Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Γεια σας, γεια σας!!

Τι κανουν οι κουκλες μανουλες, λεχωνιτσες και γκαστρουλες?

Χριστινα χιλιοι καλοι χωρανε...Καλως ορισες και με το καλο να υποδεχτεις

τον πολυποθυτο μπεμπη σου!!

Εγω εκανα με τη μαμα το πρωι μια γενικη στο σπιτι

και μολις βγηκα απο το μπανιο,οπου ξυριστικα να'μαι ετοιμη γι παν ενδεχομενο!!

Τωρα βρε κοριτσια δεν ξερω τι να πω...Ειμαι και λιγο ανηδεη...

Πριν λιγο που πηγα στο μπανιο,ειδα στο καταλευκο χαρτι της τουαλετας κατι ελαχιστες μικροσκοπικες σταγονιτσες ροζουλι..

Τωρα η κοπηκα απο το ξυρισμα,αν και δε νιωθω πουθενα τσουξιμο..

Η τα ματακια μου κανουν πουλακια!!χιχι

Καλα αν ειναι τοκετος,θα πονεσω καποια στιγμη και θα το καταλαβω,σωστα??

χαχαχα...εχω τρελαθει με την παρτυ μου!!χαχαχα :D

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μολις γυρισα απο το γιατρο!! ακυρο το 28/01... την αλλη πεμπτη γενναμε εκτος αν μας κανει κανενα αστειο ο πιτσιρικος κ βγει πιο γρηγορα γιατι εχουν αρχισει ηδη τα οργανα!! ελπιζω να πανε ολα καλα!!

Κορίτσια συγνώμη που εισβάλλω στο καφέ ξανά αλλά θέλω να ευχηθώ για αύριο στην Ιωάννα...Κοπέλα μου όλα καλά να πάνε αύριο με το καλό να πάρεις αγκαλιά και τον δεύτερο γιο.Σε αγαπάμε πολύ ευχές από όλους μας και την συμπαράσταση του Σωτήρη στον Χρήστο μικρούλη!!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Παπαπα, γλωσσούδες!Όλο το απόγευμα καμιά δεν έμπαινε και τώρα ξεπατωθήκατε, χαχα!

Καλέ, Χριστινάκι, ακόμη δεν ήρθες στην παρέα μας και γεννάς?Μα τι γουρλούδες είμαστε οι άτιμες!:wink::wink:

Μαράκι μου, περαστικά, ρε συ!Καλά αυτό το μάτι δε θα σε αφήσει ποτέ ήσυχη??

Μay23( καλά, το νικ νέημ πιστεύεις ότι τώρα το συνδύασα με τα γενέθλια του γιου μου και την επέτειό σου??)όλα καλά με τη μπέμπα, άντε και μακάρι να στρίψει και το κεφαλάκι να γεννήσεις εύκολα!

Λιανάκι, άμα είναι ένδειξη τοκετού τα ροζουλί, πίστεψέ με θα φανεί!Ελπίζω να είναι, τώρα που έχεις και φρέσκια την περιποίηση;);)

Νικάκι, εμείς βράχοι, χαχα!Εγώ nst την Παρασκευή και κάτωθεν εξέταση!Ελπίζω να μην μου προκαλέσει τίποτα γιατί το Σάββατο έχω και γενέθλια Φάνη (δε μπορούσε κι αυτός να γεννηθεί 6 Ιανουαρίου να έχει μαζί γιορτή και γενέθλια!).

Το Αννετάκι θα βγαίνανε σήμερα εκτός απροόπτου!

Βικάκι, καλό ταξίδι αύριο, με το καλό να ξανανταμώσεις τα παιδάκια και τον αντρούλη σου και να αρχίσετε το υπέροχο ταξίδι στον κόσμο των τρίτεκνων!

Τελευταία άφησα την Ιωάννα μας που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανε να γεννήσει από τον 8ο (για το ξεπάτωμα στη δουλειά και τις τρελές βόλτες λέω!) τελικά θα κρατήσει αύριο αγκαλίτσα το μπέμπη της!Με το καλό κοπελάρα μου, όλα να πάνε καλά κι αύριο να είσαι η ευτυχής μανούλα 2 κούκλων!!!

Καλό βράδυ και φρόνιμα!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Μαρουσκακι μου ειπαμε εμεις εδω θα τις ξεπροβοδισουμε ολες και μετα......χαχαχα ακομα και η Χριστινα δεν προλαβε να μπει στο καφε και γενναει,αντε Χριστινακι με το καλο....:D

Οσο για την κατωθεν εξεταση εγω δεν εμαθα ακομα τι με περιμενει αλλα ελπιζω να το αποφυγω θα δειξει.....:tongue: αλλα κι εσυ κρατησου στο υψος σου please ειπαμε αρχες Φλεβαρη!

Ελπιζω τωρα που θα γυρισει σπιτι και το Αννετακι μας να μπει και να μας πει λεπτομερειες...

κοριτσια για το μαιευτηριο θα παρω ρουχαλακια και για τη μπουμπου η μονο αυτα της εξοδου????οποια γνωριζει ας με διαφωτισει,προσπαθω να τελειωσω με τη βαλιτσουλα μας.....:tongue:

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ! η αληθεια ειναι οτι μου φερατε γουρι ακομα δεν μπηκα!! βεβαια θα ειμαστε προωροι αρκετα αλλα δεν βαριεσαι.. φτανει να ειναι καλα! Νικακι αν γεννας ιασω ή μητερα ξερω οτι θα χρειαστεις μονο ρουχαλακια εξοδου

Γεια σας κορίτσια στα πεταχτά!!!

Καλωσήρθε η νέα κοπελιά, με το καλό ο μπέμπης σου!

Joa, με το καλό κούκλα μου αύριο! Θα σφίξεις στην αγκαλιά το θαυματάκι σου...Όσο για τον Χρήστο σου να σου πω....έχω κι εγώ την κόρη μου άρρωστη με βήχα και πυρετό....και το νεογέννητο δίπλα....ελπίζω να το προστατεύει ο θηλασμός... Όσο μπορούμε το έχουμε σε διαφορετικό δωμάτιο αλλά...

Αύριο γυρνάω επιτέλους στο νησάκι μου....

Σας φιλώ!

ΥΣ Ο μπεμπούλης μου είναι τόοοοοοοοοσο καλός!!! Τρώει και κοιμάται αλλά μιλάμε για ξεζούμισμα ο φαγάνας μου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

κοριτσια μου καλημερα!!

η μερα ανηκει στην joa,

να πανε ολα πανω απο τελεια καιτο απογευμα να ειναι αγκαλια με το μωρακι της!!!!!

ρε κοριτσια,

αυτη η "κατωθεν" εξεταση...τι λεει??

και εμενα μου τη φυλαει για την αλλη δευτερα..:(

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερααααααα

Εκανα το μπανιο μου και ετοιμαζομαι ....στις 2 εχω ραντεβου...με τον μπεμπουλη μου!!!!

ευχαριστω για τις ευχες να στε καλα!!με το καλο και οι υπολοιπες!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερααααααα

Εκανα το μπανιο μου και ετοιμαζομαι ....στις 2 εχω ραντεβου...με τον μπεμπουλη μου!!!!

ευχαριστω για τις ευχες να στε καλα!!με το καλο και οι υπολοιπες!!!

με το καλο, με το καλο!!!

πως ειναι να ξερεις οτι το απογευμα θα εχεις αγκαλια το μαωρακι σου??

συγκλονιστικο!!!!

ολα να ειναι τελεια!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Κορίτσια τα'χω παίξει τις τελευταίες μέρες...όχι άλλα πονάκια δεν αντέχω να βλέπω το πουλάκι μου να τσιρίζει από τον πόνο...(αφήστε που τα αφτιά μου σφυρίζουν από τις τσιρίδες, ειδικά το αριστερό...) ευτυχώς από χτές το βράδυ ηρέμησε λιγάκι...

Ούτε που πρόλαβα να ευχηθώ στα κοριτσάκια μας...

Ευάκι μου να χαίρεσαι τον μπέμπη σου!Να είναι γερός και καλότυχος!άντε και καλό σαραντισμό!

Ιωάννα μου καλή λευτεριά!!!!!Σε λίγες ώρες θα κρατάς τον μπουμπούκο σου αγκαλιά!!!!!!

Βρέ Μαράκι περαστικά...τι μούτζα είναι αυτή που έχεις φάει???Περαστικά σου...

Βίκυ μου με το καλό να πάτε στο σπιτάκι σας!

Χριστίνα καλώς ήρθες στην παρέα μας έστω κι αργά...με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου!

I3hdp3.png

Καλημερα!!

Χριστινα χαιρομαι πολυ που σου φεραμε τυχη...

Με το καλο να ερθει ο μικρος σου...γρηγορα και ανωδηνα!

Ιωαννα μου!!!!Με το καλο να ερθει το αντρακι σου!!!

Αχ συγκηνουμε!!Εψουμε ιδια ΠΗΤ αλλα εσυ θα κρατας το κουκλι σου τ'απογευμα αγκαλια!!

Με ποιον θα βαλω κοντρα εγω τωρα ε???:tongue:

Και ο κληρος πεφτει στη May!! Ναι ναι!!χιχι

Βικυ τι καλος ο μπεμπης σου!!:-DΑγαπαει και φροντιζει τη μανουλα!!

Ρε κοριτσια,εμενα ουτε nst μου χει κανει ακομα,ουτε μου το χει αναφερει,

ουτε κατωθεν εξεταση!σημερα εχουμε παλι ραντεβουδακι στις 8!

Επισημα εχουμε φυγει και απο τον μισο 9ο...οποτε να δουμε τι θα μας πει...

(ειχε αναφερει πως δε θελει να κλεισω ολο τον 9ο και πως αμα περασω το μισο,θα δουμε τι θα κανουμε!!)Αγωνια με διακατεχει..:confused:

b353ca0f41.png26lWp2.png

Καλημεεεεεεεεραααααααα κοιλουμπιτσες και ζουζουνομανουλες.......

καλα κοιμηθηκα 11 ωρες αποψε συνεχομενα μονο για τουαλετα σηκωθηκα!πω πω τι να πω μαλλον μαζευω υπνο για μετα....χαχαχαχα

Βικυ μου τι ωραια που ειναι ησυχουλης ο γελαστουλης σου....:D τελειαααα.....καλα στη φωτο ειναι απιστευτος,ειναι κουυυυυυυυυυυυκλος!!!!!!!!φανταζομαι τον εχεις πνιξει στα φιλια κ τις αγκαλιες.....!

Χριστινακι σε ιδιωτικο θα γεννησω ,στο Γαια οποτε οπως λες κι εσυ πιστευω πως δεν χρειαζεται τιποτα....αλλωστε τοσα λεφτα θα τους δωσουμε....!εσυ??

Ιωαννα λιγες ωρες μεινανε για να ανταμωσεις το ζουζουνακι σου.....με το καλο να ερθει να σας ξετρελανει!!!!!!!!!!

Λιανακι για να δουμε τι θα σου πει και σημερα...λες να εισαι η επομενη....αντε περιμενουμε!!!!!!

Τζεννακι μου ελπιζω να ηρεμησει σιγα σιγα και να μην ταλαιπωρειται το ζουζουνι σου,φανταζομαι ποσο ασχημο ειναι να το βλεπεις να κλαιει...:(

1a0fd6e0b8.png

Kαλησπέρα!Ξάπλωσα λίγο γιατί κουράστηκα πάλι το πρωί, αλλά με πήρε ο άντρας μου τηλέφωνο και με ξύπνησε!Θέλω νάνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:(:(:(. Αύριο έχω γυναίκα για καθάρισμα, το μεσημέρι μου περνάνε κουρτίνες, πότε να κοιμηθώ οέο? Καλε εγώ μόνο στο νοσοκομείο θα κοιμηθώ, πάει τελείωσε! Τελοσπάντων!

Μαράκι και Ηλιαννάκι, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τον πρώτο μήνα του μπέμπη σας!Πωπω, πώς περνάει ο καιρός ε?

Τζενάκι μου, καλωσήρθες στη μητρότητα...Δυστυχώς και τα πονάκια στο πρόγραμμα είναι, ελπίζω να μην σας κρατήσουν πολύ!

Αννετάκι, γυρίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιισατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε? (Τζένη Καρέζη στο δεσποινίς διευθυντής)

Ιωαννάκι, ήρθε ήρθε??Όλα καλά να πάνε!Θα την πάρω μετά αν μπορέσω...

Λιανάκι, εμείς τα είπαμε και πριν...Περιμένουμε νέα γιατρού και μπεμπούλη!

Νικάκι, εγώ εδώ πάντα πιστή στο ραντεβού.

Το νινί χαμπάρι δεν παίρνει όσο κι αν ανεβαίνω κατεβαίνω σκάλες και ανηφόρες κατηφόρες!Αφήστε που εδώ και λίγες μέρες το έχω σιγουρέψει και το φύλο, το σκατιάρικο, με ξεγελούσε τόσο καιρό, αλλά έχει πετάξει μια μύτη μπροστά η κοιλιά τι να σας πω, μόνο το τσουτσούρι δε διαγράφηκε ακόμη!!!! Α, ρε Βικάκι, το είπες εσύ...Τελοσπάντων τουλάχιστον είμαι κομψή έγκυος, μόνο μια κοιλιά έχω, χαχα!Παρηγοριά στην έγκυο μέχρι να βγει η τσουτσούρα, χαχα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Ιωαννα με το καλο να δεις το αγορακι σου!! πω πω.. φανταζομαι τα συναισθηματα σου σημερα!! Νικακι ιασω εγω.. κ φυσικα με τοσα λεφτα που θα τους δωσουμε ειναι σαν να τα εχουμε παρει εμεις τα φορμακια που θα τους βαζουν!! χεχε!

ειδικα το γαια που ειναι και καινουριο πιστευω θα εχει καλυτερες παροχες! παντως εγω πηρα στο ιασω κ ρωτησα τι θα χρειαστω.. κανε κι εσυ ενα τηλεφωνο κ ρωτα τι σου παρεχουν..ετσι για να εισαι σιγουρη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...