Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Κοριτσια ειμαι τοοοοοοοσο χαρουμενη!! ηρθε ο αντρουλης μου (τον περιμενα την κυριακη - ειμαι απο επαρχια κ εδω κ ενα 3μηνο με εχει αθηνα ο γιατρος.. κ οπως καταλαβαινεται ο αντρας μου ο κακομοιρης ανεβοκατεβαινει καθε βδομαδα..ουφ..) κ ηρθε νωριτερα να μου κανει εκπληξη!! εχω ξετρελαθει!! fangri μου σε ευχαριστω πολυ για την προσθηκη στη λιστα! Λιανα μου γλυκια ηθελα απο το απογευμα να σου γραψω αλλα εχει παθει μαλακινση το pc... αν και καθυστερημενα λοιπον.. η καισαρικη οπως και να το κανουμε δεν παυει να ειναι χειρουργειο .. οποτε η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι η εμπειρια του φτ δεν συγκρινεται με τιποτα.. κ αν ηταν στο χερι μου .. σιγουρα αυτο θα επελεγα βεβαια απο την αλλη καταλαβαινω απολυτα οτι θες να δεις το ζουζουνι σου οποτε οτι κι αν αποφασισεις για καλο θα ειναι!! παντως ρε κοριτσια οσο μενει λιγοτερος καιρος η αληθεια ειναι οτι κι εγω αισθανομαι πολυ παραξενα... μεχρι προχθες που πηγα στο γιατρο ...ελεγα 20 μερες κ μου φαινοταν λιγο.. τωρα που μου ειπε σε 8 μερες μου φαινεται βουνο.... (μαλλον ανχωθηκα λιγο..) ουφ!! πουθενα δεν μπορεις να με πιασεις! μαλλον εχω παρανοησει..!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λιανα μου κ εγω συμφωνω με την Μαρουσκα!

αν δεν υπαρχει λογος αλλος για καισαρικη γιατι να την προκαλεσεις?

εγω λεω να περιμενεις λιγο ακομη και να ανεβεις καμμια σκαλα!χαχα!

και εσυ μαυ κοντα εισαι τι εμεινε? πιστευω οτι συντομα δηλ μεχρι τις 18 ή 20/1 θα εχετε τα μωρα σας!

οσο για το εμβολιο μου ειπε κ για την γαστρεντεριτιδα και οτι ολα μαζι ειναι 110 ευρω αλλα οντως αυτα καλυπτει το εξαπλο που μου ειπε οποτε ισως να μην ειχε σωστη ενημερωση.

Αυριο θα παω να βγαλω αμκα του γιου και να κλεισω ραντεβου στο ικα να μου το γραψουν!σιγα μην τα πληρωσω!

μπραβο ρε μαυ!!

Σημερα πηγα ΟΑΕΔ και πηρα τα χαρτια που πρεπει να υπογραψει ο εργοδοτης και για το επιδομα κ για το εξαμηνο μπας και προλαβω πριν κλεισει το γραφειο..ακομα μου χρωσταει λεφτα απο πριν μεινω εγκυος συν βεβαια την αδεια του 2010 και δεν συζηταω για τη αδεια του 2011...

καλησπερα στις ομορφες μανουλες, εγκυουλες και τα ζουζουνομωρακια!!!

να σας ευχαριστησω πολυ πολυ πολυ για το ενδιαφερον αγαπες μου!!!

ευχαριστω για τις ευχες σας, ευχαριστω για την αγαπη σας!!!ευχαριστω που σας γνωρισα, ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω!!!οτι αλλο κι αν πω θα ειναι πολυ λιγο!!!

ευχαριστω και σας αγαπω...ειλικρινα μεσα απτην καρδια μου!!!

να μας συγχωρειτε που χαθηκαμε μανουλα κι γιος αλλα δυο μερες τωρα στο σπιτι εχουμε χασει τα μυαλα και τον μπουσουλα!!!

αχ κοριτσια μου, δεν χορταινω να τον κοιταζω!!!να τον μυριζω, να τον κοιταζω βαθεια μεσα στα ματακια του!!!και η κουραση?χμμμμμμμ ναι μεν δεν ξεκουραζομαι οσο θελω και ειμαι εντελως αποσυντονισμενη αλλα μολις ακουω την κραυγουλα του μωρου μου...μολις δω το στοματακι το ανοιχτο σαν πουλακι εκει ξεχναω τα παντα!!!

ειναι τοσο γλυκας!!!

πρωτομανουλεεεεεεεεεες ερχονται τα μωρακια σας...θα παθετε πλακα λεμεεεεεεεεεεε!!!αναφερω τις πρωτομανουλες γιατι αυτο που θανοιωσουν θα ειναι κατι το πρωτογνωρο!!!το ανεπαναληπτο!!!ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!!

εμεις θηλαζουμε αλλα λογω που η θηλη δεν ειναι πεταχτη και μεγαλη δυσκολευομαστε λιγακι (νευριαζει ο θησαυρουλης μου και γινεται χαμος κοριτσια...αχαχχαχα)κι ετσι βγαζω το γαλατακι με θηλαστρο!!!!!!!

ηρθε και η παιδιατρος μας και μας βρηκε υγιεστατους Δοξα Τον Μεγαλοδυναμο!!!

γεννηθηκαμε 2640...βγηκαμε απτο μαιευτηριο 2735 και σημερα ζυγιστηκαμε 3070!!!

πως μας βρισκετε λοιπον?

χριστινα καλως ορισες στην παρεουλα μας, καλως δεχτηκες τον αντρουλη σου και με το καλο το μωρακι σας!!!8 ημερες ετσι?αν και θα σου φανουν αιωνας εμεις θα ειμαστε εδω να μικρινουμε την αγωνια σου!!!

τα φιλακια μου σε ολες σας κουκλες μου, παω να αρμεχτω σε λιγακι παλι (πριν ξυπνησει κι εχουμε δραματα χαχαχα)γιατι ο τζουτζουκος μου ειναι φαγανουλης και δεν χορταινει λεμεεεεεεεεεε!!!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

annete επαθα ζημια με to post σου!!! να σου ζησει κοπελα μου!!

δεν υπαρχουν τα συναισθηματα που μας περιεγραψες... η ευτυχια κ η ολοκληρωση προσωποποιημενη!!!

αχ... ανυπομονω περισσοτερο τωρα!!! κ παλι να σου ζησει ο θησαυρος σου!!

Γεια σας ρε πρωτομάνες που μου αγχωθήκατε μωρέ!Βρε, τα μωράκια σας μέχρι τη Δευτέρα μπορεί να έχουν γεννηθεί!Τάχα τι νομίζετε, θα σας ειδοποιήσουν καμιά βδομάδα νωρίτερα?Μπαααααααααααα...Αλλά ρε κορίτσια, αυτό δεν έχει και τη μαγεία του?Να μην ξέρεις πότε θα έρθει??Τι να πω, μπορεί να είμαι εγώ ρομαντική:oops: Αλλά, αυτό το να κοιτάς κάθε μέρα την κοιλιά σου αν χαμήλωσε, να σβήνεις τις μέρες και να λες ''άλλη μια μέρα με δίχως σκοπό'' πότε θα το ξανακάνετε?Όλα για κάποιο λόγο γίνονται! Θα φύγει κι η κοιλίτσα κι η συχνοουρία και όλα και θα μείνει ένα μωράκι που θα ζει και θ' αναπνέει γιατί θα υπάρχετε εσείς...Λίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγη υπομονή ακόμη.Και να θέλετε και να μη θέλετε, λίγες μέρες μείνανε!:D:D:D

οταν λεω εγω οτι η εμπειρια μιλαει...

εχεις τοσο δικιο, δεν ξανασχολουμαι, να ερθει, οποτε προσταξει η φυση να ερθει...:D

αννετ,

τι να σου πω..,μας ελιωσες ολες με την περιγραφη σου ρε κοπελα μου!!!

να τον χαιρεσαι τον πριγκιπα!! τα κιλακια του μια χαρουλα!!!!!

χριστινα,

καλως τον δεχτηκες τον αντρουλη σου!!

τετοιες ωρες ειναι καλυτερα να ειστε μαζι ε???:D

μαριαεφη μου καλημερα και σε εσενα!!!

να εισαικαλα για τοεμβολιο, αφου ξερουμε και μεις κατι, να μην το πουμε?/:D:D

78xyp2.png

RUAmp3.png

καλημερααααααααααααααααααααααααα!!!

μολις βγαλαμε 40 γραμμαριακια γαλατακι και εχουμε και συνεχεια!!!

αχ κοριτσια ειμαι μια τρελη χαζομαμα...η περιγραφες δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που νοιωθω, θα το διαπιστωσετε και μονες σας!!!

αυτο που θα ηθελα να κανω ειναι να σας παρω ολες μια τεραστια αγκαλια και να ανταποδωσω την αγαπη που εχω εισπραξει!!!προς το παρον ομως αρκουμαι σε μια αλλη αγκαλια την πιο πολυτιμη της ζωης μου!!!του γιου μου!!!

ειμαστε πλεον ολοκληρωμενοι!!!εχθες χορεψαμε και τον πρωτο μας χορο...

ειχαμε φαει, ρευτει, κοιταζομασταν μεσα στα ματια και τσουπ...ακουμε το αγαπημενο μας νανουρισμα...μας παιρνει αγκαλια ο μπαμπακας μας και χαθηκαμε στην ευτυχια!!!

το αστειο του μπεμπουλη μας ειναι πως οταν πειναει τρελα και προσπαθω να του δωσω το στηθος...κλαιει γοερα απτην λαχταρα να φαει...και βγαζει εναν ηχο...............

α-χαααααααααααα α-χαααααααααααα α-χααααααααααα!!!

το γλυκο μου αγορακι χαχαχχα!!!

αν φυγω ξαφνικα θα ξυπνησε για μαμ!!!σας φιλω προκαταβολικα μανουλες, παιδακια, μπεμπακια, εμβρυακια!!!

μουατςςςςςςςςςςςςςςςς!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Kαλώς την καλώς την τη μανούλα Αννέτ και το Jerry της (αχ άσε με να σε πειράζω!!).Καταρχήν, άλλαξε το τικεράκι σου γιατί θα το δει κανας άσχετος και θα νομίζει ότι είσαι αγελάδα που εγκυμονεί 20 μήνες!:tongue::tongue::tongue:

Μπουμπούκα μου, όλα σούπερ με τον ταρζανάκο ε?Αχ, μωρέ, πότε ήταν στην κοιλίτσα και σε χτυπούσε, πότε βγήκε, πότε έβαλε σχεδόν μισό κιλό...Κλαψ κλαψ!!! Να σου πω, επειδή το να ταίζεις με το θήλαστρο είναι μεγάαααααααααλη ταλαιπωρία, γιατί δε δοκιμάζεις θηλές σιλικόνης? Και για σένα πιο ξεκούραστα να μην κάθεσαι σαν τη γελάδα (να τη πάλι η γελάδα!) να.... αρμέγεις και για το μωρό δεν το συζητώ να τρώει απευθείας από το τζιτζί!Στο λέω γιατί κι εγώ στο Φάνη που είχαμε ένα θέμα στην αρχή και δεν έπιανε καλά το στήθος έβγαζα και του το έδινα με το μπιμπερό, αλλά πολύ τυράννια ήταν...άσε που πότε να βγάλεις?Όλη την ώρα?Γιατί σαν νεογέννητο δεν έχει και πρόγραμμα, τρώει τώρα και σε μισή ώρα τσουπ του ξανάρχεται η όρεξη, ξέρω γω... Για σκέψου το!

Εγώ, κορτσούδια, χθες μετά τα τρελά ανεβοκατεβάσματα στο σπίτι λόγω γυναίκας και δουλειών (ήρθαν ντε οι κουρτίνες!)από τις 11 που ξάπλωσα ως τις 4-5 πονούσα στο γνωστό σημείο της σκωληκοειδίτιδας που πονάω το τελευταίο δίμηνο όποτε κουράζομαι.Κι ήταν και τακτικοί πόνοι...Τα έπαιξα πάλι, γιατί λέω πόνοι γέννας δεν είναι, τακτικοί όμως είναι, τι είναι?Κούραση είναι και τώρα είμαι σα ζόμπι από την αυπνία και φυσικά δε μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα.Θα με πιάσει στις 2.30 μόλις θα έρθει ο μικρός από το σχολείο το ξέρω...:mad::mad: Μαράκι, όσο για το ροζ τικεράκι, θα είναι από τα τελευταία ροζ που θα δεις να με τριγυρίζουν γιατί για γιοκαρίνι μας φαίνεται απ' όταν μπήκα στον 9ο, δεν άντεξε το έδειξε το σκασμένο με την κοιλάρα που πέταξε μια μύτη να, την ανύπαρκτη περιφέρεια και το πρόσωπο που δε δείχνει καν εγκύου.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στα πεταχτά φιλενάδες μου!

Αννετ!!! Να σου ζήσει και πάλι ο μπεμπούλης σου!!!!

Εμείς είμαστε πολύ καλά! Τρώμε και κοιμόμαστε!!! Ο βύζος πάει και έρχεται, αυτό το παιδί τρώει ακατάπαυστα!!! Σήμερα τον ζύγισα και βγήκε 4100!!!!! Το βάρος εξόδου ήταν 3580.

Είναι σκέτος γλύκας! Σήμερα του έλουσα και τα μαλλάκια του! Τσατίζεται μόνο όταν τον αλλάζω και πεινάει!! Τρελλαίνομαι να τον μυρίζω και να τον ακουμπάω στο στέρνο μου.....Έχω πάθει ζημιά, λέμε....

Κατά τα άλλα την παλεύουμε! Τα μεγάλα παιδιά είναι ξετρελαμένα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα στα πεταχτά φιλενάδες μου!

Αννετ!!! Να σου ζήσει και πάλι ο μπεμπούλης σου!!!!

Εμείς είμαστε πολύ καλά! Τρώμε και κοιμόμαστε!!! Ο βύζος πάει και έρχεται, αυτό το παιδί τρώει ακατάπαυστα!!! Σήμερα τον ζύγισα και βγήκε 4100!!!!! Το βάρος εξόδου ήταν 3580.

Είναι σκέτος γλύκας! Σήμερα του έλουσα και τα μαλλάκια του! Τσατίζεται μόνο όταν τον αλλάζω και πεινάει!! Τρελλαίνομαι να τον μυρίζω και να τον ακουμπάω στο στέρνο μου.....Έχω πάθει ζημιά, λέμε....

Κατά τα άλλα την παλεύουμε! Τα μεγάλα παιδιά είναι ξετρελαμένα!

Μόνο να χαμογελάω μπορώ όταν διαβάζω για τα μωράκια σας...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

πωπω τι μωρα εχουμε ρε κοριτσια!!!!!!!

λοιπον πηγα ΙΚΑ να παρω το επιδομα για την καισαρικη για πειτε τι πηρα??τα .... του γιου μου!256 ευρω για 3112 ευρω που μου κοστισε η γεννα....

εκανα ενσταση φυσικα!!

εβγαλα κ αμκα του γιου κ αυριο το πρωι θα κλεισω ραντεβου για το εμβολιο στο ικα....

Καλησπέρα!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά εγκυούλες και μανούλες!

Εγώ δεν είμαι πολύ καλά...πήγαμε χτές στον παιδίατρο και η μικρή είναι 2950 έχει πάρει μόνο 440 γρ σε τρείς εβδομάδες :(:(:(:( και πρέπει να της δίνω και ξένο γάλα...ο παιδίατρος λέει ότι φταίνε οι ψευδοθηλές αλλά από χτές που το προσπαθώ χωρίς ταλαιπωρούμαστε πολύ και οι δύο άσε που ο βλάκας (βλέπε παιδίατρος) μου είπε ότι άν συνεχίσω με τις ψευδοθηλές θα μου κοπεί το γάλα σε καμιά 15αριά μέρες...είμαι απαρηγόρητη δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω από χτές...είναι δυνατόν να είμαι τόσο άχρηστη μάνα?δεν μπορούσα να την θρέψω ούτε μέσα στην κοιλιά ούτε έξω...Δεν ξέρω τι να κάνω αφήστε που έχω ανεβάσει και πίεση από το ζόρι μου...

Και μέσα σε όλα αυτά είναι και οι μ@μημένοι οι κολικοί που ταλαιπωρούν το μωρό μου...έχω πελαγώσει...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...