Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημερα κουκλιτσες!!!Τι κανετε??

Εμεις πολυ καλα!Χθες γυρισαμε αργα απο το γιατρο και δεν μπηκα το βραδυ..

Ο μπεμπης ειναι πολυ καλα,διατηρει τη θεσουλα του την καλη..αλλα ειναι μεγαλο μωρο οπως μας ξαναειπε ο γιατρος μας!!

Τον ρωτησα σε κιλα η σε υψος?Μου λεει σε διαστασεις!!

Και οντως κοριτσια!!Κοιταω τον υπερυχο και βλεπω οτι ενω ημουν 38.2 εβδομαδες η κοιλιτσα του εβγαινε 39.5 και το κεφαλακι του 40.2εβδομαδων και 10εκ!!!

Μου λεει η παμε κανονικα μεχρι τελους και βλεπουμε στην πορεια αν μπορεις να το βγαλεις αλλιως γυρναμε καισαρικη η παμε με προκληση για να μην τον αφησουμε να μεγαλωσει αλλο και να αυξηθουν οι πιθανοτητες για φυσιολογικο τοκετο!!Δεν ξερω τι να κανω!!

Προς το παρον συμφωνησαμε να του δωσουμε ενα περιθωριο μηπως βγει μονος του μεχρι και την αλλη τριτη στις 18 και κλεισαμε ραντεβου τοτε για να δουμε τι θα κανουμε απο κει και μετα!!

Ο αντρας μου βεβαια εχει φοβηθει τοσο μην ταλαιπωρηθω κτλ που λεει να τον παρω τηλ και να κανονισω καισαρικη...

Αχχχ αγχωθηκα!δεν ξερω!!εσεις τι λετε??

Αχ Ιωαννα μου να σου ζησει ο μπεμπακος κουκλα μου!!Με συνεπηραν τα δικα μου και ξεχασα να ευχηθω!!!!Ντροπη μου!!!Καλοτυχος και παντα με υγεια και ανθρωπους γυρω του να τον αγαπανε να ναι η ψυχουλα!!:)

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λιανάκι, εγώ θα μιλήσω από την πλευρά των μανάδων που έχουν κάνει φτ, αλλά φαντάζομαι θα συμφωνήσουν κι οι κοπέλες της καισαρικής.Καισαρική κάνουμε ΜΟΝΟ σε μεγάλη ανάγκη. Τώρα αν αγχώνεσαι, κανόνισε να μπεις με πρόκληση (όπως η Τζένη γέννησε, θυμάσαι?) για φτ κι αν στην πορεία δείτε ότι όντως το μωρό είναι ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ πια που δε βγαίνει με τίποτα, ε τότε κάνεις καισαρική.Αλλά από την αρχή να κλείσεις καισαρική χωρίς λόγο ουσιαστικά, ε όχι!Ξαναλέω, το μεγάλο παιδί είναι και σχετικό.Εμένα ο Φάνης ήταν 3640 όταν γεννήθηκε και βγήκε με 2-3 εξωθήσεις.Ε μη μου πεις 3600 παιδί από γυναίκα 1,60 το λες μικρό!Κι όμως, γεννήθηκε σε dt (5 min)! Αυτή είναι η γνώμη της Μαρίας, εσύ κάνεις όπως νιώθεις...;)

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

liana μου, καλησπερα!!!

μωρε τι μπεμπαρος ειναι αυτος που κουβαλας?:D:D

εγω, ξερεις, ειμαι πρωτομανουλα και την εμπειρια των κοριτσιων, βλ.fangri εννοειται δεν την εχω..

ωστοσο, η δικη μου λογικη λεει το ιδιο με αυτο που σου ειπε η Μαρια,

οτι καισαρικη θα κανεις μονο αν επιβαλλεται για ιατρικους λογους να κανεις..

υπαρχει και η προκληση λοιπον, αν χρειαστει να επιταχυνεις

την ΠΗΤ σου.

σκεψου, πως εγω που το μωρο ηταν μεχρι την 36-36 εβδομαδα με ινιακη προβολη, στη συνεχεια γυρισε με το κεφαλι κατω απο τον αφαλο, αλλα σε σχεδον εγκαρσια θεση και αυτην τη στιγμη ειναι πιο κατακορυφο μεν, αλλα κοιταει προς την κοιλια μου, και ο γιατρος μου που ειναι 100% του Φ.Τ μου ειπε πως παμε για φυσιολογικα αλλα να εχω στο μυαλο μου ενα 15% Κ.Τ, ψιλοξενερωσα...

απο την αλλη, δεν ειναι αυτοσκοπος μου, αλλα να πρεπει βρε παιδι μου, καταλαβες??:D

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσια συμφωνω απολυτα μ αυτα που λετε...

Για καισαρικη,το συζητησαμε και με τον αντρα μου και το αποκλεισαμε...

Απλα σκεφτομαστε τωρα να το επιταχυνουμε με προκληση!!

Αλλα απο την αλλη λεω..γιατι να μην αφησω τον μπεμπακο μου να ερθει οποτε θελει αφου ακομα και με προκληση μπορει να χρειαστει καισαρικη??

Η αν επιλεξω προκληση για ποτε να παω?Ελεγα μηπως τον επαιρνα αυριο τηλ και κανονιζα να παω δευτερα πρωι με προκληση εκτος απροοπτου!:confused:

b353ca0f41.png26lWp2.png

Καλημερα κουκλιτσες!!!Τι κανετε??

Εμεις πολυ καλα!Χθες γυρισαμε αργα απο το γιατρο και δεν μπηκα το βραδυ..

Ο μπεμπης ειναι πολυ καλα,διατηρει τη θεσουλα του την καλη..αλλα ειναι μεγαλο μωρο οπως μας ξαναειπε ο γιατρος μας!!

Τον ρωτησα σε κιλα η σε υψος?Μου λεει σε διαστασεις!!

Και οντως κοριτσια!!Κοιταω τον υπερυχο και βλεπω οτι ενω ημουν 38.2 εβδομαδες η κοιλιτσα του εβγαινε 39.5 και το κεφαλακι του 40.2εβδομαδων και 10εκ!!!

Μου λεει η παμε κανονικα μεχρι τελους και βλεπουμε στην πορεια αν μπορεις να το βγαλεις αλλιως γυρναμε καισαρικη η παμε με προκληση για να μην τον αφησουμε να μεγαλωσει αλλο και να αυξηθουν οι πιθανοτητες για φυσιολογικο τοκετο!!Δεν ξερω τι να κανω!!

Προς το παρον συμφωνησαμε να του δωσουμε ενα περιθωριο μηπως βγει μονος του μεχρι και την αλλη τριτη στις 18 και κλεισαμε ραντεβου τοτε για να δουμε τι θα κανουμε απο κει και μετα!!

Ο αντρας μου βεβαια εχει φοβηθει τοσο μην ταλαιπωρηθω κτλ που λεει να τον παρω τηλ και να κανονισω καισαρικη...

Αχχχ αγχωθηκα!δεν ξερω!!εσεις τι λετε??

Αχ Ιωαννα μου να σου ζησει ο μπεμπακος κουκλα μου!!Με συνεπηραν τα δικα μου και ξεχασα να ευχηθω!!!!Ντροπη μου!!!Καλοτυχος και παντα με υγεια και ανθρωπους γυρω του να τον αγαπανε να ναι η ψυχουλα!!:)

λιάνα άσε τη φύση να κάνει το σωστό....

και εμείς 18/1/2010 γεννήθηκε 3860γρ και 57 εκ...

λες να το έχει η μέρα?

με το καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

συμφωνω και εγω με τη στεγια..

στο κατω κατω να σου πω και κατι..

θεωρω οτι αυτες ειναι αποφασεις που ενα νεαρο ζευγαρι, δε μπορει να παρει απο μονο του..δλδ εσυ και ο αντρας σου πρπει να αποφασισετε για τον τροπο και τον χρονο που θα βγει το μωρο?

ο γιατρος δεν πρεπει να σας συμβουλευσει για την πορεια που πρπει να ακολουθησετε?

78xyp2.png

RUAmp3.png

λιάνα άσε τη φύση να κάνει το σωστό....

και εμείς 18/1/2010 γεννήθηκε 3860γρ και 57 εκ...

λες να το έχει η μέρα?

με το καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Λες???Μακαρι τι να πω??Λεω κι απο την αλλη!Δεν μπορει να ερθει σημερα η αυριο να με βγαλει κι απο τη δυσκολη θεση??χαχα

b353ca0f41.png26lWp2.png

May ο γιατρος δεν ηθελε να επεμβει στην αποφαση μας..

Μας ειπε μονο πως αν παμε μεχρι τελους μπορει να τα καταφερω μπορει και οχι με φ.τ. και να με γυρισει σε κ.τ.

Αν παμε με προκληση,δεν τον αφηνουμε να μεγαλωσει αλλο,

αυξανουμε τις πιθανοτητες για φ.τ. αλλα και παλι αν υπαρχουν οι προυποθεσεις μπορει να παμε καισαρικη..

Μας αφησε να επιλεξουμε..Και οταν μας ειδε που μιναμε λιγο αμιλητοι,

μας ειπε να σας δω την τριτη εκτος απροοπτου και βλεπουμε?

Δεν ξερω τι να πω!Απλα ξερει πως δεν την θελω την καισαρικη απο την αρχη!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Κοριτσάρα μου και εγώ είχα ΠΗΤ 18/1/2010 αλλά λέω όποτε θέλει...

Μην αγχώνεσαι καλή μου....

αχχχχχ τι μου θυμίζεις...

κοίταζα ποιά θα γεννήσει ανήμερα των γενεθλίων μας!!!

με το καλόοοοοοοοοο

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

May ο γιατρος δεν ηθελε να επεμβει στην αποφαση μας..

Μας ειπε μονο πως αν παμε μεχρι τελους μπορει να τα καταφερω μπορει και οχι με φ.τ. και να με γυρισει σε κ.τ.

Αν παμε με προκληση,δεν τον αφηνουμε να μεγαλωσει αλλο,

αυξανουμε τις πιθανοτητες για φ.τ. αλλα και παλι αν υπαρχουν οι προυποθεσεις μπορει να παμε καισαρικη..

Μας αφησε να επιλεξουμε..Και οταν μας ειδε που μιναμε λιγο αμιλητοι,

μας ειπε να σας δω την τριτη εκτος απροοπτου και βλεπουμε?

Δεν ξερω τι να πω!Απλα ξερει πως δεν την θελω την καισαρικη απο την αρχη!

λοιπον, μην αγχωνεσαι καθολου, ειμαι σιγουρη οτι τα πραγματα θα εξελιχθουν οπως πρπει τελικα και την τριτη που θα ξαναπας θα δοθουν οι απαντησεις απο μονες τους..:D:D

και εγω δευτερα θα παω, οποτε θα εχουμε πολλα νεα την κιανουρια εβδομαδα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Σ ευχαρηστω Στεγια μου...

Κι εγω οσο περναει η ωρα σκεφτομαι..Ποια ειμαι εγω να επεμβω στο ποτε θα βγει το μωρακι μου?Λεω να το παω μεχρι τελους και οτι θελει ας γινει!

Φυσιολογικα..φυσιολογικα!Καισαρικη..καισαρικη!

Ας διαλεξει ομως εκεινος ποτε θα ναι ετοιμος!

May λες να προλαβουμε δλδ να παμε στα ραντεβου μας???Ελπιζω οχι!!χαχαχα

b353ca0f41.png26lWp2.png

αχ, εγω θελω να προλαβω...

τις τελευταιες ημερες νιωθω τοσο ανετοιμη κ αγχωμενη..

οι 13 ημερες που λεει το τικερακι με παρηγορουν πολυυ!!:rolleyes::rolleyes:

εφτιαξα και τη :rolleyes:βαλιτσα μου επιτελους πριν λιγο και το αγχος μου μεγαλωσε κιαλλο..

απο την αλλη, λεω καλυτερα να ερθει και το απροοπτο να μας βρει εξ'αποινις να μην εχουμε προλαβει να σκεφτουμε τιποτα!!:P:p

78xyp2.png

RUAmp3.png

Εγω παλι οταν πρωτομπηκα στον 9ο ετρεμα!!

Δεν ηθελα να γεννησω με τιποτα...

Τωρα οσο περνανε οι μερες,δεν αντεχω αλλο!

Με πιανουν τα κλαμματα και παρακαλαω τον μπεμπακο να ερθει!!

Θελω τοσο πολυ να τον δω!!

Ασε που υποφερω απο αυπνιες,καουρες και συχνοουρια...

Θελω να τελειωνω μ'αυτα!Κουραστηκα!

Οχι πως δε φοβαμαι τι γεννα ομως ε!!Οσο τιποτα αλλο...

Αλλα θελω να τον παρω αγκαλια πλεον..

Οχι να καταλαβαινω το ποδαρακι του μεσα απο την κοιλια μου!!

Θελω να το φαωωω!!χαχαχα

b353ca0f41.png26lWp2.png

χαχαχαχαχα, καλα τα λες!!!!

ποδια, χερια απο μεσα, καιρος να τα ζουληξουμε και λιγο..:D:D

τη γεννα τη φοβαμαι εννοειται υπερβολικα,

αλλα μετα λεω, ουτε η πρωτη εισαι ουτε η τελευταια, οπως ολες, ετσι κιεσυ...και παρηγορουμαι!!!:cool:

μεσες, ποδια, συχνοουρια, μαθαμε τοσους μηνες με αυτα,

καιρος ειναι τωρα να απαλαχθουμε δεν το συζητω,

αλλα και οι κοιλιτσες μας ωραιες δεν ηταν??:P

78xyp2.png

RUAmp3.png

Γεια σας ρε πρωτομάνες που μου αγχωθήκατε μωρέ!Βρε, τα μωράκια σας μέχρι τη Δευτέρα μπορεί να έχουν γεννηθεί!Τάχα τι νομίζετε, θα σας ειδοποιήσουν καμιά βδομάδα νωρίτερα?Μπαααααααααααα...Αλλά ρε κορίτσια, αυτό δεν έχει και τη μαγεία του?Να μην ξέρεις πότε θα έρθει??Τι να πω, μπορεί να είμαι εγώ ρομαντική:oops: Αλλά, αυτό το να κοιτάς κάθε μέρα την κοιλιά σου αν χαμήλωσε, να σβήνεις τις μέρες και να λες ''άλλη μια μέρα με δίχως σκοπό'' πότε θα το ξανακάνετε?Όλα για κάποιο λόγο γίνονται! Θα φύγει κι η κοιλίτσα κι η συχνοουρία και όλα και θα μείνει ένα μωράκι που θα ζει και θ' αναπνέει γιατί θα υπάρχετε εσείς...Λίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγη υπομονή ακόμη.Και να θέλετε και να μη θέλετε, λίγες μέρες μείνανε!:D:D:D

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...