες και απο το πρωι φυσικα στο ποδι...ο μικρος κανει κολικους ο κακομοιρης κ οταν κοιματε ε πρεπει να κανω κ καμμια δουλεια...μαγειρεμα και σιδερο προλαβα η μαμα μου σκουπισμα σφουγγαρισμα και μπαλκονια...γιατι μετα θα φυγει και να δω εκει τι θα γινει...

Βικακυ ειδες που στα ελεγα για τα κιλα??

9/2 εκλεισα ραντεβου για το πρωτο εμβολιο στο ΙΚΑ να σαι καλα Μαυ μου που μου ειπες οτι καλυπτεται ...!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μουυυυυ.....τι κανετε??????

Καλα τα νεα απο ολες ειναι super με μια γρηγορη αναγνωση γιατι ειστε και λαλιστατες...χαχαχαααχα!!!!!!!!

Αννετακι μουυυυυυυ τι ωραια που τα γραφεις πωπω ενα θαυμα ειναι αυτο που ζεις βρε πουλακι μου τελειοοοοοο!!!!!!!!Αχ το μαναρακι σου μεγαλωνει και σε κανει να πετας στα συννεφα τι ωραια,η απολυτη ευτυχια .....ανυπομονω να σφιξω κι εγω τη μπουμπου στην αγκαλια μου...:-D

Βικυ μου κι εσυ μια χαρα..τα χανεις εσυ τα παιρνει ο μπεμπουλης σου.....τελειαααααααα!Ετσι να ειστε παντα μες την ευτυχια....:-D

Λιανακι αντε κουκλα μου μαλλον ερχεται η σειρα σου....τι καλα κοπελα μου με το καλο να νιωσεις κι εσυ αυτο το θαυμα....;)

Μαρουσκακι πως πηγε η εξεταση?????

Εμεις εχουμε πολλα νεα......

καναμε τις εξετασουλες μας και μας ορισε ημερομηνια.....5 Φλεβαρη θα μπουμε στο Ρεα για να γινει η μεγαλη εξοδος της Μαριαντας!Η μπουμπου ειναι 2250 και μες το κεφαλι προς τα κατω ετοιμη για να ερθει να μας αποτρελανει και να συνταραξει τον κοσμο μας....!Η αναπτυξη της ειναι πολυ καλη και δεν εχει επηρεαστει απο το διαβητη μου....εμ αφου δεν τρωω η γυναικα πως να επηρεαστει.....εχω παρει 7 κιλα και ο γιατος μου εδωσε συγχαρητηρια,ας μην ηταν για το καλο της μπουμπους και σου λεγα εγω!

Κοριτσια σας το ειπα?????? πεταω στα συννεφα και δεν θελω να κατεβω.....

σας ευχαριστω παρα πολυ για ολη τη συμπαρασταση ως τωρα ειστε το κατι αλλο......

1a0fd6e0b8.png

fangri μου επε οτι να εχω υποψη μου οτι μπορει να χρειαστει να μπει απο 1 μεχρι 4 μερες για οξυγονο λογω προωροτητας... :-(:sad::-( κ νομιζω οτι το 1ο 24ωρο μπαινει ετσι κι αλλιως για παρακολουθηση για τυχον υπογλυκαιμιες λογω του ζαχαρου μου... :-(:sad: . ειμαι τοσο χαρουμενη που θα τον δω επιτελους κ θα τελειωσει ολο αυτο (ουτε εγω μπορω να κοιμηθω πριν τις 4 με 5 απο πριν τον 7ο(!!).. με εχει πιασει ισφιαλγια, εχω πονους περιοδου, πονανε ΤΡΕΛΑ οι προσαγωγοι μου, ο μικρος ειναι τοσο χαμηλα που μολις πω οτι βγαινω για μια βολτα κ περπατησω κανενα 5λεπτο τρελαινομαι απο τον πονο...τρελο κεφι! ουφ..) ..... αλλα παραλληλα στενοχωριεμαι τοοοοοοοσο πολυ..

Χριστινακι επειδη εχω διαβητη κυησης μου εχει πει ο γιατρος πως το πρωτο εικοσιτετραωρο η μπουμπου θα μπει σε παρακολουθηση κι αυτο ειναι καθαρα τυπικο και για οικονομικους λογους για το νοσοκομειο.Γιατι ασ πουμ σε εμενα που το ζαχαρο μου ειναι πλεον ρυθμισμενο δεν υπαρχει λογος παρακολουθησης απ'οτι μου και ο γυναικολογος και ο ενδοκρινολογος αλλα ετσι ειναι το πρωτοκολλο οποτε.....

Επισης μου ειπε πως ο θηλασμος θα ξεκινησει τη δευτερη μερα που θα βγει απο την παρακολουθηση....

Αυτα ξερω ελπιζω να βοηθησα....φιλακιαααα

1a0fd6e0b8.png

Νικακι τι ωραια νεα!!Πολυ χαρηκα!!Παντα καλα να ειστε εσυ και η μπουμπου!

Εγω εδω ολο σβηνω μερες που περνανε περιμενοντας τον κυριο αργοπορια!:tongue:

Να σκασω μου ρχεται απο την ανυπομονησια!!!

Τελικα αποφασισα να μην παω με προκληση!Φοβαμαι για να πω την αληθεια,

οχι για κανενα αλλο λογο!!:oops:

Εγω κοριτσια πρεπει να ειμαι η πιο "γεματη" απ'ολες σας και να δω πως θα

τα χασω η αθεοφοβη!!

Ειμαι αισιως 20 κιλα συν!!!Ω βεβαια!!Γλυκα στο φουλ :oops:

Ντρεπομαι ναι αλλα τι να κανω??Σε λιγο καιρο θα το ραψω!!χιχι :)

b353ca0f41.png26lWp2.png

Καλααααααα Μαρακι μου τωρα ειδα οτι την εκανε την εξεταση..καλα αοματη!!!!!Σορρυ!!!!!!!

πολυ ωραια τα νεα σου,αντε γλιτωσες και την κατωθεν μια χαρααααα.....;)κι εγω τη γλιτωσα αλλα το κλισματακι δεν θα το γλιτωσω μου το' πε.....ειναι πολυ χαλι???

Αντε για να δουμε την αλλη Παρασκευη τα νεοτερα....ξεκουραση ομως εεεεεεε??????συμφωνοιιιιιιιιιι??????????

1a0fd6e0b8.png

Νικακι τι ωραια νεα!!Πολυ χαρηκα!!Παντα καλα να ειστε εσυ και η μπουμπου!

Εγω εδω ολο σβηνω μερες που περνανε περιμενοντας τον κυριο αργοπορια!:tongue:

Να σκασω μου ρχεται απο την ανυπομονησια!!!

Τελικα αποφασισα να μην παω με προκληση!Φοβαμαι για να πω την αληθεια,

οχι για κανενα αλλο λογο!!:oops:

Εγω κοριτσια πρεπει να ειμαι η πιο "γεματη" απ'ολες σας και να δω πως θα

τα χασω η αθεοφοβη!!

Ειμαι αισιως 20 κιλα συν!!!Ω βεβαια!!Γλυκα στο φουλ :oops:

Ντρεπομαι ναι αλλα τι να κανω??Σε λιγο καιρο θα το ραψω!!χιχι :)

Αχ Λιανα μου σ'ευχαριστω πολυ πολυ.....

Νομιζω πως ειναι το καλυτερο να περιμενεις,αφου αρχισαν και τα πονακια μια χαρα πιστευω εισαι σε καλο δρομο.....:P

Οσο για τα κιλα,θα τα χασεις σιγουρα απλα θα χρειαστει καποιο διαστημα....η ξαδερφη μου πηρε 25 και τα εχασε ολααα!

καληνυχτα ζουζου.......

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...