Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Αστο καλό σου με συγκινησες πολύ!!!! Να σαι καλά και συ και το νινάκι σου!!!

γεια σου στελλινουλα, να σαι καλα κοπελα μου κι εσυ με το καλο το αγγελουδακι σου!

πως εισαι?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έχω κάνει μέχρι και 13 εμετούς είμαι μείον 10 κιλά....Νιώθω εξαντλημένη τελείως!!!

να πινεις πολλα υγρα κουκλα μου

οι εμετοι συνεχιζουν?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

να πινεις πολλα υγρα κουκλα μου

οι εμετοι συνεχιζουν?

έχουν περιοριστεί στους 2-3 ημερησίως...υγρά δεν μπορώ να πιώ γιατι τα βγάζω και αυτά!!!!:(:(:(

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

τα δικα μας νεακια ειναι τα εξης,

εχθες πηγαμε να δει το μωρουδακι μας η γιατρος και επαθα πλακα!!!

το τι εκανε ρε κοριτσια..γυρναγε απο δω, γυρναγε αποκει, μιλαμε δεν εκατσε σε μια μερια!χαχαχαχα θελαμε να δουμε και φυλο τρομαρα μας!!!χαχαχαχα

ειδαμε κατι ομορφα δαχτυλακια (και ανοιχτα παρακαλω) και μας τουρλωσε και το πωπακι, στα τεσσερα κοριτσια (λετε να ειναι σημαδιακο?χαχαχα)..απαπαααααααα η μανα μου εκλαιγε ο αντρας μου της εκανε σημαδι απτο σφιξιμο στο μπρατσο της κι εγω καθε τρεις και λιγο φωναζα στην γιατρο <<να δω κι εγω, να δω κι εγω η δολια η μανα>>χαχαχαχα

η γιατρος κατενθουσιασμενη, τοσο ζωηρο μωρο δεν εχει ξαναδει ειπε και καθε που γυρναγε αυτο φωναζε γελωντας...αααααααααααααχ, το μωρακι μου μεχρι και η γιατρινα μου το αγαπησε!!!!!

5-15/9 παμε για β επιπεδου..δηλαδη 5, δεν αντεχω αργοτερα χαχαχα

φιλακιαααααααααααααααααααα σε ολες!!!

Αχ τι καλά!!Μπράβο μπράβο!!Εμείς χθες πήγαμε στο γιατρό αλλά το μπεμπάκι μας δεν ήθελε να μας κάνει τη χάρη να μας δείξει το φύλο του :(

Είχε καθήσει με τα ποδαράκια του προς τα κάτω και κοιμόταν!Άντε τώρα να περιμένουμε άλλο κανα μήνα!Εμεις β επιπέδου έχουμε από 18Σεπτεμβρίου έως 3Οκτωβρίου!Αλήθεια να σε ρωτήσω..Το μωράκι σου το έχεις νιώσει ή ακόμα?Εμέμα μου είπε σε κανα μήνα!!Θα σκάσω μέχρι τότε!!!!:rolleyes:

Στελινούλα μου περαστικά κοπέλα μου..Λογικά τώρα που θα μπεις στον 4ο θα ηρεμήσεις

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!

Καταρχάς να ζητήσω συγνώμη για την εξαφάνιση μου αλλά χάλασε το ρούτερ και μόλις σήμερα μας το αντικατέστησαν...:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Stellinula & liana καλωσήρθατε κορίτσια στην παρέα μας!!!:D

Εγώ είμαι μια χαρά η πίεση είναι φυσιολογικότατη και οι συσπάσεις έχουν σταματήσει...

Mariaefi μου σε νιώθω απόλυτα στο θέμα της μέσης...με πονούσε το δεξί ισχίο από την αρχή της εγκυμοσύνης και έχει περίπου δυό βδομάδες που έχει αρχίσει να με πεθαίνει και το αριστερό...και δεν φτάνουν αυτά έχει λίγες μέρες που με πονάει κι η μέση μου ακριβώς όπως όταν είναι να σου έρθει περίοδος μάλλον επειδή ανοίγει ο χώρος για την μπεμπούλα...ΥΠΟΦΕΡΩΩΩΩΩ δεν μπορώ να βολευτώ καθόλου στον ύπνο...αφού να φανταστείτε πήγα και πήρα το μαξιλάρι θηλασμού-εγκυμοσύνης (το ποιό μεγάλο που βρήκα στην αγορά - και το ποιό ακριβό) μπας και βοηθήσει λίγο την κατάσταση αλλά τι να σου κάνει κι αυτό το έρμο????δεν μπορεί να κάνει θαύματα...:rolleyes:

Αμάν βρέ κορίτσια να ξεκινήσετε για κοριτσάκια και να σας βγούν αγοράκια????Νομίζω ότι θα μου κακοφαινόταν πολύ άν γινόταν αυτό σε μένα...όχι ότι έχω πρόβλημα με τα αγοράκια αλλά όταν μαθαίνεις το φύλλο αρχίζεις να το φαντάζεσαι κι εκεί που το φανταζόσουν με κοτσιδάκια και φορεματάκια άντε τώρα να το φανταστείς με κοντά μαλλιά και παντελονάκια...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Σας είπα ότι την κατάλαβα την μπουμπού????Πρώτη φορά την Παρασκευή το βράδυ ήμουν ξαπλωμένη ανάσκελα κι ένιωσα κάτω χαμηλά στην κοιλιά μου κάτι σαν να παίζει (όπως τα νεύρα) αρχικά νόμιζα ότι ήταν η ιδέα μου αλλά χτές το πρωί ένιωθα ακριβώς το ίδιο (λίγο πιό δυνατό) για ένα δεκάλεπτο περίπου και μετά που πήγα για υπέρηχο είδα ότι έχει κάτσει οκλαδόν και έχει σφηνώσει τα πόδια της ακριβώς εκεί που ένιωθα το χτύπημα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:Το περίεργο είναι ότι την ένιωσα πάλι σήμερα ακριβώς την ίδια ώρα με χτές στις 8:30...είναι πρωινό το πουλάκι μου...

I3hdp3.png

Καλησπέρα!!!

Stellinula & liana καλωσήρθατε κορίτσια στην παρέα μας!!!:D

Εγώ είμαι μια χαρά η πίεση είναι φυσιολογικότατη και οι συσπάσεις έχουν σταματήσει...

Mariaefi μου σε νιώθω απόλυτα στο θέμα της μέσης...με πονούσε το δεξί ισχίο από την αρχή της εγκυμοσύνης και έχει περίπου δυό βδομάδες που έχει αρχίσει να με πεθαίνει και το αριστερό...και δεν φτάνουν αυτά έχει λίγες μέρες που με πονάει κι η μέση μου ακριβώς όπως όταν είναι να σου έρθει περίοδος μάλλον επειδή ανοίγει ο χώρος για την μπεμπούλα...

Σας είπα ότι την κατάλαβα την μπουμπού????Πρώτη φορά την Παρασκευή το βράδυ ήμουν ξαπλωμένη ανάσκελα κι ένιωσα κάτω χαμηλά στην κοιλιά μου κάτι σαν να παίζει (όπως τα νεύρα) αρχικά νόμιζα ότι ήταν η ιδέα μου αλλά χτές το πρωί ένιωθα ακριβώς το ίδιο (λίγο πιό δυνατό) για ένα δεκάλεπτο περίπου και μετά που πήγα για υπέρηχο είδα ότι έχει κάτσει οκλαδόν και έχει σφηνώσει τα πόδια της ακριβώς εκεί που ένιωθα το χτύπημα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:Το περίεργο είναι ότι την ένιωσα πάλι σήμερα ακριβώς την ίδια ώρα με χτές στις 8:30...είναι πρωινό το πουλάκι μου...

Καλώς σας βρήκα!!!Εμένα από την αρχή της εγκυμοσύνης με πονούσε η μέση μου αλλά από τότε που μπήκα στον τέταρτο μου είναι δύσκολο να κάθομαι σε καρέκλα και να μην πονάω!Είναι λογικό αυτό?

Χαίρομαι πάρα πολύ που άκουσες επιτέλους τη μπεμπούλα σου...Πώς ένιωσες?Κι εγώ περιμένω πως και πώς να νιώσω το μικρό μου αλλά φοβάμαι μήως δεν το καταλάβω ότι θα'ναι αυτό!!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Ναι, άργησα αλλά τα κατάφερα...χεχε!!!

Λοιπόν, ξεκινάω.....Γιατρό έχω τον Κο Χασιάκο, γεννάω Αρεταίειο τέλος Ιανουαρίου....

Έκανα αυχενική και βγήκε ΤΕΛΕΙΑ οπότε το πρώτο άγχος το προσπεράσαμε αλλά το φύλλο του δεν το έχουμε δει ακόμα και ανυπομονώ!!!

Είδα όμως μυτούλα χειλάκια ποδαράκια και χεράκια και έγινα μια τρελή χαζομαμά!!!

Απο 6.5 βδομάδων έχω ξεκινήσει αναγούλες και εμετούς και έχω νοσηλευτεί ήδη μία φορά απο αφυδάτωση στο Αρεταίειο...

Έχω άσχημη εγκυμοσύνη αλλά ας είναι καλά το μωράκι μου και δεν θέλω τίποτα άλλο στον κόσμο!!!

Ναι θυμάμαι και συγκινούμε!!! είμαστε πολύ κοντά καλό μου!!!!:-D:grin::-D

Εύχομαι ότι καλύτερο για ολες τις εγκυούλες και σας ευχαριστώ....

εχω ερώτηση κορίτσια που με τριβελίζει καιρό τώρα.....Είναι φυσιολογικές οι σκέψεις που μου έρχονται στο μυαλό μου??? Να διευκρινήσω!!!

Εδώ και αρκετές μέρες έχουν αρχίσει φοβοι του στύλ "Μην πάθει κάτι το μωρό μου, ή ο άνδρας μου ή ακόμα και εγώ!!!"

"Φοβάμαι μην πεθάνω την ώρα του τοκετού και το μωράκι μου δεν θα το ζήσω καθόλου!!!"

"Φοβάμαι μην πάθει κάτι το νινάκι μου"

Συγγνώμη αν σας τρομάζω αλλά τρομάζω και εγώ η ίδια με αυτές τις σκέψεις....

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ στην ζωή μου δεν είχα κάνει τέτοιες σκέψεις...Γιατί τις κάνω τώρα???? Είναι νορμάλ όλο αυτο???

γεια σας μελλουσες μανουλες!!!!τι κανετε?ειμαι και εγω μανουλα με 3 παιδακια και 28 χρονων!!!το τελευταιο μου παιδακι το γεννησα τον περσινο Σεπτεμβρη!!!!να πω να γεννησετε ολες με το καλο....οτι καλυτερο σας ευχομαι και οτι χρειαστειτε εγω ειμαι εδω για τυχον αποριες.τωρα και το κοριτσι μας που εχει γιατρο τον Χασιακο.....να της πω να μην ανησυχει καθολου....!!!με εχει ξεγεννησει 2 φορες.....ολα θα πανε καλα!!!!λογικο ειναι να εχετε αυτες τις φοβιες......δεν θα συμβει τιποτα ομως!!!!

Γεια σας κορίτσια!!!

Σας γράφω από την πατρίδα όπου θα βγάλω όλον τον Αύγουστο!!!

Τζένη, άντε παιδάκι μου και ανησύχησα....Όσο για τους πόνους που γράφετε...πρέπει να είναι μεγάλο μανίκι....Διάβασα ότι με το που μπαίνεις στον 4ο μπορεί να εμφανιστούν αυτοί οι πόνοι στη μέση....Υπομονή!

Ανετ και Λιάνα πολύ ντροπαλά τα μωρά σας!!! Υποψιάζομαι ότι οι περισσότεροι γιατροί, αν και ίσως κάτι να βλέπουν δεν το λένε μέχρι το Β' Επιπέδου για να μην πέσουν έξω...

Στελινούλα τόσοι εμετοί; Έχουμε τον βετεράνο των εμετών εδώ, την Mariaefi...Έχει χτυπήσει μέχρι 20 αν θυμάμαι καλά...Αυτή μπορεί να σου πει....

Εγώ, δόξα τω Θεώ καλά είμαι, παλεύω ωστόσο με την υπόταση...είναι και η ζέστη....Σήμερα είχα πίεση 9 με 5....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Ηλιάννα-αγοράκι

mariaefi-kinder εκπληξη! ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ (ΠΗΤ 03.01.11)

Jenny-κοριτσάκι

joa- αγοράκι (μάλλον)

vasdeli-αγοράκι (μάλλον) :P ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

annete-κοριτσάκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

stellinula-????????? Αρεταίειο

liana87-??????????? Λάρισα

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Ηλιάννα-αγοράκι

mariaefi-kinder εκπληξη!

Jenny-κοριτσάκι

joa- αγοράκι (μάλλον)

stellinula-????????? ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

liana87-??????????? ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23/01/11)

Το βελτίωσα λιγάκι!

qwlrp3.png

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Ηλιάννα-αγοράκι

mariaefi-kinder εκπληξη! ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ Κρήτης (ΠΗΤ 03.01.11)

Jenny-κοριτσάκι

joa- αγοράκι (μάλλον)

Το βελτίωσα λιγάκι!

qwlrp3.png

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Ηλιάννα-αγοράκι

mariaefi-kinder εκπληξη! ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ Κρήτης (ΠΗΤ 03.01.11)

Jenny-κοριτσάκι ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (ΠΗΤ 06.01.11)

joa- αγοράκι (μάλλον)

Έτσι για να βοηθήσω λίγο την κατάσταση...

Ευτυχώς μπλέδισε η λίστα γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι δεν θα βρίσκαμε γαμπρό!!!!:mrgreen:

I3hdp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Σας γράφω από την πατρίδα όπου θα βγάλω όλον τον Αύγουστο!!!

Ανετ και Λιάνα πολύ ντροπαλά τα μωρά σας!!! Υποψιάζομαι ότι οι περισσότεροι γιατροί, αν και ίσως κάτι να βλέπουν δεν το λένε μέχρι το Β' Επιπέδου για να μην πέσουν έξω...

Γεια σου vasdelaki!Καλά να περάσεις σου εύχομαι στην πατρίδα!Και ο αύγουστος να είναι απ'τους πρώτους χαρούμενους μήνες πο θα διανήσεις από δω και πέρα!!

Το μπεμπέ μου πιο πολύ τεμπέλικο θα το'λεγα παρά ντροπαλό!Ήταν καθισμένο στην ακρούλα και γυρισμένο στο πλάι με τα ποδαράκια κάτω και το κεφαλάκι σκυμένο και κοιμόταν!

Τσάπα μιλούσα εγώ απ'το σπίτι να μας κάτσει καλά!!Τώρα ξαναέχω γιατρό 3/9 και β επιπέδου 20/9. Ελπίζω να μην τραβήξει τόσο και να....μπλεδίσω κι εγώ!χαχαχα

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...