Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Ιωαννα μου τωρα θα εισαι αγκαλια με τον μπεμπη σου!!!

κοριτσακι μου να ειστε παντα καλα!!!!!

Χριστινακι με το καλο να παρεις το αγγελουδι αγκαλια!σε παει με προκληση εε?υπαρχει καποιος λογος?

Νικακι ρωτα καλυτερα καθε κλινικη εχει και αλλα συστηματα!

Μαρουσκα τι θα γινει παιδι μου με εσενα ?σε βλεπω να ξεκουραζεσαι οταν γεννησεις!!χαχα!!

Μαυ μου και Λιανα αν βιαζεστε ειπαμε σκαλεες και παλι σκαλες!!!χαχχαχα!!

Εμεις μια χαρα ο μπεμπης 3900 το γαλατακι της μαμας κανει θαυματα!ομφαλοκηλη σε υφεση μονο που εχει παθει νεογνικη επυφικιτιδα και ετσι κοληριο Tobrex.

καλα η ορθογραφια μου σκιζει!

εκανε κ ωραια μερα και καθισαμε και για καφε μια χαρα!!εχει κ λιγο ικτερο ακομη κ μου ειπε να τον βγαζω στο φως της ημερας.

εμβολιο σε ενα μηνα θα κανουμε το εξαπλο δεν το καλυπτει το ΙΚΑ κ ετσι 110 ευρω ...α και μας ζητησε κ υπερηχο υσχιων...

οσο για την σαλπιγγιτιδα ποναει απιστευτα!!

μπηκα στο marks and spencer εχει ωραια μωρουδιακα και καλες τιμες.

επισης ο Μαρινοπουλος προσφορα τα παμπερς 30% πιο φθηνα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

στο λεω εγω οτι αν ειναι αυτο,

γραφεται κανονικοτατα με μηδενικη συμμετοχη.

καθε μερα εκτελω τετοιες συνταγες.

και για να μου λες εξαπλο,

νομιζω δεν υπαρχει αλλο.

πλεον καλυπτονται απο τα ασφαλιστικα τα μεια ΟΛΑ τα εμβολια του υποχρεωτικου εμβολιασμου και πολυ λιγα ειναι αυτα που δεν καλυπτονται.

απο την αλλη, η παιδιατρος σου γιατι να σου πει κατι τετοιο?

μηπως δεν το ξερει?

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Μαρουσκα τι θα γινει παιδι μου με εσενα ?σε βλεπω να ξεκουραζεσαι οταν γεννησεις!!χαχα!!

Μάλλον μόνο τότε, Μαράκι!

Μαυ μου και Λιανα αν βιαζεστε ειπαμε σκαλεες και παλι σκαλες!!!χαχχαχα!!

Μπαααααααα, έχω τρελαθεί στο ανέβα κατέβα στη μεζονέτα και τίποτα το νινί...Τόσα δρομολόγια, έπρεπε να έχω γεννήσει στον 8ο, αλλά μπα!

ομφαλοκηλη σε υφεση μονο που εχει παθει νεογνικη επυφικιτιδα και ετσι κοληριο Tobrex.

εχει κ λιγο ικτερο ακομη κ μου ειπε να τον βγαζω στο φως της ημερας.

εμβολιο σε ενα μηνα θα κανουμε το εξαπλο δεν το καλυπτει το ΙΚΑ κ ετσι 110 ευρω ...α και μας ζητησε κ υπερηχο υσχιων...

Πλάκα κάνεις έτσι?Κι ο μικρός άρρωστος εκτός από σένα??Έλεος, όμως....:roll:

Το μπλε το προσέξατε?Προσπαθώ να συμβιβαστώ στην ιδέα του τρίτου γιου:tongue::tongue::tongue::tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Ρε Μαράκι, δεν υπάρχει εξαπλό εμβόλιο:confused::confused:Αυτό που σου λέει η MAY23 είναι το πενταπλό infanrix που πιάνει διφθερίτιδα, κοκκύτη, τέτανο, πολιομυελίτιδα και αιμόφιλο της ινφλουέντσας. Γι ' αυτό μάλλον μιλάς κι εσύ, γιατί αυτό ξεκινά πρώτο το παιδί στους 2 μήνες. May σαν πιο ειδική, καλά δε λέω?

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

mariaefi παμε με προγραμματισμενη καισαρικη λογω λαπαροσκοπικης περιδεσης .. κ τοσο νωρις γιατι το ζαχαρο μου εχει τρελαθει (ειδικα μετα τις ενεσεις κορτιζονης για τους πνευμονες) .. ελπιζω να παει καλα κ να βγει γερος ο μικρουλης μας..

κοριτσια διαβασα τωρα πως μεχρι και της 5 η Ιωαννα δεν ειχε μπει χειρουργειο..ειχε κινηση και την ειχαν στην αναμονη!μακαρι τωρα να κραταει τον μπεμπακο της!!εγω ανυπομονω για τη συναντηση με το γιατρο!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Maraki einai leei kainoyrgio εμβολιο αυτο....τι να πω δεν ξερω το πενταπλο μου ειπε οτι το χορηγει το ικα απλα λεει οτι ειναι καλυτερο το εξαπλο.

θα ρωτησω γιατι κ τα 110 ειναι πολλα συν την επισκεψη....

Χριστινακι μου ολα καλα θα πανε κουκλα μου!

να περπατησεις οσο γινεται πιο συντομα μετα την καισαρικη κ καλη διαθεση!

Kαι γιατί να μην κάνεις το πενταπλό που δεν πληρώνεις τίποτα και το άλλο το ένα μόνο του?Δεν το ξέρω το νέο εμβόλιο, άλλωστε πριν 3 χρόνια ήταν 2 μηνών ο Φάνης, αλλάζουν πολλά.Καλέ, κοίτα υπογραφή, σιδηρόδρομος. Πωπω, μόνο για άλλο ένα παιδί φτάνει μετά τέλος, χαχα!

καλησπερα κουκλες...

Αχ Ιωαννα ελπιζω αυτη τη στιγμη να κρατας το αγγελουδακι σου αγκαλιτσα και να χαμογελας ........:D:D:D

Χριστινακι ευχαριστω για τις πληροφοριες,θα παρω αυριο κιολας για να 'μαι σιγουρη!;) thanks.

Μαρουσκακι μου εγω παντως σου βγαζω καπελο..εγω χωρις παιδια και τα 'χω παιξε,εδω και μια βδομαδα σερνομαι...ααα και βεβαια τα πρωτα πρηξιματακια στους αστραγαλους εκαναν την εμφανιση τους βεβαιως βεβαιως.....ευτυχως μνει λιγο ακομα οποτε οκ!!!!!οσο για το μπλε μην εισαι τοσο σιγουρη...υπαρχουν ελπιδες ακομη;)

Μαρακι ευχαριστουμε για τις πληροφοριες.καλα βρε πουλακι μου που τα ανακαλυπτεις ολα?????εισαι αστερι!υπομονη με τους πονους,θα περασει που θα παει!!!!

φιλακια στα κοιλουμπακια και στα νινακια σας......

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...