Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

fangri καλημερα!!

το πηγαινες για να γεννησεις εσυ ε?:D:D

τωρα με τα πονακια και τις συσπασουλες, ολο κατι τετοια θα σκεφτομαστε,

αλλα εσυ ως εμπειροτερη, ξερεις!!

οσο για τις επισκεψεις..ειλικρινα πως αντεχεις?

και μαγειρεματα κανεις?:shock::shock:

χαρα στο κουραγιο σου βρε κοπελα μου,

κοιτα να μην κουραστεις πολυ!!

καλημερα σε ολες!!

αναμενουμε νεα απο ευα!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα καλημερα!!

May μου δε σε αγχωνω εγω....ο καιρος που περναει!!χιχι

οντως σαν τους χιωτες παμε!!Αλλα εισαι τοσο κοντα με μενα ημερολογιακα..

που λεω οτι μπορει και να πας πιο νωρις!!Δυο μερουλες διαφορα=-τιποτα!!:tongue:

Μαρακι για να μην απανταει..λες να ειναι σε κανενα μαιευτηριο?????????

Αχ τι καλααααα!!!Αναμενουμε νεα και απο την Ιωαννα..

Θα σκασω μεχρι το τελος.....

Τωρα φορτσαρες και συ...τι θα κανω η καψερη??Δεν ξερω που να πονταρω!!

χαχαχαχα

Χαρα στο κουραγιο σου με τις επισκεψεις...Εγω δεν θα την παλευα με τιποτα...

Και εχεις και δυο θηριακια σπιτι!!Κι ενα στην κοιλια!!

Ηρωιδα!!Μπραβο σου!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ....Μαρούσκα μου, με αγκάλιασαν τα ζεστά σου λόγια.....και όλων οι ευχές!

Η ευτυχία που έζησα στις 3 Ιανουαρίου και αυτή που βιώνω καθημερινά δεν περιγράφεται...

Δώστε μου χίλιες καισαρικές!!! Δεν με ακούμπησε καν...Σε λιγότερο από 5 ώρες περπατούσα ΚΑΝΟΝΙΚΆ και οι μαίες τα είδανε όλα εκεί στο Ιασώ...

Με το που τον έπιασα στα χέρια μου ήθελα να ξηλώσω και όλα τα σωληνάκια για να μην με αποσπά τίποτα...έκανα όμως υπομονή για 24 ώρες...Γεννήθηκε 3700 και 52 εκατοστά.

Ο γελαστός έπιασε αμέσως το στήθος και θηλάζει κανονικότατα....και είναι και φαγάνας!!!

Μόλις τον είδα στο χειρουργείο θυμήθηκα τα λόγια της φίλης μου της Κλειώς: "Μου κόπηκε η ανάσα"

Είναι ένα καλόβολο μωράκι που τρώει και κοιμάται μέχρι στιγμής...Τα αδέρφια του έχουνε πάθει πλάκα μαζί του...Η δε κόρη μου κυκλοφορεί παντού μαζί με φωτό του....Ο γιος μου τον φιλάει καθε τρεις και λίγο...

Έχω να δηλώσω σε όλες τις μέλλουσες μαμάδες να προτιμήσουνε το rooming in!!! Ήταν η πιο ωραία γέννα από τις τρεις που έκανα...Το γεγονός ότι τον είχα μαζί μου συνεχώς με βοήθησε στο να γυρίσω στο σπίτι και να ξέρω ΗΔΗ το παιδί μου. Επιπλέον δεν με έπιασε καμία καταθλιψάρα όπως τις 2 προηγούμενες φορές που είχα τα μωρά χώρια...

Σας ευχαριστώ πολύ όλες! Το δωμάτιό μου στο Ιασώ γεμισε από λουλούδια και δώρα ακόμη και από άτομα που δεν έχω γνωρίσει δια ζώσης...Αν πω για τα sms και τα τηλέφωνα....δεν θα τελειώσω..

ΘΕΕ ΜΟΥ Σ" ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Ό,τι έχω σ' αυτόν τον κόσμο, η μόνη μου κληρονομιά είναι τρία ζευγάρια μάτια....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Αννέτ, φιλενάδα μου....

Να σου ζήσει κοπέλα μου!!!!

Ήξερα ότι θα σου παραδώσω σκυτάλη!!!

Ποια έχει τώρα σειρά, καλέ;Έχω χάσει τον μπούσουλα!

Α! Να ρωτήσω και κάτι

Τα βράδια που ξυπνώ να θηλάσω,ξυπνάω καθιδρη...Ξέρουν οι θηλάζουσες ή οι πιο έμπειρες(βλέπε Μαρούσκα) αν έχει να κάνει με την γαλακτοφορία; Αρχικά υποψιάστηκα υπογλυκαιμικό επεισόδιο αλλά αποκλείστηκε ύστερα από μετρήσεις....

Κάτσε να πάρω τηλέφωνο και καμιά σύμβουλο της LLL....

qwlrp3.png

Κορίτσια, γέννησε η Εύα!Πήρα μήνυμα στο κινητό μάλλον από σύζυγο, όλα πήγαν τέλεια.Δεν ξέρω λεπτομέρειες, θα μάθω όμως.Να μας ζήσει ο νέος μπέμπης!!!

Βικάκι, καλώς σε ξαναβρήκαμε!Πόσο χαίρομαι για την ευτυχία σου να ήξερες...:D:D Κι εγώ ίδρωνα πάρα πολύ όταν θήλαζα, δεν ξέρω πού οφείλονταν όμως...Πάντως δε φαντάζομαι ότι είναι κάτι κακό, απλώς εσύ έχεις καεί στο χυλό (όρα διαβήτης κύησης) και φυσάς και το γιαούρτι και καλά κάνεις;)Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια:oops::oops:

Οι επισκέπτες φύγανε (ουφ!) κι ο Γιώργος πήγε τα παιδιά στα γηπεδάκια να παίξουν μπάλα οπότε πάω να ξαπλώσω λίγο γιατί το βράδυ σας είπα ήταν λίγο κάπως... Αν έχω νέα από Εύα, θα ενημερώσω!

Ει, Νικάκι, από τα κορίτσια που συναντηθήκαμε Αθήνα, εμείς οι 2 μείναμε, ουουου!!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Τα βράδια που ξυπνώ να θηλάσω,ξυπνάω καθιδρη...Ξέρουν οι θηλάζουσες ή οι πιο έμπειρες(βλέπε Μαρούσκα) αν έχει να κάνει με την γαλακτοφορία; Αρχικά υποψιάστηκα υπογλυκαιμικό επεισόδιο αλλά αποκλείστηκε ύστερα από μετρήσεις....

Κάτσε να πάρω τηλέφωνο και καμιά σύμβουλο της LLL....

Βικάκι, στο βιβλίο της Πατσούρου βρήκα αυτό: ''Τις πρώτες εβδομάδες μετά τη γέννα, ειδικά τις νύχτες, πολλές γυναίκες, την ώρα που κατεβαίνει το γάλα τους, αισθάνονται απότομα ζέστη και εμφανίζουν ιδρώτα.Αυτό συμβαίνει για να ξεφορτωθεί το σώμα σας τα άχρηστα πια προϊόντα που του έμειναν από την εγκυμοσύνη.Κάντε υπομονή και θα περάσει.Ως τότε, πιείτε κατά βούληση, φορέστε ελαφρά ρούχα και αλλάζετέ τα συχνά.Ο ιδρώτας σας δεν είναι επικίνδυνος για το μωρό.'' :):):)

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Βικάκι, στο βιβλίο της Πατσούρου βρήκα αυτό: ''Τις πρώτες εβδομάδες μετά τη γέννα, ειδικά τις νύχτες, πολλές γυναίκες, την ώρα που κατεβαίνει το γάλα τους, αισθάνονται απότομα ζέστη και εμφανίζουν ιδρώτα.Αυτό συμβαίνει για να ξεφορτωθεί το σώμα σας τα άχρηστα πια προϊόντα που του έμειναν από την εγκυμοσύνη.Κάντε υπομονή και θα περάσει.Ως τότε, πιείτε κατά βούληση, φορέστε ελαφρά ρούχα και αλλάζετέ τα συχνά.Ο ιδρώτας σας δεν είναι επικίνδυνος για το μωρό.'' :):):)

Ρε συ Μαρούσκα...

Είσαι πάντα ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη στιγμή....

Να' ξερες πόσο με ανακούφισε η παρέμβασή σου, καρδούλα μου!!

Ούτε αδερφή μου νά'σουν δε θα έδειχνες τέτοιο ενδιαφέρον....

qwlrp3.png

Καλέέέέέέ..........

Γέννησε και η Εύα!!!! Τώρα το είδα!!!!

Να σου ζήσει καρδούλα μου το μωράκι σου...

Άντε έρχονται σειρά σειρά όλα τα μπεμπόνια!!!!

Who's next? Η Ιωάννα;

qwlrp3.png

Ουαου τα μπεμπονια ερχονται ενα ενα στην σειρα!!!

Ευακι μας να μας ζησει ο μπεμπαρος , περιμενουμε νεοτερα!!!να ειναι γερο και καλοτυχο !!

Βικακι καλως μας ηρθες!!διαβαζω μια ευτυχισμενη μανουλα !!!και ευχομαι και η δικη μου καισαιρικη να ειναι σαν την δικη σου!!!ο γελαστος στην κυριολεξια μπεμπης ειναι ενα ονειρο!!!

Μαρακι , καλε γενναμε ???φορτσαρει το γκρουπ?????

Εγω εχω ημερομηνια !!!!τριτη 11/1/11 το απογευμα γενναμε !!!!με πηρε η γιατρινα και τριτη μεσημερι κανουμε εισαγωγη!!!!ευχομαι να πανε ολα καλα!!!αν και ειμαι αγχωμενη μιας και εχω τον μικρουλη μου αρρωστουλη.....

Φιλακιαααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ρε συ Μαρούσκα...

Είσαι πάντα ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη στιγμή....

Να' ξερες πόσο με ανακούφισε η παρέμβασή σου, καρδούλα μου!!

Ούτε αδερφή μου νά'σουν δε θα έδειχνες τέτοιο ενδιαφέρον....

:D:D:D:D:D:D No comment...

Διαφημίσεις

Ουαου τα μπεμπονια ερχονται ενα ενα στην σειρα!!!

Ευακι μας να μας ζησει ο μπεμπαρος , περιμενουμε νεοτερα!!!να ειναι γερο και καλοτυχο !!

Βικακι καλως μας ηρθες!!διαβαζω μια ευτυχισμενη μανουλα !!!και ευχομαι και η δικη μου καισαιρικη να ειναι σαν την δικη σου!!!ο γελαστος στην κυριολεξια μπεμπης ειναι ενα ονειρο!!!

Μαρακι , καλε γενναμε ???φορτσαρει το γκρουπ?????

Εγω εχω ημερομηνια !!!!τριτη 11/1/11 το απογευμα γενναμε !!!!με πηρε η γιατρινα και τριτη μεσημερι κανουμε εισαγωγη!!!!ευχομαι να πανε ολα καλα!!!αν και ειμαι αγχωμενη μιας και εχω τον μικρουλη μου αρρωστουλη.....

Φιλακιαααααααα

Στην αρχή το πήγαμε ανά 5 μέρες, τώρα το πάμε στο διήμερο, χαχα!Ιωαννάκι μου, με το καλό, ελπίζω ο Χρηστάκος σου να έχει συνέλθει ως τότε να μην τον έχεις έννοια το γλυκό μου που θα γίνει μεγάλος αδερφός!!!!όσο για μένα, άσε κι έχει πολύς κόσμος προτεραιότητα εκτός κι αν τα τραπεζώματα και τα ανέβα κατέβα στο σπίτι κάνουν δουλειά;);););)

Βικυ καλως μας ηρθες!!Να σου ξαναευχηθω να σου ζησει ο μπεμπης και παντα να σε γεμιζει χαρα οπως σ' ακουμε και τωρα!

Μαρακι κανονισε να γεννησεις και συ και μετα να παρουν κι αλλες σειρα και να μινω τελευταια!!!!!!

Ευα να σου ζησει ο μπεμπακος..Εμ τι?Δε θα ρχοταν αυτος??

Καλοτυχος να ναι..Περιμενουμε περισσοτερα νεα..

Ιωαννα με το καλο να ερθει η τριτη...Ολα καλα θα πανε...

Αχ ποτε εφτασε ο καιρος και αρχισαν και βγενουν τα μπεμπονια?:D

b353ca0f41.png26lWp2.png

1)joa-αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11) καισαρική 5-10.01.11

2)liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

3) may23-κοριτσάκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 25.01.11)

4) stellinula-αγοράκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ (ΠΗΤ 30.01.11)

5)kxristina-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

6) Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 04.02.11)

7) Νικάκι-κοριτσάκι (ΠΗΤ 22.02.11) ΓΑΙΑ καισαρική κατά τις 05.02.11

1)Mariaefi-Γέννησε-11.12.10 καισαρική-3020γρ, 50 εκ-αγοράκι-36ηβδ 4μέρες

2)Ηλιάννα-Γέννησε-11.12.10 φυσιολογικά-2800γρ,50εκ-αγοράκι

3)Jenny-Γέννησε-16.12.10 φυσιολογικά-2520γρ, 47 εκ-κοριτσάκι-37η βδ

4) leukouli2010-Γέννησε-21.12.10 καισαρική-2790γρ-αγοράκι

5) vasdeli-Γέννησε-03.01.11 καισαρική-3700γρ, 52 εκ-αγοράκι-39η βδ

6). Αννέτ-Γέννησε-07.01.11-καισαρική-2650γρ- αγοράκι-39η βδ 2 ημέρες

7). evagpf-Γέννησε-09.01.11-3330 γρ-αγοράκι-38η βδ 5ημέρες

ΕΓΚΥΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ Χ!

γεια σας κοριτσια καλη χρονια με υγεια! Με το καλο κ με εναν πονο οσες περιμενετε κ να σας ζησουν τα αγγελουδια σας σε οσες τα κρατατε ηδη!

χωραει στην παρεα σας και μια..."καθυστερημενη" που μολις ανακαλυψε το cafe? ειμαι η Christina και μετα απο 2 εγκυμοσυνες που δεν ειχαν καλο τελος ειμαι στην 3η κ γενναω (πρωτα ο θεος) με καισαρικη στο ιασω 28/01 το πολυποθητο αγορακι μας!

γεια σας κοριτσια καλη χρονια με υγεια! Με το καλο κ με εναν πονο οσες περιμενετε κ να σας ζησουν τα αγγελουδια σας σε οσες τα κρατατε ηδη!

χωραει στην παρεα σας και μια..."καθυστερημενη" που μολις ανακαλυψε το cafe? ειμαι η Christina και μετα απο 2 εγκυμοσυνες που δεν ειχαν καλο τελος ειμαι στην 3η κ γενναω (πρωτα ο θεος) με καισαρικη στο ιασω 28/01 το πολυποθητο αγορακι μας!

Καλωσήρθες, Χριστινάκι και με το καλό να σφίξεις στην αγκαλιά σου το γιόκα σου!Γιόκα κι εσύ...Πωπω, τι γίνεται ρε παιδιά...Χάθηκαν από προσώπου γης τα κορίτσια μου φαίνεται.May,ακούς?Γέννα ν' ανεβάσεις τα ποσοστά!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...