Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Κορίτσια, γέννησε η Ιωάννα επιτέλους!3200 το μπεμπόνι της!Να μας ζήσει!Ιωαννάκι μου, να τον χαίρεστε, να είναι γερός και τυχερός στη ζωή του ο γιος σας!Καλή ανατροφή, κοπελάρα μου!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1)liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

2) may23-κοριτσάκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 25.01.11)

3) stellinula-αγοράκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ (ΠΗΤ 30.01.11)

4)kxristina-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

5) Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 04.02.11)

6) Νικάκι-κοριτσάκι (ΠΗΤ 22.02.11) ΓΑΙΑ καισαρική κατά τις 05.02.11

Λιγοστεύουμε επικίνδυνα οι έγκυες λέμε!!

1)Mariaefi-Γέννησε-11.12.10 καισαρική-3020γρ, 50 εκ-αγοράκι-36ηβδ 4μέρες

2)Ηλιάννα-Γέννησε-11.12.10 φυσιολογικά-2800γρ,50εκ-αγοράκι

3)Jenny-Γέννησε-16.12.10 φυσιολογικά-2520γρ, 47 εκ-κοριτσάκι-37η βδ

4) leukouli2010-Γέννησε-21.12.10 καισαρική-2790γρ-αγοράκι

5) vasdeli-Γέννησε-03.01.11 καισαρική-3700γρ, 52 εκ-αγοράκι-39η βδ

6). Αννέτ-Γέννησε-07.01.11-καισαρική-2650γρ- αγοράκι-39η βδ 2 ημέρες

7). evagpf-Γέννησε-09.01.11-3330 γρ-αγοράκι-38η βδ 5ημέρες

:cool:. Joa-Γέννησε-11.01.11-καισαρική-3200 γρ-αγοράκι-38η βδ 3 ημέρες

Ιωαννάκι, σε ταλαιπώρησαν σήμερα αλλά είμαι σίγουρη ότι τώρα που κοιτάς το μπέμπη σου στα μάτια άξιζε η αναμονή...

Χριστινάκι, δώσε κι εσύ στοιχεία να μην ψάχνω για να μπεις στη λίστα...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερουδια!!!!!!!!

μεθωνεται επικινδυνα η λιστα για τις εγκυουλες και

αυξανεται με τις μανουλες!! τι καλα!!!

να ζησει στην ΙΩΑΝΝΑ ο καινουριος της μπεμπαρος!!!

αγορομανα με τα ολα της!!!!!:D:D

mariaefi το infarix hexa που σου ελεγα χτες καλυπτει

διεφθεριτιδα, τετανο, ακοκυτταρικο κοκκυτη,

πολιομυελιτιδα,

ινφλουεντσα τυπου β, ηπατητιτιδα β.

κοστιζει 60 ευρω και συνταγογραφειται κανονικα με μηδενικη συμμετοχη.

επισης δεν υπαρχει εμβολιο με 110 ευρω..τι να σου πω, τοσοπισω εχω μεινει??

78xyp2.png

RUAmp3.png

1).christina_mak-αγοράκι-ΙΑΣΩ-καισαρική--(20.01.11)

2)liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

3) may23-κοριτσάκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 25.01.11)

4) stellinula-αγοράκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ (ΠΗΤ 30.01.11)

5)kxristina-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

6) Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 04.02.11)

7) Νικάκι-κοριτσάκι (ΠΗΤ 22.02.11) ΓΑΙΑ καισαρική κατά τις 05.02.11

1)Mariaefi-Γέννησε-11.12.10 καισαρική-3020γρ, 50 εκ-αγοράκι-36ηβδ 4μέρες

2)Ηλιάννα-Γέννησε-11.12.10 φυσιολογικά-2800γρ,50εκ-αγοράκι

3)Jenny-Γέννησε-16.12.10 φυσιολογικά-2520γρ, 47 εκ-κοριτσάκι-37η βδ

4) leukouli2010-Γέννησε-21.12.10 καισαρική-2790γρ-αγοράκι

5) vasdeli-Γέννησε-03.01.11 καισαρική-3700γρ, 52 εκ-αγοράκι-39η βδ

6). Αννέτ-Γέννησε-07.01.11-καισαρική-2650γρ- αγοράκι-39η βδ 2 ημέρες

7). evagpf-Γέννησε-09.01.11-3330 γρ-αγοράκι-38η βδ 5ημέρες

:cool:. Joa-Γέννησε-11.01.11-καισαρική-3200 γρ-αγοράκι-38η βδ 3 ημέρες

Ιωαννααααααα να σου ζησει ο μπεμπης,να 'ναι γερος και καλοτυχος.Να τον κρατας αγκαλιτσα και να νιωθεις την απολυτη ευτυχια...!

Αχ η λιστα μας μειωνεται επικινδυνα ποια ειναι η επομενη?????May.....? Λιανακι.....?για να δουμε.....η μηπως η Χριστινα μας??

1a0fd6e0b8.png

Ιωαννααααααα να σου ζησει ο μπεμπης,να 'ναι γερος και καλοτυχος.Να τον κρατας αγκαλιτσα και να νιωθεις την απολυτη ευτυχια...!

Αχ η λιστα μας μειωνεται επικινδυνα ποια ειναι η επομενη?????May.....? Λιανακι.....?για να δουμε.....η μηπως η Χριστινα μας??

μειωνεται νικακι μου δε λες τιποτα!! ;)

τωρα το χριστινακι ειναι επισημως πρωτη στη σειρα,

αλλα ολο απροοπτα σε αυτοτο καφε...για να δουμε για να δουμε!!

εσυ νικακι μου πως εισαι??

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσαρες καλημερουδιααααα.

Σημερα ξυπνησα στο 8ωρο ενταξει δεν το παρακανα...κ μαθαινοντας τα νεα της Ιωαννας μας ειμαι κατενθουσιασμενη :P! Ταλαιπωρηθηκε με την αναμονη απ'οτι καταλαβα αλλα τωρα η αγκαλια της ειναι γεματη με το βρεφακι της....

Χθες εκανα μια βολτιτσα στα μαγαζια και πηρα μερικα πραγματακια ακομα αλλα πολυ κουραση ρε γμτ μολις σταθηκα λιγο ορθια αρχισε η μεση τη διαμαρτυρια διαβαζω κ τους μαραθωνιοιυς που κανει η Fagri μας κ λεω δε μπορει η κατι πινεις Μαρουσκακι μου η κατι εχω...χαχαχαχα

Πηρα τηλ κ στο γαια κ μου ειπαν τι χρειαζομαι οποτε παει κι αυτο κι απο βδομαδα λεω να επισκεφτω κανενα παιιδιατρο να δω τι γινεται!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

μειωνεται νικακι μου δε λες τιποτα!! ;)

τωρα το χριστινακι ειναι επισημως πρωτη στη σειρα,

αλλα ολο απροοπτα σε αυτοτο καφε...για να δουμε για να δουμε!!

εσυ νικακι μου πως εισαι??

Ολα πολυ καλα αν εξαιρεσεις την κουραση....οργανωνομαι σιγα σιγα και αυτο μ' αρεσει πολυ!Καλυτερα να τα τελειωσω ολα και μετα να περιμενω παρα να μου 'ρθει κανα απροοπτο.

Εσυ πως εισαι????Δεν περιμενουμε νεα σημερα απ'το Λιανακι μας απ΄το γιατρο της???

1a0fd6e0b8.png

Ολα πολυ καλα αν εξαιρεσεις την κουραση....οργανωνομαι σιγα σιγα και αυτο μ' αρεσει πολυ!Καλυτερα να τα τελειωσω ολα και μετα να περιμενω παρα να μου 'ρθει κανα απροοπτο.

Εσυ πως εισαι????Δεν περιμενουμε νεα σημερα απ'το Λιανακι μας απ΄το γιατρο της???

απο κουραση δεν το συζητω καθολου.

η μεση μου εμενα ειναι σα να με εχει πατησει τρενο. ολες τις ωρες ακομα και το βραδυ στον υπνο μου.

τωρα τελαυταια εχω και κατι μπουκωματα χαμηλα και νιωθω σα να εχω κυστιτιδα..:confused::confused: νομιζω η ωρα μου ερχεται...

κατα τα αλλα σημερα θα φτιαξω βαλιτσα, πρεπει να ειμαι η πιο καθυστερημενη της παρεας..αλλα τωρα τα ψεμματα τελειωσανε..

εχω μαζεψει ολα τα πραγματα σε ενα καναπε και σημερα θα τα φτιαξω..

σημερα οντως περιμενουμε νεα απο τη λιανα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημέρα, εντάξει Χριστινάκι σ' έβαλα στη λίστα.Μίλησα με Ιωάννα, χαμός από κόσμο παιδιά, σήμερα το πρωί θα έβλεπε το ξανθό αγγελούδι της, ούτε δωμάτιο δεν είχε η δόλια!

Εμείς εδώ δουλειές.Η Τζούλια παράθυρα, ο άντρας μου (που δεν ξύπνησε να πάει στη δουλειά κι αναγκαστικά άδεια) τα ψηλά παράθυρα κι εγώ θα πιάσω την κουζίνα του υπογείου.Άντε και το μεσημέρι έρχονται οι κουρτίνες, οπότε μπεμπούλη...μετά ορίστε όποτε θες!:D:D

Καλημέρα, εντάξει Χριστινάκι σ' έβαλα στη λίστα.Μίλησα με Ιωάννα, χαμός από κόσμο παιδιά, σήμερα το πρωί θα έβλεπε το ξανθό αγγελούδι της, ούτε δωμάτιο δεν είχε η δόλια!

Εμείς εδώ δουλειές.Η Τζούλια παράθυρα, ο άντρας μου (που δεν ξύπνησε να πάει στη δουλειά κι αναγκαστικά άδεια) τα ψηλά παράθυρα κι εγώ θα πιάσω την κουζίνα του υπογείου.Άντε και το μεσημέρι έρχονται οι κουρτίνες, οπότε μπεμπούλη...μετά ορίστε όποτε θες!:D:D

Καλε γιατι τετοιος χαμος στο νοσοκομειο ουτε δωματιο δεν της δωσαν της κοπελας........ απα πα!!!

Εγω εχω αυριο γυναικα,ευτυχως να βοηθησει λιγο την κατασταση...:tongue:

1a0fd6e0b8.png

απο κουραση δεν το συζητω καθολου.

η μεση μου εμενα ειναι σα να με εχει πατησει τρενο. ολες τις ωρες ακομα και το βραδυ στον υπνο μου.

τωρα τελαυταια εχω και κατι μπουκωματα χαμηλα και νιωθω σα να εχω κυστιτιδα..:confused::confused: νομιζω η ωρα μου ερχεται...

κατα τα αλλα σημερα θα φτιαξω βαλιτσα, πρεπει να ειμαι η πιο καθυστερημενη της παρεας..αλλα τωρα τα ψεμματα τελειωσανε..

εχω μαζεψει ολα τα πραγματα σε ενα καναπε και σημερα θα τα φτιαξω..

σημερα οντως περιμενουμε νεα απο τη λιανα!!

ετοιμαζεται το μπεμπε για τη μεγαλη εξοδο οποτε ετοιμασου κι εσυ...αφου τα 'χεις ετοιμα ριξτα μες τη βαλιτσουλα σου να τελειωνεις....

Η καημενη η μεση τα 'χει τραβηξει ολα μου φαινεται γι' αυτο παραπονιεται....χρειαζομαστε ενα μασαζακι μαλλον....(αντρουλη μουυυυυυ..)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...