Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

ε jenny!! για παρε μια ανασα πουλακι μου!

για πες ποσο ηταν η μικρη οταν βγηκατε κουκλα μου?

καθε ποσες ωρες τρωει?

μην απελπιζεσαι!

και απο οτι ξερω οταν θηλαζει το μωρο σιγουρα τρωει πιο συχνα!

μηπως την παιρνει ο υπνος?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ήτανε 2510 όταν βγήκαμε...το θέμα είναι ότι κοιμάται πολλές ώρες από 2,5 μέχρι και 5 συνεχόμενα (είναι δυνατόν να πεινάει και να κοιμάται τόσες ώρες?) απλά μάλλον από ότι φαίνεται το γάλα μου δεν είναι αρκετά θρεπτικό...

I3hdp3.png

Kαλώς την καλώς την τη μανούλα Αννέτ και το Jerry της (αχ άσε με να σε πειράζω!!).Καταρχήν, άλλαξε το τικεράκι σου γιατί θα το δει κανας άσχετος και θα νομίζει ότι είσαι αγελάδα που εγκυμονεί 20 μήνες!:tongue::tongue::tongue:

Μπουμπούκα μου, όλα σούπερ με τον ταρζανάκο ε?Αχ, μωρέ, πότε ήταν στην κοιλίτσα και σε χτυπούσε, πότε βγήκε, πότε έβαλε σχεδόν μισό κιλό...Κλαψ κλαψ!!! Να σου πω, επειδή το να ταίζεις με το θήλαστρο είναι μεγάαααααααααλη ταλαιπωρία, γιατί δε δοκιμάζεις θηλές σιλικόνης? Και για σένα πιο ξεκούραστα να μην κάθεσαι σαν τη γελάδα (να τη πάλι η γελάδα!) να.... αρμέγεις και για το μωρό δεν το συζητώ να τρώει απευθείας από το τζιτζί!Στο λέω γιατί κι εγώ στο Φάνη που είχαμε ένα θέμα στην αρχή και δεν έπιανε καλά το στήθος έβγαζα και του το έδινα με το μπιμπερό, αλλά πολύ τυράννια ήταν...άσε που πότε να βγάλεις?Όλη την ώρα?Γιατί σαν νεογέννητο δεν έχει και πρόγραμμα, τρώει τώρα και σε μισή ώρα τσουπ του ξανάρχεται η όρεξη, ξέρω γω... Για σκέψου το!

Εγώ, κορτσούδια, χθες μετά τα τρελά ανεβοκατεβάσματα στο σπίτι λόγω γυναίκας και δουλειών (ήρθαν ντε οι κουρτίνες!)από τις 11 που ξάπλωσα ως τις 4-5 πονούσα στο γνωστό σημείο της σκωληκοειδίτιδας που πονάω το τελευταίο δίμηνο όποτε κουράζομαι.Κι ήταν και τακτικοί πόνοι...Τα έπαιξα πάλι, γιατί λέω πόνοι γέννας δεν είναι, τακτικοί όμως είναι, τι είναι?Κούραση είναι και τώρα είμαι σα ζόμπι από την αυπνία και φυσικά δε μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα.Θα με πιάσει στις 2.30 μόλις θα έρθει ο μικρός από το σχολείο το ξέρω...:mad::mad: Μαράκι, όσο για το ροζ τικεράκι, θα είναι από τα τελευταία ροζ που θα δεις να με τριγυρίζουν γιατί για γιοκαρίνι μας φαίνεται απ' όταν μπήκα στον 9ο, δεν άντεξε το έδειξε το σκασμένο με την κοιλάρα που πέταξε μια μύτη να, την ανύπαρκτη περιφέρεια και το πρόσωπο που δε δείχνει καν εγκύου.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχαχχαχαα θα με σκασεις βρε σκατουλα!!!οχι τιποτε αλλο δεν μπορω να προφασιστω πως θα γεννησω απτα γελια χαχαχαχαχα αλλα την εχω την δικαιολογια...θα ξυπνησω τον μικρο απτα γελια χαχαχαχαχα

αχ με αυτες τις ωρες του φαγητου...ηδη εχουμε ξεκινησει τα νουμερα αλλα ρε παιδι μου δεν χορταινει λεμε και φοβαμαι να του δινω οταν συνεχιζει να ζηταει μη πονεσει η κοιλιτσα του...πχ εχει φαει 90 γρ και μετα βγαζω αλλα 20-30 (ποσο να βγαλω η γυναικα) και μετα στηθος...αν πειναει πολυ εχουμε δραματα...αν οχι μπορει και να κοιμηθει

τις θηλες τις εχω παρει και δεν με βολευουν καθολου και ουτε και τον μπεμπη...τις βγαζει ο τιμουλης χαχαχα

κανονισε να γεννησεις πριν τη ωρα σου με την κουραση κοπελια...λιγο υπομονη αγαπουλα!

Καλημέρα στα πεταχτά φιλενάδες μου!

Αννετ!!! Να σου ζήσει και πάλι ο μπεμπούλης σου!!!!

Εμείς είμαστε πολύ καλά! Τρώμε και κοιμόμαστε!!! Ο βύζος πάει και έρχεται, αυτό το παιδί τρώει ακατάπαυστα!!! Σήμερα τον ζύγισα και βγήκε 4100!!!!! Το βάρος εξόδου ήταν 3580.

Είναι σκέτος γλύκας! Σήμερα του έλουσα και τα μαλλάκια του! Τσατίζεται μόνο όταν τον αλλάζω και πεινάει!! Τρελλαίνομαι να τον μυρίζω και να τον ακουμπάω στο στέρνο μου.....Έχω πάθει ζημιά, λέμε....

Κατά τα άλλα την παλεύουμε! Τα μεγάλα παιδιά είναι ξετρελαμένα!

αχου τον μωρε τον αντρακο σου..ολοκληρος παιδαρος!!!να μου τον φιλησεις στα μπουτακια κοριτσαρα μου!!!

και την μανουλα και τα αδερφακια του εννοειτε!!!

παω να αυτορουφιχτω!μακια

αγκαλιτσες και φιλακια και χαδακια και κραυγουλες και γελακια απο ιντερνετοθεια και ιντερνετοξαδερφακο!!!μουαααααααα!!!

πωπω τι μωρα εχουμε ρε κοριτσια!!!!!!!

λοιπον πηγα ΙΚΑ να παρω το επιδομα για την καισαρικη για πειτε τι πηρα??τα .... του γιου μου!256 ευρω για 3112 ευρω που μου κοστισε η γεννα....

εκανα ενσταση φυσικα!!

εβγαλα κ αμκα του γιου κ αυριο το πρωι θα κλεισω ραντεβου για το εμβολιο στο ικα....

μαριαεφη για λε τα κιλακια σας καλη μου...και ολες οι τσουπιτσες!!!

ρε τους απατεωνες...αντι να δωσουν κανα χιλιαρικο για την ταλαιπορια μας δουλευουν...σαν δεν ντρεπονται

υπαρχει περιπτωση να παρεις ολα τα λεφτα τις γεννας με την ενσταση?

μακαρι ρε μαρια μου!

σας φιλω, καλο μεσημερι και φιλια στα νινια!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλησπέρα!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά εγκυούλες και μανούλες!

Εγώ δεν είμαι πολύ καλά...πήγαμε χτές στον παιδίατρο και η μικρή είναι 2950 έχει πάρει μόνο 440 γρ σε τρείς εβδομάδες :(:(:(:( και πρέπει να της δίνω και ξένο γάλα...ο παιδίατρος λέει ότι φταίνε οι ψευδοθηλές αλλά από χτές που το προσπαθώ χωρίς ταλαιπωρούμαστε πολύ και οι δύο άσε που ο βλάκας (βλέπε παιδίατρος) μου είπε ότι άν συνεχίσω με τις ψευδοθηλές θα μου κοπεί το γάλα σε καμιά 15αριά μέρες...είμαι απαρηγόρητη δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω από χτές...είναι δυνατόν να είμαι τόσο άχρηστη μάνα?δεν μπορούσα να την θρέψω ούτε μέσα στην κοιλιά ούτε έξω...Δεν ξέρω τι να κάνω αφήστε που έχω ανεβάσει και πίεση από το ζόρι μου...

Και μέσα σε όλα αυτά είναι και οι μ@μημένοι οι κολικοί που ταλαιπωρούν το μωρό μου...έχω πελαγώσει...

βρε κοριτσακι μου γλυκο, τι ειναι αυτα που λες τωρα?

σε καμια περιπτωση δεν εισαι αχρηστη μανα και μη διανοηθεις να το ξανασκεφτεις

οι γιατροι γενικοτερα ειναι ψυχροι και δεν σκεφτονται ποσο μπορει να πληγωσουν πριν ανοιξουν το στομα τους

εμας η παιδιατρος μας ειπε πως για μια εβδομαδα πρεπει να παρακολουθησουμε την αναπτυξη του μπεμπη μονο με μητρικο γαλα οση ποσοτητα κι αν εχω...λιγη η πολυ...σε καμια περιπτωση δεν θα αφηνα το μωρο νηστικο...λιγο συμπληρωμα δεν βλαπτει (τις πρωτες μερες του εδινα και λιγο συμπληρωμα αφου το πρωτογαλα δεν τον χορταινε)...αν του δινεις πρωτα το δικο σου και μετα λιγο ξενο τι εγινε...

μηπως να μιλησεις και με κανεναν αλλο παιδιατρο για μια δευτερη γνωμη?

το μωρο θα παρει τα πανω του και μη στεναχωριεσαι γιατι κανεις κακο στο γαλα σου

τιποτε αλλο δεν μπορω να σου πω αφου κι εγω ειμαι μεσα στην αγωνια για την αναπτηξη του μωρου...αλλα σου στελνω μια μεγααααααλη αγκαλια και πολυ θετικη σκεψη!!!

Ήτανε 2510 όταν βγήκαμε...το θέμα είναι ότι κοιμάται πολλές ώρες από 2,5 μέχρι και 5 συνεχόμενα (είναι δυνατόν να πεινάει και να κοιμάται τόσες ώρες?) απλά μάλλον από ότι φαίνεται το γάλα μου δεν είναι αρκετά θρεπτικό...

μεχρι 4 ωρες ειναι οκ...οταν κοιμαται κοντα στο 5ωρο να την ξυπνας για να τρωει.μηπως να την βαζεις κοιμησμενη στο στηθος?θα το πιασει οπως και ναχει...ο δικος μου παντως ετσι κανει...ασχετα αν του ξεφευγει η θηλη και τα παιρνει κρανιο

και ο υπνος θρεφει τα μωρακια και τον εχουν πολυ αναγκη...αυτα ειναι λογια της παιδιατρου

φιλακια στη μπεμπουλα και στην μανουλιτσα της...και μη στεναχωριεσαι ενταξει?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Τζένη ένα υγείες μωρό στις πρώτες τέσσερις εβδομάδες πρέπει να αυξάνει το βάρος του κατά 115 ως 220 γραμμάρια ανά εβδομάδα.Το μωρό σου έβαλε 440 σχεδόν 150 την εβδομάδα οπότε είναι μαι χαρά.Αν νιώθεις ανασφάλεια πήγαινε δίπλα η Αγλαΐα θα σε βοηθήσει.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1861861

Συγνώμη άλλη μια φορά για την σφήνα...

Αννέτακο τι κάνει ο κουκλάκος σας;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου να χαιρεστε και παλι τα μωρουλια σας...

Αχ οσο διαβαζω περιγραφες..τοσο ζηλευω....

Εμενα ποτε θα ερθει ο δικος μου που εχει ριζωσει μες στηνν κοιλιτσα????:(

Μ εχει πιασει τρελη ανυπομονησια...Και συν οτι 3βραδια δεν μπορω να κοιμηθω πλεον,δεν με βολευει το κρεβατι λεμε!!Τα χω παιξει!!

Κοιμαμαι οσο μπορω ενδιαμεσες ωρες τις μερας,μην αποφασισει τυχων να βγει και ειμαι τελειως αυπνη...Αλλα μιλαμε για πολυ ταλαιπορια...

Φωναξτε τον κι εσεις βρε "θειες", μπας και ερθει!!! :tongue:

b353ca0f41.png26lWp2.png

Συμφωνω με την Ξανθη!

ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση καταρχην να μην ειναι θρρεπτικο το γαλα σου!

το μητρικο υπερεχει!!!

και το βαρος της νομιζω ειναι τελειο!

εμενα η δικια μου λεει οτι ενα 5ωρω υπνο την ημερα τον δικαιολογει αλλα οχι παραπανω απο 1 φορα την ημερα..

κ το συμπληρωμα κοριτσια δεν πιστευω οτι χρειαζεται ακομα κ στο πρωτογαλα αυτο ειναι που θελει το μωρο.

Στην αρχη ο θηλασμος ειναι αραιος για να ξεδιψαει το μωρο και μετα ερχεται το λιπαρο γαλα για να χορτασει.

Εγω στην κλινικη δεν εδωσα καθολου συμπληρωμα στηθος μονο.Τωρα μονο το βραδυ ενα γευμα για να κοιμαμαι 3 ωρες μαζεμενες οχι για καποιο αλλο λογο.

Τζενη τις πρωτες 15 μερες ο μπεμπης μου ηταν απο 2740 --3200 κ ειχε γεννηθει 3020.

Μην απογοητευεσαι κ να εχεις υποψη σου οτι οι πιο πολλοι γιατροι σορρυ κιολας αλλα τα παιρνουν απο τις εταιρειες για να "πασαρουν" τα γαλατα.

Εσυ να κανεις οτι σε κανει εσενα να νιωθεις καλυτερα κ να μην ακους τους αλλους!

χαχα...αχ βρε Μαρια!!Σ ευχαρηστωωωω!!!Κι ας μη σ ακουσει ο μικρος!!

Απο χθες το απογευμα εχω πονακια περιοδου και χαμηλα καποιες σουβλιτσες και στη μεση..αλλα ο κυριος τιποτα!

Διαβαζω αυτα που λετε για το θυλασμο αλλα δεν μπορω να εκφερω γνωμη..

Ελπιζω μονο ο παιδιατρος μας,να ειναι υπερ και να μας βοηθησει..

b353ca0f41.png26lWp2.png

liana να σου πω να γελασεις..

ρωτουσα το γιατρο προχτες που πηγα, τι μηνυματα

δινει ο οργανισμος λιγο πριν την εναρξη των κανονικων συμπτωματων-

σπασιμο νερων, πονοι κτλ- για να ειμαι οσο το δυνατον υποψιασμενη μιας και ειμαι ακομα στη δουλεια κ ξερεις μεσα σε ολα τι μου ειπε??

"πολλες γυναικες αποκτουν αυπνοιες λιγο πριν την εναρξη του τοκετου,

καθως η μητερα φυση προσπαθει να τις προετοιμασει..."

λες? λες? να ε-ε-ερχεται???

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά εγκυούλες και μανούλες!

Εγώ δεν είμαι πολύ καλά...πήγαμε χτές στον παιδίατρο και η μικρή είναι 2950 έχει πάρει μόνο 440 γρ σε τρείς εβδομάδες :(:(:(:( και πρέπει να της δίνω και ξένο γάλα...ο παιδίατρος λέει ότι φταίνε οι ψευδοθηλές αλλά από χτές που το προσπαθώ χωρίς ταλαιπωρούμαστε πολύ και οι δύο άσε που ο βλάκας (βλέπε παιδίατρος) μου είπε ότι άν συνεχίσω με τις ψευδοθηλές θα μου κοπεί το γάλα σε καμιά 15αριά μέρες...είμαι απαρηγόρητη δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω από χτές...είναι δυνατόν να είμαι τόσο άχρηστη μάνα?δεν μπορούσα να την θρέψω ούτε μέσα στην κοιλιά ούτε έξω...Δεν ξέρω τι να κάνω αφήστε που έχω ανεβάσει και πίεση από το ζόρι μου...

Και μέσα σε όλα αυτά είναι και οι μ@μημένοι οι κολικοί που ταλαιπωρούν το μωρό μου...έχω πελαγώσει...

Χωρίς να έχω διαβάσει τι σου έχουν πει τα κορίτσια, κατηγορηματικά σου λέω να αλλάξεις παιδίατρο ή να ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ!Για τα παιδιά που θηλάζουν οι κλίμακες δεν είναι οι ίδιες με αυτές των παιδιών που πίνουν ξένο.Μη χαλάς ό,τι έφτιαξες μέχρι τώρα.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΑΛΑ ΣΑΝ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ...Φίλη μου Τζένη κι αυτή Θεσσαλονίκη κι αυτή έκοψε το θηλασμό από τον πρώτο μήνα γιατί με βάση τον παιδίατρο το παιδί δεν έπαιρνε βάρος (είχε βάλει 800 γρ).Το παιδί της έχει τρελαθεί να αρρωσταίνει με το παραμικρό! Είναι εγκληματίες οι παιδίατροι αυτοί, Τζένη! Ξέρεις τι βγάζουν από τις εταιρίες με τα γάλατα?Ξέρεις τι ταξίδια πάνε στις Ευρώπες κλπ?Αχ, μη μου λέτε για τέτοιους παιδιάτρους, ο θηλασμός είναι η ευαισθησία μου λέμε!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Α, όσο για τις μαμακίες για τις ψευδοθηλές...Η αδερφή μου θηλάζει εδώ και 14 μήνες την κόρη της με αυτές και το γάλα της μια χαρά είναι σε ποσότητα, έλεος!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

"πολλες γυναικες αποκτουν αυπνοιες λιγο πριν την εναρξη του τοκετου,

καθως η μητερα φυση προσπαθει να τις προετοιμασει..."

λες? λες? να ε-ε-ερχεται???

αχ μακαριιιι....γιατι δεν αντεχω αλλη προετοιμασια!!χιχι:tongue:

εχω κι απο χθες το απογευμα πονακια περιοδου συχνα

και χαμηλα σουβλιες στην πλατη...

τοση προετοιμασια και να μου ρθει σε μια βδομαδα πχ.

θα τρελαθωωωω!!!:tongue:

εσυ πως εισαι?

b353ca0f41.png26lWp2.png

Λιανάκι, σε 2-3 μέρες σε βλέπω μανουλίτσα, να ξέρεις..Έτσι ξεκινάν αραιά οι πόνοι περιόδου και μέσης και μετά από λίγες μέρεςε γίνονται τακτικές κι έρχεται το μπεμπέ!

Αννετάκι, αλήθεια, προτιμά το φυσικό ε?Κι εμένα ο Γρηγόρης ψευδοθηλή με τίποτα, ο Φάνης σούπερ οκ!Ό, τι βολεύει τον πασάκο σου, κοπέλα μου!

Συγνώμη πριν που ήμουν λίγο απότομη, αλλά επειδή ξέρω πάρα πολλές κοπέλες που νιώθουν άσχημα με τον εαυτό τους ως μάνες από τις αηδίες που λένε οι κάθε λογής παιδίατροι τα πήρα!

Άντε, πάω να δω τοπ σεφ!ίσως ξαναμπώ... Αύριο πάμε για καρδιοτοκ!

Μαρακι μια χαρα τα λες!!!

αντε να κανεις και το nst σου!

εγω εφαγα την σουπιτσα μου παω να μαζεψω τα ρουχα που σιδερωσα και μετα ενα ντουζακι στα γρηγορα γιατι ο Κρητικαρος μου θα ξυπνησει κ θα θελει το βυζακι μου που λεει κ η Εφη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...