Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Τι ευχαρηστα νεααααα!!!!

Μπραβο Αννετ!!!Να σου ζησει ο μπομπιρας!!

Που αν και μικρουλης μας εσκασε μεχρι να βγει!!

Θα τον χαιρεσαι τωρα φανταζομαι!Τι καλα!!

Αντε Ιωαννα, η σειρα σου τωρα!!;)

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλιτσες!!:D

Τι κανετε σημερα?

Εγω μολις συνειδητοποιησα οτι δεν καταλαβα ποτε εφυγε το 2010,

ποτε μπηκε το 2011 και ποτε φτασαμε και 8/1 !!

Αμα δεν εισαι παιδι τελικα...δεν αισθανεσαι γιορτες!!

Εσεις που εχετε παιδακια, ποσο διαφορετικα ειναι τωρα

απ'οταν εισασταν ελευθερες?

Γιατι ολοι μου λενε: "Κατσε να ρθει ο μικρος και τοτε θα νιωσεις

Χριστουγεννα και γιορτες"!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Γεια σας ιντερνετοθειες τι κάνετε;;;

Εγώ πήγα μια βόλτα απο το λητω νομίζαμε ότι σπασανε τα νερά αλλα απο το nst ο γιατρός ήταν ήρεμος το θέμα Είναι ότι Εμένα δεν έχει σταματήσει να τρέχει νερό απο κάτω θα περιμένω λίγο και θα τον ξαναπαρω

Θα σας κρατώ ενημερες!!!

Αντε να δούμε θα ακολουθήσω τον δρόμο της Αννετ;;

0eOLp2.png

Καλημερα !!!!

Ευχαριστω ολα τα κοριτσια για τις ευχες!!!

Μιλησα με την Αννα το πρωι ..ειναι πολυ καλα...και παρολο την καισαρικη εχει ηδη σηκωθει...το μπεμπουλη τον ανεμενε απο λεπτο σε λεπτο(τον ειχαν κρατησει για παρακολουθηση λογω διαβητη κυησης )...Φανταζομαι ηδη τωρα θα ειναι αυτοκολητοι!!!!Αχ οι πρωτες στιγμες με το μωρο ειναι μαγικες !!!!

Και τωρα παρα παρα ραμ....η σειρα μου....Αντε γιατρε παρε τηλ. να κανουμε εισαγωγη...δεν μπορω δεν μπορω να περιμενω....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

joa και ευα

αιντε να δουμε ποια εχει τωρα σειρα!

ψυχραιμες παντως σας βλεπω και τις 2, μπραβο κοριτσια!!

λιανα μου, ο καιρος περναει απιστευτα γρηγορα..

τωρα εγω που κοιταω το τικερακι μου,

φταιω πολυ που αγχωνομαι??:shock:

78xyp2.png

RUAmp3.png

May μου, γιατί αγχώνεσαι?Τόσο καιρό αυτό δεν περίμενες? Ε, κοντοζυγώνει η ώρα!Κοντός ψαλμός αλληλούια!

Ευάκι, λες να μας την κάνεις στη στροφή και μεις να περιμένουμε την Ιωάννα?Πάντως αν σπάσουν τα νερά το καταλαβαίνεις, κι αυτά που δε σταματούν να τρέχουν, τι άλλο να είναι δε μπορώ να φανταστώ...Περιμένουμε νεάκια...

Ιωάννα, αύριο μεθαύριο δεν είναι να κάνεις εισαγωγή? Τι θέλει η γιατρός?Από την αγωνία να γεννήσεις σπίτι???

Λιανάκι, οι γιορτές είναι διαφορετικές με τα παιδιά γιατί γι' αυτά είναι τα Χριστούγεννα...Εμείς χαιρόμαστε μέσα από τη δική τους χαρά που πήρανε δώρο από τον Άη Βασίλη, με τα ματάκια τους που λάμπουνε όταν σκίζουνε τα χαρτιά των πακέτων και που τρυπώνουν στα κρεβάτια μας γιατί δεν έχουν σχολείο (καλά, το τρύπωμα στα κρεβάτια, μόνο όταν είναι μετά τις 7 το πρωί μας αρέσει:tongue::tongue:).

Σήμερα εδέησαν οι δικοί μου να πάρουν από το πρωί τα μικρά οπότε θα ξεκουραστώ γιατί όλο το πρωί έκανα διάφορες δουλειές...Θα πάμε και για καφέ ένεκα η επέτειος χτες (πού κατάντησα, για να πάω για καφέ πρέπει να έχω επέτειο γάμου, κλαψ!).

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

fangri μου,να ζησετε ευτυχισμενοι με τον αντρα σου!!

δεν πειραζει που δε βγαινετε οσο θα θελατε,

τα δυο και συντομα το τριτο σας παιδακι,

σιγουρα σας αποζημιωνουν.

23-05 που εχει γεννηθει το ενα σου παιδακι ειναι και η δικη μου επετειος γαμου!

κατα τα αλλα, μαλλον αγχωνομαι γιατι δεν ξερω τι να περιμενω,

πως να το περιμενω, πως θα ειναι τπτ

θα μου πεις, αυτο καμια φορα ειναι και καλο ε?

θελω να φτιαξω τη βαλιτσα μου,

αλλα προς το παρον εχω περιοριστει στη συνταξη της "λιστας" μου..]

με βλεπω να τρεχω με το χαρτι παραμασχαλα τελευταια στιγμη..χαχαχα

78xyp2.png

RUAmp3.png

κατα τα αλλα, μαλλον αγχωνομαι γιατι δεν ξερω τι να περιμενω,

πως να το περιμενω, πως θα ειναι τπτ

θα μου πεις, αυτο καμια φορα ειναι και καλο ε?

θελω να φτιαξω τη βαλιτσα μου,

αλλα προς το παρον εχω περιοριστει στη συνταξη της "λιστας" μου..]

με βλεπω να τρεχω με το χαρτι παραμασχαλα τελευταια στιγμη..χαχαχα

Θα σου πω αυτό που συζητούσα με την Ανέτ...Καλό είναι να ξέρεις τι σε περιμένει, γιατί νιώθεις πιο σίγουρη άρα και καλύτερα ψυχολογικά...Εντάξει, ακριβώς πώς θα γίνει και θα γεννήσεις δεν το ξέρεις (ούτε εγώ που είναι τρίτο που λέει ο λόγος), αλλά το να ξέρεις τα σημάδια καλό είναι.Όσο για τη βαλίτσα, ετοίμασέ την όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά πάλι για το ψυχολογικό αλλά και πρακτικά, φαντάσου τώρα να είσαι για τοκετό και να λες κάθε τρεις και λίγο στον άντρα σου, α φέρε και οδοντόβουρτσα, φέρε και πετσέτες, α, και σαμπουάν... Εδώ εγώ που μένω απέναντι από το νοσοκομείο και μόνο το πιστολάκι δεν έβαλα μέσα...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

να μας ζησει το αγορακι της ανετ μας!

μαυ λες να παρεις σειρα?

Ιωαννα ποτε θα πας τελικα εμαθες??

εγω πτωμα κοριτσια και η ψυχολογια μου οχι καλη..συν οτι με ποναει η κοιλια μου πανω απο την τομη και ειναι και πρησμενη αριστερα ...θα παω στο γιατρο την Τριτη το πρωι που θα παω κ τον μπεμπη στο γιατρο.

δεν ειμαι κ πολυ καλα ρε γμτ!

Βικακυ δεν σε εχω ξεχασει απλα δεν την παλευω....θα σε παρω τηλ μολις λιγο ειμαι καλυτερα...

Διαφημίσεις

εγω πτωμα κοριτσια και η ψυχολογια μου οχι καλη..συν οτι με ποναει η κοιλια μου πανω απο την τομη και ειναι και πρησμενη αριστερα ...θα παω στο γιατρο την Τριτη το πρωι που θα παω κ τον μπεμπη στο γιατρο.

δεν ειμαι κ πολυ καλα ρε γμτ!

Kαλωσήρθες στο κλαμπ των μαμάδων με πάνω από ένα παιδάκια... Αρχή είναι ακόμη, Μαράκι μου... Στο υπογράφω ότι στρώνουν τα πράγματα σιγά σιγά, απλώς είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμη κι όλα σου φαίνονται βουνό μέχρι να προσαρμοστείς... Εδώ θα είμαστε να τα λέμε.

Κορίτσια, βγήκαμε, ήπια σοκολάτα και μετά από μισή ώρα φύγαμε, σούπερ έξοδος, χαχα...Αφού είμαι σπιτόγατα, πώς να το κάνουμε!

Ευα τι νεα ειναι κι αυτα κοριτσακι μου???

Λες να την προλαβεις την Ιωαννα?Η να πατε ντουετακι???

Αχ παναγιτσα μου...Εσεις οι δυο μινατε και μετα ειμαι εγω βαση ΠΗΤ!!

Αν και πιστευω ολο και καποια αλλη τσουπριτσα θα με περασει!!χιχι

Με τη May ειδικα που ειμαστε τοσο κοντα...

Ελπιζω αυριο να εχουμε ευχαρηστα νεα και απο τις δυο σας οτι ερχονται τα μωρακιααααα!!!:D

b353ca0f41.png26lWp2.png

Καλησπέρα, Λιανάκι!Πιστεύω ότι για να μη μπήκε η Εύα να πει νέα, μάλλον έχουμε ευχάριστα...Μμμμ, κάτσε να στείλω ένα μήνυμα μπας και απαντήσει.:rolleyes::rolleyes:

Ευα τι νεα ειναι κι αυτα κοριτσακι μου???

Λες να την προλαβεις την Ιωαννα?Η να πατε ντουετακι???

Αχ παναγιτσα μου...Εσεις οι δυο μινατε και μετα ειμαι εγω βαση ΠΗΤ!!

Αν και πιστευω ολο και καποια αλλη τσουπριτσα θα με περασει!!χιχι

Με τη May ειδικα που ειμαστε τοσο κοντα...

Ελπιζω αυριο να εχουμε ευχαρηστα νεα και απο τις δυο σας οτι ερχονται τα μωρακιααααα!!!:D

liana87 μη με αγχωνεις βρε κοριτσι μου!! :D:D

εγω πιστευω θα γεννησω σε κανα 3μηνο απο σημερα....:shock:

σαν τους χιωτες παμε ολες μεσα στο καφε ε?

δυο-δυο περιμενουμε! χαχαχα

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!Καμία απάντηση από την Εύα, κορίτσια και δεν ξέρω τι να υποθέσω... Ίσως δοκιμάσω να την πάρω αργότερα:rolleyes:

Από τις 6 ως τις 7 και κάτι είχα πόνους περιόδου και πόνους στη μέση και τα είδα όλα...Στον άντρα μου δεν είπα τίποτα, περίμενα πώς θα εξελιχθεί... Μέχρι που μπανιαρίστηκα, λούστηκα και μετά τίποτα!Απογοητεύτηκα λίγο είναι η αλήθεια, αλλά πού θα μου πάει, δε θα έρθει θα έρθει!!;);) Τώρα, περιμένουμε τους άλλους κουμπάρους από Κατερίνη, όχι που θα γλίτωνα εγώ τον κόσμο!Άντε, οι τελευταίοι μέχρι τα γενέθλια του Φάνη το σάββατο.:shock::shock::shock: Βαρέθηκα φέτος με τους καλεσμένους, σας το είπα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...