Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημερααααααα

Εν αναμονης της αφιξης εχω οπως παντα και τις τελευταιες δυσκολιες...ο μικρος εχει πολυ βηχα και ελπιζω μεχρι αυριο να εχει γινει καλα ..να μην εχω την εγνοια του και για αυτο ..

Χριστινα με το καλο να κρατησεις το αγορακι σου αγκαλια!!!!απο οτι ειδες ειμαστε τιγκα στις αγορομανες!!!!!καλως μας ηρθες!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω κοριτσια ποναω πολυ και για την ακριβεια με τσουζει πανω απο την τομη αριστερα η κοιλια μου παρα πολυ και αρχισα και δεκατα.περιμενω τηλ απο τον γιατρο μου για να παω να με δει.

τελικα δεν με βλεπω για τριτο!

Χριστινα καλως ορισες!

Ανετακι μου ολα καλα??

Αντε Ιωαννα ηρθε η μεγαλη στιγμη!

εγω κοριτσια ποναω πολυ και για την ακριβεια με τσουζει πανω απο την τομη αριστερα η κοιλια μου παρα πολυ και αρχισα και δεκατα.περιμενω τηλ απο τον γιατρο μου για να παω να με δει.

τελικα δεν με βλεπω για τριτο!

Χριστινα καλως ορισες!

Ανετακι μου ολα καλα??

Αντε Ιωαννα ηρθε η μεγαλη στιγμη!

Άντε τώρα, δε θέλω τέτοια!Είσαι σε περίεργη φάση τώρα, εννοείται δε σκέφτεσαι τρίτο!Κάτσε να ξεπεταχτεί ο μικρός κρητίκαρος και το ξανασυζητάμε σε κανα 2-3 χρόνια. Όσο για τον πόνο, εννοείται να πας το συντομότερο!!

Εγώ είπα άρχισαν τα σχολεία να ξεκουραστώ λίγο, αλλά μπα...Πήγα το μικρό στον ουρολόγο να δει το τσουτσούρι και μας το άνοιξε επιτόπου, οπότε..Φάνης σπίτι.Τον λυπήθηκα μωρέ...πού να τον στείλω σχολείο, κάθε φορά που θα κάνει τσίσα θα τσούζει για κανα τριήμερο, άσ' τον σήμερα με τη μαμάκα του να τον παρηγορεί κι από αύριο να δούμε πώς πάει...Αχ, αυτά έχουν τ' αγόρια αγαπητές αγορομάνες! :tongue::tongue::tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Μαράκι, τώρα είδα τη φωτο του γιόκα σου.Καλέ, τι φρατζολάκος είναι τούτος?Μασαλά, που λέμε κι εμείς εδώ... Μια χαρά βάρος βάζει το μπουμπούκι σου, Μαράκι, σούπερ φαίνεται!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

VASDELI μου,

προσωπικα με συγκινησες παρα πολυ με τα λογια που εγραψες,

λογια που εχουν την εμπειρια και την αγαπη μιας τριτομανουλας.

σου ευχομαι να χαιρεσαι και τα τρια σου παιδακια

και η ζωη να σου χαμογελαει παντα οπως και τωρα!!

ΕΥΑ, να σου ζησει και εσενα ο γιος,

μεγαλος μεγαλος απ οτι διαβασα!!

ο,τι το καλυτερο!!

JOA μου,

με το καλο να ερθει αυριο και η δικη σου η σειρα!!

ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε θαυμασια και μεχρι αυριο ο μικρος θα εχει συνελθει τελειως απο το βηχα που τον ταλαιπωρει..:D

CHRISTINA MAC

καλοσωρισες σε αυτην την υπεροχη ομαδα,

συντομα θα αποκτησεις με το καλο τον δικο σου πριγκιπα!

ποιες εχουμε μεινει??

λιανα μ΄άκους???? fangri? nikaki??

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Ευαααααααααακι μπραβο κοριτσαρα μου,μολις τωρα το ειδαααααα..........να σας ζησει και να 'ναι γερος:D:D:D πολυ χαιρομαι,αντε προχωραει η λιστα για τα καλα...

1a0fd6e0b8.png

Μαρουσκακι μου μη μου ανησυχεις...ειπαμε εγω βραχος!!!!!!!χαχαχαχα τελευταιοι των μοικανων......

Βρε πουλακι μου που τα βρισκεις τοσα κουραγια ??????δωσμου κι εμενα λιγα......

μα με 2 παιδια,ενα στην κοιλια και επισκεπτες εεεε οχι ........εισαι θηριο τελος....!!!!!!

Εμεις τελικα nst κ βιοφυσικο προφιλ θα κανουμε την πεμπτη,οποτε αγωνια και απιστευτηηη λαχταρα ως τοτε!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Βικυ μου εχω λιωσει απο την περιγραφη......ζεις απιστευτες και ανεπαναληπτες στιγμες....ανυπομονουσα που ανυπομονουσα τωρα θα φαω τα λυσσακα μου μεχρι να γεννησωωωωωωωωωω...................:D

Εχετε επιστρεψει στα πατρια????

1a0fd6e0b8.png

Κουκλες σαλπιγγιτιδα τελικα θα παρω αντιβιωση!

Ευα να μας ζησει ο γιος σου!!!!!!!!!!

Υπομονη Μαρακι μου,τουλαχιστον το βρηκες και πιστευω να περασει γρηγορα.....

τι κανει ο μπουμπουκος σου????

1a0fd6e0b8.png

τα δικα μου νεα λοπον απο το γιατρο.

3100 λεει η μπεμπα, ψιλοπολλα μου φαινονται, αλλα + - 300

και παλι καλα ειναι!

κεφαλακι προς τα κατω, αλλα οπισθια θεση, ελπιζουμε να στριψει,

αλλα δε θα σκασουμε κιολας.το nst μια χαρουλα,

αλλα συσπασεις στη μητρα ακομα τιποτα σχεδον.

την αλλη δευτερα παλι κ βλεπουμε..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Αχ May μου τι καλα,μεγαλωσε η μπεμπουλα και ειναι μια χαρα.....τελεια,αντε λιγο υπομονη ακομα και θα την ανταμωσεις.....

Με τη βαλιτσα πως τα πας??????Αληθεια σε ιδιωτικο φορμακι-κορμακια χρειαζονται η τα ντυνουν εκει????

1a0fd6e0b8.png

Κουκλες σαλπιγγιτιδα τελικα θα παρω αντιβιωση!

Ευα να μας ζησει ο γιος σου!!!!!!!!!!

η σαλπιγγιτιδα ποναειειειειειει....:(:(

περαστικα σου βρε κοριτσι μου και κουραγιο!!:)

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...